back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

esti apt cognitiv sa faci distinctie intre o tehnologie super-avansata si magie !?

Pagini: << 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 >> Sari la pagina:

Polixenia

2831 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 01:23

Sunt tratata ca un spam!

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 09:01

mmmdea, cam asa, nu suntem in turma, nu respectam traditia si nu ne insusim ideatica preconceptelor, astia nu ne contorizeaza si si nici arhiveaza...

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 09:08

..Poate au si ei o limita de profiluri/utilizator....

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 09:12

De la: Polixenia, la data 2013-07-11 01:12:36
De la: gabigabi2, la data 2013-07-10 09:32:32
De la: Polixenia, la data 2013-07-09 18:52:46
De la: Black_Friday, la data 2013-07-09 15:05:14@ 1705

Daca aveai altceva in cap, ai fi explicat, dar tu o tii pe a ta, ca eu am interpretat gresit. M-am saturat de aburelile tale ieftine. Nu spui nimic concret, doar niste mizerii impachetate in poleiala. Fortezi limba romana la maxim si balmajesti niste expresii fortat sofisticate, fara sa spui nimic concret.
Singurele lucruri logice din postarile tale sunt linkuri catre wikipedia, google si alte siteuri, in rest, vrajeala iefina. Ca te-ai inhaitat cu persoane cu dizabilitati, cum sunt sutinatorii tai gen polixenia, da inca o data masura caracterului tau infect!

Am trecut peste jignirile tale si nu te-am raportat, pentru ca nu sunt o sulfa paracioasa, asa ca tine, dar chestia cu groapa de gunoi depaseste orice limita! Nu ii suporti pe romani, ii desconsideri si crezi ca sunt cretinii Europei, cu IQ-ul cel mai mic, arunci cu noroi si scuipi tara in care te-ai nascut, NU MAI INTRA AICI! Posteaza pe topicurile din strainatate, sa vedem cine te baga in seama. Noi nu o sa iti ducem dorul iar Romania o sa existe si fara tine.

Te roade dizabilitatea sau tie ciuda ca nu detii si tu una ca sa beneficiezi de niste bani si faciliitati. Mai bine te faci revolutionar poate primesti ceva, eventual un shoot in partea cu care gandesti. Pune laba pe cartea de istorie, sterge-o de praf si poate ca asa o sa intelegi ceva. Tu si altii prin votul pe care l-ati dat pe vremea comunistilor si acum dupa revolutie ati transformat romania intr-o lada de gunoi. Asa va simtiti voi bine printre laturile USL;PDL;PNL;PP-DD;PC;UNPR;PRM. Eu nu am ceva cu tara dar nu uit ca tara esti si tu asa cum statul inseamna bugetarii care ne conduc prost. Cand o institutie greseste dai statul in judecata, cand voi umpleti totul cu gunoaie gandul ma duce la tara. E tara ta si a altora ca tine. Pentru voi este o lada de gunoi eu o simt altfel. Pentru mine tara este Eminescu, este Cioran este Corneliu Coposu.

VAX ! VAX ! ptr. tine Tzara e Cioran ...etc. etc .... ei ce sa-ti spun , m-ai pus in fund cu asta dar vorbesti, gindesti si te comporti ca Basescu : mirlaneste si dispretuitor fata de tot si toate , adica ! deci : astea-s VORBE fara acoperire ! traiesti aici - esti si tu Tzara ! si TU ai votat si ce ai votat aia culegem !

Nu ma asteptam sa intelegi! Treci la cratita!

ce trebuia sa inteleg, ia explica tu ?! ca nu-mi poti spune ca poti accede la inalte filosofii ,DAR ceea ce exprimi e la nivel de docher !
io te-as indemna ca Macar la cratita sa te pricepi , daca la nimic la altceva nu-ti merge !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 09:15

De la: -1075-, la data 2013-07-11 09:01:16mmmdea, cam asa, nu suntem in turma, nu respectam traditia si nu ne insusim ideatica preconceptelor, astia nu ne contorizeaza si si nici arhiveaza...

intrebarea e alta : RESPECTATI ceva , ca nici cu propria voastra persoana nu aveti o relatie prea buna ?!

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 09:18

De la: gabigabi2, la data 2013-07-11 09:15:08

trolling.
Ia treci si tu in recycle bin, pana te linistesti, m-ai plictisit suficient...
Basti !

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 09:19

De la: _Ingrid, la data 2013-07-11 09:08:41 ..Poate au si ei o limita de profiluri/utilizator....

Sa-i calculeze, Radu,.....................limita.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 09:32

io cind vreau sa fluier, fluier !

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 09:51

.... te-am bagat in seama de mila, insa, tu, ai impresia ca nu te pot ignora din sila...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 10:08

scirtz !
ai nevoie de mine ca sa ai cu cine te impunge sau chiar certa ! nu-ti prieste aerul rarefiat si molcom al pacii, ca te moleseste ....razboiul e cel ce te tine-n verva si eu te ajut ! si, dupa cum i-am spus o data lui Karpov : ar trebui sa-mi dati cota parte din beneficii ca va ajut sa faceti trafic pe forum, tinindu-l viu !

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 10:11

De la: gabigabi2, la data 2013-07-11 10:08:09

trolling

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 10:20

ihimmmm !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 10:33

De la: -1075-, la data 2013-07-07 19:24:33
De la: Radu_b10, la data 2013-07-07 17:31:43
De la: Polixenia, la data 2013-07-05 23:04:12Românii, veriga de legătura intre germani si…maimuțe.

Locul I, Germania: IQ 107
Media europeana: IQ 100
România: IQ 94
Cimpanzeii: IQ intre 70-95

Pai hai sa vedem daca putem determina , cognitiv, cauza
luam ca exemplu de calcul subiectul asta unde participa activ cam 5 romani
4 au IQ = 120 si unul are IQ = 5
REzulta in total un IQ = 120+120+120+120+5 = 480 => IQ mediu = 480 / 5 = 96
Deci statistic esti pe aproape
La nemti ala de are IQ-ul mic nu se da mare la recensamant ( se ascunde la numarat)

Hai sa traiesti fartane, Rabdu, mai/mai si iar mai, bata/te sa te bata...in off, tu gandesti incet, inventiv-aplicat si comercial pe deasupra, insa, n-ai inclus in clalcul profitul net deductibil din spaga pe productie coroborata cu media pierderilor economice ca efect al crizei financiare generata in sistem si al fraudei comerciale pe care o promoveaza cei cu un indice IQ peste >120 din cadrul anaf. si care se manifesta acut intr-o piata regionala prabusita sub cantitatea de saibarale .
asa ca, te rog sa-ti revizuiesti productivo-comerciale si sa revii cu o baza de date noua si un businessplan realist.
referitor la IQ/ul pecare l-ai calculet, calculel, calculel, calculat, as avea de facut cateva observatii si corectii...

d/dx(log(x))=!? une f:log(x)dx=x(dx(x)-1 buc.Rabdu, ocos transilvan) + constanta graviattionala din orasul de resedinta la care se adauga aportul caloric nutrientilor ingurgitat inaintea orcarui test, daca, si numai daca IQ-ul mediu local + IQ-uriile profesional/general calculat/un esantion reprezentativ => un indice IQ ca medie ponderala reprezentata asa dupa cum ti-a reiesit din calculul mediei artitmetice anterioare, ulterior extrasa printr-un stil smuls din graficul gaussian, ar => o integrala de stare, generala, din care putem deduce printr-o extractie a radacinii patratice , eventual corelata cubului cu latura de 3 cm. din testul grila aferent examenului baclamal,coeficientul de inteligenta, atat al celor care au intocmit testele examenului de bacalaureat din promotia 2013, cat si lungimea IQ-ului pe care l-ar obtine fiecare absolvent al Lic. Dimitrie Bolintineanu in urma supunerii acestora unui test IQ mensa-junior.

Aestea fiind spuse,Rabdule,extrapoland, Rabdule, eu te-nteleg, si totdeodata imi amintesc de-acum vreo 7 zile intempestiva vizita cu care mi-ai onorat avatarul, dar ce s-o mai lungim, o sa concluzionez interogativ si evident favorabila tie, ca tu tepui cu ciriburii, nu cumva sa scoata si-asta brisca si s-o dea de chiatra si sa ma pomenesc cu productia lui de saibarale si nasturi metalici in cap, ingaduita fie-miparanteza anterioara pe care am uitat s-o delimitez, stii Rabdule, eu eram ala cu IQul mic din media aritmetica pe care ai incropit/o, si suna cam asa:

Daca tot gandeste conform IQ-ului hat-hat peste medie, din dotarea personala, adica incet si mbine, cum dracul de s-a apucat sa construiasca saibe si nastrusniciuni din productia de serie a lui Isarila Murgulescu si-a sfarsit-o printre stifturi comercializand bolturi care nu-ti folosesc la nimic?

iote colea cum "ocosu transilvan " @Rabdu este salutat de mai vechiul sau prieten @ Mytcoooor !

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 10:42

De la: gabigabi2, la data 2013-07-11 10:33:08

trolling, spam...

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 11:13

De la: -1075-, la data 2013-07-11 11:01:30
De la: gabigabi2, la data 2013-07-11 10:52:28
De la: _Ingrid, la data 2013-07-11 10:42:04
De la: gabigabi2, la data 2013-07-11 10:35:36si cine era " numarul " ?

Era Mytcor, cel care facuse si topicul cu muzica si discutii de inalt nivel cu Sagetica - de care mi-e tare dor.

...numai ca 1075 nu da impresia ca ar putea atinge nivelul acela.
..el e la nivelul ,,tampito, tembelo, sictir" ,,tu esti batrana eu tanar " ,,te-ai prostit dupa 50 de ani "

Sesizezi diferenta?

mami, nu se poate sa nu-ti dai seama ce putere de disimulare are ! conversatia cu @Rabdu si bucuria revederii cu el ,apare in topicul cu cognitivu' lu' peste prajit....am scos-o-n fata , tocmai ca sa se vada clar !
ptr. un scurt moment a Pierdut Controlul si s-a manifestat ca Mytcor si acum retracteaza zicind c-a fost o greseala de redactare ! mi se filfiie cine este , dar sa nu ne creada prostii lui, despre asta-i vorba !

gabi, acum serios,
a fost o greseala deredactare, iar cand am incercat edit, modifica, pentru a corecta, mi-am amintit pe monent ca i-am vazut avatarul cu vreo 7 zile in urma in contul meu, radu imi facuse o vizita, si atunci m-am gandit, cum de-o fi asteptat, rabdat, cca o saptamana pentru a posta pe topicul meu ?..si de aici, am reeditat numele lui cu rabdu, de la rabdat-rabdau., acum intelegi? si chiar daca nu vrei sa intelegi, acum ti-am oferit explicatia, ti-am clarificat aparitia rabdaului

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 11:30

De la: -1075-, la data 2013-07-07 19:24:33

Aestea fiind spuse,Rabdule,extrapoland, Rabdule, eu te-nteleg, si totdeodata imi amintesc de-acum vreo 7 zile intempestiva vizita cu care mi-ai onorat avatarul,

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 14:28

bai omule, da' mai lasa-mi neuronii-n pace ! nu mi-i mai ciufuli , pieptanindu-i in raspar !
daca @184 era Mytcor cu acea caracteristica de abordare a lui @Radu b10 si tu @1075 , l-ai abordat IDENTIC , ce mama naibii mai e de spus ?
reiau : POTI FI ORICINE VREI TU , dar NU ne lua de prostii tai, ca NU SUNTEM !
CLAR ?
in rest, cum de'ai ajuns de la iubitul si respectatul Mytcor la ceea ce esti acum, e tema ta de CUNOASTERE ....n-o irosi !

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 16:01

nu, nu te iau eu de proasta. deoarece nu-mi plac prostii, dar tu esti chiar proasta, si pe deasupra chiar nesimtita, daca poti sa faci asemenea conexiune si sa jignesti impreuna cu troll-ul tau inca de pe prima pagina a acestui topic.
Injura-l pe mytcor , sau pe @184, sau clonele pe care le-a mai avut, nu ma jignii pe din mine cauza unei coincidente de folosire a unui termen pe care l-au mai folosit si altii, observ aici o moda, cotoroanta este rezervata, ad hominem-ul este monopolul cuiva etc. m-ati trecut prin toate cristelnitele parohiilor si m-ati nasit de v-a luat dracul, am fost karpov, alehin , familia adamsm 1111, acum , mai nou ,pe la politice as fi azazel, si de mane cine stie ce alta imperechere si conexiune o sa va fete mintea....

cucoana, stai calm si bland, n-am nevoie de prosti si nu incerca sa iesi in fata ca nu te cumpar, mai esti si nesimtita, grav!

viitorul mesaj are sa-ti intre la spam si trolling.

Radu_b10

719 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 18:33

De la: -1075-, la data 2013-07-10 20:57:29Pe orizont -2.500 m, forta gravtationala are o valoare mai mica, Radu, deoarece deasupra lui Miron Cozma se afla o parte din Masa Terrei ceea ce il va atrage pe Cozma in sus. Astfel se anuleaza efectul unei parti din Masa Terrei de sub M.Cozma care il atrage in jos, spre Centrul Terrrei.
Daca M. Cozma s-ar afla in Centrul Terrei, Cozma nu ar mai resimtii efectul gravitational. adica, s-ar afla in stare de imponderabilitate, acceleratia gravitationala fiind nula, (0).

Radu, poti sa-mi explici: de ce in Centrul Terrei Cozma s-ar afla in stare de imponderabiltate, similara cu starea pe care o resimt astronautii de pe Statia Spatiala Internationala, ISS?

Ai punctat bine ciurdarule NU tre sa-ti carai victoria precum o clotza in calduri recunosc ca ai dreptate si ca nu te-am luat in serios Eroarea mea - am aproximat cu punctul material ( asta-i invatamantul romanesc)
poti sa-mi spui , in conditii similare masa lui Miron Cozma ( daca nu arde ) va fi
a. egala
b. mai mica
c. mai mare

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 18:54

De la: Radu_b10, la data 2013-07-11 18:33:56
De la: -1075-, la data 2013-07-10 20:57:29Pe orizont -2.500 m, forta gravtationala are o valoare mai mica, Radu, deoarece deasupra lui Miron Cozma se afla o parte din Masa Terrei ceea ce il va atrage pe Cozma in sus. Astfel se anuleaza efectul unei parti din Masa Terrei de sub M.Cozma care il atrage in jos, spre Centrul Terrrei.
Daca M. Cozma s-ar afla in Centrul Terrei, Cozma nu ar mai resimtii efectul gravitational. adica, s-ar afla in stare de imponderabilitate, acceleratia gravitationala fiind nula, (0).

Radu, poti sa-mi explici: de ce in Centrul Terrei Cozma s-ar afla in stare de imponderabiltate, similara cu starea pe care o resimt astronautii de pe Statia Spatiala Internationala, ISS?

Ai punctat bine ciurdarule NU tre sa-ti carai victoria precum o clotza in calduri recunosc ca ai dreptate si ca nu te-am luat in serios Eroarea mea - am aproximat cu punctul material ( asta-i invatamantul romanesc)
poti sa-mi spui , in conditii similare masa lui Miron Cozma ( daca nu arde ) va fi
a. egala
b. mai mica
c. mai mare

ORIUNDE, in ACEST UNIVERS, va fi ACEEASI , Radu !

a)scalara
CEALALTA-I f-vectoriala, sa tii minte, Radu

Radu_b10

719 mesaje

Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 19:04

De la: -1075-, la data 2013-07-11 18:54:14

a. egala
b. mai mica
c. mai mare

a)scalara
CEALALTA-I f-vectoriala, sa tii minte, Radu[/quote

Bravos sogore ! Sa stiu si eu cu cine ma bat .

In rai oamenii de stiinta, plictisiti , joaca mija, ascunsa sau cm vrei sa-i zici
Einstein incepe sa caute si-l vede pe Newton care statea pe o placa de un metru pe un metru verde la culoare si striga - Newton te-am vazut !
La care Newton
L-ai vazut pe Pascal nu pe Newton
la care Einstain - Scuze ai dreptate

Intrebare de ce avea dreptate ?

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 19:13

De la: Radu_b10, la data 2013-07-11 19:04:10

a. egala
b. mai mica
c. mai mare

a)scalara

In rai oamenii de stiinta, plictisiti , joaca mija, ascunsa sau cm vrei sa-i zici
Einstein incepe sa caute si-l vede pe Newton care statea pe o placa de un metru pe un metru verde la culoare si striga - Newton te-am vazut !
La care Newton

1N/1m²=1Pascal

Radu_b10

719 mesaje

Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 19:19

De la: -1075-, la data 2013-07-11 19:13:12
De la: Radu_b10, la data 2013-07-11 19:04:10

a. egala
b. mai mica
c. mai mare

a)scalara

La care Newton

1N/1m²=1Pascal

Hai sa schimbam subiectul ca a sa zica clona Gabi ca suntem clone si vrm sa-i distrugem neuronul

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 19:26

Nu, ne clonam si continuam....
Ce nick preferi?

Radu_b10

719 mesaje

Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 19:32

De la: -1075-, la data 2013-07-11 19:26:38Nu, ne clonam si contonuam....

Tu ai vrut-o Intrebare mai tare ca ecuatia Schrödinger referitoare la groapa de potential ( aia ci jde derivate partiale)
Dialog curent intre 2 persoane
- bai, tu ce greutate ai ?
- am 70 de Kilograme
din punct de vedere fizic exista o eroare lingvistica
te bagi ?

Nu cata pe net ca cati degeaba

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 19:39

,, tu ce masa ai ?"

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 19:49

De la: Radu_b10, la data 2013-07-11 19:32:37
Tu ai vrut-o Intrebare mai tare ca ecuatia Schrödinger referitoare la groapa de potential ( aia ci jde derivate partiale)
Dialog curent intre 2 persoane
- bai, tu ce greutate ai ?
- am 70 de Kilograme
din punct de vedere fizic exista o eroare lingvistica
te bagi ?

Nu cata pe net ca cati degeaba

Radu, tu asetepti un raspuns corect de la o panarama?

Eu stiu, dar restul desteptilor, de pe forumul 9am, or sti ?

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 19:52

De la: -1075-, la data 2013-07-11 19:49:06

Pe TINE te intrebase

Radu_b10

719 mesaje

Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 19:54

De la: _Ingrid, la data 2013-07-11 19:39:17,, tu ce masa ai ?"

Am calculit : m = 7, 645 Kg
deci am o greutate( pe P amant la 45 de grade latitudine nordica) G = m x g
G = 7,645 [Kg] x 9, 81 [ m/sp] = 75 [daN] ( deca newtoni)
Daca ma duc la unul din poli ma ingras - voi avea 76,5 daN
Pe chestia asta se pot face afaceri cu aur cumparat la ecuator si vandut la pol

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 19:55

De la: _Ingrid, la data 2013-07-11 19:52:43
De la: -1075-, la data 2013-07-11 19:49:06

Pe TINE te intrebase

Ingrid, dar tu stii pentru ce se foloseste balanta, dar dinamometrul?

Pagini: << 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Esti apt cognitiv sa faci distinctie intre o tehnologie super-avansata si magie !?
Mergi la: