Info
x
Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti
|
Fosta membra 9am.ro 1478 mesaje Membru din: 30/03/2011 Oras: Galati |
Postat pe: 11 Decembrie 2012, ora 21:42
Mersi pentru apreciere nea Giovausaro !
|
|
Postat pe: 12 Decembrie 2012, ora 10:21
nina
Minune mare m�i fra�ilor! Minune mare ! A venit iarna ! Vorba cantecului. Dar eu a� schimba oleac� pe Top�rceanu: ''Cri , cri , cri, iarn� cri , Nu credeam c� o s� mai vii!'' Aveam sarcin� ca s� cump�r azi, 2Kg de cartofi si p�ine. M� scol, �i dup� ce m�n�mc, imi i-au inma �n din�i , ne�tiind ce-i afar� cu adev�rat, ies cu g�nd s� fac pia�a. Vorba vine ! C� era f�cut� de mult! C�nd ies �n fa�a blocului , pr�p�denie mare ! Noroc c� �eful de scar� , cur��ase z�pada din fa�a sc�rii. Dar mai �ncolo ....Era o singur� p�rtie �i aia destul de �ngust� , �n care �nc�peau doar doi galo�i. O i-au voinice�te pe acea c�rare inchipuit� , dup� care, dup� zece metri m� opresc deja g�f�ind'' Unde m� duc eu '' ? fac eu �n g�nd. Era peste puterile mele s� merg mai departe. M� �ntorc iar , �i p�ind pe propriile mele urme, fac calea �ntoars�. ' M�car poate ajung p�n� la p�ine'', fac iar eu �n g�nd. Ajung cu chiu cu vai p�n� la cap�tul blocului, unde era �i chio�cul meu. I-au p�inea , iar doamna de acolo afl�nd ce treab� mai am de f�cut , �mi recomand�, s� i-au cartofii de la aprozarul din M13. O i-au prin mijlocul drumului , c� oric�t era mai bine dec�t pe trotuar. Claxonat de zeci de ma�ini , care nu aveau stare , le g�sise s� mearg� toate acu. A�a c� printre n�me�i , claxoane �i vocifer�ri ale soferilor, ajung �i eu tot g�f�ind la acel aprozar, dup� care am t�iat-o acas�, tot prin mijlocul str�zii, care era �i ea cu destul� z�pad�. C�nd eram la doi pa�i de scara mea , era c�t pe ce s� cad �n z�pad� , impleticindumi-se picioarele. Eu de la acea opera�i nu mai am stabilitate nici c�nd e vremea bun� , dar�mite acu.Dac� c�deam �la eram C� nu m� mai sculam nici cu elicopterul. Am mai p��it asta imediat dup� opera�ie, la CSG, tot �ntr-o iarn� aproape ca asta, c�nd am f�cut cuno�tin�� cu z�pada, alunec�ndu-mi picioarele. Noroc c� mai treceau si al�ii pe acolo, c� m� apuca seara. Acu, ce s� mai zic ? Nu se mai uit� nimeni la tine. Zice c� e�ti beat. A�a cum mi-au mai spus �i mie �ntr-un an , vara, c�nd c�zusem jos, c� : '' Bea mai pu�in tataie!'' Mare chin cu z�pada asta. Dac� pe vremuri o iubeam �i o a�teptam cu mare bucurie, ei , acu ... mai pu�in. Acuma v�d cum puneau problema �i p�rin�ii mei pe atunci. C� nici lor nu le f�cea mare pl�cere o z�pad� abundent�. Ce s� fac ? Trebuie s� mai �i m�n�nc , Nu? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Decembrie 2012, ora 20:03
Greu de tine, ai grija ca acum cinci ani faceam naveta la Galati ca si-a fracturat tata soldul, cazand pe gheata. Tot la piata se ducea.
La Galati sunt cele mai urate ierni din cate locuri am vazut eu iarna. Asa vant sfichiuitor, care iti taie fata cu ace de gheata, asa geruri uscate, fara fir de zapada, n-am mai intalnit. Mi se prafuiau pantofii iarna ca era praf si ger de-mi ingheta creierul!!! Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Fosta membra 9am.ro 472 mesaje Membru din: 12/12/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Decembrie 2012, ora 01:11
Ce minune-i asta ?? alta decat suntem obisnuiti!?!sa vorbiti de zapada? Mare ti-e minunea Doamne!! Fere-ma de-asa ceva!Fa-ti domne' un topic cu mersul la piata ,cu scarpinatu'n urechi , cu tunsul parului din nas , cu impaturitul hartiei igienice in patru , sau cum cureti mata ceapa pt supa ,cum iti ungi felia de paine cu unt ,cum te dai jos din pat si-ti iei papucii de pasla si te duci la baie sa faci pishu ...Oricum sa stii ca sunt io asa mai altfel,da sa stii ca te-am citit si mi-a placut !
Raporteaza abuz de limbaj
Cand apare un destept pe lume ,poti sa-l recunosti dupa faptul ca toti prostii il urasc!
|
|
Postat pe: 13 Decembrie 2012, ora 09:31
De la: 9am_1111, la data 2012-12-13 01:11:43Ce minune-i asta ?? alta decat suntem obisnuiti!?!sa vorbiti de zapada? Mare ti-e minunea Doamne!! Fere-ma de-asa ceva!Fa-ti domne' un topic cu mersul la piata ,cu scarpinatu'n urechi , cu tunsul parului din nas , cu impaturitul hartiei igienice in patru , sau cum cureti mata ceapa pt supa ,cum iti ungi felia de paine cu unt ,cum te dai jos din pat si-ti iei papucii de pasla si te duci la baie sa faci pishu ...Oricum sa stii ca sunt io asa mai altfel,da sa stii ca te-am citit si mi-a placut ! Ce sa fac si eu , daca nu am gasit alta rima? La mine viata e sursa de inspiratie da viata ! Unii o au mai buna altii ca mine ... Poate dupa pasti , a asta , dupa Craciun o sa incep iar cu Nina mea ... daca trecem cu bine de 21 mare minune ar fi!!! Poi daca va place , cititi aici despre mine , mai mult ... www.Marin56.blogspot.com Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Decembrie 2012, ora 09:35
De la: GRINGOS, la data 2012-12-13 09:31:57De la: 9am_1111, la data 2012-12-13 01:11:43Ce minune-i asta ?? alta decat suntem obisnuiti!?!sa vorbiti de zapada? Mare ti-e minunea Doamne!! Fere-ma de-asa ceva!Fa-ti domne' un topic cu mersul la piata ,cu scarpinatu'n urechi , cu tunsul parului din nas , cu impaturitul hartiei igienice in patru , sau cum cureti mata ceapa pt supa ,cum iti ungi felia de paine cu unt ,cum te dai jos din pat si-ti iei papucii de pasla si te duci la baie sa faci pishu ...Oricum sa stii ca sunt io asa mai altfel,da sa stii ca te-am citit si mi-a placut ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Decembrie 2012, ora 17:15
A venit si la mine Mos Gerila cu globuri de `ciucalata`...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 68 mesaje Membru din: 15/12/2012 |
Postat pe: 19 Decembrie 2012, ora 13:29
Dragi prieteni, cu ocazia sarbatorilor de iarna, de acum si pana la sfarsitul anului, Mos Craciun va aduce la magazinul nostru, reduceri de 25% la toate produsele noastre. Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!!!
Intrati pe www.haine-casual.ro Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Polixenia 2831 mesaje Membru din: 9/12/2012 Oras: Resita |
Postat pe: 19 Decembrie 2012, ora 17:41
De la: 9am_1128, la data 2012-12-19 13:29:20Dragi prieteni, cu ocazia sarbatorilor de iarna, de acum si pana la sfarsitul anului, Mos Craciun va aduce la magazinul nostru, reduceri de 25% la toate produsele noastre. Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Decembrie 2012, ora 09:59
Bai fratilor ! Minune mare! N-a venit sfarsitul lumii! Ati vazut? Ce va ziceam eu ? Totul nu a fost decat o mare propaganda de imbogatire pentru unii si de sperietura pentru altii. Eu nu m-am speriat asa ca ... Sunt curios ce an or sa mai inventeze astia care s-au saturat de viata, pentru prezicerea unei noi pacaleli cu sfarsitul lumii. Cand om murii noi , nimeni nici mascare nu or sa mai stie. Poate de 1 Aprilie a anului xxxx....
|
Postat pe: 22 Decembrie 2012, ora 12:24
De la: GRINGOS, la data 2012-12-22 09:59:34Bai fratilor ! Minune mare! N-a venit sfarsitul lumii! Ati vazut? Ce va ziceam eu ? Totul nu a fost decat o mare propaganda de imbogatire pentru unii si de sperietura pentru altii. Eu nu m-am speriat asa ca ... Sunt curios ce an or sa mai inventeze astia care s-au saturat de viata, pentru prezicerea unei noi pacaleli cu sfarsitul lumii. Cand om murii noi , nimeni nici mascare nu or sa mai stie. Poate de 1 Aprilie a anului xxxx....Uite ca ti-au auzit intrebarea...cica la 1 ianuarie 2017 iar ne facem bagajelul... Dar tu cum te descurci cu iarna, cu sarbatorile? vine Rodica ta? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
9am_679 322 mesaje Membru din: 4/08/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Decembrie 2012, ora 12:50
De la: GRINGOS, la data 2012-12-22 09:59:34Bai fratilor ! Minune mare! N-a venit sfarsitul lumii! Ati vazut? Ce va ziceam eu ? Totul nu a fost decat o mare propaganda de imbogatire pentru unii si de sperietura pentru altii. Eu nu m-am speriat asa ca ... Sunt curios ce an or sa mai inventeze astia care s-au saturat de viata, pentru prezicerea unei noi pacaleli cu sfarsitul lumii. Cand om murii noi , nimeni nici mascare nu or sa mai stie. Poate de 1 Aprilie a anului xxxx.... Nu observi dar pentru noi romanii 21 decembrie insemna sfarsitul odata cu ,,incoronarea'' plagiatorului. Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 22 Decembrie 2012, ora 14:48
De la: 9am_679, la data 2012-12-22 12:50:55De la: GRINGOS, la data 2012-12-22 09:59:34Bai fratilor ! Minune mare! N-a venit sfarsitul lumii! Ati vazut? Ce va ziceam eu ? Totul nu a fost decat o mare propaganda de imbogatire pentru unii si de sperietura pentru altii. Eu nu m-am speriat asa ca ... Sunt curios ce an or sa mai inventeze astia care s-au saturat de viata, pentru prezicerea unei noi pacaleli cu sfarsitul lumii. Cand om murii noi , nimeni nici mascare nu or sa mai stie. Poate de 1 Aprilie a anului xxxx.... frate, da' tu esti PROGRAMAT doar pe texte de tip basescian ? sper ca-n 2014 sa ti se schimbe softul, totusi , ca nu o sa mai aibe voie sa candideze a 3 a oara, Stima si Mindria tarii, T. B !
|
Postat pe: 23 Decembrie 2012, ora 09:14
De la: _Ingrid, la data 2012-12-22 12:24:26De la: GRINGOS, la data 2012-12-22 09:59:34Bai fratilor ! Minune mare! N-a venit sfarsitul lumii! Ati vazut? Ce va ziceam eu ? Totul nu a fost decat o mare propaganda de imbogatire pentru unii si de sperietura pentru altii. Eu nu m-am speriat asa ca ... Sunt curios ce an or sa mai inventeze astia care s-au saturat de viata, pentru prezicerea unei noi pacaleli cu sfarsitul lumii. Cand om murii noi , nimeni nici mascare nu or sa mai stie. Poate de 1 Aprilie a anului xxxx....Uite ca ti-au auzit intrebarea...cica la 1 ianuarie 2017 iar ne facem bagajelul... Poi nu ti-am zis. Ca a venit Mos Gerila cu globuri si clopotei ...linca linca ... de ciucalata.... Poi in fiecare zi sau an o sa mai inventeze astia o noua zi apocaliptica. Doar o nimeri-o si ei odata.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Decembrie 2012, ora 09:16
De la: _Ingrid, la data 2012-12-22 12:24:26De la: GRINGOS, la data 2012-12-22 09:59:34Bai fratilor ! Minune mare! N-a venit sfarsitul lumii! Ati vazut? Ce va ziceam eu ? Totul nu a fost decat o mare propaganda de imbogatire pentru unii si de sperietura pentru altii. Eu nu m-am speriat asa ca ... Sunt curios ce an or sa mai inventeze astia care s-au saturat de viata, pentru prezicerea unei noi pacaleli cu sfarsitul lumii. Cand om murii noi , nimeni nici mascare nu or sa mai stie. Poate de 1 Aprilie a anului xxxx....Uite ca ti-au auzit intrebarea...cica la 1 ianuarie 2017 iar ne facem bagajelul... Cri , Cri , Cri ... Iarna Cri... Nu credeam ca o sa mi viii.... Teroare mare Teroare Alba ca la Chirita...C Poi nu ti-am zis. Ca a venit Mos Gerila cu globuri si clopotei ...linca linca ... de ciucalata.... Poi in fiecare zi sau an o sa mai inventeze astia o noua zi apocaliptica. Doar o nimeri-o si ei odata.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Decembrie 2012, ora 09:21
Poi daca la noi data de 21 a insemnat inceputul sfarsitului atunci pentru altii sau Mayasi ce mai insemna? Oricum daca nu venea acel sfarsit inceput, numai `vorbeam` noi acu pe NET si aici. Minune mare !
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2013, ora 11:28
Vad ca daca eu am lipsit un timp si nu am mai scris nimic, nici voi nu v-ati omorat.
La Multi Ani la toti cititorii si la toata lumea Un an mai bun si mai generos si fara prea multe evenimente Sanatate si belsug. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1281 mesaje Membru din: 30/12/2012 Oras: Iasi |
Postat pe: 2 Ianuarie 2013, ora 12:48
De la: GRINGOS, la data 2013-01-02 11:28:58Vad ca daca eu am lipsit un timp si nu am mai scris nimic, nici voi nu v-ati omorat.La multi ani Marine!! Te pupa Daniela zis si sorela
Daniela
|
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2013, ora 13:40
De la: GRINGOS, la data 2013-01-02 11:28:58Vad ca daca eu am lipsit un timp si nu am mai scris nimic, nici voi nu v-ati omorat. Pai cine sa scrie fratioare, lumea a invartit in oale, a spalat pahare....la multi ani, sa fii iubit!
|
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2013, ora 14:02
O ,O,O ! VAD CA SUNT IUBIT , CA MA PUPA TOATA LUMEA CRED CA ANUL ASTA ....O SA FIE `MINUNE MARE`
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Ianuarie 2013, ora 15:25
Ar trebui sa-ti pui problema pe cine iubesti , nu cine te iubeste pe tine.
La multi ani. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2013, ora 18:28
Poi daca ar fi dupa mine , eu as iubii pe toata lumea ... mai greu e invers.. sau dupa cum spunea Si Lapusneanu : ` Eu va iubesc pre voi...`
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2013, ora 20:39
De la: nastasemihail, la data 2013-01-02 15:25:54Ar trebui sa-ti pui problema pe cine iubesti , nu cine te iubeste pe tine. Zaaaauuuu....
|
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2013, ora 20:48
De la: _Ingrid, la data 2013-01-02 20:39:44De la: nastasemihail, la data 2013-01-02 15:25:54Ar trebui sa-ti pui problema pe cine iubesti , nu cine te iubeste pe tine. Zi zau cu limba scoasa. "aud hahaind....sub geamul meu....."
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 134 mesaje Membru din: 13/12/2011 |
Postat pe: 2 Ianuarie 2013, ora 20:57
La multi ani, Mihai!
Hahaitul de la geamul tau o fi de la colindatiriI intarziati . Au venit sa te sorcoveasca!!
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2013, ora 21:02
De la: Roz, la data 2013-01-02 20:57:11La multi ani, Mihai! Nu eu am spus aia, nu eu ii aud. Vezi ca e in ghilimele. Eu nu aud asa ceva. Am spus ca eu vad lumina si noaptea. Nu stiu de ce. La multi ani sanatate si fericire.
|
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Ianuarie 2013, ora 21:06
De la: nastasemihail, la data 2013-01-02 21:02:02De la: Roz, la data 2013-01-02 20:57:11La multi ani, Mihai! cred ca ti-ai tras patu' langa fereastra....d'aia....
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2013, ora 21:07
De la: GRINGOS, la data 2013-01-02 18:28:17Poi daca ar fi dupa mine , eu as iubii pe toata lumea ... mai greu e invers.. sau dupa cum spunea Si Lapusneanu : ` Eu va iubesc pre voi...` chiar daca voi nu ma vreti io va vreu....
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2013, ora 21:09
De la: nastasemihail, la data 2013-01-02 20:48:28De la: _Ingrid, la data 2013-01-02 20:39:44De la: nastasemihail, la data 2013-01-02 15:25:54Ar trebui sa-ti pui problema pe cine iubesti , nu cine te iubeste pe tine. asta se-ntampla de cand ti-ai scos vata din urechi....???
|
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2013, ora 21:14
De la: nastasemihail, la data 2013-01-02 20:48:28De la: _Ingrid, la data 2013-01-02 20:39:44De la: nastasemihail, la data 2013-01-02 15:25:54Ar trebui sa-ti pui problema pe cine iubesti , nu cine te iubeste pe tine. A, vocile noptii abia acum ai vazut..
|
|
|
|

Zaaaauuuu....