back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Stalpii destinului - topic dedicat doamnei gabriela

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 August 2014, ora 15:12

De la: PaulaZ, la data 2014-08-27 15:06:13
De la: gabigabi2, la data 2014-08-27 14:32:24
De la: PaulaZ, la data 2014-08-27 14:22:06
De la: gabigabi2, la data 2014-08-27 14:13:29
De la: PaulaZ, la data 2014-08-27 13:55:34
De la: gabigabi2, la data 2014-08-27 13:50:07Hakoane : chiar nu vrei sa mai dai drumul la haturi, sa te relaxezi si sa-mi spui Anul, Luna si ora nasterii ? iaca, asa , ptr. o mica analiza ce ti-ar putea deschide noi orizonturi de cunoastere de sine ! hai sa ne distram putin ! ce zici, nu meriti si tu un pic de atentie ?

Bine ai ajuns, Gabi!

Io tare cred ca e dragon de foc sau sarpe de foc musai ede foc, la temperamentu' sau....77-78

Da'.....tocmai ce ii spusesem ca nu e bine-venit aci....Mea culpa, dar ma jignise iar ca de obicei si l-am alungat!

bine te-am gasit ! nu-l cred Dragon, ptr. ca ala e Maiestuos ; aprig, dar drept si de obicei ii apara pe cei oropsiti, ori Hakon e foarte nedrept si in niciun caz, maiestuos !
nici Sarpe nu-mi pare a fi , caci ala e Intelept si scapa intotdeauna din strimptoare cu o gluma.... Hakon intelept si glumet, sa fim seriosi !
mie-mi pare a fi un Scorpion - dupa zodiacul nostru ....tenebros, insultator si razbunator ... sau, dupa zodiacul chinezesc : Maimuta ....rautacioasa, hoata, obraznica , dar Inteligenta , ceea ce la caracterul avut, mai mult ii dauneaza

Nu poate fi maimuta!!!!! E mai mic decat mine! Sa fie ....cal de pamant?

ce legatura are ? poate fi nascut daca nu in An de Maimuta, atunci in Luna Maimutei sau chiar Ora de nastere a ei si aia sa-i fie predominanta ! si de unde stii in ce an e nascut, de fapt ?! ca a dat el de inteles ca are un 36-37 ani ? pai, eu nu cred deloc asta ! e un hodorog batrin ....nu ca mine, dar e sarit bine de 50 si ceva de ani spre 58....parerea mea !

Mea culpa, Gabi, ma cramponam doar la an, scuze.....

Da, poate avea si Maimuta dominant, da!

Dar nu cred totusi sa fie un mincinos si sa fie mai in etate decat mine!

poate ca da, poate ca nu ....

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 August 2014, ora 15:13

De la: gabigabi2, la data 2014-08-27 14:35:32
De la: haak0n, la data 2014-08-27 14:24:42
De la: gabigabi2, la data 2014-08-27 13:50:07Hakoane : chiar nu vrei sa mai dai drumul la haturi, sa te relaxezi si sa-mi spui Anul, Luna si ora nasterii ? iaca, asa , ptr. o mica analiza ce ti-ar putea deschide noi orizonturi de cunoastere de sine ! hai sa ne distram putin ! ce zici, nu meriti si tu un pic de atentie ?

I was born on: Milky Way BBUT 13,857Mld./DS 4,571 Mld./ GMT 378.432.000.000.000s local time/Cs-decay-arc second. coordinates : 46°25′57″N 25°6′14″E

extraordinar, suntem concetateni !
bravo, Hakoane si eu ziceam ca nu sti sa glumesti !

Edotat cu simtul umorului, cum nu? Doar ca mai are de lucru la capitolu' self-control!

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 27 August 2014, ora 15:17

De la: gabigabi2, la data 2014-08-27 15:01:17
De la: PaulaZ, la data 2014-08-27 11:18:47Stalpii destinului ar fi patru la numar. Metoda celor patru stalpi ai destinului apare prin anii 200 inainte de Cristos. Astazi continua sa fie folosita in astrologia Feng Shui.

Cei patru stalpi ai destinului sunt in stransa corelatie directa cu momentul nasterii individului. Conteaza sa stim anul, luna, ziua si ora nasterii pentru a putea aprofunda si pentru a ne (re)descoperi.

Stalpul anului rezuma si cuprinde animalul si elementul anului , reprezentand familia si relatia cu societatea.

Stalpul lunii concluzioneaza animalul si elementul lunii , reprezentand copilaria si relatia cu parintii.

Stalpul zilei este defapt animalul si elementul zilei , reprezentand raportul persoanei cu sine si totdata raportul cu partenerul de viata.

Stalpul orei face referire la animalul si elementul orei , reprezentand relatia cu copiii si perioada batranetii.

dupa cum am spus : nu sunt deloc experta si e prima oara cind aud/ citesc despre Stilpii destinului ...eu am spus ieri despre Coarnele destinului pe care Dragonul si Sarpele le tin in mina lor si aici este vorba despre faptul ca ele - aceste 2 zodii- sunt cele mai constiente de Sine si inteleg foarte bine Legea Karmica si de aici, Controlul asupra propriei vieti !
stiam despre Stilpul Casei ; stiu si despre Stilpul Lumii dar, e interesanta ideea acestor 4 Stilpi si, habar n-am care ar fi legatura, dar in cele 3 seri de priveghi, vine preotul si -i citeste celui decedat, STILPII !

Ei, vezi, nici eu nu stiam despre stalpii cititi de preot pe timpul priveghiului.... Zilnic invatam cate ceva!

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 27 August 2014, ora 15:41

OK! Va mai mesteresc rapid un articol despre Dragon si vedem ce-o mai iesi dupa aia!

Nativii nascuti in anul Dragonului au o sanatate de invidiat, sunt foarte activi, incapatanati si usor iritabili. Sinceri, foarte sensibili, dar sunt foarte curajosi si inspira incredere. Rareori un Dragon iti va cere ajutorul, insa se ofera in totalitatea atunci cand este nevoie de ajutorul, de interventia sa.

Dragonul este cel mai excentric semn zodiacal. Prefera sa duca situatiile la extrem. Sunt milosi, intelegatori si permisivi, ceea ce ii determina pe unii prost insipirati sa incerce sa profite de bunatatea Dragonului. Nu imprumuta niciodata bani! ( E de bine!!!)

Dragonul e compatibil cu nativii din Sobolan, Maimuta, Sarpe si Cocos.

Puternic, curajos si foarte rezistent, copilul Dragon se remarca spontan si plin de forta. Isi asuma de mic sarcini aparent grele de dus la bun sfarsit, tocmai pentru a va atrage atentia si a va demonstra ca merita toata increderea. Va puteti baza pe el, mandru si credincios, nu va va dezamagi. Pantru a nu deveni inca de mic micutzul tiran printre copii, trebuie sa fie tot timpul ocupat cu cate ceva, pentru a se simti util si partas.

Sincer, tenace, mandru si direct, Dragonul matur nu cunoaste caile ocolite abordate de ceilalti din jurul sau si nici nu are nevoie de aceste cai in ascensiunea sa care se remarca reusita. Nu accepta minciuna, barfa si criticile! Isi asuma responsabilitati importante dar si eventualele riscuri de esec. Pentru un Dragon fiecare misiune abordata este o misiune speciala!

Dragonul este facut sa conduca si isi atinge rolul mereu. Poate sa uite de ratiune, sa devina arogant, incapatanat fiind si risca sa devina uneori fanatic, toate cu un scop: de a demonstra ca el poate! Doamne fereste de un Dragon furios, care scoate efectiv flacari pe nari, va deveni obraznic si chiar nepoliticos. Doar sa arate ca poate!

Bucurati-va, accesele Dragonului sunt rare dar misca muntii din loc. Este un om de baza in construirea oricarei cladiri! Nu accepta niciun compromis, fiind dotat cu un simt al datoriei foarte pronuntat, stie si respecta interesele celorlalti in permanenta.

Dragonul este un excelent povestitor si iubeste natura. Ceea ce ii incarca bateriile sunt simplele plimbari lungi in natura si e ca nou! De invidiat, nu, capacitatea sa de a renaste din propria sa cenusa , mai puternic ca in precedent!

Simte nevoia de a aduce mereu ceva inovator in viata tuturor ce ii sunt pe aproape, ceea ce si face in permanenta.

Daca barbatul Dragon v-a declarat dragostea sa, sa fitit siguri ca este una sincera si devotata, o declaratie facuta din toata inima sa.

Rationala, mandra si pasionala, femeia Dragon nu suporta absolut nicio constrangere si intotdeauna are ultimul cuvant!

Femeia Dragon crede in drepturile egale dintre barbati si femei. Iar daca un barbat poate ceva, o femeie Dragon poate si ea! Alege mereu imbracamintea comoda care sa ii permita in permanenta libertatea in miscare, si ce ca e o uniforma?

Evident, sunt 10 feluri de Dragoni. Eu sunt unul Yang de Foc. Eu....sunt cum sunt si multumesc lui Dumnezeu ca sunt astfel!

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 27 August 2014, ora 16:34

Vreti sa va spun despre lunile anului si dominatia unui animalutz mistic asupra caracterului nostru?

Lunii Ianuarie ii corespunde Bivolul.

Lunii Februarie ii corespunde Tigrul.

Lunii Martie ii corespunde Iepurele.

Lunii Aprilie ii corespunde Dragonul.

Lunii Mai ii corespunde Sarpele.

Lunii Iunie ii corespunde Calul.

Lunii Iulie ii corespunde Capra sau in unele scrieri Oaia.

Lunii August ii corespunde Maimuta.

Lunii Septembrie ii corespunde Cocosul.

Lunii Octombrie ii corespunde Cainele.

Lunii Noiembrie ii corespunde Mistretul sau Porcul.

Lunii Decembrie ii corespunde Sobolanului.

Gabi....Ce ne poti spune despre nativii care au acelasi animal de doua ori: anul si luna, de exemplu ?

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 27 August 2014, ora 16:40

Haideti sa vedem orele conform metodei celor patru stalpi ai destinului in viziunea zodiacului chinezesc:

23:00 – 00:59 Șobolan
01:00 – 02:59 Bivol
03:00 – 04:59 Tigru
05:00 – 06:59 Iepure
07:00 – 08:59 Dragon
09:00 – 10:59 Șarpe
11:00 – 12:59 Cal
13:00 – 14:59 Caprã
15:00 – 16:59 Maimuțã
17:00 – 18:59 Cocoș
19:00 – 20:59 Câine
21:00 – 22:59 Mistreț

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 August 2014, ora 16:43

la modul general : ca i se accentueaza caracteristica respectiva, dar trebuie bine analizat , luind in consideratie fiecare element ce face parte din ecuatia respectiva ! !

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 27 August 2014, ora 17:02

De la: gabigabi2, la data 2014-08-27 16:43:11la modul general : ca i se accentueaza caracteristica respectiva, dar trebuie bine analizat , luind in consideratie fiecare element ce face parte din ecuatia respectiva ! !

Poi hai sa vedem.....de doua ori Sobolan si odata Iepure?

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 27 August 2014, ora 17:22

Gabi? Ai decodificat spusele colegului Hak'? satmarean, asa sustine.

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 27 August 2014, ora 19:16

De la: haak0n, la data 2014-08-27 19:06:55 fi-v-ar creierasii de rasul curcilor de creationsto-ezoteristo-superstitioso-conspirationiste, bueeeeeey dilielor, nu doriti sa acceptati informatiile,dovezile si demonstratiile darwiniste pentru a accepta faptul ca, aveti un singur stramos comun, pentru a reusi sa evoluati psiho-somatic, vreti sa va reincarnati in tot felul de entitati zooastroloage si sa va prosternati la toti idolii inventati si zeificati de toti involuatii mintali din cohorta mamalia a primatelor hominidae.

Ptiu sa nu te deochi, Maimuta mamii cea cu mintiuca de-o ...maimuta, ce mai!

Hai, baga repede daca tot esti maimutzica, de ce te mai razi mai dimineata nealcosh in fatza oglinzii, chipule , ha?

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 27 August 2014, ora 19:18

Hak'....zii pe bune, asuma data nasterii si iti trag o caracterizare de sta eteru' in loc, serios!

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 27 August 2014, ora 19:22

Ce faci Musetico , ii cauti un job cinstit distinsei aflata la ananghie ?
Te-ai apucat si tu de astrograme ?
Moama , ce titlu de roman foileton " stalpii destinului "

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 27 August 2014, ora 19:25

De la: PaulaZ, la data 2014-08-27 17:22:29Gabi? Ai decodificat spusele colegului Hak'? satmarean, asa sustine.

enlaka din putz

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 27 August 2014, ora 19:26

De la: _2148_, la data 2014-08-27 19:22:22 Ce faci Musetico , ii cauti un job cinstit distinsei aflata la ananghie ?
Te-ai apucat si tu de astrograme ?
Moama , ce titlu de roman foileton " stalpii destinului "

Bella.... io doar vreau sa dau un subiect de discutie si o munca de cercetare personala fiecaruia, care v-ar mai putea tempera, reducand discrepantele generate in mod armonios.

Ma gandeam ca fiecare ar dori sa se (re)descopere pe sine.

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 27 August 2014, ora 19:29

De la: _2148_, la data 2014-08-27 19:25:12
De la: PaulaZ, la data 2014-08-27 17:22:29Gabi? Ai decodificat spusele colegului Hak'? satmarean, asa sustine.

enlaka din putz

Daca presupunem ca acele coordonate furnizate sunt reale, am dreptate!

Evident ca mizez 50:50 in ceea ce priveste seriozitatea colegului Hakon!

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 27 August 2014, ora 20:05

De la: PaulaZ, la data 2014-08-27 19:29:14

enlaka din putz

Nu stiu , sa-ti confirme el , eu nu ma bag !

Fosta membra 9am.ro

309 mesaje
Postat pe: 27 August 2014, ora 21:30

De la: PaulaZ, la data 2014-08-27 19:29:14

enlaka din putz

atat coordonatele, cat si data nasterii, sunt reale, insa nu sti sa le interpretezi , psihastrOLOAGO neuroeterata!

Fosta membra 9am.ro

309 mesaje
Postat pe: 27 August 2014, ora 21:32

enlaka din putz

da-da, vrea sa para o veritabila Encarta, insa....

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 August 2014, ora 23:23

De la: PaulaZ, la data 2014-08-27 16:40:43Haideti sa vedem orele conform metodei celor patru stalpi ai destinului in viziunea zodiacului chinezesc:

23:00 – 00:59 Șobolan
01:00 – 02:59 Bivol
03:00 – 04:59 Tigru
05:00 – 06:59 Iepure
07:00 – 08:59 Dragon
09:00 – 10:59 Șarpe
11:00 – 12:59 Cal
13:00 – 14:59 Caprã
15:00 – 16:59 Maimuțã
17:00 – 18:59 Cocoș
19:00 – 20:59 Câine
21:00 – 22:59 Mistreț

Fi-mea este la ora, luna si an, capricorn.
Mai rar asa ceva.

Dar si eu sint pe aproape cu vectorii f apropiati.

Sintem ca o sageata cind ne orientam spre ceva anume cu convingere.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 27 August 2014, ora 23:36

De la: gabigabi2, la data 2014-08-27 14:13:29
De la: PaulaZ, la data 2014-08-27 13:55:34

Bine ai ajuns, Gabi!

Io tare cred ca e dragon de foc sau sarpe de foc musai ede foc, la temperamentu' sau....77-78

Da'.....tocmai ce ii spusesem ca nu e bine-venit aci....Mea culpa, dar ma jignise iar ca de obicei si l-am alungat!

bine te-am gasit ! nu-l cred Dragon, ptr. ca ala e Maiestuos ; aprig, dar drept si de obicei ii apara pe cei oropsiti, ori Hakon e foarte nedrept si in niciun caz, maiestuos !
nici Sarpe nu-mi pare a fi , caci ala e Intelept si scapa intotdeauna din strimptoare cu o gluma.... Hakon intelept si glumet, sa fim seriosi !
mie-mi pare a fi un Scorpion - dupa zodiacul nostru ....tenebros, insultator si razbunator ... sau, dupa zodiacul chinezesc : Maimuta ....rautacioasa, hoata, obraznica , dar Inteligenta , ceea ce la caracterul avut, mai mult ii dauneaza

Acum realizez de ce Mytcor s-a luat de tine in anul 2011.
In citeva fraze insulti pe toti la care te referi.
Esti de o ferocitate in discutii, in a insulta pe toti ca pur si simplu esti debordanta.

Aduci caracteristici negative pe ce zodie vrei tu.
Caracteristica asta este exact a sobolanilor, dar numai la tine, ca sa nu-i jugnesc pe alti sobolani.
Esti o persoana ce ai un orgoliu si rautate ce practic nu le-am vazut pina acum.
Maimutele sint atacate de f multi, de aceea par obraznice, mai ales cind se apara.
Cretina ordinara ce esti.
Imbalosesti in comentariile tale pe oricine urasti tu....pe moment.
Dragonii pot fi f periculosi daca ii provoci, de aceea Mytcor e atit de....cum e.
Si eu si tu l-am provocat, insa la comentariile lui, in 2011, cind isi propusese sa nu se mai discute ce nu vroia el.
De fapt cam ca tine, ce nu lasi pe nimeni sa-si spuna parerea pe subiecte daca nu dai tu voie.

Scuze, Paula, dar aceasta indivisa nu am obserat cit de rea poate fi in discutii cu ce nu sufera ea.
Acum i-a picat mucul pe mine, maimute, etc/

Si cind ma gindesc ca i-am luat apararea aceste IMPERTINENTE, putin zis, in fata lui Mytcor cind o ataca.
Si cind o ataca careaza, si pe tine si pe altii, m-am bagat in discutie sa va apar, ca nu ma ataca pe mine.
PERVERSA asta nu merita nici un ajutor pe forum.

Daca o mai prind ca imi contrazice ce spun pe politice sau orice spun, E POSIBIL SA IASA F URIT, CA DEJA NU O MAI SUPORT, IN IMPERTINENTA EI SA CONTROLEZE EA TOT FORUMUL.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 27 August 2014, ora 23:40

Intr-un comentariu al aceste gabi, am crezut ca e Mytcor, la un moment dat, dupa limbaj.
Ea era.
Injura si jignea la greu, in acel comentariu, pe useri.
Inca o data Paula, scuze, dar e o reactie la scoaterea in evidenta la zodii numai a aspectelor negative, cum a facut impertinenta asta.

Scorpionii ajuta persoanele slabe, si sint oameni de nadejde in situatii in care sint ei convinsi ca trebuie sa ajute.

Maimutele sint intr-adevar inteligente si enervante, dar le place tuturor, si sar in ajutor la greu.
Aceasta orgolioasa daca ii spui ceva contra a ce vrea ea sa spui, ii esti dusman pe viata.
Multumesc ca nu ii sint prieten, ca urma sa ii devin dusman.
In secunda urmatoare.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 27 August 2014, ora 23:42

Cunosc multe despre zodiace, dar nu voi comenta mai mult.

Cei ce au terminatia numelui in il, el, ela, ila, sint persoane inclinate la meditatie, si au timp de asta.
Pe Mytcor il cheama si Mihail, sau Mikal, cum si-o spune acum.
Deci ....de aceea a intrat pe acest topic.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 27 August 2014, ora 23:44

Mai exista si ascendent pe luna si ascendent pe an.
Pot ajunge la 40%.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 27 August 2014, ora 23:47

De la: PaulaZ, la data 2014-08-27 19:16:06
De la: haak0n, la data 2014-08-27 19:06:55 fi-v-ar creierasii de rasul curcilor de creationsto-ezoteristo-superstitioso-conspirationiste, bueeeeeey dilielor, nu doriti sa acceptati informatiile,dovezile si demonstratiile darwiniste pentru a accepta faptul ca, aveti un singur stramos comun, pentru a reusi sa evoluati psiho-somatic, vreti sa va reincarnati in tot felul de entitati zooastroloage si sa va prosternati la toti idolii inventati si zeificati de toti involuatii mintali din cohorta mamalia a primatelor hominidae.

Hai, baga repede daca tot esti maimutzica, de ce te mai razi mai dimineata nealcosh in fatza oglinzii, chipule , ha?

NU E MAIMUTA CR...EATO.
E DRAGON DE LEMN.
1964. Sper sa nu ma insel si eu.

Faci confuzii peste confuzii.
Bagi numai strimbe cu autoinselarea ta.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 27 August 2014, ora 23:50

Ai vrea tu sa fii maimuta, gabi.
Esti invidioasa si pe zodii, atit esti de rautacioasa.

Maimutele ies din orice situatii, atit sint de descurcarete si de inteligente.
Injura numai pe idiotii care nu inteleg ca libertatea de gindire este un drept al oricui, si nimeni nu are dreptul sa ingradeasca acest drept fundamental.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 27 August 2014, ora 23:55

Fiecare zodie are si bune si rele, si cine scoate in evidenta numai partea rea, isi scoate in evidenta propria rautate.

Gabi, in mod normal zodiile sobolan, dragon si maimuta ar trebui sa se inteleaga.
Nu e cazul tau care esti in ultimul hal de rautacioasa, si razbunatoare.

Estin razbunatoare si rautacioasa pe alegerile tale ce nu le suporti si vrei sa ti le duca altii.

Ne-ai facut sa ne certam pe forum, exact pe zodiile care nu ar trebui sa ne certam. Este specialitatea ta, de om rautacios, si razbunator, pe alegerile tale.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 27 August 2014, ora 23:56

Spusele lui harakiri?

Nascatorit in 1964, luna aprilie sau mai.

Ora nu stiu ca nu am asistat la fatare.

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 28 August 2014, ora 12:09

De la: nastasemihail, la data 2014-08-27 23:47:56
De la: PaulaZ, la data 2014-08-27 19:16:06

NU E MAIMUTA CR...EATO.
E DRAGON DE LEMN.
1964. Sper sa nu ma insel si eu.

Faci confuzii peste confuzii.
Bagi numai strimbe cu autoinselarea ta.

Sunt blonda platinata , nu am parul cret, Mihai. Daca nu l-as intretine sa il deschid periodic la culoare, parulmeu ar fi un blond cenusiu mediu, dar niciodata nu e cretz, te asigur!

Si ma refeream la Hak' ca e maimuta nu la zodiacul chinezesc, ci ma cramponam doar la afirmatiile sale pro-darwiniste! Atat!

Io sunt dragon de foc, unul yang.

Nu l-am prins pe Mytcor cu toate ca am aparut in ....2012. Mi-ar fi facut placere sa discut cu el!

Hakon nu e Mytcor!

Mihai..... ti-ai cerut scuze de doua ori mai sus, ti le accept o singura data, da' pe toate! Pune umaru' si ajuta-ma sa imping ''stalpii destinului''in amonte, te rog!
Eu am o parere buna despre Maimuta, am sa o prezint in cele ce urmeaza. Maimuta, alaturi de Dragon fac lucruri marete, vreau sa lucram impreuna la asta!
Mi-am propis sa prezint generalitati despre fiecare zodie chinezeasca in parte. Apoi fiecare sa aprofundeze in intimitate, nu vreau sa deschid un laborator de disectie a omului! Fiecare are dreptul la intimitate si i le acordam. Chiar am sa stimulez eventualele persoane pasionate de acest subiect sa vrea sa caute mai departe, chiar daca nu cu mine impreuna!
Mihai, nu e un topic strict si incadrat, doar ma cunosti si imi percepi libertatea in gandire si in exprimare. Putem povesti atat de horoscopul european/occidntal, cat si de zodiacul chinezesc. Sunt multe elemente, multe informatii ce ne ajuta sa ne cunoastem pe noi insine.
Ma gandeam la coincidenta deloc intamplatoare care ne-a legat, printre altele: tatal fecioara, fiica capricorn!
Mihai, cand am intrebat pe forum, in urmacu doi ani, daca eu as pleca de aici, cui i-ar pasa? Ai fost singurul care mi-a raspuns : Mie mi-ar pasa! Nuvoi uita asta niciodata, si, cu toate disputele ce le-am avut si le vommai avea de acum incolo, tot iti voi ramane alaturi! Au mai fost ulterior persoane care m-au sustinut aici pe forum, chiar de au preferat sa ramana in umbra, le respect decizia si le multumesc pentru ca mi-au fost alaturi. Presiuni asupra mea au fostsi azi nu ma mai afecteaza, tocmai datorita voua, tuturor ce mi-ati fost alaturi! si va voi ramane alaturi pana la capat, asa sa ne ajute Dumnezeu pe toti!

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 28 August 2014, ora 12:41

Am vorbit, mi-am expus parerea despre SOBOLAN, despre COCOS si despre DRAGON. Voi reveni cu MAIMUTA.

Sobolani am doi in familie. Niciunul nu a dat vreodata dovada de un singur act de rautate si/sau de razbunare. Nu ca ii apar pentru ca sunt ai mei!Sunt ai mei si ii iubesc, indiferent ca ar fi rautaciosi sau razbunatori!

Dragonul ar avea o relatie aproape perfecta cu Cocosul, in sensul ca se aseamana mult si pot sa colaboreze in toate domeniile. Desigur, eforturile raman sa fie depuse bilateral. Conteaza carui semn zodiacal ii mai apartine atat cocosul cat si dragonul! De exemplu, un dragon dupa anul nasterii, care se intampla sa fie bivol dupa luna nasterii, ce ar putea depune ca efort in perfectionarea relatiei sale cu un cocos dupa anul nasterii, respectiv dragon dupa luna nasterii?

Ca sa mearga o relatie, este necesara cunoasterea atat de sine, cat si cunoasterea jumatatii cu care partajam respectiva relatie!

Daca ne putem imbunatati relatiile, de ce sa nu o facem?

Fosta membra 9am.ro

309 mesaje
Postat pe: 28 August 2014, ora 13:01

De la: haak0n, la data 2014-08-27 14:24:42

I was born on: Milky Way BBUT 13,757Mld./DS 4,571 Mld./ GMT 378.432.000.000.000s local time/Cs-decay-arc second. coordinates : 47°25′57″N 23°6′14″E

F'ti-ar hartimetica de ras, mai calculeste hincodata, Transparento!
La cat de "mult" iti plac cifrele si la cat de naturalisto-stiintificoasa esti, cum a fost posibil sa comiti o asemenea eroare execrabilo-impardonabila ?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Stalpii destinului - Topic dedicat doamnei Gabriela
Mergi la: