back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

esti apt cognitiv sa faci distinctie intre o tehnologie super-avansata si magie !?

Pagini: << 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2013, ora 18:21

Stiam ca nu te poti abtine, D-na Mana Verde Gabi, ai grija indicatiile pretioase care ti-au fost ordonate de toparlanul Black, le-ai incalcat printr-un crunt si nesimtit deviationism de la punctul vostru comun de vedere.
Sa stii, Mana Verde, intransigentul Black o sa te pedepseasca pentru indrazneala pe care ti-ai permis-o, Mana Verde Gabi.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Iunie 2013, ora 09:00

moaaama si tie nu-ti place deloc stilul meu ! nu te stimuleaza de nici-un fel, este ? abia astepti sa mai spun ceva ca sa ai la ce te repezi , in stilul tau , desigur si eu am grija sa-ti livrez materialul necesar ca sa-ti expui cognitivu' n toata splendoarea-i belicos- baloasa !
hai ,te pup !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 22 Iunie 2013, ora 10:32

De la: gabigabi2, la data 2013-06-22 09:00:38 moaaama si tie nu-ti place deloc stilul meu ! nu te stimuleaza de nici-un fel, este ? abia astepti sa mai spun ceva ca sa ai la ce te repezi , in stilul tau , desigur si eu am grija sa-ti livrez materialul necesar ca sa-ti expui cognitivu' n toata splendoarea-i belicos- baloasa !
hai ,te pup !

Ce fudula esti, Mana Verde, de tampeniile pe care le debitezi...

Hai, passss

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Iunie 2013, ora 10:41

De la: -1075-, la data 2013-06-21 18:21:27Stiam ca nu te poti abtine, D-na Mana Verde Gabi, ai grija indicatiile pretioase care ti-au fost ordonate de toparlanul Black, le-ai incalcat printr-un crunt si nesimtit deviationism de la punctul vostru comun de vedere.
Sa stii, Mana Verde, intransigentul Black o sa te pedepseasca pentru indrazneala pe care ti-ai permis-o, Mana Verde Gabi.

Bai trogloditule, tu vorbesti de tzoparlani? Vorbesti de funie in casa spanzuratului!
Mai tzoparlan si neam prost decat tine nu e nimeni, Coca. Esti un taranete prost, un provincial frustrat care moare de invidie din cauza bucurestenilor. Pai ai tu fata de Bucuresti bai agricultorule? Te-ai nascut in lanul de porumb si ti-ai trait viata mizera de primitiv cu wc-ul in fundul curtii si de cand ai dat si tu cu nasul de strainatate te spargi in figuri de Buftea...Macar acum ai curaj sa folosesti scara rulanta si ascensorul? Dar mai sari inca peste liniile de tramvai, ca sa nu te curentezi?
Du-te bai hahalera si taie-ti venele ca sa nu mai suferi atat! Cat de plimbat oi fi tu, tot te tradeaza originea. Iti curg paiele din buletin primitivule! Iar vocabularul tau elevat e copy-paste de pe Google. Daca iti pica netul esti mancat, te uiti tamp in jur si nu pricepi ce-i cu tine, nereusind sa scoti din tine decat maraituri.

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 22 Iunie 2013, ora 10:53

De la: Black_Friday, la data 2013-06-22 10:41:37
De la: -1075-, la data 2013-06-21 18:21:27Stiam ca nu te poti abtine, D-na Mana Verde Gabi, ai grija indicatiile pretioase care ti-au fost ordonate de toparlanul Black, le-ai incalcat printr-un crunt si nesimtit deviationism de la punctul vostru comun de vedere.

Bai trogloditule, tu vorbesti de tzoparlani? Vorbesti de funie in casa spanzuratului!
Mai tzoparlan si neam prost decat tine nu e nimeni, Coca. Esti un taranete prost, un provincial frustrat care moare de invidie din cauza bucurestenilor. Pai ai tu fata de Bucuresti bai agricultorule? Te-ai nascut in lanul de porumb si ti-ai trait viata mizera de primitiv cu wc-ul in fundul curtii si de cand ai dat si tu cu nasul de strainatate te spargi in figuri de Buftea...Macar acum ai curaj sa folosesti scara rulanta si ascensorul? Dar mai sari inca peste liniile de tramvai, ca sa nu te curentezi?
Du-te bai hahalera si taie-ti venele ca sa nu mai suferi atat! Cat de plimbat oi fi tu, tot te tradeaza originea. Iti curg paiele din buletin primitivule! Iar vocabularul tau elevat e copy-paste de pe Google. Daca iti pica netul esti mancat, te uiti tamp in jur si nu pricepi ce-i cu tine, nereusind sa scoti din tine decat maraituri.

Slabut, macacule, slabut, numai la atat te duce zamosul, hai mai pune ceva, mai gandeste-te , iti las timp suficient de gandire, incropeste de un referat miticist-toparlanesc atotcuprinzator, n-am sa te cronometrez cate tampenii si abjectii pe secunda poti debita, si nu uita: voi ait declansat grobianismele, iar eu imi achit politele, n-am sa va raman dator !
Macac Black, 3,2,1 ...START !

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 22 Iunie 2013, ora 11:20

De la: Black_Friday, la data 2013-06-22 10:41:37

Iar vocabularul tau elevat e copy-paste de pe Google. Daca iti pica netul esti mancat, te uiti tamp in jur si nu pricepi ce-i cu tine, nereusind sa scoti din tine decat maraituri.

Macac Black, atunci cand acuzi pe cineva ca plagiaza sau a plagiat de pe Google, este imperios necesr sa probezi acuzele indicand susra din care s-a copiat, altfel, afirmatiile tale sunt irelevante Troll Macac Black.

Doruleatza

2631 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 22 Iunie 2013, ora 11:30

De la: -1075-, la data 2013-06-22 11:20:35
Macac Black, atunci cand acuzi pe cineva ca plagiaza sau a plagiat de pe Google, este imperios necesr sa probezi acuzele indicand susra din care s-a copiat, altfel, afirmatiile tale sunt irelevante Troll Macac Black.

IMPERIÓS, -OÁSÃ, imperioși, -oase, adj. (Adesea adverbial) Care este neapãrat necesar, care cere o rezolvare imediatã. [Pr.: -ri-os] – Din fr. impérieux, lat. imperiosus.
Sursa: DEX '98 (1998)
Cum vine asta: "imperios necesar"??? Mie-mi suna a pleonasm...

Doruletz
Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 22 Iunie 2013, ora 11:40

De la: Doruleatza, la data 2013-06-22 11:30:38

IMPERIÓS, -OÁSÃ, imperioși, -oase, adj. (Adesea adverbial) Care este neapãrat necesar, care cere o rezolvare imediatã. [Pr.: -ri-os] – Din fr. impérieux, lat. imperiosus.

da, este un pleonasm, deoarece lipseste virgula,sau "/" dintre imperios si necesar.

deci, cat ma costa o virgula, d-na kokorector?

Doruleatza

2631 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2013, ora 11:45

De la: -1075-, la data 2013-06-22 11:40:37

da, este un pleonasm, deoarece lipseste virgula,sau "/" dintre imperios si necesar.

deci, cat ma costa o virgula, d-na kokorector?

Azi e gratsi! Dar de maine iti tai chitanta!

Doruletz
Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 22 Iunie 2013, ora 11:47

Doruleatza

2631 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2013, ora 11:50

Doruletz
Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 22 Iunie 2013, ora 12:00

De la: Doruleatza, la data 2013-06-22 11:50:53

Doruleatza

2631 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2013, ora 15:28

De la: -1075-, la data 2013-06-22 12:00:38
De la: Doruleatza, la data 2013-06-22 11:50:53

Doruletz
KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 22 Iunie 2013, ora 22:51

Uneori e necesar pleonasmul, cei ce nu gandesc au nevoie de fraze bombastice pentru a se trezi. Si blakmakak intelege greu si uita repede totul. Trebuie sa fim umani, sa-l intelegem. Mytcor inca spera ca va reusi dar eu stiu ca nu. Unul ca black daca e si crestin, in cel mai bun caz o pui de o inchizitie. El gandeste putin mai mult ca gardul, e un fel de Moise al secolului nostru.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 22 Iunie 2013, ora 23:18

dumnezeu nu il pedepseste pe diavolpentru faptul ca ii ispiteste pe oameni. El merge pe premiza ca oamenii pot fi mai puternici decat . O greseala elementara...divina sau este mai prost decat becali?

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 22 Iunie 2013, ora 23:42

Sistemul cognitiv uman se bazeaza pe memorie, gandire, limbaj, logica, ratiune, perceptie...etc
Cand nu le ai in ''dotare'' risti sa devii crestin.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 22 Iunie 2013, ora 23:59

Religia reprezinta o fobie. Crestinul are un comportament fobic care este rezultatul unei invatari inca din momentul botezului.
Atentie!
Interventia psihoterapeutica consta intr-o dezinvatare sau in constructia unei noi asociatii intre stimulul conditionat si reactia fobica. Stimulul conditionat are o mare valoare informationala, te ajuta sa gandesti bine sau gresit. Stimulul religios are efect doar daca ti se face capu' mare in perioada prescolara. Acest stimul este inactiv daca opereaza la varsta adulta.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 00:03

Prelucrarea informatiilor are un mare impact asupra personalitatii. Daca prelucrezi gresit informatiile poti sa te molipsesti de crestinism.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 00:09

Pentru a intelege sistemul cognitiv care sta la baza comportamentului aberant al crestinilor trebuie sa stim ce cunostinte poseda. Pun pariu ca se bazeaza doar pe biblie si culmea......nici macar nu o citesc.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 00:17

Comportamentul sau mecanismele psihice se modifica in functie de cunostintele acumulate in timp. Crestinul nu mai acumuleaza nimic din perioada prescolara cand creierul ii este imbacsit cu aberatii mistice si ca urmare nu poate sa-si revina decat foarte greu. Ei ar trebui sa apeleze la psihiatri si la psihologi. E o metoda neinvaziva de clatire a creierului deja spalat de religia tarii in care te nasti.

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 00:30

Incercam, sa recuperam, reciclam , rrecertficam, refolosim, sisifica manopinteala intelectuala ptr. astia doi, noi sisifi, ei, doar if-ii

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 09:12

De la: 9am_1666, la data 2013-06-22 22:51:14

Uneori e necesar pleonasmul, cei ce nu gandesc au nevoie de fraze bombastice pentru a se trezi. Si blakmakak intelege greu si uita repede totul. Trebuie sa fim umani, sa-l intelegem. Mytcor inca spera ca va reusi dar eu stiu ca nu. Unul ca black daca e si crestin, in cel mai bun caz o pui de o inchizitie. El gandeste putin mai mult ca gardul, e un fel de Moise al secolului nostru.

ce spui tu aici@ dracusor ? ca nenea cognitivu' sef e Mytcor ? lumea zice ca ba ar fi - ba n-ar fi, dar vad ca tu o dai ca sigura !?
si las-o p'asta cu Inchizitia ca mai INTOLERANTI ca tine, zgubilisticul , ca si tatal matale, dispusi oricind sa incendiati carti, biserici si sa-i puneti la zid pe credinciosii de orice fel ar fi ei, n-am vazut ! si ti-am mai spus si altadata : intre Dogmatismul stiintific si cel religios nu este nici-o deosebire , caci nebuneala din capul oamenilor loviti de aceasta dambla, duce la Crima !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 09:14

De la: 9am_1666, la data 2013-06-22 23:59:12Religia reprezinta o fobie. Crestinul are un comportament fobic care este rezultatul unei invatari inca din momentul botezului.
Atentie!
Interventia psihoterapeutica consta intr-o dezinvatare sau in constructia unei noi asociatii intre stimulul conditionat si reactia fobica. Stimulul conditionat are o mare valoare informationala, te ajuta sa gandesti bine sau gresit. Stimulul religios are efect doar daca ti se face capu' mare in perioada prescolara. Acest stimul este inactiv daca opereaza la varsta adulta.

chestia asta ai scris-o cu mina cui ?

si, te-nseli Inca O Data, ca de fiecare data , de altfel : muuuulti , foarte multi oameni au avut Revelatia Divinitatii la virste adulte , pina atunci fiind liberi cugetatori sau chiar atei !

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 09:33

Gabi, poti sa-mi expici aceasta preocupare a ta de-a desoperi cine este cu "adevarat" in spatele unui avatar oarecare, sau a unui nou avatar aparut pe forumul 9am?
De ce iti consumi excesiv energia cu atata febrilitate pentru a descoperi, ce?
Poti motiva acest determinism pe care il practici in mod paroxistic?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 09:47

De la: -1075-, la data 2013-06-23 09:33:11Gabi, poti sa-mi expici aceasta preocupare a ta de-a desoperi cine este cu "adevarat" in spatele unui avatar oarecare, sau a unui nou avatar aparut pe forumul 9am?
De ce iti consumi excesiv energia cu atata febrilitate pentru a descoperi, ce?
Poti motiva acest determinism pe care il practici in mod paroxistic?

Curioasa si ciudata, in acelasi timp, aceasta intrebare aparuta exact pe un topic in care se discuta despre Cognitiv, nu ti se pare !?
pai daca ma-ntrebi prin acest topic daca sunt apt- cognitiv sa fac niste deosebiri , cum de nu ti se pare normal sa incerc sa fac deosebirea intre adevarat si fals ?

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 10:53

Ntz !
Gabi, lasa cortina, haloul, dantelariile pe dzpa care incerci sa te ascunzi sau sa eviti a raspune direct acelor intrebari, incearca sa joci: fayr plai fata de tine insati, da ?

Prin urmare, doresti sa faci distinctie intre: cine si cineva...
Subconsientul lucreaza, Gabi, si chiar daca nu doresti sa raspunzi aplicat acelor intrebari, am sa-ti demonstrez ca-mi va raspunde la ele tocmai subconstientul tau in timp ce tu esti in stare constienta.

In concluzie: n-ai sa-ti poti ascunde chichitele unei mentalitati si preconceptul dobandit care sta la baza acelei practici pentru care iti consumi exagerat de mult , obsesiv, energia.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 15:59

De la: -1075-, la data 2013-06-23 10:53:07Ntz !
Gabi, lasa cortina, haloul, dantelariile pe dzpa care incerci sa te ascunzi sau sa eviti a raspune direct acelor intrebari, incearca sa joci: fayr plai fata de tine insati, da ?

Prin urmare, doresti sa faci distinctie intre: cine si cineva...
Subconsientul lucreaza, Gabi, si chiar daca nu doresti sa raspunzi aplicat acelor intrebari, am sa-ti demonstrez ca-mi va raspunde la ele tocmai subconstientul tau in timp ce tu esti in stare constienta.

In concluzie: n-ai sa-ti poti ascunde chichitele unei mentalitati si preconceptul dobandit care sta la baza acelei practici pentru care iti consumi exagerat de mult , obsesiv, energia.

chiar ca esti INAPT sa intelegi ce ti se spune !
ce naiba nu intelegi ca VREAU sa stiu cu cine "Vorbesc "? si ca ma enerveaza nesiguranta
veridicitatii dialogului cu tine , caci te Multiplici in N Clone, fiecaruia dindu-i alta "poveste" de viata ?!
ca-mi Repugna ideea ca-ti BATI JOC de cei ce discuta cu "tine" , tu rizindu-ti in barba ca-i Controlezi si Manipulezi , stiind tu ce stii si prostii si neadertalienii nu stiu ?
si ca, daca-i asa , atunci USERI REALI pe acest forum nu sunt decit citiva, in rest sunteti "toti" expresia unei minti schizoide ce se crede Dumnezeu si "karpov" a si afirmat-o cindva !
acum e clar ?

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 16:33

lol , madam' ai inceput sa nu-ti mai vezi padurea de copaci !
Mi se pare extraordinar sa te cheme gabigabi pe forumul asta , deci sa facem cunostinta !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 16:38

Q.E. D

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 17:38

Esti in eroare , madam' vanezi peste tot clone , esti obsedata de clone , iaca ti-am facut pe plac , multumita ?

Un cafelutz ? Cu niste praf de inghetata si un cubuletz de gheatza !

www.youtube.com/watch?v=U4Si6k68w5g

Pagini: << 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Esti apt cognitiv sa faci distinctie intre o tehnologie super-avansata si magie !?
Mergi la: