back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti

Pagini: << 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2013, ora 14:25

De la: _KARPOV, la data 2013-01-05 11:23:29
De la: Black_Friday, la data 2013-01-05 10:53:15
De la: _KARPOV, la data 2013-01-05 10:44:55
De la: GRINGOS, la data 2013-01-05 10:12:39Stiti la ce ma gandeam? Ca la citirea testamentului , daca acesta chiar exista, familia sa aiba o mare surpriza. Ca nea Sergiu sa fi lasat ce stransese si el dupa ani de munca, la cineva strain sau ... de ce nu , daca tot iubea el cainii.... mai stiu eu pe o femeie batrana si bogata, care dupa moartea ei , la citirea testamentului , familia a avut o mare surpriza. Toata averea ei o lasase unui ... caine. Poate o lasa si el la un orfelinat ceva...Asta asa ca sa nu sa se mai bata dupa avere. Ca acu multi feciori apar , datorita testamentului. Eu nu as fi asa. Pe mine nu ma intereseaza banii nemunciti. ca , vorba soacra-mii `Ce e din vant , in vant se duce` Nu ai parte de ei.

Cum adica bani ne....munciti..?Pai fatuca aia care a fost pe post de sotie chiar crezi ca nu a muncit pentru ei....?Tu nici cu maica tereza nu poti sa stai atatia ani.....ea a reusit ....sa-i "supravietuiasca".....nemuritorului

Bai, mare ;porc esti! Murdaresti tot ce atingi! Rusine familiei tale ca a scos un asa animal din tine!

BORac-ule....tu chiar crezi ca toti au fost turnatori si informatori pe vremuri.....ca tine si ca neamurile tale? Comunistule.....din neam de eroi......

esti tu sigur ca el si neamurile lui au fost turnatori sau informatori, ca tocmai ce-ai spus ca NU toti au fost asa pe vremuri ? de ce faci tu asemenea afirmatii fara acoperire ?
stii cine devenea turnator sau informator ? uite ,d'astia ca tine : frustratii si cei plini de ura fata de vecini, prieteni sau chiar rude ! ii turnau ca sa sa-si razbune ranchiunile !
si la felul in care postezi, nebuneste , pagini intregi cu ura ta si aici si pe politicutze sau pe la religie , nu esti prea departe de acea manifestare ....ai grija la caracterul tau , ca acum se construieste !

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 5 Ianuarie 2013, ora 19:46

Patriarhia asat , cu cat mai inventeaza tot felul de reguli numai pentru ei stiute si aplicate , ma tem ca vor raman singuri O sa-si oficieze singuri intre ei slujbele de orice gen Numai in cercul lor. Ca vad ca numai inventii au in capul lor pe zi ce trece . Aluzie la cei din navodari... etc...Fac si ei ca Parlamentarii . Nu stiu ce sa mai inventeze. Ce viseaza noaptea fac ziua !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2013, ora 21:56

De la: Black_Friday, la data 2013-01-05 14:27:18
De la: _KARPOV, la data 2013-01-05 11:36:41

COMUNISTULE........................

Dementule!

E problema ta....daca asa te simti mai bine.....eu nu am vrut sa te demoralizez

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2013, ora 21:58

De la: gabigabi2, la data 2013-01-05 14:25:30
De la: _KARPOV, la data 2013-01-05 11:23:29
De la: Black_Friday, la data 2013-01-05 10:53:15
De la: _KARPOV, la data 2013-01-05 10:44:55
De la: GRINGOS, la data 2013-01-05 10:12:39Stiti la ce ma gandeam? Ca la citirea testamentului , daca acesta chiar exista, familia sa aiba o mare surpriza. Ca nea Sergiu sa fi lasat ce stransese si el dupa ani de munca, la cineva strain sau ... de ce nu , daca tot iubea el cainii.... mai stiu eu pe o femeie batrana si bogata, care dupa moartea ei , la citirea testamentului , familia a avut o mare surpriza. Toata averea ei o lasase unui ... caine. Poate o lasa si el la un orfelinat ceva...Asta asa ca sa nu sa se mai bata dupa avere. Ca acu multi feciori apar , datorita testamentului. Eu nu as fi asa. Pe mine nu ma intereseaza banii nemunciti. ca , vorba soacra-mii `Ce e din vant , in vant se duce` Nu ai parte de ei.

Cum adica bani ne....munciti..?Pai fatuca aia care a fost pe post de sotie chiar crezi ca nu a muncit pentru ei....?Tu nici cu maica tereza nu poti sa stai atatia ani.....ea a reusit ....sa-i "supravietuiasca".....nemuritorului

Bai, mare ;porc esti! Murdaresti tot ce atingi! Rusine familiei tale ca a scos un asa animal din tine!

BORac-ule....tu chiar crezi ca toti au fost turnatori si informatori pe vremuri.....ca tine si ca neamurile tale? Comunistule.....din neam de eroi......

esti tu sigur ca el si neamurile lui au fost turnatori sau informatori, ca tocmai ce-ai spus ca NU toti au fost asa pe vremuri ? de ce faci tu asemenea afirmatii fara acoperire ?
stii cine devenea turnator sau informator ? uite ,d'astia ca tine : frustratii si cei plini de ura fata de vecini, prieteni sau chiar rude ! ii turnau ca sa sa-si razbune ranchiunile !
si la felul in care postezi, nebuneste , pagini intregi cu ura ta si aici si pe politicutze sau pe la religie , nu esti prea departe de acea manifestare ....ai grija la caracterul tau , ca acum se construieste !

Sigur....neam din neamul lui nu a luptat impotriva comunistilor....
Si am si eu modalitatile mele sa educ pe unul care nu are 3 ani de acasa......

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2013, ora 22:16

Dementule!

BORac-ule,ai inceput sa ai vedenii........
Tu chiar crezi ca ne-am angajat sa-ti distrugem tie personalitatea paranoida.....?
Te crezi persecutat?

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2013, ora 23:06

De la: Black_Friday, la data 2013-01-05 22:55:19
De la: _KARPOV, la data 2013-01-05 22:16:38

Dementule!

Tu chiar crezi ca ne-am angajat sa-ti distrugem tie personalitatea paranoida.....?
Te crezi persecutat?

Muceo, cine sa ma pesecuteze mah? Neamul tau papitoi nervosii? Vezi, asta este pacatul tau cel mai mare, pe care ti l-au creat parintii tai inconstienti, te supraevaluezi! Nu esti decat un limbric autist, un mucos la pubertate rupt de realitate, fara prieteni, fara anturaj, care o arzi aiurea pe forumul asta si crezi ca daca esti obraznic o sa cada cineva pe spate impresionat de valoarea ta! Nu iti dai seama cat esti de penibil si demn de mila, nu de admiratie.
Imi pasa de tine, cat de un rahatel de caine de pe strada, dar din pacate afectiunile tale psihice se vor amplifica pe masura ce vor trece anii si este posibil ca in nebunia ta sa iesi pe strada si sa faci rau unor oameni nevinovati. Spumele pe care le faci la gura pe pagini intregi pe forumul asta iti dezvaluie psihicul labil.

BORac-ule inveti greu sau ai pielea de prost.....tabacita.....? Tu la varsta mea aveai nevoie de scutece....faceai inca pe tine si acum te dai smardoi.......Nu ai nimic in cap....doar un vocabular limitat....de piata Resita.;..Stai in mahalaua ta din care nu o sa fii nicicand in stare sa iesi.....esti un simplu client al rudotelului.....
Eu iti recomand sa folosesti un medicament nou....aparut recent pe piata......"Balaceanca".... ....se poate lua si fara prescriptia medicului....

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2013, ora 00:01

Sa inteleg ca ati inceput anul cu stangul ? Ca vad ca numai`` minuni `` spuneti pe acilea. Mare minune !...
Chiar nu mai sunt si alte subiecte de discutii? Daca tot suntem pe `minuni` hai sa facem o minune si sa nu ne mai certam. Ca nu are nimeni de castigat ceva. Fiecare isi are parerea lui. hai sa traim cu linistea in suflet cat mai avem ocazia, ca acu o luam si noi dupa `Maestru`...Si trebuie sa fin cu`` mainile curate `` ca alfel o sa avem parte de un `ultim cartus` Si o sa trebuiasca sa ne luam si `revansa` Asa ca nu va mai `DueLATI, ca cineva `0 SA NE ACUZE`.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2013, ora 07:53

De la: _KARPOV, la data 2013-01-05 23:06:46

Dementule!

Te crezi persecutat?

Muceo, cine sa ma pesecuteze mah? Neamul tau papitoi nervosii? Vezi, asta este pacatul tau cel mai mare, pe care ti l-au creat parintii tai inconstienti, te supraevaluezi! Nu esti decat un limbric autist, un mucos la pubertate rupt de realitate, fara prieteni, fara anturaj, care o arzi aiurea pe forumul asta si crezi ca daca esti obraznic o sa cada cineva pe spate impresionat de valoarea ta! Nu iti dai seama cat esti de penibil si demn de mila, nu de admiratie.
Imi pasa de tine, cat de un rahatel de caine de pe strada, dar din pacate afectiunile tale psihice se vor amplifica pe masura ce vor trece anii si este posibil ca in nebunia ta sa iesi pe strada si sa faci rau unor oameni nevinovati. Spumele pe care le faci la gura pe pagini intregi pe forumul asta iti dezvaluie psihicul labil.

BORac-ule inveti greu sau ai pielea de prost.....tabacita.....? Tu la varsta mea aveai nevoie de scutece....faceai inca pe tine si acum te dai smardoi.......Nu ai nimic in cap....doar un vocabular limitat....de piata Resita.;..Stai in mahalaua ta din care nu o sa fii nicicand in stare sa iesi.....esti un simplu client al rudotelului.....
Eu iti recomand sa folosesti un medicament nou....aparut recent pe piata......"Balaceanca".... ....se poate lua si fara prescriptia medicului....

SARI CALUL, karpoave ! SARI CALUL ! opreste-te ca tie iti faci rau, nu mie, nici lui black sau altcuiva de pe forum ....eu ma mai uit la ce scrii - dar am inceput sa NU ma mai uit decit rar si tot mai rar iti raspund ca vad ca-i inutil - si , cum trec toti ceilalti pe linga tine , ignorindu-te , o sa trec si eu mai departe .....schimba-ti atitudinea daca vrei sa nu se-ntimple asta !

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2013, ora 12:36

De la: gabigabi2, la data 2013-01-06 07:53:06
De la: _KARPOV, la data 2013-01-05 23:06:46

Dementule!

Te crezi persecutat?

SARI CALUL, karpoave ! SARI CALUL ! opreste-te ca tie iti faci rau, nu mie, nici lui black sau altcuiva de pe forum ....eu ma mai uit la ce scrii - dar am inceput sa NU ma mai uit decit rar si tot mai rar iti raspund ca vad ca-i inutil - si , cum trec toti ceilalti pe linga tine , ignorindu-te , o sa trec si eu mai departe .....schimba-ti atitudinea daca vrei sa nu se-ntimple asta !

Vrei sa spui sa-l las pe Rudotelu" in pace?

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2013, ora 13:32

REFERITOR LA PROPUNEREA DOMNULUI SILVIU PRIGOANA DE A TAIA SALARIILE POPILOR, ESTE O MINUNE ! E BINE CA TOTUSI SE MAI SI INCEARCA MAREA CU DEGETUL. CA NUSTIU CAT LA SUTA O SA SE SI REALIZEZE. ORICUM SE PUSESE PROBLEMA CA SA NU SA SE MAI IMPOZITEZE SALARIILE LOR. ACU DACA STAM STRAMB SI JUDECAM DREPT NU CRED CA ACEST PROIECT O SA-I SUPERE PREA TARE. CA ISI VOR SCOATE PARLEALA INZECIT PRIN MARIREA TAXELOR LOR , SI ASA NESIMTITE, PRETINSE DE BISERICA. DAR E BINE CA SE INCEPE DE UNDEVA. PAREREA MEA ESTE CA NU DE AICI TREBUIA INCEPUT, CI DIN CU TOTUL ALTA DIRECTIE. ORICUM AM VIZIUNEA CA IN VIITOR TOATE ASTEA DE ACU VOR FI DE DOMENIUL TRECUTULUI, CU TOATE INVERSUNARILE LOR. PESTE O SUTA DE ANI O SA MAI STAM DE VORBA. ORICUM SI-AU FACUT-O CU MANA LOR. CA DE CE STRANGEAU CUREAUA CA SA TE OBLIGE SA ZICI SI SA CREZI CA EI , DE CE, SE MICSOREAZA RANDURILE ENORIASILOR. CE VRETI `DRAGOSTE CU FORTA NU SE POATE `. POATE VA INTREBATI LA CE DIRECTIE M-AM GANDIT? POI O DIRECTIE AR FI ACEEA DE AI CONVINGE SINGURI PE MARIILE SALE DE INUTILITATEA GESTURILOR LOR. CA MAI MULT AR PRINDE CONSTRUIREA UNOR SCOLI SPITALE , AZILE , CRESE , GRADINITE DECAT SFINTELE LOR` LACASURI DE CUTURA., DECAT BISERICI, CATEDRALE, SI ALTE MANASTIRI, UNDE NU O SA MIA CALCE CAT DE CURAND NIMENI. EXCEPTIE FACAND CAZUL CAND TOATE ACESTEA VOR DEVENII `MUZEE`. NISTE PIATRA , CIMENT , VAR SI BETON, ARUNCATE PE APA SAMBETEI.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Ianuarie 2013, ora 20:16

De la: GRINGOS, la data 2013-01-06 00:01:18Sa inteleg ca ati inceput anul cu stangul ? Ca vad ca numai`` minuni `` spuneti pe acilea. Mare minune !...
Chiar nu mai sunt si alte subiecte de discutii? Daca tot suntem pe `minuni` hai sa facem o minune si sa nu ne mai certam. Ca nu are nimeni de castigat ceva. Fiecare isi are parerea lui. hai sa traim cu linistea in suflet cat mai avem ocazia, ca acu o luam si noi dupa `Maestru`...Si trebuie sa fin cu`` mainile curate `` ca alfel o sa avem parte de un `ultim cartus` Si o sa trebuiasca sa ne luam si `revansa` Asa ca nu va mai `DueLATI, ca cineva `0 SA NE ACUZE`.

Decat scandaluri si balacareli, mai bine pace si prietenie, asa-i?

..dar pentru unii asta e plicticos si enervant

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Polixenia

2831 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 6 Ianuarie 2013, ora 21:53

Minuni nu mai au loc si poate ca nici nu au existat,poate exista doar o stare care apare atunci cand devii prea sensibil.

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2013, ora 22:20

Cred ca l-as putea compara pe maestrul Sergiu Nicolaescu cu actorul Schwarznegger. Amandoi impusca orice le sta in cale...

Fosta membra 9am.ro

1281 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 6 Ianuarie 2013, ora 22:25

De la: _Ingrid, la data 2013-01-06 20:16:29
De la: GRINGOS, la data 2013-01-06 00:01:18Sa inteleg ca ati inceput anul cu stangul ? Ca vad ca numai`` minuni `` spuneti pe acilea. Mare minune !...

ce????????????

Daniela
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2013, ora 22:26

De la: GRINGOS, la data 2013-01-06 22:20:15Cred ca l-as putea compara pe maestrul Sergiu Nicolaescu cu actorul Schwarznegger. Amandoi impusca orice le sta in cale...
Da, dar pe guvernator nu l-ai ciuruit, el nu umbla cu fleacuri.

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2013, ora 12:48

Gata fratilor ! Stirile de la TV m-au convins! Depun si eu cerere de stabilirea partenitatii. Ce ? numai tov, Vasile sa caute partenitatea, adica averea ? Si inclin sa cred ca vor mai apare multi asa zisi presupusi copii din flori. Cred ca o sa fie anul proceselor. A trebuit ca sa moara un mare maestru ,c a sa se tulbure apele in urma lui. Macar sa-mi cunosc tatal , daca pe mama nu am reusit inca sa o cunosc- mama adevarata ! Nu ce mi se oferise pe tava. Hai sa nu le zic oameni excroci. Nu stiu cat de relevante erau informatiile. Poate imi mai cunosc si un presupus frate , mai stii? Poate localitatea sau satul de odinioara - Nartesti o dezvalui misterul petrecut in urma cu 57 de ani. Oricum eu nu as facea asta , decat, ca sa-i cunosc , ca sa mor si eu linistit ca am cunoscut pe cei care m-au creat. Nu m-ar interesa averea lor , chiar daca ar avea-o. Numai ca nu stiu cum se procedeaza in astfel de cazuri. Nu cred ca as avea ceva legatura cu maestrul, care tocmai a amurit, ci mai degraba cu celalalt maestru al teatrului romanesc, cu care mai degraba aduc, dupa parerea mea... poate o sa apara o minune, mai stii ?

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2013, ora 13:53

Comuna Gohor
Este situat� �n partea de nord a jude�ului �i se �nvecineaz� cu comunele Pripone�ti, T�n�soaia(la nord), Munteni (la sud), Ghidigeni (la est), Br�h�e�ti �i �epu (la vest). Gohorul este la baz� un sat r�z�esc cu o vechime considerabil�, �ntemeiat �nainte de anul 1500. Din documente reiese faptul c� satul se numea pe atunci Otov�ie�ti (I�ov�ie�ti) iar locuitorii lui din cauza n�v�lirilor turce�ti �i t�t�r�ti s-au refugiat unii la est �mpreun� cu conduc�torul lor Gohol iar o parte la vest peste r�ul Berheci av�ndu-l �n frunte pe Brahas. Cei doi conduc�tori au dat numele satelor Gohor �i Br�h�e�ti. Conform lui C. Ghib�nescu intre anii 1500-1550 Gohorul era �n posesia unui anume Totole. �n prezent comuna Gohor este compus� din satele: Gohor, Ireasca, `` N�rte�ti,`` Berheci �i Po�ta. R�urile B�rlad �i Berheci str�bat estul respectiv vestul comunei �i se unesc cu Zeletinul �n fa�a satului Gohor. Gohorul a fost sat de re�edin�� comunal� cu o vechime de peste 135 de ani. Actualul primar Relu Cr�ngan este �eful administra�iei locale. �n comun� se afl� urm�toarele �coli: cu clase I-IV �n Gohor �i Ireasca cu clas V-VIII �n Gohor, N�rte�ti �i Berheci. Ca l�ca�e de cult reg�sim biserica Sf. Voievozi construit� �n 1868, biserica Sf. Trei Ierarhi ridicat� dup� 1934 �i alte trei biserici contruite mai recent. �n 1940 s-a construit un spital cu 80 de paturi care deservea �i locuitorii satelor Br�h�e�ti, Toflea, Cosi�eni. Dup� 1900 s-au �nfiin�at �Cercurile culturale ale �nv���torilor� care cuprindeau �i dasc�li din satele �nvecinate care se ocupau printre altele �i cu alfabetizarea popula�iei adulte. Actualul c�min cultural a fost �nfiin�at �n 1964 fiind folosit pentru serb�ri, diferite specatcole, baluri. Activitatea de baz� a locuitorilor este agricultura �i cre�terea animalelor. Cele 6 mori, fabrica de ulei �i cazanele cu �uic� au fost na�ionalizate �i trecute �n proprietatea statului �n timpul comunismului. Totodat� talenta�ii me�teri ferari, croitori, cojocari s-au �ncadrat �n cooperative. Dup� Revolu�ia din1989 �n Gohor au �nceput s� func�ioneze 2 mori, 2 fabrici de ulei, un gater, o brut�rie, o ferm� avicol�, iar locuitorii au �nceput s� se �ndeletnicesc� �i cu cre�terea stru�ilor. Statisticile din 2007 ne indicau la Gohor un num�r de 3855 de locuitori.

Fosta membra 9am.ro

1113 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2013, ora 12:15

Minunea,o viziune dublata de senzatie fizica!

Anubis
Fosta membra 9am.ro

1113 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2013, ora 12:31

M-am nascut ca sa traiesc si sa cunosc.Mi-am dorit sa stiu ce a fost,ce este,cel mai mult insa imi doresc sa stiu ce va fi.Si cred uneori ca simt sau poate ca visez care va fi sfarsitul.Am plecat in cautarea lui,a sfarsitului,sfarsitul umanitatii.Asa am dat de ei,oamenii din viitor.Ei sunt ca niste arbitri,ne observa si uneori incearca sa ne indrepte greselile.Au mai ramas putini,lumea asa cum o stim,nu mai exista.Toti au plecat,spre alte lumi,ei insa au ramas,sperand ca lumea lor se va schimba.Traiesc undeva intr-un spatiu inchis,sunt victimele propriilor lor dorinti,ale lor sau ale stramosilor lor.Se uita la mine,isi doresc sa fie ca mine insa nu mai pot.Ma ating si constata ca pielea mea este naturala,a lor nu mai este,sunt victimile propriilor lor dorinti,dorintele unora din viitorul meu si din trecutul lor.

Anubis
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2013, ora 16:53

Atunci hai sa ne certam si noi.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2013, ora 16:56

De la: 9am_1275, la data 2013-01-08 12:31:26M-am nascut ca sa traiesc si sa cunosc.Mi-am dorit sa stiu ce a fost,ce este,cel mai mult insa imi doresc sa stiu ce va fi.Si cred uneori ca simt sau poate ca visez care va fi sfarsitul.Am plecat in cautarea lui,a sfarsitului,sfarsitul umanitatii.Asa am dat de ei,oamenii din viitor.Ei sunt ca niste arbitri,ne observa si uneori incearca sa ne indrepte greselile.Au mai ramas putini,lumea asa cum o stim,nu mai exista.Toti au plecat,spre alte lumi,ei insa au ramas,sperand ca lumea lor se va schimba.Traiesc undeva intr-un spatiu inchis,sunt victimele propriilor lor dorinti,ale lor sau ale stramosilor lor.Se uita la mine,isi doresc sa fie ca mine insa nu mai pot.Ma ating si constata ca pielea mea este naturala,a lor nu mai este,sunt victimile propriilor lor dorinti,dorintele unora din viitorul meu si din trecutul lor.

E cam trist ce spui aici.
Di fericire nu asta e viitorul oamenilor pe care-l spui tu aici.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2013, ora 16:58

De la: nastasemihail, la data 2013-01-08 16:53:41

Atunci hai sa ne certam si noi.

HAIIIIIII.....ESTI PREGATIT.....??? PUNE-TI CUREAUA de SIGURANTA si SA-NCEPEM....

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

132 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2013, ora 17:18

De la: 9am_1224, la data 2013-01-06 22:25:53

ce????????????

Ce dreptate ai

Omul vede in exterior ceea ce il framanta in interior. Emil Cioran
Fosta membra 9am.ro

132 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2013, ora 17:22

De la: GRINGOS, la data 2013-01-07 12:48:05Gata fratilor ! Stirile de la TV m-au convins! Depun si eu cerere de stabilirea partenitatii. Ce ? numai tov, Vasile sa caute partenitatea, adica averea ? Si inclin sa cred ca vor mai apare multi asa zisi presupusi copii din flori. Cred ca o sa fie anul proceselor. A trebuit ca sa moara un mare maestru ,c a sa se tulbure apele in urma lui. Macar sa-mi cunosc tatal , daca pe mama nu am reusit inca sa o cunosc- mama adevarata ! Nu ce mi se oferise pe tava. Hai sa nu le zic oameni excroci. Nu stiu cat de relevante erau informatiile. Poate imi mai cunosc si un presupus frate , mai stii? Poate localitatea sau satul de odinioara - Nartesti o dezvalui misterul petrecut in urma cu 57 de ani. Oricum eu nu as facea asta , decat, ca sa-i cunosc , ca sa mor si eu linistit ca am cunoscut pe cei care m-au creat. Nu m-ar interesa averea lor , chiar daca ar avea-o. Numai ca nu stiu cum se procedeaza in astfel de cazuri. Nu cred ca as avea ceva legatura cu maestrul, care tocmai a amurit, ci mai degraba cu celalalt maestru al teatrului romanesc, cu care mai degraba aduc, dupa parerea mea... poate o sa apara o minune, mai stii ?

Esti fiul lui BELIGAN??Ar fi foarte bucuros pt ca el are numai 2 fiice recunoscute si asa caa s-ar mandri cu tine cand ar vedea cu ce masina te duci la el

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2013, ora 17:28

De la: nastasemihail, la data 2013-01-08 16:56:12
De la: 9am_1275, la data 2013-01-08 12:31:26M-am nascut ca sa traiesc si sa cunosc.Mi-am dorit sa stiu ce a fost,ce este,cel mai mult insa imi doresc sa stiu ce va fi.Si cred uneori ca simt sau poate ca visez care va fi sfarsitul.Am plecat in cautarea lui,a sfarsitului,sfarsitul umanitatii.Asa am dat de ei,oamenii din viitor.Ei sunt ca niste arbitri,ne observa si uneori incearca sa ne indrepte greselile.Au mai ramas putini,lumea asa cum o stim,nu mai exista.Toti au plecat,spre alte lumi,ei insa au ramas,sperand ca lumea lor se va schimba.Traiesc undeva intr-un spatiu inchis,sunt victimele propriilor lor dorinti,ale lor sau ale stramosilor lor.Se uita la mine,isi doresc sa fie ca mine insa nu mai pot.Ma ating si constata ca pielea mea este naturala,a lor nu mai este,sunt victimile propriilor lor dorinti,dorintele unora din viitorul meu si din trecutul lor.

Eu am inteles ca el a fost acolo....deci stie

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2013, ora 18:01

ROMANIA - ETERNA sau FASCINANTA ?
Banca Nationala a Romaniei a anuntat cursurile de referinte pentru principalele valute:
1leu- 816 dolari, 1leu- 998 euro, 10 lei - 26613 lire sterline
1leu-1200 yeni japonezi, 1leu - 2 ruble
Ma trezesc dimineata , beau o ceasca de cafea
A adus-o cum imi place , dulce sotia mea
Pasind agale - n baie mireasma ma-nconjoara
Cu roua trandafirilor, ma spal pe fetisoara
Pasarile zboara, merii au inflorit
Primavara incepe, octombrie a venit
Ies in curtea-mi larga si privesc in jur
Cerul e senin de-un albastru
PurCel mai frumos, e sa pornesc la munca
La pauza de masa , sa beau 50 de sunca
Astept de-atatia ani, sa vad o groapa-n drum
Dar visul meu de-o viata s-a prefacut in scrum
Statuia lui Basescu vegheaza in continuare
Taranii au acum miliarde de tractoare
Homarii, caviarii, se gasesc pe garduri
Orice roman are, trei mi de Roni pe carduri.
R:
Hai sa intindem hora mare , hop , hop , cu noi
Nu mai vrem peste hotare, hop , hop si noi
Ca la noi ii fain si soare, hop, hop , cu noi
Curge mierea din izvoare, hop, hop si voi

Cel mai cautat animal din Romania este Shocatale.
Acesta se gaseste in varianta maro cu volapic in varf
Si conclender roz.
Nu va recomandam varianta cu sepla poloidala , pentru ca aceasta ,
Capata un bibistrocel croco bazdugat.

American , Germani si alte zeci de popoare
Ne bat in poarta tarii, asteapta la hotare
Cand hotu-mi intra in casa , eu il poftesc la masa
Lucruri valoroase , chiar eu ii pun in plasa
Politia ma opreste ca sa-mi umfle roata
Imi umple rezervorul, de drum sunt iarasi gata
Pasesc in magazine si poti sa-ti ei ce vrei
Portarii te platesc , ca sa vii cu ei
Caprioara asteapta s fie vanata
Pulpa dreapta - spate ti-o ofera toata
Concediul poti sa-l faci pe luna sau pe soare
Extraterestrii au servicii primitoare
Plugurile sunt facute din vechi tancuri
Americanii, rusii, isi spun acum doar bancuri
Ma gandesc cu greu la stramosii mei
Cum au trait saracii cu un milion de lei.
R:

Ieri Uzinele Dacia au achizitionat concernul Damler-Crysler si General Motors.
In urma acestei tranzactii, Romania a platit datoria Statelor Unite catre Somalia si Irak
Ce frumos , ca sa si fie adevarat...! Dar in viitor nu se stie niciodata...
Depinde unde o sa cada bolovanul...
Minune mare!

Care masina ? Aia care mi-a lasat-o unchiul Tache? In loc de antena are o creanga de copac , in loc de faruri niste lumanari , ..portiera - o bucata dintr-un gard? In loc de roti cu cauciucuri roti de caruta, Volanul ...detasabil si interschimbabil de la o doaga de butoi, si inventarul ar putea continua, ca l-ar speria si pe cel mai tare politist. oricum ar fi o minune sa o am si pe asta....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2013, ora 18:07

De la: _KARPOV, la data 2013-01-08 17:28:22
De la: nastasemihail, la data 2013-01-08 16:56:12

Eu am inteles ca el a fost acolo....deci stie

Eu am inteles ca tu esti bagat in el.
Si mai e ceva, viitorul omenirii, al oamenilor nu este deloc asa de trist cum il vedeti voi.
Cauza e in voi, ptr ce vedeti.
E multa singuratate si tristete in ce spuneti voi acolo.

Fosta membra 9am.ro

132 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2013, ora 20:44

De la: GRINGOS, la data 2013-01-08 18:01:44ROMANIA - ETERNA sau FASCINANTA ?
Banca Nationala a Romaniei a anuntat cursurile de referinte pentru principalele valute:
1leu- 816 dolari, 1leu- 998 euro, 10 lei - 26613 lire sterline
1leu-1200 yeni japonezi, 1leu - 2 ruble
Ma trezesc dimineata , beau o ceasca de cafea
A adus-o cum imi place , dulce sotia mea
Pasind agale - n baie mireasma ma-nconjoara
Cu roua trandafirilor, ma spal pe fetisoara
Pasarile zboara, merii au inflorit
Primavara incepe, octombrie a venit
Ies in curtea-mi larga si privesc in jur
Cerul e senin de-un albastru
PurCel mai frumos, e sa pornesc la munca
La pauza de masa , sa beau 50 de sunca
Astept de-atatia ani, sa vad o groapa-n drum
Dar visul meu de-o viata s-a prefacut in scrum
Statuia lui Basescu vegheaza in continuare
Taranii au acum miliarde de tractoare
Homarii, caviarii, se gasesc pe garduri
Orice roman are, trei mi de Roni pe carduri.
R:

Cel mai cautat animal din Romania este Shocatale.
Acesta se gaseste in varianta maro cu volapic in varf
Si conclender roz.
Nu va recomandam varianta cu sepla poloidala , pentru ca aceasta ,
Capata un bibistrocel croco bazdugat.

American , Germani si alte zeci de popoare
Ne bat in poarta tarii, asteapta la hotare
Cand hotu-mi intra in casa , eu il poftesc la masa
Lucruri valoroase , chiar eu ii pun in plasa
Politia ma opreste ca sa-mi umfle roata
Imi umple rezervorul, de drum sunt iarasi gata
Pasesc in magazine si poti sa-ti ei ce vrei
Portarii te platesc , ca sa vii cu ei
Caprioara asteapta s fie vanata
Pulpa dreapta - spate ti-o ofera toata
Concediul poti sa-l faci pe luna sau pe soare
Extraterestrii au servicii primitoare
Plugurile sunt facute din vechi tancuri
Americanii, rusii, isi spun acum doar bancuri
Ma gandesc cu greu la stramosii mei
Cum au trait saracii cu un milion de lei.
R:

Ieri Uzinele Dacia au achizitionat concernul Damler-Crysler si General Motors.
In urma acestei tranzactii, Romania a platit datoria Statelor Unite catre Somalia si Irak
Ce frumos , ca sa si fie adevarat...! Dar in viitor nu se stie niciodata...
Depinde unde o sa cada bolovanul...
Minune mare!

Care masina ? Aia care mi-a lasat-o unchiul Tache? In loc de antena are o creanga de copac , in loc de faruri niste lumanari , ..portiera - o bucata dintr-un gard? In loc de roti cu cauciucuri roti de caruta, Volanul ...detasabil si interschimbabil de la o doaga de butoi, si inventarul ar putea continua, ca l-ar speria si pe cel mai tare politist. oricum ar fi o minune sa o am si pe asta....

Nu mi-ai raspuns?esti fiul lu Beligan?

Fosta membra 9am.ro

1113 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2013, ora 20:47

Viitorul nu este o minune,el este o parte din trecutul nostru si o parte din prezentul de acum.Noi il 'crosetam' acum si dupa cum bine stim,nu ne prea pricepem.Stiind asta,nu e greu sa ghicim sfarsitul sau sa-l vedem in vis,un vis transmis de cei carora acum/atunci,le pare/parea rau.Sfarsitul nu poate fi controlat si noi trebuie sa facem loc celor care trebuie sa vina.Ei sunt cei pe care nu ii intelegem in vis.

Anubis
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2013, ora 20:48

E fiul bragai.

Pagini: << 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti
Mergi la: