Info
x
Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti
|
Fosta membra 9am.ro 1478 mesaje Membru din: 30/03/2011 Oras: Galati |
Postat pe: 5 Noiembrie 2012, ora 17:05
Of , Of , of ! sau caum a spus tiganul la armata. Daca nu stiti v-o mai spun. Cica un tigan s-a dus si el la armata. Binenteles ca el era gazda batailor si a instructiei. Era tavalit de toti. Cand intr-o Duminica are si el ragazul de a srie la el acasa. Dar cum nu stia carte , roaga un caporal sa scrie el scrisoarea. Caporalul se invoieste , i-a o bucata de hartie si se pregateste sa scrie.- `Zi ! face caporalul. `Apoi mameo si teteo. Oh , Oh , Oh....`Si mai departe , intreaba caporalul curios. -Apoi ajunge atata. O sa-si de-a ei seama cat de bine o duc eu in armata. Asa si eu oftez dupa acei bani pe care i-asi fi castigat la meciurile de ieri cu Steaua si Otelul. Si as fi castigat, vreo 11 mil, daca nu imi mai trecea prin cap, ca sa mai pun si inca vreo 3 meciuri in plus. Asa ca degeaba am pus 2/1 la Steaua si 1/1 la Otelul , daca Sevila nu pierdea, iar Napoli nu pierdea si ea, chiar daca au facut egal. Eu de, solist ...Si era cota de 30 / la unu. De asa imi trebuie daca nu ma opresc la timp. Poate cu 4 meciuri as fi prins biletul , chiar daca era suma mai mica.
|
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Noiembrie 2012, ora 05:39
Phii!!! ce de bani era sa ai
Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Postat pe: 6 Noiembrie 2012, ora 17:58
TRIUNGHIUL BERMUDELOR
MIN UNEA - SAU NORMALUL DE L�NGà NOI Mai t�rziu, la sf�rsitul anului 1976, o echipa de oameni de stiinta italieni pregateste o expeditie de investigare a misteriosului Triunghi al Bermudelor. Nu s-a mai auzit nimic despre aceasta expeditie Va fi avut oare loc ? Sau a disparut si ea, devenind victima fatalului Triunghi ? �n vara anului 1977, nava stiintifica sovietica ,,Acad. Kurciatov�� (deplasament 7000 tone, 26 laboratoare stiintifice, un centru de calcul) paraseste portul Kaliningrad �ndrept�ndu-se spre zona insulelor Bermude. Ea participa la un vast program stiintific sovieto-american numit ,,polymode�� (format din mai multe nave americane si sovietice), care-si propune, timp de un an, sa studieze fenomenele oceanice, curentii, v�rtejurile, magnetismul, meterologia, geochimia, precum si explorarea interactiunilor pam�nt-atmosfera �n zona respectiva. Vladimir Kort, seful laboratorului Institutului de Oceanologie al Academiei de Stiinte al U.R.S.S. si conducatorul partii sovietice a experimentului ,,Polymode��, a fost �ntrebat, �n cadrul unui interviu, daca experientele respective vor putea dezvalui taina disparitiei navelor �n Triunghiul Bermudelor. Acesta a raspuns textual: ,,Disparitia misterioasa a unor nave �n aceasta zona a oceanului poate fi partial explicata prin uragane puternice. Asemenea uragane, cuprinz�nd suprafete de 200-300 kmp, modifica directiile curentilor submarini fata de felul cum sunt ei trecuti �n hartile de navigatie. �ntr-o asemenea situatie, nava �si poate pierde directia, I se poate distruge c�rma si se scufunda. Acest lucru se putea produce mai frecvent �n urma cu 15-20 de ani, c�nd nu existau �nca aparate moderne de radio-locatie��. Fara comentarii. �nca o curiozitate: �n toamna anului 1977, este descoperita �n dreptul Arhipeleagului Bahamas o ,,punga de apa straina��. Dupa analizele efectuate, oceanografii ajung la concluzia ca este vorba de apa din Marea Mediterana ! Nici o explicatie logica pentru acest fapt straniu care sfideaza logica. Halucinanta aglomerare de date si fapte. Daca statisticile nu ne-ar convinge ca lucrurile se �nt�mpla �ntr-adevar asa, ne-am putea crede, stap�niti de cosmaruri abracadabrante. Se �nt�mpla ceva acolo, �n Triunghiul Bermudelor � si nu numai � care scapa puterii noastre actuale de �ntelegere. Homo sapiens se dovedeste, deocamdata, incapabil sa gaseasca o explicatie de bun simt suitei continui de fapte si evenimente al caror sens �ncearca sa-l patrunda zadarnic. Triunghiul Bermudelor Marea Diavolului si celelalte zone de acest fel de pe planeta Terra, ram�n �n continuare �n categoria fenomenelor misterioase, carora contemporaneitatea nu le-a putut afla �nca dezlegarea. Viitorul va gasi, fara doar si poate, raspunsul rezonabil pentru tot ceea ce noi consideram astazi ,,mister, taina, enigma��. Va trebui �nsa sa ne lepadam de ignoranta, care nu a fost niciodata un argument, si de aceea daunatoare ,,politica a strutului�� care ne �ndeamna � printre altele � sa afirmam ca suntem atotstiutori, ca nu mai avem nimic de �nvata de la ,,mama natura��, ai carei fii suntem, �n definitiv, cu totii. �ncheind ,,Pam�nt al oamenilor��, Antoine de Saint-Exupery, unul din marii disparuti despre care s-a amintit si �n prezentul material, afirma: ,,Singur Spiritul, daca sufla peste huma, singur el este �n stare sa creeze Omul��. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Noiembrie 2012, ora 18:18
O nava romaneasca a fost salvata in Triunghiul Bermudelor de catre un OZN urias !
De mai bine de 5 decenii , fenomenul OZN continua sa ne fascineze si sa ne uimeasca in egala masura ,-si nu numai pe ei- iar indiferent de faptul ca oamenii de stiinta , astronomi , fizicieni , matematicieni ori biologi , continua sa accepte realitaea misterului farfuriilor zburatoare , tot mai numerosi sunt aceea care sustin ca au asistat la evolutia unor obiecte aeriene neidentificate . Mai mult , in ultimele decenii s-a remarcat ca multe din interventiile farfuriilor zburatoare au ca scop nu numai studierea pamantenilor , ci si salvarea lor , atunci cand trec prin situatii limita . De aceea , nu trebuie sa ne mire faptul ca majoritatea celor care s-au confruntat cu asemenea experiente de " contacte tacute " , prin intermediul carora fiinte indiscutabil mult mai evoluate decat noi i-au ajutat , intr-o situatie dificila , au ramas cu parerea ca acesti misteriosi vizitatori joaca rolul unor frati mai mari , dispusi oricand sa ne ofere sprijinul si sa ne deschida ochii , atunci cand gresim . Nu de mult prin asemenea experienta a trecut si un veritabil capitan de vas , locuind actualmente in Constanta , care a tinut sa dezvaluie uimitoarea aventura pe care a trait-o pe mare cand se afla pe o nava comerciala romaneasca , in Atlantic . Din motive lesne de inteles , domnia-sa fiind inca in activitate , capitan de vas , nu ii vom dezvalui adevaratul nume , ci doar initialele L.C Chiar daca de la acel lant de intamplari neobisnuite s-au implinit , in luna iunie , 15 ani domnul L.C spune ca nu a uitat nimic si de astfel nici n-ar putea uita , de vreme ce aventurile paranormale prin care a trecut sunt consemnate cu minutiozitate in jurnalul de bord , a carui copie ne-a pus-o la dispozitie alaturi de marturiile secundului , a electricianului principal al navei si ale altor mateloti . Plecasem pe 19 mai din Constanta , cu un transport de minereu pentru Mexic . Nava noastra era un mineralier de 30.000 de tone , abia iesit din santierul de constructii . O bijuterie de nava , foarte moderna pentru vremea aceea , si pe care era o placere sa navighezi . Primul incident petrecut in aceasta calatorie de pomina a avut loc pe 30 mai cand am trecut tropicul Racului . Era noapte , in jur de ora 3 , iar ofiterul de card m-a trezit , spunandu-mi ca pe cer au aparut 3 obiecte aeriene , foarte stralucitoare , care par a se apropia de nava . M-am ridicat de pe pat si am iesit pe punte . Intredevar se zareau , 3 obiecte sferice , de marimea Lunii pline , care pareau sa se indrepte spre noi . Spun de marimea Lunii , pentru ca intamplator aceasta se vedea , intr-un colt opus al cerului , si astfel am putut face o comparatie . De altfel , conditile de vizibilitate erau excelente , marea calma si abia de adia vantul , dinspre nord-est . Am luat legatura cu ofiterul radar si l-am intrebat daca pe monitoare apare ceva , iar el mi-a raspuns ca a primit un singur ecou , slab si intermitent , desi noi vedeam obiectele foarte bine . Nu cred sa se fi aflat in acel moment la mai mult de 3 km departare de vas . Cu sufletul la gura , impreuna cu ceilalti mateloti care erau treji la ora aceea , am asteptat sa vad ce se petrece . Ajunsese la 1 km de nava , cele 3 lumini s-au oprit brusc si , desii continuau sa fie vazute perfect de catre membrii echipajului , prezenta lor nu a mai fost detectata de radar ! " Aveai impresia ca brusc asezasera un scut intre nava si ele , in asa fel incat radarul sa nu le mai poata detecta . Am continuat deci sa inaintam , pe ruta obisnuita , dar cele 3 obiecte continuau sa ne urmareasca , de la o distanta constanta . Intre timp , ele reaparusera pe radar , dar sub forma unui singur punt , desi noi vedeam clar ca sunt despartite una de cealalata . Obiectele apareau si dispareau de pe ecranul radarului , se inaltau la cer , apoi coborau , dadeau ocol navei , dar niciodata nu se apropiau prea mult de ea . " Din aceasta cauza nimeni dintre noi nu si-a putut da seama cum aratau obiectele , ori daca aveau echipaj la bord , Nu vedeam decat niste globuri alb-argintii , stralucitoare , la care nu puteai sa te uiti mult , caci te dureau ochii spune domnul L.C . De cate ori se apropiau mai mult , indreptam lampa Aldis catre ele , pentru a le lumina si a incerca un eventual dialog , dar nici nu ne bagau in seama , ci isi vedeau de ciudata lor defilare pe cer . Intre timp , tot echipajul vaporului romanesc se trezise si se afla pe punte , urmarind evolutiile sinuoase ale misterioaselor globuri argintii . Aceste evolutii au durat pana aproape de ivirea zorilor cand brusc , cele 3 obiecte , dupa o ultima volta facuta pe cer , s-au ingemanat , unele in altele . " Cand le-am vazut ca se apropie atat de mult unele de altele , am fost sigur ca va urma o exlozie , marturiseste capitanul . Dar nici vorba de asa ceva : cele 3 obiecte sau topit , pur si simplu , devenind unul singur . Cea ce ne-a uluit a fost insa faptul ca , in loc sa fie mai mare , cum ar fi fost logic sa se intample , obiectul rezultat , care era mult mai stralucitor , nu depasea in dimensiune nici unul dintre cele 3 din care se formase . Era ca si cum ai fi turnat trei litrii de apa intr-un bidon de un litru , si ar fi incaput toata cantitatea ! Ni se parea absurd ! Dar totusi era adevarat ! Peste cateva minute globul rezultat a disparut brusc , mijlocul cerului , fara sa mai poata fi observat nici de cei mai vajnici marinari . " Ziceai ca l-ar fi inghitit cerul . Nu se scufudase in ocean , ca l-am fi vazut , ci , in plin zbor , se facuse nevazut . Am ramas pana la 6:30 dimineata sa-l cautam cu privirea , dar n-am zarit nimic . In schimb , lucrul care chiar ca ne-a pus pe ganduri , pe ecranul radar aparea umbra acelei veritabile nava-fantoma , care parea a se afla in continuare in apropierea noastra , desi repet , ne-am uitat si cu binoclul si nu am putut zari nimic . Iar un alt lucru care ne intriga era ca imaginea navei extraterestre , reflectata de radar arata exact precum cea lasata de un portavion , ceea ce insemna fie ca obiectul misterios care se tinea dupa noi, isi schimbase din nou dimensiunile in mod inexplicabil , fie ca in locul lui aparuse altul , infinit mai mare . Atunci am fost 100% ca respectivul obiect avea sigur o provenienta extraterestra . Constanteanul se declara a fi un om cu picioarele pe pamant , dar nu se sfieste sa recunoasca impasul psihologic prin care a trecut in acele momenta . " Mi-aduc aminte , spune el , ca stateam pe punte , cu ochii atintiti pe cerul de un albastru intens , si ma gandeam ca undeva , acolo , exista o nava extraterestra uriasa , pe care totusi n-o puteam vedea , dar asupra carei prezente nu ne puteam indoi , din moment ce ea era dovedita de radar ! Hai sa zicem ca omul mai greseste , dar aparatul este din fabricatie obiectiv , si nu greseste niciodata ! Iar el ne arata ca acolo sus , deasupra noastra , se afla o nava necunoscuta , fara indoiala de provenienta extraterestra , care dupa cum indica aparatul radar , obiectul avea marimea unui stadion de fotbal ! Toata ziua am fost urmariti de acea nava invizibila , care insa nu ni sa aratat privirilor . M-am gandit mult , de ce anume prefera sa stea camuflata , si singura explicatie care o gasesc este ca pur si simplu nu dorea sa ne sperie . Daca cumva ni s-ar fi aratat , probabil ca ar fi declansat la bordul nostru o panica , pe care nici macar eu , care eram capitan , n-as fi putut-o contrala . Ceea ce nu puteam insa pricepe era de ce ne urmarea . Dar chiar a doua zi aveam sa ne putem raspunde la aceasta intrebare . A doua zi , marti , 16 iunie 1987, vaporul romanesc s-a intalnit cu un cargo sub pavilion panamez si , dupa mesajele de salut , capitanul L.C a avut surpriza sa afle ca si pe ecranul radar al cargoului aparuse , de cateva ore , acea nava extraterestra invizibila . Capitanul vasului m-a intrebat daca stiu ce se petrece , fiindca lor le aparea respectiva nava , exact deasupra noastra . I-am explicat pe scurt fenomenul la care asistaseram , iar nava panameza s-a indepartat brusc , probabil ca mai avusesera de-a face cu asemenea ciudatenii si se temeu . Noi ne-am continuat drumul , de altfel nici nu aveam ce face altceva , si , dupa o escala la Bahamas , ne-am indreptat spre Mexic . In acel moment s-a dezlantuit o furtuna nemaivazuta . Fara o intensificare treptata a vantului , fara ca norii sa se adune , putin cate putin , ci dintr-o data ! Furtuna era cu atat mai inexplicabila cu cat centrul meteo din Bahamas ne vestise vreme buna pentru urmatoarele doua zile . Chiar atunci ne aflam in mijlocul Triunghiului Bermudelor . Eu am trecut chiar prin mijlocul lui de 14 ori in cariera mea si o singura data , atunci in `87 , era s-o patim cu totii ! Atunci insa , v-am spus , nu credeam ca o sa mai scapam teferi . Marea devenise alba din cauza valurilor inspumate si a torentelor de ploaie . Eram ca intr-un cazan sub presiune , iar apa efectiv fierbea , era tot o spuma alba . Nu mai vedeai in jur nimic , nici linia orizontului , nici cerul . La un moment dat , unul dintre marinari , Cornel Saicu , un baiat care avea pe atunci 26 ani , a cazut in apa . L-a maturat un val de pe punte . L-am vazut cum zboara peste bord , desi parapetul navei , acolo unde se afla Saicu in acel moment , avea aproape inaltimea unui om si , pana sa intervenim noi , il inghitise oceanul . Dar pe cand eram ingroziti si credeam ca ne sunase ceasul mortii , brusc , ploaia sa oprit , iar in jurul nostru la cativa zeci de metrii valurile sau domolit ! Ne intrebam ce se intampla , fiindca vedeam , mai departe furtuna era la fel de puternica . Si unul dintre marinari , veteranul nostru , nea Romica Prunea o data incepe sa strige : " Bai fratilor ! ne salveaza OZN-ul ! " Atunci mi-am amintit de insotitorul nostru nevazut , ce probabil ca ne supraveghea si , vazand ca ne aflam la ananghie , facuse ceva si potoli furtuna in jurul navei . Stiu , ca multi vor spune ca asemenea lucruri sunt inventii , de aceea nici nu doresc sa-mi publicati numele , sa nu se rada de mine . Dar aveti cuvantul meu , de Ofiter al Marinei Romane , ca tot ceea ce v-am spus este adevarul adevarat !!! De altfel , cativa dintre baietii mei de pe vas se afla inca in tara , doi sunt chiar din Constanta si ati putea vorbi cu ei , sa va confirme ! Doar tot echipajul navei , a luat parte la acele evenimente misterioase . Timp de doua ore , in jurul navei , la cateza zeci de metrii , a fost iadul pe pamant , dar noi parca am fost calauziti sa iesim din furtuna , de catre acea nava invizibila care era deasupra noastra si ne ocrotea . " Nu pot sa inteleg nici acum ce sa intamplat , dar am trait aceste evenimente stranii ! " Cand am iesit din ochiul furtunii , ploaia a inceput sa se reverse iarasi asupra noastra , dar de aceasta data nu ne mai temeam . Eram insa foarte suparati si ingroziti , fiindca pierdusem un om si eu tocmai ma asezasem la masa , sa scriu un raport privind acest incident , cand am auzit galagie pe punte . Am iesit din cabina sa vad ce se petrece . Nu mi-a venit sa cred zarindu-l aruncat pe bratele de colegii sai , pe Saicu , baiatul pe care il credeam cu totii innecat in urma cu 2 ore . Dar si mai mirat am fost , vazand ca baiatul avea o barba impozanta , desii se rasese chiar in dimineata aceea ! L-am adus in cabina mea , si l-am rugat sa-mi spuna ce se petrecuse . Cu noi mai erau medicul si secundul , iar ceilalti se buluceau la usa , sa prinda si ei ceva din dialog . Saicu , bietul de el , habar n-avea pe ce lume se afla . Stia doar ca se lovise foarte tare la un sold cand il zburase valul peste borb , dar n-apucase sa mai simta durerea , ca o lumina stralucitoare , alba , ii aparu-se in fata si nu mai stiuse nimic de el ! Il gasisera ceilalti marinari , la pupa , dupa niste butoaie , cum ajunsese insa acolo iarasi nu stia ! Acum oricat de sceptici am fi fost , ce-am fi putut zice cand stiam ca baiatul asta , pe care il crezusem innecat , aparuse ca din senin pe vas , la sute de mile de la locul furtunii , ba mai mult avea o barba , de ziceai ca statuse o saptamana neras ! Toti , se inchinau , si ziceau ca asta e minune ! Cand am ajuns in tara , am inceput sa ma interesez de fenomenul OZN , si astazi , am o biblioteca cuprinzatoare in acest domeniu . Dar nu mai cred ca a fost minune , ci ca baiatul a fost salvat de OZN , luat intr-o alta dimensiune , unde timpul se scurge mai rapid , si adus inapoi pe vas , nevatamat - medicul l-a consultat si n-a gasit nici urma de vanataie la sold , unde Saicu zicea ca sa lovit ! Dar cel mai spectaculos fenomen , la care marinarii romani aveau sa asiste , dupa toate aceste intamplari demne de filmele science-fiction ( SF ) , dar ne asigura capitanul constantean , perfect autentice si adevarate , a avut loc in seara celei de-a treia zile , ultima in care am fost insotiti de enigmaticul obiect zburator neidentificat . Ofiterul de cart m-a anuntat ca se observa ceva pe cer . Uitandu-ne mai bine am observat cele trei obiecte luminoase miscandu-se de colo-colo pe cer : cand se apropiau , cand se departau , cand se ridicau , cand coborau . Noaptea era senina si doar cativa nori albi se vedeau spre babord . Ca la un semnal , cele trei obiecte stralucitoare - fara indoiala cele care aparusera in urma cu trei zile - au intrat in acel nor , si spre uimirea noastra , dupa trecerea lor , norul s-a colorat de parca ar fi fost facut din bacterii din acelea fosforescente ! Probabil ca trecerea OZN-urilor ionizase norul si-l facuse sa raspandeasca la randul sau lumina . Ceea ce ne-a lasat insa cu gurile cascate , a fost faptul ca norul , care inainte parea rotund , capatase acum , dupa trecerea obiectelor si iluminarea sa , forma unei inimi , perfect conturate pe fundalul intunecat ! Nimeni nu s-a mai indoit atunci ca misteriosii nostrii salvatori ne calauzisera si ne scosesera din ghearele mortii , fiindca ne IUBEAU ! Acu daca stau dreptcai sa judec aceste intamplari la rece , as putea da vina pe o `boala` pe care ii apuca pe marinari cand navigheaza multe zile pe mare sau ocean. Pot avea la un moment dat si halucinatii. Si poate toate astea sunt si putin amplificate de activitatea magnetica a campului magnetic al pamantului. Poate si acele `Sirene` cantecul lor , sau vederea lor aievea , era tot rodul unor halucinatii. Faptul ca pe acel marinar l-ar fi vazut cazand in mare , si apoi l-au gasit dupa furtuna tot pe vas, nu este un real motiv ca sa fie rodul extraterestrilor. Dar nici imposibil . Numai cei care erau la fata locului ar mai putea aduce un sambure de adevar. Faptul ca numai unii se mai intorc din acel loc primejdios, este totusi un mare semn de intrebare. Se pune intrebarea totusi : Acolo exista furtuni tot timpul sau apar odata cu intrarea unei nave de orice tip in acel perimetru. Poate fi si un sistem de securitate pentru a tine la distanta pe nepoftiti. Paote pe undeva in adancuri exista o baza secreta care nu ne apartine. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Noiembrie 2012, ora 19:05
Cercetatorii au afirmat ca Triunghiul Bermudelor nu reprezinta nici un mister , pentru ca , nave si avioane pier pe tot cuprinsul globului . Aceasta zona ocupa in catalogul mondial al misterelor nedezlegate un loc incredibil . In aceasta zona a Atlanticului se produc vartejuri de o intensitate deosebita . Disparitia ramasitelor unor nave si aeronave pierdute isi poate gasi esplicatia , in afara acestor vartejuri prin prezenta Golfstreamului � current rapid si tulbure care poate �sterge� in cateva ore urmele unui dezastru . Oceanograful american Maury spunea despre Golfstream : �Este un fluviu in ocean , cu malurile formate din ape reci , in care curg grabite apele sale calde si albastre . Nicaieri in lume nu exista un alt curent asa de maiestruos . El este mai rapid decat Amazonul si mai impetuos decat Mississippi.� Triunghiul Bermudelor a primit aceasta denumire in urma disparitiei a 6 avioane ale marinei militare cu echipaje cu tot la data de 1 decembrie 1946 .
Fizicianul german Folfgang Ludving a descoperit puternice unde magnetice aflandu-se la o altitudine de 400 m , la bordul unui avion-laborator . pentru a constata ce influente pot avea acestea asupra omului , a initiat o experienta de laborator asupra unui grup de femei si barbati , toti voluntari . Cu ajutorul unui generator a emis unde a caror frecventa era egala cu cea inregistrata in atmosfera de inalta tensiune . Rezultatul : 65% dintre subiecti acuzau ameteli , somnolenta . Supusi unor teste ce le solicitau atentia si reactiile promte , ei au observat o scadere marcanta a puterii de concentrare si o incetinire a reflexelor . Spatiul maritim al Triunghiului Bermudelor constituie o zona cu perturbatii , lucru demonstrat de masuratorile repetate pe care le-au efectuat in 1982 specialistii din expeditia vasului �Viteaz� . Cercetatorii au remarcat ca exista inca o zona misterioasa la SE de Japonia ( mai precis intre Iwo Jima si insulele Marcus ) . Aceasta zona este extrem de periculoasa pentru nave si avioane . Indiferent daca navele s-au pierdut din cauza vulcanilor submarini sau a valurilor seismice , zona denumita �Marea Diavolului� este mai sinistra decat Triunghiul Bermudelor . Anumite fenomene din Triunghiul Bermudelor se aseamana in mod izbitor cu cele din �Marea Diavolului� . Un studiu aprofundat asupra Triunghiului Bermudelor si a altor zone ciudate a fost elaborat de Ivan Sanderson si prezentat in articolul �Cele 12 cimitire ale diavolului raspandite in lume . Ivan Sanderson a elaborat o harta cu 12 regiuni ce se repeta la interval de 72� una de cealalta .raspandite in jurul globului . Celebritatea Triunghiului Bermudelor se datoreaza faptului ca este zona cea mai intens circulata dar si celelalte zone prezinta �anomalii� magnetice ale spatiului si �timpului� . Traim intr-o lume in care stiinta si paranormalul converg o lume in care ceea ce era candva magie sau visul unor magicieni a fost adopgtat de stiinta si de lumea stiintifiac . Fekete Andrei : ufolog Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Noiembrie 2012, ora 23:42
Apropo de OZN-uri. Cautand o reteta de Supa de varza, prin directoarele mele de la Carte de Bucate , dau peste un film despre Supa de varza a lui Le de funes. Asa ca in loc de varza am facut o burta de ras... cu el si OZN lui.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2012, ora 14:22
Bag seama ca nu va place supa de varza sau filmul cu Louis De Funes ....ca nu am auzit pe nimeni razand...
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2012, ora 14:46
De la: GRINGOS, la data 2012-11-07 14:22:33Bag seama ca nu va place supa de varza sau filmul cu Louis De Funes ....ca nu am auzit pe nimeni razand... Am ras incet ca eram la birou
|
|
|
|
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2012, ora 20:02
A inceput un nou concurs `Lumea Cafelei` Nu te bagi? Am facaut deja doi saci cu cafea , dar ....nu am bani a sa o si prajesc , ca sa nu mai spun de alte operatii. Cam multa treaba pentru o cana de cafea.
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2012, ora 20:07
De la: GRINGOS, la data 2012-11-07 20:02:41A inceput un nou concurs `Lumea Cafelei` Nu te bagi? Am facaut deja doi saci cu cafea , dar ....nu am bani a sa o si prajesc , ca sa nu mai spun de alte operatii. Cam multa treaba pentru o cana de cafea.??? cum adica ai facut? Ai cultivat-o pe casa scarii? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2012, ora 20:30
Nu pe acoperisul blocului...
Nu bre la concursul ala este pe NET Cu puncte , bani specialisti fabrica...cultivatori...
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2012, ora 21:53
De la: GRINGOS, la data 2012-11-07 20:30:58Nu pe acoperisul blocului...Aa,, din alea!! sunt multe persoane care trimit aplicatii si jocuri, eu nu am rabdare pentru asa ceva. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2012, ora 12:25
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2012, ora 17:00
Triunghiul Bermudelor:
Un mister al cerului si al marii Exista o zona in Atlanticul de vest pe coasta de sud a S.U.A.ce se intinde de la nord de Bermude spre sudul Floridei si apoi spre vest pana intr-un punct din insulele Bahamas, dincolo de Poerto Rico, la aproximativ 40 grade latitudine vestica si apoi din nou in Bermude. Aceasta zona ocupa in catalogul mondial al misterelor nedezlegate un loc tulburator si incredibil. Este vorba de Triunghiul Bermudelor.unde peste o suta de avioane si nave au disparut fara urma, majoritatea dupa anul 1945 si unde s-au pierdut peste o mie de vieti omenesti in ultimii 26 de ani , nedescoperindu-se nici un singur corp neinsufletitsau macar vreo ramasita din epavele avioanelor si navelor intrate in neant. Unele avioane au disparut pe cand aveau legatura cu baza sau cu punctul dedestinatie pana in clipa disparitiei lor, iar comandantii altora au transmis mesajele cele mai extraordinare, sustinand ca nu pot asigura functionarea insrumentelor de bord, ca acele busolelor se invartesc aiurea, ca cerul a devenit galben si cetos si ca oceanul �calm in imprejurimi- �nu arata cum trebuie�, fara a preciza in ce consta aceasta anormalitate. Disparitiile inexplicabile din Triunghiul Bermudelor au continuat pana in zilele noastre, dar nici o nava si nici un avion nu au fost declarate intarziate si clasate la �cercetari intrerupte� de catre Brigada a Saptea a Pazei de Coasta fara ca publicul sau cercetatorii sa nu aiba sentimentul, exprimat sau nu, ca intre fenomenul din trecut si cel prezent din Triunghiul Bermudelor exista o legatura. Pentru elucidarea acestor disparitii si pierderi de vieti omenesti s-au formulat si s-au luat in calcul explicatiile cele mai diverse si mai fanteziste. Aceste explicatii include valurile seismice, fulgerele globulare ce fac sa explodeze avioanele, atacurile monstrilori marini, deformatiile timp spatiu care duc in alte dimensiuni, vartejurile gravitationale ce cauzeaza prabusirea avioanelorsi pierderea navelor in spatiul marin, capturarea si sechestrarea acestora de catre O.Z.N.-uri, aeriene sau subacvatice, conduse fie de entitati ale unor culturi stravechi ce au supravietuit din cele mai indepartate timpuri, fie din entitati venite din spatiul extraterestru sau din viitor si care cauta specimene umane actuale. Una dintre cele mai surprinzatoare sugestii a fost aceea facuta de Edgar Cayce, �profetul adormit�, medium si tamaduitor care a decedat in 1945. Cayce a prezis, cu decenii inainte ca laserul sa fie inventat, ca Atlantii foloseau ca sursa de energie cristalele care se gaseau in zona Bimini si care s-au scufundat in regiunea �Tongue of the Ocean�, langa insula Andros, din arhipelagul Bahamas, unde s-au inregistrat multe cazuri de disparitie. Conform acestuia, o sursa de energie fara egal ce s-a scufundat la o mila adancime, la vest de Andros, isi exercita ocazional forta asupra busolelor si echipamentelor electronice din dotarea navelor si aeronavelor de astazi. In orice caz dezlegarea enigmei pare sa aiba legatura cu marea, ea insasi fiind ultimul si cel mai mare mister cu care se confrunta omenirea. Si cu toate ca ne aflam in pragul erei spatiale si contemplam cu ardoare cosmosul, spunandu-ne ca pamantul atat de meticulos explorat nu prezinta pentru noi nici un mister, in realitate trei cincimi din lumea noastra, adica abisurile marilor ne sunt tot atat de necunoscute sau chiar mai putin cunoscute decat craterele de pe Luna. Desigur ca in linii mari am cartografiat fundul marilor, la inceput prin sondaje mecanice, iar recent cu ajutorul sonarului, al submarinelor si al batiscafurilor, plus camerele de luat vederi de mare adancime, care pe langa fundul marilor au cartografiat si curentii marini, iar in prezent cauta dovezi ale existentei petrolului pe platourile continentale sau poate la mare adancime. Activitatile desfasurate in timpul razboiului rece, precum si crescanda incredere in submarine, in ciuda dificultatilor cu care s-au confruntat francezii in Mediterana si americanii in Atlantic, ar putea contribui in mod considerabil la cunoasterea fundului marilor, cu conditia ca rezultatele sa fie facute publice. Totusi zonele cele mai adanci ale oceanului ne pot inca rezerva surprize considerabile. Campiile abisale si canioanele invecinate pot ascunde o fauna nebanuita. In anul 1938 s-a descoperit ca �disparutul� celacant, un peste preistoric ce membre atrofiate este viu si traieste in Oceanul Indian. Acest peste cu patru membre atrofiate a cunoscut apogeul dezvoltarii sale acum 60 de milioane de ani. Ultimul exemplar fosilizat, inaintea descoperirii celui viu, I s-a atribuit varsta de 18 milioane de ani. Relatarile detaliate ale unor observatori demni de incredere, majoritatea neavand nimic de castigat de pe urma rapoartelor lor, ci dimpotriva, puteau foarte multe pierde, au descris un �sarpe marin� si au desenat sau au povestit despre niste fapturi marine ce se aseamanau foarte mult cu un monosaur sau ihtiosaur din Pliocen, care se pare ca inca traiesc in adancurile abisale. In anumite imprejurari, aceste creaturi au fost vazute de sute de martori, deoarece s-au apropiat de plajele si porturile din diferite zone situate intre Tasmania si Massachusetts. Monstrul din Loch Ness, alintat �Nessie� de catre scotieni � care a fost fotografiat deseori, dar nici o fotografie nu este clara � poate fi o forma de dimensiuni reduse a acestor �pesti soparle� gigantici, dupa cum ii denumeste cuvantul grecesc ihtiosaur. Oceanograful danez Anton Bruun a vazut un mormoloc ca un tipar lung de 6 picioare, adus de un trauler; daca ar fi devenit adult ar fi trebuit sa masoare 72 de picioare lungime. Cu toate ca pana in prezent nu a fost caputrat nici un exemplar de sepie uriasa, exista indicii ca acestea pot fi la fel de mari ca �serpii de mare�, si de fapt pot fi chiar ele acei serpi de mare vazuti de numerosi martori. Dimensiunea acestor sepii gigantice poate fi calculata dupa ramasitele scheletelor lor, descoperite ocazional, si dupa urmele circulare de pe spinarile balenelor, rezultat al luptei titanice din adancuri, cand pigmentul de pe pielea balenelor a fost supt, ramanand doar contururile ventuzelor. Cu toate ca ne largim in mod constant aria cunostintelor despre viata din adancurile apelor, majoritatea observatiilor si a capturilor de diferite exemplare s-au realizat cu totul intamplator, ca si cand extraterestrii �ca sa facem o comparatie- si-au aruncat plasele in diverse puncte ale pamantului din vehiculele lor spatiale si au pescuit ceea ce le-a oferit norocul. Chiar si vietuitoarele marine care ne sunt familiare prezinta mistere cu privire la migratia si la practicile legate de reproducere; tiparii din interiorul Europei si din America, de pilda, se intalnesc pentru a se reproduce tocmai in Marea Sargaselor, de unde nu se inapoiaza la locul de origine decat generatiile tinere. Tonul, care isi incepe migratia din largul coastelor Braziliei, traverseaza Noua Scotie indreptandu-se spre Europa, si de aici numai o parte din toata multimea isi va continua drumul spre Mediterana; homarii care marsaluiesc pe fundul marii, coborand panta continentala, isi continua drumul spre o destinatie abisala necunoscuta. Alte mistere include marile crevase de pe fundul oceanelor, care, in mod ciudat, au toate cam aceeasi adancime � in jur de 7 mile (o mila marina = 1853 m) -, precum si vietuitoarele care traiesc acolo la o presiune extraordinara. Mai sunt si curentii oceanici, adevarate rauri in interiorul marilor; dintre acestia unii sunt de suprafata, grosimea suvoiului variind, pe cand altii curg la sute de picioare sub nivelul marii si, de regula, in alta directie decat cei de la suprafata. In Oceanul Pacific exista curentul Cromwell, care cu cativa ani in urma s-a ridicat la suprafata, apoi a coborat din nou si si-a reluat cursul obisnuit. Aproape toti curentii au o miscare giratorie, cei din emisfera nordiva in sensul acelor ceasornicului, iar cei din emisfera sudica in sens invers. Dar de ce curentul Benguela face exceptie de la aceasta regula si curge drept? Vanturile si valurile prezinta alte enigme, cele mai bruste si violente iscandu-se in doua zone mari: uraganele in regiunea Marii Caraibilor si a Atlanticului de vest; apoi taifunurile in Marea Chinei de Sud. Totusi, cateodata se starnesc valuri extrem de puternice � numite �valuri de seisa� � si pe mari in mod obinuit calme -se crede- de alunecarile de teren subacvatice sau de cutremurele nedetectate de la strafundurile oceanelor. Bogatia in minerale a marilor si oceanelor este incalculabila, dar e cert ca extragerea si exploatarea lor (pe langa petrol) ar putea schimba considerabil scena financiara a viitorului. Totodata, marea ascunde bogatii si vestigii ale civilizatilor trecute. Multe dintre acestea sunt vizibile in apele putin adanci de langa coastele Mediteranei si in zona platoului continental al Atlanticului, dar altele pot inca zacea la adancimi de peste o mila, ca de pilda, pe langa coasta peruana, unde au fost fotografiate coloane cioplite impreuna cu ceea ce par a fi ruinele unor cladiri, fapt care indica o gigantica prabusire si scufundare a pamantului in ocean, in epoca omului civilizat. Legende despre civilizatii inghitite de ape persista in multe colturi ale oceanelor din lumea intreaga, de pilda Atlantida scufundata, se spune, in mijlocul Oceanului Atlantic; ori civilizatiile care s-au pierdut in zonele insulelor Bahamas si in estul Mediteranei; despre enigmele care dainuie in legatura cu Insula Pastelui si cu alte culturi disparute in sudul Pacificului, pana la posibila existenta a unei civilizatii in Antarctica inainte de a fi inghitita de gheturi, anterioara modificarii pozitiilor celor doi poli ai pamantului. Portiuni intregi ale fundului oceanelor par sa se afle in continua miscare; in mai 1973, o parte din santul Bonin, in apropiere de Japonia, s-a inaltat cu 6000 de picioare. Dintre sutele de mii de seisme ce au loc annual pe tot cuprinsul pamantului, majoritatea se concentreaza pe coama centratlantica, acolo unde se crede � inca din cele mai vechi timpuri � ca ar fi existat legendara Atlantida. Apoi mai este misterul �fundului fals� scos in evidenta adesea de sondajele intreprinse pentru masurarea adancimii apelor, care in mod frecvent indica o cifra mai mica decat cae obtinuta anterior, pentru ca mai tarziu sa revina si sa inregistreze cifra adancimii initiale. S- a presupus ca fundul fals ar fi rezultatul prezentei temporare a unor bancuri atat de dense de pesti sau de alta fauna, incat creeaza o suprafata solida de pe care sonarul se reflecta si furnizeaza informatiile eronate. Un mister tot atat de inexplicabil il reprezinta ciudatele fasii luminoase de �apa alba� din Gulf Stream ( Curentul Golfului ). Despre acest fenomen se crede ca el poate fi produs de pestisorii fosforescenti care agita marea sau de radioactivitatea apei. Orice ar fi, cu cinci secole in urma lui Columb I s-a parut demn de mentionat fenomenul, iar pentru astronautii ce calatoreau in spatiu �apa alba� a fost ultima lumina de pe pamant care au vazut-o. in fine, exista si teoria derivei continentelor, care se departeaza unele de altele, prin mare, de ceea ce au fost candva, adica un supercontinent. Aceasta teorie este in general acceptata abia acum si poate fi influentata considerabil de rotatia, compozitia si comportamentul pamantului. In orice caz, exista o diferenta intre misterele ce pot fi eventual dezlegate (cu toate ca pana atunci vor continua sa-I intrige pe cei care se confrunta cu ele) si misterele Triunghiului Bermudelor care contin si un izvor de pericol pentru calatori. Este adevarat ca numeroase avioane survoleaza zilnic zona, ca nave mari si mici navigheaza prin apele Triunghiului si ca un mare numar de turisti viziteaza regiunea in fiecare an, fara incidente. Si apoi, avioane si nave s-au pierdut si continua sa se piarda pe mare din cele mai diferite motive, dar nici intr-o alta zona nu s-au inregistrat disparitii atat de numeroase, atat de inexplicabile, atat de bruste si in circumstate atat de ciudate, unele ducand- prin natura coincidentelor- spre limitele imposibilului. (trebuie sa facem o diferentiere intre �pierdut pe mare�, care presupune ca s-au descoperit epave sau alte resturi plutitoare, si �disparut�, notiune ce sugereaza ca nu s-a mai gasit nimic). Exista numeroase autoritati navale si aeronavale care afirma ca este perfect normal ca aioane, nave si iahturi intr-o zona atat de intens circulata, datorita furtunilor care se isca din senin precum si multiplelor posibilitati de erori de navigatie sau din pricina accidentelor. Aceste autoritati ar fi gata sa sustina ca Triunghiul Bermudelor nici nu exista, ca termenul este fals, ca este vorba de un mister artificial creat pentru a induce in eroare pe cititorii curiosi si plini de imaginatie. Liniile aerienecare deservesc zona subscriu la aceasta opinie cu un entuziasm usor de inteles, desi sunt destui piloti cu experienta care nu sunt asa de convinsi de lucrul acesta, anume ca Triunghiul Bermudelor ar fi o fictiune. De fapt, cei care sprijina ipoteza inexistentei Triunghiului au intr-un fel dreptate, caci �triunghiul� este mai degraba o elipsa sau un arc de cerc cu partea cea mai inalta in apropierea Bermudelor si cu partea de jos a curburii care, atingand Florida inferioara si trecand de Puerto Rico, se arcuieste spre sud si spre est prin Marea Sargaselor, pentru a reveni � in final � la Bermude. Cei care au studiat fenomenul sunt in general de acord cu aceasta delimitare. Ivan Sanderson care tratat subiectul in lucrarea sa �Invisible Residents�, precum si in numeroase articole, conchide ca zona se prezinta in forma de elipsa sau de romb, si ca mai exista inca douasprezece asemenea zone la distante egale intre ele, imprastiate pe tot globul, inclusiv spatiul de trista faima de langa Japonia, numit �Marea Diavolului�. Vincent Gaddis, autorul lucrarii �Invisible Horizons� si al articolului din revista �Argosy�, este de parere ca : �Triunghiul Bermudelor sau al Diavolului este o zona imaginara, situata in largul coastei Atlanticului de sud-est a Statelor Unite, cunoscuta pentru procentajul ridicat al pierderilor inexplicabile de nave, ambarcatiuni mici si avioane. In general se considera ca varfurile Triunghiului sunt localizate in Bermuda, Miami-Florida si San Juan-Puerto Rico�. Cercurile maritime cunosc de multa vreme ca in aceasta zona s-au volatilizat multe nave si ca unele disparitii au creat legenda �Marii Navelor Pierdute� sau a �Cimitirului Navelor�, localizata in Marea Sargaselor. Rapoartele cu privire la acest fenomen indica o crestere a disparitiilor incepand cu anul 1860, probabil pentru ca de la acea data au inceput sa fie mai detaliate. Disparitiile au inceput dupa Razboiul de Secesiune, deci au fost excluse atacurilor trupelor Confederate. Insa un eveniment petrecut la cateva luni dupa incheierea celui de-al doilea razboi mondial a demonstrat ca si avioanele ce zboara deasupra zonei sunt vulnerabile, probabil din aceleasi motive care provoaca disparitia fara urma a navelor. In urma acestui incident a fost dat zonei numele de Triunghiul Bermudelor. Va urma si istoricul disparitiilor dupa ani. Prima va fi in 1800 luna August. Acu drept sa va spun nu stiu daca pana acu nu s-a aventurat nimeni pana in acel an, prin zona sau nu functiona problema. De pilda Cristofor Columb care a afost primul navigator care a descoprteit America. Cred ca de la el ni se trage. Ne-o fiblestemat cineva de acolo, sau cum spuneam este un sistem de securitate ascuns de la Extraterestri , care actioneazaca sesizorul de prezenta. Uitandu-ma pe harta lumii observ ca ar fi fost multi care ar fi cutreierat acea zona , plecand din Africa sau alte insule vecine. dar poate nici de ei nu se cunoaste nimic. |
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2012, ora 16:59
Eu cred ca e ceva neinregula cu cafeaua asta ! Cum unii au si facuit 1011 cani si alti o suta de insi si , ca eu nici o cana nu am reusit. Stau si acu cu sacii la uscat si cu plantatia descoperita din lipsa de bani pe ei cine i-au spnsorizat? Cum au reusit numai intr-o saptamana sa faca atatea cani , basca ca trebuie pentru o cana o multime de operatii. Ori a inceput concursul cu vreo 2-3 luni in urma si acu am fost inbstiintat ori aia umbla cu magarii.Pe primele locuri cum ar fi : Ser-80-Fgs 1011 , mihailela etc...poate ma invata si pe mine cum safac si eu macar o cana...Vorba aia : `tradare , tradare , dar sa o stim si noi` prea bate la ochi, nu credeti domnilor realizatori de la EVA.
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Noiembrie 2012, ora 18:50
De multi ani nu se mai semnaleaza disparitii in Triunghiul Bermudelor. Sau cel putin din cele cu disparitii fara urma.
S-ar putea explica prin trecerea pe pozitiv dpdv energetic la nivel galactic. Ar fi o ipoteza. Erau sinistre. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2012, ora 18:52
In 1992 sau 1996, nu mai stiu exact, a fost primul an pe pozitiv de 2000 de ani incoace.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2012, ora 21:21
De la: nastasemihail, la data 2012-11-10 18:50:45De multi ani nu se mai semnaleaza disparitii in Triunghiul Bermudelor. Sau cel putin din cele cu disparitii fara urma. Deci pit sa trec pe acolo, daca am drum!
|
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2012, ora 17:16
De la: _Ingrid, la data 2012-11-10 21:20:07De la: GRINGOS, la data 2012-11-09 16:59:37Eu cred ca e ceva neinregula cu cafeaua asta ! Cum unii au si facuit 1011 cani si alti o suta de insi si , ca eu nici o cana nu am reusit. Stau si acu cu sacii la uscat si cu plantatia descoperita din lipsa de bani pe ei cine i-au spnsorizat? Cum au reusit numai intr-o saptamana sa faca atatea cani , basca ca trebuie pentru o cana o multime de operatii. Ori a inceput concursul cu vreo 2-3 luni in urma si acu am fost inbstiintat ori aia umbla cu magarii.Pe primele locuri cum ar fi : Ser-80-Fgs 1011 , mihailela etc...poate ma invata si pe mine cum safac si eu macar o cana...Vorba aia : `tradare , tradare , dar sa o stim si noi` prea bate la ochi, nu credeti domnilor realizatori de la EVA. Da, si pe deasupra azi m-au excrocat de 230 de monezi pe care le-am cules si eu cu chiu cu vai , iar cand am vrut sa cumpar un specialist in prajire , mi-au luat si banii si nici specialist nu mi-au dat. Am sa scriu pe blog la mine ca sa afle o lume intreaga cat de excroci sunt! Chiar daca nu am sa ajung pe primul loc vreodata, dar cel putin sa joace cinstit.!!!! |
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2012, ora 17:22
De la: GRINGOS, la data 2012-11-11 17:16:03De la: _Ingrid, la data 2012-11-10 21:20:07De la: GRINGOS, la data 2012-11-09 16:59:37Eu cred ca e ceva neinregula cu cafeaua asta ! Cum unii au si facuit 1011 cani si alti o suta de insi si , ca eu nici o cana nu am reusit. Stau si acu cu sacii la uscat si cu plantatia descoperita din lipsa de bani pe ei cine i-au spnsorizat? Cum au reusit numai intr-o saptamana sa faca atatea cani , basca ca trebuie pentru o cana o multime de operatii. Ori a inceput concursul cu vreo 2-3 luni in urma si acu am fost inbstiintat ori aia umbla cu magarii.Pe primele locuri cum ar fi : Ser-80-Fgs 1011 , mihailela etc...poate ma invata si pe mine cum safac si eu macar o cana...Vorba aia : `tradare , tradare , dar sa o stim si noi` prea bate la ochi, nu credeti domnilor realizatori de la EVA. Pui prea mult suflet...si nu stiu sa te ajut ca eu nu intru niciodata pe aplicatii din astea. Stii cum se spune, nu poti sa ai noroc de bani daca ai noroc in dragoste
|
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2012, ora 17:36
Nu stiu daca tot ce se spune , e si adevarat. Unii au si bani au si dragoste ... de bani Altii au de toate altii....nu e ceva sigur. Nu cred ca este o lege asta . Intre bani si dragoste iese intotdeauna 4 combinatii din care sunt reale.Problema e , care e cauza? ca totusi exista !Azi predomina alfel de noroc de a face bani, ceea ce nu mai valideaza ce se spune.
|
Fosta membra 9am.ro 440 mesaje Membru din: 11/11/2012 Oras: Timisoara |
Postat pe: 11 Noiembrie 2012, ora 17:43
repetitia, mama invataturii: banii nu aduc fericire, dar o intretin
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2012, ora 17:48
De la: 9am_996, la data 2012-11-11 17:43:29repetitia, mama invataturii: banii nu aduc fericire, dar o intretin ...Iar lipsa lor aduce nefericirea... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 440 mesaje Membru din: 11/11/2012 Oras: Timisoara |
Postat pe: 11 Noiembrie 2012, ora 17:55
minuni se mai intimpla si azi
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2012, ora 20:16
Iata, asadar, istoria disparitiilor:
Lista victimelor pare a fi deschisa �nca �n august 1800 de catre vasul militar american ,,Insurgent'', care dispare fara urme �n Triunghi, cu cei 340 de oameni pe care-I avea la bord. �n 1840, ,,Rosalie'', nava franceza cu vele, �n drum spre Havana, este descoperita pustie, cu p�nzele ridicate si �ncarcatura �n stare buna, locuita doar de un canar, pe jumatate mort de foame �n colivia sa. Expertii care au examinat nava, au ajuns de comun acord la concluzia ca, cei care au fost pe acest vas, ,,din cauza unor motive necunoscute, au �nnebunit brusc si ca urmare, echipajul si pasagerii au parasit �n graba vasul''. Vara anului 1850. �n aceeasi zona, un velier de mare tonaj a atras atentia pescarilor si fermierilor din Easton -Beach prin faptul ca se �ndrepta cu viteza spre tarm. Ea si-a continuat drumul si a esuat cu mult �n interiorul tarmului ,,ca si cum ar fi fost transportata de o m�na uriasa''. Nimeni nu a aparut pe punte, pentru singurul motiv ca nu avea cine: vasul era pustiu, dar totul arata ca echipajul �l abandonase cu cel mult o ora, o ora si jumatate �nainte. M�ncarea aburea �nca �n bucatarie, cafeaua astepta sa fie turnata �n cesti. Comisia de cercetare, care a studiat cele �nt�mplate pe ,,Shabird'' - acesta este numele vasului - a renuntat la ipoteza macelaririi echipajului, deoarece nu au fost gasite urme de violenta nici pe bord, nici pe coridoare. �n ziua aceea conditiile atmosferice au fost excelente, vasul naviga �n aproprierea malului, dar valurile n-au aruncat pe tarm nici cadavre, nici barci de salvare, nici alte sf�rmaturi. S-a mai putut afla ca vasul chemase �n ajutor, fara alte explicatii un vapor de pescuit din aproprierea portului unde ancora de obicei, Newport, Rhode Island, S.U.A. Apoi urmeaza lovitura: desi bine fixat �n nisip, vasul a disparut subit �ntr-o noapte ! Fireste, nici atunci si nici mai t�rziu nu s-a putut gasi o explicatie c�t de c�t rezonabila. �n 1854, goleta ,,Bella'' dispare total �n Triunghi, fara indicarea precisa a locului, din lipsa de informatii. Cazul urmator, al vasului fantoma ,,Marie Celeste'', a facut multa v�lva la vremea sa, nefiind elucidat nici astazi. De aceea, ne vom opri asupra lui cu mai multe amanunte, socotindu-l nu numai foarte interesant, ci si deosebit de reprezentativ pentru toata suita de disparitii misterioase de atunci. �n ziua de 5 decembrie 1872, vasul american cu p�nze ,,Del Grazia'' naviga spre Gibraltar. La un moment dat, capitanul Morehouse a zarit un bric care naviga linistit cu toate p�nzele sus. Este vorba de vasul ,,Marie Celeste'', la bordul caruia nu se vedea nici un om. Abord�nd vasul, Morehouse a constatat ca obiectele personale ale echipajului erau la locurile lor. Pe fr�nghii erau �ntinse rufe la uscat, ceasul de aur al capitanului Briggs se afla pe masa, �ntr-un cuv�nt totul era �n ordine. �ncarcatura - butoaie de spirit stivuite cu grija - parea neatinsa. Morehouse stia ca prietenul sau Briggs �si luase cu el sotia si fetita de doi ani. Unde erau oamenii de pe ,,Marie Celeste'' ? Au parasit �n graba vasul ? Dar de ce ? Morehouse a remorcat bricul p�na la Gibraltar, unde au �nceput cercetarile. Dar tot atunci au �nceput sa se nasca si ipotezele. Echipajul se �mbatase, �l omor�se pe capitan si familia sa, dupa care se �mbarcase pe un alt vas, pretext�nd naufragiul. Nici un capitan de vas n-ar fi dat �nsa crezare fugarilor, care ar fi trebuit sa descrie amanuntit catastrofa si sa comunice numele vasului scufundat. Dar de ce razvatitii n-au scufundat si vasul ? Cu trecerea anilor, ipotezele s-au �nmultit. Dupa mai bine de 11 ani, tragica �nt�mplare a revenit �n coloanele revistei engleze ,,Cornhill Magazine''. �n ianuarie 1884, aceasta revista a publicat relatarile unui anume J. Habakuk Jeffson, care afirma ca s-a aflat la bordul vasului si cunostea secretul disparitiei echipajului. Jeffson semnalase prezenta unui anume Septimius Goring, care ,,avea ceva diabolic �n el''. �ntr-o seara , capitanul Briggs a navalit �n cabina lui Jeffson si I-a spus �ngrozit ca sotia si fetita disparusera. Putin dupa aceasta �nt�mplare, Briggs s-a sinucis. Dupa alte doua zile, la orizont, �n loc de Portugalia, s-au ivit tarmurile Africii. Corabia se abatuse din drum deoarece cineva umblase la aparatele de navigatie. �n seara aceleasi zile, Goring si �nca trei marinari l-au legat pe Jeffson cu o funie. Toti pasagerii au fost aruncati peste bord. C�nd �nsa Goring a vrut sa-l arunce si pe Jeffson, cei trei marinari, complicii lui Goring, au protestat si s-au opus. Apoi au cobor�t cu totii �ntr-o barca si dupa multe peripetii au ajuns �ntr-un sat african. �ntr-o noapte �nsa, Jeffson a fost dus pe tarm, urcat �ntr-o barca si lasat liber. Cinci zile mai t�rziu a fost cules de un vas si dus la Liverpool. Senzationalele relatari ale lui Jeffson au st�rnit multe comentarii, prilejuind publicarea unui mare numar de articole. Unii cereau autoritatilor sa organizeze o expeditie care sa-I caute si sa-l pedepseasca pe criminalul Goring. �n aceasta directie nu s-a �nt�mplat nimic, dar dupa c�tiva ani, a iesit la iveala ca adevaratul autor al senzationalei relatari despre , Marie Celeste'' nu era altul dec�t scriitorul englez Arthur Conan Doyle, parintele spiritual al lui Sherlock Holmes. Si cum exemplu este contaminant, �n urmatorii ani au aparut relatari si ipoteze mai mult sau mai putin plauzibile. Asa de pilda, dupa unele ipoteze capitanul Briggs ar fi ordonat parasirea vasului pentri ca �n fata lui ar fi aparut un imens iceberg; dupa alte ipoteze, piratii africani ar fi atacat vasul, ar fi luat echipajul, pe care l-ar fi v�ndut ca sclavi. O alta ipoteza senzationala a aparut �n 1955 �n Statele Unite: echipajul a fost luat de o ,,farfurie zburatoare''. �n fine �n 1967, savantul american Rupert Furnaux a publicat o carte cu titlul ,,Misterul Marie Celeste'', �n care explica lucrurile �n felul urmator: un butoias de spirit a explodat, iar pe bord s-a iscat panica. �n orice clipa putea sa explodeze toata �ncarcatura. Oamenii au parasit vasul �n graba. Dar vaporii care se acumulasera sub punte s-au risipit si explozia nu s-a mai produs. Echipajul a hotar�t sa se �ntoarca la bric, dar o rafala de v�nt a m�nat vasul cu toate p�nzele sus �n larg, astfel ca nu a mai putut fi ajuns din urma. Barca supra�ncarcata s-a izbit, probabil de recife de corali, scufund�ndu-se cu �ntreg echipajul, acesta era ultima ipoteza cu privire la bricul ,,Marie Celeste'', care si-a gasit sf�rsitul �n anul 1884, c�nd s-a izbit de st�nci si s-a scufundat �n aproprierea insulei Haiti. �n 1880, fregata scoala ,,Atlanta'', plecata din Bermude spre Anglia, a disparut fara ca sa lase urme, cu toti cei 290 de elevi marinari aflati la bord. 1902 Vasul german cu trei catarge ,,Freya'', paraseste Manzanilla (Cuba) �ndrept�ndu-se spre Chile si este descoperit 17 zile mai t�rziu distrus �n parte, fara nici o persoana la bord. Ancora mai at�rna �nca; nu se semnalase timp nefavorabil. Raporteaza abuz de limbaj |
|
PEDELISTUL 255 mesaje Membru din: 30/09/2009 Oras: Oradea |
Postat pe: 12 Noiembrie 2012, ora 02:18
Membrii PDL prin formatiunea noua creata ARD incearca sa revina la conducerea Romaniei
www.youtube.com/watch?NR=1&v=2ee1K3PaHTI&feature=endscreen
PRIN MINCIUNA SI HOTIE PACALIM O ROMANIE,PARLAMENTUL ESTE CHIOR ,NOI FURAM DELA POPOR!
|
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2012, ora 06:10
Deci disparitiile sint pina prin anii 80.
Majoritatea sint normale, si au fost bagate la ciudate. Si cele ce au fost reale ca stranietate, nu au mai aparut in deceniile dupa 90. Se adevereste ce spun eu, ca e posibil sa fi fost disparitiile legate de energetyica negativa de 2000 de ani incoace. Incepind cu 1992-2000, energetica galaxiei a trecut pe pozitiv. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2012, ora 06:11
De la: _Ingrid, la data 2012-11-10 21:21:00De la: nastasemihail, la data 2012-11-10 18:50:45De multi ani nu se mai semnaleaza disparitii in Triunghiul Bermudelor. Sau cel putin din cele cu disparitii fara urma. Puteai sa treci si inainte de anii 90. Erau atit de rare disparitiile fara urma, ca le poti scrie toate pe citeva coli de hirtie. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2012, ora 09:42
CUCU-RIGU BOIERI MARI , DATI PUNGUTA CU CEI BANI .... 320 MONEZI....EVO!
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2012, ora 09:44
DA , NEA MIHAI s-ar putea sa ai dreptate dar ... totusi unde dispareau oamenii , ca doar nu se teleportau in timp ? Sau mai stiii?
La 13 octombrie 1913, Albert Juel, proprietarul unui avion de mica putere, caracteristic epocii sale, decoleaza din Hampstead �n directia Stat-Island. Desi ziua este senina, iar Juel trebuia sa zboare deasupra uneia dintre cele mai populate zone ale Cubei si deasupra marii strabatute de numeroase vase, el nu a ajuns niciodata la destinatie si nu s-a mai aflat nimic despre el. Aceasta este socotita prima disparitie misterioasa �n oceanul aerian. �n 1918, vasul de aprovizionare ,,Cyolops'', 19000 t plecat din Barbade cu 309 persoane la bord, dispare fara sa lase urme �n Triunghiul Bermudelor. Capitanul mancell James, zbura la 29 mai 1919 din Lsee, statul Massachussetts, S.U.A. El comunica prin radio ca intentioneaza sa aterizeze pe aerodromul Mitchell, Long-Island, dupa care dispare fara nici o urma, desi a fost intens cautat. �n 1921 l�nga tarmurile Floridei, a fost gasit vasul american cu 5 catarge ,,Carol Dearing'' care cu numai doua zile mai �nainte, mai circula �nca normal pe mare. Acum �nsa, nici echipajul, nici �ncarcatura, nici barci de salvare nu se mai aflau la bord. �n cabine domnea dezordinea. C�rma era avariata, roata c�rmei zdrobita. Un amanunt interesant: pe catarg flutura steagul care semnaliza ,,Am pierdut controlul asupra vasului''. �n 1925 Cargoul ,,Cotopaxi'' plecat din Charleston spre havana, se scufunda �n mod inexplicabil. 1926 ,,Suduffco'', plecat din Port-Newark, dispare cu cei 29 de aomeni ai sai. �n luna februarie 1928, celebrul aviator american Charles Lindbergh, pionierul transversarii �n zbor a Atlanticului, nota �n timpul unei curse �ntre Havana si Mexico City: Pe c�nd se lasa noaptea, la scurta vreme dupa ce am parasit Florida, cele doua busole de la bord n-au functionat, acele lor se �nv�rteau �n toate directiile iar altimetru parca �nnebunise. Nu ma puteam orienta dupa stele din cauza cetii dense si n-am regasit drumul dec�t dimineata c�nd ma aflam deasupra Insulelor Bahamas'' �n acelasi an, un accident celebru despre care avea sa se vorbeasca mult timp. La 10 iunie 1928, din Bergen, Norvegia, a decolat marele hidroaviaon ,,Latham-47'', condus de doi piloti eminenti, norvegianul Dietrihsen si francezul Guibaud. La bordul hidroavionului se afla si marele explorator polar Amundsen, care se grabea sa vina �n ajutorul echipajului de pe dirijabilul ,,Italia'', aflat �n nenorocire, undeva la nord de insula Spitzbergen. Comandantul dirijabilului era Umberto Nobile . dar ,, Latham''-ul nu a ajuns niciodata la Spitzbergen. El a pierit undeva �n Marea Barentz si nici p�na astazi nu se stie ce s-a �nt�mplat. (Jumatate de secol mai t�rziu, �n 1978, c�nd Umberto Nobile �mplinea venerabila v�rsta de 93 de ani, acesta a fost complet reabilitat, negasindu-I-se nici o vina �n suita de �nt�mplari tragice din 1928). �n 1932, bricul ,,John and Mary'', afost gasit la 50 de mile sud de Bermude, cu p�nzele legate, cu carena proaspat vopsita, fara nici un om la bord. Catre sf�rsitul anului 1935, vasul ,,Dahma'' este gasit �n largul insulelor Bermude, fara echipaj cu p�nzele sfasiate si catargele tr�ntite �n apa. La 12 august 1937, cvadrimotorul sovietic ,,N-209'' decoleaza din Moscova �n directia Americii de Nord, dar dispare subit deasupra Polului Nord. Avionul este pilotat de 6 aviatori de �nalta calificare. O comisie guvernamentala a dirijat cercetarile de cautare a celor 24 de avioane sovietice si 7 din alte tari, a spargatoarelor de gheata si a grupelor terestre. Dar totul a ramas fara nici un rezultat. Sper sf�rsitul anului 1939, cargoul cubanez ,,Rubincon'' a fost gasit pustiu �n largul peninsulei Florida. Vaporul era �n stare excelenta, toate lucrurile echipajului se aflau pe bord. Un singur c�ine ratacea flam�nd pe punte. �n februarie 1940, este descoperit vasul ,,Gloria-Golite'' din St-Vincent, la 200 mile sud de Mobile, �n Golful Mexicului. Vasul era pustiu si totul era �n ordine la bordul lui. Nimic nu indica o cauza a parasirii nici un indiciu nu lasa sa se �ntrevada motivul disparitiei echipajului. (va urma) Nu ratati istoria disparitiilor. Continuarea in pagina urmatoare - misterioasa disparitie a faimosului Antoine de Saint-Exupery! Sa mai adaugam aici si incredibila disparitie a avionului pilotat de Antoine de Saint-Exupery, plecat la sf�rsitul lunii iulie 1944 de pe aerodromul din Corsica, �ntr-o misiune de cercetare. Dupa cum autorul spune �n povestea ,,Micului Print'': stiu sigur ca el a revenit pe planeta sa, pentru ca, la ivirea zorilor, nu I-am gasit trupul'', tot asa, pilotul si avionul sau nu vor mai fi regasiti niciodata. (Este adevarat de-a lungul anilor s-au gasit diverse motivatii acestei disparitii. Dar nici una dintre ele nu acopera complet toate aspectele curioase legate de ,,Cazul lui Saint-Exupery'') �ncepe acum asa-numita perioada moderna'' a misterioaselor disparitii din Triunghiul Bermudelor si din alte parti ale lumii. Ea debuteaza cu celebrul ,,Zbor nr. 19'' din ziua de 5 decembrie 1945, la ora 14: 00 (ora locala), cinci avioane de tipul ,,Grumman Avengers - TBM'' (VEZI FOTO) decolau de la baza militara americana Fort Lauderdale din Florida. Echipajele lor, compuse din piloti cu mare experienta, av�nd fiecare �ntre 6 si 12 ani de practica aviatica, erau �nzestrate ca barci pneumatice si centuri de salvare. Era vorba de un zbor obisnuit de patrulare: 250 km spre est, 60 spre nord si �ntoarcerea la baza. La ora 15: 15 turnul de control a receptionat primul apel al patrulei: pilotii trebuiau sa primeasca instructiuni pentru aterizare. Contrar oricarei asteptari, pilotii au denuntat ca se afla �n dificultate si ca nu mai vad pam�ntul. Cererea turnului de control a fost perfect logica: era nevoie de coordonatele pozitiei avioanelor. Nici unul dintre comandantii echipajelor nu a reusit sa-si determine pozitia, iar la indicatia controlorului de trafic aerian de a se �ndrepta spre est, pilotii au afirmat ca nu stiu �n ce parte se gaseste acest punct cardinal. Chiar daca o furtuna magnetica ar fi b�ntuit �n regiune, pilotii s-ar fi putut lipsi de busole si orienta dupa soare. Dar, din motive ramase de ne�nteles pentru cei ramasi la sol, pilotii nu mai vedeau soarele. C�teva vreme, personalul din turnul de control a putut urmari discutiile purtate prin radio �ntre avioanele aflate deasupra oceanului: echipajele pareau cuprinse de panica. La ora 16:00 comandantul patrulei si-a predat functia unui alt pilot. La ora 16:25, noul comandant a restabilit legatura cu aeroportul: Nu suntem �n stare sa ne determinam pozitia. Cred ca ne aflam la 360 km nord-est de baza. Nu va luati dupa mine. Mi se pare ca''. �n acel moment legatura s-a �ntrerupt si nu a mai putut fi restabilita niciodata ! Imediat, baza aeriana a intrat �n alarma. La orele 16:30 marele hidroavion ,,Martin Mariner'' a decolat cu un echipaj de 13 oameni si cu un echipament de salvare pentru orice situatie. �n tot acest timp, turnul de control continua sa �ncerce sa intre �n legatura cu avioanele pierdute pentru a le anunta sosirea ajutorului. La ora 16:55 turnul de control a cerut coordonatele avionului de salvare. Nici un raspuns ! Nimeni nu a �nteles ce se �nt�mplase. Baza de la Fort Lauderdale a cerut ajutorul serviciului de salvare din Miami, Florida, de unde a decolat un al avion de salvare care a survolat presupusa zona a accidentului, fa a observa nici o urma a celor sase echipaje pierdute. Toata noaptea, avioane de salvare si nave ale flotei au facut cercetari �n speranta ca �ntunericul va fi strapuns de o racheta semnalizatoare lansata de vreunul din presupusii naufragiati. �n cursul urmatoarei dimineti s-a declansat una dintre cele mai vaste si intense operatiuni de salvare din istorie: 300 de avioane, 21 de nave si 12 grupe terestre americane au participat la operatiune, ajutate si de navele celei mai apropiate baze britanice. Fiecare metru patrat al oceanului a fost examinat cu amanuntime. Inutil ! Cercetarile au fost extinse asupra �ntregii zone dintre Florida si Insulele Bermude, precum si asupra unei parti a Golfului Mexic. Nu a fost gasita nici o epava. Responsabilii bazei aeriene erau �n plina deruta. �n c�teva ore, �n conditii metereologice ideale si �ntr-o zona relativ restr�nsa, sase avioane si zeci de oameni disparusera fara urme. �n cazul �n care lipsa de combustibili le-ar fi obligat sa amerizeze, avioanele ar fi putut sa se mentina la suprafata destula vreme, pentru a permite trecerea echipajelor �n barcile de salvare. Experienta a dovedit ca un pilot �nzestrat cu echipament de salvare de buna calitate, poate supravietui c�teva saptam�ni pe mare. Toti pilotii care disparusera �si efectuasera stagiul de antrenament pentru naufragii si erau echipati cu emitatoare radio. Nimeni nu a transmis nici un S.O.S. Comandantul Bazei Ford Lauderdale a declarat ca patrula de avioane a fost dezorientata de v�ntul violent; buletinele metereologice au precizat ca �n zona respectiva v�ntul nu a depasit 20 m/sec; e putin probabil ca un astfel de v�nt ar fi putut �ndeparta avioanele de pe ruta stabilita. Formarea unor trombe ar fi putut provoca o catastrofa, dar ipoteza nu este aplicabila dec�t unor aparate care zboara foarte jos; patrula se afla �nsa la o altitudine care o situa �n afara oricarui pericol de acest fel. �n raportul comisiei maritime, care a fost nevoita sa sesizeze oficial cercetarile, se arata: ,,Nu putem aprecia nici macar aproximativ, ce s-a petrecut''. �nt�mplarea din decembrie 1945 se situeaza �n afara oricarei supozitii admisibile. Fireste disparitia misterioasa a celor cinci Avengers si a avionului Martin Mariner (aparate moderne pentru epoca lor - VEZI FOTO) a trimis �n cautarea primelor, a pus atunci - ca si astazi, de astfel - nenumarate semne de �ntrebare. S-au scurs mai bine de patru decenii si nimeni nu a putut sa le gaseasca �nca o rezolvare c�t de c�t acceptabila. Acesta nu �nseamna �nsa ca au lipsit explicatiile ,,specialistilor''. E drept, aceste ,,explicatii'' sunt adeseori �ntr-at�t de ridicolem �nc�t nu pot avea dec�t rolul de a da un motiv �n plus de distractie celor care �n viitor se vor �ncumeta sa studieze modul de �ntelegere a fenomenelor si de a g�ndi asupra lor ale ,,omului modern'' de la acest final de secol si de mileniu. Sa dam doua exemple �n acest sens. 1) Iata o stire aparuta la �nceputul lunii martie 1987: Descoperire. �n apropriere de Key West �n apele Golfului Mexic, ungrup de scafandri au descoperit resturile unui avion de tipul ,,Avengers'' (!) Aparatul construit �n urma cu sase decenii, a facut parte dintr-o formatiune de avioane care a decolat �n decembrie 1945 de pe aerodromul Fort Lauderdala (!) din Florida �ntr-un zbor de antrenament. �ntreaga escadrila a disparut dupa aproape o ora si jumatate de zbor, c�nd turnul de control a pierdut legatura cu aceste aparate. Ultima convorbire consemna defectarea aparaturii de orientare. Un avion trimis special �n cautarea escadrilei a disparut si el �n mod misterios cu 13 oameni la bord. Epava avionului descoperita de scafandri se afla �ntr-o zona mult �ndepartata de locul unde se credea ca ar fi avut loc accidentul si unde au avut loc cercetari. Studierea resturilor aparatului va permite probabil emiterea de noi ipoteze (n.n.: este exact ceea ce lipseste - emiterea de noi ipoteze'') �n legatura cu ciudatele disparitii care au avut loc �n misteriosul triunghi al Bermudelor'' Trec�nd peste faptul ca la vremea respectiva nu au existat numai cinci avioane din tipul respectiv (cele disparute !) ci probabil ceva mai multe si ca deci cel descoperit �n golful Mexicului nu e musai sa fie unul din cele ce au intrat �n componenta celebrului ,,Zbor nr. 19'', sa mai reamintim si distanta deloc neglijabila - circa 1600 mile marine - �ntre locul presupus al accidentului din decembrie 1945 si locul descoperirii epavei unui avion de tip ,,Avengers'' �n 1987 ! 2) Si acum, de pe fundul marii sa ne deplasam �n Cosmos, sau mai precis �n spatiul circumterestru, unde, de asemenea, se pare ca se afla un avion al ,,Zorului nr. 19''. Un cercetator californian afirma, nici mai mult nici mai putin, ca unul (cel putin unul) din bombardierele disparute �n 1945 se afla ,,�nchistat'' �ntr-un bloc masiv de gheata care se �nv�rte �n jurul Terrei la 700 km deasupra solului. Explicatia pe care ,,cercetatorul'' o da acestui fapt este urmatoarea: grenadele anti-submarine lansate de bombardiere �n timpul aplicatiei (aflam astfel noutatea ca avioanele se aflau �n aplicatii si nu �n zbor de rutina, fapt care nu a fost mentionat �nca niciodata p�na acum !) au avariat �n mod �nt�mplator una din navele extraterestre parcate, sau ascunse sub apa. �n momentul c�nd nava s-a ridicat din ad�ncuri cu enorma rapiditate pentru a evita exploziile grenadelor, s-a produs un v�rtej de aer si o tromba gigantica de apa care, �ntocmai cu un aspirator, au absorbit si azv�rlit pe orbita avioanele aflate �nt�mplator �n zona. Evident, californianul are si ,,dovada certa'' care sta la baza afirmatiilor sale. El a observat blocul de gheata respectiv, cn avion cu tot, �ntr-un film documentar video care cuprindea imagini retransmise de misiunea spatiala ,,Apollo 11''. Nu are nici o importanta ca nici unul dintre expertii NASA si nici altcineva nu-I sustine aberatiile; important este ca o noua ,,ipoteza sa-si croiasca fagas �n constiinta consumatorului de naivitati. Chiar daca aceasta ipoteza este puerila, absurda sau ridicola. |
|
|
|