Info
x
monarhia este in sondaje pe primul loc !
|
gabymarinescu_pulsar 375 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 18:04
Romanii au ritul mesianic,sun t crestini s-au format,e in adn-ul lor ritul mesianic sa creada ca va veni un Mesia sa le aduca binele de POMANA pe Pamant!Niste naivi tampiti!NIMENI NU VA DA NIMIC DEGEABA ci CU DOBANDA!Familiile regale nu au fost lasate de Dumnezeu pe Pamant ci de Dracul sa huzureasca FARA MERITE!Nu au nici un merit mai mult decat un politician imputit!Fac acelasi lucru,nimic in plus!Hai siktir pt toti acesti limbrici,aceste plosnite intretinute degeaba in loc sa fie exterminate!Sunt la fel,nu este nici o diferenta!
|
|
ovidiuar 86 mesaje Membru din: 21/10/2010 Oras: Arad |
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 18:23
De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-12-11 18:04:59Romanii au ritul mesianic,sun t crestini s-au format,e in adn-ul lor ritul mesianic sa creada ca va veni un Mesia sa le aduca binele de POMANA pe Pamant!Niste naivi tampiti!NIMENI NU VA DA NIMIC DEGEABA ci CU DOBANDA!Familiile regale nu au fost lasate de Dumnezeu pe Pamant ci de Dracul sa huzureasca FARA MERITE!Nu au nici un merit mai mult decat un politician imputit!Fac acelasi lucru,nimic in plus!Hai siktir pt toti acesti limbrici,aceste plosnite intretinute degeaba in loc sa fie exterminate!Sunt la fel,nu este nici o diferenta! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 18:44
D-le g.PLUSAR SE VEDE DE LA O POSTA DE DINCOLO DE CARPATI
CA FACI PARTE DIN GENERATIA DE LA UZINELE GRIVITA SAU MA ROG SEMANATOAREA ASA CA MULTUMESTE-TE CO NOI CIOCOI NOI CE II PREFERI CA CONDUCATORI MA OPRERSC ACI CU APRECIERILE daca vrei cuntinuam dar numai dialectic,schimbul de replici referitor la MONARHIE
Raporteaza abuz de limbaj |
|
MirceaSCALAT 29 mesaje Membru din: 8/12/2009 |
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 22:06
Ce mare fâs!
Ore cine va clona si monarhia asa cum a clona originala democratie iliesciana si mai apoi... Raporteaza abuz de limbaj |
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 23:30
De la: gabigabi, la data 2010-12-11 08:26:26@eugenB si @gbispas - aveti citeva intrebari la care astept un raspuns de la dvs ! Desi am recitit postarile de cand v-m salutat pe acest topic (19 noi.2010) n-am reusit sa dau de intrebarea/intrebarile la care nu v-am dar raspuns, insa am descoperit ca nici dvs nu mi-ati raspuns la intrebari (adresate la modul general la toti ... monarhisti). Acum ce facem mai departe ... reluati intrebarile pe care spuneti ca mi le-at adresat ca sa incerc sa va raspund sau ... imi dati raspuns la intrebarile mele. Sau renuntati si trecem peste ele, cu promisiunea ca vor fi puse (de mine sau de dvs) cand are sa vina alt/alte moment/momente prielnice ca sa poata fi puse din nou acele intrebari ? P.S. Referitoar la intrebarile al carui raspuns il asteptati de la Ispas, nu va pot da eu raspunsul ... pt simplul motiv ca, nu am obiceiul sa intervin in locul altuia (rareori mi s-a intamplat acest lucru). Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Decembrie 2010, ora 04:55
Iar daca te duci pe alte topicuri, comunismul e.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Decembrie 2010, ora 06:37
De la: gabigabi, la data 2010-12-10 07:44:46De la: eugenb, la data 2010-12-10 01:48:46Dar, Dieter Stanzeleit, este intr-adevar presupusul fiu al Regelui Mihai sau el a aruncat doar o "sopartlta", care se va desunfla dupa verificarea ADN -ului Regelui Mihai ? asta-i si era pe pag.6 ca raspuns la intrebarea dvs si postarea pe acest subiect ,a lui gbispas ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Decembrie 2010, ora 06:46
@ eugenB - ptr. dvs. este postarea de mai sus - m-am adresat dvs.,direct !
|
|
|
|
Postat pe: 12 Decembrie 2010, ora 08:46
De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-12-11 18:04:59Romanii au ritul mesianic,sun t crestini s-au format,e in adn-ul lor ritul mesianic sa creada ca va veni un Mesia sa le aduca binele de POMANA pe Pamant!Niste naivi tampiti!NIMENI NU VA DA NIMIC DEGEABA ci CU DOBANDA!Familiile regale nu au fost lasate de Dumnezeu pe Pamant ci de Dracul sa huzureasca FARA MERITE!Nu au nici un merit mai mult decat un politician imputit!Fac acelasi lucru,nimic in plus!Hai siktir pt toti acesti limbrici,aceste plosnite intretinute degeaba in loc sa fie exterminate!Sunt la fel,nu este nici o diferenta! extraordinar , cita dreptate ai ! asa-i : REPUBLICA a fost lasata de Dumnezeu pe Pamint , iar Basescu e Salvatorul natiei.....eeee, cum sa spun .....e Zeus.....e Moise ....eeee , cum a zis FAlCA cel frumos si intelept graitoriu ? e Al. I. Cuza al 2 lea ! si dupa titlul topicului dat de alt nebun : " Traian Basescu : Drumul cu spini al unui mare reformator " ,ai zice ca-i Isus la cea de'a doua coborire ! blasfemiatorilor ! voi si idioata aia de roberta -hoata, care ne indeamna SA LUAM LUMINA de la tiitoarea curtii ! ne-norocitilor a carui minte, inima si demnitate umana e muci !
|
gbispas 688 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Decembrie 2010, ora 14:26
De la: gabigabi, la data 2010-12-10 07:44:46De la: eugenb, la data 2010-12-10 01:48:46Dar, Dieter Stanzeleit, este intr-adevar presupusul fiu al Regelui Mihai sau el a aruncat doar o "sopartlta", care se va desunfla dupa verificarea ADN -ului Regelui Mihai ? Am o singura intebare la tot ce scrii tu aici si apoi promit ca-ti raspund.Acum vad ca ai analizat fiecare cuvintel si fiecare silaba(foarte bine ca ai facut asa,e normal),dar cand Basescu a fost acuzat ca a vandut ce nu putea sa vanda,ai facut la fel sau doar ai dus cu placere mai departe o scorneala credibila,daca esti destul de prost? Raporteaza abuz de limbaj
EU
|
|
Postat pe: 12 Decembrie 2010, ora 15:03
DE SANTAJUL CU STUDENTII ARESTATI AI AUZIT MATALE?!
ACEATA I-A FOST SERVIT REGELUI LA SINAIA DE CATRE GROZA eventual xauta pe you tobe.com ce apunea P.TUTEA DESPRE ABDICARE in interviu cu DAN PURIC
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Decembrie 2010, ora 17:23
De la: Far_Cry, la data 2010-11-20 22:12:01In sondajele sociale realizate de diferite publicatii , de posturi radio si de televiziune insumand cca 100.000 de intervievati , 58 % doresc revenirea statului la statutul de Monarhie ,37 % doresc mentinerea actualului sistem de guvernamant ,1 % doresc "retrairile marete" de acum 21 de ani iar 4 % s-au abtinut de a comenta subiectul ! cei 100.000 erau oameni...??? erau vii...???
Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 12 Decembrie 2010, ora 18:26
De la: gbispas, la data 2010-12-12 14:26:55De la: gabigabi, la data 2010-12-10 07:44:46De la: eugenb, la data 2010-12-10 01:48:46Dar, Dieter Stanzeleit, este intr-adevar presupusul fiu al Regelui Mihai sau el a aruncat doar o "sopartlta", care se va desunfla dupa verificarea ADN -ului Regelui Mihai ? hai, nu mai exagera cu analiza pe cuvint si silaba, ca nu-si are rostul ironia in acest caz ! cazul este Ciudat , fara doar si poate si inca n-am intrebat ce s-a intimplat cu parintii acelei domnisoare : sa fii uitat ei ca au fiica maritata cu regele RO ; ca au un nepot ? sa nu-l fi intrebat pe Mihai unde-i fiica lor ? chiar asa, sa nu fi aparut nimic- dar absolut nimic in presa vremii ? tu nu te miri ? - cit despre Flota si Basescu : NU exista un dosar tinut deoparte, ptr. ca Presedintele are Imunitate ? n-au fost cercetari si hirtii aparute-n presa ptr. 2 procese , deci NU ca in cazul cu regele, in care NIMENI NU stie , NU a auzit nici-o vorba despre o asa poveste de poveste ?! asa ca, daca tu crezi ce-a aparut intr-un ziar, oricare ar fi el acela si ai prezentat ce scrie acolo ca pe o mare Bomba, eu / noi / opinia publica , de ce n-as crede in documentele publicate si aparute in toata massmedia, mai ales ca intr-un proces prejudiciul este imens si la al doilea, ca sa vezi minune, nici-unul ! ? si asta-i o poveste de poveste ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Decembrie 2010, ora 19:26
De la: gabigabi, la data 2010-12-12 18:26:06De la: gbispas, la data 2010-12-12 14:26:55De la: gabigabi, la data 2010-12-10 07:44:46De la: eugenb, la data 2010-12-10 01:48:46Dar, Dieter Stanzeleit, este intr-adevar presupusul fiu al Regelui Mihai sau el a aruncat doar o "sopartlta", care se va desunfla dupa verificarea ADN -ului Regelui Mihai ? Chestia este ca exista o "mica" diferenta.In ziarele respective sau ziarul respectiv,exista o mica galerie de documente,care sa ateste ce spune ala,nu e totul doar asa,facut din vorbe,ca in cazurile voastre prin care incercati fara succes si mai ales fara creier sa-l acuzati pe Basescu.Reale sau nu,nu noi stabilim,dar exista.Tu cand ai afirmat clar si cu tarie ca STII SIGUR(asa ai spus) , ca Basescu a semnat pt vanzarea flotei,ce surse reale de informatie aveai(exceptand zvonul,evident). Si iti mai repet si asta,presedintele Basescu,a consimtit si chiar a cerut ,expres,sa se prezinte la tribunal(a fost prezent chiar cand s-a judecat aceasta speta) si a spus ca singur isi da demisia si nu face apel la imunitatea lui,daca se constata ca a gresit cu ceva sau a semnat ceva compromitator.Crezi ca daca era altfel,nu faceau astia din tantar armasar,in camaniile electorale?A aratat cineva un amarat de petec de hartie,semnat de Basescu?Sau orice alta dovada?De ce atunci acuzai si acum cand exista si oaresce dovezi,te legi de amanunte?Sa intelegem ca esti corecta sau ca esti incorecta,cand ii judeci pe unii si pe altii?Astept,inca,raspuns la intrebare,ca nu ai spus nimic concret.Ai spus cu totul si cu totul altceva. Raporteaza abuz de limbaj
EU
|
|
Postat pe: 12 Decembrie 2010, ora 20:25
De la: XYW, la data 2010-12-12 17:23:29De la: Far_Cry, la data 2010-11-20 22:12:01In sondajele sociale realizate de diferite publicatii , de posturi radio si de televiziune insumand cca 100.000 de intervievati , 58 % doresc revenirea statului la statutul de Monarhie ,37 % doresc mentinerea actualului sistem de guvernamant ,1 % doresc "retrairile marete" de acum 21 de ani iar 4 % s-au abtinut de a comenta subiectul ! Daaaa,toti vii.Sa-ti dau cateva nume.Corneliu Coposu,Gheorghe Tatarescu,Iuliu Maniu,I.C.Bratianu,............. d-astia inca vii. Raporteaza abuz de limbaj
EU
|
|
Postat pe: 12 Decembrie 2010, ora 22:51
De la: gabigabi, la data 2010-12-12 06:46:34@ eugenB - ptr. dvs. este postarea de mai sus - m-am adresat dvs.,direct ! Aceasta/e intrebare/i fiind adresata/e d-lui Ispas nu am mai citit cu prea mare atentie postarea respectiva, ca sa intervin cu ceva. Eu am considerat ca atentionarea mea este destul pt ceilati useri, ca sa intervin pe marginea acestui subiect. Deci, eu am sesizat "varsta precoce" a lui Mihai (aprox. 16 ani si jumatate) pt a concepe un copil, dar asta nu insemna ca nu este adevarata, pt ca actele de care spunea de dl. Ispas ... exista. Nota-informativa a Serviciului de Siguranta al Statului, din primavara anului 1939 certifica ca a avut loc casatoria intre cele doua persoane (din care una era ... Mihai), ca si Certificatul atestat de Preotul-Paroh (din toamna aceluiasi an 1939) care a oficiat celebrarea unirii (in stil ortodox) in fata lui Dumnezeu, precum si Actul de nastere/botez al acelui copil Regal doua luni mai tarziu, impreuna cu actul semnat de Pacepa (Sef al Securitatii comuniste pe vremea lui Ceausescu, care recunostea nasterea aceluii copil. Actul Securitatii noastre de prin anii "70-'75 era un raspuns (si o informare catre Ceausescu) la rugamintea germanilor - deci de acum aproape 40 ani se dorea de catre acest om recunoasterea lui ca este ... "urmasul" lui Mihai. Faptul ca Securitatea nu a facut publica aceasta nu am ca sa stiu eu, pot doar sa-mi inchipui un motiv cat de cat plauzibil, dar n-ar fi bazat pe un act oficial si deci fiind posibil sa fie gresit. Toate aceste acte se pot vedea pe site de care amintea anterior dl. Ispas anexe la Articolul respectiv. Citirea lor mi se pare foarte ... instructiva ! Intrebarile dvs sunt de bun simt, dar imi permit sa va atentionez ca cel/cei care va pot da raspunsul/raspunsurile dvs sunt numai persoanele in cauza (Mihai si copilul prezumtiv a lui). Imi pare rau ... dar la intrebarile dvs nu pot raspunde, pot doar sa fac predictii fara de o acoperire certificata de documente certe, asa ca ma abtin de data asta ! Insa sunt foarte curios daca Mihai isi va da acordul pt verificarea testului ADN si daca este afirmativ rezultatul, ce va face si ce va declara ulterior. Raporteaza abuz de limbaj |
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 13 Decembrie 2010, ora 01:38
De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-12-11 18:04:59Romanii au ritul mesianic,sun t crestini s-au format,e in adn-ul lor ritul mesianic sa creada ca va veni un Mesia sa le aduca binele de POMANA pe Pamant!Niste naivi tampiti!NIMENI NU VA DA NIMIC DEGEABA ci CU DOBANDA!Familiile regale nu au fost lasate de Dumnezeu pe Pamant ci de Dracul sa huzureasca FARA MERITE!Nu au nici un merit mai mult decat un politician imputit!Fac acelasi lucru,nimic in plus!Hai siktir pt toti acesti limbrici,aceste plosnite intretinute degeaba in loc sa fie exterminate!Sunt la fel,nu este nici o diferenta![/quote |
|
Postat pe: 13 Decembrie 2010, ora 08:44
@gbispas - te rog sa aduci dovada ca eu am spus CA STIU SIGUR ceva, vreodata ! formula asta cu" stiu sigur ", nu prea o folosesc, intrucit STIU CA NU STIU si deci, e riscanta !
- nu stiu ce alt raspuns mai vrei sa-ti dau in legatura cu MJR Mihai si prezumptivul copil , ca mie mi se pare complet !? ....ADN.ul va vorbi ....pina atunci insa, ne dam doar cu parerea ! - iar dovedesti ca ai dublu standard in a analiza o situatie ! spui ca Bas NU poate fi judecat ptr. ca Semnatura lui Nu apare pe acte dar, pe Vintu de ex., desi si el a fost "destept " si NU a semnat acte, voi si Bas l-ati declarat OBLIGATORU Vinovat ! - si chiar nu realizezi ca doresc si ma chiar straduiesc sa fiu corecta in aprecieri ? nu vezi asta ?
|
Postat pe: 13 Decembrie 2010, ora 08:48
De la: eugenb, la data 2010-12-12 22:51:56De la: gabigabi, la data 2010-12-12 06:46:34@ eugenB - ptr. dvs. este postarea de mai sus - m-am adresat dvs.,direct ! him, cum era adresata lui gbispas ,cind era raspunsul pe postarea dvs . ? ....sigur ca pe urma v-am atras atentia amindorura ca am dat un raspuns, intrucit dvs. ati preluat si comentat textul de la dumnealui ! in sfirsit, nu conteaza ! sa aveti o zi buna ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am243736 2704 mesaje Membru din: 19/11/2010 |
Postat pe: 13 Decembrie 2010, ora 13:52
1'faceti confuzie intre un sistem social,economic ,politic si o forma de conducere a unei tari. De ex: poate fi sistem capitalist cu o monarhie constitutionala.( e drept ca sistem comunist cu monarhie este mai putin probabil sa se intample). Dar nu putem sa avem o monarhie fara un sistem cum ar fi :sclavagismul,feudalismul sau capitalismul? Dvs ce parere aveti?Putem?? 2.Dati-ne si noua sursa sondajului.[/quote] 1 sursas este aceeasi care a realizat sondajul in care iesea monarhia pe primul loc.... 2 sursa poate ne vine de la englezi, am vazut ca ei manifesta un respect din ce in ce mai deosebit pentru casa regala, mai ales dupa ce aceasta "consuma" si s-au inchis coloniile... oare de ce?... voi astia care doriti monarhie, inca sunteti la varsta cand mai cititi basme si credeti in feti frumosi si ilene cosanzene sau sunteti prea inaintati in varsta?alta explicatie logica chiar nu vad... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Decembrie 2010, ora 17:32
De la: 9am243736, la data 2010-12-13 13:52:40 1 sursas este aceeasi care a realizat sondajul in care iesea monarhia pe primul loc.... 2 sursa poate ne vine de la englezi, am vazut ca ei manifesta un respect din ce in ce mai deosebit pentru casa regala, mai ales dupa ce aceasta "consuma" si s-au inchis coloniile... oare de ce?... voi astia care doriti monarhie, inca sunteti la varsta cand mai cititi basme si credeti in feti frumosi si ilene cosanzene sau sunteti prea inaintati in varsta?alta explicatie logica chiar nu vad...[/quote] pai ar mai fi o explicatie logica si daca tu nu o vezi, da-mi voie sa ti-o spun eu : satul, chiar scirbit de mizeria vietii noastre politice, de oamenii promovati pina sus-sus de tot si care ne hotarasc soarta , nu-i dai voie omului sa se refugieze in ideal ? ptr. el, MONARHIA , este IDEALUL ! P.S sunt mai multe motive si daca vrei sa le afli, " rasfoieste " topicul Monarhie sau Republica si te lamuresti ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Decembrie 2010, ora 22:06
De la: gabigabi, la data 2010-12-13 17:32:14 sunt mai multe motive si daca vrei sa le afli, " rasfoieste " topicul Monarhie sau Republica si te lamuresti ! 1) D-na Gabi - sursa de care se amintea in discutia aceasta nu este de incredere, deoarece Dl. "Far_Cry" s-a bazat doar pe "generalitati" (amintiri - ca ar fi citit asa ceva pe RADOR si MEDIAFAX in sept.2010, dar fara sa precizeze ziua si o pagina de site, care sa furnizeze posibilitatea de a citi Sondajul respectiv direct de la Sursa). Mentiune : Eu cel putin, nu am gasit pe "Mediafax" acest Sondaj in arhiva lunii Sept. 2010 (daca aveti vreo informatie la acest Sondaj va rog sa mi-o comunicati), iar dl "Far_Cry" desi i-am cerut in mod expres aceste date (ca de altfel si alti useri inca din 28.11.2010) nu a binevoit sa mai intre pe acest topic. Concluzia ce se poate trage este ca a fost doar o ... "dorinta neimplinita" a dumnealui si acuzarea ca nu-i respect parerea nu are temei. 2) Se vede ca ati ajuns la parerea mea anterioara si anume ca deschizand un nou topic cu aceeasi subiect nu este indicat, ci dimpotriva (mai ales pt "Monarhisti") si ca mai bine ar intra pe topicul cu acest subiect ("Monarhie sau Republica"), mai ales ca la multe intrebari poate gasi raspuns numai citind paginile acestui topic (binenteles daca are si ... rabdare). 3) Discutiile PRO si CONTRA au fost mult mai benefice pt ambele "tabere" pe topicul "Monarhia sau Republica", decat discutiile care se desfasura pe acest topic - discutii care au plecat de la o afirmatie neacoperita in final cu date concrete. "Generalitatile" sau "amintirile" nu pot sa dea girul unei afirmatii, fiind facute de un simplu user - care "uita intentionat" (cred eu) de topicul pe care l-a deschis. 4) Al crede Monarhistii pe dl "Far_Cry" in situatia actuala, mie mi se pare ca reprezinta o foarte mare ... "naivitate", ca sa nu spun ca in aceasta situatie "dorinta de Monarhie" este mai mare decat a vedea REALITATEA actuala. V-ati gandit ca dl. "Far_Cry" este, poate, un ... "pion otravit" al "Republicanilor" introdus in tabara "Monarhista" si prin atitudinea dumnealui sa faca provoace neincrederea intre ei ? Ganditi-va cine are de castigat atuncea ... P.S. Desi ma consider "Republican", nu pot fi de acord sa-i desconsider pe cei ce sunt "Monarhisti" numai pt ca nu sunt de acord cu mine in aceasta problema si nici nu-mi place sa fiu luat drept ... "fraier", asa cum incearca acest domn "Far_Cry" care folosindu-se de "parerea personala" neprecizata si sub numele de "Monarhist" vrea sa "pacaleasca" pe toata lumea. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Decembrie 2010, ora 10:04
@eugenB, cu 2 rinduri mai sus de postarea dvs., am dat, poate ,motivul cel mai de Suflet al dorintei de Monarhie !
- tocmai de aceea l-am trimis si eu pe domnul cu pricina spre topicul cu Republica si Monarhia ....acolo, subiectul s-a dezbatut cu ardoare .....aici, e ca o ciorba incalzita, dar tot s-au completat 7 pg. de comentarii, ceea ce inseamna ca subiectul este totusi Fierbinte si ne preocupa, intrucit orice om constient de starea in care se gaseste RO cauta o solutie ! buna-rea , o cauta , in contrast cu cei pe care nici in cot nu-i doare ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Decembrie 2010, ora 13:35
De la: gabigabi, la data 2010-12-13 17:32:14De la: 9am243736, la data 2010-12-13 13:52:40 pai ar mai fi o explicatie logica si daca tu nu o vezi, da-mi voie sa ti-o spun eu : satul, chiar scirbit de mizeria vietii noastre politice, de oamenii promovati pina sus-sus de tot si care ne hotarasc soarta , nu-i dai voie omului sa se refugieze in ideal ? ptr. el, MONARHIA , este IDEALUL ! P.S sunt mai multe motive si daca vrei sa le afli, " rasfoieste " topicul Monarhie sau Republica si te lamuresti ![/quote] IDEALUL? de unde si pana unde monarhia este perfectiune? sau este scopul lui, sa manipuleze lumea...
|
Postat pe: 14 Decembrie 2010, ora 14:45
De la: 9am243736, la data 2010-12-14 13:35:24De la: gabigabi, la data 2010-12-13 17:32:14De la: 9am243736, la data 2010-12-13 13:52:40 IDEALUL? de unde si pana unde monarhia este perfectiune? sau este scopul lui, sa manipuleze lumea... [/quote]nici asta nu ne mai dati voie ? sa visam ? daca mie sau altora ca mine, ni se pare a fi Idealul de societate umana, de ce ma lasi / ne sa aspir spre implinirea lui ? nu toti putem fi indragostiti de unul ca Ceausescu....sau Iliescu si, ultimul pe lista, cu voia dvs., Basescu !
|
radu_toma_2006 61 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Decembrie 2010, ora 17:21
dar daca regele v-a avea o progenitura la fel ca basescu, acelasi aluat ? mai e buna monarhia ?
|
Postat pe: 14 Decembrie 2010, ora 17:26
De la: gabigabi, la data 2010-12-14 14:45:08De la: 9am243736, la data 2010-12-14 13:35:24De la: gabigabi, la data 2010-12-13 17:32:14De la: 9am243736, la data 2010-12-13 13:52:40 nici asta nu ne mai dati voie ? sa visam ? daca mie sau altora ca mine, ni se pare a fi Idealul de societate umana, de ce ma lasi / ne sa aspir spre implinirea lui ? nu toti putem fi indragostiti de unul ca Ceausescu....sau Iliescu si, ultimul pe lista, cu voia dvs., Basescu ! [/quote]uneori chiar si a visa este periculos, doamna! puteti folosi alte canale sa va petreceti timpul si sa nu mai stresati pe altii, daca nu suportati consecintele... PS vedeti ca incep niste desene animate cu regi, regine si feti frumosi pe minimax... ca sa nu mai visati... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Decembrie 2010, ora 18:30
De la: 9am243736, la data 2010-12-14 17:26:28De la: gabigabi, la data 2010-12-14 14:45:08De la: 9am243736, la data 2010-12-14 13:35:24De la: gabigabi, la data 2010-12-13 17:32:14De la: 9am243736, la data 2010-12-13 13:52:40 uneori chiar si a visa este periculos, doamna! puteti folosi alte canale sa va petreceti timpul si sa nu mai stresati pe altii, daca nu suportati consecintele... PS vedeti ca incep niste desene animate cu regi, regine si feti frumosi pe minimax... ca sa nu mai visati...[/quote] aici nu te pot contrazice : VISUL de PUTERE ABSOLUTA a lui Basescu, este PERICULOS ! cel mai Periculos de 20 ani incoace, tocmai ptr. ca situtia internationala este atit de ravasita, incit aialalti n-au timp si nici chef sa fie prea atenti LA CE SE-NTIMPLA- N ROMANIA si voi profitati ! pot sa visez la o Justitie Divina si sa sper ca intr-o zi va veti primi rasplata ptr.ce-i faceti tarii asteia ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Decembrie 2010, ora 00:27
Aveti dreptate d-na Gabi cand va dati cu parerea despre actuala Conducere ... Am descoperit pe un Blog o poezie foarte interesanta (desi este un pic cam
nu rezist ca sa o fac publica (dar nu-i scrisa de mine) :Tatal nostru (care esti la Trococeni) Tatal nostru care esti la Trococeni Sfinteasca-se numele tau Vie imparatia ta, faca-se voia ta Precum in Guvern asa si printre muritori Painea noastra cea de toate zilele Nu ne-o lua de la gura astazi Si ne iarta gresalele noastre de la vot Precum si noi iertam imbecilii de te-au votat Si nu ne duce pe noi in ispita cu pensii Si ne izbaveste de mogulul rau Ca a ta este imparatia, pana-n 2014 Puterea si Slava In numele tau, ale Ebei si al Sfantului Boh Amin paulbarbu.blogspot.com/ (Publicat de Paul Barbu). |
|
Postat pe: 15 Decembrie 2010, ora 08:16
De la: eugenb, la data 2010-12-15 00:27:15Aveti dreptate d-na Gabi cand va dati cu parerea despre actuala Conducere ... Am descoperit pe un Blog o poezie foarte interesanta (desi este un pic cam buna dimineata ! daca n-ar fi trist, as ride de aceasta parodiere ....dar asa, mai mult imi vine sa pling ! |
|
|
|

CA FACI PARTE DIN GENERATIA DE LA UZINELE GRIVITA
SAU MA ROG SEMANATOAREA
ASA CA MULTUMESTE-TE CO NOI CIOCOI NOI CE II PREFERI CA CONDUCATORI
daca vrei cuntinuam dar numai dialectic,schimbul de replici referitor la MONARHIE
asa-i : REPUBLICA a fost lasata de Dumnezeu pe Pamint , iar Basescu e Salvatorul natiei.....eeee, cum sa spun .....e Zeus.....e Moise ....eeee , cum a zis FAlCA cel frumos si intelept graitoriu ? e Al. I. Cuza al 2 lea ! si dupa titlul topicului dat de alt nebun : " Traian Basescu : Drumul cu spini al unui mare reformator " ,ai zice ca-i Isus la cea de'a doua coborire ! blasfemiatorilor ! voi si idioata aia de roberta -hoata, care ne indeamna SA LUAM LUMINA de la tiitoarea curtii ! ne-norocitilor a carui minte, inima si demnitate umana e muci !
ACEATA I-A FOST SERVIT REGELUI LA SINAIA
DE CATRE GROZA
nu rezist ca sa o fac publica (dar nu-i scrisa de mine) :