back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Presedintele basescu:drumul cu spini al unui mare reformator

Pagini: << 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 >> Sari la pagina:

Pace_Voua

311 mesaje
Oras: Fagaras

Postat pe: 5 Martie 2011, ora 11:05

ANOMIE,ANARHIE

Rar mi-a fost dat sa pot citi o asemenea exprimare care face elogiul anarhiei.

In lumea civilizata se spune ca este mai bine sa avem legi proaste decat sa nu avem nici o lege.

Citind articolul de mai sus avem impresia ca autoarea neaga totul.Neaga legea si justitia romana,neaga institutiile statului legate de justitie,neaga demnitarii si magistratii care servesc justitia si in final neaga si pe garantul libertatii justitiei Presedintele Romaniei.

Desigur,fiecare putem avea opinii divergente,putem critica dar a fi impotriva a tot ce inseamna in tara aceasta justitie,dreptate mi se pare, pentru o persoana adulta si normala, cel putin o atitudine asociala si antisociala.

Oare ce serveste un asemenea articol care se crede a induce un curent de opinie, in care sa negi tot ce este legat de justitie,sa negi ceea ce UE a apreciat in justitia noastra ca o adevarata revolutie,sa negi pe aceia care s-au sacrificat si se sacrifica pentru dreptul romanesc.

Sigur,as putea lua articolul paragraf cu paragraf sa il comentez,sa il critic.

Dar poate fi oare criticata reaua vointa?
Nu merita!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 5 Martie 2011, ora 11:20

De la: 9am246017, la data 2011-03-05 11:04:20[quote name='9am178165'

Domnu cu gura mare,
Acesta este un post de pe forum a PDL.

Daca nu/ti plac postarile dute cu Dumneyeu pe posuri anti/Basescu.

Nu stau sa te lamuresc dar fa bine si cara/te sau intra civiliyat in discutie.

Pai nu ma duc uite, ca nu vreau!!! Ii da ma` salba basascu lu` cumatru-sau Bercea inapoi sau nu i-o da??? Face pa nebunu`?? I-a dat interlopu` da mancare si lui si nevesti-si, i-au cantat lautarii, l-au distrat, s-au facut frati da cruce si neamuri, i-a dat si spaga salba, i-a sa-l scoata da la arestu` preventiv, ca ce neam e ala care nu te cauta la greu??? Parca vad ca nu l-au cautat nici basascu nici fumeia lui cu niste snitele, c-o supa ceva??? Pai ce neam e ala care nu te cauta-n parnaie?????
Sa stii mai omule c-o pati rusine mare basascu cu neamurile lui, daca asa sa poata, i-or arata obrazu`!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu stiu ce a pati daca mai calca la Bercea pantru voturi, poate vro sabie-n pantece!!!!!!
Oricum, salba inapoi doamna ca nu stii sa te ti de neam cum trebe!!!!!!!

Raporteaza abuz de limbaj
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 5 Martie 2011, ora 11:25

De la: 9am246017, la data 2011-03-05 11:05:43ANOMIE,ANARHIE

Rar mi-a fost dat sa pot citi o asemenea exprimare care face elogiul anarhiei.

In lumea civilizata se spune ca este mai bine sa avem legi proaste decat sa nu avem nici o lege.

Citind articolul de mai sus avem impresia ca autoarea neaga totul.Neaga legea si justitia romana,neaga institutiile statului legate de justitie,neaga demnitarii si magistratii care servesc justitia si in final neaga si pe garantul libertatii justitiei Presedintele Romaniei.

Desigur,fiecare putem avea opinii divergente,putem critica dar a fi impotriva a tot ce inseamna in tara aceasta justitie,dreptate mi se pare, pentru o persoana adulta si normala, cel putin o atitudine asociala si antisociala.

Oare ce serveste un asemenea articol care se crede a induce un curent de opinie, in care sa negi tot ce este legat de justitie,sa negi ceea ce UE a apreciat in justitia noastra ca o adevarata revolutie,sa negi pe aceia care s-au sacrificat si se sacrifica pentru dreptul romanesc.

Sigur,as putea lua articolul paragraf cu paragraf sa il comentez,sa il critic.

Dar poate fi oare criticata reaua vointa?
Nu merita!

Du-te dom`le vezi-ti de treaba ca singurul lucru gresit e ca Maria basescu a luat spaga de la cumatrul ei Bercea Mondialu`, pantru a-l scoate din necazurile in care intra cateodata interlopii!!!
Cum adica?? Sa traiasca justitia dom`le, numai s-o lase fraudulosul basescu sa ramana impartiala, independenta, si NIMENI SA NU FIE MAI PRESUS DE LEGE AMICE, nici chiar fraudulosul de la Cotroceni!!!!!!!!!!!!
POATE BASESCU SA SE ABTINA SA NU FIE MAI PRESUS DE LEGE???? ATUNCI SA LASE DNA-UL SA-SI FACA DATORIA IN PRIVINTA LUI RIDZI, ANASTASE SI BLEJNAR???
Pana atunci, las-o moarta ca nu va mai crede NIMENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pace_Voua

311 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2011, ora 11:25

De la: 9am178165, la data 2011-03-05 11:20:01[quote name='9am246017' date='2011-03-05 Nu stiu ce a pati daca mai calca la Bercea pantru voturi, poate vro sabie-n pantece!!!!!!

ma guralivule,

vad ca ai inceput sa delirezi.Probabil ca stai rau cu bila.

Nu ai inteles ca eu ti-am cerut doar sa vorbesti civilizat.

Poti scrie ce vrei pe acest post al forumullui dar civilizatia,prezentarea cuviincioasa a ideilor tale(care idei?) cred ca este obligatoriu si la un WC public(scuza-ma la vadim la voi nu,de aceia Vadim mai este numit VC sau WC)

PDL

981 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 5 Martie 2011, ora 11:32

De la: 9am246017, la data 2011-03-05 11:25:22
De la: 9am178165, la data 2011-03-05 11:20:01[quote name='9am246017' date='2011-03-05 Nu stiu ce a pati daca mai calca la Bercea pantru voturi, poate vro sabie-n pantece!!!!!!

ma guralivule,

Poti scrie ce vrei pe acest post al forumullui dar civilizatia,prezentarea cuviincioasa a ideilor tale(care idei?) cred ca este obligatoriu si la un WC public(scuza-ma la vadim la voi nu,de aceia Vadim mai este numit VC sau WC)

Cofrate,

Esti nou si nu cunosti pe aceste persoane de speta proletara si care o tin numai in injuraturi.

Caci ori din ce partid de opozitie eterna ar fi ce sa invete sau cine si-ar ofer5i serviciile lui vadim,Felix,Porumbel sau Carlanul PSD.
Insasi ei zi si noapte pe antenele lui Vantu si felix practica insulta,delatiunea.vezi ca acuma toti au fost colaboratori sau turnatori la securitate.

Cine stie ce ratat securist sau din zdrahonii de 40 cu pensii nesimtite sunt acestia ca acela care iar insulta.

Te rog fii calm,o sa te ajut si eu si o sa vorbesc cu alti colegi din biroul unde lucrez sa posteze,in asa fel incat acesti l�umpeni sa aiba o aparitie nesemnificativa sau sa se retraga.

PDL-ISTII SUNT MULTI SI AU SI DREPTATE.

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 5 Martie 2011, ora 11:32

ma guralivule,

Ma`, ce ai ??? Te-am injurat eu cumva??? Maria basescu e de vina ca nu vrea sa inapoieze salba pe care a primit-o ca spaga de la Bercea Mondialu` neamul ei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ti-am exclicat eu lucruri despre parintii tai??? Nu dom`le, tocmai pentru ca sufar cum ziceai??? A, de buna-cuviinta si de civilizatie!!!!!!!!!!!!!!!!
Toate ca toate, da` Maria basescu tre` sa dea salba inapoi!!! De ce?? Patru ca nu sa tine de neam cum trebe, nu snitele, nu supa, nu sarmale!!!!!!!!!!!!!!!
SALBA INAPOI!!! SPUNE-I!!!

PDL

981 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 5 Martie 2011, ora 11:33

URA SI INSULTA IN POLITICA NE DOVEDESC MICIMEA CLASEI POLITICE
Nu numai noi,dar orice om de buna credinta a remarcat in acest an ca politicienii fara har nu pot alcatui programe pentru Romania sau anti-criza.Dar toti au un singur subiect,cat de rau este Basescu si cum vor ei sa salveze tara urandu-l pe Basescu.

Un activist PNL arata dece l-a votat presedinte al PNL pe Crin,pentru ca el il uraste mai mult pe Basescu decat Tariceanu.
Cei care aproape 2 decenii au trait din exacerbarea urii(mineriadele,lupta contra partidelor istorice,contra regelui) observa cu disperare ca le dispare obiectul muncii.

Cruciada anti-Basescu creata cu migala de cuplul Iliesci-Felix-Antonescu la care se asocia si penalii Nastase si altii a sfarsit aproape in deriziune si odata cu aceasta si scopul vietii acestor politicieni expirati nu mai are sens,ne-mai fiind capabili de schimbare.
Sa ne aducem aminte de maniera in care Felix alcatuia comisia si raportul ei privind suspendarea lui Basescu,planul maret Felix-Tariceanu-Iliescu de izolare a PD-L si a lui Basescu si vom realiza ce esecuri au suferit aceste funeste personaje atunci cand o aripa reformata din PSD a hotarat sa faca o politica patriotica si de alianta mare cu PDL.

MULTUMESC PARTIDULUI PENTRU CA M-A INVATAT SA URASC

Expresia aceasta nu este intamplatoare.Ea a facut parte din discutia dintre mine si un vechi ilegalist PCR,in care acesta din urma considera ca partidul l-a invatat in primul rand sa urasca.

Spuneam adesea ca din studiul forumului acesta dar si a altora reiese ca mare parte dintre postatori,suferind de ceea ce sociologia a denumit cu termenul de -socul libertatii-si neadaptandu-se ,legati inca de maniera traditionala in care au trait, nu stiu ce sa faca,nu stiu cine sunt,adica fac acea criza de identitate specifica oricarei schimbari esentiale a societatii.

Rezolvarea o gasesc ,in inconstienta lor, in aderarea la diferite grupulete si personalitati care propaga ura.Ura impotriva a orice,Basescu,PDL,PSD si dece nu a tot ceea ce vrea sa reformeze politica si tara.

Daca o alianta PD-L-PSD se va face doar pentru posturi si Geoana si Basescu au declarat ca atunci totul va esua.
Nu ura ci reformarea statului(Geoana), a Constitutiei(Basescu) ,a manierii de a face politica trebue sa constitue telul politicienilor.
Ura nu produce valori ci doar criptocomunism,extremism,Felicsi,Vadimi etc.

Partidele,presa,maniera comuna de postare fac acum viabila afirmatia ilegalistului.Au invatat sa urasca,sa urasca in general si,ce rost ar avea daca ura nu s-ar indrepta asupra unor personalitati semnificative(presedintele tarii,premierul,ministri).

Acesti mici maniaci ai urii fara motiv,adesea cu o cultura indoielnica incep a debita minciuni,a folosi un lilmbaj suburban de la injurie, sudalma, pana la calomnie.Unii cu un caracter mai simplu trec la un limbaj de clown,creatie cu care se mandresc,isi stalcesc limba in argouri.

Dependenta de forum,dependenta care exprima doar necesitatea lor de ura(unii posteaza intr-o zi 20 de posturi) ne arata persoane frustrate,femei frustrate,barbati care isi explica insuccesele din viata pe baza unor personalitati ale momentului,incepand cu presedintele Basescu.

Nu este greseala mai mare decat sa spui acestor indivizi ca ura lor irationala,basescofobia dar nu numai ea este o tinta falsa si ca problemele lor constau mai ales in maniera de a se adapta la noua societate.

Dar ziarele,partidele,ca si pe ilegalistul nostru, au invatat doar sa urasca si nu le-a dat alta alternativa.
Discutand despre Atanasiu,Nastase,Iliescu,Antonescu,Norica,Tariceanu ei au sensatia ca sunt importanti si o folosesc ca un fel de psihoterapie diabolica,deoarece in loc sa se vindece ii afunda si mai mult in dezadaptare si in criza de identitate.

Studiul acestui forum si a altora,a partidelor politice care nu au evoluat ne arata ca democratia in Romania este fals utilizata,declansand adevarate furori colective ale urii,violentei (nu numai verbale sau scrise pe forumuri) ci in general in intreaga noastra viata sociala.

Din pacate partide,numeroase ziare si posturi de TV cultiva aceste sentimente josnice si se erijeaza in justitiari,creined feed back-ul unei roti a urii care se roteste in mod permanent.

Exista partide aub 5% in sondaje si care traiesc doar din calomnie,exacerbarea urii,altele care le imita,ziare si reviste in care injuraturile,acuzatiile nedemne si neadevarate,scenariile sunt afisate fara rusine si fara nici o frica de pedeapsa.

Iata ca nu suntem departe de vorbele ilegalistului de care aminteam la inceput-peste tot se practica ura si se asteapta progresul social prin ura si injuratura.

Trenul cu noroc,trenul cu sanse pentru Romania nu trece in fiecare zi prin statia noastra ci doar uneori.
Se pare ca acum este un moment favorabil dar daca se renunta la ura.
Nu imi fac iluzii fata de Nastase,Felix,Iliescu,Antonescu,Tariceanu dar spectrul politic la noi este mult mai mare,electoratul devine tot mai constient.
Cei care acum saboteaza guvernul trebue sa se inece in propriul venin iar tara sa mearga inainte pentru bunastarea romanilor.

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 5 Martie 2011, ora 11:35

De la: 9am129906, la data 2011-03-05 11:32:03
De la: 9am178165, la data 2011-03-05 11:20:01
PD-L-ISTII IAU SPAGA SALBE DE LA NEAMURILE INTERLOAPE SI NU LE DAU8 INAPOI!!!! SPUNE-I MARIEI BASESCU SA SE PREZITE CU SNITELE, SUPA SI SARMALE MUUUULTE LA VORBITOR LA BERCEA, CA OMU` MANANCA MULT SI PE SATURATE!! CA DE ACEEA I-A DAT SALBA!!!!!!!!!!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 5 Martie 2011, ora 11:36

De la: 9am178165, la data 2011-03-05 11:32:30

ma guralivule,

Ma`, ce ai ??? Te-am injurat eu cumva??? Maria basescu e de vina ca nu vrea sa inapoieze salba pe care a primit-o ca spaga de la Bercea Mondialu` neamul ei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ti-am exclicat eu lucruri despre parintii tai??? Nu dom`le, tocmai pentru ca sufar cum ziceai??? A, de buna-cuviinta si de civilizatie!!!!!!!!!!!!!!!!
Toate ca toate, da` Maria basescu tre` sa dea salba inapoi!!! De ce?? Patru ca nu sa tine de neam cum trebe, nu snitele, nu supa, nu sarmale!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 5 Martie 2011, ora 11:37

Te rog fii calm,o sa te ajut si eu si o sa vorbesc cu alti colegi din biroul unde lucrez sa posteze,in asa fel incat acesti l�umpeni sa aiba o aparitie nesemnificativa sau sa se retraga.

Sa le spui colegilor si sa-ti dea pastilele la timp, ca sa nu mai ajungi in crize asa de violente si ingrozitoare ca pana acum. .Acu hai,fa nanica si vizeaza ca se pogoara Base din ceruri ca sa iti dicteze tie un mesaj important pentru tara. .Daca nu poate el ca este machit,il trimite pe arhanghelul Boc. Sezi mumos ca sunteti multi in visele tale si plutiti pe noruleti pufosi portocalii .

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 5 Martie 2011, ora 11:44

De la: 9am178165, la data 2011-03-05 11:36:04
De la: 9am178165, la data 2011-03-05 11:32:30

ma guralivule,

Sa stii ca cu Bercea nu te joci, ca el zice la toata lumea ce fudul se tine cumatrul basascu da el!!! Adica, atunci cand a mancat la masa lui piftie (nu boc, piftie adevarata), carnati, mici si-a baut tarie basca un butoi cu bere a fost bine, acu` insa e cu nasu pe sus!!!!!!!!
Las` ca-l zice Bercea la toti interlopii sa-i nu-i mai dea nimeni salba, ca nu ofera protectie si nici n-o da inapoi!!! Ramane interlopu` pagubas!!!! Ce interlop dom`le, presedintele basascu asta!!!!!!!!!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 5 Martie 2011, ora 11:50

Salba inapoi doamna, hai salba inapoi!!!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 5 Martie 2011, ora 11:51

Adica doamna basascu, chiar asa??? Mata manglesti salbe, sotiorul matale, flote??? Ce-i asta??

Pace_Voua

311 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2011, ora 11:53

lasati-i pe mana mea ca ii potolesc eu

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 5 Martie 2011, ora 11:55

De la: 9am246017, la data 2011-03-05 11:53:18lasati-i pe mana mea ca ii potolesc eu

Uau...Bai,abia astept sa vad ce faci ,pe cine si cum potolesti .

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 5 Martie 2011, ora 11:55

De la: 9am246017, la data 2011-03-05 11:53:18lasati-i pe mana mea ca ii potolesc eu

Pe cine??? Pe cuplul basescian sau pe interlopi, ca nu inteleg?!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 5 Martie 2011, ora 12:00

De la: 9am178165, la data 2011-03-05 11:55:57

Uite ca sa nu iasa mare dandana, zi-i dom`le la nevasta lui basascu sa-i duca ma` de mancare la Mondial`, ca aia nu-l hranesc cum ii place. Si mai zi lui basascu sa-l scoata bre ca-i neamu` lui, asa tine el la neamuri??? Ca cumatru are claustrofobie, ca nu suporta zidurile ca parca-parca sa pravalesc pasta el, hai bre de ce-l tine acolo??
Sa-l scoata, ca prajeste un vitel intreg si nu mai cere nici salba inapoi!!!!!!!!!!!!!!!
Hai bre, zi-i odata ca moare Mondialu` intre ziduri, si nu mai vede vitel!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 5 Martie 2011, ora 12:01

Eu cred ca pe 9am129906 vrea sa-l potoleasca ...Probabil ca nici dansul nu-i mai suporta tampeniile basesciene si s-a decis,dur cum este ,sa actioneze.

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 5 Martie 2011, ora 12:06

De la: vaneamarin, la data 2011-03-05 12:01:24

Eu cred ca pe 9am129906 vrea sa-l potoleasca ...Probabil ca nici dansul nu-i mai suporta tampeniile basesciene si s-a decis,dur cum este ,sa actioneze.

Drept zici mata!!! Ca bre, omu` acela zici ca-i drept desprins din alta lume, sau ii drept coborat de pe codrii ca asa neste nazareli scoate, ca incremenesti nu alta!!!
S-or sfadi oamenii aestia unu cu altu da` eu n-am ce le face, mai bine ar tace si-ar cugeta mai bine........................................, ca poa` li s-apropie si lor........., disponibilizarea!!!!!!!!!!!!!!!

Pace_Voua

311 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2011, ora 12:06

Lumpen liberalismul si tezaurul liberalismului Bratenilor

Am citit cateva articole in care era implicat asa numitul
lumpencapitalism de tip Becali si am admirat spiritul analitic al
autorului.
Singurul lucru care este de reprosat autorului este doar intrebarea,
daca fenomenul lumpen este specific doar lui Becali sau, el se afla
in toata politica romaneasca si mai ales prezenta sa se remarca in
sanul celui mai titrat si doctrinat partid din Romania care
este,indiscutabil, PNL.
Asaltul lumpenului in politica PNL s-a intensificat,odata cu
degringolada ideologica a grupului oligarh,care,in lipsa de alte
sustineri,in lipsa posibilitatii de a convige cetatenii, apeleaza la
acest lumpen si, chiar il promoveaza.
Cred ca studierea chiar a forumurilor ne poate arata aceasta invazie
a lupenului si lipsa de reactie a celor pe care aceasta categorie ii
injoseste.
Am fost tentat chiar sa exemplific ,dar m-am jenat de a atenta la
moralitatea publica si, mai ales la cititorii de forumuri
adolescenti sau tineri.
Dar sa lasam emanatiile acestui lumpen forumist,din motive de
vulgaritate, pentru ca este un fenomen relativ benign, in timp ce
alti autodeclarati liberali rasati merg chiar mai departe.
Poate fi politica unui partid liberal bazata doar pe insultarea si
denigrarea celor pe care ii considera adversari (de fapt dusmani)
politici.
Oare dl.Campeanu cand spune ca dl.Stolojan este bolnav psihic sau
dl.Atanasiu care cere excluderea moldovenilor din organele
conducatoare ale PNL ,nu imping lumpenul lipsit de imaginatie si
creativitate spre folosirea invectivelor,a sudalmei.
Sa mai vorbim de Dl.Orban a carui discurs scabros a devenit
proverbial sau despre un parlamentar roman ca dl.Crin Antonescu care
nu are alte tematici in discursul sau decat insultarea Presedintelui
Tarii si a partidului partener la guvernare.
Se pare ca in PNL petroliberal se naste acum un nou curent
ideologic,lumpenliberalismul,liberalismul agresiv,fara argumente,un
liberalism de taverna,cu invective si cu indivizi scosi din lumea
obscura a inculturii,ce cultiva trivialitatea si insulta.
Oare Bratenii nu se invartesc in morminte can vad cine duce mai
departe ideile nobile a liberalismului si in ce maniera.Oare trebuie
lasat liberalismul pe mana unor asemenea politicieni?
Sa ne mai miram ca platformistii au spus-o raspicat ca rabdarea lor
a ajuns aproape de final si ca sunt gata de a lua masuri radicale.
Ce se poate opune acestui lumpenliberalism incitat de grupul
petroliberal si in care s-au adunat toti aceea care inlocuiesc
talentul politic al conducerii societatii cu afaceristi
verosi,indivizi subculturali inclinati doar spre a beneficia de
avantaje materiale si in ultima instanta de a cultiva subcultura
lumpenului,care fie vorba intre noi sunt gata a servi orice formatie
politica,in timp ce fostii liberali erau si mari oameni de cultura.

Bietul Becali apare doar ca o figura palida a
lumpencapitalistilor.Are si scuze pe care nu le ascunde.
Dar sa ajunga PNL-ul Bratenilor sa cultive lumpenliberalismul,
lumpencapitalismul ,mi se pare o mare profanare a societatii
romanesti,care nu mai poate fi tolerata.
Iata ca a aparut si al treile segment al stenogramelor PNL, menite
parca sa ateste lipsa de decizie,oscilarea pemanenta, incapacitatea
manageriala.

Si pentru a pune capac iata criteriile de evaluare a performantei
ministrilor liberali,asa cum reiese din stenograme (vezi Cotidianul):
-Plata cotizatiei catre sediul central
-implicarea in conflicte si scandaluri sau anchete penale
-vechime,traseism etc.
-Cel mai important ne apare prevederea in care ministrii trebuie sa
specifice cum au decurs relatiile cu premierul (excelent, bine,
satisfacator sau total nesatisfacator
Testul final este din partea membrilor Delegatiei Permanente care
ar trebui sa spuna cum au colaborat ministrii cu filialele si
liderii PNL.

Cer scuze,oare Bratenii aveau asemenea chestionare pentru ministri
lor sau, aici ,este vorba doar de un lumpenliberalism si nu de
liberalismul adevarat.

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Martie 2011, ora 12:10

ma guralivule,

Cofrate,

Esti nou si nu cunosti pe aceste persoane de speta proletara si care o tin numai in injuraturi.

Caci ori din ce partid de opozitie eterna ar fi ce sa invete sau cine si-ar ofer5i serviciile lui vadim,Felix,Porumbel sau Carlanul PSD.
Insasi ei zi si noapte pe antenele lui Vantu si felix practica insulta,delatiunea.vezi ca acuma toti au fost colaboratori sau turnatori la securitate.

Cine stie ce ratat securist sau din zdrahonii de 40 cu pensii nesimtite sunt acestia ca acela care iar insulta.

ah, psihimu , sunteti 3 in 1, fraticilor ! hai, dati cu gargara mai departe ca va dreneaza vocea adevarului pervertit !

Pace_Voua

311 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2011, ora 12:11

Bai natafletilor,

Voi nu postati decat 2 randuri.Gleaba nu va permite mai mult pentru ca ati adormi.

Luati banii lui Vadim degeaba dar nici el nu este prost si de maine vi s/a taiat salarul.

Aceasta doar pentru inceput pupincuristilor fiecare cu curul de pupat al vostru,respectiv>Crin,felix,Nastase,ponta etc.

Gata s/a terminat cu voi,la munca studenti prosti,lumpeni de carciuma,proletari platiti de vanghelie

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2011, ora 12:15

De la: vaneamarin, la data 2011-03-05 12:01:24

eu cred ca @017 si @906 sunt una si aceeasi persoana si ei amindoi , cu totul altcineva decit dr. Cucu Ioan ! adica suntem fix in guvernarea Basescu- Boc- Pdl. : MINCIUNA, IPOCRIZIE , HOTIE si IMPOSTURA ! chestia asta este emblematica ptr. acest regim Basescu, in care totu-i altceva decit se zice ca este ! FALS....FALS ....FALS !

Pace_Voua

311 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2011, ora 12:15

De la: gabigabi, la data 2011-03-05 12:10:47

ma guralivule,

Cofrate,

ah, psihimu , sunteti 3 in 1, fraticilor ! hai, dati cu gargara mai departe ca va dreneaza vocea adevarului pervertit !

Cica ai fi femeie.Pai daca este asa dece nu tricotezi.Intre 2 ciorbe te mai ocupi si de politica?

Nu te lua dupa haidaii de pe forumul acesta caci toti sunt oligo.

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 5 Martie 2011, ora 12:25

De la: 9am246017, la data 2011-03-05 12:15:58

ma guralivule,

Cofrate,

Cica ai fi femeie.Pai daca este asa dece nu tricotezi.Intre 2 ciorbe te mai ocupi si de politica?

Nu te lua dupa haidaii de pe forumul acesta caci toti sunt oligo.

Zi-i lu` basascu sa dea salba inapoi la neamu` lui, ca n-ajunge bine cu hinterlopii!!!!
Zi-i sa sa duca la acasa la fumeia lu` Mondialu` sa lase acolo salba, ca nu sa tine de neam asa cum sa cuvine!!!!!!!!!!!!!!!!

Pace_Voua

311 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2011, ora 12:28

Mai moacelor,

Ascultati pe Antena 3 desbateri de la PDL,cel mai democrat partid din Romania

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 5 Martie 2011, ora 12:31

De la: 9am246017, la data 2011-03-05 12:28:36Mai moacelor,

Salba tata salba, nu schima vorba!!!!!!!! Ia sa se prezinte basascu la Mondialu` cu ea de urgenta, ca-l taie hinterlopii!!!!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 5 Martie 2011, ora 12:32

De la: 9am178165, la data 2011-03-05 12:31:13
De la: 9am246017, la data 2011-03-05 12:28:36Mai moacelor,

Salba tata salba, nu schima vorba!!!!!!!! Ia sa se prezinte basascu la Mondialu` cu ea de urgenta, ca-l taie hinterlopii!!!!

Si io nu ma uit la hotii tai, aia de la PD-L!! Hinterlopii-s de o suta de ori mai cinstiti ca ei!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 5 Martie 2011, ora 13:11

ma guralivule,

Cofrate,

Sunt ei 3 in unul dar.."sunt multi" !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2011, ora 13:16

De la: 9am246017, la data 2011-03-05 12:11:13

si tu al cui fund pupu de zor, p'aici ? a lui base ? a talibanilor pdl ? sau al reformatorilor , ca ia uite ce veselie e prin taberele diversilor combatanti !?

Pagini: << 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului PRESEDINTELE BASESCU:DRUMUL CU SPINI AL UNUI MARE REFORMATOR
Mergi la: