back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Presedintele basescu:drumul cu spini al unui mare reformator

Pagini: << 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 >> Sari la pagina:

PDL

981 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 9 Decembrie 2011, ora 10:53

Elogiu șobolanilor

Scris de Iulia Nueleanu
Sincer, n-am crezut c� �n Rom�nia anului de grație 2011 mai exist� cineva �n țara aceasta care s�-i aplaude la scen� deschis� pe turn�torii din Epoca de Aur. E vorba de turn�torii la Securitate desigur nu de muncitorii onești din oțel�rii. �n naivitatea mea am sperat c� mai exist� bun simț și c� toți cei care se fac responsabili de distrugerea vieților și destinelor unor rom�ni vor r�m�ne ascunși �n cotloane p�n� c�nd natura �și va spune �ntr-un final cuv�ntul. Nu știu dac� vine vreo furtun�, dar șobolanii au �nceput s� ias� din ce �n ce mai des din ungherele lor �ntunecate și ne otr�vesc spațiul public. Generali de Securitate, aghiotanți ai acestora, turn�tori fruntași pe ramur�, toți se �ntrec �n declarații patriotarde și �n demonstrații de naționalism de doi bani. Joac� roluri de patrioți dar și-au tr�dat familia, prietenii și colegii de serviciu �n speranța unor sute de lei �n plus pe lun� sau a unor poziții �n societate. Dac� ar sta ascunși �n g�urile lor, luxoase desigur, n-ar merita s� scriu nici m�car un r�nd despre ei. Problema e c� ies �n faț�, țin discursuri și ne dau lecții despre cum trebuie s� fie un bun rom�n. Ei. Șobolanii. Cel mai recent exemplu de tupeu maxim vine de la Cluj, unde fostul șef al Securit�ții , generalul Iulian Vlad, le-a mulțumit public turn�torilor din perioada comunist�. Lui Felix, care-și turna verișoara, lui Alex Stoenescu , �v�n�torul� fotografilor care f�ceau poze cu cozile la alimentare, lui B�l�ceanu Stolnici care le-a f�cut un raport complet, cu schița casei, dup� ce l-a vizitat �n Germania pe Vlad Georgescu, directorul secției rom�ne de la Europa Liber� și altora ca ei, cunoscuți sau mai puțin cunoscuți, dar care au �meritul� c� au distrus vieți, cariere și familii. "Doresc s� elogiez contribuția la fel de prețioas� a combatanților indirecți, cet�țeni demni și m�ndri ai acestor locuri, f�r� ale c�ror acte patriotice benevole niciun serviciu de informații naționale nu și-ar fi putut duce la �ndeplinire misiunea sa", a declarat Iulian Vlad, �ntr-un minunat limbaj de lemn. Forma conteaz� mai puțin pentru c� �n cazul s�u și al celor pe care-i elogiaz� el, fondul pute groaznic a mocirl� moral�. Cunosc prea bine textele unor colegi de breasl� care, din diverse motive, au devenit de-a lungul anilor chiar admiratori ai �patrioților� din Securitate și ai colaboratorilor de vaz� ai acestora și vorbesc adesea de eroismul acestora. Dac� a fi erou �nseamn� s�-ți tr�dezi familia, prietenii, colegii , �nseamn� c� am lipsit eu de la lecția de patriotism. Eroii mei nu se g�sesc nici printre generalii de securitate, nici printre slugile acestora. Eroii mei au fost victimele Securit�ții, nu slugoii acesteia, și se numesc Corneliu Coposu, Ion Diaconescu, Maniu, Mihalache, Gheorghe Br�tianu și alte mii de adev�rați patrioți rom�ni.

Iulia Nueleanu 

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2011, ora 08:39

De la: 9am129906, la data 2011-12-09 10:53:29Elogiu șobolanilor

Scris de Iulia Nueleanu
Sincer, n-am crezut c� �n Rom�nia anului de grație 2011 mai exist� cineva �n țara aceasta care s�-i aplaude la scen� deschis� pe turn�torii din Epoca de Aur. E vorba de turn�torii la Securitate desigur nu de muncitorii onești din oțel�rii. �n naivitatea mea am sperat c� mai exist� bun simț și c� toți cei care se fac responsabili de distrugerea vieților și destinelor unor rom�ni vor r�m�ne ascunși �n cotloane p�n� c�nd natura �și va spune �ntr-un final cuv�ntul. Nu știu dac� vine vreo furtun�, dar șobolanii au �nceput s� ias� din ce �n ce mai des din ungherele lor �ntunecate și ne otr�vesc spațiul public. Generali de Securitate, aghiotanți ai acestora, turn�tori fruntași pe ramur�, toți se �ntrec �n declarații patriotarde și �n demonstrații de naționalism de doi bani. Joac� roluri de patrioți dar și-au tr�dat familia, prietenii și colegii de serviciu �n speranța unor sute de lei �n plus pe lun� sau a unor poziții �n societate. Dac� ar sta ascunși �n g�urile lor, luxoase desigur, n-ar merita s� scriu nici m�car un r�nd despre ei. Problema e c� ies �n faț�, țin discursuri și ne dau lecții despre cum trebuie s� fie un bun rom�n. Ei. Șobolanii. Cel mai recent exemplu de tupeu maxim vine de la Cluj, unde fostul șef al Securit�ții , generalul Iulian Vlad, le-a mulțumit public turn�torilor din perioada comunist�. Lui Felix, care-și turna verișoara, lui Alex Stoenescu , �v�n�torul� fotografilor care f�ceau poze cu cozile la alimentare, lui B�l�ceanu Stolnici care le-a f�cut un raport complet, cu schița casei, dup� ce l-a vizitat �n Germania pe Vlad Georgescu, directorul secției rom�ne de la Europa Liber� și altora ca ei, cunoscuți sau mai puțin cunoscuți, dar care au �meritul� c� au distrus vieți, cariere și familii. "Doresc s� elogiez contribuția la fel de prețioas� a combatanților indirecți, cet�țeni demni și m�ndri ai acestor locuri, f�r� ale c�ror acte patriotice benevole niciun serviciu de informații naționale nu și-ar fi putut duce la �ndeplinire misiunea sa", a declarat Iulian Vlad, �ntr-un minunat limbaj de lemn. Forma conteaz� mai puțin pentru c� �n cazul s�u și al celor pe care-i elogiaz� el, fondul pute groaznic a mocirl� moral�. Cunosc prea bine textele unor colegi de breasl� care, din diverse motive, au devenit de-a lungul anilor chiar admiratori ai �patrioților� din Securitate și ai colaboratorilor de vaz� ai acestora și vorbesc adesea de eroismul acestora. Dac� a fi erou �nseamn� s�-ți tr�dezi familia, prietenii, colegii , �nseamn� c� am lipsit eu de la lecția de patriotism. Eroii mei nu se g�sesc nici printre generalii de securitate, nici printre slugile acestora. Eroii mei au fost victimele Securit�ții, nu slugoii acesteia, și se numesc Corneliu Coposu, Ion Diaconescu, Maniu, Mihalache, Gheorghe Br�tianu și alte mii de adev�rați patrioți rom�ni.

Iulia Nueleanu 

Moarte turnatorilor. demonstrati. Ce facem cu cei nedesconpirati/
Cine trebuie sa umble in haznaua securitatii e bine platit? de cine?

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2011, ora 09:07

de cine se stie cu musca de rahat pe caciula....

Steaua_Dreptatii

370 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Decembrie 2011, ora 13:34

Europa si catavencii Ponta&Antonescu
de CRISTIAN CAMPEANU
Am mai atras atenția din acest loc și vom continua sa o facem de cate ori va mai fi nevoie asupra faptului ca toata strategia economica (deși strategie este un cuvant prea pretențios) P&A se sprijina, pentru a explica privațiunile economice ale romanilor pe un singur raționament: ��Daca criza nu exista, atunci �Este vina lui Basescu�� or �Criza nu exista�� deci, �E vina lui Basescu��.� Este așadar vital pentru P&A ca pentru a menține cu oarecare credibilitate pretenția ca �E vina lui Basescu��, trebuie sa se agațe cu ghearele și cu dinții de pretenția ca �Criza nu exista��.

Nu stim daca astazi, cand ziarul nostru apare la chioscuri daca moneda euro a fost salvata sau daca i se pregatesc funeraliile, dar stim dincolo de orice indoiala rezonabila - vorba procurorului - ca a lasa tara pe unor unor populisti iresponsabili ca Ponta &Antonescu ar fi sinucidere nationala. Asa ca mai bine facem tara cadou noului Imperiu Habsburgic decat s-o lasam la mila P&A.

Despre Crin Antonescu nu mai avem ce adauga dupa descrierea facuta tulburatului sef de partid pseudo-liberal de catre Neagu Djuvara, un alt intelectual despre care suntem siguri ca C.A. va descoperi ca este �las��, �in cautare de stapan��, �vandut lui Basescu�� si alte calitati care il vor plasa in compania infamanta a unor Andrei Plesu, Gabriel Liiceanu sau H.R. Patapievici. Toate acestea se vor intampla pe masura ce admiratia lui C.A. pentru Ion Iliescu va spori si se va intari pe zi ce trece. Nu mai e mult - cu voia Inaltei Curti - pana cand il vom vedea pe onorabilul facand zid - asa cum cerea daunazi Iliescu insusi - in jurul lui Adrian Nastase, condamnat pe nedrept de Justitia aservita dictatorului, tiranului sau, pardon, bampirului.
Pentru ca in preajma celor doi te cuprinde sentimentul melancolic ca te afli in prezenta unor copii nereusite ale personajului lui Caragiale. Copii ale unei copii a unor copii ale unei Idei, chiar si Platon si-ar lua lumea in cap in fata abisului de substanta al celor doi.

Am mai atras atentia din acest loc si vom continua sa o facem de cate ori va mai fi nevoie asupra faptului ca toata strategia economica (desi strategie este un cuvant prea pretentios) P&A se sprijina, pentru a explica privatiunile economice ale romanilor pe un singur rationament: ��Daca criza nu exista, atunci �Este vina lui Basescu�� or �Criza nu exista�� deci, �E vina lui Basescu��.� Este asadar vital pentru P&A ca pentru a mentine cu oarecare credibilitate pretentia ca �E vina lui Basescu��, trebuie sa se agate cu ghearele si cu dintii de pretentia ca �Criza nu exista��. Din pacate, realitatea crizei continua sa se streacoare neinvitata pe scena publica romaneasca, fie si la mana a doua, din relatarile romanilor care au luat contact direct cu ea cautandu-si fara succes o slujba in Occident sau din relatarile de presa. Pentru a impiedica alegatorii sa deschida ochii asupra realitatii nemiloase a crizei, P&A trebuie sa le acopere in permanenta orizontul cu perdele de fum retorice. Intra in scena Catavencu: �Nu voi, stimabile, sa stiu de Europa d-tale, eu voi sa stiu de Romania mea si numai de Romania... [...] In zadar veniti cu gogorite, cu inventiuni antipatriotice, cu Europa, ca sa amagiti opinia publica... [...] Sa-si vaza de trebile ei Europa. Noi ne amestecam in trebile ei? Nu... N-are prin urmare dreptul sa se amestece intr-ale noastre... ��. Si acum, cu scuzele de rigoare, iata-l si pe Ponta, biet epigon al unei fictiuni: �De ce [Basescu n.n] induce opinia publica in eroare cu privire la criza din Europa, uitand sa arate ca principala cauza a problemelor din Romania este actuala guvernare si nu discutiile dintre Angela Merkel si Nicolas Sarkozy? [...] Acum, din nou sunt transmise mesaje mincinoase despre pericolele externe care ne ameninta. Traian Basescu a facut lobby pentru proiecte controversate si a lansat iar o apologie a masurilor de austeritate aratand ca este mai bine sa tai salarii si pensii...�� Domnului Ponta nu-i vine la socoteala ca Europa este pe cale sa faca implozie sub povara datoriilor suverane si nici ca aceasta criza s-a nascut din marea iluzie a Stangii europene si americane ca poti consuma la nesfarsit mai mult decat produci. Toata povestea asta cu criza, austeritatea, disciplina bugetara pur si simplu sta in calea planurilor coteriei pesedisto-peneliste de a-l da jos pe Basescu si a pune mana pe putere. Asta este singurul lucru care conteaza, singura ratiune politica de a fi a celor doi catavenci. Daca nu ar fi un cliseu, cineva ar fi tentat sa exclame: �Curat murdar!��.

Dar sa lasam cortina sa cada peste zbaterile meschine ale celor doi si s-o ridicam deasupra salii in care se desfasoara una din cele mai dramatice reuniuni ale sefilor de stat sau de guvern de cand exista Uniunea Europeana. Dupa carnagiul de noaptea trecuta, sunt posibile trei rezultate: 1. Merkel si Sarkozy isi impun punctul de vedere si atunci vom avea un nou Imperiu Habsburgic din care Romania va fi fericita sa faca parte confruntata cu intunericul de la Est. 2. UE se rupe in doua sau chiar in trei cu o Romanie aruncata brutal la periferie si 3. Totul se termina intr-un haos general si Europa trebuie reconstruita din ruine - cu sau fara Romania - pe alte temeiuri si intr-un alt regim constitutional. Curat constitutional! Muzica

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2011, ora 16:57

Se putea sa fii reprezentantul NAVROM ului la anvers fara sa fii ofiter de securitate? da cum ar fi fost sa ajungi comandant de nava fara sa dai cu subsemnatul ? macar colaborator...........// poate este cazul sa intrebam pe comandanti mai vechi/
A dat sau nu presedintele cu subsemnatu la securitate ? A facut el bine cind turna colegii ?
TRAIASCA TURNATORII/ [numai cei de dreapta ]

9am250178

3 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2011, ora 17:56

Scrisoare deschis� c�tre pre�edintele Traian B�sescu
C.T.Popescu

Domnule B�sescu, te-am privit �i voi continua s� te privesc cu statornic� sc�rb�. �ns�, dincolo de sc�rba mea, un concurs de �mprejur�ri care con�ine prostia unora, tic�lo�ia altora �i indiferen�a celor mai mul�i a f�cut s� devii pre�edinte al ��rii mele. Nu m-am a�teptat nicio clip� ca, ajuns �n aceast� demnitate, s� po�i deveni altceva dec�t e�ti, dar am vrut s� sper c� m�car vei �ncerca s� pari. M� felicit c� nu am investit prea mult �n aceast� speran��. Ex nihilo nihil. Dispre�ul pe care �i-l port e lesne de argumentat: reprezin�i suma a tot ce are mai detestabil poporul rom�n. F�r� a avea m�car una din �nsu�irile admirabile ale acestui popor.

Vreme de �ase ani am tr�it o ne�ncetat� stupoare, colorat� c�nd �i c�nd cu indign�ri sterile ori rev�rs�ri gastrice provocate de conduita ta.
Vreme de �ase ani, mul�i dintre noi am �ncetat s� fim doar cet��eni ai acestei ��ri �i am devenit victime ale tulbur�rilor tale de personalitate, ale crizelor tale de nervi, ale sevrajelor tale, ale rev�rs�rilor tale de ur�, ale tic�lo�iei tale, ale incompeten�ei tale.
Nu �tiu dac� �n istoria modern� exist� �ef de stat care s� fi insultat at�t de mul�i dintre propriii cet��eni, cu at�ta nesim�it� u�urin��. Observi c� nu folosesc pluralul polite�ii. Pentru c� tu �nsu�i, �n dialogul cu ceilal�i, ai r�ul obicei de a nu-l folosi. �i voi refuza s� �l folosesc doar formal, demonstrativ, numai pentru a v�di c� sunt mai bine crescut dec�t tine.
Vremea conven�iilor �i demonstra�iilor de tipul acesta a trecut. Am privit cu �ngrijorare, �n ace�ti �ase ani, obsesia ta maladiv� pentru puterea absolut�. Au fost concet��eni de ai mei care au crezut c� poate �i se cuvine, c� poate, atunci c�nd o vei avea, vei face din ea instrumentul schimb�rii �n bine al ��rii.
Se �n�elau. Ai folosit puterea doar pentru a rev�rsa ur��enia dinl�untru-�i asupra noastr�, a tuturor. Iar �ara e ast�zi mai schimonosit� ca niciodat�. S�r�cit�, desfigurat�, doar un contur �nl�untrul c�ruia cei mai mul�i sunt prin�i ca �ntr-o capcan�, prizonieri ai unui r�u destin. Precum �n cel mai �ntunecat fanariotism, ai folosit demnit��ile publice ori resursele statului pentru a-�i c�ft�ni apropia�ii, pe cei care �i se �nchinau cu ipocrit� smerenie, �ntr-un detestabil qui pro quo. Astfel au ajuns cele mai multe demnit��i ale statului s� fie ocupate de incompeten�i, imbecili �i neamuri proaste, personaje lipsite de orice merit, dar cu prea-plin de obedien�� fa�� de tine, despotul. �i c�nd �ara e r�nduit� dup� legea aceasta, nu e de mirare c� ast�zi am ajuns la aceast� mizerie, promiscuitate �i dec�dere a institu�iilor.
�i-ai f�cut din minciun� un crez politic. �i unii g�sesc asta scuzabil. Peste cei care au �ndr�znit s� spun� altfel dec�t crezi tu c� se cuvine spus ai rev�rsat diluvii de ur�. Ai inventat categorii generice peste care s� ��i rever�i ura �i insultele primitive. 322, moguli, tonomate, reprezentau categorii �nc�p�toare �n care mizeria ta s� poat� fi eficient distribuit�. To�i cei care nu acceptau fanariotul qui pro quo erau detestabili, maculabili, expulzabili. Rar mi-a fost dat s� v�d at�t risip� de resurse (ale statului, ale institu�iilor publice ori ale unor dubioase institu�ii private) menit� unui singur scop: �mpro�catul cu mizerie.
Au fost �ase ani ur��i. Iar rezultatul lor e reaua stare de azi a ��rii. Prea mult �i prea des am vorbit despre toate cele care au fost pentru a le mai repeta acum. Altul e motivul pentru care scriu ast�zi.
Afirmi, domnule B�sescu, f�r� s� ro�e�ti, cu o nesim�ire prieten� cu iresponsabilitate, c� �ara mea e o �ar� de m�na a doua. Iar c�nd �ndr�zne�ti s� spui a�a ceva vremea pamfletelor �i a indign�rilor din laringe a trecut. O �ar� care cere bani cu �mprumut, o �ar� care nu poate pl�ti pensiile este o �ar� de m�na a doua - spui tu cu o nesim�ire care sfideaz� orice stupoare. Nu �ara a cerut bani cu �mprumut, domnule B�sescu, ci tu. �mpotriva tuturor acelor voci care se opuneau acestui demers. Nu suntem to�i amnezici �i �nc� ne amintim cum predicai nevoia acelui credit de la FMI, de�i nu pu�ini erau cei care strigau c� e o cale gre�it�. �i i-ai potopit cu insulte. A�a cum �tii s� faci. Ai sus�inut acel credit nu pentru c� �ara avea nevoie de el, ci pentru c� tu, deprins cu logica licuriceasc�, ai �ncercat s� cumperi bun�voin�a unor st�p�ni pe care noi nu-i vedem. �i ai fost gata s� pl�te�ti acea bun�voin�� cu s�r�cirea, umilirea �i nenorocirea noastr� a tuturor. Iar dac� �ara nu poate pl�ti pensiile este pentru c� tu ai adus-o aici. Nu mogulii, nu tonomatele, nu noi. Noi doar trudim, �ndur�m �i pl�tim biruri.
Nici nu ar trebui s� mai spun lucrurile acestea. Sunt deja �tiute. �i nu ar trebui s� accept logica rudimentar� dup� care func�ionezi, aceea care m�soar� demnitatea, �n�l�imea ori m�re�ia dup� grosimea pungii. Doar judec�nd cu ma�ul po�i ajunge s� spui despre �ara mea c� este o �ar� de m�na a doua. Iar dac� punga ��rii nu e azi �ndeajuns de plin� pentru gustul t�u, asta nu se �nt�mpl� pentru c� eu �i cei asemeni mie nu trudim �ndeajuns pentru a o umple, ci pentru c� tu �i cei din jurul t�u sunte�i prea h�mesi�i, prea nesim�i�i �i prea necinsti�i pentru a �ti s� o chivernisi�i.
Dar �ara asta �nc� are bani s� �i pl�teasc� pre�edintele �i imbecilii deveni�i mini�tri, are bani s� �i pl�teasc� nulit��ile devenite europarlamentari, are bani s� te trimit� la reuniuni interna�ionale unde s� ne umile�ti pe to�i respir�nd dispre�ul cu care e�ti tratat de ceilal�i, are bani pentru a pl�ti pentru capriciile neroade ale favoritei tale, are bani pentru a �ngr�a gu�ile l�ud�torilor �i numero�ilor t�i servitori. Are �nc� bani din care s� pl�teasc� sinecuri pentru cei care �tiu s� �i manifeste �neajuns de zgomotos �i f�r� ru�ine obedien�a fa�� de tine.Are bani s� �mbog��easc� afaceri�ti suspec�i, dar cunosc�tori ai conturilor de partid. S� ier�i, atunci, biata �ara dac� nu mai are �ndeajuns pentru a pl�ti �i pensiile acelea.
�n aceea�i zi c�nd eu scriam: Pentru c� eu nu accept c� Rom�nia e o �ar� de m�na a doua �n UE. Nici c� eu a� fi un cet��ean de m�na a doua. Dar admit c� avem politicieni de m�na a �ai�pea. Mai pe sear�, pre�edintele Rom�niei spunea c� �ara mea este o �ar� de m�na a doua. Iar asta nu mai poate fi �ng�duit. Pentru a�a ceva nu mai este de ajuns s� ne revolt�m pamfletar, s� respir�m vocalele indign�rii la televizor ori s� risipim cerneala stupefac�iei �n gazete.
Atunci c�nd mizeria ta nu mai �ncape �n h�rd�ul categoriilor generice �i nu se mai revars� doar asupra tonomatelor, parlamentarilor, mogulilor, ci asupra ��rii �nse�i, atunci e vremea s� fii trimis definitiv acolo unde ��i e locul. Atunci c�nd, nu are rost s� ne mai ascundem dup� cuvinte, ��i �ndemni cet��enii s� �i p�r�seasc� �ara, tu trebuie s� pleci, nu ei. E timpul!
Asta e tot ce am avut s� ��i spun, domnule B�sescu. A�a cum �i-am promis, ��i sunt pe mai departe dator cu �ntreg dispre�ul. �i ��i promit c� m� voi achita de aceast� obliga�ie. Dar vreau c� de acum s� te dispre�uiesc ca pe un tic�los oarecare �i nu ca pe pre�edintele ��rii mele. Du-te!
R�ndurile care urmeaz� nu ��i mai sunt adresate, de�i te privesc. Vreau s� sper c� prieteni �i neprieteni din blogosfer� mi se vor al�tura. Pentru c� este o limit� care nu trebuie trecut�. �i a�a, prea mult� vreme, prea multe am �ng�duit. �i mai vreau s� sper c�, mai ales, politicieni, cu �i f�r� blog, vor prelua revolta mea �i �i vor da cuvenit� �ndreptare. Acelor politicieni le cer, ne�nt�rziat, ini�ierea procedurii de suspendare a lui Traian B�sescu. Dincolo de meschin�ria calculului politic de conjunctur�, dincolo de la�itatea cu care ne-au obi�nuit, dincolo de indolen�a pe care le-am tolerat-o. Sau pute�i cu to�ii t�cea, prudent, vasculariza�i de precau�ia pe care o putem numi �i la�itate. �i atunci am s�-i cer scuze lui Traian B�sescu. �i am s� admit c� tr�iesc �ntr-o �ar� de m�na a doua.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2011, ora 18:05

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 11 Decembrie 2011, ora 08:58

De la: Silver9AM, la data 2011-12-10 20:47:46
De la: 9am104796, la data 2011-12-10 16:57:31 Se putea sa fii reprezentantul NAVROM ului la anvers fara sa fii ofiter de securitate? da cum ar fi fost sa ajungi comandant de nava fara sa dai cu subsemnatul ? macar colaborator...........// poate este cazul sa intrebam pe comandanti mai vechi/
A dat sau nu presedintele cu subsemnatu la securitate ? A facut el bine cind turna colegii ?

Ne'a dorele,vezi bre de pistoale,mai greseaza'le ca o sa'ti rugineasca si or sa puta ca si capul de la p...,..pt. tine mai trebuie sa treaca 20 de ani ca sa intelegi fenomenul.....pana atunci mai trage la tinta. ia vezi il "chitesti" ?

Ia mai povesteste tu luptator al sanchiului cum e cu turnatori buni si rai?
Ia zi tu zau cit a mintit cetateanul sus ajuns .si cit a mintit ambasadorul sua?
Ma minunez de golaneala voastra de a sustine minciuna si demagogia numita si reforma /
La un presedinte de mina a doiua niste adoratori de mina a doua?
TRAIASCA ADORATORII DE MIRESME PREZIDENTIALE/ [de dreapta]

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 11 Decembrie 2011, ora 09:04

De la: Costelus, la data 2011-12-10 20:43:53
De la: 9am104796, la data 2011-12-10 16:57:31 Se putea sa fii reprezentantul NAVROM ului la anvers fara sa fii ofiter de securitate? da cum ar fi fost sa ajungi comandant de nava fara sa dai cu subsemnatul ? macar colaborator...........// poate este cazul sa intrebam pe comandanti mai vechi/

Nene,
Nu te supara dar crin,numit de Juvara PROSTANACUL s-a aliat cu felix care are dovada de la curtea suprema ca a colaborat cu securitatea este prieten cu acest securist dl.Crin.
De asemenea,ca Papa de la Roma,Crin il disculpa pe Iliescu pentru crimele mineriadei si spune ca nu a fost comunist.

Mata,Nene,crezi ca nu puteai avea o functie fara a fi securist.
Cred ca gresesti,si mai ale in cazul pe care il invoci.
Faptul ca facea rapoarte pe linie de serviciu era sarcina sa in cadrul acestui Job si este posibil ca rapoartele sa fi fost citite nsi de secu.

Si apoi cine esti mata.
Poate un dizident din cei putini ati fost multi ati ramas.

Asa ca stai bland si gandestete la maniera deschisa a lui Crin de a primi in PNL pe felix cel care sigur este securist,cu acte de la Tribunal

Ba Catzelus, stai linistit pe 4 labe si linge'ti osu', ca nu esti tu, un jheg supraponderal, ala care sasi dea cu parerea despre securoii lu' ceasca si izoprena lui nevasta!!!
Si, pana una alta, mai pune gheara pe gramatica lb. romane, ca prostii daca nu's fudui, parca nu sunt prosti destui..!

PEDELEPERE, AFARA CU VOI DIN ISTORIE!

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 11 Decembrie 2011, ora 12:53

Of! Iar mi-ai adus in viziune o secventa foarte veche pe cand era acuzat ca ar fi fost turnator. De data asta razand cu lacrimi, apuca sa intrebe: Unde-i dosarul? Dati-mi dosarul! Era sigur ca nu a mai ramas nici o urma din activitatea lui de securit turnator inafara de constiinta ca de mult ne-a ciuruit dar nu a avut ocazia sa ne si informeze pana nu a masluit al doilea scrutin de care a fost sigur ca a invins.

Virtutea nu consta in abtinerea de la viciu ci in neravnirea lui. Galina
vasile_vali

2835 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2011, ora 14:37

De la: HALT, la data 2011-12-11 13:06:25
De la: vasile_vali, la data 2011-12-11 09:04:22
De la: Costelus, la data 2011-12-10 20:43:53

Nene,
Nu te supara dar crin,numit de Juvara PROSTANACUL s-a aliat cu felix care are dovada de la curtea suprema ca a colaborat cu securitatea este prieten cu acest securist dl.Crin.
De asemenea,ca Papa de la Roma,Crin il disculpa pe Iliescu pentru crimele mineriadei si spune ca nu a fost comunist.

Mata,Nene,crezi ca nu puteai avea o functie fara a fi securist.
Cred ca gresesti,si mai ale in cazul pe care il invoci.
Faptul ca facea rapoarte pe linie de serviciu era sarcina sa in cadrul acestui Job si este posibil ca rapoartele sa fi fost citite nsi de secu.

Si apoi cine esti mata.
Poate un dizident din cei putini ati fost multi ati ramas.

Asa ca stai bland si gandestete la maniera deschisa a lui Crin de a primi in PNL pe felix cel care sigur este securist,cu acte de la Tribunal

Ba Catzelus, stai linistit pe 4 labe si linge'ti osu', ca nu esti tu, un jheg supraponderal, ala care sasi dea cu parerea despre securoii lu' ceasca si izoprena lui nevasta!!!
Si, pana una alta, mai pune gheara pe gramatica lb. romane, ca prostii daca nu's fudui, parca nu sunt prosti destui..!

PEDELEPERE, AFARA CU VOI DIN ISTORIE!

Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!

Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!

Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!

Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!
Casca gura!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Decembrie 2011, ora 15:29

lasa-l Vali_Vasile, ca asta micu' -@ halt, adica- face pe el de frica ! uite-l cum e pus la colt si amenintat cu pistolul....ce vrei sa spuna pe forumul asta ? ca nu-i bine ? ca reforma e dupa chipul Jupinului , cu un ochi la slanina si unul la faina ? ce sa spuna altceva , ca n-are curaj?! ....o viata-ntreaga a trait cu frica-n izmene , tremurindu-i fundul ! cum sa se schimbe acum la batrinete !? e prea tirziu !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2011, ora 16:10

De la: gabigabi2, la data 2011-12-11 15:29:55 lasa-l Vali_Vasile, ca asta micu' -@ halt, adica- face pe el de frica ! uite-l cum e pus la colt si amenintat cu pistolul....ce vrei sa spuna pe forumul asta ? ca nu-i bine ? ca reforma e dupa chipul Jupinului , cu un ochi la slanina si unul la faina ? ce sa spuna altceva , ca n-are curaj?! ....o viata-ntreaga a trait cu frica-n izmene , tremurindu-i fundul ! cum sa se schimbe acum la batrinete !? e prea tirziu !

Adica cioara din galati e .....periculoasa,e corb acuma ? A facut rost de ....muschi ? Eu cred ca a facut mai degraba......"limbo'suptie"........

� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
vasile_vali

2835 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2011, ora 16:32

De la: Silver9AM, la data 2011-12-11 16:10:15
De la: gabigabi2, la data 2011-12-11 15:29:55 lasa-l Vali_Vasile, ca asta micu' -@ halt, adica- face pe el de frica ! uite-l cum e pus la colt si amenintat cu pistolul....ce vrei sa spuna pe forumul asta ? ca nu-i bine ? ca reforma e dupa chipul Jupinului , cu un ochi la slanina si unul la faina ? ce sa spuna altceva , ca n-are curaj?! ....o viata-ntreaga a trait cu frica-n izmene , tremurindu-i fundul ! cum sa se schimbe acum la batrinete !? e prea tirziu !

Adica cioara din galati e .....periculoasa,e corb acuma ? A facut rost de ....muschi ? Eu cred ca a facut mai degraba......"limbo'suptie"........

Domnisorikko, vad ca te pricepi la boli rusinoase, rusinikka mikka ce esti tu limboasa!
Cat despre muschi, stiu ca'ti plac muschii [altora], tu esti s'experta in muschi van[j]osi...

"NIHIL SINE DEO!"

vasile_vali

2835 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2011, ora 16:35

Stiu prea bine ce sunt gunoaiele pedelepre, doar sediul pedelacheilor din Galati e pe ac. strada cu al PNL...niste jheguri, care te improasca cu zoaie ori de cate ori le guitza sefu' cel kkior! Insa la zoaie raspund cu ac. moneda, nu sunt samariteanul cel milostiv si..nici n'am de gand sa devin..

"NIHIL SINE DEO!"

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Decembrie 2011, ora 16:54

De la: vasile_vali, la data 2011-12-11 16:35:59

Stiu prea bine ce sunt gunoaiele pedelepre, doar sediul pedelacheilor din Galati e pe ac. strada cu al PNL...niste jheguri, care te improasca cu zoaie ori de cate ori le guitza sefu' cel kkior! Insa la zoaie raspund cu ac. moneda, nu sunt samariteanul cel milostiv si..nici n'am de gand sa devin..

"NIHIL SINE DEO!"

Mircea Toader ala, scirbosu' si cu gura mare si plina tot timpul si cu un tupeu nesfirsit, nu-i din Galati ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Decembrie 2011, ora 17:39

alooooo, Pamintul catre Silver : scoate-ti cascheta ca iar nu intelegi si le-ncurci !

vasile_vali

2835 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2011, ora 17:58

De la: gabigabi2, la data 2011-12-11 16:54:37

"NIHIL SINE DEO!"

Mircea Toader ala, scirbosu' si cu gura mare si plina tot timpul si cu un tupeu nesfirsit, nu-i din Galati ?

Exact, stimata doamna, ala de l'a pus pe finu'sau mare stab la o moara de vant, cititi sinecura! Daca vreti povesti despre mister toader, pot sa va insir, ca doar e plin Galatiul de realizarili lu' sefu' pedeleprelor din Camera [vechi si bun toarras cu matelotu' kkior, deh, corb la corb nu'si scoate ochiu' ]..

"NIHIL SINE DEO!"

vasile_vali

2835 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2011, ora 18:03

De la: Silver9AM, la data 2011-12-11 17:26:44

"NIHIL SINE DEO!"

Adica cioara e .....Mircea Toader ?

Adikka tu esti centurista aia de pe DN1, aia cu batic kkolorat maro si fusta cat batista! Asa'i ca te'am deconspirat, miss 50Century-Cox?

"NIHIL SINE DEO!"

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2011, ora 18:18

De la: XYW, la data 2011-11-13 00:11:18�n lumea celor care nu cuv�nt�, ne vorb�rim c�ut�ndu-ne de munc�.
Mai pot fi, �nc�, oameni �n afara �i peste dinamica de staul.
Nu confunda�i dragostea de munc� cu munca for�at�.
Doar lozincile sunt comune.

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
vasile_vali

2835 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2011, ora 22:31

De la: Silver9AM, la data 2011-12-11 18:17:00
De la: vasile_vali, la data 2011-12-11 18:03:15

"NIHIL SINE DEO!"

Adikka tu esti centurista aia de pe DN1, aia cu batic kkolorat maro si fusta cat batista! Asa'i ca te'am deconspirat, miss 50Century-Cox?

"NIHIL SINE DEO!"

Mai kk'or de fier,pliscuiesti bine,se vede ca ai gasit un kk'at cu multi tranji si ti'ai pus muraturi pe iarna......pacat ca ai ars usa de la cort si palaria de cocalar,sifonierul l'ai ars de mult......asa ca jagardea ,sa mananci sanatos "morocare" pa'n la recolta noua.....(sanchi,de unde.....)
Sa plesnesti bine robule !!!

Ba Buze_Moi, stiu ca'ti plac dosurile, da' inca nu am avut oroarea sa te intalnesc... Si fa, te roooog, si tu un bine in zilele astea de Post: nu mai improsca cu p'aci, tineti'i sanatoasa intre jinjii, spurkkata mikka si pidosnikka gaozhara, care esti tu abrogata!

"NIHIL SINE DEO!"

Femme_Politique

246 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2011, ora 14:04

De la: vasile_vali, la data 2011-12-11 22:31:45

"NIHIL SINE DEO!"

"NIHIL SINE DEO!"

Mai kk'or de fier,pliscuiesti bine,se vede ca ai gasit un kk'at cu multi tranji si ti'ai pus muraturi pe iarna......pacat ca ai ars usa de la cort si palaria de cocalar,sifonierul l'ai ars de mult......asa ca jagardea ,sa mananci sanatos "morocare" pa'n la recolta noua.....(sanchi,de unde.....)

Ba Buze_Moi, stiu ca'ti plac dosurile, da' inca nu am avut oroarea sa te intalnesc... Si fa, te roooog, si tu un bine in zilele astea de Post: nu mai improsca cu p'aci, tineti'i sanatoasa intre jinjii, spurkkata mikka si pidosnikka gaozhara, care esti tu abrogata!

"NIHIL SINE DEO!"

Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!

Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!

Femme_Politique

246 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2011, ora 14:07

Butada anului

Ce ama vazut la TV astazi m-a facut sa cred in genialitatea dlui Hrebenciuc.
Dl.Saftoiu,fost,cum ar zice un penelist,slugoiul lui Basescu si intrat la PNL caci cine l-ar mai fi primit, combatea de zor dictatura lui Basescu,faptul ca numeste pe cine vrea si alte penelisme obisnuite.

Claponul,ii spune lui el,Hrebenciuc ar fi de acords daca Basescu o numeste pe dna Liciu premier .Ar acepta PSD si dl Hrebenciuc nepasatori la dictatura lui Basescu?

Raspunsul dlui Hrebenciuc a fost genial,a fost o buatada pe care eu o consider cea mai celebra in 2008.
Si spune Hrebenciuc:

DACA DL.BASESCU V-A NUMIT PE DV.SEFUL SIE DECE NU AR NUMI-O SI PE DRA.LICIU.

Hrebenciuc dixit iar Saftoiu a ramas siderat,cu gura cascata si dupa 1-2 minute a mai rostit onomatopeic ceva neinteligibil.

De unde se vede ca orice nash isi are nashul.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2011, ora 16:14

madame, prin "recomandarea" facuta lui Vali_Vasile , v-ati deconspirat si ati intrat in galeria nefericitelor si neinspiratelor CLONE ale Diabolicului Mos @906 ! grabiti-va ca pleaca tov. bas' ....

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2011, ora 17:13

De la: gabigabi2, la data 2011-12-12 16:14:26madame, prin "recomandarea" facuta lui Vali_Vasile , v-ati deconspirat si ati intrat in galeria nefericitelor si neinspiratelor CLONE ale Diabolicului Mos @906 ! grabiti-va ca pleaca tov. bas' ....

Deci ne intalnim in piata universitatii la.....tepe ?

� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2011, ora 17:17

De la: Silver9AM, la data 2011-12-12 17:13:15
De la: gabigabi2, la data 2011-12-12 16:14:26madame, prin "recomandarea" facuta lui Vali_Vasile , v-ati deconspirat si ati intrat in galeria nefericitelor si neinspiratelor CLONE ale Diabolicului Mos @906 ! grabiti-va ca pleaca tov. bas' ....

Deci ne intalnim in piata universitatii la.....tepe ?

te duci singur, caci e rindul tau la luat TEPE....

vasile_vali

2835 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2011, ora 19:02

De la: Femme_Politique, la data 2011-12-12 14:04:43
De la: vasile_vali, la data 2011-12-11 22:31:45

"NIHIL SINE DEO!"

"NIHIL SINE DEO!"

"NIHIL SINE DEO!"

Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!

Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!
Pisa-te ca vine trenul!

Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!
Casca ratu'!

vasile_vali

2835 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2011, ora 19:06

De la: Femme_Politique, la data 2011-12-12 14:07:32Butada anului

Ce ama vazut la TV astazi m-a facut sa cred in genialitatea dlui Hrebenciuc.
Dl.Saftoiu,fost,cum ar zice un penelist,slugoiul lui Basescu si intrat la PNL caci cine l-ar mai fi primit, combatea de zor dictatura lui Basescu,faptul ca numeste pe cine vrea si alte penelisme obisnuite.

Claponul,ii spune lui el,Hrebenciuc ar fi de acords daca Basescu o numeste pe dna Liciu premier .Ar acepta PSD si dl Hrebenciuc nepasatori la dictatura lui Basescu?

Raspunsul dlui Hrebenciuc a fost genial,a fost o buatada pe care eu o consider cea mai celebra in 2008.
Si spune Hrebenciuc:

DACA DL.BASESCU V-A NUMIT PE DV.SEFUL SIE DECE NU AR NUMI-O SI PE DRA.LICIU.

Hrebenciuc dixit iar Saftoiu a ramas siderat,cu gura cascata si dupa 1-2 minute a mai rostit onomatopeic ceva neinteligibil.

De unde se vede ca orice nash isi are nashul.

Ba madamo, vad ca cu limba romana nu prea te descurci, ramai handikkapato la meseria ta de baza: limbile straine! DIXIT!

PEDELEPRE, AFARA CU VOI DIN ISTORIE!

Femme_Politique

246 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2011, ora 20:49

Banii Securit�ții - �n punga lui B�l�ceanu-Stolnici la schimb cu turn�toriile despre Ana Aslan și Casa Regal�

Scris de Vasile Surcel

Constantin B�l�ceanu Stolnici, personajul care se prezint� ast�zi �n toat� spoiala aristocratic�, era un umil slujbaș al Securit�ții. De fiecare dat� c�nd tov. B�l�ceanu cerea voie pentru un drum �n vest, primea de la Secu o list� cu cei pe care trebuia s�-i spioneze. Devenise at�t de important �nc�t a fost preluat, ca �surs� și de Informațiile Externe. Devenit �turn�tor internațional� fostul �ciripitor Ionescu Paul� a primit și numele de cod �Laurențiu�. Concret, tov. B�l�ceanu a �nceput s� umble prin Occident �nc� din vara anului 1966. Un �Referat cu propunere de aprobare a plec�rii �n Franța, ca vizitator, a agentului //Ionescu Paul//, din 31.01.1966� spune: �A fost recrutat pe 3 iunie 1965, �n problema T.N.L. (n.red. Tineretul Național Liberal) și //foști exploatatori//.
De la recrutare și p�n� acum agentul a dat rezultate bune �n munca informativ�, at�t pe linia scopului pentru care a fost recrutat, c�t și �n relațiile cu unii rom�ni stabiliți �n ț�rile capitaliste, care ne-au vizitat țara și interesau �n mod deosebit Direcția a ll-a�. P�n� la urm�, excursia �n Franța i s-a aprobat, prima �ntr-un lung lanț de vizite externe.
Ajuns �n str�in�tate, B�l�ceanu, at�t �n calitatea sa de �Ionescu Paul� c�t și �n cea de �Laurențiu�, i-a spionat pe toți cei asupra c�rora fusese asmuțit de la București. Ani la r�nd a dat note informative despre foștii politicieni din exil. Tot el a intrat �n contact cu oameni de cultur�, inclusiv un celebru filosof (n. red. probabil Emil Cioran), pe care a �ncercat s�-i conving� c�, Rom�nia s-a preschimbat, brusc, �ntr-un stat liber pe care aceia l-ar putea vizita. Rangul nobiliar al familiei lui și vastele ei contacte externe i-au permis accesul �n v�rful mediilor diplomatice, inclusiv la ambasadorii unor ț�ri importante. Ajuns �afar�, tov. B�l�ceanu s-a �nv�rtit și pe la �Europa liber� unde, conform ordinelor primite, ar fi trebuit s� se implice chiar și �n politica editorial� a postului. Un �Raport privind �nt�lnirea cu sursa //Laurențiu// din 31.05.1978�, menționeaz�, referitor la �Europa liber� c� informatorul urma s� discute cu unul dintre șefii secției rom�ne despre �problema difuz�rii unor știri despre Rom�nia, �n mod eronat, atr�g�ndu-i atenția c�, �n felul acesta, postul de radio va pierde orice influenț� �n r�ndul ascult�torilor�. Motiv pentru care el oferea și soluții: �Difuz�nd știri realiste despre țara noastr�, despre personalit�ți din țar�, /..../ postul de radio s-ar face mai ascultat și mai apreciat �n r�ndul ascult�torilor din Rom�nia�. Dar se pare c�, �n ceea ce privește �Europa liber� situația a fost mult mai complicat�. �n urm� cu c�țiva ani, presa a publicat o schiț� a casei lui Vlad Georgescu, directorul postului, care era �ntocmit� de �sursa Laurențiu�, alias B�l�ceanu Constantin. La ce o fi folosit acea schiț�? Poate pentru organizare unui atentat?

�Arginții� Securit�ții

De-a lungul carierei de informator, tov. B�l�ceanu a turnat tot ce se putea turna: rude, colegi de serviciu, prieteni, oameni care l-au primit �n casa lor, sau pacienți care au crezut �n el. Uneori a plecat �n str�in�tate ca invitat la simpozioane și congrese științifice. Alteori, pur și simplu, pentru c� așa a vrut el. Adic� el și Securitatea, care i-a dat aprob�rile. Iar de umblat, a umblat cam peste tot: Franța, Elveția, RFG, Belgia, Spania, Anglia, SUA și Canada. Iar pentru c� pe lume toate au un preț și doar proștii fac munc� voluntar�, informatorul B�l�ceanu, indiferent c� și-a zis �Ionescu Paul� ori �Laurențiu�, a fost r�spl�tit, adeseori, pentru slujirea Securit�ții. Securitate care, birocratic� fiind, a p�strat �chitanțele tic�loșiei�, acte contabile care atest� c� boierul B�l�ceanu n-a fost mofturos: s-a v�ndut și pe mult, și pe puțin. Primii bani pe care i-a primit au fost o sum� relativ modest� chiar și pentru acea vreme: 288 de lei, primiți pe chitanț� pe 8.02.1966, �pentru relațiile furnizate�. Atunci, la �nceputul carierei de turn�tor, B�l�ceanu nu a refuzat nici m�car m�runțișul: pe 29.08.1969, a semnat chitanț� pentru 125 de lei, ,,contravaloarea vizelor de pașaport pentru plecarea la Londra�. Dar acestea au fost doar cele mai mici sume pe care boierul s-a pretat s� le ia. Dup� doi ani de la recrutare, pe 7.09.1967, B�l�ceanu a primit 1000 de lei, �pentru efectuarea unei deplas�ri �n str�in�tate, pentru sarcini cu caracter contrainformativ�. Dup� c�teva luni, pe 29.04.1968, �informatorul //Ionescu Paul// primea alți 2000 de lei�pentru o deplasare �n Elveția și Spania, pentru organele noastre�. Alți 2000 de lei i-a primit dup� �nc� un an, pe 22.05.1969, r�splat� pentru �informații furnizate, deplasare �n str�in�tate�. �ntr-o vreme �n care chiar și deținerea c�torva cenți te putea arunca dup� gratii, �sursa� a primit de la Secu chiar și ,,verdeaț�,, capitalist�. Prima dat� a fost �n mai 1978 c�nd urma s� plece �ntr-o excursie prin c�teva ț�ri vestice, inclusiv Elveția. Documentele menționeaz�: �Deplasarea lui //Laurențiu// �n ț�rile occidentale menționate o va face cu trenul, �mpreun� cu soția sa și propunem ca jum�tate din costul biletului s� fie suportat de organele noastre, respectiv suma de 3000 lei. De asemenea propunem ca pentru mici cheltuieli �n valut�, s� i se aprobe suma de 100 dolari SUA. Ambele sume din fondul CIS al UM 0920 F-100�. Alt� valut�, tot m�runțiș a primit-o pe 28 august 1968, c�ci: ��n drum spre Londra, informatorul se va opri la Geneva, din indicația noastr�. �ntruc�t este necesar a face aceast� �ntrerupere, este nevoit s� cheltuiasc� 60 de dolari, contravaloarea transportului de la Geneva la Londra. Pentru acoperirea cheltuielilor necesare rezolv�rii sarcinilor ce le are din partea organelor noastre propun s� se aprobe suma de 60 de dolari SUA care s� fie �nm�nați informatorului //Laurențiu//.� Puse una peste alta, de-a lungul colabor�rii, Securitatea a strecurat �n punga boierului B�l�ceanu un bacșiș de 18.313 lei. Penibil peșcheș pentru urmașul unei familii nobiliare care se laud� cu o istorie veche de aproape un mileniu.

Boierul, spion la curtea lui Vod�

Printre numeroasele �obiective� pe care boierul B�l�ceanu le-a spionat din ordinul st�p�nilor de la Secu, s-a aflat, la un moment dat, chiar și exilata Cas� Regal� a fostului nostru suveran. �n �Raport cu sursa Laurențiu, din 31.05.1978� se menționeaz�: �La �nceput Laurențiu a ar�tat c� �n ț�rile prin care va trece va avea prilejul s� contacteze o serie de cunoștințe și relații ale sale din r�ndul vechii emigrații rom�ne, printre care �n Elveția pe fostul mareșal al Palatului Regal și prin intermediul lui și pe fostul Rege Mihai I, stabilit �n Laussane. S-a ar�tat lui Laurențiu c� e bine s� poarte o discuție cu Mihai, s� se intereseze de situația și preocup�rile lui actuale, de atitudinea pe care o nutrește faț� de țar� și ce p�rere ar avea despre o eventual� vizit� turistic� a sa �n Rom�nia.� �ntr-o alt� not� informativ�, semnat� �Ionescu Paul�, boierul B�l�ceanu anunța Securitatea Rom�n� c� Regele Mihai I �Este sub o influenț� proast� de la Londra, exercitat� de unele cercuri de acolo, o atitudine insuficient de lax� și lipsit� de realism care este dictat� de anumite foruri rom�nești din exil, foruri care sunt insuficent de apte pentru a formula o politic� intelgent�. Iar aceste considerente erau expuse �n aceeași not� informativ� �n care �sursa� dezv�luia Securit�ții, cu nume și date concrete, modul �n care fostul suveran obținea informații despre situația din Rom�nia comunist�. Practic, boier B�l�ceanu l-a spionat și l-a tr�dat pe suveranul s�u, chiar dac� acesta era �n exil. Nici mai mult, dar nici mai puțin. Cu secole �n urm�, orice str�moș al lui care și-ar fi tr�dat voievodul ar fi fost desc�p�ț�nat de securea g�delui, iar numele lui dezonorat ar fi ajuns de ocara istoriei și cronicarilor. Ei, unde or fi vremurile de glorie? �n zilele noastre, tr�darea nevolnicului B�l�cean, a fost r�spl�tit� �ntr-un mod cu totul neașteptat. Revenit� �n țar�, dup� decenii de exil, familia regal� i-a acordat turn�torului, �ntr-un mod stupid, apropiat de o autoflagerare masochist�, Medalia �Regele Mihai I, pentru loaialitate�. Greu de g�sit o idioțenie mai mare: au medaliat �loialitatea� turn�torului! Idioțenie repetat� �ns� și de alții. Documentele securit�ții menționeaz� c� B�l�ceanu a oferit și numeroase informații privitoare la Ordinul de Malta. Dar asta nu l-a �mpiedicat s� capete, acum, �n democrație, rangul de �Președinte al familiarilor Ordinului de Malta� din Rom�nia.

B�gați-l m�, la Academie!

�ntr-o viaț� lung�, care l-a adus aproape de v�rsta patriarhilor, venerabilul B�l�ceanu-Stolnici a f�cut de toate: s-a ocupat de medicin�, s-a plimbat prin lume, i-a turnat la Secu pe toți cei care i s-a ordonat s�-i toarne, a primit bani, nu puțini, pentru m�rș�viile semnate și asumate. A f�cut-o din l�comie și lips� de caracter? A f�cut-o din orgoliu? A f�cut-o pentru c� așa a vrut el! A f�cut-o din oportunism, dar și dintr-un banal carierism plebeu, ca s�-și ușureze ascensiunea profesional�. �ntr-o �biografie� predat� șefilor de la �Secu�, parte din fondul de rețea nr. R156672, tov. B�l�ceanu, sub identitatea �Laurențiu�, aproape c� se milogea de ei s�-l �mping�, cumva, spre culmile ierarhiei științifice: �Pentru a trece la colaborare pe o treapt� nou�, mai complex� și mai vast�, trebuie s� se poat� realiza contacte cu str�in�tatea mai intense, s� se asigure o poziție mai prestigioas�. Realizarea unei poziții mai prestigioase ar �nsemna confirmarea titlului de Doctor Docent. (�) Faptul ar fi �ncurajator și pentru o promovare ulterioar� posibil� �n cadrul Academiei de Medicin� și poate chiar a Academiei RSR, promov�ri care reprezint� doar titluri onorifice, f�r� avantaje de preț sau de remunerație�. M�i s� fie! Academician pe burta goal� nu s-a v�zut nici m�car �n Rom�nia socialist�. Dar, din motive doar de el știute, tov. B�l�ceanu, pe atunci medic primar geriatru, șef de secție la Institutul Național de Geriatrie și Gerontologie era convins c� ascensiunea profesional� i-ar fi blocat� de geniala Ana Aslan, savant cu o real� reputație internațional�. Motiv pentru care nu a ezitat s� o muște de fund �n fața Securit�ții. �n aceeiași �Biografie�, vorbind la persoana a treia, el mențio�neaz�: �pentru stabilitatea de viitor a Institutului și a poziției doctorului B�l�ceanu, ar trebui s� se intervin� energic s� se schimbe atmosfera groaznic� ce domnește �n INGG, s� se atribuie sarcini de protocol dr. B�l�ceanu și s� se admit� principiul ca prof. /.../ (n.red. Ana Aslan) s� circule �nsoțit�, mai ales c� s�n�tatea ei este șubred�. �n acel moment, s�n�tatea Anei Aslan nu era absolut deloc șubred�, iar spusele �sursei� sun� aproape ca o invitație la asasinat adresat� Securit�ții care din c�te știm acum, s-a ocupat și de �operațiuni umede� cum li se spunea, codificat, acțiunilor de suprimare a unei persoane incomode. Din fericire nimeni nu a plecat urechea la �cererea� lui insinuat� șerpește, iar Ana Aslan a murit atunci c�nd i-a sosit clipa, pe 20 mai 1988. Ce-și mai dorea �sursa� Laurențiu, �n privința Anei Aslan? Ca ea s� nu mai poat� ieși �n lume dec�t �nsoțit�, de el bine�nțeles, �Astfel s-ar putea face un transfer al relațiilor prezente ale sale, la doctorul B�l�ceanu, relații care s-ar pierde pentru țar� �n cazul �n care prof. ar �nchide ochii. S-ar preg�ti astfel terenul pentru succesorul ei. Nu exist� �n INGGG, nici o personalitate care s� �i ia locul �n afar� de C. B�l�ceanu�. O tic�loșie care s-o egaleze pe aceasta nu ar putea fi dec�t angajamentul �sursei� c� va oferi Securit�ții informații despre pacienții str�ini veniți la clinica lui pentru tratamente geriatrice.
Ce ar mai fi de spus? Mai nimic. Sau poate doar c�, prin 1988, �sursa� B�l�ceanu și-a �ncheiat colaborarea cu securitatea. Iar asta nu s-a produs din cauza veunei presupuse tres�riri de conștiinț� a �sursei� care s� fi c�zut brusc �n patima dizidenței. Nu! Securitatea a renunțat la el doar pentru c�, oamenii pe care �i spiona �ncepuser� s�-și dea seama cu ce se ocup� el �n realitate și s�-l cam ocoleasc�. Sau altfel spus, pentru c� �l p�ștea pericolul unei penibile deconspir�ri.

Vasile Surcel

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2011, ora 06:57

Daca tot vrei sa vorbim de securisti incepem cu cel mai important turnator?

Cred ca trebuie sa vorbim despre caracterul celor ce il sustin. Nemernicia lor a distrus capitalismul/
Topoarele nu fac doi bani fara cozi/

Pagini: << 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului PRESEDINTELE BASESCU:DRUMUL CU SPINI AL UNUI MARE REFORMATOR
Mergi la: