back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

esti apt cognitiv sa faci distinctie intre o tehnologie super-avansata si magie !?

Pagini: << 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >> Sari la pagina:

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2013, ora 01:18

De la: Fl_Orion999, la data 2013-06-24 21:40:50
De la: -1075-, la data 2013-06-24 20:49:23
De la: Black_Friday, la data 2013-06-24 20:05:45 un roman care ii injura pe romani, asa cum faci tu, spunand despre romani ca au IQ sub 95 sau bucurandu-te ca vine colapsul economic peste Romania, mai multa sila imi inspiri tu, pentru ca tiganul nu este roman, pe cand tu esti.

Minti cu nerusinare,moflete Black !
Probeaza-TI ACUZATIILE adresate , tembelule, bai tu esti un analfabet functional innascut daca esti capabil sa-mi adresezi asemenea acuze injuste. Gunoiule.

stimabile...de ce-ncepi sa semeni cu un alt personaj care se jura si pe ma-sa si pe tac-su ca el nu...niciodata...nimic.... sa fie o simpla coincidenta....???
ai grija ca-s cam prea multe coincidentele si s-ar putea sa-ti bubuie-n fata butoiul cu laturi....

Eu cred ca doar plagiaza!

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2013, ora 01:24

De la: Black_Friday, la data 2013-06-24 20:05:45
De la: -1075-, la data 2013-06-24 14:37:15
De la: Fl_Orion999, la data 2013-06-23 22:05:24
De la: -1075-, la data 2013-06-18 19:42:27Acesta este un soi de rasism bascalios al unui minoritar la adresa mojoritarilor, Florake, sau glume kitschoase ?

stimabile...fii te rog mai explicit si identifica exact speta la care faci referire....cumva te deranjeaza faptul ca am indraznit sa postez ...??? te simti deranjat de anumiti minoritari...???
ce fel de super tehnologie posezi talica de ti-ai dat seama din prima ce fel de glume sau rasism sau mai stiu io ce aberezi p'acolo....???

N-ai fi meritat un raspuns, dar ti-l ofer tocmai datorita faptului ca nu sunt rasist,Florake, insa, sa nu traiesti cu falsa impresie ca nu-mi este cunoscuta mentalitatea, atitudinea si comportamentul etniei tale fata de majoritatea etnica sau fata de celelalte minoritati nationale din Romania, de asemenea, sa n-ai impresia ca nu stiu nuantele media promovate la PRO tv, sau ca nu observ "finetiurile" pe care ai incercat sa le exemplifici si adresezi etniei majoritare.

Ai inteles, Florache ?

Exista tigani mai romani decat romanii, acestia sunt exceptii, pe care oricat ne-am dori sa-i evidentiem intr-atat incat sa intarim vreo regula, niciodata nu vom reusi sa-i multiplicam exponential incat sa reprezinte o majoritate in cadrul etniei tale, Floracke.

Te rog, nu ma provoca sa-ti expun o istorie, descrisa sau citita, despre etnia al carui membru esti,Floracke, da ? ...o sa-mi rezum amintirile pe care le am despre etnia ta numai la cele 0pe care le-am dobandit la ora de Lb. Romana in care s-a analizat, evident, din punct de vedere literar-artistic, Tiganiada lui Ioan Budai-Deleanu.

Sa fii sanatos si vesel,Floracke! insa pe viitor, incearca sa eviti asemenea exemplificari, sa nu fii convins ca : esti de neatins,ok?

O zi agreabila, Floracke !

Coca, eu nu l-am intalnit pe Florin, insa stiu foarte bine ca nu este tigan, asa ca afirmatiile tale dovedesc ura ta fata de cineva care te eclipseaza. Am avut multe discutii cu el si nu tocmai ortodoxe, dar el spre deosebire de tine, este capabil sa posteze si multe texte inteligente, nu "voit" inteligente ca in cazul tau. De la el pricepi ce vrea sa suna si postarile au substanta, pe cand in cazul tau, multa poleiala, briz-brizuri si nimic altceva. Murdarii fara cap si coada dar spoite cu aurlac, ca sa para de aur.

Nici eu nu sunt un fan al etniei respective si nu din rasism, ci pentru ca ma deranjeaza apucaturile lor si comportamentul, insa nici tu nu esti mai presus de ei. Intre un tigan care ii injura pe romani si un roman care ii injura pe romani, asa cum faci tu, spunand despre romani ca au IQ sub 95 sau bucurandu-te ca vine colapsul economic peste Romania, mai multa sila imi inspiri tu, pentru ca tiganul nu este roman, pe cand tu esti.

Se mai intampla! Si Einstein a facut greseli. Tu ai dreptate! Romanii nu au un IQ sub 95 este sub 80.

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2013, ora 07:19

De la: -1075-, la data 2013-06-24 20:49:23
De la: Black_Friday, la data 2013-06-24 20:05:45 un roman care ii injura pe romani, asa cum faci tu, spunand despre romani ca au IQ sub 95 sau bucurandu-te ca vine colapsul economic peste Romania, mai multa sila imi inspiri tu, pentru ca tiganul nu este roman, pe cand tu esti.

Minti cu nerusinare,moflete Black !
Probeaza-TI ACUZATIILE adresate , tembelule, bai tu esti un analfabet functional innascut daca esti capabil sa-mi adresezi asemenea acuze injuste. Gunoiule.

extraordinaaaar : in legatura cu CE minte ? iar ai uitat ce-ai scris ?
te mai intreb o data : CITE miini scriu la avatarul asta , ha ? mai informati-va si voi unul pe altul ce bazaconii scrieti, ca sunteti jenabili !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2013, ora 07:22

De la: 9am_1666, la data 2013-06-25 01:17:20Se intampla ceva curios pe forum! Se cearta aceleasi personaje ''vechi'' cu cei noi care dovedesc ca au ceva minte. Cei considerati ''scandalagii'' au disparut insa paranoia persista. Nu cumva adevarul era de partea celor care au plecat? Daca ei nu mai sunt voi de ce mai sunteti ''nervosi''? Ceva e putred in Danemarca!

chestia asta cu "noutatea" voastra, e chiar distractiva !
hai mai zi-i , ca-mi place !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2013, ora 07:30

De la: 9am_1666, la data 2013-06-25 01:24:52
De la: -1075-, la data 2013-06-18 19:42:27Acesta este un soi de rasism bascalios al unui minoritar la adresa mojoritarilor, Florake, sau glume kitschoase ?

stimabile...fii te rog mai explicit si identifica exact speta la care faci referire....cumva te deranjeaza faptul ca am indraznit sa postez ...??? te simti deranjat de anumiti minoritari...???
ce fel de super tehnologie posezi talica de ti-ai dat seama din prima ce fel de glume sau rasism sau mai stiu io ce aberezi p'acolo....???

N-ai fi meritat un raspuns, dar ti-l ofer tocmai datorita faptului ca nu sunt rasist,Florake, insa, sa nu traiesti cu falsa impresie ca nu-mi este cunoscuta mentalitatea, atitudinea si comportamentul etniei tale fata de majoritatea etnica sau fata de celelalte minoritati nationale din Romania, de asemenea, sa n-ai impresia ca nu stiu nuantele media promovate la PRO tv, sau ca nu observ "finetiurile" pe care ai incercat sa le exemplifici si adresezi etniei majoritare.

Ai inteles, Florache ?

Exista tigani mai romani decat romanii, acestia sunt exceptii, pe care oricat ne-am dori sa-i evidentiem intr-atat incat sa intarim vreo regula, niciodata nu vom reusi sa-i multiplicam exponential incat sa reprezinte o majoritate in cadrul etniei tale, Floracke.

Te rog, nu ma provoca sa-ti expun o istorie, descrisa sau citita, despre etnia al carui membru esti,Floracke, da ? ...o sa-mi rezum amintirile pe care le am despre etnia ta numai la cele 0pe care le-am dobandit la ora de Lb. Romana in care s-a analizat, evident, din punct de vedere literar-artistic, Tiganiada lui Ioan Budai-Deleanu.

Sa fii sanatos si vesel,Floracke! insa pe viitor, incearca sa eviti asemenea exemplificari, sa nu fii convins ca : esti de neatins,ok?

Coca, eu nu l-am intalnit pe Florin, insa stiu foarte bine ca nu este tigan, asa ca afirmatiile tale dovedesc ura ta fata de cineva care te eclipseaza. Am avut multe discutii cu el si nu tocmai ortodoxe, dar el spre deosebire de tine, este capabil sa posteze si multe texte inteligente, nu "voit" inteligente ca in cazul tau. De la el pricepi ce vrea sa suna si postarile au substanta, pe cand in cazul tau, multa poleiala, briz-brizuri si nimic altceva. Murdarii fara cap si coada dar spoite cu aurlac, ca sa para de aur.

Nici eu nu sunt un fan al etniei respective si nu din rasism, ci pentru ca ma deranjeaza apucaturile lor si comportamentul, insa nici tu nu esti mai presus de ei. Intre un tigan care ii injura pe romani si un roman care ii injura pe romani, asa cum faci tu, spunand despre romani ca au IQ sub 95 sau bucurandu-te ca vine colapsul economic peste Romania, mai multa sila imi inspiri tu, pentru ca tiganul nu este roman, pe cand tu esti.

Se mai intampla! Si Einstein a facut greseli. Tu ai dreptate! Romanii nu au un IQ sub 95 este sub 80.

da' Cine i-a testat pe romani la IQ ? s-a facut vreodata un studiu ca s-o dai si tu si cognitivu' , ca sigura ? eu n-am auzit despre asa ceva, dar ma distreaza americanii astia care au facut din testele de inteligenta o adevarata religie si ptr. ce ? ptr. a dovedi lumii ce ? ca sunt super- inteligenti ca si voi, astia care faceti atita tapaj pe subiectul asta, dar sunteti intr-o suferinta groaznica ?! hai ca sunteti jalnici !

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2013, ora 08:54

Popa nu toaca la biserica de n-spe ori pentru o baba surda.

Am postat pe acest forum atat surasa cat si studiul european in care media ind. IQ in Ro este : 94. sunteti pe ultimul loc in cadrul comunitatii europene, mars si cauta postarea pe topicul religios!

Americanii aia, chiar daca nu au suficiente eminente cenusii, le cumpara, Slinoaso, le asigura tot confortul, indemnizatii pe masura, le pun la dispozitie centre de cercetare dotate high-tech de ultima generatie si asteapta de la acele eminente cenusii o descoperire technica care va revolutiona/ schimba paradigma technologica sau de alta natura chiar si dupa 25 de ani de la instalare, de-aia americanii sunt o superputere planetara, au cea mai competitiva economie de peplaneta, de-aia au reusit aselenizari pe Luna, au trimis sonde spatiale Voyager 1-2 la frontiera Sistemului Solar si dincolo de acesta, de aceea au capacitatea de-a explora robotic Planeta Marte etc., pentru ca astia de teapa ta au fost constransi sa-si vada, recunoasca si constientizeze lungul nasului, apoi sa-si ocupe exact locul pe care il merita si le revine intr-o societate: civilizata,superdezvoltata, supertechnologizata si informatizata etc., ai inteles !?

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2013, ora 09:18

De la: gabigabi2, la data 2013-06-25 07:30:19

IDIOCRACY
filmehd.net/idiocracy-2006-filme-online-subtitrate-romana.html

T. in Lb.Romana.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2013, ora 09:28

De la: -1075-, la data 2013-06-25 08:54:07Popa nu toaca la biserica de n-spe ori pentru o baba surda.

Am postat pe acest forum atat surasa cat si studiul european in care media ind. IQ in Ro este : 94. sunteti pe ultimul loc in cadrul comunitatii europene, mars si cauta postarea pe topicul religios!

Americanii aia, chiar daca nu au suficiente eminente cenusii, le cumpara, Slinoaso, le asigura tot confortul, indemnizatii pe masura, le pun la dispozitie centre de cercetare dotate high-tech de ultima generatie si asteapta de la acele eminente cenusii o descoperire technica care va revolutiona/ schimba paradigma technologica sau de alta natura chiar si dupa 25 de ani de la instalare, de-aia americanii sunt o superputere planetara, au cea mai competitiva economie de peplaneta, de-aia au reusit aselenizari pe Luna, au trimis sonde spatiale Voyager 1-2 la frontiera Sistemului Solar si dincolo de acesta, de aceea au capacitatea de-a explora robotic Planeta Marte etc., pentru ca astia de teapa ta au fost constransi sa-si vada, recunoasca si constientizeze lungul nasului, apoi sa-si ocupe exact locul pe care il merita si le revine intr-o societate: civilizata,superdezvoltata, supertechnologizata si informatizata etc., ai inteles !?

si de ce m-as increde-n sursa aia , cind in Ro nu s-a facut nici-un studiu oficial pe tema asta !
si, ma lasiiiii ? lasa-ma ca m-ai plictisit cu VOI in sus, VOI in jos...da' asuma-ti , magarule , identitatea nationala, apatriduleeeeee ca ma scirbesti de nu se poate , inclusiv felul in care lauzi si aplauzi FURTUL de Inteligente ! e de lauda Hotul / Spargatorul sau Evazionistul cu ce avere are, cind toata lumea stie cum a facut " averea" ? haide, du-te cu Dumnezeu ca esti de toata jena !

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2013, ora 09:56

De la: gabigabi2, la data 2013-06-25 09:28:31
De la: -1075-, la data 2013-06-25 08:54:07Popa nu toaca la biserica de n-spe ori pentru o baba surda.

si de ce m-as increde-n sursa aia , cind in Ro nu s-a facut nici-un studiu oficial pe tema asta !
si, ma lasiiiii ? lasa-ma ca m-ai plictisit cu VOI in sus, VOI in jos...da' asuma-ti , magarule , identitatea nationala, apatriduleeeeee ca ma scirbesti de nu se poate , inclusiv felul in care lauzi si aplauzi FURTUL de Inteligente ! e de lauda Hotul / Spargatorul sau Evazionistul cu ce avere are, cind toata lumea stie cum a facut " averea" ? haide, du-te cu Dumnezeu ca esti de toata jena !

Ai intrat in sevraj sau in coma indusa, Idioato !? Aurul cenusiu costa, Prostanaco !
Tu, "te increzi" in: profetiile biblige, yoghine, in ceea ce iti prezice astrologul, mercedesa in ghioc etc.
Continuati sa promovati in functii de conducere prostovani, ignoranti, mistici, si-o sa ajungeti o tara cu o populatie majoritar idioata sau exact ca in productia cinematografica p0e care v-am sugerat s-o vizionati, Idíocracy, tampito.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2013, ora 14:03

MIRLANE, ai grija la cuvintele folosite ca te dau de gol ca ai balega-ntre degetele de la picioare!
insultele tale NU au nici-o legatura cu ce am spus eu ....ca-ntotdeauna, o dai prin tomberoane !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Iunie 2013, ora 14:14

De la: -1075-, la data 2013-06-15 17:51:09N-am pretins vreodata ca sunt, sau ca as fi:intelectual,Gabi/Black, insa termenul, notiunea va irita pana la paroxism, si dincolo de el.

Relax, nu sunt intelectual, sunt un creator technico-stiintific, ala care foloseste cunostintele generate de descoperirile pe care le fac cercetatorii stiintifici, pentru a creea ceva ce n-a mai existat vreodata in acest univers.

e.g.

coputerul pe care il folosesiti pentru a transmite grobianisme, este o pura creatie umana care n-a mai existat vreodata in acest univers.

intelegeti, Gabi&Black?

Domnule 1075 , se pare ca degeaba inventati tehnologii pentru intelegerea limbajului plantelor si legumelor .

Va luptati cu morile de vant , dom'le n-ati auzit ca singurul roman cu licenta de windows a fost descoperit deja ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2013, ora 14:28

vrea sa inteleaga limbajul fructelor si a legumelor si inventeaza o tehnologie noua si revolutionara ? oauuu, ' straordinar , la asta nu m-am gindit ! ei vezi, d'aia e el un geniu cognitiv- ca si mataluta, se pare- si eu nu ! dar nici ca mi-ar place....cred, asa cred.....sa inteleg ce-mi zice rosia din farfuria mea cind o tai ca s-o maninc si-i pun un pic de sare si piper pe ea !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2013, ora 14:41

De la: -1075-, la data 2013-06-24 17:58:56
De la: gabigabi2, la data 2013-06-24 17:54:15DE UNDE Stii tu asta ?
esti Adm sau ai legaturi cu ei ?

oh, ce jos poti cobori si nu-ti dai seama !

ATENTIE, Gabi !
Chiar stiu, cu nume si prenume reale, intelegi ?

UNII DINTRE VOI, Gabi, sunt fff.jos si nu sunt convins ca va incerca cineva sa-i ridice de unde se afla.

Spor la rumegat rosii , madam' gabigabi2 !

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2013, ora 14:53

De la: -1075-, la data 2013-06-24 22:28:41

Cauta-ti o sofa , aseaza-te confortabil si respira adanc, Floracke, mai baiatule, tu esti suiectul, de tine si-au batut joc unii dintre cei cu care te-ai intalit, intelegi Floracke, hai ca nu-i vreo cine stie ce filosofie de inteles, chestia este cate poate de simpa,Floracke,barfele si bataia de joc se deruleaza in spatele tau, poti intelege la ce miunatii exchibitioniste se dedau unii dintre acesti "prieteni" cu care te-ai intalnit !?
Se pare ca, nu!...sau te complaci.

Disputele 1 to 1 dintre tine si Symy sunt irelevante, nu ma privesc,dar popa Symy nu are vreo tangenta sau amestec in speta de fata,intelegi Floracke?...iar eu, nu va cunosc personl pe niciunul dintre voi, punct Floracke.

cu parere de rau trebuie sa-ti spun ca te afli intr-o fundatura....

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase sãlbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevãratului Dumnezeu--------"Dragostea infinitã este singurul ADEVÃR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2013, ora 14:55

De la: _2148_, la data 2013-06-25 14:14:32
De la: -1075-, la data 2013-06-15 17:51:09N-am pretins vreodata ca sunt, sau ca as fi:intelectual,Gabi/Black, insa termenul, notiunea va irita pana la paroxism, si dincolo de el.

Relax, nu sunt intelectual, sunt un creator technico-stiintific, ala care foloseste cunostintele generate de descoperirile pe care le fac cercetatorii stiintifici, pentru a creea ceva ce n-a mai existat vreodata in acest univers.

e.g.

coputerul pe care il folosesiti pentru a transmite grobianisme, este o pura creatie umana care n-a mai existat vreodata in acest univers.

intelegeti, Gabi&Black?

Domnule 1075 , se pare ca degeaba inventati tehnologii pentru intelegerea limbajului plantelor si legumelor .

Va luptati cu morile de vant , dom'le n-ati auzit ca singurul roman cu licenta de windows a fost descoperit deja ?

si in ce sistem galaxic locuieste....e de pe pamant....???

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase sãlbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevãratului Dumnezeu--------"Dragostea infinitã este singurul ADEVÃR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2013, ora 15:58

De la: sunt_al_naibii, la data 2013-06-25 14:55:15[....e de pe pamant....???

...de pe nebuloasa Orion , probabil

Unde ti-e dom'le topicul cu meritocratia , ca-l caut si nu-l gasesc ?!
Voiam sa te laud pentru initiativa de a-i oferi o solutie alternativa lui madam' gabigabi2 !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2013, ora 16:05

De la: _2148_, la data 2013-06-25 14:41:23

ATENTIE, Gabi !

UNII DINTRE VOI, Gabi, sunt fff.jos si nu sunt convins ca va incerca cineva sa-i ridice de unde se afla.

da' tu care esti o inteligenta si nici nu rumegi si nici nu pleoscai atunci cind maninci, esti apta- cognitiv sa intelegi ce-a spus protejatul tau in postarea asta ? ca, DA, ne stie si CNP si numele reale si tot ! o fi de la Secu' sau ADM/ ?

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2013, ora 16:06

De la: _2148_, la data 2013-06-25 15:58:22

Voiam sa te laud pentru initiativa de a-i oferi o solutie alternativa lui madam' gabigabi2 !

de pe orion sunt si io... topicu' despre societatea meritocratica este pe aici pe undeva...il caut si ti-l aduc sub priviri....

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2013, ora 16:09

De la: gabigabi2, la data 2013-06-25 16:05:19

ATENTIE, Gabi !

da' tu care esti o inteligenta si nici nu rumegi si nici nu pleoscai atunci cind maninci, esti apta- cognitiv sa intelegi ce-a spus protejatul tau in postarea asta ? ca, DA, ne stie si CNP si numele reale si tot ! o fi de la Secu' sau ADM/ ?

se lauda si el....daca nu-s ,,apti cognitivi'' gata sa-l laude...trebe sa ia tauru' de coarne si s-o faca el cu mana lui....

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2013, ora 16:12

De la: sunt_al_naibii, la data 2013-06-25 16:06:47

de pe orion sunt si io... topicu' despre societatea meritocratica este pe aici pe undeva...il caut si ti-l aduc sub priviri....

unde-o disparut topicu' cu meritocratia.... il cautai da' nu-l gasii....
cred ca-i mana unor extrateri ceva.... nu conteste....o sa-l revergorez io din nou....

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2013, ora 16:19

De la: gabigabi2, la data 2013-06-25 07:30:19
De la: 9am_1666, la data 2013-06-25 01:24:52

Ai inteles, Florache ?

da' Cine i-a testat pe romani la IQ ? s-a facut vreodata un studiu ca s-o dai si tu si cognitivu' , ca sigura ? eu n-am auzit despre asa ceva, dar ma distreaza americanii astia care au facut din testele de inteligenta o adevarata religie si ptr. ce ? ptr. a dovedi lumii ce ? ca sunt super- inteligenti ca si voi, astia care faceti atita tapaj pe subiectul asta, dar sunteti intr-o suferinta groaznica ?! hai ca sunteti jalnici !

Crezi ca trebuie sa-i testez pe becali, pe vanghelie sau pe EBa? Imi dau seama dupa o fraza ce IQ au. La fel si cu cei de la tara sau de la periferia oraselor, imi ajunge ce vad si aud zilnic. Cam toti au un DEX personal cu 2-300 de cuvinte si atat. Crezi ca nu pot sa-ti calculez IQ-ul din postarile pe care le-ai plantat pe forum? E simplu. Se poate si fara sa facem o statistica.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2013, ora 16:30

tu te lauzi ca-nnainte-ti
tot forumul ti s-a pus
si despre ale noastre inteligente
ai avea ceva de spus ?
mai intii uita-te la tine
ca sa vezi daca te tzine
si sa nu pati vreo rusine !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2013, ora 16:53

De la: sunt_al_naibii, la data 2013-06-25 16:12:55
De la: sunt_al_naibii, la data 2013-06-25 16:06:47

unde-o disparut topicu' cu meritocratia.... il cautai da' nu-l gasii....
cred ca-i mana unor extrateri ceva.... nu conteste....o sa-l revergorez io din nou....

asa sa faci ! Si vara-l sub ochii doamnei gabigabi2 , ori de cate ori cere solutii pe la politice !
Desi , parca vad ca o sa te persifleze , spunandu-ti ca tot varianta dansei "asteptandu-l pe Dumnezeu sa vina " e mai buna . Dansa este o femeie inteleapta , a trait multe la viata dumneaei si dat fiind faptul ca are venerabila varsta de 65 de ani , nu ne putem permite lipsa de bun simt de a o contrazice .

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2013, ora 17:16

ce faci ANDROIDA mamii, n-ai cu cine te juca ?
dar tu, ai vreo SOLUTIE, ca te vad pitita-n spatele " Sefului - cognitiv", ce te-a umplut de respect si repeti ce spune el ....de fapt, n-ai cuvinte sa repeti, ci doar tropai si aplauzi !

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2013, ora 17:47

De la: sunt_al_naibii, la data 2013-06-25 14:53:32

Cauta-ti o sofa , aseaza-te confortabil si respira adanc, Floracke, mai baiatule, tu esti suiectul, de tine si-au batut joc unii dintre cei cu care te-ai intalit, intelegi Floracke, hai ca nu-i vreo cine stie ce filosofie de inteles, chestia este cate poate de simpa,Floracke,barfele si bataia de joc se deruleaza in spatele tau, poti intelege la ce miunatii exchibitioniste se dedau unii dintre acesti "prieteni" cu care te-ai intalnit !?

Disputele 1 to 1 dintre tine si Symy sunt irelevante, nu ma privesc,dar popa Symy nu are vreo tangenta sau amestec in speta de fata,intelegi Floracke?...iar eu, nu va cunosc personl pe niciunul dintre voi, punct Floracke.

Baietel, Floracke, iti place sa fii ipocrit !?

De la: Fl_Orion999, la data 2013-06-24 17:39:16

consideri ca a spune adevarul e rautate...???

daca a-ti place lumina adevarului mai mult decat mocirla minciunii inseamna rautate....atunci ....DA...sunt rautacios....

...cam, da !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2013, ora 17:54

ATENTIE, Gabi !

Spre deosebire de dumneata , eu pot sa admit madam' ,ca exista oameni care nu trebuie sa fie "de la Secu' sau ADM " ca sa poata sa faca ce , in cele din urma , ai inteles si dumneata . Bravo lor , ca pot ! Asta inseamna ca sunt foarte bine pregatiti intr-un domeniu si logic ar fi sa recunosc ca ,cel putin in acel domeniu , sunt cu mult mai destepti decat mine .Si atunci cand un om imi argumenteaza asta , in niciun caz nu ma simt jignita daca-mi spune ca nu sunt apt-cognitiva .
Eventual , ma poate mobiliza sa incerc sa ma destept .

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2013, ora 17:57

Baietel, Floracke, iti place sa fii ipocrit !?

daca vrei sa avem un dialog adevarat incearca sa fii OM ...nu-i de ajuns sa arunci vorbe...explica mai pe-ntelesu' meu de ,,inapt cognitiv'' ce vrei sa-mi comunici, despre ce fel de exhibitionisme faci vorbire si indruma-ma tu pe drumul cel bun....ASTEPT....

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2013, ora 18:05

De la: _2148_, la data 2013-06-25 14:14:32

e.g.

intelegeti, Gabi&Black?

Ar fi de domeniul absurdului absolut sa-mi propun a-i demonstra unui unui prost ca e prost, ignorantii mai au sanse sa evadeze din ignoranta care le innopteaza gandirea, pot fi recuprati, sau recuperabili, cu o singura conditie: sa doreasca a-si depasi propria stare prin dorinta si vointa de-a sti/a invata./a dobandi cunostinte realiste din surse specializate si recunoscute a fi de maxima incredere.

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2013, ora 18:13

quote name='-1075-' date='2013-06-25 17:47:19']
De la: Fl_Orion999, la data 2013-06-24 17:39:16

consideri ca a spune adevarul e rautate...???

daca a-ti place lumina adevarului mai mult decat mocirla minciunii inseamna rautate....atunci ....DA...sunt rautacios....

...cam, da !
.... adica....???

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2013, ora 18:14

De la: _2148_, la data 2013-06-25 17:54:45

ATENTIE, Gabi !

Spre deosebire de dumneata , eu pot sa admit madam' ,ca exista oameni care nu trebuie sa fie "de la Secu' sau ADM " ca sa poata sa faca ce , in cele din urma , ai inteles si dumneata . Bravo lor , ca pot ! Asta inseamna ca sunt foarte bine pregatiti intr-un domeniu si logic ar fi sa recunosc ca ,cel putin in acel domeniu , sunt cu mult mai destepti decat mine .Si atunci cand un om imi argumenteaza asta , in niciun caz nu ma simt jignita daca-mi spune ca nu sunt apt-cognitiva .
Eventual , ma poate mobiliza sa incerc sa ma destept .

Bravo lor ca pot ? CE pot ? sa -ti SPARGA contul cu care tu esti inscrisa pe site asta ? pai, fata mea, miine - poimiine o sa-l aplauzi ca , fiind destept cum tu nu esti si ptr. ca Poate, avind si CNP.ul tau , iti goleste "pusculita si poa' sa-ti ia si casa ! tot bravo lui o sa spui ? androida mamii , no meri di grab' la tehnic, ca-ti fileaza un condensator, basca ca e Imoral si ILEGAL !

Pagini: << 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Esti apt cognitiv sa faci distinctie intre o tehnologie super-avansata si magie !?
Mergi la: