Info
x
monarhia este in sondaje pe primul loc !
|
ovidiuar 86 mesaje Membru din: 21/10/2010 Oras: Arad |
Postat pe: 27 Noiembrie 2010, ora 18:59
sigur sondajele acum reflecta realitatea!
M.S.Regele Mihai de Rpmania,e singura solutie de depasire a crizei morale in care ne aflam si pe plan extern sa nu uitam ca, Casa Rrgala e inrudita cu monarhile europene exceptad pe printul consort Radu sucesiunea la Tron e acum asigurata de Principlele Nicolae.care acum traieste in UK NUMAI MONARHIA MAI SALVEAZA ROMANIA! aduce-ti-va aminte de sloganul landat in Piata Universitatii!si se ultilele cuvinte ale regretatui CORNELIUCOPOSU. si de interviurile lui Petre Tutea
|
|
9am243869 4 mesaje Membru din: 24/11/2010 |
Postat pe: 27 Noiembrie 2010, ora 19:43
Astäzi tara trece printr-un blocaj politic nemaipomenit.Cei de stanga si liberarii au fäcut front comun impotriva guvernului si impotriva presedintelui tärii, nerespectand regulile democratiei europene bazatä pe proprietatea partcularä,care spune cä cei alesi de popor trebuesc läsati sä-si ducä la indeplinire programul.Modificäri in schimbäri de guvern si presedinte se vor face numai la urmätoarele alegeri,tot prin vointa poporului.La noi in Romania aceste reguli nu sunt respectate din motive de doctrinä comunistä,-foarte multi politicieni mai suferä de reminiscentele doctrinei comuniste care nu admite nici-o impotrivire.- Din aceastä cauzä,haosul ce dominä astäzi Romania. - Monarhia este ceva ce se ridicä deasupra partidelor politice,deasupra certurilot si neintelegerilor doctrinare si tocmai din aceastä cauzä este posibil sä le elimine si sä se ajungä la Pace Internä,la Armonie. - Desigur nu m-am gandit neapärat la Regele Mihai de Romania,care intr-adevär este la o varstä inaintatä,ci la o ceremonie prin care Regele dä stafeta Principesei Margareta si urmasilor acesteia. Acestea sunt proceduri de formä,nu de fond,de care nu prebue sä ne impiedicäm. - Dacä unii din politicieni se vor opune,este de asteptat,pentrucä nu toti väd viitorul tärii intr-un mod linistit,armonios.Sunt,din päcate, politicieni care doresc mai de grabä certuri si lupte politice,ignorand Legea Cauzei si a Efectului. - Absolut tot ce facem,oferim,spunem,sau chear gandim este ca un bumerang.Se intoarce la noi. Aceastä lege a mentalismului ne aratä clar unde suntem si din ce cauzä. Politicienii din prezent ar face mai bine sä fie mai informati sä sä nu mai facä greseli,adicä sä nu se mai certe,sä renunte la urä,la räzbunare si la violentä.- Ori cine poate sä-si spunä pärerea in mod deschis si sä cearä adoptarea ei in parlament,dar pästrand armonia internä. In acest caz parlamentul poate decide,sau chear guvernul o poate imbrätisea färä discutii dacä este in folosul natiunii si al democratiei. Eu cred cä pentru Romania Monarhia ar fi ca o manä cereascä. Noi romanii,din päcate,nu suntem disciplinati,nu suntem ordonati si nu avem o culturä a Päcii Interne si a Armoniei. Strämosii nostrii ne-au läsat proverbe ca, Bine faci,bine gäsesti !,Nu säpa groapa altuia cä vei cadea singur in ea ! Cum iti asterni asa vei dormi ! Dar cati din actualii politicieni respectä acest principiu ? Odatä cu instalarea Monarhiei,poporul roman trebue reeducat. Trebue sä ne intoarcem la regulile Divine,pentru-cä suntem Entitäri Divine,in momentul de fatä rätäcite...Cred cä acest procent de 58% in favoarea Monarhiei sä fie de bun augur si sä reprezinte un inceput pe scara evolutiei noastre ca Stat in U.Europeanä. O evolutie care sä ducä la Pace Internä,la Iubire intre oameni,pe de o parte si intre oameni si mediul ambiant pe de altä parte,la Armonie si deci la evolutia nosträ Spiritualä. Eu Vä Iubesc pe toti,indiferent de pärerile voastre politice ! Cu respect N.Fluturel
Raporteaza abuz de limbaj |
|
sdrdbv 4 mesaje Membru din: 2/09/2010 Oras: Miercurea Ciuc |
Postat pe: 27 Noiembrie 2010, ora 20:27
De la: 9am243869, la data 2010-11-27 12:29:46De la: Far_Cry, la data 2010-11-20 22:12:01In sondajele sociale realizate de diferite publicatii , de posturi radio si de televiziune insumand cca 100.000 de intervievati , 58 % doresc revenirea statului la statutul de Monarhie ,37 % doresc mentinerea actualului sistem de guvernamant ,1 % doresc "retrairile marete" de acum 21 de ani iar 4 % s-au abtinut de a comenta subiectul ! Bravo tricky Dupa cum vad tu faci parte din cei care Conduc gloata,adica Faci parte din Stat,si daca tie nu ti-a dat regele Mihai inseamna ca nu este bun.Cred ca intelegi gresit lucrurile ,degeaba stai cu mana intinsa sa primesti ceva moka,treci si munceste nu astepta pomana, Raporteaza abuz de limbaj |
|
CERNOSCHI 14 mesaje Membru din: 3/10/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Noiembrie 2010, ora 21:02
Cea mai buna persoana , pentru a fi IMPARATUL ROMANIEI este CORNEL CERNOSCHI presedintele uniunii : UNIUNEA PERSOANELOR CARE NU VOTEAZA DIN ROMANIA si urmasul , urmasilor lui STEFAN CEL MARE .
cernoschi.blogspot.com Raporteaza abuz de limbaj
CORNEL CERNOSCHI
|
|
1dec1918_30dec1947 35 mesaje Membru din: 5/12/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Noiembrie 2010, ora 21:25
Se spune ca daca ramaneam monarhie si beneficiam de Planul Marshal am fi avut un nivel de trai ceva intre Austria si Franta, o fi adevarat? Mai avem timp sa vedem asta?
|
vlad_639 489 mesaje Membru din: 14/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Noiembrie 2010, ora 23:07
De la: 1dec1918_30dec1947, la data 2010-11-27 21:25:06Se spune ca daca ramaneam monarhie si beneficiam de Planul Marshal am fi avut un nivel de trai ceva intre Austria si Franta, o fi adevarat? Mai avem timp sa vedem asta? Da,eu cred ca asa ar fii fost.Dar dupa 1947 situatia s-a schimbat dramatic,lucrurile au luat alta turnura.Regele a fost silit sa plece din tara,plan Marshall a fost refuzat - aveam noi alt plan ,Stalin,si s-a ales praful de apropierea ca nivel de dezvoltare de Austria.Societatea noastra de azi este extrem de diferita de cea de atunci,regele Mihai nu mai are vlaga ptr a ocupa tronul,iar despre urmasi,haideti sa fim seriosi. Cineva mai sus spunea plin de optimism ca exista pricipele Nicolae.Asta habar nu are de limba romana,de cea ce se intampla in tara asta,n-are nici o legatura cu neamul asta si este inca necopt.Ar trebui sa aiba in spate pe cineva care sa-l manevreze. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2010, ora 23:17
De la: ovidiuar, la data 2010-11-27 18:59:33sigur sondajele acum reflecta realitatea! Inrudirea cu marile casele regale europene nu ne-au ajutat la nimic in al doilea razboi mondial cand toate aliantele anterioare care ar fi trebuit sa intruneasca sistemul de siguranta al tarii au sarit in aer si nici la sfarsitul acestuia cand rusii au facut legea.Aici ,principiul este real politik.In caz de pericol ,de situatii exceptionale ,fiecare este ptr sine.Asa au facut englezii (casa regala britanica era foarte legata de cea din Romania,dar ce folos!?) cand ne-au lasat la mana rusilor emitand prin cinicul Churchill si un act frumos scris pe un servetel de masa:90% in mana rusilor. Raporteaza abuz de limbaj |
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 27 Noiembrie 2010, ora 23:51
Asa este e fonful primu care a facut gaura in bugetul tarii,prin paduri aud ca a primit nustiu in care judet 15000 ha de padure,a venit stramosisu cu padurea-n traista din portugalia a revendicat palate care nu-i apartineau lui ci coroanei Romaniei si gastile i le-au dat.
|
|
|
|
ileanastan 86 mesaje Membru din: 26/10/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 05:42
Nu va fi restaurata monarhia, deoarece Stapanii oculti ai acestei planete (Grupul Bilderberg) nu o doresc. Ei doresc un Stat global, un mixaj de geniocratie si plutocratie, cu o moneda unica si o religie unica. Care religie nu va fi un amestec al celor prezente, gen Cao Dai. Religia statului global va fi similara judaismului si credintei prezentata la OTV de domnul Pavel Corut. Care sunt identice.
Raporteaza abuz de limbaj
Ileana Adriana Stan
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 07:21
De la: 9am243869, la data 2010-11-27 19:43:00 Astäzi tara trece printr-un blocaj politic nemaipomenit.Cei de stanga si liberarii au fäcut front comun impotriva guvernului si impotriva presedintelui tärii, nerespectand regulile democratiei europene bazatä pe proprietatea partcularä,care spune cä cei alesi de popor trebuesc läsati sä-si ducä la indeplinire programul.Modificäri in schimbäri de guvern si presedinte se vor face numai la urmätoarele alegeri,tot prin vointa poporului.La noi in Romania aceste reguli nu sunt respectate din motive de doctrinä comunistä,-foarte multi politicieni mai suferä de reminiscentele doctrinei comuniste care nu admite nici-o impotrivire.- Din aceastä cauzä,haosul ce dominä astäzi Romania. - Monarhia este ceva ce se ridicä deasupra partidelor politice,deasupra certurilot si neintelegerilor doctrinare si tocmai din aceastä cauzä este posibil sä le elimine si sä se ajungä la Pace Internä,la Armonie. - Desigur nu m-am gandit neapärat la Regele Mihai de Romania,care intr-adevär este la o varstä inaintatä,ci la o ceremonie prin care Regele dä stafeta Principesei Margareta si urmasilor acesteia. Acestea sunt proceduri de formä,nu de fond,de care nu prebue sä ne impiedicäm. - Dacä unii din politicieni se vor opune,este de asteptat,pentrucä nu toti väd viitorul tärii intr-un mod linistit,armonios.Sunt,din päcate, politicieni care doresc mai de grabä certuri si lupte politice,ignorand Legea Cauzei si a Efectului. - Absolut tot ce facem,oferim,spunem,sau chear gandim este ca un bumerang.Se intoarce la noi. Aceastä lege a mentalismului ne aratä clar unde suntem si din ce cauzä. Politicienii din prezent ar face mai bine sä fie mai informati sä sä nu mai facä greseli,adicä sä nu se mai certe,sä renunte la urä,la räzbunare si la violentä.- Ori cine poate sä-si spunä pärerea in mod deschis si sä cearä adoptarea ei in parlament,dar pästrand armonia internä. In acest caz parlamentul poate decide,sau chear guvernul o poate imbrätisea färä discutii dacä este in folosul natiunii si al democratiei. Eu cred cä pentru Romania Monarhia ar fi ca o manä cereascä. Noi romanii,din päcate,nu suntem disciplinati,nu suntem ordonati si nu avem o culturä a Päcii Interne si a Armoniei. Strämosii nostrii ne-au läsat proverbe ca, Bine faci,bine gäsesti !,Nu säpa groapa altuia cä vei cadea singur in ea ! Cum iti asterni asa vei dormi ! Dar cati din actualii politicieni respectä acest principiu ? Odatä cu instalarea Monarhiei,poporul roman trebue reeducat. Trebue sä ne intoarcem la regulile Divine,pentru-cä suntem Entitäri Divine,in momentul de fatä rätäcite...Cred cä acest procent de 58% in favoarea Monarhiei sä fie de bun augur si sä reprezinte un inceput pe scara evolutiei noastre ca Stat in U.Europeanä. O evolutie care sä ducä la Pace Internä,la Iubire intre oameni,pe de o parte si intre oameni si mediul ambiant pe de altä parte,la Armonie si deci la evolutia nosträ Spiritualä. Eu Vä Iubesc pe toti,indiferent de pärerile voastre politice ! Cu respect N.Fluturel si ce faci cu acest guvern si Presedinte ,care NU -si respecta promisiunile electorale, caci intre ce spuneau Atunci si ce fac Acum, este cu TOTUL ALTCEVA ? ti se pare ca renuntarea la lb. romana in jud. Harghita si Covasna este interesul national sau al democratiei, ca sa fie "imbratisata fara discutii ", intr-o deplina armonie ? nu va suparati, aveti prea multi fluturi ....sunt frumosi, delicati, minunat de armoniosi , dar nu-i gasiti in politica nici aici, nici in alta parte .....ei, stiti, pe cimpii...acolo le e locul !
|
costi_51_2005 27 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Piatra Neamt |
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 10:21
Domnilor nu mai induceti in eruare opinia publica,cred ca sa inteles destul de clar ca monarhia a apus pentru todeauna in Romania,chiar si unde mai exista monarhie,aceasta isi traieste ultimile clipe.
La noi au venit dupa revolutie cu promisiuni de tot felul pentru a-si revendica proprietati inchipuite expoliind tarisoara asta amarita.Domnilor monarhisti voi credeti ca aveti dreptul sa mosteniti vesnic aceste proprietati, dar noi care ne-am nascut in comunism nuavem dreptul sa traim?,noi ce mostenim daca ceea ce am realizat o viata, a-ti venit si a-ti furat cu nesimtire si nerusinare lasind poporul pe drumuri infometat si lipsit de orce drepturi.Daca,doamne fereste se va rinstaura, monarhia in Romania imi asum responsabilitatea de a lua toate masurile ce imi stau in putinta pentru eradicarea acestei plagi sociale,si va asigur ca nu sunt singurul care ar face la fel............................ Raporteaza abuz de limbaj
constantin
|
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 10:22
UITI DE TRATALUL DE LA YALTA?!
si de conditile geo-politice de atunci?
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 10:23
De la: Far_Cry, la data 2010-11-20 22:12:01In sondajele sociale realizate de diferite publicatii , de posturi radio si de televiziune insumand cca 100.000 de intervievati , 58 % doresc revenirea statului la statutul de Monarhie ,37 % doresc mentinerea actualului sistem de guvernamant ,1 % doresc "retrairile marete" de acum 21 de ani iar 4 % s-au abtinut de a comenta subiectul ! Dle FAr Cry Nu ne-ati raspuns la intrebare:care surse ,care sondaje spun ceea ce afirmati dvs cu privire la procentul de 58% .Asteptam cu interes. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 10:31
necopt e un termen cam prea elegant.su as opta pt MIMETIC si in acelasi timp "ignorant"
|
gbispas 688 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 13:56
De la: Far_Cry, la data 2010-11-20 22:12:01In sondajele sociale realizate de diferite publicatii , de posturi radio si de televiziune insumand cca 100.000 de intervievati , 58 % doresc revenirea statului la statutul de Monarhie ,37 % doresc mentinerea actualului sistem de guvernamant ,1 % doresc "retrairile marete" de acum 21 de ani iar 4 % s-au abtinut de a comenta subiectul ! Ai uitat sa adaugi ca sondajele respective au fost facute doar printre reprezentantii casei regale(de fapt nu exista asa ceva,cum nu exista nici rege nici principesa,.........Astia-s doar niste excroci pusi pe capatuiala) Raporteaza abuz de limbaj
EU
|
|
gbispas 688 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 13:57
De la: costi_51_2005, la data 2010-11-28 10:21:46Domnilor nu mai induceti in eruare opinia publica,cred ca sa inteles destul de clar ca monarhia a apus pentru todeauna in Romania,chiar si unde mai exista monarhie,aceasta isi traieste ultimile clipe. SUBSCRIU
EU
|
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 15:20
EROARE
geronto cratia post decembrista a ordonat asta ADU-TI AMINTE DE REFEREDUMUL PT CONSTIUTIE CE A DURAT 2 ZILE SA FIE SIGURI CA NU LE VA LUA NOMENI JUCARIA PREFERATA;PUTEREA
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 15:28
Care cum vine cu un proiect de lege, aduce cu el si pedepse demne de evul mediu,
Mai recent trebuie sa ingrijim si domeniul public, ca si cum am fi propeietarii lui. Sau daca ai o bucata de pamint, sa o amenajezi, chiar daca esti juma de om. Un dictator a nascut sute si mii de alti tirani. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 19:24
Ultima strigare:
Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania. Raporteaza abuz de limbaj
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 21:24
Dar inca nu s-a spus si cine a ... comandat acel Sondaj, precum si unde a fost ... publicat (daca ar fi pus si pe on-line ar fi si mai bine) ca sa discutam pe acte concrete. Deocamdata sunt ... "ape de ploaie" pe care un asa-zis "monarhist" cauta sa de-a curaj ... altot "monarhisti" ca ii mai baga in seama cineva. Deci ... d-le "Far_Cry", aveti cuvantul (daca mai doriti sa fiti ... luati in serios in continuare) !
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 21:27
Nu-l bagati in seama pe "DanubianKnight" ! Clopoteii lui sunt de vina ! Ar trebui sa-i chemam pe cei de la SMURD (112) ca sa-l ajute cu ceva calmante !
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 21:35
Dupa cum ne-a obisnuit d-l "Fry_Cry" arunca "pisica" in mijlocul "monarhistilor" dupa care ... dispare. Deci este asa cum am presupus eu : a deschis acest topic pe data de 20.11.2010 si dupa cateva "atatari" pe 22.11.2010 ... "a disparut". Sa fie ... bolnav cumva ?! Prietenii sa-l ajute atunci ! E cazul ! Nu credeti !
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 22:57
De la: eugenb, la data 2010-11-28 21:35:41Dupa cum ne-a obisnuit d-l "Fry_Cry" arunca "pisica" in mijlocul "monarhistilor" dupa care ... dispare. Deci este asa cum am presupus eu : a deschis acest topic pe data de 20.11.2010 si dupa cateva "atatari" pe 22.11.2010 ... "a disparut". Sa fie ... bolnav cumva ?! Prietenii sa-l ajute atunci ! E cazul ! Nu credeti ! Asa este,a aruncat bomba si s-a pierdut in ceata!Vedeti ca si eu am banuit acest lucru in cateva postari de mai sus.Genului asta de oameni li se spune in engleza vulgara "cock teasers" Vedeti ca nu trebuie sa luam in serios orice apare pe forum?? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 23:21
Aveti dreptate ! Mai ales ca am vazut ... ca posta pe un alt topic acum doua zile ! Deci nu era ... bolnav fizic (care sa-l fi impiedicat sa intre in discutie si sa furnizeze dovezile solicitate). Sa fie cumva bolnav si el ... psihic, cum pare a fi cel care semneaza ca ... un "rege dunarean" si tot solicita semnarea unei petitii cu un rezultat ... "cosmic" ?!
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 03:53
De la: ovidiuar, la data 2010-11-27 18:59:33sigur sondajele acum reflecta realitatea! Cand ? dupa ce trece granita si=l canonizeaza? ca nu mai are mult. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 04:01
De la: costi_51_2005, la data 2010-11-28 10:21:46Domnilor nu mai induceti in eruare opinia publica,cred ca sa inteles destul de clar ca monarhia a apus pentru todeauna in Romania,chiar si unde mai exista monarhie,aceasta isi traieste ultimile clipe. Cu ajutorul mafiei organizate unii au luat pamantul si casele adevaratilor proprietari,asa a facut si gasca lu mihaitza s-a improprietarit ,zicese,cu ce n-a avut,dar au profitat altii care au pus mana si s-au auto=mproprietarit.Asa ca mihaita a venit iar cumainile-n buzunar tot ca stra bunicasu ,desii a furat zeci de tablouri tacsu ,care erau ale Romaniei,nu ale regelui fiindca bunicul le donase Romaniei,le puteti vedea in albumul postat de subsemnatul. Raporteaza abuz de limbaj |
|
21goot 103 mesaje Membru din: 16/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 07:21
si eu doresc monarhie ! m-am saturat de golani guvernului au adus tara in haus international ce e la romani nu e niciunde ! rusine
cristal
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 07:38
De la: eugenb, la data 2010-11-28 21:27:04Nu-l bagati in seama pe "DanubianKnight" ! Clopoteii lui sunt de vina ! Ar trebui sa-i chemam pe cei de la SMURD (112) ca sa-l ajute cu ceva calmante ! buna dimineata ! chiar sunteti nedrept ! ce bine ne-ar merge si ce frumos ar arata tara asta daca am avea ceva mai multi frumosi visatori, care-si doresc un pic de stralucire si ptr. Romania ; sa nu fim perceputi numai ca fiind tziganii Europei .... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 07:53
De la: gabigabi, la data 2010-11-29 07:38:44De la: eugenb, la data 2010-11-28 21:27:04Nu-l bagati in seama pe "DanubianKnight" ! Clopoteii lui sunt de vina ! Ar trebui sa-i chemam pe cei de la SMURD (112) ca sa-l ajute cu ceva calmante ! Te pup Gabi!!! sper ca toate-s bune la tine! a fost superb, neaparat te iau data viitoare!
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Fosta membra 9am.ro 18 mesaje Membru din: 8/06/2010 |
Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 09:08
institutia monarhiei,face parte din istoria romaniei cu siguranta,dar revenirea la o asemenea formula de guvernare ar fi o eroare...sigur chestiunea cu sondajele este mai mult indusa,romanii nu cred ca sunt atat de naivi sa mai incerce ..o noua experienta pe propria lor piele....dar niciodata nimic nu e sigur cat hoti,curvele si alte lichele umbla..liberi prin ...mintile oamenilor debusolati......decat asa bine mai bine...lipsa,....ori sunteti un propagandist cu damfuri si....idei regaliste a la duma,ori sunteti ...fara carte....in ambele cazuri e bine sa va exprimati cat mai liber...dar nu ne confundati cu ..nivelul dv . de pregtire....au fost suficiente exemple de ...nenorociri,nu ne mai trebuie astfel de solutii ,..incercati la un ..psihiatru va va spune el ...ce tratament ...este necesar sa urmati in caz ca ..perseverati in asmenea ..idei si solutii ..slavatoare..
|
|
|

M.S.Regele Mihai de Rpmania,e singura solutie de depasire a crizei morale in care ne aflam
si pe plan extern sa nu uitam ca,
exceptad pe printul consort Radu
sucesiunea la Tron e acum asigurata de Principlele Nicolae.care acum traieste in UK
NUMAI MONARHIA MAI SALVEAZA ROMANIA!
aduce-ti-va aminte de sloganul landat in Piata Universitatii!si se ultilele cuvinte ale regretatui CORNELIU
si de interviurile lui Petre Tutea
nu va suparati, aveti prea multi fluturi ....sunt frumosi, delicati, minunat de armoniosi , dar nu-i gasiti in politica nici aici, nici in alta parte .....ei, stiti, pe cimpii...acolo le e locul !
si de conditile geo-politice de atunci?
SA FIE SIGURI CA NU LE VA LUA NOMENI JUCARIA PREFERATA;PUTEREA