Info
x
Presedintele basescu:drumul cu spini al unui mare reformator
|
Steaua_Dreptatii 370 mesaje Membru din: 11/02/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Decembrie 2011, ora 07:22
De la: gabigabi2, la data 2011-12-22 07:02:34De la: Te_Vad_Te_Vad, la data 2011-12-22 05:59:33 Stimata, daca citeai sau ascultai cu atentie egala cu care o faci cu Antena 3 a securistului Felix,realizai ca USP reprezinta o noua formatie de stanga care va lua locul PSD,partid criptocomunist format din securisti,criptocomunisti in fruntea carora sta Kaghebistul Iliescu,fostul nomenclaturist Nastase si omul lor de paie,nevolnicul fost procuror Ponta. Prin USP nevoia Romaniei de social-democratie se lanseaza de catre cei mai titrati social-democrati. Daca nu intelegi nu este vina mea. Nu mai asculta A3 cam 2 saptamani si ai sa vezi ca incepi sa intelegi. |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 22 Decembrie 2011, ora 07:30
si eu te sfatuiesc, la fel de amical, sa Asculti si tu vreo 2 saptamini A3 si, poate ai sa-ntelegi si tu ceva : ca lupu'-si schimba parul, dar naravul ba si UNPR ca si PD sunt pepiniera fostei securitati reFormata !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Decembrie 2011, ora 07:44
De la: gabigabi2, la data 2011-12-22 07:30:54si eu te sfatuiesc, la fel de amical, sa Asculti si tu vreo 2 saptamini A3 si, poate ai sa-ntelegi si tu ceva : ca lupu'-si schimba parul, dar naravul ba si UNPR ca si PD sunt pepiniera fostei securitati reFormata ! Te pomeni ca ai mai gasit tu prin camara un pixel ceva......chestia cu lupul,se referea la iliescu,nu ?
Raporteaza abuz de limbaj
� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
|
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 22 Decembrie 2011, ora 08:58
Lupu isi schimba naravu da paru?
Scufita rosie este sovietica? Harap alb e de dreapta? Cum a devenit basescu reformator...............................dini informator? ROMABIA INCOTRO? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Decembrie 2011, ora 11:53
Un om bogat, pasionat de arta, avea �n colectia lui opere ale tuturor marilor maestri, renascentisti, clasici si moderni, din toate scolile si curentele. Deseori statea �mpreuna cu unicul sau fiu, admir�nd minunatele piese din colectia lor. Dar a izbucnit razboiul si fiul a fost �nrolat si trimis la lupta. El a dat dovada de mult curaj si a m uri t la datorie, �n timp ce salva viata unui camarad. C�nd a primit anuntul, tatal a fost profund �ndurerat de pierderea unicului sau fiu.O luna mai t�rziu, a auzit batai la usa . �n prag statea un t�nar cu un pachet mare �n brate...El a spus: - Domnule, nu ma cunoasteti. Eu sunt soldatul pentru care fiul dumneavoastra si-a dat viata. �n acea zi el a salvat multe vieti ale celor raniti dar, �n timp ce �ncerca sa ma duca pe mine �ntr-un loc sigur, un glonte i-a strapuns inima, el m uri nd pe loc...Deseori ne vorbea de dumneavoastra si despre -O, nu se poate asa ceva, domnule... Toata viata nu voi putea sa platesc pentru ceea ce fiul dumneavoastra a facut pentru mine. Acesta este doar un cadou. Tatal a prins tabloul pe una din simezele sale. De c�te ori avea vizitatori, el �ncepea prin a le arata portretul fiului sau si numai dupa aceea le dadea voie sa vada marile capodopere colectionate. Dupa moartea batr�nului tata, s-a organizat licitatia marii lui colectii de tablo uri . S-au adunat foarte multe persoane care doreau sa vada si, mai ales, sa achizitioneze tablo uri pentru propriile lor colectii. La deschidere, pe podium era postat portretul fiului. Persoana delegata sa conduca licitatia,adjudecatorul, a deschis sesiunea, lovind cu ciocanelul: -�ncepem licitatia cu acest portret al fiului. Cine deschide oferta? �n sala s-a lasat linistea....Apoi, de undeva din fundul salii, o voce a strigat: -Am venit sa vedem marile opere! Sari peste aceasta piesa!... Dar, netulburat, adjudecatorul a continuat: -Face cineva o oferta pentru acest portret?.. Un om bogat, pasionat de arta, avea �n colectia lui opere ale tuturor marilor maestri, renascentisti, clasici si moderni, din toate scolile si curentele. Deseori statea �mpreuna cu unicul sau fiu, admir�nd minunatele piese din colectia lor. Dar a izbucnit razboiul si fiul a fost �nrolat si trimis la lupta. El a dat dovada de mult curaj si a m uri t la datorie, �n timp ce salva viata unui camarad. C�nd a primit anuntul, tatal a fost profund �ndurerat de pierderea unicului sau fiu.O luna mai t�rziu, a auzit batai la usa . �n prag statea un t�nar cu un pachet mare �n brate...El a spus: - Domnule, nu ma cunoasteti. Eu sunt soldatul pentru care fiul dumneavoastra si-a dat viata. �n acea zi el a salvat multe vieti ale celor raniti dar, �n timp ce �ncerca sa ma duca pe mine �ntr-un loc sigur, un glonte i-a strapuns inima, el m uri nd pe loc...Deseori ne vorbea de dumneavoastra si despre pasiunea pe care o aveti pentru arta. T�narul i-a �nm�nat pachetul. -Stiu ca este aproape un nimic. Eu nu sunt un pictor cunoscut, dar sunt convins ca fiul dumneavoastra ar fi vrut sa aveti acest tablou. Tatal a �nceput sa desfaca ambalajul. Era un portret al fiului sau, pictat de t�nar. Privindu-l atent, a fost uimit de felul �n care t�narul pictor a reusit sa surprinda chipul, dar si personalitatea fiului sau. Tatal a scos un suspin si cu ochii plini de lacrimi a multumit t�narului, oferindu-i si o suma de bani pentru tablou. -O, nu se poate asa ceva, domnule... Toata viata nu voi putea sa platesc pentru ceea ce fiul dumneavoastra a facut pentru mine.. 100?... 200?... Din sala, cineva a stigat iritat: -Nu am venit pentru acest portret!... Ne-am adunat pentru pict uri le lui Rembrandt, Fragonard, Van Gogh, Matisse, Picasso si ale celorlalti maestri!... Haideti sa trecem, cu adevarat, la licitatie!... Netulburat, adjudecatorul a continuat: -Fiul!... Fiul!... �l vrea cineva pe fiul?!... �ntr-un t�rziu, din cel mai �ndepartat colt al salii s-a auzit o voce timida: -Dau eu 10 pentru acest portret... Era cel care fusese, ani multi, gradinarul tatalui si al fiului. Fiind un om sarac, nu putea sa ofere mai mult -Exista o oferta de 10!... Cine da mai mult?!... Da cineva 20?!... Sala era �n fierbere. -Dati-i-l lui pentru 10!...Sa trecem la maestri!...La maestri!... Nu-l voiau pe fiu. Toti doreau sa profite de ocazie si sa cumpere opere mari pentru colectiile lor. Ferm, adjudecatorul a continuat: -10, odata!...10, de doua ori!... Si, lovind cu ciocanelul �n masa: -Adjudecat! V�NDUT pentru 10! Din fata, cineva a zbucnit: -�n sf�rsit, putem trece la marea colectie!... Calm, adjudecatorul a pus jos ciocanelul , spun�nd: -�mi pare rau, dar licitatia s-a �ncheiat. Rumoare �n sala: -Dar tablo uri le?!...Cum ram�ne cu maestrii?!...Colectia?!... -Regret, a spus adjudecatorul. C�nd am fost desemnat sa conduc aceasta licitatie, mi s-a comunicat o prevedere secreta din testament, pe care nu am avut voie sa o fac cunoscuta dec�t �n acest moment: licitatia se refera numai la potretul fiului !Cine il ia mosteneste �ntreaga avere, care include si toata colectia de opere de arta! Omul care-l primeste pe fiul obtine TOT!... Dumnezeu Tatal a trimis acum 2000 de ani pe Fiul sau ca sa moara pe cruce. La fel ca mesajul adjudecatorului, si mesajul lui este: -Fiul, Fiul, cine-l primeste pe Fiul?! Pentru ca, vezi tu, acela care �l primeste pe Fiul obtine totul... Ca �ntr-at�t a iubit Dumnezeu lumea �nc�t pe Fiul Sau Cel Unul-Nascut L-a dat, pentru ca tot cel ce crede �ntr-�nsul sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica. (Ioan 3/ 16) (Biblia Bartolomeu). Aceasta este adevarata dragoste... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Decembrie 2011, ora 16:20
De la: Silver9AM, la data 2011-12-22 07:44:32De la: gabigabi2, la data 2011-12-22 07:30:54si eu te sfatuiesc, la fel de amical, sa Asculti si tu vreo 2 saptamini A3 si, poate ai sa-ntelegi si tu ceva : ca lupu'-si schimba parul, dar naravul ba si UNPR ca si PD sunt pepiniera fostei securitati reFormata ! iliescu, basescu, nu conteaza , tot de acolo : ia, niste comunisti "reformati" !
|
Postat pe: 22 Decembrie 2011, ora 16:25
De la: Steaua_Dreptatii, la data 2011-12-22 11:53:13
|
Costelus 142 mesaje Membru din: 5/06/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Decembrie 2011, ora 17:30
De la: gabigabi2, la data 2011-12-22 16:20:23De la: Silver9AM, la data 2011-12-22 07:44:32De la: gabigabi2, la data 2011-12-22 07:30:54si eu te sfatuiesc, la fel de amical, sa Asculti si tu vreo 2 saptamini A3 si, poate ai sa-ntelegi si tu ceva : ca lupu'-si schimba parul, dar naravul ba si UNPR ca si PD sunt pepiniera fostei securitati reFormata ! Iliescu nu este comunist reformat ci veritabil Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 22 Decembrie 2011, ora 18:00
De la: Costelus, la data 2011-12-22 17:30:12De la: gabigabi2, la data 2011-12-22 16:20:23De la: Silver9AM, la data 2011-12-22 07:44:32De la: gabigabi2, la data 2011-12-22 07:30:54si eu te sfatuiesc, la fel de amical, sa Asculti si tu vreo 2 saptamini A3 si, poate ai sa-ntelegi si tu ceva : ca lupu'-si schimba parul, dar naravul ba si UNPR ca si PD sunt pepiniera fostei securitati reFormata ! aaaha, am inteles....celalat e un reformat, totusi , dar nu suficient, dupa parerea mea ! cind ai zis o viata-ntreaga ,subalternilor - caci a fost intotdeauna in pozitie de SEF - ASCULTA COMANDA LA MINE, e greu sa gindesti Democratic, draga CLONA ! asa ca ptr. el chestia cu doctrina, culoarea, orientarea politica, e un moft ;capacitatea lui de pliere , cameleonica, este imensa si important ptr. el este sa fie SEF si le reformeaza el pe toate ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Decembrie 2011, ora 18:05
De la: gabigabi2, la data 2011-12-22 18:00:44De la: Costelus, la data 2011-12-22 17:30:12De la: gabigabi2, la data 2011-12-22 16:20:23De la: Silver9AM, la data 2011-12-22 07:44:32De la: gabigabi2, la data 2011-12-22 07:30:54si eu te sfatuiesc, la fel de amical, sa Asculti si tu vreo 2 saptamini A3 si, poate ai sa-ntelegi si tu ceva : ca lupu'-si schimba parul, dar naravul ba si UNPR ca si PD sunt pepiniera fostei securitati reFormata ! Iar ai dat'o in bara.....nu asa se da o comanda,poate asa iti spune don'nelu tie....
Raporteaza abuz de limbaj
� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
|
|
Postat pe: 22 Decembrie 2011, ora 18:21
conteaza cum suna comanda sau ideea exprimata ?
|
Dede_for_ever 271 mesaje Membru din: 25/03/2011 Oras: Cernavoda |
Postat pe: 23 Decembrie 2011, ora 05:41
Victor Ponta a ratat �i mo�iunea, �i revolu�ia.Crin de la papionul liberal la basca lui Ilici Iliescu
Autor: Laura Ciobanu Mo�iunea opozi�iei �mpotriva comas�rii alegerilor a fost respins�. Pre�edintele PSD �i parlamentarii partidului s-au �mbr�cat �n pulovere �i s-au jucat, �n perfect� siguran��, de-a revolu�ionarii. Mo�iunea de cenzur� ini�iat� de opozi�ie �mpotriva comas�rii alegerilor a fost respins� ieri �n Parlament. Convins dinainte de e�ec, pre�edintele PSD, Victor Ponta, s-a folosit de prilej pentru a se juca de-a revolu�ionarul. Nu numai c� �i-a convins colegii s� vin� �mbr�ca�i �n pulovere �i cu brasarde tricolore �i s� arboreze drapelul cu stema decupat�, dar �i-a �i construit �ntregul discurs pe ideea c� PDL este un nou PCR, iar USL - noua for�� revolu�ionar�. �ntruc�t mo�iunea a c�zut, revolu�ia lui Ponta s-a mai am�nat cu cel pu�in un an. "Vom �ncerca s�-i aducem aminte tovar�ului Emil Boc despre soarta lui Emil Bobu, tovar�ei Elena Udrea despre soarta tovar�ei Elena Ceau�escu, tovar�ului Traian Iga� despre soarta tovar�ului Tudor Postelnicu, �i mai ales tovar�ului pre�edinte Traian B�sescu (...) tuturor tovar�ilor �i �pretinilor� s�i rom�ni, maghiari �i de alte na�ionalit��i, c� istoria (...) se va rescrie �i �n ceea ce-i prive�te pe to�i ace�ti tovar�i", a declarat "revolu�ionarul" Ponta de la microfonul parlamentului. Puloverul lui Ponta versus cravata lui Boc Dac� pesedi�tii au �ncercat s� puncteze �n mod simbolic cu puloverele, Emil Boc a arborat o cravat� violet�. "C�nd a pierdut cravata asta? Ave�i �ncredere �n cravat�, c� va avea rezultate bune", a comentat el. Premierul a acuzat opozi�ia de ipocrizie, reamintind c� �i USL dorea ini�ial comasare, dar �n var�, nu �n toamn�. "�tiu c� v� dori�i cu disperare alegeri anticipate, pentru c� a�i plecat de la 67% �i a�i ajuns la 46%, iar �n prim�var� ve�i fi sub 40% condu�i de demagogia domnului Ponta �i de somnul domnului Antonescu", a spus Boc. Cravata lui Boc s-a dovedit norocoas� �i mo�iunea nu a �ntrunit suficiente voturi. Ca urmare, revolu�ia lui Ponta a continuat pe culoare, unde acesta a uitat de polite�e declar�nd c� "Boc este la fel de stupid ca Emil Bobu", Traian Iga� la fel de "analfabet" ca Postelnicu �i Udrea "la fel de arogant� �i de lipsit� de cultur� ca Elena Ceau�escu". "PDL e PCR �i �n 2012 va trebui s� facem o nou� revolu�ie", a proclamat el, �n timp ce masele revolu�ionare de pesedi�ti p�r�seau ordonat Parlamentul Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Decembrie 2011, ora 06:34
De la: Dede_for_ever, la data 2011-12-23 05:41:12Victor Ponta a ratat �i mo�iunea, �i revolu�ia.Crin de la papionul liberal la basca lui Ilici Iliescu A mai vazut cineva un primministru care sa stea numai in ghenunchi? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Severin_pedelistul 115 mesaje Membru din: 8/06/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Decembrie 2011, ora 06:51
De la: pascu08_yahoo_com, la data 2011-12-23 06:34:24De la: Dede_for_ever, la data 2011-12-23 05:41:12Victor Ponta a ratat �i mo�iunea, �i revolu�ia.Crin de la papionul liberal la basca lui Ilici Iliescu Am mai vazut.Este vorba de pretinsul prim-ministru Ponta. Iata ce spunea Juvara:,ponta este papusa lui Iliescu si Nastase.Numai ca papusarul nu se vede cand manipuleaza papusa pe cand la Ponta papusarii(Iliescu,Nastase) il manipuleaza stand langa el. Raporteaza abuz de limbaj |
|
mosul_tautu 219 mesaje Membru din: 27/03/2011 |
Postat pe: 23 Decembrie 2011, ora 07:12
LA MULTI ANI TUTROR POSTATORILOR!
LA MULTI ANI COLEGILOR POSTATOPRI DIN PD-L! PD-L-ISTI,SUNTEM MULTI SI AVEM SI DREPTATE. AVEM UN PRESEDINTE SI UN PREMIER REFORMISTI IAR MINISTRUL DE FINANTE IALOMITEANU A FOST DECLARAT CEL MAI BUN MINISTRU DE FINANTE AL UE. BRAVO! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Decembrie 2011, ora 07:22
De la: mosul_tautu, la data 2011-12-23 07:12:51LA MULTI ANI TUTROR POSTATORILOR! cu cit a fost PLATITA aceasta "onoare " ?
|
Pace_Voua 311 mesaje Membru din: 4/03/2011 Oras: Fagaras |
Postat pe: 23 Decembrie 2011, ora 10:51
BRAVO PD-L,EUROPA TE APRECIAZA
Incredibil: Gheorghe Ialomitianu, ministrul de finante al anului in Europa de Dragos Comache HotNews.ro Gheorghe Ialomitianu a primit din partea revistei The Banker, ce apartine gupului Financial Times, premiul Ministrul de Finante al anului in Europa. Distinctia vine pe fondul absentei cvasi-totale a lui Ialomitianu din spatiul public, el fiind deseori acuzat ca nu participa nici macar la intalnirile importante ale ministrilor de Finante din UE. Reprezentantii mediului de afaceri l-au acuzat deseori pe Ialomitianu de orice lipsa de initiativa, el fiind considerat un simplu executant al strategiilor convenite de Guvern cu FMI. Surprinzatorul premiu vine intr-un an in care datele macroeconomice ale Romaniei s-au imbunatatit simtitor in urma aplicarii unor masuri de austeritate caracterizate drept "brutale" de seful Erste Bank. Potrivit The Banker, premiul a fost acordat pentru activitatea ministrului, care a obtinut rezultate in implementarea reformelor structurale, mentinerea sustenabilitatii fiscale si a legislatiei fiscale. Gheorghe Ialomitianu a declarat pentru The Banker ca cel mai important obiectiv pe care l-a impus la Ministerul de Finante, dar si in cadrul guvernului, a fost indeplinirea angajamentelor convenite cu FMI, Comisia Europeana si Banca Mondiala, care "a condus la recastigarea increderii pe piata interna si pe pietele financiare internationale". Gheorghe Ialomitianu, desemnat cel mai bun ministru de finante de The Banker Foto: captura ecran Revista arata ca Romania a reusit sa incheie cu succes programul cu FMI in martie 2011 fara a trage ultima transa din imprumut si a semnat un nou acord stand by, de tip preventiv, in valoare de 3,5 miliarde de euro. De asemenea, publicatia mai spune ca, in iunie 2011, Romania a revenit pe piata europeana a obligatiunilor pentru prima data de la inceputul crizei financiare cu o emisiune de 1,5 miliarde de euro, care a avut un pret inauntrul intervalului existent pentru titlurile de stat spaniole. Totodata, se arata ca agentia de evaluare financiara Fitch a crescut ratingul Romaniei la nivelul recomandat pentru investitii, intr-un moment in care calificativele statelor din zona euro aveau o tendinta opusa. "Aceste succese justifica un program dureros de reduceri salariale si concedieri din sectorul public. Economia a facut eforturi pentru a reveni pe crestere in fata unor astfel de constrangeri bugetare, criza din zona euro ar putea duce in continuare la deteriorarea situatiei economice, insa domnul Ialomitianu nu s-a abatut", se spune in prezentarea facuta ministrului de finante din Romania Raporteaza abuz de limbaj |
|
Ioan_voda_cel_cumplit 151 mesaje Membru din: 9/06/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Decembrie 2011, ora 11:04
De la: gabigabi2, la data 2011-12-23 07:22:34De la: mosul_tautu, la data 2011-12-23 07:12:51LA MULTI ANI TUTROR POSTATORILOR! Scumpo, La noi nu se cunoaste acest limbaj. La voi Felix poate ca valoreaza in bani onoarea,cum ai invatat la Universitatea felix Antena 3. La voi coruptia este sistem,onoarea unui corupt se plateste. Deci,rezulta ca nu vorbim aceiasi limba. PD-L face reforme,ia masuri contra crizei chiar daca scade in sondaje. La voi acest lucru este sinucidere si vreti doar sa profitati de criza. cat costa onoarea? Frumoasa intrebare dar noi nu pricepem. va rugam sa ne traduceti. Sau credeti ca un ziar englez de prestigiu si-ar vinde onoarea,cum va instrueste Iliescu -mineriade si crin cu Basca de PSD-ist Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Decembrie 2011, ora 14:09
De la: HALT, la data 2011-12-23 11:04:57De la: gabigabi2, la data 2011-12-23 07:22:34De la: mosul_tautu, la data 2011-12-23 07:12:51LA MULTI ANI TUTROR POSTATORILOR! minca-l-ar mama pe el de mititel nevinovat ! voi NU stiti intii si-ntii ce-i aia ONOARE !
|
Severin_pedelistul 115 mesaje Membru din: 8/06/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Decembrie 2011, ora 14:38
Victor Ponta, �n rolul lui Vadim
Huiduieli, jigniri grave �i acuza�ii �n Parlament la dezbaterea mo�iunii de cenzur� a Opozi�iei. Emil Boc a fost huiduit, ca apoi s� ironizeze Opozi�ia cu cravata sa mov care va duce la respingerea mo�iunii. Dup� respingerea mo�iunii, Victor Ponta a vorbit ca Vadim Tudor: �incapabil�, �analfabet�, �oi parlamantare� sau �arogant�. Mo�iunea de cenzur� a c�zut ieri la vot �n Parlament. Cu doar 215 voturi pentru, �ncercarea parlamentarilor Opozi�iei de a d�r�ma Guvernul a dat gre�. Voturile nu au fost suficiente, pentru c� era nevoie de 233 de voturi. Partea interesant� a stat �n desf�urarea dezbaterilor �i �n declara�iile de dup�. �n timp ce Emil Boc vorbea la microfon, un grup de ONG-i�ti �l huiduia. Totodat�, ei aveau afi�e pe care scria:�Acum vota�i voi, �n 2012 vot�m noi� sau �Comasa�i-v� pe voi, dar la groapa de gunoi�. Dup� ce s-a v�zut iar �nfr�nt de Putere, mo�iunea fiind respins� �n plenul Parlamentului, Victor Ponta a g�sit un prilej pentru a se dezl�n�ui �n fa�a jurnali�tilor �i a lansa jigniri la adresa celor din Guvernul Boc. Liderul PSD a f�cut o serie de compara�ii �ntre reprezentan�ii Guvernului Boc �i figuri notorii ale regimului comunist. Prin urmare: �Uita�i-v� c�t de mult seam�n� Emil Boc cu Emil Bobu, la fel de stupid, la fel de incapabil. Opozi�ia discuta despre democra�ie �i el vorbea ca prostu' �n continuare despre realiz�rile economice�. Ponta nu s-a oprit, ci dimpotriv�, a mai ad�ugat c� ministrul de interne, Traian Iga�, este la fel de analfabet ca Tudor Postelnicu, �ntruc�t �nu pot lega dou� fraze�. Pe Elena Udrea a asem�nat-o cu Elena Ceau�escu, deoarece este �arogant� �i lipsit� de cultur�. El nu i-a uitat pe parlamentarii Opozi�iei care nu �i-au exprimat votul la mo�iunea de cenzur�. Acesta le-a spus: �Dac� ast�zi Boc venea �i comasa Pa�tele cu Cr�ciunul, aceste oi parlamentare care stau �n b�nci ar fi fost de acord �i cu lucrul �sta�, a mai spus Ponta. De men�ionat c� parlamentarii Puterii au fost �n plen, dar nu au votat. Roberta Anastase, pre�edintele Camerei Deputa�ilor, de la PDL, a declarat �n acest sens: �Noi nu putem vota �mpotriva unei mo�iuni de cenzur� �n care credem�. Ironic, Emil Boc a spus jurnali�tilor c� are �ncredere �n cravata mov pe care o poart�, �n respingerea mo�iunii: �A pierdut c�ndva cravata asta? �n continuare ave�i �ncredere �n cravat� c� va da rezultatul bun la vot�. Ponta, fiind marcat de e�ecul mo�iunii de cenzur�, a mai ad�ugat: �Ast�zi, practic, Traian B�sescu, Boc �i cu cei de la PDL �i cu alia�ii lor tr�d�tori ne-au mai luat un drept: dreptul la alegeri. Ne-au luat dreptul la educa�ie, dreptul la s�n�tate, dreptul la protec�ie social�, ast�zi ne-au luat �i dreptul la vot. Au am�nat alegerile f�r� s� precizeze pentru c�nd. C�nd anume vor fi aceste alegeri? Vor fi comasate cum nu au fost niciodat� �n Rom�nia �i �n nici o �ar� din UE, ca s� poat� s� fure mai mult �i s� induc� oamenii �n eroare. PDL egal PCR. Am spus-o �i �n plen �i putem s� o scriem pe toate zidurile din aceast� �ar�. Oamenii nu mai au voie �n Rom�nia nici m�car s� voteze�. �n urma respingerii mo�iunii de cenzur�, Opozi�ia a depus la Curtea Constitu�ional� a Rom�niei (CCR) o contesta�ie pentru asumarea comas�rii alegerilor din 2012. |
|
Postat pe: 24 Decembrie 2011, ora 17:41
Cam multi tradatori in arcul puterii/ Si totii de dreapta ? sau mai au si ceva dosare......
Mare este puterea ta doamne/ CRACIUN FERICIT/ Raporteaza abuz de limbaj |
|
Femme_Politique 246 mesaje Membru din: 9/06/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Decembrie 2011, ora 07:28
S� r�dem cu Opozi�ia!
de Cristian �u�u Opozi�ia a pierdut ieri, �n Parlament, �ansa de a d�r�ma Guvernul Boc, dar a c�tigat multe alte lucruri. �n primul r�nd, oportunitatea de a se face din nou de r�s. Dup� episodul excluderii lui Geoan� �i al revoc�rii acestuia de la �efia Senatului, fapt ce a dus la oferirea pe tav� a singurei insule de putere pe care o de�inea �n administra�ia central�, dar �i dup� numeroase alte gesturi politice infantile (doar c�teva exemple: au anun�at sprijinul pentru Sorin Oprescu f�r� ca acesta s� devin� membru de partid; au pierdut pe drum primarul sectorului 4, mai nou �ef de campanie la PDL Bucure�ti; au anun�at c� demisioneaz� �n bloc din Parlament, dar �i-au dat seam� c� e posibil s� nu fac� to�i acest gest, motiv pentru care au renun�at; au pierdut avionul c�tre Washington, l�s�ndu-l singur pe Mircea Geoan� s� se prezinte drept liderul Opozi�iei din Rom�nia; au �nfiin�at Uniunea Social Liberal�, dar au uitat s� �nregistreze alian�a la OSIMetc.), ei bine, dup� toate acestea, Victor Ponta, copre�edinte al USL �i pre�edinte al PSD, s-a dus ieri �n Parlament, la mo�iunea de cenzur� ce ar fi trebuit s� d�r�me Guvernul, �mbr�cat cu un pulover albastru. Pe m�neca st�ng�, o banderol� tricolor�. Revolu�ie, deci. Che Guevara, carevas�zic�, se �ntoarce. �i d�-i, �i lupt�, neicusorule! Emil Boc e incapabil �i prost�nac. Udrea e arogant� �i proast�. Iga� e analfabet. Discursul lui Ponta l-ar fi l�sat, se pare, cu gura deschis� p�n� �i pe Vadim Tudor, care, privind de la tv �revolu�iunea� lui Victora�, ar fi �nceput s� pl�ng�. �i c�nd te g�nde�ti c� Mircea Geoan� fusese poreclit �prost�nac� doar pentru c� a declarat �ntr-o zi din 2004 c� PSD n-ar avea nevoie de voturile PRM� |
|
Costelus 142 mesaje Membru din: 5/06/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Decembrie 2011, ora 07:43
Antologia umorului politic, editia 2011
Autor: Carmen Vintila S-au certat intre ei, s-au jignit, s-au aratat cu degetul unul pe altul, s-au intrecut in discursuri. Si asta nu a fost tot. In 2011, politicienii romani, cu voia sau fara voia lor, s-au mai intrecut in vorbe de duh, unele dintre ele vecine cu ridicolul. La sfarsit de an, va prezentam o selectie a �perlelor� politicienilor nostri. Corneliu Vadim Tudor �Eu ii simpatizez si pe Crin Antonescu si pe Victor Ponta, dar ii mananca Traian Basescu ca pe bobocii de rata, la micul dejun. Hai, sa fim seriosi! Ala e un capcaun si aia sunt doi mielusei. Aici trebuie un balaur, care e numai mandea". Varujan �Emil Boc ignora toate politicile publice care se refera la persoana, la unicitatea fapturii umane (�) ii priveste pe romani ca pe niste tinte de carton, anonim, faranazuinte, fara sperante, fara melancolie. (�) Este cea mai profunda atitudine de dispret la adresa fibrei spirituale a poporului roman pe care am vazut-o eu in 21 de ani de Parlament sub aceasta cupola�. Marian Vanghelie �Nu poti sa conduci organizatia de Bucuresti decat daca poti si daca esti bun, ca altfel te ejaculeaza. Te ejaculeaza..., adica, ....te ejecteaza!� �Am o parere foarte buna de domnul Paleologu (n.r. deputatul PDL Teodor Paleologu). Eu il respect foarte mult pe domnul Paleologu. Si cred, ca politician, dar ca un intelectual de remarca, cred ca poate sa fie alaturi de acest consiliu. Si sa vorbeasca romaneste. L-am vazut la televizor ca vorbeste romaneste. Si asta e nevoie�. �Nu pot sa raman in PSD, asa ca o marioneta...oricum, o sa analizez cu colegii mei, este vorba de viitorul meu. Am obligatia morala sa schimb anumite lucruri. Vreau sa ma laud un pic, am viziune, stiu cum se construieste un partid�. �Daca as crede chiar ca ma iubeste Roberta � acum, pe cuvant, pentru mine, ca ar fi o chestie foarte frumoasa, dar este o iubire otravitoare. Mie imi plac femeile, sa stiti, nu barbatii. Si atunci, eu o iubesc pe Roberta, dar ar trebui sa-si gaseasca unul mai...care nu e chiar atat de...un tip mai cuminte, un intelectual rasat, care ar putea sa se ademeneasca�. �Le plac sau nu le plac de mine, (n.r. � se referea la colegii sai din PSD) eu sunt vicepresedintele partidului PSD, ca sa ne intelegem in aceasta privinta�. �Nu plec din PSD. Uitati-va bine la mine!...la configuratia fetei mele! Am eu fata de om care sa-l ademeneasca altii sa plece?� Crin Antonescu �Eu sunt lenes, eu, cred dansii, dorm mult. Nu mi-am petrecut noptile cu vreunul sau vreuna dintre ei, sa stie cat dorm sau nu. Nu mi-am dat intalnire nici la sedinte, nici la sapa, nici la nimic dis-de-dimineata si am intarziat eu. Dar, vad ca totusi, din anumite inregistrari pe care si le fac intre ei, vad ca dansii nu se dau jos din pat decat de la anumite sume in sus. Asa incat matur, imatur, Victor Ponta nu-i circar, lenes, harnic, eu nu sunt hot�. "Profetia era in baie, tot asa cu telefonul de unul singur?" (raspuns la afirmatia lui Mircea Geoana ca liderii PNL si PSD nu-si vor mai condudce partidele in scurt timp). Mircea Geoana �Nu ma intereseaza domnul Iliescu, pentru mine domnul Iliescu este un subiect inchis in catafalc si dus in alta aripa a istoriei�. �Pai, asta (n.r. � Victor Ponta) nu poate sa conduca nici macar o autobaza, dar sa conduca Guvernul Romaniei!� �Niste pusti tafnosi (n.r. � despre pesedisti, dupa ce l-au exclus din partid) se joaca cu functiile in stat, nici nu au iesit inca de la gradinita si vor sa se joace cu functia intai si functia a doua in stat�. �Demersul social-democratilor este o dovada de cretinism politic sau de blat intre conducerea PSD si reprezentantii Puterii pentru ca sefia Senatului sa revina PDL sau UDMR�. Adrian Nastase �Membrii UNPR merg in teritoriu cu bastonul intr-o mana si cu morcovul in cealalta mana pentru a racola primari�. �Consider ca noi, in aceasta cladire (n.r. � Palatul Parlamentului) trebuie sa adapostim tot ceea ce este legat de istoria Romaniei, prezentul il reprezentam noi, prin statuile noastre vii, care sunt aici si unii dintre noi au chiar si niste fotografii, deja, pe unii dintre peretii cladirii�. �Ma astept, la finalul acestor trei procese (in care este judecat - n.r.), ca una dintre aceste sali ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie sa poarte numele meu. Eu cred ca ar fi un act de dreptate, inca un act de dreptate care s-ar face in mod evident, pentru ca aceste lucruri merita sa ramana in istorie. Este vorba de o actiune de hartuire politica". "Daca vreti o propunere mai extravaganta, sa ne mutam noi la balcoane, sa lucram de acolo si populatia sa stea jos, cei invitati sa stea jos, in sala de plen, ca sa numai existe riscul de accident. Asta ar fi, sigur, o solutie mai extravaganta" ( dupa cazul Sobaru, conducerea Camerei a decis limitarea accesului invitatilor in balcoane). Serban Mihailescu �Din 2004 nu am mai vorbit la aceasta tribuna a Camerei Deputatilor, dar acum am venit special sa-i zic lui Victoras (n.r. � Victor Ponta) �ciocu mic!� pentru ca viata mea nu a depins niciodata de dansul si vad ca ma ataca saptamanal�. Victor Ponta �Este timpul sa mearga la muzeul populistilor si demagogilor, sunt convins ca acolo domnul Emil Boc va avea o statuie mica, dar in fata�. �La reuniunea femeilor portocalii (n.r. � alegerea conducerii OF � PDL) am fost principalul subiect, am fost obsesia lor, toate erau obsedate de mine. (..) Chiar si domnul Boc tot femeie portocalie a fost, a vorbit tot despre mine. Nu am inteles daca a fost adunarea femeilor pedeliste sau a femeilor portocalii care trebuie sa-l injure pe Victor Ponta�. �Pentru ca sunt roman (n.r.- intrebat de 1 decembrie de ce isi iubeste tara) si pentru ca nu am alta tara si pentru ca aici am crescut si eu si parintii mei, iar copiii mei as vrea sa traiasca tot aici�. William Brinza �Atunci cand deasupra ai o femeie puternica si performantele barbatului cresc. (n.r. � era in carti numele Ancai Boagiu pentru sefia Senatului). Eu sunt incantat sa lucrez sub doamna presedinte Roberta Anastase, iar activitatea mea in actuala legislatura vreau sa cred ca a fost remarcata de electorat. Cred ca va fi un acord total, iar PDL-ul si Romania vor putea avea o legsilatie europeana si gandul ca in Romania exista inca misoginism politic ar fi spulberat�. Andreea Paul � Vass �De ce la intrunirile organizatiilor de femei se vorbeste obsesiv de meritocratie si competenta, iar la intalnirile barbatilor nu se pune problema calitatii nadragilor?� Emil Boc �USL va merge la muzeul de antichitati sau la muzeul de politici iresponsabile pentru ca politica deficitelor mari pe care acestia ar sustine-o este de domeniul trecutului�. �Din nefericire, renii lui Mos Craciun arata cam asa: prognozele de crestere economica din UE sunt toate revizuite in scadere. Cresterea la nivelul UE pentru acest an a fost revizuita de la 1,8 la 1,7 si de la 2,1 la 1,4 pentru 2012. Deci, se pare ca renii lui Mos Craciun nu aduc in sanie vesti foarte bune pentru intreaga Europa. Aceasta revizuire a cresterii economice de la 2,1 la 1,4 anul viitor nu este o veste buna pentru nimeni, nici pentru Romania, care va fi obligata sa-si revizuiasca prognoza de crestere economic�. Liviu Dragnea �Nu ma gandesc la o serie de sanctiuni, ma gandesc ca poate se gandeste sa se gandeasca mai bine de aici inainte cand vorbeste. (n.r.- Mircea Geaona vorbise intr-un interviu despre �rautatea� lui Ion Iliescu). Este un sfat prietenesc, PSD-ul nu are nevoie de genul acesta de manifestari acum care nu fac bine nimanui� . Ioan Oltean �Daca guvernul si partidul si majoritatea nu vor reusi, electoratul va avea la indemana sanctiunea pe care o aplica din patru in patru ani. (..) Vor veni altii sa ridice munti de mamaliga si sa faca sa curga rauri de lapte prin toate localitatile din aceasta tara. Sa va scaldati in laptele de iapa al lui Ponta!� Eugen Nicolicea "Ati reusit sa ne faceti de rasul Europei (n.r. - despre Victor Ponta) pentru ca in momentul in care francezii ii faceau pe unii paduchiosi, argumentele lor erau din blogul domnului Ponta care spune ca a dus o viata de aurolac la Paris, dormind in gara, spalandu-se in fantanile arteziene si traind din banii din carucioarele din gara". �A reusit performanta sa chiuleasca de la sedinte (n.r. � liderul PSD, Victor Ponta) cel putin un mandat si, totodata, sa ia diurna de deplasare si banii cuveniti ca si cum ar fi prezent. Aceasta se numeste ubicuitate si anume caracteristica unui om de a fi in mai multe locuri simultan. De aceeasi proprietate s-a bucurat domnul Ponta cand dadea interviuri la Cotroceni in timp ce cartela lui vota linistita�. "Ca un veritabil om de stanga, Victor Ponta isi savureaza vacantele pe Coasta de Azur si promoveaza sclavia moderna angajand pe salarii de mizerie biete femei din Filipine. Prin urmare, Pontanacul-sef sufera sincer si intens ca a ratat de trei ori ocazia de a avea masina la scara si bodyguard personal.(presedintia Camerei Deputatilor). Iar cel mai mult il doare ca nu-l ia nimeni in serios si nu-l baga in seama nici alegatorii, nici colegii de partid, nici jurnalistii si nici macar tata-socru". |
|
Postat pe: 25 Decembrie 2011, ora 08:29
De la: Te_Vad_Te_Vad, la data 2011-12-22 06:04:15MISIUNEA ISTORICA A EXCELENTEI SALE DL.PRESEDINTE TRAIAN BASESCU sa aibe grija , ca daca o reformeaza prea mult, ramine far' de partid si coalitie !
|
Gandirea_Politica 259 mesaje Membru din: 5/03/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Decembrie 2011, ora 09:07
Solu�ia imorala g�sit� de Ponta&Antonescu sau Revolu�ia pe bani
22 Decembrie 2011 Revoluționarii care nu sunt afaceriști de succes sau nu au reușit s� se chiverniseasc� pe seama d�rniciei de care a dat dovad� Ion Iliescu - 100 milioane de euro anual pentru participanții la evenimentele din decembrie 1989 - vor fi nevoiți s� �nțeleag� c� lumea privilegiilor ar fi trebuit s� se �ncheie acum 22 de ani. PE ACEEASI TEMA de ani de la c�derea regimului Ceau�escu, mul�i dintre revolu�ionari b�ntuie printre ruine �i prefer� s� se hr�neasc� pe seama cadavrelor, dup� ce ani de zile s-au bucurat de privilegii uria�e, �n loc s�-i comemoreze pe eroi. Li se pare c�, dac� acum nu-�i salveaz� avantajele dob�ndite, nu o vor mai face niciodat�, fiindc� regimul B�sescu vrea s� le taie pensiile �i celelalte drepturi tuturor celor care nu sunt r�ni�i sau nu au p�rin�i, ori copii mor�i �n Revolu�ie. Deocamdat�, �nlesnirile, drepturile b�ne�ti �i celelalte au fost suspendate prin lege pentru anul 2012, dar e posibil ca aceast� suspendare s� devin� permanent�, fiindc� statul rom�n nu mai are bani s� supravie�uiasc�. Opozi�ia consider� neconstitu�ional� legea prin care s-a operat aceast� modificare �i se plaseaz� de partea revolu�ionarilor f�r� nici un fel de dileme etice, de�i Victor Ponta cerea ast�-var� suprimarea definitiv� �i total� a favorurilor de care au avut parte, �tiind c� mii de participan�i la evenimentele de acum 22 de ani au primit terenuri, spa�ii comerciale, case. Nu to�i sunt profitori, dar num�rul lor a crescut alarmant - de la 4.000, c��i primeau facilit��i �i indemniza�ii �n 2004, la 17.000 �n 2011. �ntre timp s-a r�zg�ndit, fiindc� nu vrea s� intre �n contradic�ie cu primul revolu�ionar al ��rii �i fiindc� nu poate fi de acord din principiu cu ceea ce face puterea. �eful liberalilor, Crin Antonescu, d� de �n�eles c� partidul s�u nu ar fi de acord cu suspendarea drepturilor revolu�ionarilor, dar c� el ar sus�ine eliminarea tuturor recompenselor. Ion Iliescu a proiectat o Lege a Recuno�tin�ei extrem de generoas� pentru participan�ii la Revolu�ia din 1989 pentru a-�i legitima locul �i rolul �n istoria recent� a Rom�niei, dar �i pentru a p�stra aproape o mas� de manevr� eficient�, loial� �i ieftin�. Idealurile uzurpate ale revolu�ionarilor invoc� doar indemniza�iile, fiindc� peste 10.000 dintre rom�nii cu certificate parafate de Guvern tr�iesc doar din banii oferi�i de stat pentru participarea lor, real� sau virtual�, la evenimentele de acum 22 de ani. Banii pe care-i pl�te�te statul pentru c� au fost la Revolu�ie sunt mai mul�i dec�t salariul mediu pe economie: �n jur de 2.000 de lei. A�a c� cei mai mul�i prefer� s� nu munceasc� �i, �n schimb, s� primeasc� indemniza�ia lunar�. Nu intr� �n discu�ie oamenii care au fost r�ni�i grav, care au r�mas cu sechele sau familiile celor care au murit �n decembrie 1989, fiindc� ace�tia vor primi �n continuare veniturile alocate. Ceilal�i �ns�, care nu au nici un fel de probleme, vor fi nevoi�i s� se apuce de munc� dup� ce ard toate portretele cu B�sescu �i Boc pe care le-au g�sit �i dup� ce renun�� la ideea c� dimine�ile �n care nu trebuie s� pleci nic�ieri nu sunt ve�nice. Revolu�ionarii care nu sunt afaceri�ti de succes sau nu au reu�it s� se chiverniseasc� pe seama d�rniciei de care a dat dovad� Ion Iliescu - 100 milioane de euro anual pentru participan�ii la evenimentele din decembrie 1989 - vor fi nevoi�i s� �n�eleag� c� lumea privilegiilor ar fi trebuit s� se �ncheie acum 22 de ani. Ponta&Antonescu vor s� perpetueze acest sistem, chiar dac� recunosc c� este imoral, incorect �i nesustenabil. Pe de o parte, ei mai au �nc� o urm� de bun-sim�, dar, pe de alt� parte, dorin�a lor de a-l vedea pe Traian B�sescu ars �n pia�a public� este mult mai puternic�. �ntre logic� �i bun-sim�, cei doi lideri ai Opozi�iei au preferat solutia imorala si huiduiala. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Decembrie 2011, ora 09:17
tonul la " Solutie Imorala" l-a dat tov. base' ! ei si daca ar fi dat tonul numai la asta, tot n-ar fi fost o mare tragedie , dar in elanul sau revolutionar, a reformat ideea de Constitutie, de Stat de Drept cu bataie spre: Drepti, Asculta Comanda la mine ! Legea a devenit o Recomandare si aplicarea ei, Optionala ....apoi a reformat forma de adresabilitate catre bobor , spunindu-i ca la unul de mina a doia, asa cum e el, de gaozarisi pasarici + zoaie , merge si limbajul de lumpen....este ca altul mai bun ca el nu se iexista ?
|
Postat pe: 25 Decembrie 2011, ora 14:52
Lumpenliberalismul si tezaurul liberalismului Bratenilor
Am citit cateva articole in care era implicat asa numitul lumpencapitalism de tip Becali sau Tariceanu si am admirat spiritul analitic al autorului. Singurul lucru care este de reprosat autorului este doar intrebarea, daca fenomenul lumpen este specific doar lui Becali sau, el se afla in toata politica romaneasca si mai ales prezenta sa se remarca in sanul celui mai titrat si doctrinat partid din Romania care este,indiscutabil, PNL. Asaltul lumpenului in politica PNL s-a intensificat,odata cu degringolada ideologica a grupului oligarh,care,in lipsa de alte sustineri,in lipsa posibilitatii de a convige cetatenii, apeleaza la acest lumpen si, chiar il promoveaza. Cred ca studierea chiar a forumurilor ne poate arata aceasta invazie a lupenului si lipsa de reactie a celor pe care aceasta categorie ii injoseste. Am fost tentat chiar sa exemplific ,dar m-am jenat de a atenta la moralitatea publica si, mai ales la cititorii de forumuri adolescenti sau tineri. Dar sa lasam emanatiile acestui lumpen forumist,din motive de vulgaritate, pentru ca este un fenomen relativ benign, in timp ce alti autodeclarati liberali rasati merg chiar mai departe. Poate fi politica unui partid liberal bazata doar pe insultarea si denigrarea celor pe care ii considera adversari (de fapt dusmani) politici. Oare dl.Campeanu cand spune ca dl.Stolojan este bolnav psihic sau dl.Atanasiu care cere excluderea moldovenilor din organele conducatoare ale PNL ,nu imping lumpenul lipsit de imaginatie si creativitate spre folosirea invectivelor,a sudalmei. Sa mai vorbim de Dl.Orban a carui discurs scabros a devenit proverbial sau despre un parlamentar roman ca dl.Crin Antonescu care nu are alte tematici in discursul sau decat insultarea Presedintelui Tarii si a partidului partener la guvernare. Se pare ca in PNL petroliberal se naste acum un nou curent ideologic,lumpenliberalismul,liberalismul agresiv,fara argumente,un liberalism de taverna,cu invective si cu indivizi scosi din lumea obscura a inculturii,ce cultiva trivialitatea si insulta. Oare Bratenii nu se invartesc in morminte can vad cine duce mai departe ideile nobile a liberalismului si in ce maniera.Oare trebuie lasat liberalismul pe mana unor asemenea politicieni? Sa ne mai miram ca platformistii au spus-o raspicat ca rabdarea lor a ajuns aproape de final si ca sunt gata de a lua masuri radicale. Ce se poate opune acestui lumpenliberalism incitat de grupul petroliberal si in care s-au adunat toti aceea care inlocuiesc talentul politic al conducerii societatii cu afaceristi verosi,indivizi subculturali inclinati doar spre a beneficia de avantaje materiale si in ultima instanta de a cultiva subcultura lumpenului,care fie vorba intre noi sunt gata a servi orice formatie politica,in timp ce fostii liberali erau si mari oameni de cultura. Bietul Becali apare doar ca o figura palida a lumpencapitalistilor.Are si scuze pe care nu le ascunde. Dar sa ajunga PNL-ul Bratenilor sa cultive lumpenliberalismul, lumpencapitalismul ,mi se pare o mare profanare a societatii romanesti,care nu mai poate fi tolerata. Iata ca a aparut si al treile segment al stenogramelor PNL, menite parca sa ateste lipsa de decizie,oscilarea pemanenta, incapacitatea manageriala. Si pentru a pune capac iata criteriile de evaluare a performantei ministrilor liberali,asa cum reiese din stenograme (vezi Cotidianul): -Plata cotizatiei catre sediul central -implicarea in conflicte si scandaluri sau anchete penale -vechime,traseism etc. -Cel mai important ne apare prevederea in care ministrii trebuie sa specifice cum au decurs relatiile cu premierul (excelent, bine, satisfacator sau total nesatisfacator Testul final este din partea membrilor Delegatiei Permanente care ar trebui sa spuna cum au colaborat ministrii cu filialele si liderii PNL. Cer scuze,oare Bratenii aveau asemenea chestionare pentru ministri lor sau, aici ,este vorba doar de un lumpenliberalism si nu de liberalismul adevarat. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Decembrie 2011, ora 14:54
Iliescu pregateste liberalilor o schimbare:basca in loc de papion
Odata cu infrangerea in alegerile prezidentiale,in loc sa traga concluziile potrivite,vedem ca clasa politica imorala isi strange randurile pentru ca cel putin in turul doi sa puna mana pe romania si resursele ei. Liberali mandri,vor purta de acuma basca lui Ilici,isi vor trada liberalismul la care nu au tinut niciodata si la ordinul lui Patriciu vor purta basca lui Iliescu-mineriade. Mafia nu va decide in numele romanilor,poporul a decis Basescu: Nu voi permite ca tara asta sa intre pe mana lui Voiculescu, Hrebenciuc, Iliescu, Vanghelie Cine a crezut ca in Romania mafia poate sa castige prin TV-uri mincinoase,prin media mogulilor,prin propaganda mincinoasa si cultivarea urii fata de Basescu are ocazia in aceasta seara sa decida definitiv :mai continua si se alatura poporului roman sau din contra vor fi tot atat de malefici pana la disparitia lor de pe scena istoriei. Nici in alegerea Presedintelui nici a primului ministru al Romaniei mafia nu va incerca sa decida in numele romanilor, iar Basescu s-a oferit garant, sustinand totodata ca nu va permite ca tara sa intre pe mana lui Voiculescu, Hrebenciuc, Ion Iliescu, Vanghelie & Comp. Mafia nu trebue sa decida in numele romanilor, a spus in permanenta dl.Basescu. Eu,spunea dl.Basescu, vreau sa stiu ca avem un prim-ministru care nu este desemnat cu sprijinul sau cu sustinerea domnului Vantu, a domnului Voiculescu, cu sustinerea si acceptul domnului Patriciu, cu politicieni care cred eu ca au facut foarte mult rau acestei tari: Ion Iliescu, Voiculescu, Hrebenciuc. Sunt oameni care nu au dreptul, iar ei forteaza sa obtina niste drepturi pe care nu le au, a adaugat seful statului. La Grivco nu a fost deloc Parlamentul Romaniei iar astazi poporul roman a decis. Este acelasi personaj de trista amintire,subliniaza presedintele,un securist notoriu sau turnator notoriu, domnul Voiculescu, Felix i se mai spunea in note, iar in capul mesei a stat domnia sa, la fel cum a stat si la suspendarea presedintelui. Acesti oameni au facut ilegalitati nenumarate, abateri de la Constitutie. Nu voi permite ca tara asta sa intre pe mana lui Voiculescu, Hrebenciuc, Ion Iliescu, Vanghelie & Comp, a adaugat Traian Basescu. Romania trebue sa devina o tara a Romanilor,asa cum s-a exprimat azi prin vot pentru presedinte si pentru referendum.Eu,spune dl.Basescu, le propun romanilor sa ne indreptam catre o tara a romanilor, in care presedintele nu face concesii murdare in defavoarea romanilor. Vreti sa ajungem din nou la privatizari de gen Petrom, vreti sa ajungem din nou la privatizari netransparente? Eu stiu. Acest grup a vrut Posta, Regia de Sare, a vrut Romgazul, Transgazul. Eu am oprit aceste privatizari in CSAT,,. Avem rezultate excelente,ceea ce sfideaza pe aceia care spuneau ca romanii nu gandesc,ca sunt un popor de idioti,ca nu au simt politic. Aceasta era speranta oligarhilor. Ei bine, ce au vrut nu au obtinut si acuma trebue sa se retraga cu coada intre picioare. |
|
Postat pe: 25 Decembrie 2011, ora 17:48
A MANCAT FASOLE SI ESTE PUTIN GRAVIDA
Sa mananci doar fasole si sa fii gravida putin sau gradual iata o arta de existenta,o arta de a face ziaristica. Nu trebuie sa ai talent ci determinare de a scrie ceea ce iti dicteaza hormonii de ziarist programat, Deci te asezi la masa,ai pix sau calculator si incepi,uitandu-te pe o lista sau chiar din memorie sa afirmi: 1.Presedintele Basescu urmeaza neabatut demersurile vizand instaurarea regimului personal. 2.Prin subordonarea institutiilor statului, alinierea partidelor politice intr-o partida prezidentiala si distrugerea adversarilor. 3.Dupa cum se comporta seful statului, nu il intereseaza decat puterea proprie pe urmatorii sapte ani. 4.Propaganda prezidentiala se axeaza pe cultul personalitatii 5,Este capul coruptiei transpartinice. Procurorii obedienti de la DNA, in frunte cu sefii Morar si Tulus, executa intocmai ordinele prezidentiale. Fabrica dosare pentru adversari si ascund dosarele amicilor prezidentiali, incepand cu ale presedintelui insusi, ori le solutioneaza in locul judecatorilor. 6.Justitiei se protejeaza pe sine si isi protejeaza colegii corupti, prin ordonanta de desfiintare a comisiei speciale de la Cotroceni privind sesizarile referitoare la fapte savarsite de ministri. 7,Iar Guvernul mioritic contempla cum adversarii ii toaca imaginea. 8.Presedintele i-a cerut premierului, curat constitutional si gramatical, "sa-i remanieze" pe cei doi ministri. 9.Presedintele Basescu a facut curte Curtii Constitutionale la aniversarea a 15 ani, in speranta ca institutia va hotari neconstitutionalitatea legii sistemului de vot uninominal pentru care Guvernul Tariceanu si-a angajat raspunderea. Iam vazut ziaristi,scriitori care pentru o fraza,pentru o afirmatie se chinuiau groaznic,aveau adesea mustrari de constiinta,rupeau 3-4 ciorne. Dece ? Ei aveau respect pentru cuvantul scris,si mai ales pentru mass media,considerau ca cinstea lor este pusa in joc. Autorul articolului de mai sus are doar idei fixe,nu multe,puse pe o lista pe care cu oarecare talent componistic face inca o compozitie anti-Basescu,tot asa de superficiala si nedreapta ca toate de pana acuma. Se spune ca daca am avea un computer care sa poata face combinatii ale tuturor literelor alfabetului s-ar putea scrie toate operele trecute,prezenmte si viitoare. Autorul acestui articol nu face decat sa ia de pe lista de calomnii 5-6 dintre ele(ca cele de mai sus) sa le combine,am spus,cu oarecare indemanare in scriitura,si sa scrie articole asa cum a fost cel de ieri,alaltaieri,de maine si de poimane si in vecii vecilor. |
|
Postat pe: 25 Decembrie 2011, ora 17:50
Bakonski:Un cadavru neingropat la timp,tinde sa intinereasca!
CE DORESTE DL.CRIN CU BASCA A-LA ILIESCU:CA TATARASCU SAU CA BRATENII? Mare dilema pentru dl.Crin cu basca a-la Iliescu:ori stanga+criptocomunista(a la Iliescu-Felix) ori dreapta reala liberala cu PD-L. Cu puterea s-a terminat. Ea a expirat.PNL s-a facut de ras,si-a batut joc de ideologia Bratenilor. Trebuie sa subliniem ca in ultimele luni si in urma ultimelor evenimente(pretinsul pol social Iliescu-Felix si cel pretins de dreapta Crin cu basca a-la Iliescu-Constantinescu) o grea dilema s-a abatut pe capul conducerii PNL si mai ales a dlui Crin cu basca a-la Iliescu. Dl.Crin cu basca a-la Iliescu poate are defecte caracteriale ca tot romanul dar nu putem spune ca nu este inteligent iar atmosfera in care a crescut a fost liberala iar in casa tatalui sau s-a pus bazele PNL dupa 1989. Ultimele evenimente,trecand peste sloganurile propagandistice au dat de gandit acestui liberal si chiar lui dl.Olteanu a carei bunica il pregatea pentru nomenclatura comunista. In ce directie sa mearga PNL mai ales dupa aceste alegerile Parlamentare. Oare dependenta de Patriciu mai este benefica in 2009-2012 si oare ideile acestuia croite in favoarea bussnisului sau nu va duce liberalismul in derizoriu.Sa fii aliat cu Iliescu-Mineriade aliat cu Felix cel ce castioga o paine,stiti unde, si gasca sa este de blazonul liberalului cu papion,crescut de mic ca liberal? Valeriu Stoica: "Dinu Patriciu se va dispensa de Crin cu basca a-la Iliescu daca nu-i va mai fi util" Cine conduce astazi PNL,se intreba pe buna dreptate dl.Stoica, Patriciu sau Crin cu basca a-la Iliescu? O lupta intre doua viziuni. Viziunea Patriciu,o viziune oligarhica pentru politica care vede PNL ca pe un SRL atasat-remorca ,intereselor sale economice ,in timp ce viziunea dizidentilor si poate a unui Crin cu basca a-la Iliescu desteptat este de a transforma PNL, intr-o formatiune viabila si apta de a deveni un mare partid de dreapta in Romania. Dar cine conduce azi PNL, Crin cu basca a-la Iliescu sau Patriciu,se intreaba dl.Stoica? Liderul informal este, indiscutabil, Patriciu. Crin cu basca a-la Iliescu este doar un instrument al lui Patriciu. Dar Patriciu il poate prefera oricand pe Orban sau Melescanu,si dece nu Norica, lui Crin cu basca a-la Iliescu. Crin cu basca a-la Iliescu ar putea fi doar un element de conjunctura in actiunea lui Patriciu. Sau dece nu nu ar corespunde politicii lui Patriciu dr.Orban? Membrii PNL sint victimele unei sugestii in care li se sugereaza autoapararea in fata pericolelor care ar veni numai din exterior,de la Presedinte sau PD-L. In loc sa vada care sint cauzele reale ale caderii PNL in sondaje,ei sunt dirijati a le vedea in afara PNL,oligarhii incurajand un peretuum atac asupra Presedintelui Basescu si PD-L,in viziunea oligarhului doar PSD fiind aliatul firesc al PNL. Grupul dizidentilor il ataca dur pe dl.Crin cu basca a-la Iliescu,acest �baiat de cartier-,cum il numeste dl.Stoica,care a distrus democratia interna de partid,traditionala in PNL,si a promovat interesele unor grupuri oligarhice. Dl.Stolojan subliniaza ca lui Crin cu basca a-la Iliescu ii cad mereu mastile in spatele carora s-a ascuns,inclusiv cea a �civilizatiei si elegantei-atunci cand spune textual despre Boureanu - tinarul cu mucii-n freza si baiatul de cartier . Si continua dl.Stoica spune:am asistat cu tristete la folosirea unui limbaj suburban, ceea ce a dovedit ca sub spoiala unui baiat de salon se ascunde performanta lingvistica a unui -baiat de cartier-ceea ce denota ca, Dl.Crin cu basca a-la Iliescu a suspendat democratia in PNL,mascand un profesionalism trucat,iar propunerea de retragere a trupelor din Irak a fost o demonstratie a lipsei de competenta in ceea ce priveste politica externa. De altfel nici Olteanu,Orban,,Hasoti,Norica ca si alti liberali din conducere, nu se ridica la inaltimea functiilor pe care le-au obtinut. Grupul disident nu vede in conducerea Crin cu basca a-la Iliescu (de fapt a triadei Crin cu basca a-la Iliescu-Orban-Olteanu) garantia sustinerii principiilor liberale si numeste grupul acesta drept unul parazitar,grupul traind din cota electorala datorata tocmai celor exclusi din PNL. Raluca Turcan declara ca solicitarea semnata de mai multi liberali, referitoare la revenirea in partid a celor exclusi de catre actuala conducere, "reprezinta o dovada certa a delimitarii liberalilor de Calin Popescu-Crin cu basca a-la Iliescu si de grupul care il inconjoara". Mai mult, Raluca Turcan considera ca orice forma de dialog cu Crin cu basca a-la Iliescu sau sustinatorii sai este imposibila,acesta si grupul lui fiind numiti-groparii valorilor si principiilor liberale- -Experimentul Patriciu-Crin cu basca a-la Iliescu-Olteanu-,spune pe drept cuvant dl.Stoica,a esuat Istoria disidentei si decaderii conducerii Crin cu basca a-la Iliescu - Iulie 2005: Calin Popescu renunta la demisie, desi anuntase anterior ca decizia sa este irevocabila, iar Delegatia Permanenta a PNL ii daduse mandat pentru anticipate. -Decembrie 2005: Cristian Boureanu este suspendat din PNL pe termen de un an, pentru ca a deconspirat negocierile purtate cu PSD de Crin cu basca a-la Iliescu&Co.pentru ca ulterior sa fie exclus din partid. -Mai 2006: Stolojan reapare in prim-plan si spune ca este dezamagit ca l-a desemnat pe Crin cu basca a-la Iliescu presedinte interimar la PNL,dupa ce anterior si Dl.Basescu afirmase acelasi lucru.Ulterior si Dl.Stolojan va fi exclus din partid -Iulie 2006: Noua disidenti semneaza un protest public prin care denunta manevra privind retragerea trupelor din Irak. Ca urmare, deputatii Raluca Turcan si Cristian Boureanu sint avertizati public.Acest lucru a durat putin timp si,intregul lot este eliminat din PNL,urmati apoi de excluderea lui Mona Musca,Stolojan,radu F.Alexandru si multi altii,adica tocmai aceia care au adus PNL la putere -Urmeaza apoi excluderi sistematice din PNL a tuturor acelora care sunt depistati ca opozanti,chiar daca este vorba de oameni de mare valoare(cum ar fi rectorul universitatii din Iasi) In urma acestor greseli fundamentale dl.Crin cu basca a-la Iliescu a ramas aproape singur,inconjurat,asa cum m-am mai exprimat odata �ca Isus intre talhari- Acum,in al 12-lea ceas dl.Crin cu basca a-la Iliescu mai are inca toleranta fostilor sai colegi din PD-L sa se schimbe sau sa mearga inainte cu ochii inchisi spre disparitia PNL. Cei care formeaza dreapta reala a eschierului politic romanesc,cu rabdare mai pot astepta. Dar foarte putin timp. Acum dl.Crin cu basca a-la Iliescu trebuie sa decida:interesele oligarhice sau ale PNL. Si sa nu uitam ceea ce spunea Bakonski:un cadacru neingropat,intinereste.iar dl.Crin cu basca a-la Iliescu crede ca are o tinerete care nu se mai sfarseste. |
|
|
|

voi NU stiti intii si-ntii ce-i aia ONOARE !