back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

monarhia este in sondaje pe primul loc !

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

21 mesaje
Postat pe: 25 Decembrie 2010, ora 21:33

Monarhia trebuia sa revina in 1990. Insa promisiunile electorale au determinat mosii si babele si pensionarii si activistii de partid sa aleaga tot republica ca sa mai ia un venit. Acum noi, am picat drept generatie de sacrificiu. Din cauza unor javre de oamei , care dupa 1990 au votat Iliescu si alte canalii.

dalina

388 mesaje
Postat pe: 25 Decembrie 2010, ora 21:35

De la: 9am22101, la data 2010-12-25 20:32:15 E adevarat,dar sa nu uitam ca toate celelalte moharhii,pe care le admiri,au fost puteri coloniale
pentru care mai mult de jumatate din lume au muncit ca sclavi sute de ani.Moharhia din Romania ,ce a fost?,o monarhie impusa de restul Europei,pentru printi care nu aveau ce conduce.
PS Marea Britanie,Franta mia au si acum tari vasale .

POVESTI NEMURITOARE!

Raporteaza abuz de limbaj
mg_mihail2009

23 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2010, ora 08:00

Cred in acest sondaj pentru ca multi suntem dezamagiti de actuala clasa politica.Daca regele ar candida la presedentie cred ca ar avea mari sanse iar in mandatul sau se vor gasii solutii pentru schimbarea constitutiei.Trebuie sa mai incercam si altceva daca astia nu stiu altceva decat sa minta,fure,sa ne taie veniturile,sa mareasca taxele,sa ne spuna sa fim solidari dar numai noi pentru ca ei se scalda in lux. Ceva trebuie sa se intample sa scapam de actuala clasa politica care nu isi vede decat propriile interese

9am098140

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Decembrie 2010, ora 11:02

"monarhiile moderne"....a nu se confunda modernul cu contemporanul

radu_b100

15 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2010, ora 14:22

Nu stiu de ce atata lume confunda traiul bun din timpul monarhiei cu monarhia in sine. Trebuie sa intelegeti ca nu conteaza ca persoana care e "seful statului" e rege sau monarh, pentru ca nu ei conduc tara! In secolul in care traim tara e condusa de cele trei puteri(separatia puterilor in stat). Deci nu o putem duce mai bine daca un anume x e rege si nu presedinte. Treziti-va. Nu mai vizati la trecut! Ganditi-va in viitor!

liviu_doru2008

87 mesaje

Postat pe: 26 Decembrie 2010, ora 17:19

care gindire ? flamindul e multumit cu o coaja de mamaliga ! regalitate , ordine ? prostia si milogeala lasa loc la ciordeala , viitorul national o tiganie la misto , pacat ca am pierdut ocazia sa incerce pretenii niscai arme pe noi ca pe sarbi , asa din dragoste !da la anu se rezolva , traienica , presedintele numa al meu rade si ce a ramas , asta sa ai cumpere lenutei chilotei cu dantela ! CELOR CARE NU AU EMIGRAT SA O FACA , CELOR CARE AU FACUT-O SA NA SE INTOARCA !

CREDINTA SI CALITATE !!!
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2010, ora 18:31

A sosit Craciunul si doresc sa ridic un pahar de sampanie in cinstea Majestatii Sale Regele Mihai al Romaniei precum si in cinstea membrilor Casei Regale a Romaniei!!!
De asemenea ridic paharul de vin cinstea d-lor Crin Antonescu si a lui Daniel Constantin, carora le doresc un viitor politic consistent!!! Nu uitati d-lor ca partidele cu doctrina liberala si cele conservatoare au fost intotdeauna apropiate si poate chiar inrudite.
D-lor politicieni, sunteti tineri, sunteti puternici si mai ales sunteti inteligenti!!! Ei bine, colaborand indeaproape pentru a readuce monarhia constitutionala in Romania, readuceti in tara normalitatea, stabilitatea, valorile autentice si progresul. Nu uitati ca Securitatea romaneasca care se zbate de ceasul mortii in aceste momente sa mentina tara in primitivism, ignoranta si negativism, nu a evoluat deloc si actioneaza si acum cu metodele anilor `50 ( a se viziona filmul romanesc "Portretul luptatorului la tinerete"). Nu uitati d-lor ca Securitatea, aceasta forta retrograda, este extrem de stereotipa si desueta in actiuni, prin urmare, AICI PUTETI CASTIGA UN ASCENDENT IN FATA EI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Domniile voastre ati dovedit suplete mentala, creativitate, intransigenta, prezenta de spirit, si astfel ati dovedit ca puteti urni Romania din conul de umbra in care a intrat, realizand MARELE SALT: ACELA SPRE O DEMOCRATIE AUTENTICA SI IN FAPT NU DOAR IN DECLARATII , SI CONSOLIDATA DE TIPUL CELOR DIN EUROPA DE VEST, AVAND-UL CA MONARH PE MAJESTATEA SA MIHAI AL ROMANIEI SI CA PARTIDE LA PUTERE, PE CEL NATIONAL LIBERAL SI PE CEL CONSERVATOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SA FIE INTR-UN CEAS BUN MAJESTATEA VOASTRA SI D-LOR POLITICIENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 27 Decembrie 2010, ora 00:35

Asa este am observat si eu ,
AM INTORS FOAIA SI III,E CLAR ,CU FOAIA INTOARSA ,FONFULICI E PE PRIMUL LOC DE LA COADA.

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2010, ora 00:39

De la: 9am033287, la data 2010-12-26 17:19:50 care gindire ? flamindul e multumit cu o coaja de mamaliga ! regalitate , ordine ? prostia si milogeala lasa loc la ciordeala , viitorul national o tiganie la misto , pacat ca am pierdut ocazia sa incerce pretenii niscai arme pe noi ca pe sarbi , asa din dragoste !da la anu se rezolva , traienica , presedintele numa al meu rade si ce a ramas , asta sa ai cumpere lenutei chilotei cu dantela ! CELOR CARE NU AU EMIGRAT SA O FACA , CELOR CARE AU FACUT-O SA NA SE INTOARCA !

ANAGRAMA
PDL=DeLaPidatori

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2010, ora 01:19

Imi pare rau ca trebuie sa va contrazic, stimata doamna "9am178165" dar ... gresiti ! Acum ne aflam in Sarbatorirea ... Craciunului ! Ce sarbatoriti dvs acum : Mos Craciun cu darurile pt copiii sau Nasterea lui Iisus Hristos ? Din cate spun preotii ... Mos Craciun este o practica ... pagana ! Faptul ca in loc sa sarbatoreasca Nasterea Domnului (doar ... Regele este "unsul lui Dumnezeu pe pamant) fostul Rege sarbatoreste .... obiceiul "pagan", ne demonstreaza ca ... aceasta "credinta" nu este asa de mare ! Mie imi demonstreaza ca se cauta din partea fostei Case Regale .... "atragerea" de viitori "supusi", dar ... slaba nadejde ! Unii se imbata cu ... apa de trandafiri" !

Referitor la cele doua ... Partide "infratite", iar gresiti !
[quote] Nu uitati d-lor ca partidele cu doctrina liberala si cele conservatoare au fost intotdeauna apropiate si poate chiar inrudite. [/quote]
Ati uitat ca ... "Partidul istoric" condus de Bratianu l-a "silit" sa ABDICE pe Alexandru Ioan I (intaiul) Cuza, si tot acest Partid l-a ... "uns" Rege pe Printul venit doar cu o ... valiza in Romania (cred ca stiti la cine ma refer). Si tot atat de bine cunoasteti si faptul ca in 1944 a fost alaturi de .... Mihai, ca sa il aresteze pe Antonescu si implicit sa permita ca Armata Romana sa ia ... "drumul Siberiei". Acum 20 ani au aparut din nou cele doua "partide istorice" si (oare de ce ?!) s-au umplut imediat de ... Comunisti si de ... Securisti ! Acuma va bucurati ca are cine sa va scape de "noul comunism" ! Adica tot in ... fostii comunisti aveti incredere !

Mentiune :
- Cine a fost de acord sa revina in tara ... fostul Rege ? Un ... fost Comunist !
- Cine a aprobat sa i se recunoasca ... dreptul de "Sef de Stat" ? Un ... fost Comunist !
- Cine ... etc., etc., etc. Lista poate continua, dar ... ce/cui folos/foloseste cu adevarat ? Romaniei ?! ... Cu siguranta NU !

Corb la corb nu-si scoate ochii !

Intrebare :
Daca maine ar fi numit in fruntea Romaniei ... Regele, va semna acesta (din proprie initiativa si pe raspunderea lui - indiferent daca ... Parlamentul Romaniei este sau nu este de acord) arestarea lui ... Basescu si al "suporterii" lui din ... PD-L, care n-au facut nici un bine acestei tari, ci dimpotriva ... ?

Cand o sa aveti un raspuns la aceasta intrebare, cred ca o sa fiti mai aproape de ... "solutia Monarhista", decat sunteti acum ! deocamdata ... solutia voastra este foarte departe ! Dar a "spera" este ceva obisnuit omului, asa ca ... SPERATI ! Trezirea o sa fie foarte ... dureroasa pt unii ... Pacat !

Sarbatori Fericite !

Obs. Cei care nu sunt de acord cu parerea mea ... nu am sa ma supar ... daca nu o s-o cititi astazi !

9am180127

3 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2010, ora 14:27

daca dta nu cunosti ceva asta nu inseamna ca nu exista
te poti interesa ce a facut familia regala pentru romania dupa si inaintea revenirii in tara
adevarat sunt multi timpiti in tara asta
ar trebui facut chiar un sondaj de opinie daca e adevarata teoria relativitatii ca deeeee poporul stie tot

radu_b100

15 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2010, ora 15:00

De la: eugenb, la data 2010-12-27 01:19:32Imi pare rau ca trebuie sa va contrazic, stimata doamna "9am178165" dar ... gresiti ! Acum ne aflam in Sarbatorirea ... Craciunului ! Ce sarbatoriti dvs acum : Mos Craciun cu darurile pt copiii sau Nasterea lui Iisus Hristos ? Din cate spun preotii ... Mos Craciun este o practica ... pagana ! Faptul ca in loc sa sarbatoreasca Nasterea Domnului (doar ... Regele este "unsul lui Dumnezeu pe pamant) fostul Rege sarbatoreste .... obiceiul "pagan", ne demonstreaza ca ... aceasta "credinta" nu este asa de mare ! Mie imi demonstreaza ca se cauta din partea fostei Case Regale .... "atragerea" de viitori "supusi", dar ... slaba nadejde ! Unii se imbata cu ... apa de trandafiri" !

Referitor la cele doua ... Partide "infratite", iar gresiti !
[quote] Nu uitati d-lor ca partidele cu doctrina liberala si cele conservatoare au fost intotdeauna apropiate si poate chiar inrudite.

Ati uitat ca ... "Partidul istoric" condus de Bratianu l-a "silit" sa ABDICE pe Alexandru Ioan I (intaiul) Cuza, si tot acest Partid l-a ... "uns" Rege pe Printul venit doar cu o ... valiza in Romania (cred ca stiti la cine ma refer). Si tot atat de bine cunoasteti si faptul ca in 1944 a fost alaturi de .... Mihai, ca sa il aresteze pe Antonescu si implicit sa permita ca Armata Romana sa ia ... "drumul Siberiei". Acum 20 ani au aparut din nou cele doua "partide istorice" si (oare de ce ?!) s-au umplut imediat de ... Comunisti si de ... Securisti ! Acuma va bucurati ca are cine sa va scape de "noul comunism" ! Adica tot in ... fostii comunisti aveti incredere !

Mentiune :
- Cine a fost de acord sa revina in tara ... fostul Rege ? Un ... fost Comunist !
- Cine a aprobat sa i se recunoasca ... dreptul de "Sef de Stat" ? Un ... fost Comunist !
- Cine ... etc., etc., etc. Lista poate continua, dar ... ce/cui folos/foloseste cu adevarat ? Romaniei ?! ... Cu siguranta NU !

Corb la corb nu-si scoate ochii !

Intrebare :
Daca maine ar fi numit in fruntea Romaniei ... Regele, va semna acesta (din proprie initiativa si pe raspunderea lui - indiferent daca ... Parlamentul Romaniei este sau nu este de acord) arestarea lui ... Basescu si al "suporterii" lui din ... PD-L, care n-au facut nici un bine acestei tari, ci dimpotriva ... ?

Cand o sa aveti un raspuns la aceasta intrebare, cred ca o sa fiti mai aproape de ... "solutia Monarhista", decat sunteti acum ! deocamdata ... solutia voastra este foarte departe ! Dar a "spera" este ceva obisnuit omului, asa ca ... SPERATI ! Trezirea o sa fie foarte ... dureroasa pt unii ... Pacat !

Sarbatori Fericite !

Obs. Cei care nu sunt de acord cu parerea mea ... nu am sa ma supar ... daca nu o s-o cititi astazi ! [/quote]

Nu conteaza ca regele Carol I a venit in Romania doar cu o valiza, conteaza ca el si nepotul sau, Ferdinand au facut foarte multe pentru Romania. Insa nu inseamna ca daca vine din nou un rege la putere o ducem bine, ci conteaza cine va conduce tara, indiferent ca e rege sau presedinte. SA FIE CLAR!

vlarostip

18 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 27 Decembrie 2010, ora 16:47

De la: nastasemihail, la data 2010-11-21 00:30:16Asta fiindca oamenii confunda derapajele de acum, cu parlamentarismul. Derapajele de acum sint datorita autoritarismului. Un om niciodata nu va putea lua corect, deciziile pe care le iau mai multi.
Un singur om ptr a conduce are nevoie de autoritarism, Un grup de oameni, nua re nevoie de a se impune in forta. Cu atit mai mult deciziile majoritatii, sau ale tuturor.
La noi monarhia este inteleasa ca o autoritate, ceea ce este o aberatie. Este o monarhie de tip ev mediu. Monarhiile moderne sint doar ornamentale. In realitate sint tot parlamentare. Insa se pastreaza intentionat confuzia intre autoritarism si democratie, monarhie si parlamentarism.

Cind un singur om ia decizii, mai ales in conditii de criza, sau conflict, si sint gresite, isi poate rade de pe suprafata pamintului, obiectul muncii, TARA PE CARE O CONDUCE.

vlarostip

18 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2010, ora 16:48

De la: nastasemihail, la data 2010-11-21 00:30:16Asta fiindca oamenii confunda derapajele de acum, cu parlamentarismul. Derapajele de acum sint datorita autoritarismului. Un om niciodata nu va putea lua corect, deciziile pe care le iau mai multi.
Un singur om ptr a conduce are nevoie de autoritarism, Un grup de oameni, nua re nevoie de a se impune in forta. Cu atit mai mult deciziile majoritatii, sau ale tuturor.
La noi monarhia este inteleasa ca o autoritate, ceea ce este o aberatie. Este o monarhie de tip ev mediu. Monarhiile moderne sint doar ornamentale. In realitate sint tot parlamentare. Insa se pastreaza intentionat confuzia intre autoritarism si democratie, monarhie si parlamentarism.

Cind un singur om ia decizii, mai ales in conditii de criza, sau conflict, si sint gresite, isi poate rade de pe suprafata pamintului, obiectul muncii, TARA PE CARE O CONDUCE.

vlarostip

18 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2010, ora 16:57

Cea mai buna solutie pentru a inlatura mizeria "parlamentara" si coruptia. Orice rege constitutional eeste mai bun moderator al societatii decat un for democratic corupt numai de interese. partidele sa existe dar sa-si faca politica pe propriile fonduri castigate din cotizatii sau donatii. Monarhia Constitutionala SINGURA SOLUTIE !!!!!

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2010, ora 23:42

De la: mg_mihail2009, la data 2010-12-26 08:00:46Cred in acest sondaj pentru ca multi suntem dezamagiti de actuala clasa politica.Daca regele ar candida la presedentie cred ca ar avea mari sanse iar in mandatul sau se vor gasii solutii pentru schimbarea constitutiei.Trebuie sa mai incercam si altceva daca astia nu stiu altceva decat sa minta,fure,sa ne taie veniturile,sa mareasca taxele,sa ne spuna sa fim solidari dar numai noi pentru ca ei se scalda in lux. Ceva trebuie sa se intample sa scapam de actuala clasa politica care nu isi vede decat propriile interese

Monarhia va fi doar de fatada prin care se vor scurge si mai multe miliarde de euroi doar pentru ai platii camarilei regale traiul regesc si ale familiilor iepelor lui fonfaila,structurile actuale vor ramane,la fel ca acum doar ca v-a apare inca o gaura neagra unde se va baga fara numar.

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2010, ora 23:51

De la: vlarostip, la data 2010-12-27 16:57:25Cea mai buna solutie pentru a inlatura mizeria "parlamentara" si coruptia. Orice rege constitutional eeste mai bun moderator al societatii decat un for democratic corupt numai de interese. partidele sa existe dar sa-si faca politica pe propriile fonduri castigate din cotizatii sau donatii. Monarhia Constitutionala SINGURA SOLUTIE !!!!!

IA MAI FA SAPATURI SI AI SA VEZI CE BINE AU CONDUS ROMANIA CAROL AL II lea si fiusu cate afaceri cu statul dadea doar la cei ce-i dadea cadou actiuni cu miile la societatile care lucra cu statul exact de la ei s-au invatat cei de dupa 89.Ase vedea CFR,MALAXA,FABRICA DE POSTAV,SI multe altele,Uzinele Resita,Cu CFR un atelier lcumpara vag de la CFR vechi ,le repara si Regele le cumpara pentru CFR aceleasi vag la pret mai mult decat dublu cat costau cele noi. asa cum fac acum cu vag vechi le repara lA Pascani la pret dublu cat costa cele no.

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2010, ora 01:21

Cand a venit in Romania printul Carol de Hohenzollern-Sigmaringen n-a adus cu el nici un fel de avere.
Ulterior.cu suma obtinuta din vanzarea bunurilor sale succesorale din Germania,a cumparat mosiaZorleni din jud.Tutova.Mosia fiind prea mica pentru functia lui de domnitor si mai apoi de cea de rege.Carol I al Romania ,a primit de la credinciosii sai sfetnici,conditii,optime de trai,cat si posibilitatea acumularii unor imense averi.Astfel domeniul coroanei fusese constituit prin Legea din 10 iunie 1884 si se compunea din 12 mosii, care totalizau peste 100000 ha teren,cu cladiri si atenansele aferente.
Coroana avea dreptul doar de folosiinta ,asupra suprafetei si subfetei,acestor proprietati,pe care le putea exploata gratuit,fie direct ,fie prin arenda.
Pentru ca darul sa fie complet,iar regele multumit si babsolvit de orice griji,bunurile,imobile ce intrau in componenta domeniuluiCoroanei erau scutite de impozite catre stat.
Si ca sa vedeti saracii regi ai Romaniei impusi de marile puteri,in juramantul depus ziceau...Totul pentru tara,In testamentul lui Carol I a lasat mostenire mosiile Brosteni jud Suceava,Sinaia-Predeal,ManastireaIlfov,Slobozia-Zorleni Tutova, si altele.In testament Carol I a lasat mostenire Statului Roman,adica coroanei colectia de tablouri,in intregime..Ferdinand a lasat testament urmasilor urmatoarea avere saracu.
lui Mihaita
A cladirile de pe mosia Sinaia
b. intreaga mosie din Sinaia-Predeal.
c.Casele si cladirile din Bucuresti,folosite decasa regala astfel
1,imobilul din str,palatului
2,imobilul din str.Campineanu nr. 24-26,2 corpuri.
3,imobilul din str,campineanu nr. 28,
4. imob. cu depend, si serele Campineanu nr .30,
5 imob campineanu,32 partea dreapta ,parter,
6 im.str pictorGrigorescu nr. 24 atelier,tamplarie,spalatorie si locuinte,
7. magazia de fier str ,pictor grigorescu nr.24,
8.casa noualanga remiza cu parter si 2 etaje str, n grig.24
9imob din parculFilipescucu subsol,parter si etaj cu garaj aleea gherghel str A nr.3
ReginaMaria pe langa casa data de stat mai primeste mostenire
a mobilele din resedinta si cele de la Sinaia,
b.folosinta pe tot timpul vietii a castelului din Sinaia,impreuna cu casa de oaspeti si dependintele,garajele si grajdurile,
c.uzufructul intregii mosii Sinaia-Predeal,pe tot timpul minoritatii regelui mihaita,,25 oct 1939
Imobile rurale lasate mostenire.
Terenul si cladireaLapusna,Mures ,2000000 lei.
MosiaBrosteni jud,Neamt,85 000000 lei,avere mobila, 8749511 leib total 93749511.
Mosia Poieni jud Iasi,18000000 plus mobila 2 209 798= 20 209 798
mosia ZorleniTutova 1723 ha = 27 000 000,
mobile de 5 551 283=total-32 551 283 lei

urmarea pe aldata mai am 10 pagini cu averile acumulate de saracii regi si cinstiti care =i durea fix in pix de muritorii de rand.

tricky

10 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2010, ora 14:58

Ma intrebam de ce Regele Mihai odata cu repatrierea a intrat in tacere, nu a mai adresat romanilor vreun discurs emotionant macar de Sarbatori, acum nu mai este supus cenzurii! La ce experienta vasta are Majestatea Sa in politica, memoriile, amintirile, experientele traite, evenimentele ar putea fi foarte atractive incluse intr-un volum best seller cu siguranta. Sunt atatea de invatat, toata istoria traita alaturi de Regele Ferdinand si regina Maria, Regele Carol al II-lea si Regina Mama Elena, anii '30, apoi experienta unica a Razboiului Mondial, sunt atatea lucruri pe care noi nu le stim si Regele le are sadite adanc in memoria sa. Ideea cu Printul Radu Duda candidat la Presedintie nu a mers, ori esti Rege ori esti Presedinte, nu merge sa incerci pe ambele planuri monarhie si republica! Printesa Margareta nu intra nici D-sa in calculele politice romanesti. Si atunci? Ce rost are dezbaterea cu monarhia? Vedeti Romania renuntand la Republica si revenind la Monarhie? Daca Regele Mihai era mai tanar, poate merita incercarea, cum era in 1992 cand a venit de Pasti pe 26 aprilie si a fost primit cu entuziasm. Din pacate, Presedintii Iliescu si chiar Constantinescu au iubit prea mult puterea, pozitia de sef al statului, incat nu i-au oferit Regelui decat repatrierea si retrocedarea Savarsinului, a palatului Elisabeta si Pelesul cu toate domeniile. Si Regele a acceptat, s-a lasat induplecat de aceste averi si a uitat de rolul sau esential - Regele Romaniei. Ne-a cam uitat, luat in iuresul retrocedarilor care sa ii puna Familia la adapost si la recastigarea statutului financiar de prim ordin, de suprematie.Degeaba se gandesc romanii sa scape de Basescu si sa se indrepte spre Regele - arbitur suveran si impartial. Suntem atat de corupti si de macinati de saracie incat nu avem cum sa mai meditam la tema monarhiei. Erau alte conditii cand a inceput monarhia in Romania. Imparatul Napoleon al III-lea si Regina Victoria se intelesesera asupra necesirtatii crearii statului Romania - care sa separe Rusia de Turcia, misiune grea, daca nu imposibila. De aceea l-au fortat pe Cuza sa abdice si sa vina Regele - Principe atunci Carol I - acum conditiile s-au schimbat - Romania este mai mare si nu mai putem specula pozitia strategica din trecut in lupta dintre imperialism si comunism de care a profitat Ceausescu. Din mizeria actuala Romania inca nu se poate ridica si scutura de Republica, imbracand Mantia Regala ca prin minune. Monarhia mai are de asteptat mult si bine!

radu_b100

15 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2010, ora 20:53

De la: vlarostip, la data 2010-12-27 16:57:25Cea mai buna solutie pentru a inlatura mizeria "parlamentara" si coruptia. Orice rege constitutional eeste mai bun moderator al societatii decat un for democratic corupt numai de interese. partidele sa existe dar sa-si faca politica pe propriile fonduri castigate din cotizatii sau donatii. Monarhia Constitutionala SINGURA SOLUTIE !!!!!

Imi pare rau, dar si monarhia constitutionala are un parlement, format din partide!!! Partidele politice vor exista oricum.

liviu_doru2008

87 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2010, ora 15:39

Domle - jefuitu , DELAPIDATORII erau in timpul lui Pingelica , azi sunt - oameni politici ! La rromanica , indiferent de organizare statala , lingai si pupincuristi se vor aduna ciopor la usa puterii , tocmai am luat una in bot de la un prieten pe care-l aveam de vreo 40 ani , om cu carte multa , care om m-a cam luat de urechi ca l-am criticat pe - boc , bai ! pretenul asta al meu - bucovinean stabilit in Arad , adeca in fruntea natiei , FIS , natie de ametiti cu scurt circuit in creier , intr-o perpetua stare amorfa ! Sa fiti iubiti !

CREDINTA SI CALITATE !!!
eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2010, ora 18:35

De la: 9am033287, la data 2010-12-29 15:39:02Domle - jefuitu , DELAPIDATORII erau in timpul lui Pingelica , azi sunt - oameni politici ! La rromanica , indiferent de organizare statala , lingai si pupincuristi se vor aduna ciopor la usa puterii , tocmai am luat una in bot de la un prieten pe care-l aveam de vreo 40 ani , om cu carte multa , care om m-a cam luat de urechi ca l-am criticat pe - boc , bai ! pretenul asta al meu - bucovinean stabilit in Arad , adeca in fruntea natiei , FIS , natie de ametiti cu scurt circuit in creier , intr-o perpetua stare amorfa ! Sa fiti iubiti !

Puteti sa treceti in aceiasi ... "oala" si pe cei din timpul Monarhiei ! Asa ca exemplul dat ... nu este prea bun ales ! Nu credeti ?!

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2010, ora 20:20

De la: 9am033287, la data 2010-12-29 15:39:02Domle - jefuitu , DELAPIDATORII erau in timpul lui Pingelica , azi sunt - oameni politici ! La rromanica , indiferent de organizare statala , lingai si pupincuristi se vor aduna ciopor la usa puterii , tocmai am luat una in bot de la un prieten pe care-l aveam de vreo 40 ani , om cu carte multa , care om m-a cam luat de urechi ca l-am criticat pe - boc , bai ! pretenul asta al meu - bucovinean stabilit in Arad , adeca in fruntea natiei , FIS , natie de ametiti cu scurt circuit in creier , intr-o perpetua stare amorfa ! Sa fiti iubiti !

E vorba cumva de mandibula? sau de maxilar?
IN DPL MAI SUNT SI OAMENI CORECTI,CINSTITI,ONESTI,DAR CU 2-3 FLORICELE NU VINE PRIMAVARA.

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2010, ora 20:32

ACUM SA NU CREDETI CA NU SUNT IN DPL SI OAMENI SERIOS,CINSTITI ,CORECTI ONESTI,SUNT intr-adevar ,dar cu 3-4 floricele nu vine primavara.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 30 Decembrie 2010, ora 08:58

De la: JEFUIT_DE_FESENEI, la data 2010-12-29 20:32:55

ACUM SA NU CREDETI CA NU SUNT IN DPL SI OAMENI SERIOS,CINSTITI ,CORECTI ONESTI,SUNT intr-adevar ,dar cu 3-4 floricele nu vine primavara.

regret ca nu pot fi de acord cu tine : cind te INHAITEZI cu hotii , mincinosii si ipocritii , incetezi sa mai fi onest, cinstit ,modest ....devi Complice la tot ce fac ai tai si, in mod egal vei fi tras la raspundere ptr. ceea ce s-a facut si cu aprobarea ta ! .....nu poti fi si cu fundul in doua luntre; e ori alba, ori neagra ....asa si asa nu merge cind e vorba despre CINSTE si ONOARE !

9am049668

2 mesaje
Postat pe: 30 Decembrie 2010, ora 14:21

nihil sine deo

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 30 Decembrie 2010, ora 14:54

De la: gabigabi, la data 2010-12-30 08:58:55regret ca nu pot fi de acord cu tine : cind te INHAITEZI cu hotii , mincinosii si ipocritii , incetezi sa mai fi onest, cinstit ,modest ....devi Complice la tot ce fac ai tai si, in mod egal vei fi tras la raspundere ptr. ceea ce s-a facut si cu aprobarea ta ! .....nu poti fi si cu fundul in doua luntre; e ori alba, ori neagra ....asa si asa nu merge cind e vorba despre CINSTE si ONOARE !

De acord cu dvs d-na Gabi !

Obs. :

Armata Romana, avea inca de pe timpul lui Alexandru Ioan I (intaiul) Cuza - 1863) pe "Drapelele de Lupta" deviza : "ONOARE SI PATRIA" (aceasta deviza a existat chiar si pe timpul Comunistilor - exista si acum) ! ( ro.wikipedia.org/wiki/Drapelul_Rom%C3%A2niei - vezi pct. 2.4.3.2 )

radu_b100

15 mesaje
Postat pe: 30 Decembrie 2010, ora 20:36

De la: gabigabi, la data 2010-12-30 08:58:55

regret ca nu pot fi de acord cu tine : cind te INHAITEZI cu hotii , mincinosii si ipocritii , incetezi sa mai fi onest, cinstit ,modest ....devi Complice la tot ce fac ai tai si, in mod egal vei fi tras la raspundere ptr. ceea ce s-a facut si cu aprobarea ta ! .....nu poti fi si cu fundul in doua luntre; e ori alba, ori neagra ....asa si asa nu merge cind e vorba despre CINSTE si ONOARE !

Exista posibilitatea sa nu stii tu ce afaceri are x din partidul din care faci si tu parte. Mai ales daca unul e primar in moldova si altul e consilier local in Banat. Deci nu sunt de acord cu generalizarea. Nu fac parte din niciun partid politic, dar tin sa spun ca sa stie toti: CINE GENERALIZEAZA E UN PROST!!!

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 31 Decembrie 2010, ora 01:33

De la: gabigabi, la data 2010-12-30 08:58:55

Cand am afirmat ca mai sunt si raritati in DPL ,eram cu gandul la cei care nu au ajuns la ciolan ,dar spera sa ajunga candva,vroiam sa zic de simplii membrii nu de camarila din varf,La varf s-au adunat toti cei care au fost racolati din alte gasti,care au ramas fara ciolan la alegeri.

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 31 Decembrie 2010, ora 02:50

De la: JEFUIT_DE_FESENEI, la data 2010-12-28 01:21:14Cand a venit in Romania printul Carol de Hohenzollern-Sigmaringen n-a adus cu el nici un fel de avere.
Ulterior.cu suma obtinuta din vanzarea bunurilor sale succesorale din Germania,a cumparat mosiaZorleni din jud.Tutova.Mosia fiind prea mica pentru functia lui de domnitor si mai apoi de cea de rege.Carol I al Romania ,a primit de la credinciosii sai sfetnici,conditii,optime de trai,cat si posibilitatea acumularii unor imense averi.Astfel domeniul coroanei fusese constituit prin Legea din 10 iunie 1884 si se compunea din 12 mosii, care totalizau peste 100000 ha teren,cu cladiri si atenansele aferente.
Coroana avea dreptul doar de folosiinta ,asupra suprafetei si subfetei,acestor proprietati,pe care le putea exploata gratuit,fie direct ,fie prin arenda.
Pentru ca darul sa fie complet,iar regele multumit si babsolvit de orice griji,bunurile,imobile ce intrau in componenta domeniuluiCoroanei erau scutite de impozite catre stat.
Si ca sa vedeti saracii regi ai Romaniei impusi de marile puteri,in juramantul depus ziceau...Totul pentru tara,In testamentul lui Carol I a lasat mostenire mosiile Brosteni jud Suceava,Sinaia-Predeal,ManastireaIlfov,Slobozia-Zorleni Tutova, si altele.In testament Carol I a lasat mostenire Statului Roman,adica coroanei colectia de tablouri,in intregime..Ferdinand a lasat testament urmasilor urmatoarea avere saracu.
lui Mihaita
A cladirile de pe mosia Sinaia
b. intreaga mosie din Sinaia-Predeal.
c.Casele si cladirile din Bucuresti,folosite decasa regala astfel
1,imobilul din str,palatului
2,imobilul din str.Campineanu nr. 24-26,2 corpuri.
3,imobilul din str,campineanu nr. 28,
4. imob. cu depend, si serele Campineanu nr .30,
5 imob campineanu,32 partea dreapta ,parter,
6 im.str pictorGrigorescu nr. 24 atelier,tamplarie,spalatorie si locuinte,
7. magazia de fier str ,pictor grigorescu nr.24,
8.casa noualanga remiza cu parter si 2 etaje str, n grig.24
9imob din parculFilipescucu subsol,parter si etaj cu garaj aleea gherghel str A nr.3
ReginaMaria pe langa casa data de stat mai primeste mostenire
a mobilele din resedinta si cele de la Sinaia,
b.folosinta pe tot timpul vietii a castelului din Sinaia,impreuna cu casa de oaspeti si dependintele,garajele si grajdurile,
c.uzufructul intregii mosii Sinaia-Predeal,pe tot timpul minoritatii regelui mihaita,,25 oct 1939
Imobile rurale lasate mostenire.
Terenul si cladireaLapusna,Mures ,2000000 lei.
MosiaBrosteni jud,Neamt,85 000000 lei,avere mobila, 8749511 leib total 93749511.
Mosia Poieni jud Iasi,18000000 plus mobila 2 209 798= 20 209 798
mosia ZorleniTutova 1723 ha = 27 000 000,
mobile de 5 551 283=total-32 551 283 lei

urmarea pe aldata mai am 10 pagini cu averile acumulate de saracii regi si cinstiti care =i durea fix in pix de muritorii de rand.

Continuarea cu mostenireareginei Maria
Imobile urbane
Casa din str.Campineanu nr,20 Bucuresti,4 500 000
Casa str.Campineanu 27 3 000 000 lei
Casa din str.Campineanu 34 2 600 000 lei
Casa str.Stirbei voda,Domeniul coroanei 17 000 000-27 100 000 lei
Terenul viran sos.Col M Ghica 39. Buc. 4 300 000 lei
Casa str Caragiale 6 489830 lei
Parcela Techirghiol 106 223 lei
Avere mobila
Numerar la casa
Domeniul coroanei lei 1 950 788
Numerar la casa centrala aM Sregelui 3 128 480 lei
Numerar monede straine
Franci Franc 63 145,55 a 6,35 lei= 400 974
Coroane Austr.25 470 sil,2,50 a 22,80lei=57
Fr Elv. 107,75 a 31,20 lei 3 362
Drahme 1 627 a 2,15 lei 3 498
Lire It.31 489,65 a 8,82 lei 277 739
Rm 719 a 38,50 lei 27 681
Dinari 1 812 ,90 a 2,85=5 167
K stg.46 18/2, 1/2 a 787 lei 36 911
Dolari 15 a 161 lei 2 415
Fr Belg 100 a 4,48 lei=448
Cor Cehe 7 048 a 4,79 lei=33 760
CorUng 573 000 lei 1 273 =793 285
Titluri,actiuni,aflate la casa regala,banci,etc ,conform tablouluilei=152 813 138
Detaliat
750 actiuni la Energia a 500 lei buc.=375000
2857 act Cantacuzino a 500 lei=1 428 500
1 069 000 lei renta5 %=922 a 50%lei 534 500-2 338 000
Cont Banca Tarii Romanestilei 1 074 250
BCR 70 430 LEI
nOUA FABRICA DE POSTAV AZUGA 327 582 lei
Fabrica de hartie busteni lei 7 270 991
Pivnitele RHEIN si CO Azuga 135 261lei

continuare maine

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Monarhia este in sondaje pe primul loc !
Mergi la: