back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

esti apt cognitiv sa faci distinctie intre o tehnologie super-avansata si magie !?

Pagini: << 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Iulie 2013, ora 21:20

Caracterul fara inteligenta poate multe, insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.

Citat de Marcus Tullius Cicero

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 Iulie 2013, ora 23:05

De la: gabigabi2, la data 2013-07-09 16:31:07
De la: daniela_, la data 2013-07-09 15:26:36Consider ca o postare ramasa neinteleasa de catre ceilalti nu-si indeplineste scopul, e nula. De ce sa apara interpretari? E mai bine sa fie clarificate ideile, ca-i pacat de timpul acordat conceperii si scrierii, daca nu te faci inteles macar de o nisa.
Eu cand nu inteleg, ori trec mai departe ca si cum n-ar fi...ori daca mi se pare interesant, cer lamuriri.

...........
In cazul de fata nu cunosc, nu stiu despre ce e vorba, nu ma intereseaza Dar observ adesea afirmatii de genul (si aici e campioana gabigabi) "n-ai inteles ce-am vrut sa spun"... "ai interpretat gresit"... "citeste mai atent".
Daca vreti sa fiti intelesi, fiti expliciti. Daca vreti sa faceti aluzii, asumati-va riscul de a se da diferite interpretari. Eventual veniti cu lamuriri.

Cristal ! dar se pare ca n-ai OBSERVAT ca de cind mi-ai atras atentia asupra acestor expresii, NU le-am mai folosit !
deci observatia poate fi constructiva

Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 9 Iulie 2013, ora 23:20

De la: Radu_b10, la data 2013-07-09 18:22:06
DEtali = va costa o cinzeaca de horinca, d’aia galbena si cu margele la gura paharului , de ia foc si cand te uiti la ea , crescuta in butoi de dud
ca de m-am saturat

eu nu vreau detalii, dar iti dau cinzeaca, asa...pentru destindere. Oricum tre' sa fac visinata si am nevoie de sticle goale

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 9 Iulie 2013, ora 23:26

De la: -1075-, la data 2013-07-09 17:18:47
Cate Kg. de crastaveti ai cumparat, ai respectat socotoiala recomandata de eu, sau pe cea socotoita si recomandata de Radu de la Afumat de-o bere?
tocmai am raspuns, dar nu a aparut postarea
Nu mai reiau...va spun maine.

Daniela
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2013, ora 09:32

De la: Polixenia, la data 2013-07-09 18:52:46
De la: Black_Friday, la data 2013-07-09 15:05:14@ 1705

Daca aveai altceva in cap, ai fi explicat, dar tu o tii pe a ta, ca eu am interpretat gresit. M-am saturat de aburelile tale ieftine. Nu spui nimic concret, doar niste mizerii impachetate in poleiala. Fortezi limba romana la maxim si balmajesti niste expresii fortat sofisticate, fara sa spui nimic concret.
Singurele lucruri logice din postarile tale sunt linkuri catre wikipedia, google si alte siteuri, in rest, vrajeala iefina. Ca te-ai inhaitat cu persoane cu dizabilitati, cum sunt sutinatorii tai gen polixenia, da inca o data masura caracterului tau infect!

Am trecut peste jignirile tale si nu te-am raportat, pentru ca nu sunt o sulfa paracioasa, asa ca tine, dar chestia cu groapa de gunoi depaseste orice limita! Nu ii suporti pe romani, ii desconsideri si crezi ca sunt cretinii Europei, cu IQ-ul cel mai mic, arunci cu noroi si scuipi tara in care te-ai nascut, NU MAI INTRA AICI! Posteaza pe topicurile din strainatate, sa vedem cine te baga in seama. Noi nu o sa iti ducem dorul iar Romania o sa existe si fara tine.

Te roade dizabilitatea sau tie ciuda ca nu detii si tu una ca sa beneficiezi de niste bani si faciliitati. Mai bine te faci revolutionar poate primesti ceva, eventual un shoot in partea cu care gandesti. Pune laba pe cartea de istorie, sterge-o de praf si poate ca asa o sa intelegi ceva. Tu si altii prin votul pe care l-ati dat pe vremea comunistilor si acum dupa revolutie ati transformat romania intr-o lada de gunoi. Asa va simtiti voi bine printre laturile USL;PDL;PNL;PP-DD;PC;UNPR;PRM. Eu nu am ceva cu tara dar nu uit ca tara esti si tu asa cum statul inseamna bugetarii care ne conduc prost. Cand o institutie greseste dai statul in judecata, cand voi umpleti totul cu gunoaie gandul ma duce la tara. E tara ta si a altora ca tine. Pentru voi este o lada de gunoi eu o simt altfel. Pentru mine tara este Eminescu, este Cioran este Corneliu Coposu.

VAX ! VAX ! ptr. tine Tzara e Cioran ...etc. etc .... ei ce sa-ti spun , m-ai pus in fund cu asta dar vorbesti, gindesti si te comporti ca Basescu : mirlaneste si dispretuitor fata de tot si toate , adica ! deci : astea-s VORBE fara acoperire ! traiesti aici - esti si tu Tzara ! si TU ai votat si ce ai votat aia culegem !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2013, ora 09:39

De la: -1075-, la data 2013-07-09 20:43:57Great spirits have always encountered violent opposition from mediocre minds.

Mintea mediocra este incapabila sa inteleaga omul care refuza sa se supuna orbeste la prejudecatile conventionale si alege in schimb sa isi exprime opiniile cu mult curaj si onestitate

Albert Einstein

saracu' Einstein, iote unde a ajuns sa fie citat si de catre cine : de Impostor Ipocrit !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2013, ora 09:41

De la: daniela_, la data 2013-07-09 23:05:56
De la: gabigabi2, la data 2013-07-09 16:31:07
De la: daniela_, la data 2013-07-09 15:26:36Consider ca o postare ramasa neinteleasa de catre ceilalti nu-si indeplineste scopul, e nula. De ce sa apara interpretari? E mai bine sa fie clarificate ideile, ca-i pacat de timpul acordat conceperii si scrierii, daca nu te faci inteles macar de o nisa.
Eu cand nu inteleg, ori trec mai departe ca si cum n-ar fi...ori daca mi se pare interesant, cer lamuriri.

...........
In cazul de fata nu cunosc, nu stiu despre ce e vorba, nu ma intereseaza Dar observ adesea afirmatii de genul (si aici e campioana gabigabi) "n-ai inteles ce-am vrut sa spun"... "ai interpretat gresit"... "citeste mai atent".
Daca vreti sa fiti intelesi, fiti expliciti. Daca vreti sa faceti aluzii, asumati-va riscul de a se da diferite interpretari. Eventual veniti cu lamuriri.

Cristal ! dar se pare ca n-ai OBSERVAT ca de cind mi-ai atras atentia asupra acestor expresii, NU le-am mai folosit !
deci observatia poate fi constructiva

ei, acu' urmeaza ca si tu sa observi si sa-ti lasi "obsesiile " in legatura cu mine, deoparte !

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2013, ora 11:24

De la: -1075-, la data 2013-03-22 15:33:53
"

Prostia, ca slabiciune a mintii, nu este vreo vina,vreun viciu sau pacat, este un dat genetic; cineva este prost asa cum are ochii albastri sau muschi puternici.

Fapt este ca prostul, fiind prost, nu poate patrunde in miezul lucrurilor, nu are discernamant, percepe fapte in sine, desprinse din contextul lor, e incapabil sa asocieze sau sa disocieze, nu poate nici analiza o stare de lucruri cat de cat complexa,nici sintetiza elemente in aparenta disparate.

Cum lumea ii este greu de inteles, o potriveste el cumva putinei sale intelegeri, punand de bine, de rau la un loc notiuni false sau confuze, de obicei preluate anapoda din lunga si bogata traditie a prostiei omenesti. Lucru firesc, pentru ca, neputand abstractiza, prostul trebuie sa se foloseasca de generalizari gata facute de altii, la fel de prosti ca si el, daca nu mai rau.

Intr-adevar, dintre doua sau mai multe posibilitati, prostul o alege fara gres pe cea mai stupida si apoi se odihneste asupra ei.

Ar fi de scris o morfologie a prostiei, in care diversele ei manifestari sa fie elaborate si sistematizate, ca paradigme, si o sintaxa a ei, adica o teorie a felului in care se desfasoara prostia, a dezacordurilor, a pleonasmelor si a elipselor ei, care nu sunt o economie de expresie, ci simple lacune prin care se strcoara incoerenta.

Prostul nu are o clara constiinta de sine, nu invata din experienta si ca atare nu este autocorectiv. Prostia se hraneste din putinul ei si se regenereaza din propria ei substanta, ramanand mereu egala cu sine.

Intr-o insemnare intitulata Caracter de prost, Eminescu vorbeste de "luarea metaforelor adliteram" si de " staruinta in neghiobie".
Intr-adevar, si e o observatie subtila, cum ar putea suplini prostul cel de-al treilea termen al comparatiei, a carei absenta este definitorie pentru metafora, cand el nu e in stare nici de o comaratie desfasurata, lipsindu-i capacitatea de a observa similitudini?

Daca ii vorbesti de noaptea nefiintei, el crede ca se lasa intunericul si aprinde lampa. Cat despre " staruinta in neghiobie", ea este una din principalele caracteristici, si dintre cele mai de temut ale omului prost, care, pe cat de usor concepe o idee naroada, pe atat de greu se desparte de ea.

Mobilitatea si readecvarea sunt prerogative ale inteligentei.
In traditia romaneasca aveam, cat priveste prostia, o scurta capodopera, Povestea lui Creanga, unde o femeie naroada isi prohodeste pruncul la gandul unei primejdii ipotetice si lesne de inlaturat, un om, ca sa aiba lumina in casa, cara Soarele cu banita, un altul da sa-si darame casa ca sa scoata carul injghebat in ea, un altul cauta sa zvarle nucile in pod cu furca, altul, in sfarsit, se cazneste sa suie vaca cu funia in sura, gata sa o sogrume.

Prostul nu se descurca in plan pragmatic pentru ca incurca pana la catastrofa relatia dintre mijloace si scopuri. In sangele lui curge, ca o esenta tare, o chintesenta a ceea ce in germana s-ar putea numi Urdummheit, prostia originara, cea de la obarsia vremurilor.

Numai ca aceassta infirmitate si deficienta a intelectului nu este intodeauna inocenta, si atunci incep necazurile.
Intr-adevar, prostul e si el om si trebuie sa o scoata cumva la capat pe lumea asta, si cat mai bine daca se poate.

Prostia produce aproape intodeauna manifstari aberante si nocive in ordinea moralitatii. Nestiind ce statut are si ce loc i se cuvine, prostul se amesteca unde nu-i fierbe oala, incurca itele, crezand ca le descurca, se face purtatorul celor mai imbecile prejudecati, debiteaza, cu autoriate, cele mai uzate locuri comune, este banuitor si susceptibil, nestiind de gluma, imagineaza conspiratii universale si vorbeste ca un profet, mai si gasind pe cine sa-l creada; neavand indoieli, devine dogmatic si tinde sa faca din maxima actiunii sale o lege universala.

Si, nestiindu-si lungul nasului, este adesea peste msura de obraznic si mai intodeauna trufas, pentru ca prostul daca nu-i fudul, parca nu e prost destul. Iar cand se intamla sa fie si harnic, simtind in chip obscur ca trebui sa-i substituie calitatii cantitatea, unple si incurca domenii intregi de activitate cu produsele sale inepte sau de-a dreptul delirante si este adesea rasplatit pentru asta cu distinctii si ranguri.

Dar cel mai rau este ca prostul, ajuns intr-o situatie critica din propria lui prostie, devine feroce, si poate fi bestial.

Multi oameni au pierit zdrobiti de prostia biruitoare. Putinatatea spiritului naste monsti. Dar adevarata primejdie a prostiei sta in multimea prostilor: ne place, nu ne place, lumea e plina de prosti.

Tot Creanga zica ca, daca prostia ar durea, ulitele ar vui de zbieretele prostilor.
Iar lumea lui Caragiale, cand mai explicit, cand mai putin, contine o cantitate exploziva de prosti de toata seama.

Prin multimea lor devin periculosi.
Mai ales ca ticalosii inteligenti stiu sa se foloseasca de cei prosti pe scara istorica, extrapoland ticalosia oarba si tampa care dospeste in rostia omeneasca.
Ii investesc cu putere, tinandu-i insa la cheremul lor, si apoi ii asmut impotriva noastra ca pe o haita.

Ii mai tineti minte pe activistii obtuzi, trufasi si brutali care umpleau ierarhia chinuitei noastre vremi pana mai ieri?

Si nu-i simtiti cum misuna inca printre noi, travestiti, multiplicandu-se zgomotos ca legiuitori si autoritari ca guvernanti, trezind ecouri de prostie de-a lungul si de-a latul tarii, rascolindu-i intunericul si ura pe care o emana intunericul ?
Ba simtim, prea bine simtim, si poate tot mai este ceva de facut.

Iarsi Eminescu, vorbind de moftangii, spune intr-un loc: "Toti suspina pentru patrie cu fizionomia ea mai plangatoare de pe lume si toti nu vor binele, ci numai posturile patriei."

Bie ar fi sa nu aiba parte de ele, pentru ca mare primejdie este pentru obste inaltarea prostilor in ranguri si dregatorii.

Pacat de-o biata tara, i-ar fi ajuns ticalosii."

Petru Cretia.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2013, ora 15:32

Punct si de la capat , caci o mai discutaram p'asta in alt context !
da' daca meteahna-i veche de cind lumea, ce naiba ar mai putea schimba ceva ?

Radu_b10

719 mesaje

Postat pe: 10 Iulie 2013, ora 17:29

Gata cu jobul am venit la panarama
Imi place comentul catre interlocutori - idiotule, cretinule ........
Culmea e ca aproape toti aveti dreptate

Daca stie careva care-i al mai bun doftor din Aiud sau din Lugoj dau o glaja de horinca
te bagi sogore ?

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2013, ora 19:57

De la: Radu_b10, la data 2013-07-10 17:29:35Gata cu jobul am venit la panarama

Daca stie careva care-i al mai bun doftor din Aiud sau din Lugoj dau o glaja de horinca
te bagi sogore ?

Mdea, mai Radu, panaramele te ignora, le este frica sa nu le dai un job cu ore cap, c-au fodorit-o !
Fug panaramele ca draku de tamaie de-asa ceva, vor numai job-uri la stat.
Ia sa vedem Radule, tu vrei sa lucrii c`eva !?
Iti amintesti mineriada iliesciana, 13-15 iunie, minerii, haw hau, chiraiala, ciomageala, cotonogeala, moarte intelectualilor. bla,bla...noi muncim nu gandim, imgb face ordine, uuuuuuuraaaaa, uuurrrraaaaa!.....mmm?
Hai sa-ti propun o problema minereasca, vrei?
Ete cum suna:
Intr-o galerie miniera aflata pe orizont -2.500 m se afla Miron Cozma echipat in tinuta de minier- salopeta,cizme,casca, lampas, tarnacop, multumirile iliesciene in sufertasul cu hrana calda etc- sa se afle, adica tu , Radu, trebuie sa aflii daca valoarea fortei gravitationale care il atrage pe Miron Cozma in mina este:

a) mai mare decat la suprafata Terrei
b) mai mica decat la suprafata Terrei
c) aceeasi ca la suprafata Terei.

nota: argumenteaza-ti raspunsul, Radu, altfel imi devii ocnas restantier.

Radu_b10

719 mesaje

Postat pe: 10 Iulie 2013, ora 20:10

De la: -1075-, la data 2013-07-10 19:57:04

te bagi sogore ?

Mdea, mai Radu, panaramele te ignora, le este frica sa nu le dai un job cu ore cap, c-au fodorit-o !
Iti amintesti mineriada iliesciana, 13-15 iunie, minerii, haw hau, chiraiala, ciomageala, cotonogeala, moarte intelectualilor. bla,bla...noi muncim nu gandim, imgb face ordine, uuuuuuuraaaaa, uuurrrraaaaa!.....mmm?
Ete cum suna:
Intr-o galerie miniera aflata pe orizont -2.500 m se afla Miron Cozma echipat in tinuta de minier- salopeta,cizme,casca, lampas, tarnacop, multumirile iliesciene la sufertasul cu hrana calda etc- sa se afle, adica tu , Radu, trebuie sa aflii daca valoarea fortei gravitationale care il atrage pe Miron Cozma in mina este:

Ma , da iar o dai cotita
Hai sa-ti dau raspuns la intrebarea mea

Al mai bun doftor e ghezasu care mere la Cluj !

Raspunsul la intrebarea ta til da Newton
Forta de atractie intre 2 corpuri este proportionala cu produsul maselor lor si ( aici baga sama bine) invers proportionala cu patratul distantei dintre ele Adica F = K * M1 *M2 / Rpatrat
( pe K la determinat Kepler )
Adica ( din pacate) cu cat il cufunzi pe Cozma mai mult , grutate lui creste
cel mai mun dftor din Aiud sau lugoj este ghezasu care mere la Cluj
De asta g=10 la poli ( ca pamantul e turtit acolo) si numai 9,8 la ecuator unde este mai departe de centrul masic al Pamantului
Multumit ?

Radu_b10

719 mesaje

Postat pe: 10 Iulie 2013, ora 20:16

Intrebare la un examen de fizica la Universitatea din Copenhaga:
Cum se poate masura inaltimea unei cladiri cu un barometru?
Raspuns student: Se masoara lungimea barometrului, se leaga barometrul cu o sfoara si se coboara de pe acoperisul cladirii; inaltimea cladirii = lungimea barometrului + lungimea sforii. Studentul a fost dat afara de la examen. Studentul a facut contestatie, care a fost acceptata pentru ca s-a considerat ca intrebarea nu impunea o anumita solutie. Dar cum raspunsul sau nu putea edifica examinatorul asupra cunostintelor de fizica dobandite la cursul respectiv, o noua examinare a avut loc.
Raspuns student: Se arunca barometrul de pe cladire si se masoara timpul pana la impactul cu solul. Inaltimea cladirii = (g*t2)/2. Examinatorul solicita o alta solutie.
Raspuns student: Daca este o zi insorita, se aseaza barometru pe cladire si se masoara umbra de pe sol. Cunoscand lungimea barometrului si a umbrei, totul se reduce la o simpla problema de asemanare.Examinatorul solicita o alta solutie.
Raspuns student: Se leaga barometrul cu o sfoara si este lasat sa oscileze liber la sol si pe cladire. Cum perioada de oscilatie depinde de acceleratia gravitationala (g), se poate masura inaltimea cladirii in functie de variatia “g”. Examinatorul solicita o alta solutie si atrage atentia studentului ca este ultima sa sansa.
Raspuns student: Solutia pe care o asteptati de la mine banuiesc ca este masurarea presiunii la sol si pe cladire – presiune care variaza cu inaltimea – si determinarea inaltimii cladirii in functie de variatia de presiune. Dar aceasta este o solutie de-a dreptul plicticoasa, de aceea va mai propun una: Se poate propune administratorului cladirii un targ avantajos: Imi puteti spune in schimbul acestui frumos barometru care aste inaltimea cladirii…?

Studentul acesta a fost Nils Bohr, singurul absolvent al universitatii din Copenhaga laureat al premiului Nobel.

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2013, ora 20:26

De la: Radu_b10, la data 2013-07-10 20:10:38

te bagi sogore ?

Ete cum suna:
Intr-o galerie miniera aflata pe orizont -2.500 m se afla Miron Cozma echipat in tinuta de minier- salopeta,cizme,casca, lampas, tarnacop, multumirile iliesciene la sufertasul cu hrana calda etc- sa se afle, adica tu , Radu, trebuie sa aflii daca valoarea fortei gravitationale care il atrage pe Miron Cozma in mina este:

Ma , da iar o dai cotita

Forta de atractie intre 2 corpuri este proportionala cu produsul maselor lor si ( aici baga sama bine) invers proportionala cu patratul distantei dintre ele Adica F = K * M1 *M2 / Rpatrat
De asta g=10 la poli ( ca pamantul e turtit acolo) si numai 9,8 la ecuator unde este mai departe de centrul masic al Pamantului
Multumit ?

a-a ! mai incearca o slolutionare, gandeste logic. lasa calcagulele.
hai, ia o caja de help...
Daca Miron Cozma ar fi in centrul Terei, ce i s-ar intampla ?

Radu_b10

719 mesaje

Postat pe: 10 Iulie 2013, ora 20:26

www.youtube.com/watch?v=G1UKnXuotI0
Si moldoveanca baga castraveti la borcan

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2013, ora 20:29

De la: Radu_b10, la data 2013-07-10 20:16:31Intrebare la un examen de fizica la Universitatea din Copenhaga:
Cum se poate masura inaltimea unei cladiri cu un barometru?
Raspuns student: Se masoara lungimea barometrului, se leaga barometrul cu o sfoara si se coboara de pe acoperisul cladirii; inaltimea cladirii = lungimea barometrului + lungimea sforii. Studentul a fost dat afara de la examen. Studentul a facut contestatie, care a fost acceptata pentru ca s-a considerat ca intrebarea nu impunea o anumita solutie. Dar cum raspunsul sau nu putea edifica examinatorul asupra cunostintelor de fizica dobandite la cursul respectiv, o noua examinare a avut loc.
Raspuns student: Se arunca barometrul de pe cladire si se masoara timpul pana la impactul cu solul. Inaltimea cladirii = (g*t2)/2. Examinatorul solicita o alta solutie.
Raspuns student: Daca este o zi insorita, se aseaza barometru pe cladire si se masoara umbra de pe sol. Cunoscand lungimea barometrului si a umbrei, totul se reduce la o simpla problema de asemanare.Examinatorul solicita o alta solutie.
Raspuns student: Se leaga barometrul cu o sfoara si este lasat sa oscileze liber la sol si pe cladire. Cum perioada de oscilatie depinde de acceleratia gravitationala (g), se poate masura inaltimea cladirii in functie de variatia “g”. Examinatorul solicita o alta solutie si atrage atentia studentului ca este ultima sa sansa.
Raspuns student: Solutia pe care o asteptati de la mine banuiesc ca este masurarea presiunii la sol si pe cladire – presiune care variaza cu inaltimea – si determinarea inaltimii cladirii in functie de variatia de presiune. Dar aceasta este o solutie de-a dreptul plicticoasa, de aceea va mai propun una: Se poate propune administratorului cladirii un targ avantajos: Imi puteti spune in schimbul acestui frumos barometru care aste inaltimea cladirii…?

Studentul acesta a fost Nils Bohr, singurul absolvent al universitatii din Copenhaga laureat al premiului Nobel.

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 10 Iulie 2013, ora 20:34

te bagi sogore ?

Ete cum suna:
Intr-o galerie miniera aflata pe orizont -2.500 m se afla Miron Cozma echipat in tinuta de minier- salopeta,cizme,casca, lampas, tarnacop, multumirile iliesciene in sufertasul cu hrana calda etc- sa se afle, adica tu , Radu, trebuie sa aflii daca valoarea fortei gravitationale care il atrage pe Miron Cozma in mina este:

Fraiere, nu stiu cum faci tu, ca alergi singur si iesi pe locul doi mereu...

Dom' profesor a spus ca a venit la panarama, nu la panarame. Cum topicul este al tau, aptul-cognitiv-marlan, venind pe topicul asta, vine la tine, panarama! Este un mod mai subtil de a-ti spune cat esti de bou. Eu o sa aleg in continuare calea directa si o sa iti spun deschis ca esti un limbric psihopat, o carpa lasa fara caracter si demnitate.

Oricum, cu problemele la care nu ai dat niciun raspuns corect, ti-a dat clasa, tembelule si ti-a aratat unde iti este locul, in ultima banca, a repetentilor. Tu viseaza frumos in continuare si inchipuie-ti ca esti un geniu singuratic in lumea ta plina de frustrari...
Hai sa troznesti!

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2013, ora 20:35

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 10 Iulie 2013, ora 20:36

De la: -1075-, la data 2013-07-10 20:26:30
De la: Radu_b10, la data 2013-07-10 20:10:38

te bagi sogore ?

Ete cum suna:

Ma , da iar o dai cotita

Multumit ?

a-a ! mai incearca o slolutionare, gandeste logic. lasa calcagulele.
hai, ia o caja de help...
Daca Miron Cozma ar fi in centrul Terei, ce i s-ar intampla ?

Tarane, nu iti mai merge Goagle?

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2013, ora 20:36

De la: Black_Friday, la data 2013-07-10 20:34:08:

trolli, spam pass...

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2013, ora 20:39

De la: Black_Friday, la data 2013-07-10 20:36:11

troll, spam, pass...

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 10 Iulie 2013, ora 20:44

De la: -1075-, la data 2013-07-10 20:36:52
De la: Black_Friday, la data 2013-07-10 20:34:08:

trolli, spam pass...

Bravo Coco! Ia exempu de aici:

www.youtube.com/watch?v=KNmIrmEBVY4

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2013, ora 20:57

Pe orizont -2.500 m, forta gravtationala are o valoare mai mica, Radu, deoarece deasupra lui Miron Cozma se afla o parte din Masa Terrei ceea ce il va atrage pe Cozma in sus. Astfel se anuleaza efectul unei parti din Masa Terrei de sub M.Cozma care il atrage in jos, spre Centrul Terrrei.
Daca M. Cozma s-ar afla in Centrul Terrei, Cozma nu ar mai resimtii efectul gravitational. adica, s-ar afla in stare de imponderabilitate, acceleratia gravitationala fiind nula, (0).

Radu, poti sa-mi explici: de ce in Centrul Terrei Cozma s-ar afla in stare de imponderabiltate, similara cu starea pe care o resimt astronautii de pe Statia Spatiala Internationala, ISS?

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2013, ora 20:59

De la: Black_Friday, la data 2013-07-10 20:44:20

troll, spam , pass... Sictir !

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2013, ora 21:19

Radu, corecteaza-ti raspunsul initial.

R. ecuatoriala = 6.378,137 km
R. polara = 6.356,752 km

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 10 Iulie 2013, ora 21:36

De la: -1075-, la data 2013-07-10 20:59:22
De la: Black_Friday, la data 2013-07-10 20:44:20

troll, spam , pass... Sictir !

Wow! Coco, ma uimesti! Patru cuvinte...Ia-o mai usor, sa nu iti plezneasca cognitivul.

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2013, ora 21:36

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2013, ora 21:51

Radu, corpurile aflate pe suprafata Terrei suporta cea mai mare valoare~ a fortei gravitationale, daca corpul se indeparteaza de suprafata Terrei, spre interiorul geoidului sau inspre spatiul cosmic, valoarea fortei gravitationale se diminueaza direct proportional distantei pe care o parcurge acel corp intr-un sens, sau in celalalt, Radu........................................................the end.

Polixenia

2831 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 01:12

De la: gabigabi2, la data 2013-07-10 09:32:32
De la: Polixenia, la data 2013-07-09 18:52:46
De la: Black_Friday, la data 2013-07-09 15:05:14@ 1705

Daca aveai altceva in cap, ai fi explicat, dar tu o tii pe a ta, ca eu am interpretat gresit. M-am saturat de aburelile tale ieftine. Nu spui nimic concret, doar niste mizerii impachetate in poleiala. Fortezi limba romana la maxim si balmajesti niste expresii fortat sofisticate, fara sa spui nimic concret.
Singurele lucruri logice din postarile tale sunt linkuri catre wikipedia, google si alte siteuri, in rest, vrajeala iefina. Ca te-ai inhaitat cu persoane cu dizabilitati, cum sunt sutinatorii tai gen polixenia, da inca o data masura caracterului tau infect!

Am trecut peste jignirile tale si nu te-am raportat, pentru ca nu sunt o sulfa paracioasa, asa ca tine, dar chestia cu groapa de gunoi depaseste orice limita! Nu ii suporti pe romani, ii desconsideri si crezi ca sunt cretinii Europei, cu IQ-ul cel mai mic, arunci cu noroi si scuipi tara in care te-ai nascut, NU MAI INTRA AICI! Posteaza pe topicurile din strainatate, sa vedem cine te baga in seama. Noi nu o sa iti ducem dorul iar Romania o sa existe si fara tine.

Te roade dizabilitatea sau tie ciuda ca nu detii si tu una ca sa beneficiezi de niste bani si faciliitati. Mai bine te faci revolutionar poate primesti ceva, eventual un shoot in partea cu care gandesti. Pune laba pe cartea de istorie, sterge-o de praf si poate ca asa o sa intelegi ceva. Tu si altii prin votul pe care l-ati dat pe vremea comunistilor si acum dupa revolutie ati transformat romania intr-o lada de gunoi. Asa va simtiti voi bine printre laturile USL;PDL;PNL;PP-DD;PC;UNPR;PRM. Eu nu am ceva cu tara dar nu uit ca tara esti si tu asa cum statul inseamna bugetarii care ne conduc prost. Cand o institutie greseste dai statul in judecata, cand voi umpleti totul cu gunoaie gandul ma duce la tara. E tara ta si a altora ca tine. Pentru voi este o lada de gunoi eu o simt altfel. Pentru mine tara este Eminescu, este Cioran este Corneliu Coposu.

VAX ! VAX ! ptr. tine Tzara e Cioran ...etc. etc .... ei ce sa-ti spun , m-ai pus in fund cu asta dar vorbesti, gindesti si te comporti ca Basescu : mirlaneste si dispretuitor fata de tot si toate , adica ! deci : astea-s VORBE fara acoperire ! traiesti aici - esti si tu Tzara ! si TU ai votat si ce ai votat aia culegem !

Nu ma asteptam sa intelegi! Treci la cratita!

Polixenia

2831 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 01:23

Hmmmmm! Are dreptate karpov eu nu apar cu postari la activitate, sunt invizibila.

Pagini: << 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Esti apt cognitiv sa faci distinctie intre o tehnologie super-avansata si magie !?
Mergi la: