Info
x
monarhia este in sondaje pe primul loc !
|
9am021704 6 mesaje Membru din: 26/03/2009 Oras: Braila |
Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 09:16
Felicitari pentu articol.Sunt in totalitate de acord cu tine.
|
|
ivan71 11 mesaje Membru din: 7/06/2010 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 13:45
De la: 9am128028, la data 2010-11-27 15:43:18Sa fim seriosi ! Schimbam multe "lepre" cu alte "lepre" ! Sunt deacord ca nu avem o clasa politica responsabila, sunt de acord ca avem un presedinte "mult iubitoriu de oameni", dar monarhia romaneasca cu ce este mai breaza ! As aminti mimunatului popor roman, sa-si aminteasca sau sa citeasca istoria. Abia atunci sa-si doresca ceva. Pana atunci sa lasam "monarhul" sa-si traiasca in liniste si pace, pe banii tot ai nostrii, anii care i-au mai ramas , si sa-si aminteaca tradarile ! Stimate....cifra sau o culoare....nu stiu cum sa va spun!Despre care istorie vorbiti?????A cea descrisa in MAGNA CHARTA?????total diferit fata de ceea cu care ne-au intoxicat capetele luminate "rosii".Monarhia era o varianta ok in 90,dar tov. ILIESCU a facut tot posibilul sa acapareze puterea!In plus ce repede uitam cum acest minunat popor a tradat monarhia si pe Maresalul Antonescu(care a jurat credinta nemtiilor)?????Romanul e om de interes si asta am constat pe propia piele cand am fost plecat din tara!!!!In primul rand trebuie sa scapam de "smecheri"(indiferent de statutul lor social).Dupa aceea putem discuta pe tema Republica(faliment total)vs Monarhie(poate un pic de prosperitate!??)Iar in sfarsit sa nu uitam ca cel mai longeviv imn de stat din istoria ROMANIEI a fost TRAIASCA REGELE!!!!(dupa care au urmat alte 4,Zdrobite catuse 48-53,Te slavim Romanie 53-77,Trei culori 77-89,Desteapta-te romane 90-2010.Care va urma????)Ca la noi la nimeni...poate imi da cineva un exemplu de stat care si-a schimbat imnul de stat dupa cum sufla vantul.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
rupavili 66 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Hunedoara |
Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 13:56
www.youtube.com/watch?v=RiJ0YqLFCio&feature=relatedAICI PUTETI SA-L VEDETI PE JUSTITIARUL DIN HUNEDOARA
Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 14:05
De la: Ingrid, la data 2010-11-29 07:53:49De la: gabigabi, la data 2010-11-29 07:38:44De la: eugenb, la data 2010-11-28 21:27:04Nu-l bagati in seama pe "DanubianKnight" ! Clopoteii lui sunt de vina ! Ar trebui sa-i chemam pe cei de la SMURD (112) ca sa-l ajute cu ceva calmante ! cind ai timp sa povestesti, fa-o ! da, la mine e bine totul !
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 14:40
Bine v-am gasit doamna Gabi ! Eu va astept sa veniti pe topicul unde va gasisem prima data (Monarhie sau Republica) iar dvs va refugiati aici. Tradare sa fie, daca o cer interesele Partidului ... Monarhist ... da' s-o stim si noi ! - vorba lui Nea Iancu Caragiale. Eu am intrat aici ca sa le fac "morala" celor care se dau monarhisti ca se risipesc in loc sa stea impreuna, ca sa aiba cine sa-i asculte ... iar ei ce fac ?! Si se mai vaita ca nu-i asculta ... "boborul" ! Imprastiindu-se pe topicuri, la cati sunteti monarhisti, nu o sa aveti vreun succes vreodata ! Cine suna ... adunarea voastra (a monarhistilor, binenteles - ca sa se poarte o discutie cu adevarat interesanta) ?! Duda ... aiurea, la cata armata a facut el, slaba nadejde ! Consoarta care se doreste ... Regina, nici atata ! Macar pe vremea comunistilor in ... "era Ceausescu" femeile mai tinere faceau armata pe post de "vivandiere", dar acuma le gasesti facand asta la unele femei ... din PD-L (ca sa ambitioneze barbatii probabil, dar ei nu mai pot face nimica din pacate, pentru ei - sau poate pt ele, nu m-am lamurit inca) - asa vorbeste lumea, dar eu nu sunt de acord cu aceasta versiune (cu siguranta). Deci, doamna Gabi ... eu va astept sa va hotarati !
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 15:19
De la: Far_Cry, la data 2010-11-20 22:12:01In sondajele sociale realizate de diferite publicatii , de posturi radio si de televiziune insumand cca 100.000 de intervievati , 58 % doresc revenirea statului la statutul de Monarhie ,37 % doresc mentinerea actualului sistem de guvernamant ,1 % doresc "retrairile marete" de acum 21 de ani iar 4 % s-au abtinut de a comenta subiectul ! Avand in vedere ca postarea d-lui "Far_Cry" nu a fost sustinuta de date concrete, plus ca a si ... "disparut" de pe acest topic (intentionat, cred eu) cam de mult timp ... discutia pe acest topic numai are suport (din pct meu de vedere) ! Asa ca va invit ... Monarhisti (sau Republicani) sa va continuati discutia pe un topic ("Monarhie sau Republica") care este mai "permeabil" la discutii de acest gen. O zi buna tuturor ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 16:10
De la: eugenb, la data 2010-11-29 14:40:07Bine v-am gasit doamna Gabi ! Eu va astept sa veniti pe topicul unde va gasisem prima data (Monarhie sau Republica) iar dvs va refugiati aici. Tradare sa fie, daca o cer interesele Partidului ... Monarhist ... da' s-o stim si noi ! - vorba lui Nea Iancu Caragiale. Eu am intrat aici ca sa le fac "morala" celor care se dau monarhisti ca se risipesc in loc sa stea impreuna, ca sa aiba cine sa-i asculte ... iar ei ce fac ?! Si se mai vaita ca nu-i asculta ... "boborul" ! Imprastiindu-se pe topicuri, la cati sunteti monarhisti, nu o sa aveti vreun succes vreodata ! Cine suna ... adunarea voastra (a monarhistilor, binenteles - ca sa se poarte o discutie cu adevarat interesanta) ?! Duda ... aiurea, la cata armata a facut el, slaba nadejde ! Consoarta care se doreste ... Regina, nici atata ! Macar pe vremea comunistilor in ... "era Ceausescu" femeile mai tinere faceau armata pe post de "vivandiere", dar acuma le gasesti facand asta la unele femei ... din PD-L (ca sa ambitioneze barbatii probabil, dar ei nu mai pot face nimica din pacate, pentru ei - sau poate pt ele, nu m-am lamurit inca) - asa vorbeste lumea, dar eu nu sunt de acord cu aceasta versiune (cu siguranta). Deci, doamna Gabi ... eu va astept sa va hotarati ! bine v-am regasit, dar de ce eschivati ? eu va "certasem " in legatura cu rautatea spusa @danubianului , un om cu o constiinta ce trece de interesul personal sau de grup ,asa cum se intilnesc din ce in ce mai putin azi si noi, ce facem ? ne batem joc de el / ei, atiti citi mai sunt de calibrul asta ! pai, atunci, avem ce meritam , de vreme ce n-avem simtul valorii ,incapabili fiind s-o vedem acolo unde e , ridicind osanale unui "coate goale, matze fripte" ....unui presedinte intr-o republica de second hand ! nu ne place Monarhia ! de ce ? Republica e mai buna ? e ca o persoana care a baut prea mult si merge pe mai multe carari : pe stinga....hic ! ba nu, pe dreapta ...hic, hai noroc .... mai pe centru- mai pe centruuuuu, inca un pic spre dreapta ...asaaaa....hic si daca "vrea "muschii mei de republica, ma fac si dictatura , e bine ?! hic ! la mai mare !
|
9am186000 12 mesaje Membru din: 20/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 20:25
si eu si cei din familia mea au fost regalisti..dar ce folos? n-au nici o sansa!
|
|
|
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2010, ora 09:27
De la: 9am186000, la data 2010-11-29 20:25:06si eu si cei din familia mea au fost regalisti..dar ce folos? n-au nici o sansa! "Speranta moare ultima "
|
9am243736 2704 mesaje Membru din: 19/11/2010 |
Postat pe: 30 Noiembrie 2010, ora 09:50
eu am aprins deja lumanarea...
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2010, ora 10:47
De la: 9am243736, la data 2010-11-30 09:50:48eu am aprins deja lumanarea... cam evaziv raspunsul tau ! ptr. cine ai aprins-o ? ptr. Monarhie ? Republica ? Romanica ? sau ptr. Speranta de a ne reveni si a trai intr-o tara normala ?
|
9am189696 38 mesaje Membru din: 16/06/2010 |
Postat pe: 30 Noiembrie 2010, ora 15:13
Poate in "forari adanci" in sondaje, mai putin.... cine e prostu' ala sa curete dupa rege si regina??? ca lor le trebuie servitori, nu ? sau ma insel si doamna regina spala singura geamurile si da cu aspiratorul....
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2010, ora 16:13
De la: 9am189696, la data 2010-11-30 15:13:43 asa-i , ai dreptate : ieri, cind am trecut pe linga palatul Cotroceni , d.na Presedinta Basescu era cocotata pe pe geamuri si le spala si dl. Presedinte- Sefu' adica , batea covoarele-n gradina si avea un lighean cu apa, perie ,detergenti si alte alea ptr. curatenia de iarna !
|
9am176852 3 mesaje Membru din: 9/12/2009 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 30 Noiembrie 2010, ora 16:16
ori ce monarh lasa tara mostenire copiilor si nepotilor,etc asa ca ce tanpit de monarh ar aduceo in situatia in care au aduso base si boc. stiind ca dupa el poate sa vina potopu ,interesul e sa fie liniste si pace ca sa nu creieze probleme urmasilor,astea de acu ce au de pierdut,doar sa roada si sa roada cat se poate.in plus e uns si ca reprezentant al domnului pe pamant,
eu vreau
|
Fosta membra 9am.ro 996 mesaje Membru din: 26/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Noiembrie 2010, ora 16:35
De la: 9am189696, la data 2010-11-30 15:13:43Cata simplitate in gandire si mai avem si pretentia sa traim decent. Intamplator cunosc o fata care este una dintre bucataresele familiei regale si stiu ca pe langa faptul ca este foarte bine platita, mai este si respectata pentru munca ei. Povesteste ca principele si printesa Margareta sunt foarte respectuosi cu tot personalul, indiferent de functia pe care o are angajatul , iar regele Mihai se comporta ca un adevarat om. De multe ori vin in bucatarie si pregatesc cu manutele lor anumite feluri de mancare, iar atmosfera acolo la Palatul Elisabeta este intodeauna placuta. Singurele perioade cu stres ridicat sunt cele cand au invitati si atunci tot personalul zbarnaie, dar o fac cu mare placere. Pacat ca acesti oameni minunati au un popor in mare masura de rahat.. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2010, ora 16:53
De la: 9am176852, la data 2010-11-30 16:16:25ori ce monarh lasa tara mostenire copiilor si nepotilor,etc asa ca ce tanpit de monarh ar aduceo in situatia in care au aduso base si boc. stiind ca dupa el poate sa vina potopu ,interesul e sa fie liniste si pace ca sa nu creieze probleme urmasilor,astea de acu ce au de pierdut,doar sa roada si sa roada cat se poate.in plus e uns si ca reprezentant al domnului pe pamant, e corect ce-ai spus, intrucit Monarhia este de Drept Divin ! ptr. un REGE tara este CASA in care locuieste si o vrea frumoasa si curata, ori un Presedinte de proasta calitate ca asta al nostru, trateaza Tzara ca un VECHIL lacom ce stie ca daca nu fura azi cit poate , miine nu se stie ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2010, ora 20:07
De la: gabigabi, la data 2010-11-30 16:13:56 asa-i , ai dreptate : ieri, cind am trecut pe linga palatul Cotroceni , d.na Presedinta Basescu era cocotata pe pe geamuri si le spala si dl. Presedinte- Sefu' adica , batea covoarele-n gradina si avea un lighean cu apa, perie ,detergenti si alte alea ptr. curatenia de iarna ! Cred ca n-ati vazut bine ... era "amanta de Plescoi" care fusese luata la goana de "Prima Doamna" si pusa la facut curatenie ! Dar trebiue sa fie atenta ca risca sa pateasca ca Doamna lui Cuza cand amanta la ... tradat cu altii si a fost nevoit sa abdice. De altfel, asta se poate intampla mai repede doamnei Margareta decat lui "Il Base" pt ca atunci cand va ramane Romania fara bani pleaca Basescu singur ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
gbispas 688 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Noiembrie 2010, ora 20:47
De la: corcodel, la data 2010-11-30 16:35:10De la: 9am189696, la data 2010-11-30 15:13:43Cata simplitate in gandire si mai avem si pretentia sa traim decent. Intamplator cunosc o fata care este una dintre bucataresele familiei regale si stiu ca pe langa faptul ca este foarte bine platita, mai este si respectata pentru munca ei. Povesteste ca principele si printesa Margareta sunt foarte respectuosi cu tot personalul, indiferent de functia pe care o are angajatul , iar regele Mihai se comporta ca un adevarat om. De multe ori vin in bucatarie si pregatesc cu manutele lor anumite feluri de mancare, iar atmosfera acolo la Palatul Elisabeta este intodeauna placuta. Singurele perioade cu stres ridicat sunt cele cand au invitati si atunci tot personalul zbarnaie, dar o fac cu mare placere. Pacat ca acesti oameni minunati au un popor in mare masura de rahat.. Amice,asa o fi dar daca o sa mai pui mana pe niste carti sa mai si citesti,o sa vezi ca exact la fel gandea si mai gandeste(inca mai traieste) si cea care se ocupa cu treburile astea in familia Ceausescu.A muncit la ei toata viata si ii vedea ca pe niste zei.Dar tu oare ii vedeai(sau ii mai vezi) ca si ea? Nu ar fi rau sa mai si gandesti cand scrii ceva si mai ales sa mai citesti sa vezi ce si cum.Si pana la urma numai prostii scupia acolo de unde primesc un blid de mancare asa ca..........mai concentreaza-te. Raporteaza abuz de limbaj
EU
|
|
gbispas 688 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Noiembrie 2010, ora 20:52
De la: gabigabi, la data 2010-11-30 16:53:11De la: 9am176852, la data 2010-11-30 16:16:25ori ce monarh lasa tara mostenire copiilor si nepotilor,etc asa ca ce tanpit de monarh ar aduceo in situatia in care au aduso base si boc. stiind ca dupa el poate sa vina potopu ,interesul e sa fie liniste si pace ca sa nu creieze probleme urmasilor,astea de acu ce au de pierdut,doar sa roada si sa roada cat se poate.in plus e uns si ca reprezentant al domnului pe pamant, Bai eu sunt socat de cata minciuna si cata demagogie ieftina folositi voi,astia de va dati importanti. Pai si cand Carolica a abdicat pentru curul unei muieri(si nu o data a facut asta),la ce CASA s-a gandit excrocul ordinar?Sau cand fonfaitul a fost extirpat ca pe o masea stricata,ce facea el?NU cumva il durea in cot de TARA si se afla pe la Sinaia?Si daca tot era CASA lui aceasta TARA,de ce a plecat cu garniturile de tren incarcate cu bogatii,asa cum a facut-o?De ce nu a lasat tara sa se bucure de frumusetile acelea?Iar acum vine ca un trantor sa mai ceara.Mizerabil jegos,primul as fi care as apasa pe tragaci. Raporteaza abuz de limbaj
EU
|
|
Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 07:07
De la: gbispas, la data 2010-11-30 20:52:36De la: gabigabi, la data 2010-11-30 16:53:11De la: 9am176852, la data 2010-11-30 16:16:25ori ce monarh lasa tara mostenire copiilor si nepotilor,etc asa ca ce tanpit de monarh ar aduceo in situatia in care au aduso base si boc. stiind ca dupa el poate sa vina potopu ,interesul e sa fie liniste si pace ca sa nu creieze probleme urmasilor,astea de acu ce au de pierdut,doar sa roada si sa roada cat se poate.in plus e uns si ca reprezentant al domnului pe pamant, Bai, eu sunt socata de cita minciuna si cita demagogie ieftina folosesti tu, asta de te dai important ! bai, " Carolica " a avut bunul simt sa abdice din iubirea catre o femeie.....si Eduard al Angliei a facut-o ....asta al nostru, i-a dat curuluide femeie cel mai important minister si, daca e s-o spunem p'aia buna , madam plescoi e al doilea om in stat.... asa ca, dle@eugenB , nici gind sa spele plescoiul geamurile ,pusa la treaba de doamna ....e chiar viceversa ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
bulgorj 1 mesaj Membru din: 4/11/2010 |
Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 14:08
eu as zice sa fie( Cioaba,)dac tot vreti rege
|
21goot 103 mesaje Membru din: 16/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 14:40
a plecat cu tot pentru ca , sa nu ramana lui Ceausescu!?
Si apoi nu a luat tot ca i-a ramas lui nicusor ! si ce i-a ramas lui nicusor au furat toti din guvern ca au saracit tara romaneasca . doresc monarhie ! Cui nu-i place inseamna ca o duce bn cu furatu Raporteaza abuz de limbaj
cristal
|
|
ovidiuar 86 mesaje Membru din: 21/10/2010 Oras: Arad |
Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 14:54
nu te supara ca i-ti atrag atentia
ce stii oare tu despre monahie provine din epoca dezinformatii si intoxicarii comuniste sau ma rog:neo-comuniste!din pacate mai documenteaza-ta ori citste selectiv
|
Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 15:01
MDA!ACUMA SA PREPUNEM IN DREPTURI BASTARZII LUI STEFAN CEL MARE
CA DE RAZBOIE SI COPII DIN FEORI NU AS DUS LIPSA VOIEVODUL ENENTUAL DUPA TINE SA CONDUCA O PROVINCIE CA MOLDOVA
|
sandyshow 12 mesaje Membru din: 2/10/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 15:12
Ma gandesc sa va las eu mostenire o GRAMATICA a limbii romane si, eventual, o carte de ISTORIE a acestei Romanii in care credeti ca ati putea face ordine ca pe maidan. Daca ati avea un limbaj civilizat si corect gramatical, chiar v-as putea respecta opiniile. Altfel NU!
Raporteaza abuz de limbaj
cris
|
|
Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 15:15
STATUTUL CASERI REGALE E CLAR IN ACEST SENS .REGE IN TARA ACEASTA NU POATE FI DECAT UN BARBAT DIN DINASTIE.
REGELE MIHAI ARE UN NEPOT CARE L-A INSOTIT IN PRIMA VIZITA CARE A FACUT-O IN TARA.IAR MULTIMRA ADUNATA IN FATA HOTELUI INCARE A FOST CAZATA FAMILIA REGALA A OVATIONAT CAND M.S.REGELE L-A RIDICAT IN BRATE PE PRINCIPELE NICOLE! CARE PE ATUNCI ERA UN COPIL SE AVEA CRED 6 ANI
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 15:18
De la: bulgorj, la data 2010-12-01 14:08:26eu as zice sa fie( Cioaba,)dac tot vreti rege ...poate atunci când s-o numii "Þiganiada"...ºi-l facem pe I. Budai-Deleanu...prezicãtorul-ºef!
Raporteaza abuz de limbaj
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 19:28
numitul Paul de Romania stii ca e rezultatul unei csatorii morganatice dintre Printul Nicolae si Zizi Lamrino?1si fratele sau regele Carol al II l-a excus pe acest motiv din Crasa Regala a Rpmanieii.pe buna dreptate cf.statutui CASEI REGALE! dixit
|
vlad_639 489 mesaje Membru din: 14/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 22:49
De la: ovidiuar, la data 2010-12-01 19:28:22 Carol al II-lea a fost casatorit prin act oficial cu Lambrino - casatorie inregistrata la Kiev.Din ea a rezultat cel care a fost tatal lui Paul de Romania.Deci Mihai este unchiul lui Paul de Romania.Ulterior,actul casatoriei a fost anulat de catre Casa regala ca nefiind in conformitate cu regulile regalitatii in Romania.Dar copilul (tatal lui Paul de R)nu poate fi considerat bastard ,asa cum speculeaza unii, fiind rezultat dintr-o casatorie perfect valabila. .Pe atunci Carol de abia a scapat de acuzatia de dezertor ptr ca a fugise de pe front cu Lambrino ptr a consemna aceasta casatorie. Daca dvs stiti o alta poveste ,recte faptiul ca Paul de Romania ar fii rezultatul legaturii nu mai putin morganatice dintre printul Nicolae(fratele lui Carol II) si Zizi Lambrino,va rugam sa ne-o dezvaluiti. Dar ,va rugam,fara "se zice" sau "se pare" .De asemenea,spuneti-ne ce l-a determinat pe cel care este considerat tatal lui Paul de Romania sa-l declara fiu pe acesta daca nu era copilul sau ??.Din ceeance spuneti dvs rezulta ca tatal cunoscut al lui Paul este frate prin mama cu Paul ceea ce mie ,cu tot respectul,mi se pare o aberatie. Asteptam cu interes sporit raspunsul dvs. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 23:01
Sunt de aceiasi parere cu dl. Vlad ! Dictatorul ... vroia sa ramana singur, fara concurenta !
|
|
|

da, la mine e bine totul !
.... mai pe centru- mai pe centruuuuu, inca un pic spre dreapta ...asaaaa....hic
REGELE MIHAI ARE UN NEPOT CARE L-A INSOTIT IN PRIMA VIZITA CARE A FACUT-O IN TARA.IAR MULTIMRA ADUNATA IN FATA HOTELUI INCARE A FOST CAZATA FAMILIA REGALA A OVATIONAT CAND M.S.REGELE L-A RIDICAT IN BRATE PE PRINCIPELE NICOLE!
numitul Paul de Romania stii ca e rezultatul unei csatorii morganatice dintre Printul Nicolae si Zizi Lamrino?1si fratele sau regele Carol al II l-a excus pe acest motiv din Crasa Regala a Rpmanieii.pe buna dreptate cf.statutui CASEI REGALE!