back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti

Pagini: << 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 21 Octombrie 2012, ora 09:21

Nu prea ama mai intrat , ca am avut oleaca de treaba cu calculatorul A incep[ut sa faca si el greva. Si pana nu i-am promis o marire de salariu, din care si-a cumparat piese pentru UP-gradare, nu s-a lasat convins. Placa de baza noua, , Mem de 8 G, video Gforce 450, si palton de iarna de 60. - carcasa. Bine ca aveam cele 2 hard de 1T si DVD, ca cine stie cat mai voia !

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 21 Octombrie 2012, ora 09:59

Poi ce te joci ? Au inceput si ele sa aiba personalitate. Sa vezi atunci cand se vor inventa cele vorbitoare. Au sa isi impuna punctul de vedere. Ca copii mici . Tata, sau mama, vreau ceva bun. Cumparam o Mem mai buna, sau un hard de 10 T. iar mama: De unde copilasul meu ? Nu am bani!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 21 Octombrie 2012, ora 13:34

Azi m-am dus �i eu ca tot omul la cimitir, profit�nd �i eu de vremea mai frumoas� de afar�. Asta a�a, ca s� v�d cum mai st� treaba acolo. Dac� totul e in ordine. Asta ca s� fiu sigur c� mai �mi viziteaz� cineva locul. C� dup� aia cine mai �tie? Ce o s� mai v�d ceva ?Dup� ritualul obi�nuit , m� retrag c�tre ie�irea din cimitir. Aproape de intrare m� �nt�lnesc , cu cine crede�i ? Cu Valerica , mama Danei. Dup� un minut de conversa�ie plec. Ajung �n sta�ia din fata cimitirului. Pe c�nd st�team pe o banc� �i a�teptam ma�ina , care inadins se tot l�sa a�teptat�, aud deodat� o bubuitur�. C�nd, ce s� v�d? O ma�in� bengoas� neagr� se lovise de o alta alb�, care voia s� intre pe Co�buc. Cea neagr� voia s� intre �i ea pe acea str�du�� , dar dac� nu s-au �n�eles ma�inile �ntre ele ! A�a c� au cobor�t to�i , ca s� evalueze pagubele. Am�ndou� avea botul bo�it �i capota desprins� par�ial. Din ma�ina neagr� ie�eau , c� nu se mai terminau, �i era �i una cu un copil �n bra�e. Ca s� vezi ironia soartei. Noroc c� nu au avut vitez�, sau nu le-a prins �n trafic pe autostrad�. Mai sunt �i astfel de minuni.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Octombrie 2012, ora 19:24

De la: GRINGOS, la data 2012-10-21 09:21:32Nu prea ama mai intrat , ca am avut oleaca de treaba cu calculatorul A incep[ut sa faca si el greva. Si pana nu i-am promis o marire de salariu, din care si-a cumparat piese pentru UP-gradare, nu s-a lasat convins. Placa de baza noua, , Mem de 8 G, video Gforce 450, si palton de iarna de 60. - carcasa. Bine ca aveam cele 2 hard de 1T si DVD, ca cine stie cat mai voia !

Sa-ti traiasca si sa creasca in viteza si fidelitate

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 21 Octombrie 2012, ora 19:27

MERSI MERSI ! DACA MAI DAU O LOVITURA PE LA LOTO CEVA , IL FAC SUPER MEN! ADCA SUPER COMP !iI MAI PUN VREO ZECE MEMO SI IL FAC SATELIT.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 21 Octombrie 2012, ora 19:29

De la: GRINGOS, la data 2012-10-21 19:27:56MERSI MERSI ! DACA MAI DAU O LOVITURA PE LA LOTO CEVA , IL FAC SUPER MEN! ADCA SUPER COMP !iI MAI PUN VREO ZECE MEMO SI IL FAC SATELIT.
Vezi ca sunt meciuri tari, ce-ai pariat la Romania-Olanda?

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 21 Octombrie 2012, ora 22:30

numai pe turci i-am prins ca in rest.... am sa scriu ceva de fotbalul asta.... fantezist de la noi... tomorow !

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 22 Octombrie 2012, ora 12:18

Stima�i suporteri, stima�i suporteri�e ! �ng�dui�i-mi s� v� fac o confiden��, am o nou� dragoste, iubesc fotbalul! Musta�a pe care nu o vede�i , mi-am l�sat-o , ca semn de omagiu , pentru cel care a fost la o musta�� de 13 rezultate corecte ! Debutul meu �n fotbal nu s-a produs nici la 'Progresul' nici pe 'Marakena' nici pe 'O�elul' sau 'Dun�rea', nici pe marile stadioane ale lumii, ci la PSI , unde cineva , nu spun cine , c� e beker, m-a corupt. Mi-a s�dit s�m�n�a dependen�ei - Fotbalul ! Ei , dar asta , a atras revolta so�iei , c� zicea ea , arunc banii pe fereastr�, c� a�a e �n fotbal ! Ei chiar to�i pe fereastr� nu s-au dus ei, ci au mai zburat �i pe u�a deschis� , sau �n propiul buzunar , atunci c�nd mai ciupeam �i eu un pol doi, din gre�eal�. Dar ace�tia nu �ntrau �n discu�ie, c� i-ar fi luat luat v�ntul. Am a�teptat 4 ani , ca s� �mi �ntru �n form�, ca s� m� obi�nuiesc cu rat�rile , dar cum persoana arbitra �n deplasare , am intrat �n prelungiri �i �mi strica mereu meciurile. C� a�a e �n fotbal! �ntr-un final , am primit �i eu ceva bani , dar so�ia i-a num�rat ,nu �nainte de ai studia cu toat� aten�ia. Ce vre�i nu veneau �n fiecare zi. C�nd nu c�tigam , �mi f�cea biletele ghem , �i mi le punea pe farfurie, zic�ndu-mi ' azi asta m�n�nci , pronosport !' �i uite a�a , azi a�a , m�ine a�a , c� se luase �i ea de g�nduri, �i era fric� s� nu sl�besc cumva. Am luat ghemul , deci am c�tigat experien��. Alt� dat� m-am dus la o firm� ca s�-mi trag gaze. Dar respectivul , dup� ce mi-a citit memoriul, mi l-a f�cut �i pe acesta ghem , �i am r�mas la �nc�lzirea cu lemne , c� a�a e �n fotbal. Depinde foarte mult cu cine joci , sau pe cine pariezi. Eu odat� am jucat cu un juc�tor senior- Ni�� Avram , care a primit �i d�nsul repro�uri grave , din partea so�iei, si care m� rugase s� fac ceva pentru juniorul s�u,ca s� nu mai piard�. S� nu fie trimis la fotbal de c�mp, ca s� r�m�n� la fotbalul de sal�, ca b�iat de mingi. Nu am �tiut cum s�-l servesc pe junior cu inspira�ia, �i atunci seniorul mi-a luat biletele �i banii - c� a�a e �n fotbal. De pild� un fost vecin al meu , la inceput eram egali peste tot. El juca la agen�ia x, eu jucam la agen�ia x, el dou� bilete , eu dou� bilete . Eu pierdeam , el pierdea ! Pe urm� , el c�tiga, eu pierdeam, avantaj el ! Eu joc simplu, el joc dublu. Eu 10 rezultate corecte , el 12 - avantaj el. Pe urm� eu aici cu 8 , el �n spatele agen�iei y, 10 ani , avantaj eu, c� a�a e �n fotbal. Mi-a aduc aminte �ntr-o alt� alt� partid�, un juc�tor cu o pozi�ie foarte bun� �n clasament, un fost arbitru, a trimis o minge afar� , l-a trimis pe un alt juc�tor afar� , pe portar afar� , pe antrenor afar�, bine frate, to�i out! to�i out! to�i out! S-a observat din tribune , respectivul a fost eliberat din lot �i a fost trimis pe tu�e , c� a�a e �n fotbal. Unii juc�tori se fac c� joac� fotbal , iar noi ne facem c� vrem s� c�tig�m , juc�m �i pierdem pe m�na lor - c� a�a e �n fotbal ! Mai am un shoot, pentru unii juniori, care nu pun m�na nici pe minge , nu pun m�na pe serviciu, nu pun m�na pe nimic ! Ciupesc de la papa dou� mingi pool bool, un pol �i un poolmool, �i pe tabela lor de marcaj , azi zero, m�ine zero, poi ce vor b�ie�ii �tia s� stea toat� via�a la 0-0 ? Ei sunt tot timpul contra serviciului !

Fosta membra 9am.ro

293 mesaje
Postat pe: 22 Octombrie 2012, ora 13:10

...daca ai fi fost la o mustata Salatiera de Argint, nu de cele 13 rezultate exacte din football, acum ai fi fost milionar in oioro , intrucat situatiile sunt complet parafrazate, pentru a nu spune copy/pastisate, poti xeroxa o bancnota de 100 oioroi pana realizezi meleoanele mult vistate.

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 22 Octombrie 2012, ora 13:23

Daca faci aluzie la paste /copy privind inspiratia de la Toma, afla ca am muncit sa-l scriu , pe cnd il ascultam , si apoi am facut readaptarea, la ce m[ durea pe mine. Daca nu a ie;it a;a cum am vrut ;si eu, nu am nici o vina. Nu am gasit alta rima!...

Fosta membra 9am.ro

293 mesaje
Postat pe: 22 Octombrie 2012, ora 13:29

...mmmdea, "noi muncim nu gandim" ! ...r"i"ma era in...

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 22 Octombrie 2012, ora 14:30

Minune mare!!!

Mama mea de 75 de ani, pe care am lasat-o la spital la tratamentul ei periodic, m-a sunat foarte vesela sa ma intrebe daca mai vreau cumva vreun fratior sau surioara..
Va dati seama emotii pe capul meu, ma gandeam ca mama e fecioara Maria reincarnata daca i-a iesit la analize ca e gravida!!!
...de fapt nu i-a iesit graviditate, dar miracolul e ca are uter, dupa 30 de ani de cand si-a luat adio de la el!
Traiasca sistemul medical romanesc!

Fosta membra 9am.ro

293 mesaje
Postat pe: 22 Octombrie 2012, ora 15:10

..."traiasca, infloreasca, si-ro-deasca"! ....contacteaza-i fugutza pe cei de la guiness book sa-ti omologheze si intregistre ceferticarea medicala impricinata si-o pui de-o perena notorietate historico-genealogica de o sa te invidieze toti icsulestii si icsulesele atat cat vor trai pe pamant, pana si marinica-rima mica- o sa te invidieze pentru un asemenea record

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 22 Octombrie 2012, ora 15:13

De la: 9am_761, la data 2012-10-22 15:10:19 ..."traiasca, infloreasca, si-ro-deasca"! ....contacteaza-i fugutza pe cei de la guiness book sa-ti omologheze si intregistre ceferticarea medicala impricinata si-o pui de-o perena notorietate historico-genealogica de o sa te invidieze toti icsulestii si icsulesele atat cat vor trai pe pamant, pana si marinica-rima mica- o sa te invidieze pentru un asemenea record

Ma duc sa il iau sa-l dau la inramat, altii moare si-asa n-are!!!

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 22 Octombrie 2012, ora 15:29

De la: _Ingrid, la data 2012-10-22 14:30:05Minune mare!!!

Mama mea de 75 de ani, pe care am lasat-o la spital la tratamentul ei periodic, m-a sunat foarte vesela sa ma intrebe daca mai vreau cumva vreun fratior sau surioara..
Va dati seama emotii pe capul meu, ma gandeam ca mama e fecioara Maria reincarnata daca i-a iesit la analize ca e gravida!!!
...de fapt nu i-a iesit graviditate, dar miracolul e ca are uter, dupa 30 de ani de cand si-a luat adio de la el!

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 22 Octombrie 2012, ora 15:32

Si la mine tot asa , medicii i-au spus Rodicai , ca nu o sa mai faca copi , dupa ce i-au extirpat o trompa. Dar dupa 5 ani a iesit Costi Roscoveata. Si asta ca a vrut el nu medicii.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Octombrie 2012, ora 16:07

De la: GRINGOS, la data 2012-10-22 15:29:01

stai, stai, nu ma capia ! ca doar nu i-a crescut un uter nou, dupa ce a fost extirpat ? nu se poate asa ceva ! au gresit medicii ! cine stie la ce s'or fi uitat sau, dinsa a avut uterul si nu a stiut !

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 22 Octombrie 2012, ora 17:43

Au spus de trompa nu de uter,...

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 22 Octombrie 2012, ora 17:58

De la: gabigabi2, la data 2012-10-22 16:07:25

stai, stai, nu ma capia ! ca doar nu i-a crescut un uter nou, dupa ce a fost extirpat ? nu se poate asa ceva ! au gresit medicii ! cine stie la ce s'or fi uitat sau, dinsa a avut uterul si nu a stiut !

Normal ca nu i-a crescut alt uter, pur si simplu se confirma ca analizele se fac la ghici, nu pe bune. Si n-au ghicit ca mama n-are uter.
Trist e ca aveam convingerea ca acolo e o unitate de incredere, sora-mea a venit din Suedia sa-si faca mamografie si alte analize importante...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Octombrie 2012, ora 18:04

De la: _Ingrid, la data 2012-10-22 17:58:54

Normal ca nu i-a crescut alt uter, pur si simplu se confirma ca analizele se fac la ghici, nu pe bune. Si n-au ghicit ca mama n-are uter.
Trist e ca aveam convingerea ca acolo e o unitate de incredere, sora-mea a venit din Suedia sa-si faca mamografie si alte analize importante...

si le bati si tu un pic obrazul, c-asa ar merita ?! poi, ce mama ma-sii de tratament pot da ei pe baza unor analize aiuritoare ?

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 22 Octombrie 2012, ora 18:08

De la: gabigabi2, la data 2012-10-22 18:04:25

si le bati si tu un pic obrazul, c-asa ar merita ?! poi, ce mama ma-sii de tratament pot da ei pe baza unor analize aiuritoare ?

As prefera o bazooka...

Fosta membra 9am.ro

293 mesaje
Postat pe: 22 Octombrie 2012, ora 21:22

...cu sau fara muntie ?

Fosta membra 9am.ro

293 mesaje
Postat pe: 22 Octombrie 2012, ora 21:24

De la: GRINGOS, la data 2012-10-22 15:32:41Si la mine tot asa , medicii i-au spus Rodicai , ca nu o sa mai faca copi , dupa ce i-au extirpat o trompa. Dar dupa 5 ani a iesit Costi Roscoveata. Si asta ca a vrut el nu medicii.

...c-asa o vrut ea cu tat-so, nu el.

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2012, ora 09:38

Ei , ... Nu e chiar a;a ! Nu e suficient sa vrea tasu sau masa! mai conteaza si ~el ~ sau ~ea ~ daca vrea sa traiasca. Este ce4va legat de asta pe care inca noi oamenii cu toata cultura noastra fantezista nu o sa o putem intelege. Ceva se intampla acolo in ~pantece ~ Este acel fluid de care ne leaga unii de altii. Si acel fluid e dovada ca noi avem viata de care ne leaga atatea . Jumatate e si voia lui. De ce credeti ca din sute de animale , foci , morse sau pinguini , puii deosebisc acel al ~n ~ -lea simt, de a recunoaste pe mama. La fel si la Rodica mea , din cate oracaituri erau acolo , pe al ficamii l-a recunoscut imediat. Ca a si intrebat-o asistenta : ~de unde stii ca e al tau ? ~ Iar ea a zis : ~ Stiu~...ASa ca .... de ce credeti ca unii nu ajung sa traiasca...? Sa stiti ca un copil indiferent de peste cate mari si tari ar fi tasu sau masa, pe care nu i-a cunoscut niciodata el va stii intotdeauna. E ceva special legat de el, sau de ea. Ca vorba aia : ~ Sangele apa nu se face ! ~Mai conteaza si dorinta copiilor de a fi sau a nu fi. Cu propia lui sau ei , constiinta il poate omori. Adica de a fi sau nu dorit. Poate unii si-l totusi doresc , si nu au parte de el - de copil. Si atunci ma intreb : ` ~Cine e de vina pentru toate astea ?~

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2012, ora 10:23

De la: _Ingrid, la data 2012-10-22 18:08:00
De la: gabigabi2, la data 2012-10-22 18:04:25

As prefera o bazooka...

beiii, ma-nspaiminti ai mei din familie au zis sa punem mina de la mina si sa ne luam si noi una

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2012, ora 10:25

De la: 9am_761, la data 2012-10-22 21:24:23
De la: GRINGOS, la data 2012-10-22 15:32:41Si la mine tot asa , medicii i-au spus Rodicai , ca nu o sa mai faca copi , dupa ce i-au extirpat o trompa. Dar dupa 5 ani a iesit Costi Roscoveata. Si asta ca a vrut el nu medicii.

...c-asa o vrut ea cu tat-so, nu el.

ba el , ca Sufletul hotaraste unde, cind si la cine vine !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2012, ora 10:27

De la: GRINGOS, la data 2012-10-23 09:38:21Ei , ... Nu e chiar a;a ! Nu e suficient sa vrea tasu sau masa! mai conteaza si ~el ~ sau ~ea ~ daca vrea sa traiasca. Este ce4va legat de asta pe care inca noi oamenii cu toata cultura noastra fantezista nu o sa o putem intelege. Ceva se intampla acolo in ~pantece ~ Este acel fluid de care ne leaga unii de altii. Si acel fluid e dovada ca noi avem viata de care ne leaga atatea . Jumatate e si voia lui. De ce credeti ca din sute de animale , foci , morse sau pinguini , puii deosebisc acel al ~n ~ -lea simt, de a recunoaste pe mama. La fel si la Rodica mea , din cate oracaituri erau acolo , pe al ficamii l-a recunoscut imediat. Ca a si intrebat-o asistenta : ~de unde stii ca e al tau ? ~ Iar ea a zis : ~ Stiu~...ASa ca .... de ce credeti ca unii nu ajung sa traiasca...? Sa stiti ca un copil indiferent de peste cate mari si tari ar fi tasu sau masa, pe care nu i-a cunoscut niciodata el va stii intotdeauna. E ceva special legat de el, sau de ea. Ca vorba aia : ~ Sangele apa nu se face ! ~Mai conteaza si dorinta copiilor de a fi sau a nu fi. Cu propia lui sau ei , constiinta il poate omori. Adica de a fi sau nu dorit. Poate unii si-l totusi doresc , si nu au parte de el - de copil. Si atunci ma intreb : ` ~Cine e de vina pentru toate astea ?~

nimeni, exista o legitate si-i zice Karma !

giovausaro

4610 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Octombrie 2012, ora 14:30

Sau in traducere libera-carmangerie

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2012, ora 15:03

De la: giovausaro, la data 2012-10-23 14:30:26Sau in traducere libera-carmangerie

ce-i cu carmangeria ?

giovausaro

4610 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Octombrie 2012, ora 17:14

Karma......ngerie ma joc si eu de-a cuvintele..ce? n-am voie?

Pagini: << 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti
Mergi la: