Fosta membra 9am.ro
17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 8 Iulie 2013, ora 14:08
De la: -1075-, la data 2013-07-08 13:20:47De la: daniela_, la data 2013-07-08 12:25:15Eu am vrut sa ma fac precupeata, dar n-am stofa. Eu cumpar ca sa vand, dar pastrez pentru mine.....sau cumpar pentru mine s'apoi dau la altii, de pomana...
Bogdan Ion, decanul Facultatii de Electronica/Universitatii Tehnica "Gheorghe Asachi"Iasi/ citez:
"decanul i-a explicat barbatului ca el este "un ostatic important", rugandu-l sa ii lase pe cei 64 de studenti sa iasa din sala.....La un moment dat avea un declansator in mana, care a explodat, l-a lovit. Eu am sarit atunci repede pe el, m-am umplut de sange."
Este , DACA NU, UN EROU, un gest de mare curaj, actiune, si stapanire de sine,UN MODEL si EXEMPLU de URMAT.
asta era de dincolo....
bine ca nu s-a intamplat ceva rau.
Daniela
|
|
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2013, ora 14:44
De la: -1075-, la data 2013-07-08 11:00:55De la: Polixenia, la data 2013-07-08 01:42:03De la: -1075-, la data 2013-07-07 22:09:44Pentru cei cu un indice IQ romanesc mai mare cu 0,0001% decat a lui Rabdu, am 2 intrebari:
nr.1
Cate monede, cu o valoare nominala de 0,05 lei, va trebui sa prelucreze prin aschiere, Rabdul de la Afumat de/o bere, pentru a fi trimis in fata instantei si condamnat pentru distrugerea unui bun care nu-i apartine? si...
nr.2
Cate monede gaurite va reusi sa vanda ingretosata precupeata de la marketing, inainte de arestarea furnizorului Rabdu?
Legile sunt facute pentru a fi incalcate. Mereu exista portite chiar si in acest caz.
Incalcand o lege, calci pe libertatea altuia, Polixenia, iar atunci cand faradelegea este inclusa intr-o lege, esti obligat sa-ti aperi dreptul la libertate inclusiv cu arma-n mana.
.Art. 253. – (1) Distrugerea, (de moneda- n.b.) degradarea sau aducerea în
stare de neîntrebuinþare a unui bun aparþinând altuia ori
împiedicarea luãrii mãsurilor de conservare sau de
salvare a unui astfel de bun, precum ºi înlãturarea
mãsurilor luate, se pedepseºte cu închisoare de la 3 luni
la 2 ani sau cu amendã.
Cine se joaca cu obligatiile, drepturile, si libertatea lui, ajunge intr-o situatie similara romanilor, sau mai grava,Polixenia.
si cind se Incalca Legea bunului - simt in relatiile cu ceilalti , cum este ?!
daca acel cuvint spus de tine : " precupeata " nu e peiorativ - asa cum incerci tu sa demonstrezi aiurea, desi asa este perceput ....zic : si chiar daca nu este , dar vazind ca lui Ingrid i-a displacut, BUNUL- SIMT iti cerea sa nu-l mai repeti si a doua oara ! asa ai facut ?
Raporteaza abuz de limbaj
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2013, ora 14:57
De la: _Ingrid, la data 2013-07-08 12:17:56De la: -1075-, la data 2013-07-08 11:58:29
Este un rationament fals bazat pe supozitii eronate, speculative, IAR CONTEXTUL de pe topicul lui basescu era cu totul altul si nu are nicio legatura cu cel de fata, ceea ce s-a practicat intr-un anumit regim politic este o istorie reala cu tenebrele sale, inca ne constientizata si asumata de romani, in acel context termenul avea o conotatie cat se poate de exacta si specifica utilizarii lui intr-un anumit areal geografic, regionalism.
insa, raspunsul la intrebarea pe care ti-am adresat-o, acel ; de ce, tot n-ai reusit sa-l oferi onest.
eu il stiu, dar astept sa te decizi sa-l oferi.
O dadusi cotita, dupa cum ti-e obiceiul.
Asta ziceam si eu, pe ,,Basescu" era un context in care ai trantit ,,precupeato" fara absolut nici o justificare, nu era nici un areal geografic implicat, iar discutia nu era despre contextul politic ci despre biografia ta, care ba decideai sa parasesti tara prin 90-91, dezgustat de ceea ce se intampla, ba aveai doar 3-5 anisori la aceeasi data
avea 3-5-7 anisori asa cum aveam eu 13-15- 17 anisori ,fiind o gingasa copila !  e un hodorog cu 10 ani mai tinar decit mine si dupa acel @Rabdu , ma-ntorc si spun ca asta-i mytcor ! unul inrait si decrepit si despre care as putea spune ca mi-e jena de jena lui !uite si bulina verde  pe care o merita cu prisosinta !
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2013, ora 15:07
De la: -1075-, la data 2013-07-08 13:03:37De la: _Ingrid, la data 2013-07-08 12:17:56De la: -1075-, la data 2013-07-08 11:58:29
Este un rationament fals bazat pe supozitii eronate, speculative, IAR CONTEXTUL de pe topicul lui basescu era cu totul altul si nu are nicio legatura cu cel de fata, ceea ce s-a practicat intr-un anumit regim politic este o istorie reala cu tenebrele sale, inca ne constientizata si asumata de romani, in acel context termenul avea o conotatie cat se poate de exacta si specifica utilizarii lui intr-un anumit areal geografic, regionalism.
insa, raspunsul la intrebarea pe care ti-am adresat-o, acel ; de ce, tot n-ai reusit sa-l oferi onest.
Asta ziceam si eu, pe ,,Basescu" era un context in care ai trantit ,,precupeato" fara absolut nici o justificare, nu era nici un areal geografic implicat, iar discutia nu era despre contextul politic ci despre biografia ta, care ba decideai sa parasesti tara prin 90-91, dezgustat de ceea ce se intampla, ba aveai doar 3-5 anisori la aceeasi data
Ingrid, nu ai inteles ceea ce am afirmat pe topicul lui basescu, sau te prefaci ca nu intelegi, dar nu conteaza, asa-i la romanica, ne gandim??imaginam ceva!! construim scenarii, afirmam vrute si nevrute, si procedam cu totul altfel decat ne-am imaginat, sau afirmat.
ok. beeeeton.
In fine, daca ar fi cazul sa aprofundez vreo tema, problema, intr-o desbatere onesta, realista , deschisa, te-as pierde pe traseu. sau te-ai pierde in detalii subiectiv-nesemnificative.
Daca n-ai inteles ceea ce am spuspe topicul lui basescu, non explicit cronologic, cum de alfel nici Gani n-a reusit sa inteleaga, atunci, din partea mea un :mea culpa, iar in ceea ce va priveste , mai exersati rationamente deductive, o sa va fie si o sa intelegeti mult mai bine dupa...
si totusi , de ce ?
pana acum numai prin mirobolantele capuri de zambilici cu lavana mov te-ai preumblat, ramade de constatat, asumarea explicita a :de ce-ului.
"Gani " iti zice : bine, TARANE ! o sucesti , o invirtesti si o bilbii de nu se poate ca si pe topicul lui Bas unde, facind eu o recapitulare a afirmatiilor tale, a reiesit ca esti un mare mincinos !
Nimeni Nu Intreaba pe nimeni nimic pe acest forum ! cine vrea sa spuna ceva despre el o face de buna voie dar, NU MAI MINTITI mei ! nu mai inventati povesti sau, daca le inventati, macar tineti firul povestii intr-o logica , altfel va-ncurcati in propriile voastre minciuni s-apoi va mirati ca sunteti " Criticati "
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1134 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2013, ora 15:19
De la: gabigabi2, la data 2013-07-08 14:57:10De la: _Ingrid, la data 2013-07-08 12:17:56De la: -1075-, la data 2013-07-08 11:58:29
avea 3-5-7 anisori asa cum aveam eu 13-15- 17 anisori ,fiind o gingasa copila ! e un hodorog cu 10 ani mai tinar decit mine si dupa acel @Rabdu , ma-ntorc si spun ca asta-i mytcor ! unul inrait si decrepit si despre care as putea spune ca mi-e jena de jena lui !uite si bulina verde pe care o merita cu prisosinta !
Tu esti intr-atat de proasta, Gabi, incat nici nu poti fi apta cognitiv sa-ti constientizezi statutul si propria prostie, oligofereno.
re-citez:
De la: -1075-, la data 2013-07-06 16:02:42
cu ceva timp inainte de 89, dar am preferat sa raman si sa fiu lasat inpace, da!
De la: -1075-, la data 2013-07-06 16:17:13
poate ca eram numai de cativa anisori, sa spunem 3- 5-7 ani,...
...acum, Gabi, aplica un rationament deductiv adecvat...
daca poti, daca nu, lasa pe altii s-o faca.
|
Fosta membra 9am.ro
1134 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2013, ora 15:30
De la: gabigabi2, la data 2013-07-08 14:44:16De la: -1075-, la data 2013-07-08 11:00:55De la: Polixenia, la data 2013-07-08 01:42:03De la: -1075-, la data 2013-07-07 22:09:44Pentru cei cu un indice IQ romanesc mai mare cu 0,0001% decat a lui Rabdu, am 2 intrebari:
nr.1
Cate monede, cu o valoare nominala de 0,05 lei, va trebui sa prelucreze prin aschiere, Rabdul de la Afumat de/o bere, pentru a fi trimis in fata instantei si condamnat pentru distrugerea unui bun care nu-i apartine? si...
nr.2
Cate monede gaurite va reusi sa vanda ingretosata precupeata de la marketing, inainte de arestarea furnizorului Rabdu?
Legile sunt facute pentru a fi incalcate. Mereu exista portite chiar si in acest caz.
Incalcand o lege, calci pe libertatea altuia, Polixenia, iar atunci cand faradelegea este inclusa intr-o lege, esti obligat sa-ti aperi dreptul la libertate inclusiv cu arma-n mana.
.Art. 253. – (1) Distrugerea, (de moneda- n.b.) degradarea sau aducerea în
stare de neîntrebuinþare a unui bun aparþinând altuia ori
împiedicarea luãrii mãsurilor de conservare sau de
salvare a unui astfel de bun, precum ºi înlãturarea
mãsurilor luate, se pedepseºte cu închisoare de la 3 luni
la 2 ani sau cu amendã.
Cine se joaca cu obligatiile, drepturile, si libertatea lui, ajunge intr-o situatie similara romanilor, sau mai grava,Polixenia.
si cind se Incalca Legea bunului - simt in relatiile cu ceilalti , cum este ?!
daca acel cuvint spus de tine : " precupeata " nu e peiorativ - asa cum incerci tu sa demonstrezi aiurea, desi asa este perceput ....zic : si chiar daca nu este , dar vazind ca lui Ingrid i-a displacut, BUNUL- SIMT iti cerea sa nu-l mai repeti si a doua oara ! asa ai facut ?
Sictir !
Tu vorbesti ?
Reciteste-ti postarile , ele stau marturii aici pe topic, ati jignit si etichetat primii, ati provocat si instigat, imbecililor, iar atunci cand v-am raspuns pe-ntelesul vostru v-ati ofticat, frustratilor!
Gabi/PrimitivBrutaBlack, sunteti gunoi social, trolli retardati, oligofreni ..
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2013, ora 15:38
mai da-te-n pana mea, Mincinosule !
ai afirmat ca ai FOST VINDUT dupa 90 !
p'orma ai spus ca TU te-ai Hotarit sa pleci dupa Mai 90 si dupa 13-15 iun., dar ca a mai durat un an si ceva pina ai plecat !
ai mai zis-o si pe aia cu dedinainte de 90 cind ai fi vrut sa pleci ...
te-ai razgindit si ne-ai trintit-o pe aia cu cei 3-7 anisori avuti in 90 si atunci apare intrebarea : CINE te-a vindut avind anisorii aia de prunc ?!
si cum de'ai fost atit de cognitiv inca din frageda pruncie, de'ai ajuns singur la Otopeni, asa cum ai afirmat ?!
si mai spun o data : NU va obliga nimeni sa vorbiti despre voi, dar daca o faceti, NU mai mincati rahat sau, daca o faceti, tineti naibii minte ce-ati spus intr-o alta ocazie !
|
|
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2013, ora 15:46
fudulule, esti o mare Minciuna !
|
|
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2013, ora 16:08
curat-murdar ce-i la gura ta , coane Mytcore !
|
Fosta membra 9am.ro
1134 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2013, ora 16:20
|
Fosta membra 9am.ro
1134 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2013, ora 16:21
|
KARP0V_
1890 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2013, ora 17:22
Nu vor sa invete limba germana?
|
KARP0V_
1890 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2013, ora 17:39
De la: -1075-, la data 2013-07-08 13:20:47De la: daniela_, la data 2013-07-08 12:25:15Eu am vrut sa ma fac precupeata, dar n-am stofa. Eu cumpar ca sa vand, dar pastrez pentru mine.....sau cumpar pentru mine s'apoi dau la altii, de pomana...
Bogdan Ion, decanul Facultatii de Electronica/Universitatii Tehnica "Gheorghe Asachi"Iasi/ citez:
"decanul i-a explicat barbatului ca el este "un ostatic important", rugandu-l sa ii lase pe cei 64 de studenti sa iasa din sala.....La un moment dat avea un declansator in mana, care a explodat, l-a lovit. Eu am sarit atunci repede pe el, m-am umplut de sange."
Este , DACA NU, UN EROU, un gest de mare curaj, actiune, si stapanire de sine,UN MODEL si EXEMPLU de URMAT.
Cel care a detonat bomba este un crestin adevarat. El afirma ca a lucrat la dumnezeu si ca este Mesia. Adevarul este ca seamana cu Isus, are parul lung si barba. Te pomenesti ca s-a intors mesia pe pamant, urmeaza Apocalipsa. Amin.
|
Fosta membra 9am.ro
16238 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 8 Iulie 2013, ora 19:40
Aoleu...eu care voiam sa-i arat ca se poate dialoga fara sa insulti convorbitorul!!!
Numarule, iti zic pentru ultima oara, nu cuvantul ,,precupeata" ma deranjeaza ci intentia ta jignitoare in contextul in care eu am vorbit foarte cuviincios.
Cuvantul putea fi orice, ,,fata palida" sau cartofi prajiti"..  .l-ai aruncat ca pe o insulta.
Iar faptul ca atunci cand esti prins cu ocaua mica declari ca ne-ai depasit capacitatea de intelegere....e mai mult decat pueril.
...daca totusi esti Mytcor, sunt foarte trista pentru tine.
Sper insa ca Mytcor e bine mersi undeva in lume.
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
Fosta membra 9am.ro
1134 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2013, ora 19:50
De la: _Ingrid, la data 2013-07-08 19:40:24
Aoleu...eu care voiam sa-i arat ca se poate dialoga fara sa insulti convorbitorul!!!
Numarule, iti zic pentru ultima oara, nu cuvantul ,,precupeata" ma deranjeaza ci intentia ta jignitoare in contextul in care eu am vorbit foarte cuviincios.
Cuvantul putea fi orice, ,,fata palida" sau cartofi prajiti".. .l-ai aruncat ca pe o insulta.
Iar faptul ca atunci cand esti prins cu ocaua mica declari ca ne-ai depasit capacitatea de intelegere....e mai mult decat pueril.
Nu voiai nimic, tu faci acompaniamentul celor doi trepadusi
Si tu esti contaminata de prosteala astora avand gandirea blokata intre lobii crerebrali, de unde ai dedus nuanta negativa, peiorativa a termenului pe care l-am folosit in redactarea acelui raspuns, daca nu esti in stare sa raspunzi constient, asumat, - vocea ta interioara soptindu-ti onest cu totul altceva, atunci, nu insista si tu in prosteala astora.
|
Fosta membra 9am.ro
1134 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2013, ora 19:54
|
Fosta membra 9am.ro
16238 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2013, ora 19:58
De la: -1075-, la data 2013-07-08 19:50:17De la: _Ingrid, la data 2013-07-08 19:40:24
Cuvantul putea fi orice, ,,fata palida" sau cartofi prajiti".. .l-ai aruncat ca pe o insulta.
Si tu esti contaminata de prosteala astora avand gandirea blokata intre lobii crerebrali, de unde ai dedus nuanta negativa, peiorativa a termenului pe care l-am folosit in redactarea acelui raspuns, daca nu esti in stare sa raspunzi constient, asumat, - vocea ta interioara soptindu-ti onest cu totul altceva, atunci, nu insista si tu in prosteala astora.
Vocea mea interioara zice: ,,uite cum se incapataneaza sa nege evidenta, si mai vorbeste despre asumare onesta!!!"
|
Fosta membra 9am.ro
1134 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2013, ora 20:01
De la: _Ingrid, la data 2013-07-08 19:58:57De la: -1075-, la data 2013-07-08 19:50:17De la: _Ingrid, la data 2013-07-08 19:40:24
Vocea mea interioara zice: ,,uite cum se incapataneaza sa nege evidenta, si mai vorbeste despre asumare onesta!!!"
minti.sau nu te pot crede, esti necredibila, care, dintre cele 3redactari iti convine, sau, o preferi?
|
Fosta membra 9am.ro
16238 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2013, ora 20:04
De la: -1075-, la data 2013-07-08 20:01:51De la: _Ingrid, la data 2013-07-08 19:58:57De la: -1075-, la data 2013-07-08 19:50:17De la: _Ingrid, la data 2013-07-08 19:40:24
minti.sau nu te pot crede, esti necredibila, pe care, dintre redactari iti convine, sau, o preferi?
Nu conteaza, e probleama ta!
|
Fosta membra 9am.ro
1134 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2013, ora 20:06
in esenta, exprima aceeasi concluzie, nu este o problema., nici macar "a mea".
|
Radu_b10
719 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2013, ora 20:11
|
Radu_b10
719 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2013, ora 20:13
baiiii cred ca trebuie sa-i demonstrez eu sogorului care este influienta pararelismului sinelor de cale ferata asupra oului de gaina ca nu pricepe neam
|
Fosta membra 9am.ro
1134 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2013, ora 20:14
De la: Black_Friday, la data 2013-07-08 20:10:09De la: -1075-, la data 2013-07-08 19:44:01De la: Black_Friday, la data 2013-07-08 19:07:16De la: -1075-, la data 2013-07-08 15:43:15De la: gabigabi2, la data 2013-07-08 15:38:24mai da-te-n pana mea, Mincinosule !
ai afirmat ca ai FOST VINDUT dupa 90 !
p'orma ai spus ca TU te-ai Hotarit sa pleci dupa Mai 90 si dupa 13-15 iun., dar ca a mai durat un an si ceva pina ai plecat !
ai mai zis-o si pe aia cu dedinainte de 90 cind ai fi vrut sa pleci ...
te-ai razgindit si ne-ai trintit-o pe aia cu cei 3-7 anisori avuti in 90 si atunci apare intrebarea : CINE te-a vindut avind anisorii aia de prunc ?!
si cum de'ai fost atit de cognitiv inca din frageda pruncie, de'ai ajuns singur la Otopeni, asa cum ai afirmat ?!
si mai spun o data : NU va obliga nimeni sa vorbiti despre voi, dar daca o faceti, NU mai mincati rahat sau, daca o faceti, tineti naibii minte ce-ati spus intr-o alta ocazie !
esti o proasta , mananci kkt.nu intelegi nici macar ceea ce citesi, o analfabeta functionala fudula si slinoasa, sictir !
ti-am oferit mult prea multa atentie, mergi inplm la blidele tale slinoase si vezi/ti de treaba,
Bravo Cocalarule! Palma mea virtuala a fost o blanda mangaiere in comparatie cu expresiile tale de cortorar jegos...Realizez de ce ii dispretuiesti tu pe romani, findca TU NU ESTI ROMAN! Esti unul dintre aceia care s-au dus in vest la ciordeala. si care ne fac de ras.
Ca sa ii spui unei femei, nu conteaza ca e tanara sau in varsta, sa mearga in SPURCACIUNEA ta, este o dovada netagaduita ca esti apt-grobian, un marlan coclit, un reziduu al societatii.
Ba prostane, daca nu stii ce-seamna plm, citez: "mergi in plm la blidele tale" , nu manca kkt, ba carnat cu ochi, hai ca s-a tras apa si ramai lipit, du-te !
Ce inseamna bai apt marlanule "mergi in plm"? Chiar atat de destept te crezi tu incat ai impresi ca eu m-am nascut ieri si ma invarti tu pe degete? Esti o biata hahalera, o patachina demna de mila...Nu esti barbat, nu iti asumi cretinismele pe care le versi din tine si ai impresia ca poti sa o scalzi si sa cazi tot in picioare.
Esti de toata jena! Ai un creier coclit, esti o mizerie umana cu figuri de mare geniu!
Dobitoc ProstanBrutaBlack, vezi textul testului IQ-link, Sictir!
|
Fosta membra 9am.ro
1134 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2013, ora 20:15
Ti-ai autoindus un preconcept plecand de la o premisa fals contruita dintr-un rationament speculativ-subiectiv si ai ajuns la o atitudine si un comportament eronat. 50% ti-am decriptat eu ceea ce-ti motiveaza atat atitudinea cat si comportamentul, in rest, sau final, nu-ti ramane decat sa-ti lasi scuturile jos si sa permiti onestitatii sa se exprime, intelegi Ingrid?
|
Fosta membra 9am.ro
1134 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2013, ora 20:18
De la: Radu_b10, la data 2013-07-08 20:13:22baiiii cred ca trebuie sa-i demonstrez eu sogorului care este influienta pararelismului sinelor de cale ferata asupra oului de gaina ca nu pricepe neam
bine ma, hai, demonstreaza, dar ai grija sa nu te lege aia de la diicot.
|
KARP0V_
1890 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2013, ora 20:28
De la: -1075-, la data 2013-07-08 20:18:59De la: Radu_b10, la data 2013-07-08 20:13:22baiiii cred ca trebuie sa-i demonstrez eu sogorului care este influienta pararelismului sinelor de cale ferata asupra oului de gaina ca nu pricepe neam
bine ma, hai, demonstreaza, dar ai grija sa nu te lege aia de la diicot.
Nu il leaga. Pana face el projectul trecem la euro si atunci moneda in cauza devine tabla.
|
Radu_b10
719 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2013, ora 20:33
De la: -1075-, la data 2013-07-07 19:24:33De la: Radu_b10, la data 2013-07-07 17:31:43De la: Polixenia, la data 2013-07-05 23:04:12Românii, veriga de legãtura intre germani si…maimuțe.
Locul I, Germania: IQ 107
Media europeana: IQ 100
România: IQ 94
Cimpanzeii: IQ intre 70-95
Pai hai sa vedem daca putem determina , cognitiv, cauza
luam ca exemplu de calcul subiectul asta unde participa activ cam 5 romani
4 au IQ = 120 si unul are IQ = 5
REzulta in total un IQ = 120+120+120+120+5 = 480 => IQ mediu = 480 / 5 = 96
Deci statistic esti pe aproape
La nemti ala de are IQ-ul mic nu se da mare la recensamant ( se ascunde la numarat)
Hai sa traiesti fartane, Rabdu, mai/mai si iar mai, bata/te sa te bata...in off, tu gandesti incet, inventiv-aplicat si comercial pe deasupra, insa, n-ai inclus in clalcul profitul net deductibil din spaga pe productie coroborata cu media pierderilor economice ca efect al crizei financiare generata in sistem si al fraudei comerciale pe care o promoveaza cei cu un indice IQ peste >120 din cadrul anaf. si care se manifesta acut intr-o piata regionala prabusita sub cantitatea de saibarale .
asa ca, te rog sa-ti revizuiesti productivo-comerciale si sa revii cu o baza de date noua si un businessplan realist.
referitor la IQ/ul pecare l-ai calculet, calculel, calculel, calculat, as avea de facut cateva observatii si corectii...
d/dx(log(x))=!? une f:log(x)dx=x(dx(x)-1 buc.Rabdu, ocos transilvan) + constanta graviattionala din orasul de resedinta la care se adauga aportul caloric nutrientilor ingurgitat inaintea orcarui test, daca, si numai daca IQ-ul mediu local + IQ-uriile profesional/general calculat/un esantion reprezentativ => un indice IQ ca medie ponderala reprezentata asa dupa cum ti-a reiesit din calculul mediei artitmetice anterioare, ulterior extrasa printr-un stil smuls din graficul gaussian, ar => o integrala de stare, generala, din care putem deduce printr-o extractie a radacinii patratice , eventual corelata cubului cu latura de 3 cm. din testul grila aferent examenului baclamal,coeficientul de inteligenta, atat al celor care au intocmit testele examenului de bacalaureat din promotia 2013, cat si lungimea IQ-ului pe care l-ar obtine fiecare absolvent al Lic. Dimitrie Bolintineanu in urma supunerii acestora unui test IQ mensa-junior.
Aestea fiind spuse,Rabdule,extrapoland, Rabdule, eu te-nteleg, si totdeodata imi amintesc de-acum vreo 7 zile intempestiva vizita cu care mi-ai onorat avatarul, dar ce s-o mai lungim, o sa concluzionez interogativ si evident favorabila tie, ca tu tepui cu ciriburii, nu cumva sa scoata si-asta brisca si s-o dea de chiatra si sa ma pomenesc cu productia lui de saibarale si nasturi metalici in cap, ingaduita fie-miparanteza anterioara pe care am uitat s-o delimitez, stii Rabdule, eu eram ala cu IQul mic din media aritmetica pe care ai incropit/o, si suna cam asa:
Daca tot gandeste conform IQ-ului hat-hat peste medie, din dotarea personala, adica incet si mbine, cum dracul de s-a apucat sa construiasca saibe si nastrusniciuni din productia de serie a lui Isarila Murgulescu si-a sfarsit-o printre stifturi comercializand bolturi care nu-ti folosesc la nimic?
poi aici gresesti tu sogore tu mergi pe derivate deci limita din f (x) cand x -> 0 iar eu merg pe integrale ( suma Riemann) deci adun !
Hai, sa traiesti  ca horinca n-am dar tu ramai tangent la functie iar eu incerc sa o integrez
Daca-ti spun ca pe la mine g ( constanta gravitationala = acceleratia gravitationala) este 9,8167 poti determina ( aproximativ ) paralela pe care ma aflu ! Cu meridianul e mai complicat
dau o problema dasteapta pentru asta baga neuronii sa lucre
|
Fosta membra 9am.ro
16238 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2013, ora 20:34
De la: -1075-, la data 2013-07-08 20:15:23
Ti-ai autoindus un preconcept plecand de la o premisa fals contruita dintr-un rationament speculativ-subiectiv si ai ajuns la o atitudine si un comportament eronat. 50% ti-am decriptat eu ceea ce-ti motiveaza atat atitudinea cat si comportamentul, in rest, sau final, nu-ti ramane decat sa-ti lasi scuturile jos si sa permiti onestitatii sa se exprime, intelegi Ingrid?
TU mi-ai decriptat mie???
EU am comportament eronat?
...nu ai deloc simtul penibilului, oricant incerci reformulari de doi lei, nu pacalesti pe nimeni, intelegi 1075?
|
Fosta membra 9am.ro
1134 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2013, ora 20:37
De la: _Ingrid, la data 2013-07-08 20:34:19De la: -1075-, la data 2013-07-08 20:15:23
TU mi-ai decriptat mie???
EU am comportament eronat?
...nu ai deloc simtul penibilului, oricant incerci reformulari de doi lei, nu pacalesti pe nimeni, intelegi 1075?
 mergi in cafenea, nu-i de nasul tau pe-aici.Ingrid.
I"m so sorry for you ! incerci sa te pacalesti singura,Ingrid, dar este interesant faptul ca-ti si reuseste.
|
Fosta membra 9am.ro
1134 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2013, ora 20:42
De la: Radu_b10, la data 2013-07-08 20:33:54De la: -1075-, la data 2013-07-07 19:24:33De la: Radu_b10, la data 2013-07-07 17:31:43De la: Polixenia, la data 2013-07-05 23:04:12Românii, veriga de legãtura intre germani si…maimuțe.
Locul I, Germania: IQ 107
Media europeana: IQ 100
România: IQ 94
Cimpanzeii: IQ intre 70-95
Pai hai sa vedem daca putem determina , cognitiv, cauza
luam ca exemplu de calcul subiectul asta unde participa activ cam 5 romani
4 au IQ = 120 si unul are IQ = 5
REzulta in total un IQ = 120+120+120+120+5 = 480 => IQ mediu = 480 / 5 = 96
Deci statistic esti pe aproape
La nemti ala de are IQ-ul mic nu se da mare la recensamant ( se ascunde la numarat)
Hai sa traiesti fartane, Rabdu, mai/mai si iar mai, bata/te sa te bata...in off, tu gandesti incet, inventiv-aplicat si comercial pe deasupra, insa, n-ai inclus in clalcul profitul net deductibil din spaga pe productie coroborata cu media pierderilor economice ca efect al crizei financiare generata in sistem si al fraudei comerciale pe care o promoveaza cei cu un indice IQ peste >120 din cadrul anaf. si care se manifesta acut intr-o piata regionala prabusita sub cantitatea de saibarale .
asa ca, te rog sa-ti revizuiesti productivo-comerciale si sa revii cu o baza de date noua si un businessplan realist.
referitor la IQ/ul pecare l-ai calculet, calculel, calculel, calculat, as avea de facut cateva observatii si corectii...
d/dx(log(x))=!? une f:log(x)dx=x(dx(x)-1 buc.Rabdu, ocos transilvan) + constanta graviattionala din orasul de resedinta la care se adauga aportul caloric nutrientilor ingurgitat inaintea orcarui test, daca, si numai daca IQ-ul mediu local + IQ-uriile profesional/general calculat/un esantion reprezentativ => un indice IQ ca medie ponderala reprezentata asa dupa cum ti-a reiesit din calculul mediei artitmetice anterioare, ulterior extrasa printr-un stil smuls din graficul gaussian, ar => o integrala de stare, generala, din care putem deduce printr-o extractie a radacinii patratice , eventual corelata cubului cu latura de 3 cm. din testul grila aferent examenului baclamal,coeficientul de inteligenta, atat al celor care au intocmit testele examenului de bacalaureat din promotia 2013, cat si lungimea IQ-ului pe care l-ar obtine fiecare absolvent al Lic. Dimitrie Bolintineanu in urma supunerii acestora unui test IQ mensa-junior.
Aestea fiind spuse,Rabdule,extrapoland, Rabdule, eu te-nteleg, si totdeodata imi amintesc de-acum vreo 7 zile intempestiva vizita cu care mi-ai onorat avatarul, dar ce s-o mai lungim, o sa concluzionez interogativ si evident favorabila tie, ca tu tepui cu ciriburii, nu cumva sa scoata si-asta brisca si s-o dea de chiatra si sa ma pomenesc cu productia lui de saibarale si nasturi metalici in cap, ingaduita fie-miparanteza anterioara pe care am uitat s-o delimitez, stii Rabdule, eu eram ala cu IQul mic din media aritmetica pe care ai incropit/o, si suna cam asa:
Daca tot gandeste conform IQ-ului hat-hat peste medie, din dotarea personala, adica incet si mbine, cum dracul de s-a apucat sa construiasca saibe si nastrusniciuni din productia de serie a lui Isarila Murgulescu si-a sfarsit-o printre stifturi comercializand bolturi care nu-ti folosesc la nimic?
poi aici gresesti tu sogore tu mergi pe derivate deci limita din f (x) cand x -> 0 iar eu merg pe integrale ( suma Riemann) deci adun !
Hai, sa traiesti ca horinca n-am dar tu ramai tangent la functie iar eu incerc sa o integrez
Daca-ti spun ca pe la mine g ( constanta gravitationala = acceleratia gravitationala) este 9,8167 poti determina ( aproximativ ) paralela pe care ma aflu ! Cu meridianul e mai complicat
dau o problema dasteapta pentru asta baga neuronii sa lucre
no prob. vezi ce-ti indica girocompasul si-ti calculezi locatia intermeridiana, nu uita sa-l calibrezi prealabil., da?
|
|
|