back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

esti apt cognitiv sa faci distinctie intre o tehnologie super-avansata si magie !?

Pagini: << 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 4 Iulie 2013, ora 13:00

De la: KARP0V_, la data 2013-07-04 09:33:47
De la: gabigabi2, la data 2013-07-04 07:18:35
De la: Black_Friday, la data 2013-07-03 22:23:41Nu te mai chinui Coca, arborele tau ginecologic e intesat cu giboni. Maimutareste-te in continuare pe aici ca esti simpatic.

psttt, fii atent ce zice ' mnealui, ca-i tare simpatic....zice asa : " iar unii dintre noi.....refuza, sau accepta un infim capitol, sau etapa, din teoria darwinista...."
adica neadertalienii credinciosi isi refuza existentialitatea animalica , dar el nu o refuza deloc , stiind bine ce e : un Maimutoi si o dovedeste cu prisosinta ! dar, imi vine sa spun , uimindu-ma la infatuarea lui , ca si el abia-abia isi accepta existenta cu radacini animaliere, el crezindu-se un fel de Fat- Frumos din lacrima !

Sunt animale cu mai mult bun simt si mai corecte decat multi crestini.

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 4 Iulie 2013, ora 13:06

De la: -1075-, la data 2013-07-04 12:29:11
De la: Black_Friday, la data 2013-07-03 22:23:41Nu te mai chinui Coca, arborele tau ginecologic e intesat cu giboni. Maimutareste-te in continuare pe aici ca esti simpatic.

1psttt, fii atent ce zice ' mnealui, ca-i tare simpatic....zice asa : " iar unii dintre noi.....refuza, sau accepta un infim capitol, sau etapa, din teoria darwinista...."
adica neadertalienii credinciosi isi refuza existentialitatea animalica , dar el nu o refuza deloc , stiind bine ce e :
2 un Maimutoi si o dovedeste cu prisosinta ! dar, imi vine sa spun , uimindu-ma la infatuarea lui , ca si el abia-abia isi accepta existenta cu radacini animaliere, el crezindu-se un fel de Fat- Frumos din lacrima !

1´aberezi, dar nu conteaza...

2´Maimutoi?
Ok.

Maimutoiul ar fi dispus sa faca primul pas spre o asa zisa reconciliere, atentie, la nivel de limbaj, voi sunteti dispusi, Gabi/Black, sa-mi urmati in aceasta initiativa!?

Totul sau nimic. Riscant. Incitant. Dar posibil. Sunt sceptica. Pariez pe NU.

Raporteaza abuz de limbaj
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 4 Iulie 2013, ora 13:30

De la: -1075-, la data 2013-07-04 01:08:36§Spiritul universal nu ne judeca, judecata este o inventie umana, o modalitate de a compara, contrasta si controla pe masura ce ne judecam pe noi insine fata de standarde artificiale si deseori ideale de perfectiune, moralitate sau adevar."

Totusi, pe mine m-au invatat prin scoli ca nenea Platon ar fi spus ca ~ filosofii sunt singurii care pot judeca deoarece ei sunt singurii intelepti care pot percepe si intelege binele, singurii apti sa atinga absolutul cunoasterii, de aceea sunt si singurii apti si cei mai in masura sa cunduca lumea, iar intr-un alt registru si imprejurare acelasi Platon ar fi spus ca, placerile intelptilor sunt singurele placeri adevarate, in concuzie:

Atat de mult iubea Platon propria filosofie, incat, placerile inteleptului si pretentioaselor sale judecati filosofice antice, au sucombat din momentul in care au fost scoase din pestera.

Este foarte usor sa filosofezi atunci cand nu esti constrans de realitate si adevrul relativ sa testezi si demonstrezi afirmatiile, ideile , ipoteticele concepte filosofice pe care le-ai emis.

....constransi de realitate ne pierdem pe noi insine. De ce? De ce sa ne lasam prada insatietatii uratului pol negativ al existentei noastre? De ce sa nu triumfam in unicitatea si simplitatea naturii noastre existentiale?

Nu. Nimic nu ne poate constrange. Nu ne putem abandona in valul tumultos al existentei. Existam, deja este un privilegiu. Modalitatea existentei noastre inca nu a fost decisa. Noi suntem singurii stapani pe intreaga noastra existenta.

Stii, nu toate gandurile pot fi puse in practica, intr-adevar. Dar exista oameni puternici care vad si inteleg dincolo de un gand emis la un moment dat.

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 4 Iulie 2013, ora 13:41

Citeste-i poeziile lui Platon, afpoi conceptele folosofice ale lui Socrate , si in final, critica lui F. Nietzsche aplicata idealismului platonian, si mai vedem...Transparento.

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 4 Iulie 2013, ora 13:44

De la: -1075-, la data 2013-07-04 13:41:26Citeste-i poeziile lui Platon, afpoi conceptele folosofice ale lui Socrate , si in final, critica lui F. Nietzsche aplicata idealismului platonian, si mai vedem...Transparento.

Nu citesc niciodata criticile. De ce as incepe acum, Nesuferitule?

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 4 Iulie 2013, ora 13:49

De la: Daphne, la data 2013-07-04 13:06:17

1psttt, fii atent ce zice ' mnealui, ca-i tare simpatic....zice asa : " iar unii dintre noi.....refuza, sau accepta un infim capitol, sau etapa, din teoria darwinista...."
adica neadertalienii credinciosi isi refuza existentialitatea animalica , dar el nu o refuza deloc , stiind bine ce e :
2 un Maimutoi si o dovedeste cu prisosinta ! dar, imi vine sa spun , uimindu-ma la infatuarea lui , ca si el abia-abia isi accepta existenta cu radacini animaliere, el crezindu-se un fel de Fat- Frumos din lacrima !

2´Maimutoi?
Ok.

Maimutoiul ar fi dispus sa faca primul pas spre o asa zisa reconciliere, atentie, la nivel de limbaj, voi sunteti dispusi, Gabi/Black, sa-mi urmati in aceasta initiativa!?

Mai vedem... ofertantul testeaza o nisa virtuala a potentialelor cereri dintr-o piata a unei lumi stramte cu idei putine si fixe.

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 4 Iulie 2013, ora 13:56

De la: -1075-, la data 2013-07-04 13:49:20
De la: Daphne, la data 2013-07-04 13:06:17

2´Maimutoi?
Ok.

Mai vedem... ofertantul testeaza o nisa virtuala a potentialelor cereri dintr-o piata a unei lumi stramte cu idei putine si fixe.

Ofertantului ii doresc atingerea obiectivului. Intre timp, la randu-mi, dau acceptare satisfacatoare cerintelor administrative obligatorii cu care mai suntem constransi de realitate. Zi buna, 1075!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Iulie 2013, ora 13:59

2´Maimutoi?
Ok.

hehehe , pe cit ca primul care incalca armistitiul esti chiar tu ? eu am scris de fiecare data ,cu ponderare....cel ce sare calul , insa, esti chiar tu ! dar, sunt curioasa sa vad cit te tine !
este Joi ora 14 si din clipa asta respect propunerea facuta , ca singura forma ce poate construi un dialog !

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 4 Iulie 2013, ora 14:21

De la: gabigabi2, la data 2013-07-04 13:59:00

2´Maimutoi?
Ok.

hehehe , pe cit ca primul care incalca armistitiul esti chiar tu ? eu am scris de fiecare data ,cu ponderare....cel ce sare calul , insa, esti chiar tu ! dar, sunt curioasa sa vad cit te tine !
este Joi ora 14 si din clipa asta respect propunerea facuta , ca singura forma ce poate construi un dialog !

Un prim pas: timid si bascalios , suspicios, insinuant-acuzator, dar poate nu disting, inteleg, si interpretez corect si exact toate nuantele exprimativ-deductibile din textul pe care l-ai postat.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Iulie 2013, ora 14:46

ca fiind glumet, nu poti interpreta ? de ce esti atit de suspicios ? oricum, era inainte de ora 14 si asa am si spus ca, incepind de la ora 14 , respect armistitiul propus de tine si ma bucur ca ti-ai pus picioarele-n apa rece ,asa cum te-am indemnat ieri si, ai reevaluat situatia !

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 4 Iulie 2013, ora 15:29

De la: gabigabi2, la data 2013-07-04 14:46:49ca fiind glumet, nu poti interpreta ? de ce esti atit de suspicios ? oricum, era inainte de ora 14 si asa am si spus ca, incepind de la ora 14 , respect armistitiul propus de tine si ma bucur ca ti-ai pus picioarele-n apa rece ,asa cum te-am indemnat ieri si, ai reevaluat situatia !

citez:

2´Maimutoi?
Ok.

Consider ca ai nevoie de-o precizare explicativa:
i.e.

INIȚIATÍVÃ, inițiative, s. f. Faptul de a propune, de a organiza sau de a începe o acțiune, antrenând dupã sine și pe alții; însușirea celui care îndrãznește sau este dispus sã întreprindã cel dintâi ceva, din îndemn propriu. ◊ Expr. Din proprie inițiativã = fãrã a fi îndemnat sau silit de altul. [Pr.: -ți-a-] – Din fr. initiative.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Iulie 2013, ora 15:35

De la: gabigabi2, la data 2013-07-03 14:57:24 iote o bulina verde ptr. prestatia ta, caci a te da in STAMBA in halul asta, nu inseamna de nici-un fel ca demonstrezi cit esti de domn ci, dimpotriva !

eu zic sa te pui cu picioarele-n apa rece , sa meditezi un pic la ce vrei si la cum procedezi ca sa obtii ceea ce vrei si, sa reevaluezi situatia ! esti jenant, crede-ma !

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 4 Iulie 2013, ora 15:57

De la: gabigabi2, la data 2013-07-04 15:35:11
[/quote]

n-am citit textul, dar voi , cat ati stat cu piciarele-n apa rece, cand v-ati reevaluat ultima data atitudinea si comportametul fata de tema topicului si initioaorul ei, de la prima pagina , sau ieri, cand aipostat acest text?
cel putin, recunoasteti deschis si asumati-va responsabil faptul ca ati fost initiatorii grobianismelor "subtile", ar fi o ultima incercare de a-mi demonstra ca nu suntetilipsiti si de ultima cuanta din caracterul pe care pretindeti ca l-ati avea cu voi.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Iulie 2013, ora 16:19

iar a disparut postarea in care te citam si-ti atrageam atentia ca ti-ai si incalcat armistitiul !
dragul meu domn , imi pare rau ptr. dumneata dar, iti e inascut felul asta -arogant- de a scrie si a-i trata de sus pe ceilalti si , a le adresa cuvinte grele , iti pare a fi normal , dar nu este !

dupa cum ti-a atras atentia si Yorick , intre intentie si realizare a unui dialog , e o mare discrepanta !
reevalueaza !

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 4 Iulie 2013, ora 16:53

De la: gabigabi2, la data 2013-07-04 16:19:23iar a disparut postarea in care te citam si-ti atrageam atentia ca ti-ai si incalcat armistitiul !
dragul meu domn , imi pare rau ptr. dumneata dar, iti e inascut felul asta -arogant- de a scrie si a-i trata de sus pe ceilalti si , a le adresa cuvinte grele , iti pare a fi normal , dar nu este !

dupa cum ti-a atras atentia si Yorick , intre intentie si realizare a unui dialog , e o mare discrepanta !
reevalueaza !

citez: " te citam si-ti atrageam atentia ca ti-ai si incalcat armistitiul ! "

acuzatia este injusta.

Comporta-te onest, cel putin.

Transfera aici dialogurile de pe topicul "despre orice", si sunt dispus sa-tiofer precizarile si explicatile pe care le vei solicita, altfel, n-am sa mai raspund unor asemenea texte si n-am sa fiu niciodata de acord cu asemenea tehnici comportamentale., califica-le tu.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Iulie 2013, ora 17:21

daca-i vorba despre ONESTITATE, Recunoaste ca Deja mi-am recunoscut confuzia....de altfel, ai si citit ce-am scris....asa ca, fa bine si fii corect ...oricum, tinind cont ca fiecare dintre noi " fuge" de pe un topic pe altul urmarind discutiile, e chiar inutil transferul respectiv !

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 4 Iulie 2013, ora 17:55

nu este topicul "meu", este un topic public...intelegi ?

Tu chiar nu constientizezi comportamentalul si perfida metodica pe care o folosesti atunci cand transferi spete, sau rostogolesti opinii amestecate cu intrebari si acuze pe mai multe topice?
Cum poti sa doialoghezi pe o anumita tema pe acest topic si sa arunci cu acuze ,injuste, la adresa interlocutorului pe un cu totul alt topic?
Cum poti sa-ti justifici refuzul de-a transfera pe acel topic acest dialog, iti este teama ca nu-ti va fi confirmata injusta acuza pe care mi-ai adresat-o?
Hai sa vedem, transfera acest dialog in integralitatea sa acolo si asistenta o sa analizeze si poate o sa te incununeze cu laurii adevaruluisi dreptatii pe tine.
Daca n-ai sa procedezi asa, prefer sa inchid orice dialog cu persoane al caror comportament este mai mult decat detestabil.

acelasi text am sa-l postez si pe celalalt topic, si pana in momentul in care n-ai sa transferi acest dialog acolo, ptr. a-ti valida sau invalida, acuza, sistez orice fel de comunicare cu o persoana care continua sa se comporte incalificabil.

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Iulie 2013, ora 20:56

De la: -1075-, la data 2013-07-04 15:57:58
De la: gabigabi2, la data 2013-07-04 15:35:11

n-am citit textul, dar voi , cat ati stat cu piciarele-n apa rece, cand v-ati reevaluat ultima data atitudinea si comportametul fata de tema topicului si initioaorul ei, de la prima pagina , sau ieri, cand aipostat acest text?
cel putin, recunoasteti deschis si asumati-va responsabil faptul ca ati fost initiatorii grobianismelor "subtile", ar fi o ultima incercare de a-mi demonstra ca nu suntetilipsiti si de ultima cuanta din caracterul pe care pretindeti ca l-ati avea cu voi. [/quote]

Ce-ai facut ma? Bai cimpanzeule, tie nu iti este rusine? Tu ai dat tonul la jigniri pe aici si tot tu te smiorcai? Recunoste tu ca esti un maimutoi prost crescut si badaran, intolerant si batut in cap si dupa aia o sa incetez eu sa iti arat cat de prost esti. Pina atunci, esti jucaria mea stricata cu care ma distrez, pricepi? Hai, mai fa o tumba si mai maimutarestete putin, ca sa iti dau nota!

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 4 Iulie 2013, ora 23:50

Ecce homo, si toata ratiunea de care dispune acest individ uman , al carui caracter infect ii guverneaza natura umana determinandu-l sa-si expuna in public atitudinea mizera si comportament incalificabil
Un las mincinos, iresponsabil, si incapabil sa-si recunoasca si asume faptele "vitejesti".

Iata, prima postare de pe prima pagina a acestui topic, de care este mandru acest individ din cohorta hominidae lipsit de scrupule, si al carui imaculat intelect a produs-ö la timpul respectiv, e.g.:

De la: Black_Friday, la data 2013-04-21 18:21:19Norocul nostru ca exista Cocosila, cel care pune intrebari cat mai alambicat posibile, asteapta raspunsul...cujeta...si apoi ajunge la concluzia indubitabil-cognitiva ca interlocutorul este PROST!!!

Norocul nostru cu tine geniule neinteles! Nu ai dat niciodat vreun raspuns, nu ai avut niciodata o explicatie, o demonstratie logica, ceva....acolo...nada, nix, zero barat!!! Dar toti e prosti!

Arc peste timp si spatiu virtual, acelasi hominidae primitiv recidiveaza intr-un mod si stilistica pe cat de inimitabile, tot pe atat de lamentabile,
e.g.

De la: Black_Friday, la data 2013-07-04 20:56:22
Ce-ai facut ma? Bai cimpanzeule, tie nu iti este rusine? Tu ai dat tonul la jigniri pe aici si tot tu te smiorcai? Recunoste tu ca esti un maimutoi prost crescut si badaran, intolerant si batut in cap si dupa aia o sa incetez eu sa iti arat cat de prost esti. Pina atunci, esti jucaria mea stricata cu care ma distrez, pricepi? Hai, mai fa o tumba si mai maimutarestete putin, ca sa iti dau nota!

Minti cu nerusinare,Black!

Transparento. ai pariat si-ai castigat !

Insa, convingerile fiindu-mi confirmate, dupa o pewrioada,5 luni calendaristice, petrecuta in aceasta lume stramta in care unii sunt sunt pur si simplu sufocati de idei putine,obscure, si fixe, consider c-ar fi absurd sa-ncerc a raspunde unor asemenea specimene umane involuate, indaratnice, si jsnice, sau a continua acest demers...
Dar intrebarea care i-a fost adresata cuiva, de catre cineva, am s-o parafrazez , autoadresez,si-am sa-i ofer un raspuns realist.
Chiar asa:
§ce sa mai caut si ce as mai putea sa fac printre asemenea, "oameni"`?§

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Iulie 2013, ora 06:22

fiecare postare a ta este o INSULTA ....din fericire ptr. mine , nu ma atinge ! din nefericire, ptr. tine ,este exact masura caracterului tau si esti REFUZAT de catre OAMENI ! ca atare , NU -ti mai pune intrebari retorice cu ce cauti tu printre ei , ci mai bine intreaba-te De Ce nu poti fi printre ei ?!

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 5 Iulie 2013, ora 10:10

Gabi, tu nu întelegi sensul real al unor noþiuni elementare i.e. prost/prostie vs ignorant/ignoranþã, armistiþiu vs conciliere/reconciliere-"la nivel de limbaj", deci...

De asemenea, confunzi, sau eºti in/aptã-capabilã sã distingi între informaþiile, (care iþi ofera o brumã de cunoaºtere a priori ºi pe care îþi fundamentezi credinþa/convingerile/ opiniile) de ordin subiectiv vs subiectiv, ceea ce îþi induce o stare mentalã incertã, profund subiectiv-speculativã , ºi in majoritatea situaþiilor: suspiciunile, nesigurnþa, dar mai ales concluziile-convingerile - opiniile care îþi rezultã din acel haotic amalgam de cunoºtinþeîn majoritate subiective, ºi pe care inconºtient, cât ºi datoritã necunoaºterii obiective , le vehiculezi sunt eronate.
Despre logica/ile pe care le-ai aplica unor,( termenul este cel potrivit însãilãrii raþionale pe care o practici,Gabi) pseudoanalize , ºi "forþa argumentativã" de care crezi cã uzezi intr-un dialog, aº fi foarte indulgent dacã aº spune cã-mi stârnesc uneori râsul, alteori întrebãri de genul: cum este posibil aºa ceva, sau întrbãri al cãror raspunsuri sunt cu mult mai complicate decât þi-ai putea imagina vreodatã.

Gabi, de ce crezi tu, c-aº fi interesat sã fiu acceptat într-o lume pe care nu mi-o doresc?
ªi totuºi, in final, îþi doresc multã sãnãtate, (o sã aimultã nevoie de aºa ceva în viitorul imrdiat ºi-n contextul socio-economic românesc), ºi cât mai multe zile fericite, în lumea ta !

ªi pentru faptul cã: am fost acuzat, injust, pe-nedrept, cã aº fi copiat texte din spaþiul virtual,GabiBlack, cât ºi pentru expresia pe care, utilizatorul Black , (moneda are douã feþe, dar, întodeauna prezintã aceeaºi valoare cifricã) a folosit-o cândva:"nu schimbi tu lumea", chiar o sã-mi permit a posta acest fragment copiat dintr-un text al lui Karl R. Popper (Knowledge and the body-Mind problem).
e.g.

"Procesul de autodepãºire prin creºtere reciprocã ºi feed-back poate fi înfãptuit în toate împrejurãrile vieþii ºi în toate dome­niile. E posibil sã-I realizãm ºi în relaþiile noastre personale. Se poate ca el sã nu depindã numai de noi ºi sã ne aducã dezamãgiri. Dar cu dezamãgirile ne întâln-im pe tot parcursul vieþii. Datoria noastrã este sã nu ne lãsãm pradã sentimentului cã n-am primit ceea ce ni se cuvine, fiindcã toatã viaþa primim mai mult decât ni se datoreazã.
Ca sã înþelegem acest lucru, e suficient sã înþelegem cã lumea nu ne datoreazã de fapt nimic.
Cu toþii putem participa la constituirea patrimoniului uman.
Cu toþii putem contribui la pãstrarea acestuia.
Cu toþii putem sã ne aducem modesta contribuþie la sporirea lui.
Nu trebuie sã cerem mai mult."

Karl R. Popper

........................................Arar, o sã mai trec ºi prin lumea voastrã...................................................

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 5 Iulie 2013, ora 11:09

1075 stiam ca voi castiga! Niciodata nu risc, indiferent de domeniu! Te asiguram ca vad dincolo de aparente si am invatat cate ceva de la fiecare interlocutor.

Apreciez haut classe.

Si apreciez, tacit, unele schimbari intervenite in ultimele zile.

1075 nu am avut timp de citit ce mi-ai recomandat. Dar promit ca pe sfarsitul lunii sa imi fac.

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 5 Iulie 2013, ora 11:23

De la: -1075-, la data 2013-07-04 23:50:20
........''Dar intrebarea care i-a fost adresata cuiva, de catre cineva, am s-o parafrazez , autoadresez,si-am sa-i ofer un raspuns realist.
Chiar asa:

Imi permit sa citez un om curajos si care are parte de intregul meu respect:
''mai bine stai pe ciuci sa meditezi,
cum sa-l faci pe dracu-n patru'',
Nu te hazarda sa te indepartezi,
Ofera-i paleta de culori omului hâtru,
Pentru ca el are un suflet mare
In care e permis sa intre si culoare.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Iulie 2013, ora 17:19

De la: Daphne, la data 2013-07-05 11:09:111075 stiam ca voi castiga! Niciodata nu risc, indiferent de domeniu! Te asiguram ca vad dincolo de aparente si am invatat cate ceva de la fiecare interlocutor.

Apreciez haut classe.

1075 nu am avut timp de citit ce mi-ai recomandat. Dar promit ca pe sfarsitul lunii sa imi fac.

chiar asa de mare e nevoia ta de aprobare, incit ai ajuns sa faci compromisuri cu orice si-l aplauzi pe acest om de care erai oripilata la un moment dat ? te-a manipulat si te-a jignit ca pe toti de aici ! ce-ti veni sa-l feliciti, ca CE ? ca Stie sa INSULTE ? de ce faci rabat de la calitate ? chiar nu mai conteaza cine ne aplauda ? him ...mai bine singur decit cu un asa "admirator "!

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Iulie 2013, ora 18:48

De la: gabigabi2, la data 2013-07-05 17:19:38
De la: Daphne, la data 2013-07-05 11:09:111075 stiam ca voi castiga! Niciodata nu risc, indiferent de domeniu! Te asiguram ca vad dincolo de aparente si am invatat cate ceva de la fiecare interlocutor.

Apreciez haut classe.

chiar asa de mare e nevoia ta de aprobare, incit ai ajuns sa faci compromisuri cu orice si-l aplauzi pe acest om de care erai oripilata la un moment dat ? te-a manipulat si te-a jignit ca pe toti de aici ! ce-ti veni sa-l feliciti, ca CE ? ca Stie sa INSULTE ? de ce faci rabat de la calitate ? chiar nu mai conteaza cine ne aplauda ? him ...mai bine singur decit cu un asa "admirator "!

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Polixenia

2831 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 5 Iulie 2013, ora 22:41

Apreciez haut classe.

Pe mine de ce oare nu ma jigneste?

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 5 Iulie 2013, ora 22:46

Apreciez haut classe.

Madam' , aici nu-i vorba de admiratie sau admiratori ci e vorba de cine are dreptate sau nu !

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2013, ora 22:49

De la: Daphne, la data 2013-07-05 11:23:10
De la: -1075-, la data 2013-07-04 23:50:20
........''Dar intrebarea care i-a fost adresata cuiva, de catre cineva, am s-o parafrazez , autoadresez,si-am sa-i ofer un raspuns realist.
Chiar asa:

Imi permit sa citez un om curajos si care are parte de intregul meu respect:
''mai bine stai pe ciuci sa meditezi,
cum sa-l faci pe dracu-n patru'',
Nu te hazarda sa te indepartezi,
Ofera-i paleta de culori omului hâtru,
Pentru ca el are un suflet mare
In care e permis sa intre si culoare.

Ai dreptate, unde exista minte e permis aproape totul. Cei inteligenti stiu care este limita. Uneori e bine sa incerci sa faci bine cu forta. Pe aici multi vor sa traiasca o existenta trista, nu vor sa inteleaga ca traim pentru ultima oara.

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2013, ora 22:58

De la: _2148_, la data 2013-07-05 22:46:45

Apreciez haut classe.

Madam' , aici nu-i vorba de admiratie sau admiratori ci e vorba de cine are dreptate sau nu !

Dreptatea in general e de partea celor multi vorba lui Lapusneanu. Si ateii sunt putini dar inteligenti.

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2013, ora 23:00

Citez:

Românilor nu le funcționeazã creierul la fel de bine ca altor popoare. Ca si când ai compara un computer Intel de azi, cu un Commodore de acum 30 de ani: problema nu e de software, ci de hardware.
Un prost care face școala nu devine deștept: devine un prost cu diploma.

In ultimii 60 de ani, o bucata mare din poporul român a involuat si a devenit o specie inferioara.

Pagini: << 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Esti apt cognitiv sa faci distinctie intre o tehnologie super-avansata si magie !?
Mergi la: