back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

monarhia este in sondaje pe primul loc !

Pagini: << 7 8 9 10 11 12 >> Sari la pagina:

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 04:34

De la: kelemen_emilia, la data 2011-01-05 03:14:25Poate Romania ar avea o sansa sa revina la adevarata ei valoare si am termina sa ne vindem tara

Nu mai pre au ce vinde ,au vandut la cei care le-au dat comisioane grase ,aia stiind ca nu pot sa pateasca nimic ,pentru ca-i aveau la mana,au demolat tot si au dus fierul la export in tari care stiu ce sa faca cu metalele gata facute ,aia doar l-au prelucrat si ni-l vand tot noua la pret de 1000 ori kg.

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 04:45

De la: miorita, la data 2011-01-04 23:25:57Vai , poate asa am sa imbrac rochii din alea infoiate si palarii cu pene!
Cred ca nu va simtiti bine de vorbiti acum de reantronarea regelui. Nu va ajunge cat bir dati la stat pentru parlamentari ? Ati luat in calcul ce ar insemna pentru Romania inca o cheltuiala pentru Curtea Regala si toti trantorii aia tinuti pe viata? Nu, ca ma gandesc sa merg dracului din tara asta, cu asa oameni asa conducatori! Unii sunt nostalgici dupa Ceausescu altii dupa Rege , doamne dar nu vreti sa fiti lucizi , sa vi se limpezeasca mintea acum in al 12-lea ceas!

BRAVO MIORITA LE-O TRASESI ,MEITA CA N-AU HABAR DE CE VORBESC SI POFTESC,
Daca vine mihaita cu duda lui or sa -i sufle-n duda toti regalistii de foame ,
si o sa zica largareta din duda ca tre sa mai reducem din salarii si pensii sa facem si lu duda acolo 70 de mosii ,o autostrada pan la piscina din fundul gradinii ,o gradina etno botanica una zoo ca ,sa nu se streseze .

Raporteaza abuz de limbaj
ovidiu_dogioiu

4 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 12:04

Dragutzule,
Monarhia nu va putea condute o tara in secolul 21. Ea reprezinta o moneda de schimb intre state similare si nu mai putin o garantie in plus (a se citi credibilitate) pentru forul legislativ din tara respectiva.
Monarhia a avut vremea ei "pentru condus". Parlamentul este cel care trebuie sa adopte legi iar un Prim Ministru ' ADEVARAT" adica cu bile adevarate nu fake-uri va face diferenta.
Nu va uitati la ceea ce avem ci la ce trebuie sa avem. Amintiti-va despre "Doamna de Fier" - Margaret Thatcher si cum a condus ea un guvern pe una dintre cele mai mari Piete Financiare.
Noi nu vom avea o asemenea personalitate feminina (nu va putea epata si da ochii peste cap) dar putem cauta una masculina (caruia sa-i fie definitorie ca si calitate impartialitatea si profesionalismul) ce nu are sau a avut radacini in era COMUNISTA sau sa fie un YES-man. Ce avem acum in Parlament de genfeminin si masculin reprezinta cel mai adevarat gunoi ce a putut fi strans in Romania. - Pacat ca s-a gresit cosul destinat acestuia, greseala care vine din ignoranta noastra dovedita din 1989 Decembrie incoace. Ba votam ba nu votam, ne umple scarba in loc sa ne cuprinda mania, promovam principiul "Las' ca merge si asa intr-un final, adoram populismul potentialilor alesi - ne prostituam pentru o plasa cu salamuri, o galeata si un mop,- iar dupa investirea unuia sau altuia suduim si injuram cat ne tin baierile (chiar daca am fost zgarciuri si nu am votat).
Sunt multe de spus dar acum ne trebuie un singur lucru. SA NE TREZIM LA REALITATE SI SA TINEM HATURILE CU AMANDOUA MAINILE, DAR RESPONSABIL.
Daca nu vrem ATUNCI VOM AVEA VANGHELII SAU ALTI GOLANI CARE SA NE CONDUCA.

DECIZIA ESTE A NOASTRA SI NU A LOR!!

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 12:11

mda, monarhia va aduce si acea persoana de fier...

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 15:35

De la: 9am243736, la data 2011-01-06 12:11:27mda, monarhia va aduce si acea persoana de fier...
Mai bine-i din inox,ca nu rugineste si este usor de intretinut!

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 15:40

da' inoxul nu este mai greu decat fierul? ca daca isi pune cizma pe grumazul nostru...

ovidiu_dogioiu

4 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 16:36

De la: 9am243736, la data 2011-01-06 12:11:27mda, monarhia va aduce si acea persoana de fier...

Am citit ce scrii si cum scrii. Intr-adevar tie si celor care ganditi in felul acesta va trebuie un Basescu sau un Ponta. pacat ca nu puteti vizualiza mai departe de varful bocanclor.
daca iti este rusine sa-ti scrii numele in clar atunci nu ma mira atitudinea.

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 16:47

De la: ovidiu_dogioiu, la data 2011-01-06 16:36:36

Am citit ce scrii si cum scrii. Intr-adevar tie si celor care ganditi in felul acesta va trebuie un Basescu sau un Ponta. pacat ca nu puteti vizualiza mai departe de varful bocanclor.
daca iti este rusine sa-ti scrii numele in clar atunci nu ma mira atitudinea.

ok, ramai in continuare cu monarhia ta si viseaza la regi, regine, ilene cosanzene si feti frumosi...
sau poti merge la un doctor, poate ai viziuni prea multe si le cam ametesti.pacat, credeam ca esti omul de tinichea...

ioanbalan01

1 mesaj
Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 09:16

Problema nu e ca republica ar fi sau n-ar fi ceva mai modern !Nu pentru asta a fost adusa in tara monarhia. A fost ca o continuitate, a fost gandita de la inceput ca un garant al afirmarii romanilor si al modernizarii Romaniei. A fost instaurata si pentru a termina cu luptele interne pentru domnie intre familiile foste domnitoare. A fost alegerea cea mai inteleapta,de aici rezultand Romania moderna .
E meritul regaliatii si al celor ce s-au pus in slujba ei...pacat ca nu au fost prezentate aceste lucruri inaintea referendumului lui Iliescu.Referendumul a fost organizat de uzurpatorii Monarhiei sau de urmasii lor.A fost tendentios ,amintiti-va de neprimirea Regelui Mihai in Romania cam in acelasi timp cand se aduceau minerii ca sa corecteze pe cei ce gandeau altfel decat emanatii.Se zice ca sondajele indica faptul ca Monarhia conduce in sondaje.Nu asta ne trebuie (51-54%in sondaje)Majoritatea doar cu cateva procente e o frana,vedeti ce se intampla cu adoptarea legilor,cu aproape orice. Trebuie ca o majoritate mai larga sa sustina ideea ,sa devina un ideal. Pentru asta trebuie sa se faca cunoscute realizarile Ei.Merita incercat,e o solutie.Inainte!!
Poate nu vom mai auzi de candidati care ne injosesc gen Vadim,Mudava(parca),ca sa nu-i mai numim pe cei care intr-adevar dezbina.Ma tem ca cei ce sprijina stanga declarata a esicherului politic nu vor agreia nicidata aceasta idee, dar sa incercam.Cum?
Propun comitete de sprijin si bloguri de informare.Astept alte idei.

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 09:34

De la: ioanbalan01, la data 2011-01-07 09:16:08Problema nu e ca republica ar fi sau n-ar fi ceva mai modern !Nu pentru asta a fost adusa in tara monarhia. A fost ca o continuitate, a fost gandita de la inceput ca un garant al afirmarii romanilor si al modernizarii Romaniei. A fost instaurata si pentru a termina cu luptele interne pentru domnie intre familiile foste domnitoare. A fost alegerea cea mai inteleapta,de aici rezultand Romania moderna .
E meritul regaliatii si al celor ce s-au pus in slujba ei...pacat ca nu au fost prezentate aceste lucruri inaintea referendumului lui Iliescu.Referendumul a fost organizat de uzurpatorii Monarhiei sau de urmasii lor.A fost tendentios ,amintiti-va de neprimirea Regelui Mihai in Romania cam in acelasi timp cand se aduceau minerii ca sa corecteze pe cei ce gandeau altfel decat emanatii.Se zice ca sondajele indica faptul ca Monarhia conduce in sondaje.Nu asta ne trebuie (51-54%in sondaje)Majoritatea doar cu cateva procente e o frana,vedeti ce se intampla cu adoptarea legilor,cu aproape orice. Trebuie ca o majoritate mai larga sa sustina ideea ,sa devina un ideal. Pentru asta trebuie sa se faca cunoscute realizarile Ei.Merita incercat,e o solutie.Inainte!!
Poate nu vom mai auzi de candidati care ne injosesc gen Vadim,Mudava(parca),ca sa nu-i mai numim pe cei care intr-adevar dezbina.Ma tem ca cei ce sprijina stanga declarata a esicherului politic nu vor agreia nicidata aceasta idee, dar sa incercam.Cum?
Propun comitete de sprijin si bloguri de informare.Astept alte idei.

ma bucur ca ai vorbit numai la trecut de monarhie, de realizarile ei marete, cred ca in aproape 100 ani lumea a mai evoluat si stabilitatea nu este data de rege, nu poate sta intr-un om, ca este si el om, chiar daca unii il considera altceva, stabilitatea este data de intreg esichierul politic...

miorita

24 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 13:48

Alo, daca suntem persoane echilibrate si nu fanatici , recunoastem ca orice regim a avut si bune , nu numai rele . Pana si Societatile Secrete au avut un aport in dezvoltarea omenirii, asa ca sa ramanem realisti, istoria nu se poate intoarce cum nici viata nu mai face stanga imprejur. Traim prezentul dar sa-l tratam cu seriozitate si sa nu mai lacomim la tot felul de promisiuni , galeti si fasole cu carnati, ori 2 mici. Atunci cand vom lua fiecare atitudine la toate furtisagurile celor care ne conduc, vom avea si noi respect din partea alesilor si o viata decenta . Deocamdata am dat dovada ca suntem un popor indiferent,credem ca e mai bine sa nu mergem la vot si lasam pe betivani sa decida soarta noastra.

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 14:00

De la: miorita, la data 2011-01-07 13:48:06Alo, daca suntem persoane echilibrate si nu fanatici , recunoastem ca orice regim a avut si bune , nu numai rele . Pana si Societatile Secrete au avut un aport in dezvoltarea omenirii, asa ca sa ramanem realisti, istoria nu se poate intoarce cum nici viata nu mai face stanga imprejur. Traim prezentul dar sa-l tratam cu seriozitate si sa nu mai lacomim la tot felul de promisiuni , galeti si fasole cu carnati, ori 2 mici. Atunci cand vom lua fiecare atitudine la toate furtisagurile celor care ne conduc, vom avea si noi respect din partea alesilor si o viata decenta . Deocamdata am dat dovada ca suntem un popor indiferent,credem ca e mai bine sa nu mergem la vot si lasam pe betivani sa decida soarta noastra.

da, este un comentariu echilibrat, dar cine are curaj sa recunoasca si partile bune ale comunismului? doar comunistii si securistii! eventual progeniturile lor si toate lichelele si ...
cine are interes? doar ciocoii vechi si noi, care se lupta pentru bunastarea poporului...

sdrdbv

4 mesaje
Oras: Miercurea Ciuc

Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 14:10

Buna ziua,
Da este adevarat ca nu avem pe cine pune in fruntea tarii deoarece majoritatea politicienilor sint corupti sau chiar ei corup,dar am o solutie si pentru ei.Sa votam o lege prin care cei care vor sa ocupe functii de demnitari sa fie de acord sa fie testati cu detectorul de minciuni,prima data inaintea inceperii mandatului si la sfirsitul mandatului,in plus de cite ori sint implicati in vreun scandal sa fie obligatoriu testul cu detectorul de minciuni.Sint multe firme multinationale care activeaza in romania si care
au adoptat aceasta metoda.Va rog sa ma credeti sint in topul firmelor.

De la: 9am128028, la data 2010-11-27 15:43:18Sa fim seriosi ! Schimbam multe "lepre" cu alte "lepre" ! Sunt deacord ca nu avem o clasa politica responsabila, sunt de acord ca avem un presedinte "mult iubitoriu de oameni", dar monarhia romaneasca cu ce este mai breaza ! As aminti mimunatului popor roman, sa-si aminteasca sau sa citeasca istoria. Abia atunci sa-si doresca ceva. Pana atunci sa lasam "monarhul" sa-si traiasca in liniste si pace, pe banii tot ai nostrii, anii care i-au mai ramas , si sa-si aminteaca tradarile !

Paula19

22 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 15:05

Mai fratilor a-ti inceput sa bateti campii !!!! Ar fi bine sa avem monarhie sau mai bine zis sa fi avut dar acum nu se mai poate . Suntem Republica , avem o Constitutie care trebuie schimbata si cine ar fi de acord ? Poate vreun nou razbel sa ne mai trimita Mama Anglie sau Mama Germanie vreun monarh fara monarhie ca doar suntem in UNIUNE !! Ei ce ziceti ????

ovidiu_dogioiu

4 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 23:58

Mult succes in viata, dar cu atitudinea si modul de exprimare nu vei ramane decat un looser.
Pacat am crezut ca ai ceva in tartacuta.
Poti comenta pana faci franjuri pe limbuta, eu nu-ti mai raspund. Nu meriti efortul.

Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 20:33

Ma bucur ca Monarhia este in sondaje pe primul loc .

Am citit ceva din Forum, este f interesant.

Si eu imi doresc o schimbare RADICALA in politica tarii si aceasta ca ultima SANSA :

MONARHIA

eugenb

1794 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 20:59

De la: 9am187880, la data 2011-01-09 20:33:34Ma bucur ca Monarhia este in sondaje pe primul loc .
Am citit ceva din Forum, este f interesant.
Si eu imi doresc o schimbare RADICALA in politica tarii si aceasta ca ultima SANSA :
MONARHIA

Ati luat ... plasa ! "Far_Cry" a facut o ... "gluma" si ati cazut in "plasa" lui !

DAR POATE VA INTERESEAZA ACEASTA IMAGINE (DE "ARHIVA ... REGALA"):

img521.imageshack.us/i/14septembrie1946regelem.png/

"Russian Gen. I. Z. Susaikov, acting heat of the Allied Control Commission, assist King Michael in Bucharest during celebration of secund anniversary of Ru Monarchmania's break with Germany. Associed Press – A light for Rumanian Monarch, Saturday September 14, 1946, The H[erald Tribune]."

Regele Mihai I se apleaca ca sa-si aprinda tigara in fata unui ... general Sovietic (inca mai era ... Rege si se "respecta" o ... "eticheta" - macar de "fatada").

"Jos mai ajunsese" ... Mihai I - "regele romanilor" !

Imaginea se poate mari pt a citi (in limba engleza) textul ce o insoteste !

MI-A PLACUT SI COMENTARIUL CE O INSOTESTE (FOARTE REALIST) :

14 septembrie 1946: fotografia unei clipe care anunþa dezastrul. fotografia de mai sus pentru cã – prin instantaneul pe care îl fixeazã - ea are, dupã mai bine de o jumãtate de secol, valoarea unui semn rãu prevestitor, al evenimentelor care au urmat. Regele Mihai se înclinã pentru a-ºi aprinde þigarea, în loc ca generalul sovietic sã ridice mîna cu chibritul la înãlþimea Majestãþii Sale! Nu va trece decît un an ºi trei luni ºi, în faþa altui general sovietic, Regele va fi constrîns, printr-un odios ºantaj moral, sã abdice. Rubaºca bolºevicã va încorseta mai bine de patru decenii o republicã artificialã ºi antinaþionalã. Unii “actori” ai scenei politice româneºti, dupã ce i-au rupt doar mînecile (oricum aveau coatele gãurite!), o mai poartã încã ºi astãzi, ca “vestã” sub costumul armani, de (euro)parlamentari!

P.S.
Imaginea si textul nu-mi apartin (asa l-am primit pe e-Mail).
Am pus imaginea (cu comentariul primit) si la "pozele" personale (poate ii intereseaza si pe altii) !

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 12 Ianuarie 2011, ora 10:38

De la: 9am243736, la data 2011-01-06 15:40:07da' inoxul nu este mai greu decat fierul? ca daca isi pune cizma pe grumazul nostru...

Ce de chimie sti ba baiete ,otelul inox ,e tot fier dar e o combinatie de fier cu alte metale inoxidabile,ca ,nichel ,cadmiu, etc. mai contine si carbon ,dar difera concentratiile ,siderurgistii de la Otel inox Targoviste stiu cel mai bine ,daca mai exista combinatul .
Acesta era al 2 lea inox ,ca ,puritate dupa cel suedez.

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 12 Ianuarie 2011, ora 10:38

De la: 9am243736, la data 2011-01-06 15:40:07da' inoxul nu este mai greu decat fierul? ca daca isi pune cizma pe grumazul nostru...

Ce de chimie sti ba baiete ,otelul inox ,e tot fier dar e o combinatie de fier cu alte metale inoxidabile,ca ,nichel ,cadmiu, etc. mai contine si carbon ,dar difera concentratiile ,siderurgistii de la Otel inox Targoviste stiu cel mai bine ,daca mai exista combinatul .

cuculete

4 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 13 Ianuarie 2011, ora 12:08

O poveste romaneascã spune aºa:era,odatã,o familie formatã din:mama,tata si un copil.Ei aveau ºi un mãgar.Trebuind sã meargã undeva ºi luând mãgarul s-au gândit care sã cãlãreascã.Primul se urcã bãrbatul.Trecând printr-un sat,lumea râdea de el:uite coºcogeamite gãliganul,merge cãlare ºi copilul pe jos.!În satul urmãtor coboarã omul ºi urcã copilul,lumea râdea cã uite copilul tânãr merge cãlare ºi mama pe jos fiind bolnavã.Urmãtorul sat coboarã bãiatul ºi urcã mama.Lumea iar râdea cã mama stã cãlare ºi copilul pe jos.Vorba lui Anton Pann:mai rãmãsese de-acuma o încercare/Sã ia acuma dânºii mãgarul în spinare.Sau:gura lumii slobodã.Ce am vrut sã spun cu asta poveste?dupã perindarea tuturor partidelor din þara noastrã la guvernarea þãrii ºi nu s-a reuºit decât din rãu în mai rãu,a mai rãmas doar încercarea monarhiei!!însã atenþie mãrita trebuie pentru cã odatã reapucat osul în mânã de monarhie,niciodatã nu se va mai scapa de ea!!

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2011, ora 12:14

De la: JEFUIT_DE_FESENEI, la data 2011-01-12 10:38:38

merci de informatii, nu sunt prea exacte dar nu ma intereseaza "chimia" otelului, mesajul era altul...
cred ca prin clasa a VII a am invatat la geografia patriei de otelurile speciale de la targoviste, si chiar era greu de uitat un asemenea lucru, dand admitere la facultate tot la geografie...

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2011, ora 12:16

De la: cuculete, la data 2011-01-13 12:08:56O poveste romaneascã spune aºa:era,odatã,o familie formatã din:mama,tata si un copil.Ei aveau ºi un mãgar.Trebuind sã meargã undeva ºi luând mãgarul s-au gândit care sã cãlãreascã.Primul se urcã bãrbatul.Trecând printr-un sat,lumea râdea de el:uite coºcogeamite gãliganul,merge cãlare ºi copilul pe jos.!În satul urmãtor coboarã omul ºi urcã copilul,lumea râdea cã uite copilul tânãr merge cãlare ºi mama pe jos fiind bolnavã.Urmãtorul sat coboarã bãiatul ºi urcã mama.Lumea iar râdea cã mama stã cãlare ºi copilul pe jos.Vorba lui Anton Pann:mai rãmãsese de-acuma o încercare/Sã ia acuma dânºii mãgarul în spinare.Sau:gura lumii slobodã.Ce am vrut sã spun cu asta poveste?dupã perindarea tuturor partidelor din þara noastrã la guvernarea þãrii ºi nu s-a reuºit decât din rãu în mai rãu,a mai rãmas doar încercarea monarhiei!!însã atenþie mãrita trebuie pentru cã odatã reapucat osul în mânã de monarhie,niciodatã nu se va mai scapa de ea!!

pilda este buna, numai concluzia nu prea..., monarhia vine cu aceeasi clasa politica si cu acelasi sistem social..., adica o corvoada in plus, nimic mai mult...

9am184758

5 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2011, ora 14:28

Dle Nastase Mihail,
Zi clar ca esti un fost comunist care considera ca "regele ne-a facut atata rau", asa cum s-a exprimat odata Dl fost securist Bogdan Balthazar si stai cuminte. Probabil ca nu mai ai multe de trait si vrei sa pleci cu dorinta expresa de a mai varsa ceva venin peste neamul romanesc. Semeni ca atitudine si intelegere a realitatilor cu cei din vechea garda comunista - bolsevica din anii '50 si dupa.
De ce te infierbanti? Daca tu vezi Spania ca un exemplu unicat asta dovedeste rea intentie, ori prostie. Adevarata cale spre ordine, respectarea legilor si continuitatea de neam se va deschide odata cu instaurarea monarhiei in Romania.
Fata de marlania afisata azi la nivel de Presedinte, prezenta Majestatii Sale Regele Mihai I in viata politica, economica si sociala, culturala si religioasa va fi salvarea Romaniei din mizeria groasa in care ne-am afundat.
Nihil Sine Deo !

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 13 Ianuarie 2011, ora 19:09

De la: cuculete, la data 2011-01-13 12:08:56O poveste romaneascã spune aºa:era,odatã,o familie formatã din:mama,tata si un copil.Ei aveau ºi un mãgar.Trebuind sã meargã undeva ºi luând mãgarul s-au gândit care sã cãlãreascã.Primul se urcã bãrbatul.Trecând printr-un sat,lumea râdea de el:uite coºcogeamite gãliganul,merge cãlare ºi copilul pe jos.!În satul urmãtor coboarã omul ºi urcã copilul,lumea râdea cã uite copilul tânãr merge cãlare ºi mama pe jos fiind bolnavã.Urmãtorul sat coboarã bãiatul ºi urcã mama.Lumea iar râdea cã mama stã cãlare ºi copilul pe jos.Vorba lui Anton Pann:mai rãmãsese de-acuma o încercare/Sã ia acuma dânºii mãgarul în spinare.Sau:gura lumii slobodã.Ce am vrut sã spun cu asta poveste?dupã perindarea tuturor partidelor din þara noastrã la guvernarea þãrii ºi nu s-a reuºit decât din rãu în mai rãu,a mai rãmas doar încercarea monarhiei!!însã atenþie mãrita trebuie pentru cã odatã reapucat osul în mânã de monarhie,niciodatã nu se va mai scapa de ea!!

Imi pare rau ca va contrazic dar ati uitat ... Partidul facut de Vadim ! Si la ultimile alegeri a fost ales in Parlamentul European ... Deputat ! Chiar atata ... indiferenta din partea dvs. Doar Partidul / partidele Monarhice nu au intrat nici in ... Parlamentul de la Bucuresti ! Se poate una ca asta ... Ce greseala MARE ati facut ... !?

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 13 Ianuarie 2011, ora 19:24

De la: 9am184758, la data 2011-01-13 14:28:51Dle Nastase Mihail,
Zi clar ca esti un fost comunist care considera ca "regele ne-a facut atata rau", asa cum s-a exprimat odata Dl fost securist Bogdan Balthazar si stai cuminte. Probabil ca nu mai ai multe de trait si vrei sa pleci cu dorinta expresa de a mai varsa ceva venin peste neamul romanesc. Semeni ca atitudine si intelegere a realitatilor cu cei din vechea garda comunista - bolsevica din anii '50 si dupa.
De ce te infierbanti? Daca tu vezi Spania ca un exemplu unicat asta dovedeste rea intentie, ori prostie. Adevarata cale spre ordine, respectarea legilor si continuitatea de neam se va deschide odata cu instaurarea monarhiei in Romania.
Fata de marlania afisata azi la nivel de Presedinte, prezenta Majestatii Sale Regele Mihai I in viata politica, economica si sociala, culturala si religioasa va fi salvarea Romaniei din mizeria groasa in care ne-am afundat.
Nihil Sine Deo !

1) Vedeti ca altcineva si-a adjudecat aceasta ... Deviza ! Ati platit ... Dreptul de autor ?
2) Nu mai dati cu "pietre" in domnul Nastase, ca nu este singurul care nu are o parere "buna" despre Monarhia Romaneasca - in general, si despre Mihai - in particular.
3) Macar dansul (dl. Nastase) si-a trecut un nume in dreptul numele de "user", dvs ... nu. Deci mai multa incredere prezinta parerea dansului decat ... una ce arata cat de ... "curajos" sunteti dvs.
4) Ce varta aveti ? Ati trecut de ... Liceu ? Ca nici macar aceasta informatie nu avem, pt ca sa intelegem de unde aveti atata ... "dragoste" fata de Monarhie. Tare imi pare ca strigati ca altii sunt "fosti" Comunisti, ca sa nu verifice nimeni ca ati "fost" Securist sau Activist de Partid (PCR). Gresesc cumva ...?!
5) Nu suntr de acord cu parerea dvs ca "Monarhul Mihai" ne-ar "salva tara", pt ca dvs nu ne-ati oferit nici o "varianta" in aceasta directie ... doar ati facut doar o simpla "remarca" (oare de ce nu ati venit cu date concrete care sa va sustina "parerea" ?!), asa ca pot sa nu o iau in consideratie ! Asta ati dorit, asta ati obtinut !

9am096416

278 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2011, ora 21:37

De la: tibimazur, la data 2011-01-01 13:13:22
De la: JEFUIT_DE_FESENEI, la data 2010-12-31 02:50:59
De la: JEFUIT_DE_FESENEI, la data 2010-12-28 01:21:14Cand a venit in Romania printul Carol de Hohenzollern-Sigmaringen n-a adus cu el nici un fel de avere.
Ulterior.cu suma obtinuta din vanzarea bunurilor sale succesorale din Germania,a cumparat mosiaZorleni din jud.Tutova.Mosia fiind prea mica pentru functia lui de domnitor si mai apoi de cea de rege.Carol I al Romania ,a primit de la credinciosii sai sfetnici,conditii,optime de trai,cat si posibilitatea acumularii unor imense averi.Astfel domeniul coroanei fusese constituit prin Legea din 10 iunie 1884 si se compunea din 12 mosii, care totalizau peste 100000 ha teren,cu cladiri si atenansele aferente.
Coroana avea dreptul doar de folosiinta ,asupra suprafetei si subfetei,acestor proprietati,pe care le putea exploata gratuit,fie direct ,fie prin arenda.
Pentru ca darul sa fie complet,iar regele multumit si babsolvit de orice griji,bunurile,imobile ce intrau in componenta domeniuluiCoroanei erau scutite de impozite catre stat.
Si ca sa vedeti saracii regi ai Romaniei impusi de marile puteri,in juramantul depus ziceau...Totul pentru tara,In testamentul lui Carol I a lasat mostenire mosiile Brosteni jud Suceava,Sinaia-Predeal,ManastireaIlfov,Slobozia-Zorleni Tutova, si altele.In testament Carol I a lasat mostenire Statului Roman,adica coroanei colectia de tablouri,in intregime..Ferdinand a lasat testament urmasilor urmatoarea avere saracu.
lui Mihaita
A cladirile de pe mosia Sinaia
b. intreaga mosie din Sinaia-Predeal.
c.Casele si cladirile din Bucuresti,folosite decasa regala astfel
1,imobilul din str,palatului
2,imobilul din str.Campineanu nr. 24-26,2 corpuri.
3,imobilul din str,campineanu nr. 28,
4. imob. cu depend, si serele Campineanu nr .30,
5 imob campineanu,32 partea dreapta ,parter,
6 im.str pictorGrigorescu nr. 24 atelier,tamplarie,spalatorie si locuinte,
7. magazia de fier str ,pictor grigorescu nr.24,
8.casa noualanga remiza cu parter si 2 etaje str, n grig.24
9imob din parculFilipescucu subsol,parter si etaj cu garaj aleea gherghel str A nr.3
ReginaMaria pe langa casa data de stat mai primeste mostenire
a mobilele din resedinta si cele de la Sinaia,
b.folosinta pe tot timpul vietii a castelului din Sinaia,impreuna cu casa de oaspeti si dependintele,garajele si grajdurile,
c.uzufructul intregii mosii Sinaia-Predeal,pe tot timpul minoritatii regelui mihaita,,25 oct 1939
Imobile rurale lasate mostenire.
Terenul si cladireaLapusna,Mures ,2000000 lei.
MosiaBrosteni jud,Neamt,85 000000 lei,avere mobila, 8749511 leib total 93749511.
Mosia Poieni jud Iasi,18000000 plus mobila 2 209 798= 20 209 798
mosia ZorleniTutova 1723 ha = 27 000 000,
mobile de 5 551 283=total-32 551 283 lei

urmarea pe aldata mai am 10 pagini cu averile acumulate de saracii regi si cinstiti care =i durea fix in pix de muritorii de rand.

Continuarea cu mostenireareginei Maria
Imobile urbane
Casa din str.Campineanu nr,20 Bucuresti,4 500 000
Casa str.Campineanu 27 3 000 000 lei
Casa din str.Campineanu 34 2 600 000 lei
Casa str.Stirbei voda,Domeniul coroanei 17 000 000-27 100 000 lei
Terenul viran sos.Col M Ghica 39. Buc. 4 300 000 lei
Casa str Caragiale 6 489830 lei
Parcela Techirghiol 106 223 lei
Avere mobila
Numerar la casa
Domeniul coroanei lei 1 950 788
Numerar la casa centrala aM Sregelui 3 128 480 lei
Numerar monede straine
Franci Franc 63 145,55 a 6,35 lei= 400 974
Coroane Austr.25 470 sil,2,50 a 22,80lei=57
Fr Elv. 107,75 a 31,20 lei 3 362
Drahme 1 627 a 2,15 lei 3 498
Lire It.31 489,65 a 8,82 lei 277 739
Rm 719 a 38,50 lei 27 681
Dinari 1 812 ,90 a 2,85=5 167
K stg.46 18/2, 1/2 a 787 lei 36 911
Dolari 15 a 161 lei 2 415
Fr Belg 100 a 4,48 lei=448
Cor Cehe 7 048 a 4,79 lei=33 760
CorUng 573 000 lei 1 273 =793 285
Titluri,actiuni,aflate la casa regala,banci,etc ,conform tablouluilei=152 813 138
Detaliat
750 actiuni la Energia a 500 lei buc.=375000
2857 act Cantacuzino a 500 lei=1 428 500
1 069 000 lei renta5 %=922 a 50%lei 534 500-2 338 000
Cont Banca Tarii Romanestilei 1 074 250
BCR 70 430 LEI
nOUA FABRICA DE POSTAV AZUGA 327 582 lei
Fabrica de hartie busteni lei 7 270 991
Pivnitele RHEIN si CO Azuga 135 261lei

continuare maine

ai perfecta dreptate .acest monarh care gelos fiind pe Maresalul Antonescu ,l-a vandut rusilor pe o medalie NU are ce cauta pe tronul acestei tari.el si tot neamul lui au furat destul acest popor si au luat inapoi cu varf si indesat ceea ce alti monarhi din fostele case regale nu au primit nimic si nici nu au pus varf de picior in fosta tara .Sondajul este FALS .sunt tineri care habar nu au de existenta acestui individ si a slutelor sale analfabete .

M
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 14 Ianuarie 2011, ora 10:39

De la: 9am243736, la data 2011-01-13 12:16:44

pilda este buna, numai concluzia nu prea..., monarhia vine cu aceeasi clasa politica si cu acelasi sistem social..., adica o corvoada in plus, nimic mai mult...

ntzzz ! vine cu PUTEREA EXEMPLULUI PERSONAL ! am mai spus-o si o s-o mai spun : cind CAROL a venit aici ,a gasit o tara-n SALVARI si prin conduita impusa tuturor prin Exemplul Personal , ne-a obligat , caci ONOAREA OBLIGA , sa lepadam salvarii si sa ne ocupam locul cuvenit in Europa ....Bucurestiul era Micul Paris , Ro avea ca reprezentant de seama la ONU pe dl. Titulescu ....azi, Sarkozy il da cu mina de o parte pe cel ce ne reprezinta-n lume, ca pe un scaun uitat in drum ! va place ? sunteti mindri de asta ? eu, Nu ...ba, chiar mi-e rusine de rusinea lui ....din pacate, el habar n-are de acest cuvint : rusine !

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 14 Ianuarie 2011, ora 18:55

De la: gabigabi, la data 2011-01-14 10:39:48 ntzzz ! vine cu PUTEREA EXEMPLULUI PERSONAL ! am mai spus-o si o s-o mai spun : cind CAROL a venit aici ,a gasit o tara-n SALVARI si prin conduita impusa tuturor prin Exemplul Personal , ne-a obligat , caci ONOAREA OBLIGA , sa lepadam salvarii si sa ne ocupam locul cuvenit in Europa ....Bucurestiul era Micul Paris , Ro avea ca reprezentant de seama la ONU pe dl. Titulescu ....azi, Sarkozy il da cu mina de o parte pe cel ce ne reprezinta-n lume, ca pe un scaun uitat in drum ! va place ? sunteti mindri de asta ? eu, Nu ...ba, chiar mi-e rusine de rusinea lui ....din pacate, el habar n-are de acest cuvint : rusine !

Plecand de la o afirmatie gresita ... este firesc sa ajungeti la o concluzie gresita !

Daca consideram ca Carol I a venit cu ... "exemplul personal" (ca averea nu avea decat geamantanul pe care l-a putut cara singur) atunci ... nu inteleg cum urmasii lui pe Tronul Romaniei nu au respectat acest "exemplu" in favoarea Tarii (a Romaniei, adica), ca in "interesul personal" i-au depasit "exemplul personal" ?!

In mod gresit apreciati ca ... romanii au stat imbracati in "salvari" in vremea cand "soarta Tarii" se discuta la Constantilopol (cam 150 de ani a fost perioada "domnilor fanarioti" - culmea erau ... greci, asa ca nu purtau nici acestia ... salvari).

Titulescu a ajuns "specialist in economie si Diplomatie" prin ... invatatura proprie si nu prin "ajutorul Monarhiei" (ca multi altii ... Conti, duci, marchizi, baroni care si-au "cumparat" rangul in ierarhia Regalista). Ca era asa de "pretios" Monarhiei s-a vazut in momentul cand nu a mai fost de acord cu ... politica facuta de Monarhia Romaneasca - a fost ... otravit. Simplu, nu-i asa ?!

Ca se fac greseli in Diplomatia Romaneasca si acuma (ca "greselile" facute de Monarhia Romaneasca atunci cand am ... CEDAT parti din Tara le-am vazut) este adevarat, dar asta nu inseamna ca atunci cand am avut Diplomati "isteti" nu am iesit in castig ! Dar sa recunosti numai ce a facut (intamplator sau nu) Regimul Monarhist, comparativ cu cel Comunist mi se pare o mare greseala ! Obtineti contrariul procedand asa !

Referitor la Sarkozy, v-as atragea atentia la un gest pe care l-a facut ... Baroso (degetul la cap) atunci cand a vorbit cu Basescu despre acesta ! Oare ce sugera acel gest ?! Sunt ... "anti-basescu", dar atunci cand reprezinta Romania sunt ... obligat sa ii aprob demersurile care AVANTAJEAZA direct Romania ! Si in acel moment asta facea Basescu, din cate am inteles eu studiind Declaratiile facute de Presedintie, Partide (de Guvernamant sau de Opozitie) si Comentariile facute de mass-media (de Guvernamant, de Opozitie sau Straina). Ca Basescu urmarea de fapt ... "interesul (politic) propriu" si asta este adevarat si merita "facut cu ou si otet", dar trebuie sustinut ce privea "interesul Tarii" si trebuie arata ce reprezinta "interesul" lui. Dumneavoastra in dorinta de a "trage spuza pe turta Monarhiei" amesteca cele doua ... "interese" si asta nu ajuta pe nimeni, dupa mine !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 14 Ianuarie 2011, ora 19:01

De la: eugenb, la data 2011-01-14 18:55:23
De la: gabigabi, la data 2011-01-14 10:39:48 ntzzz ! vine cu PUTEREA EXEMPLULUI PERSONAL ! am mai spus-o si o s-o mai spun : cind CAROL a venit aici ,a gasit o tara-n SALVARI si prin conduita impusa tuturor prin Exemplul Personal , ne-a obligat , caci ONOAREA OBLIGA , sa lepadam salvarii si sa ne ocupam locul cuvenit in Europa ....Bucurestiul era Micul Paris , Ro avea ca reprezentant de seama la ONU pe dl. Titulescu ....azi, Sarkozy il da cu mina de o parte pe cel ce ne reprezinta-n lume, ca pe un scaun uitat in drum ! va place ? sunteti mindri de asta ? eu, Nu ...ba, chiar mi-e rusine de rusinea lui ....din pacate, el habar n-are de acest cuvint : rusine !

Plecand de la o afirmatie gresita ... este firesc sa ajungeti la o concluzie gresita !

Daca consideram ca Carol I a venit cu ... "exemplul personal" (ca averea nu avea decat geamantanul pe care l-a putut cara singur) atunci ... nu inteleg cum urmasii lui pe Tronul Romaniei nu au respectat acest "exemplu" in favoarea Tarii (a Romaniei, adica), ca in "interesul personal" i-au depasit "exemplul personal" ?!

In mod gresit apreciati ca ... romanii au stat imbracati in "salvari" in vremea cand "soarta Tarii" se discuta la Constantilopol (cam 150 de ani a fost perioada "domnilor fanarioti" - culmea erau ... greci, asa ca nu purtau nici acestia ... salvari).

Titulescu a ajuns "specialist in economie si Diplomatie" prin ... invatatura proprie si nu prin "ajutorul Monarhiei" (ca multi altii ... Conti, duci, marchizi, baroni care si-au "cumparat" rangul in ierarhia Regalista). Ca era asa de "pretios" Monarhiei s-a vazut in momentul cand nu a mai fost de acord cu ... politica facuta de Monarhia Romaneasca - a fost ... otravit. Simplu, nu-i asa ?!

Ca se fac greseli in Diplomatia Romaneasca si acuma (ca "greselile" facute de Monarhia Romaneasca atunci cand am ... CEDAT parti din Tara le-am vazut) este adevarat, dar asta nu inseamna ca atunci cand am avut Diplomati "isteti" nu am iesit in castig ! Dar sa recunosti numai ce a facut (intamplator sau nu) Regimul Monarhist, comparativ cu cel Comunist mi se pare o mare greseala ! Obtineti contrariul procedand asa !

Referitor la Sarkozy, v-as atragea atentia la un gest pe care l-a facut ... Baroso (degetul la cap) atunci cand a vorbit cu Basescu despre acesta ! Oare ce sugera acel gest ?! Sunt ... "anti-basescu", dar atunci cand reprezinta Romania sunt ... obligat sa ii aprob demersurile care AVANTAJEAZA direct Romania ! Si in acel moment asta facea Basescu, din cate am inteles eu studiind Declaratiile facute de Presedintie, Partide (de Guvernamant sau de Opozitie) si Comentariile facute de mass-media (de Guvernamant, de Opozitie sau Straina). Ca Basescu urmarea de fapt ... "interesul (politic) propriu" si asta este adevarat si merita "facut cu ou si otet", dar trebuie sustinut ce privea "interesul Tarii" si trebuie arata ce reprezinta "interesul" lui. Dumneavoastra in dorinta de a "trage spuza pe turta Monarhiei" amesteca cele doua ... "interese" si asta nu ajuta pe nimeni, dupa mine !

eh, ce talent aveti de a despica firul...nu in 4 ci-n 'paispe si pierdeti esenta discutiei, ptr. ca oricind si oriunde, PUTEREA EXEMPLULUI PERSONAL IMPUNE O ANUME CONDUITA !

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 14 Ianuarie 2011, ora 19:10

Eugen ,
Imi place la nebunie stilul tau , in a incerca sa impaci si capra si varza , prin metoda : "hai sa va explic babeste" ... Bine , altfel nici nu ai cum , cu multi dintre postantii de pe acest forum ...
Iti atrag atentia insa , ca ai raspuns unei doamne , care politic vorbind ... aaa, ba nu , istoric vorbind , posteaza mereu , MEREU , mesaje pline de analiza , gandire matura !! PROFUNDE !!
Vezi insa un lucru , si asta iti pot spune din proprie experienta , nu insista sa ii arati doamnei ca greseste ... Ca in orice termeni ai incerca sa ii explici , vei jignit , ofensat si "mustruluit" cam dur !
Nuuu , nu ca la usa cortului , ca nu e genul ... Ea . Are prieteni , insa ...

Eu iti doresc supcesuri , in demersurile tale !!

Un binevoitor al opiniei publice ...

Jules Verne....
Pagini: << 7 8 9 10 11 12 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Monarhia este in sondaje pe primul loc !
Mergi la: