back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti

Pagini: << 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 >> Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Septembrie 2012, ora 01:08

E hazlie poza ta cu Marin.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2012, ora 01:11

De la: nastasemihail, la data 2012-09-29 01:08:57E hazlie poza ta cu Marin.
Aham...dar Dacia hibrid nu-ti place?

Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2012, ora 07:48

De la: GRINGOS, la data 2012-09-28 20:10:11Bre tanti Gabi, eu nu m� joc de-a Dumnezeu. Dac� vreau s� știu mai multe �nseamn� c� m� joc de-a Dumnezeu? Vreți s� aplic�m cele din timpuri unde oamenii st�teau �n neștinț� și �n� intuneric ? �Mata cred c� nu mi-ai citit poveștile mele de pe blog, și celelalte , teme de acolo. Eu oricum nu o s� pot da viaț� cuiva. pentru c� �ns�și viața vine de undeva de � sus� . Unde cineva ne iubește, mai mult sau ,mai puțin. Acel fluid de �unde� pe care doar unii le percep, ar veni de undeva ,și nu se pot copia sau �nlocui. C� e ceva ce vine ca niște unde ce ne cuprinde pe toți, și avem viaț� ne mișc�m și ...facem numai prosti. Faptul c� suntem aduși de medici la viaț� este � norocul � nostru. C� nu s-a � �ntrerupt � �nc� continuitatea vieții. .

de acord, dar nu trebuie sa te superi ca te-am intrebat daca vrei sa te JOCI de'a Dumnezeu, caci a fost raspunsul la ce-ai spus tu : c-ai vrea si tu tehnica asta a INvierii !

din experienta mea , ca am si eu un pic de cunostinta despre bioenergie, am inteles ca NU e bine nici ptr. cel care o practica si nici ptr. cel care o primeste, caci se intervine astfel in ciclul karmic, evident cu consecinte ...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2012, ora 07:50

De la: _Ingrid, la data 2012-09-29 01:11:09

ba da, dar poza cu Marin si braga n-am vazut-o ! ia sa -ti fac o vizita

Fosta membra 9am.ro

3068 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 29 Septembrie 2012, ora 08:11

lipseste cea tip elicopter

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2012, ora 08:22

De la: sandu60, la data 2012-09-29 08:11:45

lipseste cea tip elicopter

Probabil e in lucru

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 29 Septembrie 2012, ora 09:21

Hmmmm... Ai v�zut Cami c� am ajuns de r�sul satului? Știam eu de ce am vrut �nt�i eu s� m� uit la ea. Mai bine o puneam și pe v�nz�toare s� ne fac� la am�ndoi o poz�. Cel puțin nu eram singur.... Glumeam ! Dar nu e niici o problem� ! O truchez imediat! Te pun și pe tine al�turi de mine �n poz�....dac� vrei ....?

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2012, ora 09:30

De la: GRINGOS, la data 2012-09-29 09:21:35Hmmmm... Ai v�zut Cami c� am ajuns de r�sul satului? Știam eu de ce am vrut �nt�i eu s� m� uit la ea. Mai bine o puneam și pe v�nz�toare s� ne fac� la am�ndoi o poz�. Cel puțin nu eram singur.... Glumeam ! Dar nu e niici o problem� ! O truchez imediat! Te pun și pe tine al�turi de mine �n poz�....dac� vrei ....?

Ne invidiaza lumea, mai! tu te uiti cu drag la mine, eu ma uit cu drag la braga, ei stau si chibiteaza

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2012, ora 09:51

Eu de abia acu m-am uitat atent la pozele tale. Și mi se par realizabile. La cea cu elicile, trebuie dimensionate mai bine m�rimea elicilor, �n rest realizabil�. Dac� �i pui și motor... pe ap�, e super ! E amfibie !Pe apa�.Cea ca trenul... e discutabil�. dar av�nd �n vedere c� au redus �știa trenurile de c�l�tori , e bine venit�, numai ca s� nu vin� un alt tren din faț�. S� ști c� și pe mine m-a pasionat asemenea construcții de mic. Am fost și la casa Pionerilor. Dar nu prea mult c� ... stric�, asta din cauza tatei sau mai bine zis a mamei.care nu vedea cu ochi buni � realiz�rile � mele. sau mai bine zis ideeile mele. Și eu visam s� fac o mașin� amfibie , care s� str�bat� toate cele trei medii. dar am r�mas cu mediile!....Dar dac� tot vrei s�-ți modernizezi mașina, atunci pune-i o elice mare �n coad�. Și o transformi �n hidroglisor. O elice sus și ai și elicoptewr. E mașina perfect� pentru ziua de azi, �n condițiile actuale de economie și forfot� pe str�zi. Mai este loc doar �n aer. P�n� �ntr-o zi !...

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2012, ora 09:57

De la: GRINGOS, la data 2012-09-29 09:51:23Eu de abia acu m-am uitat atent la pozele tale. Și mi se par realizabile. La cea cu elicile, trebuie dimensionate mai bine m�rimea elicilor, �n rest realizabil�. Dac� �i pui și motor... pe ap�, e super ! E amfibie !Pe apa�.Cea ca trenul... e discutabil�. dar av�nd �n vedere c� au redus �știa trenurile de c�l�tori , e bine venit�, numai ca s� nu vin� un alt tren din faț�. S� ști c� și pe mine m-a pasionat asemenea construcții de mic. Am fost și la casa Pionerilor. Dar nu prea mult c� ... stric�, asta din cauza tatei sau mai bine zis a mamei.care nu vedea cu ochi buni � realiz�rile � mele. sau mai bine zis ideeile mele. Și eu visam s� fac o mașin� amfibie , care s� str�bat� toate cele trei medii. dar am r�mas cu mediile!....Dar dac� tot vrei s�-ți modernizezi mașina, atunci pune-i o elice mare �n coad�. Și o transformi �n hidroglisor. O elice sus și ai și elicoptewr. E mașina perfect� pentru ziua de azi, �n condițiile actuale de economie și forfot� pe str�zi. Mai este loc doar �n aer. P�n� �ntr-o zi !...

Sunt facute de studentii de la Universitatea Ovidius din Constanta...se vede ca s-au distrat copios. Elicile sunt mai de decor, oricum masina sta pe un catamaran
Dar o Skodicoptera mi-ar fi de mare folos si mie in Bucuresti

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2012, ora 11:11

Eu dac� o s�-mi iau vreodat� mașin� , �mi iau una cu tracțiune electric�. Poate se rezolv� și problema greut�ții acumulatoarelor, și �i pun și elice. Tot am vruteu s� fac biciclet� zbur�toare �n armat�, dar ... Așa c� la priza de putere cuplez un ax prin intermediul unei cuti de vitez� multiplicatoare... și gata Daciacopterul e gata ! Parc� m� și v�d c� peste 10 ani o s� m� plimb cu ea prin București...Pe deasupra pasajelor, și lacurile Colentina, Tei, Her�str�u, Pantelimon, etc ...

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2012, ora 11:20

De la: gabigabi2, la data 2012-09-29 07:48:18
De la: GRINGOS, la data 2012-09-28 20:10:11Bre tanti Gabi, eu nu m� joc de-a Dumnezeu. Dac� vreau s� știu mai multe �nseamn� c� m� joc de-a Dumnezeu? Vreți s� aplic�m cele din timpuri unde oamenii st�teau �n neștinț� și �n� intuneric ? �Mata cred c� nu mi-ai citit poveștile mele de pe blog, și celelalte , teme de acolo. Eu oricum nu o s� pot da viaț� cuiva. pentru c� �ns�și viața vine de undeva de � sus� . Unde cineva ne iubește, mai mult sau ,mai puțin. Acel fluid de �unde� pe care doar unii le percep, ar veni de undeva ,și nu se pot copia sau �nlocui. C� e ceva ce vine ca niște unde ce ne cuprinde pe toți, și avem viaț� ne mișc�m și ...facem numai prosti. Faptul c� suntem aduși de medici la viaț� este � norocul � nostru. C� nu s-a � �ntrerupt � �nc� continuitatea vieții. .

de acord, dar nu trebuie sa te superi ca te-am intrebat daca vrei sa te JOCI de'a Dumnezeu, caci a fost raspunsul la ce-ai spus tu : c-ai vrea si tu tehnica asta a INvierii !

din experienta mea , ca am si eu un pic de cunostinta despre bioenergie, am inteles ca NU e bine nici ptr. cel care o practica si nici ptr. cel care o primeste, caci se intervine astfel in ciclul karmic, evident cu consecinte ...

Doamna Gabi Gabi2, pentru c� trebuie s� recunosc c� sunteți totuși o doamn�, asta așa ca s� v� simțiți � cigulit� � cum zicea fic�-mea- m�gulit� adic�. Eu nu vreau dec�t s� descifrez sau s� descop�r taina lungirii vieții. C� v�d c� �n biblie se vorbește �ntr-una despre asta. C� Noe a tr�it 600 de ani , c� X , a tr�it y ani etc. Oare chiar era adev�rat? Probabil c� cei �n cauz� care cred c� ne-au modificat, ne-au dat și taina prelungirii vieții, c� doar erau și ei interesați de asta. C� pe parcurs s-a cam pierdut gena, asta este alceva. Dar cred c� ea totuși exist� , dar ar trebui, activat� iar. Oare cine nu ar vrea s� tr�iasc� iar m�car 3-4 sute de ani ? Sau poate nu ? - Cine știe. la cum se pune problema azi , cred c� le-a cam pierit rom�nilor pofta sau cheful de viaț�. Mai bine 50 de ani buni , dec�t 100 proști.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2012, ora 16:08

De la: GRINGOS, la data 2012-09-29 11:20:28
De la: gabigabi2, la data 2012-09-29 07:48:18

Doamna Gabi Gabi2, pentru c� trebuie s� recunosc c� sunteți totuși o doamn�, asta așa ca s� v� simțiți � cigulit� � cum zicea fic�-mea- m�gulit� adic�. Eu nu vreau dec�t s� descifrez sau s� descop�r taina lungirii vieții. C� v�d c� �n biblie se vorbește �ntr-una despre asta. C� Noe a tr�it 600 de ani , c� X , a tr�it y ani etc. Oare chiar era adev�rat? Probabil c� cei �n cauz� care cred c� ne-au modificat, ne-au dat și taina prelungirii vieții, c� doar erau și ei interesați de asta. C� pe parcurs s-a cam pierdut gena, asta este alceva. Dar cred c� ea totuși exist� , dar ar trebui, activat� iar. Oare cine nu ar vrea s� tr�iasc� iar m�car 3-4 sute de ani ? Sau poate nu ? - Cine știe. la cum se pune problema azi , cred c� le-a cam pierit rom�nilor pofta sau cheful de viaț�. Mai bine 50 de ani buni , dec�t 100 proști.

exact : decit o suta prosti sau inutili , mai bine 50 ani de viata implinita !

eu nu vreau sa traiesc mai mult decit mi-e ata pe mosor si ea , la modul ideal , se pare ca ar fi de 120 ani .... traim in vibratia cifrei 12 - avem 12 luni intrun an ; 12 ore de zi si 12 de noapte ; oamenii din vechime traiau in alta vibratie si aceea le permitea o viata mai lunga ....asta pare a fi o explicatie ! dar, uita-te si tu la cum se sufoca lumea asta cu cei 7 mild de locuitori ....uita-te la criza provocata de asta si, inca nu-i nimic fata de ce va sa fie ....a prelungi viata e o dorinta provenita doar din frica de moarte a ateilor ....credinciosii nu au aceasta teama si nu-si doresc mai mult decit le DA dumnezeu , caci Stiu ca Viata NU se termina aici !

P.S
nu mi-a placut adaosul cu " ciugulitul " ! nu sunt un om vanitos si nu-mi trebuie o asemenea apreciere daca-i nesincera ! daca NU cred ca cineva e o doamna/ domn. NU SPUN ASA CEVA ! decit sa spun o minciuna, mai bine tac !

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2012, ora 17:18

Ce s� �nțeleg ? C� nu meritați aprecierea mea , sau c� nu credeți c� am fost sincer ?Sau nu mai aveți incredere �n nimeni �n ziua de azi. Eu am vrut s� v� fac un compliment, dar dac� nu trebuie nu trebuie . gata M-am prins !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2012, ora 19:01

De la: GRINGOS, la data 2012-09-29 17:18:42Ce s� �nțeleg ? C� nu meritați aprecierea mea , sau c� nu credeți c� am fost sincer ?Sau nu mai aveți incredere �n nimeni �n ziua de azi. Eu am vrut s� v� fac un compliment, dar dac� nu trebuie nu trebuie . gata M-am prins !

domnule, ai spus " asta asa, ca sa va simtiti ciugulita " ! si eu ce am spus ? ca daca mi-ati spus ca-s o doamna Doar ca sa ma simt magulita, dorind sa-mi faci un compliment , mai bine nu -mi spui nimic, e mai corect asa !....adica pledez ptr sinceritate !

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2012, ora 20:15

Oare cat o s� mai mearg� cu minciuna și dezinformarea? De ce oare s-a ar�tat pe o mulțime de posturi TV , c� agricultura noastr� e la p�m�nt , c� prin unele locuri nu a plouat , și c� este afectat� producția de gr�u , porumb etc. Dac� cea de gr�u nu sunt convins , c� lucrurile stau chiar așa ,- vorba lui Pristanda : � Poate unul dou� s� le fi d�r�mat v�ntul ...� la cea de porumb lucrurile nu stau chiar așa. Ne-am �nv�țat s� credem tot ce ni se arat� sau ofer� la TV-uri. Ne mint �n continuare și ele. De alfel ne-a mințit �ntodeauna dec�nd au ap�rut. Și au f�cut și ele o afacere gras� din asta. Minciun� și iar minciun�! Dar p�n� c�nd ? Multe din scenarii . filme sunt contraf�cute. Se lipesc dou� cadre de film , și se dau la infinit.Ca s� vezi drag� doamne, ce r�u o ducem noi. sau cum se multiplic� zece oamnei , transform�ndu-i �ntr-o oaste , la scenele așa zise culte cu minuni , unde popa pune pe drumuri o imens� mulțime de oamnei așa zisi credincioși. Numai farse ! Dar de ce se ascunde adev�rul? C�nd v�d c� piețile din Galați abund� de p�pușoi sau știuleți de porumb, așa de grași și frumoși. �ia unde au crescut nu tot pe p�m�ntul nostru ? C� nu cred c� � amicii � noștrii , cei certați cu munca, ar avea cultivat așa ceva, i-au adus de pe Marte sau Lun�. Așa cum nu a plouat �n alte p�rți , nici la noi nu a plouat. Fiecare s-a descurcat cum a putut. Dar nu trebuie s� și generaliz�m. Eu nu zic c� erau și popușoi mai jig�riți , da , la margine , dar �n rest ? Și pentru asta , gata , s-a dat alarma! O s� avem prețuri mari, care alții de abia așteapt�. Și v�d c� s-a f�cut și se face un obicei din asta. mereu se g�sesc motive, ba , benzina , ba gazele, ba focul... o s�-l �nvinuim și pe Prometeu, �ntr-o zi , care ne-a dat focul , ca s� ne i-a și el dob�nd�.sau TVA!

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2012, ora 21:32

Hmmm...! Logodn� obligatorie. Adev�rat� minune .

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2012, ora 21:46

De la: GRINGOS, la data 2012-10-04 21:32:30Hmmm...! Logodn� obligatorie. Adev�rat� minune .
??? ce logodna?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2012, ora 21:55

Fructele, strugurii, dovlecii, s-au facut in cantitate f mare.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2012, ora 22:02

De la: nastasemihail, la data 2012-10-04 21:55:00Fructele, strugurii, dovlecii, s-au facut in cantitate f mare.

Silviu zicea ca alea mari s-au facut, alea mici nu prea...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2012, ora 23:33

De la: _Ingrid, la data 2012-10-04 22:02:23
De la: nastasemihail, la data 2012-10-04 21:55:00Fructele, strugurii, dovlecii, s-au facut in cantitate f mare.

Silviu zicea ca alea mari s-au facut, alea mici nu prea...

E, daca a zis Silviu.

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2012, ora 09:52

De la: _Ingrid, la data 2012-10-04 21:46:34
De la: GRINGOS, la data 2012-10-04 21:32:30Hmmm...! Logodn� obligatorie. Adev�rat� minune .
??? ce logodna?

Cum nu ai auzit ? Nici nu-ți trece prin g�nd , conița mea ? Ei afl� c� popii nu mai vor ca noi s� ne mai logodim f�r� știrea lor. C� �nt�i trebuie s� trecem pe la ei și apoi dup� la ...prim�rie.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2012, ora 17:17

De la: GRINGOS, la data 2012-10-05 09:52:11
??? ce logodna?

Cum nu ai auzit ? Nici nu-ți trece prin g�nd , conița mea ? Ei afl� c� popii nu mai vor ca noi s� ne mai logodim f�r� știrea lor. C� �nt�i trebuie s� trecem pe la ei și apoi dup� la ...prim�rie.

Eu am auzit invers. Vor ca logodna sa se faca odata cu casatoria si numai dupa ce s-a incheiat casatoria civila. Nu inteleg rostul logodnei.

Eu am fost logodita cu un baiat cu care nici prin cap nu-mi trecea sa ma marit, si m-am maritat cu unul cu care nici nu fusese vorba de vreo logodna.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2012, ora 17:18

??? ce logodna?

Cum nu ai auzit ? Nici nu-ți trece prin g�nd , conița mea ? Ei afl� c� popii nu mai vor ca noi s� ne mai logodim f�r� știrea lor. .

Cred ca si sotii nostri s-ar opune...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2012, ora 17:36

De la: _Ingrid, la data 2012-10-05 17:17:30
??? ce logodna?

Eu am auzit invers. Vor ca logodna sa se faca odata cu casatoria si numai dupa ce s-a incheiat casatoria civila. Nu inteleg rostul logodnei.

Eu am fost logodita cu un baiat cu care nici prin cap nu-mi trecea sa ma marit, si m-am maritat cu unul cu care nici nu fusese vorba de vreo logodna.

nu-i nici asa !
au spus ca nu -i mai vor logodi pe tineri pina nu aduc dovada ca au depus actele de casatorie, la primarie !
si asta ptr ca, probabil , ca multi se logodeau si traiau in " semilegalitate " si duhovniceasca, dar si laica ani intregi , adica nici casatoriti ,nici necasatoriti !
desigur, logodna presupunea un timp de cunoastere a tinerilor , cam de 1 an era termenul pina la casatorie, timp in care se si puteau desparti daca ajungeau la concluzia ca nu merge legatura lor !

dar de ce te-ai logodit daca nu aveai de gind sa te mariti cu el ? familia ti-a impus ?

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2012, ora 20:46

Afaceri , Afaceri și iar Afaceri! Toat� lumea fac,sau se fac c� au afaceri. Unele sunt afaceri cu gust , profitabile și bine venite. Alții se fac numai c� fac afaceri. La � umbra � unor firme fantom�, la care existența lor nu este luat� �n considerare sau �n serios. �n ziua de azi s-a ajuns s� se fac� afaceri din absolut orice ! Din ape vindec�toare , pietre cu puteri t�m�duitoare, așa ziși doctori vindec�tori peste noapte, din medicamnete contraf�cute, sau chiar și expirate, din produse agricole, din fier vechi. Și asta e cea mai profitabil� afacere la ora asta. Mi de grup�ri bine organizate �și desf�șoar� activitatea sub ochii �ng�duitori ai reprezentanților statului, care tocmai ei ar trebui s� dea exemplu de ordine și disciplin�. Dar nu o fac fie din fric� fie din cauza corupției. Pe ei nu-i �ntreab� nimeni de s�n�tate? De felul cum ar trebui s�-și fac� treaba , ca aceste grup�ri mafiote s� dispar�? S� fie anihilate �nc� din faș�? Și lucrurile nu se opresc aici. Se mai face � afacere � și din muzic�. Da , da ! Unii � Nu dorm � și c�știg� bani. Muzic�, ce nu este �nțeleas� cum trebuie și asta, c� nu mulți o �nțeleg bine și corect. Lor dac� le g�dil� urechile �n mod pl�cut � �nseamn� c� asta se cheam� muzic�. Muzica trebuie �nțeleas�. S� o simți ! S� știi c�nd te cuprinde . Trebuie s� izvorasc� din suflet. Numai atunci o tr�iești ! Dar ce conteaz� ? S� ias� bani , ce conteaz� cum sun�? Muzica de ast�zi s-a stricat. Numai este ce a fost odinioar�.. Sunt mulți tineri care vor �ntradev�r s� fac� muzic� , c� o simt, dar nu sunt �ncurajați de nimeni. Și asta și din cauza c� acele personalit�ți nu au bani dar dac� ceilați au bani .... ce s� mai zicem? Pentru ei , mai bine s-ar promova influența oriental� , american� , și de petrecere, - petrecere r�u �nțeleas�. Nici muzica din folclorul nostru nu mai este ce era odat�. S-a stricat și ea. Toți au luat-o pe �nfluiența� oriental�- t�r�g�nare și f�r� nici un pic de linie melodic�. Ca s� nu mai spunem de text. De la sfidare, ce se las� a se �nțelege din c�ntecele f�cute de maneliști, b�t�irea pe scen� , dezbr�cați mai mult sau mai puțin , atenția fiind atras� de � c�nt�rețe � și nu de muzic�, dar i se zice - � muzic� ! Și culmin�nd cu formații de muzic� petrec�reaț� unde se promoveaz� violența și indecența, prin textele lor. Așa de pild�- Formația Azur de la Galați la care unele c�ntece au un text ce nu le fac cinste și nu sunt un exemplu bun de urmat. Ei promoveaz� violența, �n textele lor. Le d� un exemplu prost, la tineretul �sta de azi , care și așa e foarte agresiv. Și ne mai mir�m de ce se fac at�tea crime? Un astfel de exemplu este și , așa zisul c�ntec � Cu toporul și cuțitul � de la formașia Zorile. Oare organele �n drept de ce nu �și fac treaba , ca s� nu promoveze astfel de c�ntece cu texte violente. Nu mai spun de textele pip�rate cu prosti! Nu verific� șau monitorizeaz� chiar nimeni ? Se fac și ei c� plou�? Pentru ei banii sunt mai importanți dec�t educația muzical�? Niște amatori care nu au nici Conservatorul , dar se cred mari muzicieni peste noapte! Ar trebui �nterzise asemenea exemple de c�ntece ce nu ne fac cinste . Și a celor care nu au nici o preg�tire muzical�. Așa am ajuns de r�sul Europei și a altor state. C� se inchide ochii la toate și la tot. Și atunci v� �ntreb : Cine e de vin� ? Nu cumva tot statul �n frunte cu guvernul, care � doarme � �mpreun� și cu cei de la Conect ?

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2012, ora 08:49

Good Morning ! V-ați sculat? Ai v�zut c� orice minune nu ține dec�t 3 zile ? Poza mea a �nceput s� scad� din sondaje. V�d c� au c�utare � pașii spre cer ...�E mai la mod� acu...

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2012, ora 10:58

De la: GRINGOS, la data 2012-10-06 08:49:23 Good Morning ! V-ați sculat? Ai v�zut c� orice minune nu ține dec�t 3 zile ? Poza mea a �nceput s� scad� din sondaje. V�d c� au c�utare � pașii spre cer ...�E mai la mod� acu...

Ba nici vorba, vad ca desi a trecut saptamana de afisare la comunitate, ea continua sa stranga vizualizari..ma pui pe ganduri, Marine
Si cat a stat afisata a strans mai multe decat alte poze care au fost varf de top.

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2012, ora 11:48

Aha ! Am priceput! Poi s�-mi dai pentru rat�... Cred c� rata era și mai mare dac� erai și tu prin preajm�.

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2012, ora 11:48

Aha ! Am priceput! Poi s�-mi dai pentru rat�... Cred c� rata era și mai mare dac� erai și tu prin preajm�.

Pagini: << 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti
Mergi la: