back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

esti apt cognitiv sa faci distinctie intre o tehnologie super-avansata si magie !?

Pagini: << 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Iunie 2013, ora 06:34

De la: sunt_al_naibii, la data 2013-06-25 22:34:07
De la: -1075-, la data 2013-06-24 22:28:41

Cauta-ti o sofa , aseaza-te confortabil si respira adanc, Floracke, mai baiatule, tu esti suiectul, de tine si-au batut joc unii dintre cei cu care te-ai intalit, intelegi Floracke, hai ca nu-i vreo cine stie ce filosofie de inteles, chestia este cate poate de simpa,Floracke,barfele si bataia de joc se deruleaza in spatele tau, poti intelege la ce miunatii exchibitioniste se dedau unii dintre acesti "prieteni" cu care te-ai intalnit !?
Se pare ca, nu!...sau te complaci.

Disputele 1 to 1 dintre tine si Symy sunt irelevante, nu ma privesc,dar popa Symy nu are vreo tangenta sau amestec in speta de fata,intelegi Floracke?...iar eu, nu va cunosc personl pe niciunul dintre voi, punct Floracke.

Înlătură-ți adversarii acordându-le porecle și ridiculizându-i. Această metodă mai este cunoscută drept stratagema “atacă mesagerul”, cu toate că și alte metode sunt variante ale acestei abordări. Adversarii sunt asociați cu nume puțin onorante cum ar fi “nebun”, “partizan al dreptei”, “liberal”, “partizan al stângii”, “terorist”,''tigan'', “obsedat de teoria comploturilor”, “radical”, “milițian”, “rasist”, “fanatic religios”, “deviant sexual”, “alcoolic” și multe altele. Acest lucru va împiedica noii forumiști să se alăture adversarilor săi, temându-se că vor fi tratați în același mod. Ca urmare, aceștia nu vor vorbi despre problemele reale.

Pai ce facem aici? ori suntem inapti ori nu mai suntem

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Iunie 2013, ora 07:35

De la: Polixenia, la data 2013-06-25 22:06:18
De la: gabigabi2, la data 2013-04-23 08:55:08dar nu ma pot abtine sa nu arunc si bomba :
si totusi, in anumite conditii , pot aparea manifestari ce se incadreaza usor in categoria minuni ptr. ca materia se supune puterii gindului , chiar daca vrem sau nu sa acceptam asta !

Nu exista minuni. Ar insemna ca oricand poti anula legile universului. Ceea ce pare uneori o minune e ceva ce se incadreaza in legile universului. Se intampla rar si se datoreaza hazardului sau coincidentei. Este ca la 6/49. O sansa la vreo 13 milioane sa nimeresti varianta castigatoare. Si se castiga fara amestecul celui de sus. Noi mai numim minunea si altfel, noroc chior, bafta, sansa, etc

iiiii, da' ce ma bucur ! cum i-am spus lui @2148 ca-i Polixenia, hooop ca aparu si dinsa ! asta da MINUNE de paranormal, nu altceva !.....si totusi, mai citeste o data Cum mi-am formulat postarea ! ....si, mi-e tare greu sa inteleg in ce fel poate cineva ca tine sa-si ajute un pacient in regasirea de sine, cind el insusi este atit de ratacit ? asta sa fie cauza ca-i lumea plina de frustrati violenti ?!

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Iunie 2013, ora 07:41

De la: sunt_al_naibii, la data 2013-06-25 20:49:23
De la: -1075-, la data 2013-06-25 20:37:58
De la: sunt_al_naibii, la data 2013-06-25 20:07:41

.... provocandu-ma sa spun ceva ce tu vrei sa sti...

Floracke, n-ai ce sa-mi spui si nici n-as dori sa-mi spui vreodata ceva, chiar daca nu stiu tot, ceea ce stiu imi este mai mult decat ti-ai putea imagina vreodata, iar ceea ce doresc sa stiu, sa fii sigur ca stiu unde sa-mi caut informatia necesara pentru a ma informa/documenta si a sti !

Iti refuz categoric,Floracke, orice gest de bunavointa sau tendinta de-a ma informa, pastreaza-ti sanatos informatiile si foloseste-le in favoarea ta, in concluzie: multumesc, nu !...dar ai reusit sa devii amuzant.

...o seara buna, Floracke !

din prea plinul meu...totusi iti mai vars si tie cateva picaturi....
IA D'ACI....

Este important să insiști și să manipulezi în mod continuu pentru a obține o poziție de moderator al forumului. Odată ce ai obținut această poziție, forumul poate fi controlat eficient și în liniște prin eliminarea postărilor nefavorabile – putând eventual ghida forumul spre un eșec total, provocând o lipsă de interes din partea publicului. Aceasta este “victoria finală”, deoarece forumul nu mai este atractiv pentru public, pentru ca nu mai este util pentru menținerea libertăților lor. În funcție de nivelul de control pe care îl deții, poți conduce în mod deliberat forumul spre victoria ta, prin cenzurarea postărilor, suprimarea membrilor, deconectând în mod accidental forumul din online. În acest fel forumul poate fi ucis rapid. Cu toate acestea, nu este întotdeauna interesant să se omoare un forum, întrucât poate fi transformat într-un fel de “borcan cu miere” pentru a centraliza, absorbi și reorienta noii veniți, pentru ca apoi să fie utilizați pentru nevoile și sub controlul tău.

dar nici nu vrea sa-si omoare creeatia, Florine si cred din ce in ce mai mult ca sunt proprietarii sau macar actionari al acestui site ! si a spus-o clar " Minoru" cind ne ciondaneam din cauza " cacarezei " prolifice : cu cit ne certam noi mai mult, cu atit ii cresc lui veniturile , crescindu-i si traficul si, tocmai de aceea cind discutia lincezeste : paaaac , se mai arunca-n populatia postatoare cite o bombardea provocatoare si e bineee- vine banu' !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2013, ora 08:02

De la: gabigabi2, la data 2013-06-26 07:41:18

Floracke, n-ai ce sa-mi spui si nici n-as dori sa-mi spui vreodata ceva, chiar daca nu stiu tot, ceea ce stiu imi este mai mult decat ti-ai putea imagina vreodata, iar ceea ce doresc sa stiu, sa fii sigur ca stiu unde sa-mi caut informatia necesara pentru a ma informa/documenta si a sti !

Iti refuz categoric,Floracke, orice gest de bunavointa sau tendinta de-a ma informa, pastreaza-ti sanatos informatiile si foloseste-le in favoarea ta, in concluzie: multumesc, nu !...dar ai reusit sa devii amuzant.

IA D'ACI....

Este important să insiști și să manipulezi în mod continuu pentru a obține o poziție de moderator al forumului. Odată ce ai obținut această poziție, forumul poate fi controlat eficient și în liniște prin eliminarea postărilor nefavorabile – putând eventual ghida forumul spre un eșec total, provocând o lipsă de interes din partea publicului. Aceasta este “victoria finală”, deoarece forumul nu mai este atractiv pentru public, pentru ca nu mai este util pentru menținerea libertăților lor. În funcție de nivelul de control pe care îl deții, poți conduce în mod deliberat forumul spre victoria ta, prin cenzurarea postărilor, suprimarea membrilor, deconectând în mod accidental forumul din online. În acest fel forumul poate fi ucis rapid. Cu toate acestea, nu este întotdeauna interesant să se omoare un forum, întrucât poate fi transformat într-un fel de “borcan cu miere” pentru a centraliza, absorbi și reorienta noii veniți, pentru ca apoi să fie utilizați pentru nevoile și sub controlul tău.

dar nici nu vrea sa-si omoare creeatia, Florine si cred din ce in ce mai mult ca sunt proprietarii sau macar actionari al acestui site ! si a spus-o clar " Minoru" cind ne ciondaneam din cauza " cacarezei " prolifice : cu cit ne certam noi mai mult, cu atit ii cresc lui veniturile , crescindu-i si traficul si, tocmai de aceea cind discutia lincezeste : paaaac , se mai arunca-n populatia postatoare cite o bombardea provocatoare si e bineee- vine banu' !

Amestecam lucrurile, respectiv adminii forumului cu postacii care vor sa fie bagati in seama sub orice forma.
Sunt persoane care pierd prin abordari nepotrivite interesul celorlalti useri, si atunci recurg la manevre de genul celor mentionate de Florin pentru a primi totusi niste replici, chiar si dispretuitoare, dar sa li se adreseze.

Eu i-am intins o mana pasnica lui 1075, pentru a evita sa se ajunga aici, dar nu a stiut sa intre pe calea deschisa.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Iunie 2013, ora 08:20

De la: _Ingrid, la data 2013-06-26 08:02:18

IA D'ACI....

Amestecam lucrurile, respectiv adminii forumului cu postacii care vor sa fie bagati in seama sub orice forma.
Sunt persoane care pierd prin abordari nepotrivite interesul celorlalti useri, si atunci recurg la manevre de genul celor mentionate de Florin pentru a primi totusi niste replici, chiar si dispretuitoare, dar sa li se adreseze.

Eu i-am intins o mana pasnica lui 1075, pentru a evita sa se ajunga aici, dar nu a stiut sa intre pe calea deschisa.

deci tu crezi ca toate afirmatiile cum ca ne stiu CNP , numele real ; ca stiu ce ne scriem in particular ; strimbele bagate lui Florin; afirmatiile lui karpov; ca actualul @1705 m-a SOMAT sa-mi sterg prietenii caci STIE ca sunt clonele unui singur individ - eu ne avind de unde sa stiu asta - crezi ca toate astea SUNT MINCIUNI ? si usurinta cu care-si fac noi conturi - fara numar, fara numar - e absolut intimplatoare ?

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2013, ora 08:49

De la: gabigabi2, la data 2013-06-26 08:20:47
De la: _Ingrid, la data 2013-06-26 08:02:18

IA D'ACI....

deci tu crezi ca toate afirmatiile cum ca ne stiu CNP , numele real ; ca stiu ce ne scriem in particular ; strimbele bagate lui Florin; afirmatiile lui karpov; ca actualul @1705 m-a SOMAT sa-mi sterg prietenii caci STIE ca sunt clonele unui singur individ - eu ne avind de unde sa stiu asta - crezi ca toate astea SUNT MINCIUNI ? si usurinta cu care-si fac noi conturi - fara numar, fara numar - e absolut intimplatoare ?

Nu, sunt adunate mai multe chestii aici care nu au nimic deosebit in afara de maniera in care au fost spuse.
1075 a spus altceva, i-a spus lui Florin ca persoanele cu care s-a intalnit il barfesc urat, si daca nu il crede, ii poate dovedi cu nume, prenume...nu mai stiu exact cum a scris, dar despre asta era vorba - te rog mult sa nu aduci postarea respectiva, iti spun ce am inteles eu.
Ca stie ce ne scriem in particular, eu nu am vazut sa fi zis vreodata, am vazut ca presupune ca ne scriem PM uri in draci, ceea ce mie mi-a demonstrat ca minte, tocmai pentru ca nu facem asta.
Cu clonele lui Intelus ma mir ca tu nu stiai, era evident ca sunt ale lui si eu nu ii acceptam cererile de prietenie, si eram mirata la randul meu ca ti-ai umplut lista de prieteni cu el, dar...alegerea ta. Ai facut bine ca le-ai sters, iar faptul ca 1075 ,,te-a somat", tine de stilul personalitatii sale, ai observat doar ca si mie imi cerea sa ma prezint cu diverse
Iar faptul ca apare sub n conturi exact cum facea si Intelus...pur si simplu isi doreste cu disperare atentie.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Iunie 2013, ora 09:03

deci : ii baga , totusi , Strimbe lui Florin ca noi , cei cu care s-a intilnit fata-n fata, il birfim in particular ! asa a spus 1705 si asa am spus si eu , nu altfel si, asa ai spus si tu ! si astea sunt Strimbe urite ! a afirmat si nu o data ca STIE ce ne scriem si, daca-ti aduci aminte chiar despre noi doua a fost o discutie : ca STIE EL, ca ne citeste PM si ca ne punem de acord cu ce sa spunem , asta fiind o minciuna cit casa !
himmmm....poate ca tine de Mitomanie chestia asta , ce stiu eu ?....poate fii si asta ca de sanatate mentala nu se poate vorbi cind ai asemenea manifestari !

aaaa, cit despre @intelus, chiar nu mi-am dat seama ca el era in toate acele avataruri....la unele am avut ceva dubii, dar nu mi-am inchipuit ca se pot deschide ZECI de conturi de pe un ID !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2013, ora 09:09

De la: gabigabi2, la data 2013-06-26 09:03:56deci : ii baga , totusi , Strimbe lui Florin ca noi , cei cu care s-a intilnit fata-n fata, il birfim in particular ! asa a spus 1705 si asa am spus si eu , nu altfel si, asa ai spus si tu ! si astea sunt Strimbe urite ! a afirmat si nu o data ca STIE ce ne scriem si, daca-ti aduci aminte chiar despre noi doua a fost o discutie : ca STIE EL, ca ne citeste PM si ca ne punem de acord cu ce sa spunem , asta fiind o minciuna cit casa !
himmmm....poate ca tine de Mitomanie chestia asta , ce stiu eu ?....poate fii si asta ca de sanatate mentala nu se poate vorbi cind ai asemenea manifestari !

aaaa, cit despre @intelus, chiar nu mi-am dat seama ca el era in toate acele avataruri....la unele am avut ceva dubii, dar nu mi-am inchipuit ca se pot deschide ZECI de conturi de pe un ID !

Arunca praf de dezbinare, pentru ca eu am spus ca ,,multi" ne-am intalnit cu Florin, deci se poate arunca piatra sa nu stie pe cine sa suspecteze.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Iunie 2013, ora 09:18

mda, merge pe principiul : "dezbina si stapineste" si are o Dorinta Nebuna de a Avea Controlul , ceea ce ptr. mine inseamna FRUSTRARE - Frustrare- Frustrare !
dar ceea ce ma mira pe mine cel mai mult in toata povestea asta este ca, nimeni din "familia Adams", vorba lui Black, nu realizeaza ca ceva scirtiie , desi cineva de acolo zice ca-i psiholog !
dar, asa se-ntimpla : croitorul n-are haine, cizmarul umbla cu pingelele rupte si psihologii imping vagoane !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2013, ora 09:34

De la: gabigabi2, la data 2013-06-26 09:18:59mda, merge pe principiul : "dezbina si stapineste" si are o Dorinta Nebuna de a Avea Controlul , ceea ce ptr. mine inseamna FRUSTRARE - Frustrare- Frustrare !
dar ceea ce ma mira pe mine cel mai mult in toata povestea asta este ca, nimeni din "familia Adams", vorba lui Black, nu realizeaza ca ceva scirtiie , desi cineva de acolo zice ca-i psiholog !
dar, asa se-ntimpla : croitorul n-are haine, cizmarul umbla cu pingelele rupte si psihologii imping vagoane !

Fata de ce a zis Black eu am rezerve mari. Cronos este mult mai inteligent decat 1075, rationamentele lui sunt...rationale, posteaza gandire proprie, nu linkuri si citate, iar injuraturile sunt robuste, nu isterizoide.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Iunie 2013, ora 09:41

mda, e o chestie si asta !
dar dorinta de a avea Control si a ne Domina, exista si e dusa pin' la paroxism , indiferent cine-i persoana !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Iunie 2013, ora 09:54

Buna dimineata !

Well , se pare ca intr'adevar , madam' gabigabi2 , ai ceva capacitati paranormale , daca ai reusit cu firul logicii dumitale , sa tesi un asa scenariu conspirationist si sa-i faci pe cat mai multi sa-i dea gir..

Mai , oameni buni , voi cand aveti de gand sa va reveniti din adormirea maicii domnului ?

Sa ma mai repet ca nu am nicio legatura cu 1075 , cu alta cifra , cu o asa zisa familie Adams pe care ati cunoscut-o voi pe aici , sau (mai nou ) cu Polixenia ?
Nu ar avea chiar niciun rost /efect .
Asa ca ramaneti cu scenariile voastre si continuati-va firul logicii ! Pai ce sa va zic altceva !?

Daca pe madam' gabigabi2 o inteleg (dansa se bazeaza pe deja vu-uri ) , pe Ingrid n-o inteleg pe ce se bazeaza !?

Chiar si pe black il inteleg , dansul fiind un traseist politic cu acte in regula , e normal sa-si apere barcuta .
Somn usor , dragilor !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2013, ora 10:33

De la: _2148_, la data 2013-06-26 09:54:58Buna dimineata !

Daca pe madam' gabigabi2 o inteleg (dansa se bazeaza pe deja vu-uri ) , pe Ingrid n-o inteleg pe ce se bazeaza !?

Am zis eu ceva de tine? No offense, dar nu m-am gandit la tine nici un moment.

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 26 Iunie 2013, ora 11:09

Ce sa vezi, stiloul este in concediu,iar calimara a ajuns sa faca aprecieri comparative, ai grija sa nu-ti pierzi dopul, sa te spargi in rationamente deductive sau sa te versi in vreo logica formala,ingrid.

Ratiune, ratio, rationamente, sunt constructii mentale logice, ingrid, dar prin zulufii tai nu se intrevede vreo logica, vreo componenta a rationamentelor inductive sau deductive, despre o gandire sceptica constructiva sau una critica obiectiva, argumentativ - justificaiva, nici poveste, ingrid, seceta severa.

Observ ca Floracke a muncit din greu, saracul, si-a tocit neuronul clickand si roll-ul de la mouse straduindu-se a-mi pune la dispozitie informatiile pe care i le-am refuzat, din pacate, si-a ratacit pe undeva cunostintele si fondul lexical personal ajungand sa-mi informeze entitatea cu mimisikuri folosindu-se de vocabularul si textele altora, baietel, si la tine bate vantul prin biblioraft?
Nashpa, daca-i gol Floracke , iti tocesti buricele degetelor si-or sa te usture

D-le Black, cum se poate intampla, tu nefiind un participant direct la intalnirile forumistilor, sa intrebi un utilizator 9am, pe care-l suspectezi c-ar fi karpov, despre o oarecare Roza care-l viziteaza uneori?

D-na mentor,dvs. puteti actiona propriul buton start din pupitrul de comanda al ratiunii pure pentru a analiza o asemenea situzie si concluziona logic!?

Alzheimeristo, n-am ce sa dezbin, barfiti doi cate-doi, sau in grup restrans, si va suspicionati reciproc im masa, cam atat va duce mintea si tot cam atat de parsivi nesimtiti puteti fi unii fata de altii ! Iar de aici si pana la paranoica psihoza a clonelor nu poate fi decat...

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2013, ora 11:37

Foaie verde loboda,
Curge apa-n beci.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 26 Iunie 2013, ora 11:47

De la: _Ingrid, la data 2013-06-26 11:37:49

Foaie verde loboda,
Curge apa-n beci.

De ce iubesc io oare zicala asta?

Neatza!

''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 26 Iunie 2013, ora 11:53

Cine accepta o provocare?

Lasati garda aia jos, va rog frumos! Construim; iar ceea ce scriem aici, ramane. O sa ne odihnim linistiti, peste...500 de ani, care pe unde, cand descendentii nostri vor citi ce am lasat noi pe aici?

''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2013, ora 11:54

De la: Musetel, la data 2013-06-26 11:47:44

Foaie verde loboda,
Curge apa-n beci.

Neatza!
Neata! pentru ca este o replica bonom-rezumativa.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2013, ora 11:58

De la: Musetel, la data 2013-06-26 11:53:02Cine accepta o provocare?

Lasati garda aia jos, va rog frumos! Construim; iar ceea ce scriem aici, ramane. O sa ne odihnim linistiti, peste...500 de ani, care pe unde, cand descendentii nostri vor citi ce am lasat noi pe aici?

Ai mei pot sa citeasca si acum, n-am scris nimic nedemn, nici pe forum nici pe langa forum.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 26 Iunie 2013, ora 12:01

De la: _Ingrid, la data 2013-06-26 11:54:37
De la: Musetel, la data 2013-06-26 11:47:44

Foaie verde loboda,
Curge apa-n beci.

Neatza!
Neata! pentru ca este o replica bonom-rezumativa.

Aha. asa sunt si eu la curent. Doar esenta!
Realizezi cat timp castig?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 26 Iunie 2013, ora 12:02

De la: _Ingrid, la data 2013-06-26 11:58:55
De la: Musetel, la data 2013-06-26 11:53:02Cine accepta o provocare?

Ai mei pot sa citeasca si acum, n-am scris nimic nedemn, nici pe forum nici pe langa forum.

Stiu. Noi doua am semnat deja petitia!
Sa vedem cine mai intra in hora pacii.

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Iunie 2013, ora 13:09

Well , se pare ca intr'adevar , madam' gabigabi2 , ai ceva capacitati paranormale , daca ai reusit cu firul logicii dumitale , sa tesi un asa scenariu conspirationist si sa-i faci pe cat mai multi sa-i dea gir..

Mai , oameni buni , voi cand aveti de gand sa va reveniti din adormirea maicii domnului ?

Sa ma mai repet ca nu am nicio legatura cu 1075 , cu alta cifra , cu o asa zisa familie Adams pe care ati cunoscut-o voi pe aici , sau (mai nou ) cu Polixenia ?
Asa ca ramaneti cu scenariile voastre si continuati-va firul logicii ! Pai ce sa va zic altceva !?

Chiar si pe black il inteleg , dansul fiind un traseist politic cu acte in regula , e normal sa-si apere barcuta .
Somn usor , dragilor !
Eu te cred ca esti TU Si pe mine ma credeau unii clona la inceput

Daniela
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2013, ora 14:16

Foaie verde loboda,
Curge apa-n beci.

Sub apa patru ochi luceste
Ce sa fie oare?
Cred ca e doi peste

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 26 Iunie 2013, ora 14:26

Foaie verde loboda,
Curge apa-n beci.

Trece lebedele-n zare.
Eu ma uit, ele dispare

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase sălbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevăratului Dumnezeu--------"Dragostea infinită este singurul ADEVĂR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 26 Iunie 2013, ora 14:28

De la: Black_Friday, la data 2013-06-26 14:16:29

Foaie verde loboda,
Curge apa-n beci.

Ce sa fie oare?
Cred ca e doi peste

Pe un camp cu viorele
Crestea numai ghiocei.
Si-a venit mandrele mele
Si le-a cules ei pe toti.

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase sălbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevăratului Dumnezeu--------"Dragostea infinită este singurul ADEVĂR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 26 Iunie 2013, ora 14:37

De la: sunt_al_naibii, la data 2013-06-26 14:28:21

Foaie verde loboda,
Curge apa-n beci.

Ce sa fie oare?
Cred ca e doi peste

Pe un camp cu viorele
Crestea numai ghiocei.
Si-a venit mandrele mele
Si le-a cules ei pe toti.

...trei? Patru este cu pereche,
O fi floare la ureche...
Insa lebedele cele
Vinede ia loboda!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 26 Iunie 2013, ora 14:39

Foaie verde loboda,
Curge apa-n beci.

Ce sa fie oare?
Cred ca e doi peste

Semn de peste, semn de foc,
Tasta nu le sta pe loc,
Iar de apa e limpede
Las' sa treaca lebede!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Iunie 2013, ora 15:40

din putzu gindirii mele alzer ...aaaa....azer alaaaa, frate cu Roza, de-i conostie pretenu nost' p'amindoi , o dedicatiune spashal ptr ' mnealui, cu rispect si admiratiune :
foaie verde de dai
n-ai
de n-ai minte
ce sa dai ?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 26 Iunie 2013, ora 15:44

De la: gabigabi2, la data 2013-06-26 15:40:09din putzu gindirii mele alzer ...aaaa....azer alaaaa, frate cu Roza, de-i conostie pretenu nost' p'amindoi , o dedicatiune spashal ptr ' mnealui, cu rispect si admiratiune :
foaie verde de dai
n-ai
de n-ai minte
ce sa dai ?

foaie verde de ai, dai,
dar ce te faci de nu mai ai
din minte nimic sa dai?
iti ramane vestitul nai
sa fluieri in tacere
pana la revedere.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Iunie 2013, ora 15:57

Somn usor , dragilor !

draga mea, te ridic la rangu' cel mai inalt de para-normala, intrucit in cele 22 de zile - nu mai multe ,dar nici mai de demult- de cind esti pe acest forum ai reusit sa STII pe toata lumea, cine si cu cine e prieten; cit de adormit sau neadormit e ; ca eu am teorii conspirationiste; si ca, in general , ai rezolvat toate problemele ce ne framintau pe noi de foarte multa vreme ! bravo , cumatra !

Pagini: << 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Esti apt cognitiv sa faci distinctie intre o tehnologie super-avansata si magie !?
Mergi la: