Info
x
monarhia este in sondaje pe primul loc !
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 03:34
De la: ovidiuar, la data 2010-12-01 14:54:15nu te supara ca i-ti atrag atentia A ales base regele bercea mondialu=imparat ,ca l-a vizitat pe nas si dupa bairam a plecat si a cazut intr-un par .Acum e imparat. |
|
Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 03:38
De la: gbispas, la data 2010-11-30 20:52:36De la: gabigabi, la data 2010-11-30 16:53:11De la: 9am176852, la data 2010-11-30 16:16:25ori ce monarh lasa tara mostenire copiilor si nepotilor,etc asa ca ce tanpit de monarh ar aduceo in situatia in care au aduso base si boc. stiind ca dupa el poate sa vina potopu ,interesul e sa fie liniste si pace ca sa nu creieze probleme urmasilor,astea de acu ce au de pierdut,doar sa roada si sa roada cat se poate.in plus e uns si ca reprezentant al domnului pe pamant, Vin si eu :,sml-fighting0005: , , , , Uitasem Caraiman s-a furisat cu madama la Odesa si acolo s-a insurat cu ea,a renuntat la tron de 2 ori si a venit pe ascuns si a dt lovitura de stat,a desfiintat toate partidele si si-a croit partidul regal si cate si mai cate,a furat tablourile donate de tacsu ,statului Roman, carolica caraiman le-a insfacat pe ascuns si le-a carat peste granita sunt postate de mine intr-un album. de fapt in 2. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am159824 6 mesaje Membru din: 22/10/2009 |
Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 08:20
NUMAI MONARHIA NE SALVEAZA,ALTFEL AUROPA NE DESFINTEAZA
Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 11:23
De la: vlad_639, la data 2010-12-01 22:49:50De la: ovidiuar, la data 2010-12-01 19:28:22 tatal lui Paul a aparut pe lume la mult timp dupa ce casatoria a fost anulata ! deci nici macar bastard Nu poate fi considerat ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
vlad_639 489 mesaje Membru din: 14/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 12:29
Dna Ggaby .sustineti ca tatal lui Paul de Romania nu ar fi fiul lui Carol al II-lea,sau doar ca a fost conceput de acesta dupa anularea actului de casatorie de catre Casa Regala?
Unii cad intr-o confuzie totala cand sustin ca tatal lui Paul nu ar fi tatal lui Paul adevarat,.Ca ,de fapt Carol l-ar fi conceput pe Paul cu Zizi Lambrino .Ca cel ce este cunoscuty ca tata al lui Paul ar fi de fapt frate cu Paul(!!??).Te doare capul ce aberatii sunt unii in stare sa scoata(ma refer la dl Ovidiuar). Va rog sa fiti mai explicita.Multumesc. Oricum,bastard sau ne-bastard,Paul are probabil drepturi in anumite procente la mostenirea de pe urma lui Carol II,ceea ce-i priveste pe ei.Dar nu si la dreptul de a accede la tron,ceea ce ne priveste pe noi! Vlad Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am243736 2704 mesaje Membru din: 19/11/2010 |
Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 14:09
da, bre, in ultimul sondaj, efectaut pe un esantion de 100000 persoane, monarhia a iesit pe rpimul loc, pe doi capitalismul si pe ultimul loc comunismul...
intrebarea suna asa: care sistem credeti ca ar trebui sa dispara pentru totdeauna?...
|
Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 14:39
De la: 9am243736, la data 2010-12-02 14:09:07da, bre, in ultimul sondaj, efectaut pe un esantion de 100000 persoane, monarhia a iesit pe rpimul loc, pe doi capitalismul si pe ultimul loc comunismul... Dle : 1'faceti confuzie intre un sistem social,economic ,politic si o forma de conducere a unei tari. De ex: poate fi sistem capitalist cu o monarhie constitutionala.( e drept ca sistem comunist cu monarhie este mai putin probabil sa se intample). Dar nu putem sa avem o monarhie fara un sistem cum ar fi :sclavagismul,feudalismul sau capitalismul? Dvs ce parere aveti?Putem?? 2.Dati-ne si noua sursa sondajului. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 15:23
De la: vlad_639, la data 2010-12-02 12:29:33Dna Ggaby .sustineti ca tatal lui Paul de Romania nu ar fi fiul lui Carol al II-lea,sau doar ca a fost conceput de acesta dupa anularea actului de casatorie de catre Casa Regala? dle, evreii considera ca numai Mama este sigura ....tatal, poate fi oricine ! ca atare, eu nu m-am pronuntat in nici-un fel : nici ca e ,nici ca nu e ! am raspuns strict la ce-ati dvs. ,cum ca el a fost nascut in timpul acelei casatorii morganatice ,care a si fost anulata ulterior si ca atare nu poate fi considerat bastard,ati spus dvs. ! iar eu v-am adus aminte ca Tatal lui Paul s-a nascut la mult timp dupa aceasta anulare, ceea ce inseamna ca nici macar bastard nu poate fi considerat ! e doar copilul din flori al d.rei Lambrino si cam atit ....e drept, din documentele vremii rezulta ca regele Carol o mai vizita din cind in cind , ducindu-i bomboane si Flori !
|
|
|
|
stefalnico 29 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 15:40
N-avem noi norocul sa redevenim monarhie ! De fapt, norocul si-l face si omul cu "mana" lui, iar ce "mana" avem noi, se vede!
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 15:44
Daca intr-adevar va intereseaza soarta Romaniei semnati aceasta petitie si trimiteti acest link tuturor prietenilor si cunostintelor pe net. Aveti ocazia sa faceti un bine acestei tari si fac apel in acest sens la spiritul vostru patriotic. Faceti un pas important pentru recapatarea demnitatii acestei tari. Aratati Europei ca romanilor le pasa de soarta Romaniei!
www.petitieonline.ro/petitie/petitie_pentru_retragerea_mandatulu... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 16:38
De la: gabigabi, la data 2010-12-02 15:23:00De la: vlad_639, la data 2010-12-02 12:29:33Dna Ggaby .sustineti ca tatal lui Paul de Romania nu ar fi fiul lui Carol al II-lea,sau doar ca a fost conceput de acesta dupa anularea actului de casatorie de catre Casa Regala? Daca doar evreii considera acest lucru,noi romanii de sex masculin mai avem o salvare ,avem suflet mai bun:s-a nascut la noi in gradina ,este al nostru . Totusi ,daca va uitati la fata lui Paul de Romania,seamana foarte mult cu Carol II.Are trasaturile familiei.Daca-i promitem tronul ,face si testul ADN pentru conformitate. Bun baiat Carol al II lea si galant! Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca! Raporteaza abuz de limbaj |
|
hangemil 1 mesaj Membru din: 28/11/2008 Oras: Piatra Neamt |
Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 17:58
ok sa se relizeze in scurt timp
|
ovidiuar 86 mesaje Membru din: 21/10/2010 Oras: Arad |
Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 18:46
Paul acesta ce a apatut ca o CUIPERCA ploaie .E REZULTATL diversiunii lui Iliescu
pt a tubura ai mai mult apele in CASA REGALA DE ROMANIA! a sucesiunea pt tron
|
Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 08:33
De la: ovidiuar, la data 2010-12-02 18:46:55Paul acesta ce a apatut ca o CUIPERCA ploaie .E REZULTATL diversiunii lui Iliescu corect si dl.presedinte continua pe aceasta linie, botezindu-i pruncul ....sau ma-nsel ? dl Vlad @ .....da, Paul seamana foarte bine cu bunicul sau, Carol ....dar, probabil ca n-ati sesizat cum am formulat fraza cu bomboane si ca am scris cuvintul " FLORI " cu litera mare ....ei, nu-i nimic ....am spus ceva acolo, dar o fi fost prea abscons !
|
Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 08:58
De la: gabigabi, la data 2010-12-03 08:33:58De la: ovidiuar, la data 2010-12-02 18:46:55Paul acesta ce a apatut ca o CUIPERCA ploaie .E REZULTATL diversiunii lui Iliescu De acord. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Maramuresanca 69 mesaje Membru din: 2/03/2010 |
Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 14:37
Aveti mare,dreptate.Regele a luat ce era a domniei sale,ce era a nostru a fost furat,de noii tovarasi,imbracati in piei de oaie.Dar ei erau de fapt, lupii hamesiti,care au distrus tot.
|
Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 15:08
Am convingere ca revenirea monarhiei ar fi benefica pentru Romania. Chiar daca nu am tine seama de bunastarea statelor cu monarhie ! Am scapa de alegerile prezidentiale, cu tot ce inseamna ele : un an , cel putin, in care nu mai exista nici un interes pentru tara, ci doar pentru victoria celui dorit de o factiune politica ; apoi o alta lunga si uneori continua perioada de lupta pentru a-l da jos pe cel ales, cand iar nu primeaza interesele tarii! Nu mai vorbesc de banii si energiile pierdute in aceste alegeri si lupte! O monarhie inseamna prestigiu, stabilitate si de aici, bunastare. Nu uitati unde ajunsese Romania in Europa anului 1938 sub monarhie !
|
|
elenapopescu_1969 5 mesaje Membru din: 3/03/2009 |
Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 16:40
Care sondaje si de cine sunt facute? Mai intereseaza-te...din cate stiu eu monarhia este pe dric sau face plaja intre popi si lumanari!!!!!!!!!!!
|
puiu_petrescu 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Craiova |
Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 11:45
Vedeti-va de treaba! Ce poti astepta de la un semioligofren ca asa zisul rege Mihai care are niste progenituri pe masura? Fie-sa Margareta s-a casatorit cu acest Duda zis si ,, duce tava,, cand era actoras la Iasi, deoarece era deocheata rau, ca femeie. De la astia asteptati sa salveze Romania? Au supt-o ca o capuse, au fugit din tara cu averile date de comunisti ca sa abdice si acum au fost pusi in posesie cu alte averi care erau ale tarii nu ale neamului lor. Nu se mai gasesc oare adevarati romani care sa ,,indrepte caruta? De ce Paul de Romania nu este recunoscut, ca doar el este mostenitorul legitim al tronului Romaniei? Aici si-a bagat politica coada. Poate cand n-o mai canta cucuveaua de Iliescu si altii ca el, ca el l-au recunoscut pe rege, o mai fi ceva. Daca nu, vorba ateului, Dumnezeu cu mila!
|
|
Far_Cry 305 mesaje Membru din: 1/01/2010 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 14:45
De la: eugenb, la data 2010-11-29 15:19:37Draga D-le "eugenb" ! Aceasta stire este data publicitatii de Agentia RADOR si MEDIAFAX in luna 09/2010 ! Nu stiu ce fel de date concrete doresti ! Nu trebuie sa te 'infierbanti" pe acest site si cu "bataie lunga " catre Far-Cry ,ptr simplul fapt ca nu-ti convine revenirea la sistemul monarhic ! Daca esti prezent pe acest site ,RESPECTA PARERILE si OPINIILE TUTUROR "COLEGILOR DE SITE" ! ... Daca doresti sa-ti transmiti propriile afinitati si dovezi pro-republicane celorlalti useri de pe acest site.fa-o demn si cuviincios respectandu-le dreptul la propriile opinii !De la: Far_Cry, la data 2010-11-20 22:12:01In sondajele sociale realizate de diferite publicatii , de posturi radio si de televiziune insumand cca 100.000 de intervievati , 58 % doresc revenirea statului la statutul de Monarhie ,37 % doresc mentinerea actualului sistem de guvernamant ,1 % doresc "retrairile marete" de acum 21 de ani iar 4 % s-au abtinut de a comenta subiectul ! PS... De ce nu postati si D-voastra D-le "eugenb" un ANTI-ARTICOL la acest topic,in loc sa transpirati de nervi la adresa opiniilor PRO-MONARHICE ale celorlalti ?!...
|
Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 16:05
da,referitor la bagajele cu care a parasit M.S. MNIHAI ,tara aci cred ca esti victima intoxicarii si dezinformarii staliniste
istoria scrisa de propangandistul de BUZATU,e sursa ta de informare?! uiti ca GROZA preluase putera si placarea Regelui cu insotitorii sai.,ex maresalul curtii Regale a fost monitorizata de cei din regimentul Tudor Vladimerescu despe asazisul tren incarcat cu valori nici nu se pune in discutie cred ca esti lao varsta la care nu mai tin povestile comuniste
|
Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 21:18
,De la: gbispas, la data 2010-11-28 13:56:50,De la: Far_Cry, la data 2010-11-20 22:12:01In sondajele sociale realizate de diferite publicatii , de posturi radio si de televiziune insumand cca 100.000 de intervievati , 58 % doresc revenirea statului la statutul de Monarhie ,37 % doresc mentinerea actualului sistem de guvernamant ,1 % doresc "retrairile marete" de acum 21 de ani iar 4 % s-au abtinut de a comenta subiectul !
|
Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 21:22
De la: ovidiuar, la data 2010-12-04 16:05:33da,referitor la bagajele cu care a parasit M.S. MNIHAI ,tara aci cred ca esti victima intoxicarii si dezinformarii staliniste I-sa dat voie sa-si ia absolut tot ce vrea,acum sa nu crezi ca a fost un tren cu 70 vagoane ci cu 8 vagoane ,care dupa parerea ta au mers fiecare vag ,1 cu cateaua 1 cu purceaua? ,vad ca esti de al lor dar e treaba ta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 23:23
Multumesc tuturor celor care au semnat petitia pentru denumirea unei planete pitice descoperita in anul 2007 in indepartatele regiuni trans-neptuniene ale sistemului solar dupa zeul dac Gebeleizis, conform conventiilor Uniunii Astronomice Internationale (www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html). Joi, 2 decembrie, am expediat respectiva petitie prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire catre California Institute of Technology (Caltech), in Pasadena, California, in atentia profesorului Michael E. Brown, conducatorul echipei descoperitoare a planetei in cauza, precum si catre Secretariatul Uniunii Astronomice Internationale, la Paris. Asadar, asa cum a spus Caesar in momentul cheie al trecerii Rubiconului, alea jacta est, zarul a fost aruncat. Eventualele noi semnaturi la petitia in discutie le voi comunica separat.
Raporteaza abuz de limbaj
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 23:45
Credeam ca se poate discuta civilizat si cu argumente, dar cu jigodiile comunisto-securiste care au adus tara in stadiul in care se afla acum, nu este posibil si nici nu merita sa o faci !
|
Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 09:44
De la: 9am186000, la data 2010-11-29 20:25:06si eu si cei din familia mea au fost regalisti..dar ce folos? n-au nici o sansa!Speranta moare ultima! Sa speram! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 09:52
De la: TEPARUL, la data 2010-12-04 21:22:15Multumesc pentru felicitare! Dar asta nu inseamna ca pot fi de acord cu cele spuse de tine! Regele a fost gonit cu atatea bogatii, incat a fost nevoit sa munceasca ca sa poate trai cat de cat decent! Si asta o stiu toti cei care VOR SA STIE ADEVARUL ! Nu intoxcatiile comunisto-securiste!De la: ovidiuar, la data 2010-12-04 16:05:33da,referitor la bagajele cu care a parasit M.S. MNIHAI ,tara aci cred ca esti victima intoxicarii si dezinformarii staliniste Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am182461 22 mesaje Membru din: 28/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 11:05
DUPA CARE SONDAJ, AI VISAT CUMVA?
NICAIERI IN LUME NU S-A REVENIT LA MONARHIE. SUNTEM IN SECOLUL 21(MIL.III), CHIAR CREZI ASA CEVA? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 14:51
UITI PT A PUTEA INTETINE FAMILIA IN ELVETIA A MUNCIT CA PILOT DE INCERCARE,SI AMEA O MICA FERMEA DE GAINI
DACA EVEA TRENUL PLIN ASA CUM CREDETI INDOBITOCIRILE VOASTE NU VINDEA DIN ELE PT A PUTEA TRAI?
|
misteva2005 53 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 17:54
Mai nu vorbi prostii!!!!
Unde ai auzit tu ca in tarile in care s-au pastrat monarhiile, hotararile le ia regele dupa bunul plac??? Ce naiba? Esti cazut din luna??? Ai vazut tu - sa-ti sara ochii c-ai vazut? - ca in Anglia, Japonia, Canada, Danemarca, Spania, Olanda, etc. REGELE SAU REGINA IA HOTARARI???? CASCA OCHII MAI!! PARLAMENTELE TARILOR RESPECTIVE ADOPTA LEGILE!!!! NU REGELE!!! ROMANIA ESTE MONARHIE DE DREPT!!!!! ACUM STATUL ROMAN FUNCTIONEAZA IN ILEGALITATE! PANA CAND NU VOM PUNE CSA REGALA A ROMANIEI LA LOCUL CUVENIT, DUMNEZEU SE VA UITA CU MILA LA NOI! Ia intreaba-te tu cu mintea ta: de ce oare exact statele cu monarhii sunt cele mai democrate si mai infloritoare state? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

ce stii oare tu despre monahie provine din epoca dezinformatii si intoxicarii comuniste sau ma rog:neo-comuniste!din pacate
,
,
,
numitul Paul de Romania stii ca e rezultatul unei csatorii morganatice dintre Printul Nicolae si Zizi Lamrino?1si fratele sau regele Carol al II l-a excus pe acest motiv din Crasa Regala a Rpmanieii.pe buna dreptate cf.statutui CASEI REGALE!
pt a tubura ai mai mult apele in CASA REGALA DE ROMANIA! a sucesiunea pt tron
PS... De ce nu postati si D-voastra D-le "eugenb" un ANTI-ARTICOL la acest topic,in loc sa transpirati de nervi la adresa opiniilor PRO-MONARHICE ale celorlalti ?!...
despe asazisul tren incarcat cu valori nici nu se pune in discutie
cred ca esti lao varsta la care nu mai tin povestile comuniste