back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

esti apt cognitiv sa faci distinctie intre o tehnologie super-avansata si magie !?

Pagini: << 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 17:53

cumatra 2148 , chiar nu-ti dai seama ca facindu-ti imediat acest avatar , ai CONFIRMAT ce-am spus ?
unde ti-ai lasat cognitivu ' ? ti s-a-nmuiat de la caldura ? pune niste gheata la picioare !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 18:06

De la: gabigabi2, la data 2013-06-23 17:53:15cumatra 2148 , chiar nu-ti dai seama ca facindu-ti imediat acest avatar , ai CONFIRMAT ce-am spus ?
unde ti-ai lasat cognitivu ' ? ti s-a-nmuiat de la caldura ? pune niste gheata la picioare !

Madam' , cearta-te cu 9am , ca are o platforma ce permite schimbarea de nickname , nu cu mine !
Insinuezi acum ca as fi o clona de-a dumitale ?
Cat am fost 2148 , mi-ai tot reprosat ba ca sunt o cifra , ba ca sunt clona nu stiu cui .
Am vrut sa-ti arat ca pana la urma , poate sa ma cheme chiar gabigabi , are vreo importanta , madam' ?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 18:16

De la: gabigabi3, la data 2013-06-23 18:06:50
De la: gabigabi2, la data 2013-06-23 17:53:15cumatra 2148 , chiar nu-ti dai seama ca facindu-ti imediat acest avatar , ai CONFIRMAT ce-am spus ?

Madam' , cearta-te cu 9am , ca are o platforma ce permite schimbarea de nickname , nu cu mine !
Cat am fost 2148 , mi-ai tot reprosat ba ca sunt o cifra , ba ca sunt clona nu stiu cui .
Am vrut sa-ti arat ca pana la urma , poate sa ma cheme chiar gabigabi , are vreo importanta , madam' ?

Cucoana (oare?), esti nesimtita! De fapt asta nu ma mira, pentru ca este trasatura caracteristica a nevroatilor grupati strans uniti in jurul aptului cognitiv. O gasca de frustrati...prosti de bubuie!

Adminsitratorul trebuie instiintat in legatura cu mizeria asta.

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 18:27

De la: gabigabi2, la data 2013-06-23 15:59:12
De la: -1075-, la data 2013-06-23 10:53:07Ntz !
Gabi, lasa cortina, haloul, dantelariile pe dzpa care incerci sa te ascunzi sau sa eviti a raspune direct

chiar ca esti INAPT sa intelegi ce ti se spune !
ce naiba nu intelegi ca VREAU sa stiu cu cine "Vorbesc "? si ca ma enerveaza nesiguranta
veridicitatii dialogului cu tine , caci te Multiplici in N Clone, fiecaruia dindu-i alta "poveste" de viata ?!
ca-mi Repugna ideea ca-ti BATI JOC de cei ce discuta cu "tine" , tu rizindu-ti in barba ca-i Controlezi si Manipulezi , stiind tu ce stii si prostii si neadertalienii nu stiu ?
si ca, daca-i asa , atunci USERI REALI pe acest forum nu sunt decit citiva, in rest sunteti "toti" expresia unei minti schizoide ce se crede Dumnezeu si "karpov" a si afirmat-o cindva !
acum e clar ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 18:31

De la: Black_Friday, la data 2013-06-23 18:16:32

Cucoana (oare?), esti nesimtita! De fapt asta nu ma mira, pentru ca este trasatura caracteristica a nevroatilor grupati strans uniti in jurul aptului cognitiv. O gasca de frustrati...prosti de bubuie!

daca merg in continuare pe firul logicii mele...dar eu doar v-am propus-o si nu v'o impun, atunci "ei" fac parte din Adm. sau, poate chiar ei sunt patronii acestui site si atunci se explica de ce-si pot schimba avatarurile precum chilotii cind se murdaresc , in timp ce altii , abia dupa multe insistente si-au putut recapata numele si contul ....

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 18:36

Domnule Black , sa stiti ca lipsa de bun simt se poate taxa si la varsta de 65 de ani . NU SUNT OAMENI BUNI CLONA NIMANUI ! Dar unora precum madam' gabigabi2 si mai nou , dumneata , le este foarte greu sa inteleaga .
Sunt exact ce am declarat la crearea contului , Domnule Black ! Se pare ca nici dumneata nu esti prea departe de mine !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 18:53

De la: -1075-, la data 2013-06-23 09:33:11Gabi, poti sa-mi expici aceasta preocupare a ta de-a desoperi cine este cu "adevarat" in spatele unui avatar oarecare, sau a unui nou avatar aparut pe forumul 9am?
De ce iti consumi excesiv energia cu atata febrilitate pentru a descoperi, ce?
Poti motiva acest determinism pe care il practici in mod paroxistic?

Chiar e buna intrebarea...de ce vrem sa stim cine e dincolo de cifra?!
Fara exagerarile de expresie pe care le-ai introdus atat de dens - consum excesiv de energie, febrilitate, paroxism - dorinta de a sti cu cine vorbesc o am si eu uneori.
Daca ma intreb fata de cine am aceasta dorinta de identificare, dintr-o data intrebarea capata raspuns.
Am putut sa dialoghez ani cu persoane ca Mihai, Coradu, Reio, Mytcor, Silviu, Emil, Mili, Serena, Vanea, Florin, Ebony, Daniela, mai nou Musetica, fara sa ma intereseze persoana reala din spatele avatarului, sunt pur si simplu personalitati virtuale cu care interactionez cu placere.
S-a intamplat sa cunosc si in real cativa, dar nu din cauza unei curiozitati paroxistice, ci pentru ca am decis impreuna acest lucru, insa asta e alta discutie.
Asadar..cand vreau sa stiu cine-i dincolo de avatar?
Numai cand situatia o cere.
Numai cand un user care ma cunoaste si isi ia libertatea de a ma aborda in consecinta, el ascunzandu-se dupa o cifra.
Atunci cand un user despre care se stie totul -cum suntem cativa pe aici,- este abordat cu familiaritate de o cifra despre care nu se stie nimic, este normal sa doreasca sa stie in ce context a mai interactionat cu persoana.
E ca si cum in realitate, te abordeaza un mascat cu intrebari personale; ce faci, ii raspunzi lejer? nu simti nevoia sa ii scoti masca, sa vezi si tu cine e ca sa poti discuta cu el?

Eu ma intreb de ce aceasta preocupare a cifrelor de a-si asigura un anonimat absolut, de a se feri cu strasnicie de a fi recunoscute? ...ca doar nu e nimeni amenintat de dezvaluirea faptului ca a mai fost pe forum cu numele..@itzybitzy sau @ratzushkmik
...am si cateva raspunsuri, dar nu-s prea magulitoare, le tin pentru mine.

...

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 19:20

De la: _2148_, la data 2013-06-23 18:36:15

Domnule Black , sa stiti ca lipsa de bun simt se poate taxa si la varsta de 65 de ani . NU SUNT OAMENI BUNI CLONA NIMANUI ! Dar unora precum madam' gabigabi2 si mai nou , dumneata , le este foarte greu sa inteleaga .
Sunt exact ce am declarat la crearea contului , Domnule Black ! Se pare ca nici dumneata nu esti prea departe de mine !

Cum adica nu sunt prea departe? La ce te referi? Daca ai ceva de spus, spune-o, nu lasa lucrurile nelamurite.
Cand exista gabigabi2, sa iti iei ca username gabigabi3, mi se pare o nesimtire, deoarece creezi intentionat confuzii. Este acelasi lucru ca atunci cand intelus mi-a clonat mie contul alegandu-si un username foarte apropiat de al meu, copiindu-mi chiar si avatarul si apoi posta ca si cum as fi postat eu, bineinteles niste grosolanii care prin care ii ataca pe cei cu care ma cunosteam si eram in relatii bune. Ti se pare normal asta?

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 19:30

De la: _Ingrid, la data 2013-06-23 18:53:57
De la: -1075-, la data 2013-06-23 09:33:11Gabi, poti sa-mi expici aceasta preocupare a ta de-a desoperi cine este cu "adevarat" in spatele unui avatar oarecare, sau a unui nou avatar aparut pe forumul 9am?

Fara exagerarile de expresie pe care le-ai introdus atat de dens - consum excesiv de energie, febrilitate, paroxism - dorinta de a sti cu cine vorbesc o am si eu uneori.
Daca ma intreb fata de cine am aceasta dorinta de identificare, dintr-o data intrebarea capata raspuns.
Am putut sa dialoghez ani cu persoane ca Mihai, Coradu, Reio, Mytcor, Silviu, Emil, Mili, Serena, Vanea, Florin, Ebony, Daniela, mai nou Musetica, fara sa ma intereseze persoana reala din spatele avatarului, sunt pur si simplu personalitati virtuale cu care interactionez cu placere.
S-a intamplat sa cunosc si in real cativa, dar nu din cauza unei curiozitati paroxistice, ci pentru ca am decis impreuna acest lucru, insa asta e alta discutie.
Numai cand un user care ma cunoaste si isi ia libertatea de a ma aborda in consecinta, el ascunzandu-se dupa o cifra.
Atunci cand un user despre care se stie totul -cum suntem cativa pe aici,- este abordat cu familiaritate de o cifra despre care nu se stie nimic, este normal sa doreasca sa stie in ce context a mai interactionat cu persoana.
E ca si cum in realitate, te abordeaza un mascat cu intrebari personale; ce faci, ii raspunzi lejer? nu simti nevoia sa ii scoti masca, sa vezi si tu cine e ca sa poti discuta cu el?

Eu ma intreb de ce aceasta preocupare a cifrelor de a-si asigura un anonimat absolut, de a se feri cu strasnicie de a fi recunoscute? ...ca doar nu e nimeni amenintat de dezvaluirea faptului ca a mai fost pe forum cu numele..@itzybitzy sau @ratzushkmik

...

Spuneai undeva ca presupunerea e mama esecului , Ingrid !
Te-am jignit eu vreodata ? Am intrat eu vreodata cu parul in cafeneaua virtuala sau mai stiu eu unde sa jignesc pe cineva , raspunde-mi ?!
Ah , pentru faptul ca m-am contrat cu madam' gabigabi2 pe la politice si i-am raspuns la atacuri pe alte topice, sunt lipsita de bun simt , asa-i ?
Nu sunt de acord cu ideile ei si e dreptul meu sa-i spun asta .
I-am tot repetat ca se inseala si persista in a ma considera clona fabricata de nu stiu cine , apai ce-ar trebui sa fac , Ingrid ?
Crezi c-ar fi asa greu pentru mine sa fac schimb de pupici , cafelutze si floricele in cafeneaua voastra ? N-am niciun ghimpe impotriva cafenelei , pe multi de acolo va simpatizez (nu dau nume , ca sa nu las loc de interpretari ) dar sincer iti spun ...de multe ori cafeneaua voastra seamana mult cu o serparie , Ingrid ! Si stii bine la ce ma refer !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 19:36

De la: _2148_, la data 2013-06-23 19:30:38
De la: _Ingrid, la data 2013-06-23 18:53:57

...

Te-am jignit eu vreodata ? Am intrat eu vreodata cu parul in cafeneaua virtuala sau mai stiu eu unde sa jignesc pe cineva , raspunde-mi ?!
Ah , pentru faptul ca m-am contrat cu madam' gabigabi2 pe la politice si i-am raspuns la atacuri pe alte topice, sunt lipsita de bun simt , asa-i ?
Nu sunt de acord cu ideile ei si e dreptul meu sa-i spun asta .
I-am tot repetat ca se inseala si persista in a ma considera clona fabricata de nu stiu cine , apai ce-ar trebui sa fac , Ingrid ?
Crezi c-ar fi asa greu pentru mine sa fac schimb de pupici , cafelutze si floricele in cafeneaua voastra ? N-am niciun ghimpe impotriva cafenelei , pe multi de acolo va simpatizez (nu dau nume , ca sa nu las loc de interpretari ) dar sincer iti spun ...de multe ori cafeneaua voastra seamana mult cu o serparie , Ingrid ! Si stii bine la ce ma refer !

Tu ai zis ca esti noua, si eu te cred.
Discutia era cu 1075, ai vreo legatura?
N-am zis nimic despre tine, dar cu adevarat e aiurea sa-ti pui numele unui user prezent si nu ajuta cu nimic discutia.
Altfel, desi dupa gustul meu esti destul de dura, ce topicuri abordezi si cum discuti tine numai de tine.

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 19:45

De la: Black_Friday, la data 2013-06-23 19:20:24
De la: _2148_, la data 2013-06-23 18:36:15

Cum adica nu sunt prea departe? La ce te referi? Daca ai ceva de spus, spune-o, nu lasa lucrurile nelamurite.
Cand exista gabigabi2, sa iti iei ca username gabigabi3, mi se pare o nesimtire, deoarece creezi intentionat confuzii. Este acelasi lucru ca atunci cand intelus mi-a clonat mie contul alegandu-si un username foarte apropiat de al meu, copiindu-mi chiar si avatarul si apoi posta ca si cum as fi postat eu, bineinteles niste grosolanii care prin care ii ataca pe cei cu care ma cunosteam si eram in relatii bune. Ti se pare normal asta?

Relax , domnule Black ! Nu mi-am propus sa creez confuzii pe forum (schimbarea de username era doar provizorie ) dar dumitale ti pare normal ca cineva sa persiste in confuzii , hartuindu-ma doar pentru faptul ca am username un numar ???
Pai spuneti mai fratilor ca e forum cu circuit inchis sau judecati-ma dupa nume in continuare si nu dupa ceea ce scriu !
Stiu , este mult mai simplu sa fim subiectivi

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 20:00

De la: _2148_, la data 2013-06-23 19:30:38

Vezi ca se confirma? Ai presupus ca ma refer la tine...gresit!

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 20:16

Iaca , Ingrid , de ce !

De la: gabigabi2, la data 2013-06-09 16:53:04
De la: Black_Friday, la data 2013-06-09 16:46:29
De la: gabigabi2, la data 2013-06-09 16:23:17@1406 ala si multitudinea lui de clone , toate cufurite de cite cacareze au improscat pe forum, le-am gasit in laboratorul dr. De Vill , descoperit ieri de Musetica si ce crezi ca-mi vazura ochii ? o puzderie de androizi , asezati cuminti pe linga perete, cu placutele de identificare linga ei !
ma apropii si ma uit mai bine si ala cu o mutra strepezita , avea codul @1705 ....
trec la urmatorul , ce-avea o mutra senin - cretinoida si ce vad ? @1888 ....
buuun asa ....hopa , dadui si de un exemplar cu aspect semi- feminin, ceva asaaaa, intre Macoveaica si Codruta ....ma uit pe placuta : @2148 !
mai era unu' crunt si cam uzat @1736 parca si, dupa cum spusei la inceput , niste piese disparate cu niste cifre 406, 666 , da' toate zoite, aruncate gramada la cos !

momentan erau decuplati toti androizii astia , luind si ei o pauza , ca tehnologia nu-i inca bine pusa la punct si se-ncing si biziie condensatorul si face flama si miroase a prajit ! .....deci, inca-i liniste, da' cind apar , stai Blackule cu extinctorul pregatit , ca eu asa fac !

black friday

Eu le dau cu extinctorul cu aghiazma, ca sfaraie pe ei mai ceva ca acidul sulfuric.

absolut asa e ! de cite ori este o mare sarbatoare, ca-i craciunul sau Pastele , in special, parca-i apuca strechea !

Pentru 1705 asta, ca se pare ca el este tartorul, o sa pregatesc si un crucifix sa-l insemn in frunte ca pe junici. O sa puta forumul de pucioasa, dar lasam usile deschise si aerisim.

D

e la: gabigabi2, la data 2013-06-10 14:05:11dar, reiau : am ris de otzireala ta cum n-am mai ris de mult ! mersic !
dar daca NU te-ai prins de ironia din toata acea postare care seamana cu o mica poveste S.F .in care l-am introdus si pe geniul raului , alias Dr. De Vill atunci, stai fata acasa si nu-ti dori sa-ntilnim fata-n fata, ca n-avem ce ne spune ....da' de ce v-a lovit damblaua asta cu vorbitul in limbi straine, snobilor ?

Madam' , ti se pare ca nu vorbesc romaneste ?
Ti-am mai spus si repet : ma confunzi ! N-am absolut nicio legatura cu userii mai sus mentionati de tine !
Nu sunt o clona a lor sau invers .
Daca pe dumneata te cheama gabigabi2 si pe mine ma cheama 2148 pe un forum public , asta inseamna ca esti mai umana decat mine ? nu inteleg !
'au vrei sa-mi schimb numele in gabigabi3 ?

de la gabigabi2
chiar ca esti INAPT sa intelegi ce ti se spune !
ce naiba nu intelegi ca VREAU sa stiu cu cine "Vorbesc "? si ca ma enerveaza nesiguranta
veridicitatii dialogului cu tine , caci te Multiplici in N Clone, fiecaruia dindu-i alta "poveste" de viata ?!
ca-mi Repugna ideea ca-ti BATI JOC de cei ce discuta cu "tine" , tu rizindu-ti in barba ca-i Controlezi si Manipulezi , stiind tu ce stii si prostii si neadertalienii nu stiu ?
si ca, daca-i asa , atunci USERI REALI pe acest forum nu sunt decit citiva, in rest sunteti "toti" expresia unei minti schizoide ce se crede Dumnezeu si "karpov" a si afirmat-o cindva !
acum e clar ?

si mai nou , firul logicii lui madam' gabigabi2 :

"daca merg in continuare pe firul logicii mele...dar eu doar v-am propus-o si nu v'o impun, atunci "ei" fac parte din Adm. sau, poate chiar ei sunt patronii acestui site si atunci se explica de ce-si pot schimba avatarurile precum chilotii cind se murdaresc , in timp ce altii , abia dupa multe insistente si-au putut recapata numele si contul .... "

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 20:41

Iaca , Ingrid , de ce !

"[/quote]

Hai sa clarificam niste lucruri:
1. La mine nu te-ai referit ca si cum ne-am sti de undeva, nu m-ai suparat cu nimic, n-am nimic cu tine.
2. Esti libera sa discuti cu cine doresti cum doresti, pe ce topic doresti. Ai ales sa intri in conflict cu unii useri - e dreptul tau, evident ca iti asumi si consecintele.
3. Ma irita sa mi se reposteze discutii - e un defect al meu.
4. Sunt sigura ca ne putem intelege foarte bine cu aproape toata lumea de pe forum daca acordam prezumtia de nevinovatie si aratam la randul nostru deschidere. Eu asa fac, si cu toate ca mi-o iau uneori, raman pe linia asta.
5. ,,Numele" format din cifre poate ca in cazul tau inseamna ceva. In istoria acestui forum, este alegerea obisnuita a celor care nu doresc sa socializeze, ci mai mult sa dea cu pietre si apoi sa dispara, de aceea userii statornici au o reactie instinctiva de autoaparare. Dar daca iti plac mai mult cifrele decat literele, poti fi exceptia care confirma regula.

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 21:06

De la: _Ingrid, la data 2013-06-23 20:41:02 Iaca , Ingrid , de ce !

"

1. La mine nu te-ai referit ca si cum ne-am sti de undeva, nu m-ai suparat cu nimic, n-am nimic cu tine.
2. Esti libera sa discuti cu cine doresti cum doresti, pe ce topic doresti. Ai ales sa intri in conflict cu unii useri - e dreptul tau, evident ca iti asumi si consecintele.
4. Sunt sigura ca ne putem intelege foarte bine cu aproape toata lumea de pe forum daca acordam prezumtia de nevinovatie si aratam la randul nostru deschidere. Eu asa fac, si cu toate ca mi-o iau uneori, raman pe linia asta.
5. ,,Numele" format din cifre poate ca in cazul tau inseamna ceva. In istoria acestui forum, este alegerea obisnuita a celor care nu doresc sa socializeze, ci mai mult sa dea cu pietre si apoi sa dispara, de aceea userii statornici au o reactie instinctiva de autoaparare. Dar daca iti plac mai mult cifrele decat literele, poti fi exceptia care confirma regula.

[/quote]

1. ok !
2. ok !
3. imi pare rau ca te-am iritat , nu gasesc intotdeauna cea mai scurta cale de-a clarifica lucrurile , am si eu defecte !
4. ah , nu fi sigura de asta , doar dupa ce citeste si gabigabi2 !
5. nu sunt impotriva socializarii dar de obicei scriu atunci cand am ceva de spus . Consider ca am criticat idei , adresandu-ma suficient de politicos . Dar atunci cand cineva ma provoaca insistent , am si eu instinctele mele !
Cat despre nume , cifre si istoria acestui forum , hm !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 21:19

De la: _2148_, la data 2013-06-23 21:06:42
De la: _Ingrid, la data 2013-06-23 20:41:02
De la: _2148_, la data 2013-06-23 21:06:42 date='2013-06-23 20:16:25']Iaca , Ingrid , de ce !

"

1. ok !
2. ok !
3. imi pare rau ca te-am iritat , nu gasesc intotdeauna cea mai scurta cale de-a clarifica lucrurile , am si eu defecte !
4. ah , nu fi sigura de asta , doar dupa ce citeste si gabigabi2 !
5. nu sunt impotriva socializarii dar de obicei scriu atunci cand am ceva de spus . Consider ca am criticat idei , adresandu-ma suficient de politicos . Dar atunci cand cineva ma provoaca insistent , am si eu instinctele mele !
Cat despre nume , cifre si istoria acestui forum , hm !

Vad ca ai o parere despre acest forum, chiar la nivel istoric.
Ceva te-a determinat ca in ciuda acestei pareri, care pare a fi negativa, sa intri totusi ..
Fii binevenita!
PS Observ ca imi repeti in mod apasat numele, cand mi te adresezi. ..daca ar fi format din cifre, nu ti-ar fi peste mana?

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 21:33

Nu am nicio parere , ma gandeam si am pus emoticonul nepotrivit . Se poate sa ai dreptate ca cifrele dau cu pietrele , stiu eu !?
Desi , am vazut ditamai buzduganele aruncate de litere .
Nu mi-ar fi fost peste mana , serios !

O seara linistita !

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 21:45

De la: gabigabi2, la data 2013-06-23 09:12:37
De la: 9am_1666, la data 2013-06-22 22:51:14
De la: Doruleatza, la data 2013-06-22 11:30:38
De la: -1075-, la data 2013-06-22 11:20:35
Macac Black, atunci cand acuzi pe cineva ca plagiaza sau a plagiat de pe Google, este imperios necesr sa probezi acuzele indicand susra din care s-a copiat, altfel, afirmatiile tale sunt irelevante Troll Macac Black.

IMPERIÓS, -OÁSÃ, imperioși, -oase, adj. (Adesea adverbial) Care este neapãrat necesar, care cere o rezolvare imediatã. [Pr.: -ri-os] – Din fr. impérieux, lat. imperiosus.
Sursa: DEX '98 (1998)
Cum vine asta: "imperios necesar"??? Mie-mi suna a pleonasm...

Uneori e necesar pleonasmul, cei ce nu gandesc au nevoie de fraze bombastice pentru a se trezi. Si blakmakak intelege greu si uita repede totul. Trebuie sa fim umani, sa-l intelegem. Mytcor inca spera ca va reusi dar eu stiu ca nu. Unul ca black daca e si crestin, in cel mai bun caz o pui de o inchizitie. El gandeste putin mai mult ca gardul, e un fel de Moise al secolului nostru.

ce spui tu aici@ dracusor ? ca nenea cognitivu' sef e Mytcor ? lumea zice ca ba ar fi - ba n-ar fi, dar vad ca tu o dai ca sigura !?
si las-o p'asta cu Inchizitia ca mai INTOLERANTI ca tine, zgubilisticul , ca si tatal matale, dispusi oricind sa incendiati carti, biserici si sa-i puneti la zid pe credinciosii de orice fel ar fi ei, n-am vazut ! si ti-am mai spus si altadata : intre Dogmatismul stiintific si cel religios nu este nici-o deosebire , caci nebuneala din capul oamenilor loviti de aceasta dambla, duce la Crima !

Cred ca tu crezi ca sunt EL. Dar nu sunt si nu vreau sa procedez ca cel ce este adica sa ma complac si sa te las sa crezi ca sunt. Eu sunt altceva insa tu vrei sa fiu ceea ce tu poti sa crezi. Incearca sa gandesti gabi cu al tau creier si elimina-ti informatiile care te determina sa gandesti mistic sau gresit. Eu pot sa fiu cine vreau sau pot fi ceea ce vrei tu sa fiu dar nu sunt. Si nu vei putea sa stii decat ceea ce vreau eu sa stii.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 21:55

Cunoastem! Sa vina Marele Inchizitor. E nevoie de CENZURA. Nu e admisibil. Ce cauta pe forumu' asta ce cu IQ peste 120? Afara cu ''cognitii'', se admite doar dopajul religios.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 21:56

De la: 9am_1666, la data 2013-06-23 21:45:24
Cred ca tu crezi ca sunt EL. Dar nu sunt si nu vreau sa procedez ca cel ce este adica sa ma complac si sa te las sa crezi ca sunt. Eu sunt altceva insa tu vrei sa fiu ceea ce tu poti sa crezi. Incearca sa gandesti gabi cu al tau creier si elimina-ti informatiile care te determina sa gandesti mistic sau gresit. Eu pot sa fiu cine vreau sau pot fi ceea ce vrei tu sa fiu dar nu sunt. Si nu vei putea sa stii decat ceea ce vreau eu sa stii.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 21:57

De la: gabigabi2, la data 2013-06-23 18:31:12

daca merg in continuare pe firul logicii mele...dar eu doar v-am propus-o si nu v'o impun, atunci "ei" fac parte din Adm. sau, poate chiar ei sunt patronii acestui site si atunci se explica de ce-si pot schimba avatarurile precum chilotii cind se murdaresc , in timp ce altii , abia dupa multe insistente si-au putut recapata numele si contul ....

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 22:05

De la: -1075-, la data 2013-06-18 19:42:27Acesta este un soi de rasism bascalios al unui minoritar la adresa mojoritarilor, Florake, sau glume kitschoase ?

stimabile...fii te rog mai explicit si identifica exact speta la care faci referire....cumva te deranjeaza faptul ca am indraznit sa postez ...??? te simti deranjat de anumiti minoritari...???
ce fel de super tehnologie posezi talica de ti-ai dat seama din prima ce fel de glume sau rasism sau mai stiu io ce aberezi p'acolo....???

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 22:13

Traim intr-un mediu complex in care crestinii reusesc sa supravietuiasca simplificand totul si refuzand sa gandeasca mai mult decat colegii lor iudeii care au inventat crestinismul in urma cu 2000 de ani. Ei refuza cu incapatanare prezentul sau viitorul, pentru ei exista doar trecutul, cel antic si de demult.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 22:17

Exista un incontient cognitiv ce poate fi bruiat cu mesaje subliminale. Astfel mesajele subliminale ale bisericii pot afecta pe termen lung mintile odihnite.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 22:19

Si duhul sfant s-a inaltat la cer in ziua de sanziene.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 22:23

Si maine e ziua de nastere a varului primar a lui Isus. E ziua sf.Ioan Botezatorul cuplata pe sarbatoarea ''pagana'' a sanzienelor. De ce oare? Nu cumva vor sa ne anihileze vechile si adevaratele traditii? Crestinismul e ca o lepra! Biserica otraveste totul!

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 22:26

De la: 9am_1666, la data 2013-06-23 22:23:28Si maine e ziua de nastere a varului primar a lui Isus. E ziua sf.Ioan Botezatorul cuplata pe sarbatoarea ''pagana'' a sanzienelor. De ce oare? Nu cumva vor sa ne anihileze vechile si adevaratele traditii? Crestinismul e ca o lepra! Biserica otraveste totul!

...aha...acu' inteleg de ce tovarasii popi traiesc in colonii inchise...ca leprosii sau ciumatii...sa nu care cumva sa ne molipsim noi astialalti....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 22:29

Procesarea selectiva a informatiei nu este determinata numai de resursele cognitive finite de care dispune sistemul cognitiv uman. Totul e justificat de necesitatea asigurarii coerentei comportamentului. Crestinii nu sunt coerenti ceea ce justifica iobagismul lor religios.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 22:30

De la: Fl_Orion999, la data 2013-06-23 22:26:46
De la: 9am_1666, la data 2013-06-23 22:23:28Si maine e ziua de nastere a varului primar a lui Isus. E ziua sf.Ioan Botezatorul cuplata pe sarbatoarea ''pagana'' a sanzienelor. De ce oare? Nu cumva vor sa ne anihileze vechile si adevaratele traditii? Crestinismul e ca o lepra! Biserica otraveste totul!

...aha...acu' inteleg de ce tovarasii popi traiesc in colonii inchise...ca leprosii sau ciumatii...sa nu care cumva sa ne molipsim noi astialalti....

Doamne fereste!

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 23:14

De la: _2148_, la data 2013-06-23 17:38:10 Esti in eroare , madam' vanezi peste tot clone , esti obsedata de clone , iaca ti-am facut pe plac , multumita ?

Un cafelutz ? Cu niste praf de inghetata si un cubuletz de gheatza !

www.youtube.com/watch?v=U4Si6k68w5g

Ca sa intelegi cum gandeste gabi trebuie sa faci calculul adancimilor din mintea ei, prin disparitatea retinala.

Pagini: << 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Esti apt cognitiv sa faci distinctie intre o tehnologie super-avansata si magie !?
Mergi la: