Info
x
Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Septembrie 2012, ora 01:08
E hazlie poza ta cu Marin.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Septembrie 2012, ora 01:11
De la: nastasemihail, la data 2012-09-29 01:08:57E hazlie poza ta cu Marin.Aham...dar Dacia hibrid nu-ti place? Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 29 Septembrie 2012, ora 07:48
De la: GRINGOS, la data 2012-09-28 20:10:11Bre tanti Gabi, eu nu m� joc de-a Dumnezeu. Dac� vreau s� știu mai multe �nseamn� c� m� joc de-a Dumnezeu? Vreți s� aplic�m cele din timpuri unde oamenii st�teau �n neștinț� și �n� intuneric ? �Mata cred c� nu mi-ai citit poveștile mele de pe blog, și celelalte , teme de acolo. Eu oricum nu o s� pot da viaț� cuiva. pentru c� �ns�și viața vine de undeva de � sus� . Unde cineva ne iubește, mai mult sau ,mai puțin. Acel fluid de �unde� pe care doar unii le percep, ar veni de undeva ,și nu se pot copia sau �nlocui. C� e ceva ce vine ca niște unde ce ne cuprinde pe toți, și avem viaț� ne mișc�m și ...facem numai prosti. Faptul c� suntem aduși de medici la viaț� este � norocul � nostru. C� nu s-a � �ntrerupt � �nc� continuitatea vieții. . de acord, dar nu trebuie sa te superi ca te-am intrebat daca vrei sa te JOCI de'a Dumnezeu, caci a fost raspunsul la ce-ai spus tu : c-ai vrea si tu tehnica asta a INvierii ! din experienta mea , ca am si eu un pic de cunostinta despre bioenergie, am inteles ca NU e bine nici ptr. cel care o practica si nici ptr. cel care o primeste, caci se intervine astfel in ciclul karmic, evident cu consecinte ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Septembrie 2012, ora 07:50
De la: _Ingrid, la data 2012-09-29 01:11:09De la: nastasemihail, la data 2012-09-29 01:08:57E hazlie poza ta cu Marin.Aham...dar Dacia hibrid nu-ti place? ba da, dar poza cu Marin si braga n-am vazut-o ! ia sa -ti fac o vizita
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3068 mesaje Membru din: 30/04/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 29 Septembrie 2012, ora 08:11
De la: _Ingrid, la data 2012-09-29 01:11:09De la: nastasemihail, la data 2012-09-29 01:08:57E hazlie poza ta cu Marin.Aham...dar Dacia hibrid nu-ti place? lipseste cea tip elicopter
|
Postat pe: 29 Septembrie 2012, ora 08:22
De la: sandu60, la data 2012-09-29 08:11:45De la: _Ingrid, la data 2012-09-29 01:11:09De la: nastasemihail, la data 2012-09-29 01:08:57E hazlie poza ta cu Marin.Aham...dar Dacia hibrid nu-ti place? Probabil e in lucru
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 1478 mesaje Membru din: 30/03/2011 Oras: Galati |
Postat pe: 29 Septembrie 2012, ora 09:21
Hmmmm... Ai v�zut Cami c� am ajuns de r�sul satului? Știam eu de ce am vrut �nt�i eu s� m� uit la ea. Mai bine o puneam și pe v�nz�toare s� ne fac� la am�ndoi o poz�. Cel puțin nu eram singur....
Glumeam ! Dar nu e niici o problem� ! O truchez imediat! Te pun și pe tine al�turi de mine �n poz�....dac� vrei ....?
|
Postat pe: 29 Septembrie 2012, ora 09:30
De la: GRINGOS, la data 2012-09-29 09:21:35Hmmmm... Ai v�zut Cami c� am ajuns de r�sul satului? Știam eu de ce am vrut �nt�i eu s� m� uit la ea. Mai bine o puneam și pe v�nz�toare s� ne fac� la am�ndoi o poz�. Cel puțin nu eram singur.... Ne invidiaza lumea, mai! tu te uiti cu drag la mine, eu ma uit cu drag la braga, ei stau si chibiteaza
|
|
|
|
|
Postat pe: 29 Septembrie 2012, ora 09:51
Eu de abia acu m-am uitat atent la pozele tale. Și mi se par realizabile. La cea cu elicile, trebuie dimensionate mai bine m�rimea elicilor, �n rest realizabil�. Dac� �i pui și motor... pe ap�, e super ! E amfibie !Pe apa�.Cea ca trenul... e discutabil�. dar av�nd �n vedere c� au redus �știa trenurile de c�l�tori , e bine venit�, numai ca s� nu vin� un alt tren din faț�. S� ști c� și pe mine m-a pasionat asemenea construcții de mic. Am fost și la casa Pionerilor. Dar nu prea mult c� ... stric�, asta din cauza tatei sau mai bine zis a mamei.care nu vedea cu ochi buni � realiz�rile � mele. sau mai bine zis ideeile mele. Și eu visam s� fac o mașin� amfibie , care s� str�bat� toate cele trei medii. dar am r�mas cu mediile!....Dar dac� tot vrei s�-ți modernizezi mașina, atunci pune-i o elice mare �n coad�. Și o transformi �n hidroglisor. O elice sus și ai și elicoptewr. E mașina perfect� pentru ziua de azi, �n condițiile actuale de economie și forfot� pe str�zi. Mai este loc doar �n aer. P�n� �ntr-o zi !...
|
Postat pe: 29 Septembrie 2012, ora 09:57
De la: GRINGOS, la data 2012-09-29 09:51:23Eu de abia acu m-am uitat atent la pozele tale. Și mi se par realizabile. La cea cu elicile, trebuie dimensionate mai bine m�rimea elicilor, �n rest realizabil�. Dac� �i pui și motor... pe ap�, e super ! E amfibie !Pe apa�.Cea ca trenul... e discutabil�. dar av�nd �n vedere c� au redus �știa trenurile de c�l�tori , e bine venit�, numai ca s� nu vin� un alt tren din faț�. S� ști c� și pe mine m-a pasionat asemenea construcții de mic. Am fost și la casa Pionerilor. Dar nu prea mult c� ... stric�, asta din cauza tatei sau mai bine zis a mamei.care nu vedea cu ochi buni � realiz�rile � mele. sau mai bine zis ideeile mele. Și eu visam s� fac o mașin� amfibie , care s� str�bat� toate cele trei medii. dar am r�mas cu mediile!....Dar dac� tot vrei s�-ți modernizezi mașina, atunci pune-i o elice mare �n coad�. Și o transformi �n hidroglisor. O elice sus și ai și elicoptewr. E mașina perfect� pentru ziua de azi, �n condițiile actuale de economie și forfot� pe str�zi. Mai este loc doar �n aer. P�n� �ntr-o zi !... Sunt facute de studentii de la Universitatea Ovidius din Constanta...se vede ca s-au distrat copios. Elicile sunt mai de decor, oricum masina sta pe un catamaran Dar o Skodicoptera mi-ar fi de mare folos si mie in Bucuresti
|
|
Postat pe: 29 Septembrie 2012, ora 11:11
Eu dac� o s�-mi iau vreodat� mașin� , �mi iau una cu tracțiune electric�. Poate se rezolv� și problema greut�ții acumulatoarelor, și �i pun și elice. Tot am vruteu s� fac biciclet� zbur�toare �n armat�, dar ... Așa c� la priza de putere cuplez un ax prin intermediul unei cuti de vitez� multiplicatoare... și gata Daciacopterul e gata ! Parc� m� și v�d c� peste 10 ani o s� m� plimb cu ea prin București...Pe deasupra pasajelor, și lacurile Colentina, Tei, Her�str�u, Pantelimon, etc ...
|
Postat pe: 29 Septembrie 2012, ora 11:20
De la: gabigabi2, la data 2012-09-29 07:48:18De la: GRINGOS, la data 2012-09-28 20:10:11Bre tanti Gabi, eu nu m� joc de-a Dumnezeu. Dac� vreau s� știu mai multe �nseamn� c� m� joc de-a Dumnezeu? Vreți s� aplic�m cele din timpuri unde oamenii st�teau �n neștinț� și �n� intuneric ? �Mata cred c� nu mi-ai citit poveștile mele de pe blog, și celelalte , teme de acolo. Eu oricum nu o s� pot da viaț� cuiva. pentru c� �ns�și viața vine de undeva de � sus� . Unde cineva ne iubește, mai mult sau ,mai puțin. Acel fluid de �unde� pe care doar unii le percep, ar veni de undeva ,și nu se pot copia sau �nlocui. C� e ceva ce vine ca niște unde ce ne cuprinde pe toți, și avem viaț� ne mișc�m și ...facem numai prosti. Faptul c� suntem aduși de medici la viaț� este � norocul � nostru. C� nu s-a � �ntrerupt � �nc� continuitatea vieții. . Doamna Gabi Gabi2, pentru c� trebuie s� recunosc c� sunteți totuși o doamn�, asta așa ca s� v� simțiți � cigulit� � cum zicea fic�-mea- m�gulit� adic�. Eu nu vreau dec�t s� descifrez sau s� descop�r taina lungirii vieții. C� v�d c� �n biblie se vorbește �ntr-una despre asta. C� Noe a tr�it 600 de ani , c� X , a tr�it y ani etc. Oare chiar era adev�rat? Probabil c� cei �n cauz� care cred c� ne-au modificat, ne-au dat și taina prelungirii vieții, c� doar erau și ei interesați de asta. C� pe parcurs s-a cam pierdut gena, asta este alceva. Dar cred c� ea totuși exist� , dar ar trebui, activat� iar. Oare cine nu ar vrea s� tr�iasc� iar m�car 3-4 sute de ani ? Sau poate nu ? - Cine știe. la cum se pune problema azi , cred c� le-a cam pierit rom�nilor pofta sau cheful de viaț�. Mai bine 50 de ani buni , dec�t 100 proști. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Septembrie 2012, ora 16:08
De la: GRINGOS, la data 2012-09-29 11:20:28De la: gabigabi2, la data 2012-09-29 07:48:18De la: GRINGOS, la data 2012-09-28 20:10:11Bre tanti Gabi, eu nu m� joc de-a Dumnezeu. Dac� vreau s� știu mai multe �nseamn� c� m� joc de-a Dumnezeu? Vreți s� aplic�m cele din timpuri unde oamenii st�teau �n neștinț� și �n� intuneric ? �Mata cred c� nu mi-ai citit poveștile mele de pe blog, și celelalte , teme de acolo. Eu oricum nu o s� pot da viaț� cuiva. pentru c� �ns�și viața vine de undeva de � sus� . Unde cineva ne iubește, mai mult sau ,mai puțin. Acel fluid de �unde� pe care doar unii le percep, ar veni de undeva ,și nu se pot copia sau �nlocui. C� e ceva ce vine ca niște unde ce ne cuprinde pe toți, și avem viaț� ne mișc�m și ...facem numai prosti. Faptul c� suntem aduși de medici la viaț� este � norocul � nostru. C� nu s-a � �ntrerupt � �nc� continuitatea vieții. . exact : decit o suta prosti sau inutili , mai bine 50 ani de viata implinita ! eu nu vreau sa traiesc mai mult decit mi-e ata pe mosor si ea , la modul ideal , se pare ca ar fi de 120 ani .... traim in vibratia cifrei 12 - avem 12 luni intrun an ; 12 ore de zi si 12 de noapte ; oamenii din vechime traiau in alta vibratie si aceea le permitea o viata mai lunga ....asta pare a fi o explicatie ! dar, uita-te si tu la cum se sufoca lumea asta cu cei 7 mild de locuitori ....uita-te la criza provocata de asta si, inca nu-i nimic fata de ce va sa fie ....a prelungi viata e o dorinta provenita doar din frica de moarte a ateilor ....credinciosii nu au aceasta teama si nu-si doresc mai mult decit le DA dumnezeu , caci Stiu ca Viata NU se termina aici ! P.S nu mi-a placut adaosul cu " ciugulitul " ! nu sunt un om vanitos si nu-mi trebuie o asemenea apreciere daca-i nesincera ! daca NU cred ca cineva e o doamna/ domn. NU SPUN ASA CEVA ! decit sa spun o minciuna, mai bine tac ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Septembrie 2012, ora 17:18
Ce s� �nțeleg ? C� nu meritați aprecierea mea , sau c� nu credeți c� am fost sincer ?Sau nu mai aveți incredere �n nimeni �n ziua de azi. Eu am vrut s� v� fac un compliment, dar dac� nu trebuie nu trebuie . gata M-am prins !
|
Postat pe: 29 Septembrie 2012, ora 19:01
De la: GRINGOS, la data 2012-09-29 17:18:42Ce s� �nțeleg ? C� nu meritați aprecierea mea , sau c� nu credeți c� am fost sincer ?Sau nu mai aveți incredere �n nimeni �n ziua de azi. Eu am vrut s� v� fac un compliment, dar dac� nu trebuie nu trebuie . gata M-am prins ! domnule, ai spus " asta asa, ca sa va simtiti ciugulita " ! si eu ce am spus ? ca daca mi-ati spus ca-s o doamna Doar ca sa ma simt magulita, dorind sa-mi faci un compliment , mai bine nu -mi spui nimic, e mai corect asa !....adica pledez ptr sinceritate ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Octombrie 2012, ora 20:15
Oare cat o s� mai mearg� cu minciuna și dezinformarea? De ce oare s-a ar�tat pe o mulțime de posturi TV , c� agricultura noastr� e la p�m�nt , c� prin unele locuri nu a plouat , și c� este afectat� producția de gr�u , porumb etc. Dac� cea de gr�u nu sunt convins , c� lucrurile stau chiar așa ,- vorba lui Pristanda : � Poate unul dou� s� le fi d�r�mat v�ntul ...� la cea de porumb lucrurile nu stau chiar așa. Ne-am �nv�țat s� credem tot ce ni se arat� sau ofer� la TV-uri. Ne mint �n continuare și ele. De alfel ne-a mințit �ntodeauna dec�nd au ap�rut. Și au f�cut și ele o afacere gras� din asta. Minciun� și iar minciun�! Dar p�n� c�nd ? Multe din scenarii . filme sunt contraf�cute. Se lipesc dou� cadre de film , și se dau la infinit.Ca s� vezi drag� doamne, ce r�u o ducem noi. sau cum se multiplic� zece oamnei , transform�ndu-i �ntr-o oaste , la scenele așa zise culte cu minuni , unde popa pune pe drumuri o imens� mulțime de oamnei așa zisi credincioși. Numai farse ! Dar de ce se ascunde adev�rul? C�nd v�d c� piețile din Galați abund� de p�pușoi sau știuleți de porumb, așa de grași și frumoși. �ia unde au crescut nu tot pe p�m�ntul nostru ? C� nu cred c� � amicii � noștrii , cei certați cu munca, ar avea cultivat așa ceva, i-au adus de pe Marte sau Lun�. Așa cum nu a plouat �n alte p�rți , nici la noi nu a plouat. Fiecare s-a descurcat cum a putut. Dar nu trebuie s� și generaliz�m. Eu nu zic c� erau și popușoi mai jig�riți , da , la margine , dar �n rest ? Și pentru asta , gata , s-a dat alarma! O s� avem prețuri mari, care alții de abia așteapt�. Și v�d c� s-a f�cut și se face un obicei din asta. mereu se g�sesc motive, ba , benzina , ba gazele, ba focul... o s�-l �nvinuim și pe Prometeu, �ntr-o zi , care ne-a dat focul , ca s� ne i-a și el dob�nd�.sau TVA!
|
|
Postat pe: 4 Octombrie 2012, ora 21:32
Hmmm...! Logodn� obligatorie. Adev�rat� minune .
|
Postat pe: 4 Octombrie 2012, ora 21:46
De la: GRINGOS, la data 2012-10-04 21:32:30Hmmm...! Logodn� obligatorie. Adev�rat� minune .??? ce logodna? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 Octombrie 2012, ora 21:55
Fructele, strugurii, dovlecii, s-au facut in cantitate f mare.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 4 Octombrie 2012, ora 22:02
De la: nastasemihail, la data 2012-10-04 21:55:00Fructele, strugurii, dovlecii, s-au facut in cantitate f mare. Silviu zicea ca alea mari s-au facut, alea mici nu prea... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 Octombrie 2012, ora 23:33
De la: _Ingrid, la data 2012-10-04 22:02:23De la: nastasemihail, la data 2012-10-04 21:55:00Fructele, strugurii, dovlecii, s-au facut in cantitate f mare. E, daca a zis Silviu. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 5 Octombrie 2012, ora 09:52
De la: _Ingrid, la data 2012-10-04 21:46:34De la: GRINGOS, la data 2012-10-04 21:32:30Hmmm...! Logodn� obligatorie. Adev�rat� minune .??? ce logodna? Cum nu ai auzit ? Nici nu-ți trece prin g�nd , conița mea ? Ei afl� c� popii nu mai vor ca noi s� ne mai logodim f�r� știrea lor. C� �nt�i trebuie s� trecem pe la ei și apoi dup� la ...prim�rie. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Octombrie 2012, ora 17:17
De la: GRINGOS, la data 2012-10-05 09:52:11De la: _Ingrid, la data 2012-10-04 21:46:34De la: GRINGOS, la data 2012-10-04 21:32:30Hmmm...! Logodn� obligatorie. Adev�rat� minune .??? ce logodna? Eu am auzit invers. Vor ca logodna sa se faca odata cu casatoria si numai dupa ce s-a incheiat casatoria civila. Nu inteleg rostul logodnei. Eu am fost logodita cu un baiat cu care nici prin cap nu-mi trecea sa ma marit, si m-am maritat cu unul cu care nici nu fusese vorba de vreo logodna.
|
|
Postat pe: 5 Octombrie 2012, ora 17:18
De la: GRINGOS, la data 2012-10-05 09:52:11De la: _Ingrid, la data 2012-10-04 21:46:34De la: GRINGOS, la data 2012-10-04 21:32:30Hmmm...! Logodn� obligatorie. Adev�rat� minune .??? ce logodna? Cred ca si sotii nostri s-ar opune...
|
|
Postat pe: 5 Octombrie 2012, ora 17:36
De la: _Ingrid, la data 2012-10-05 17:17:30De la: GRINGOS, la data 2012-10-05 09:52:11De la: _Ingrid, la data 2012-10-04 21:46:34De la: GRINGOS, la data 2012-10-04 21:32:30Hmmm...! Logodn� obligatorie. Adev�rat� minune .??? ce logodna? nu-i nici asa ! au spus ca nu -i mai vor logodi pe tineri pina nu aduc dovada ca au depus actele de casatorie, la primarie ! si asta ptr ca, probabil , ca multi se logodeau si traiau in " semilegalitate " si duhovniceasca, dar si laica ani intregi , adica nici casatoriti ,nici necasatoriti ! desigur, logodna presupunea un timp de cunoastere a tinerilor , cam de 1 an era termenul pina la casatorie, timp in care se si puteau desparti daca ajungeau la concluzia ca nu merge legatura lor ! dar de ce te-ai logodit daca nu aveai de gind sa te mariti cu el ? familia ti-a impus ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Octombrie 2012, ora 20:46
Afaceri , Afaceri și iar Afaceri! Toat� lumea fac,sau se fac c� au afaceri. Unele sunt afaceri cu gust , profitabile și bine venite. Alții se fac numai c� fac afaceri. La � umbra � unor firme fantom�, la care existența lor nu este luat� �n considerare sau �n serios. �n ziua de azi s-a ajuns s� se fac� afaceri din absolut orice ! Din ape vindec�toare , pietre cu puteri t�m�duitoare, așa ziși doctori vindec�tori peste noapte, din medicamnete contraf�cute, sau chiar și expirate, din produse agricole, din fier vechi. Și asta e cea mai profitabil� afacere la ora asta. Mi de grup�ri bine organizate �și desf�șoar� activitatea sub ochii �ng�duitori ai reprezentanților statului, care tocmai ei ar trebui s� dea exemplu de ordine și disciplin�. Dar nu o fac fie din fric� fie din cauza corupției. Pe ei nu-i �ntreab� nimeni de s�n�tate? De felul cum ar trebui s�-și fac� treaba , ca aceste grup�ri mafiote s� dispar�? S� fie anihilate �nc� din faș�? Și lucrurile nu se opresc aici. Se mai face � afacere � și din muzic�. Da , da ! Unii � Nu dorm � și c�știg� bani. Muzic�, ce nu este �nțeleas� cum trebuie și asta, c� nu mulți o �nțeleg bine și corect. Lor dac� le g�dil� urechile �n mod pl�cut � �nseamn� c� asta se cheam� muzic�. Muzica trebuie �nțeleas�. S� o simți ! S� știi c�nd te cuprinde . Trebuie s� izvorasc� din suflet. Numai atunci o tr�iești ! Dar ce conteaz� ? S� ias� bani , ce conteaz� cum sun�? Muzica de ast�zi s-a stricat. Numai este ce a fost odinioar�.. Sunt mulți tineri care vor �ntradev�r s� fac� muzic� , c� o simt, dar nu sunt �ncurajați de nimeni. Și asta și din cauza c� acele personalit�ți nu au bani dar dac� ceilați au bani .... ce s� mai zicem? Pentru ei , mai bine s-ar promova influența oriental� , american� , și de petrecere, - petrecere r�u �nțeleas�. Nici muzica din folclorul nostru nu mai este ce era odat�. S-a stricat și ea. Toți au luat-o pe �nfluiența� oriental�- t�r�g�nare și f�r� nici un pic de linie melodic�. Ca s� nu mai spunem de text. De la sfidare, ce se las� a se �nțelege din c�ntecele f�cute de maneliști, b�t�irea pe scen� , dezbr�cați mai mult sau mai puțin , atenția fiind atras� de � c�nt�rețe � și nu de muzic�, dar i se zice - � muzic� ! Și culmin�nd cu formații de muzic� petrec�reaț� unde se promoveaz� violența și indecența, prin textele lor. Așa de pild�- Formația Azur de la Galați la care unele c�ntece au un text ce nu le fac cinste și nu sunt un exemplu bun de urmat. Ei promoveaz� violența, �n textele lor. Le d� un exemplu prost, la tineretul �sta de azi , care și așa e foarte agresiv. Și ne mai mir�m de ce se fac at�tea crime? Un astfel de exemplu este și , așa zisul c�ntec � Cu toporul și cuțitul � de la formașia Zorile. Oare organele �n drept de ce nu �și fac treaba , ca s� nu promoveze astfel de c�ntece cu texte violente. Nu mai spun de textele pip�rate cu prosti! Nu verific� șau monitorizeaz� chiar nimeni ? Se fac și ei c� plou�? Pentru ei banii sunt mai importanți dec�t educația muzical�? Niște amatori care nu au nici Conservatorul , dar se cred mari muzicieni peste noapte! Ar trebui �nterzise asemenea exemple de c�ntece ce nu ne fac cinste . Și a celor care nu au nici o preg�tire muzical�. Așa am ajuns de r�sul Europei și a altor state. C� se inchide ochii la toate și la tot. Și atunci v� �ntreb : Cine e de vin� ? Nu cumva tot statul �n frunte cu guvernul, care � doarme � �mpreun� și cu cei de la Conect ?
|
|
Postat pe: 6 Octombrie 2012, ora 08:49
Good Morning ! V-ați sculat? Ai v�zut c� orice minune nu ține dec�t 3 zile ? Poza mea a �nceput s� scad� din sondaje. V�d c� au c�utare � pașii spre cer ...�E mai la mod� acu...
|
Postat pe: 6 Octombrie 2012, ora 10:58
De la: GRINGOS, la data 2012-10-06 08:49:23 Good Morning ! V-ați sculat? Ai v�zut c� orice minune nu ține dec�t 3 zile ? Poza mea a �nceput s� scad� din sondaje. V�d c� au c�utare � pașii spre cer ...�E mai la mod� acu... Ba nici vorba, vad ca desi a trecut saptamana de afisare la comunitate, ea continua sa stranga vizualizari..ma pui pe ganduri, Marine Si cat a stat afisata a strans mai multe decat alte poze care au fost varf de top.
|
|
Postat pe: 6 Octombrie 2012, ora 11:48
Aha ! Am priceput! Poi s�-mi dai pentru rat�...
Cred c� rata era și mai mare dac� erai și tu prin preajm�.
|
Postat pe: 6 Octombrie 2012, ora 11:48
Aha ! Am priceput! Poi s�-mi dai pentru rat�...
Cred c� rata era și mai mare dac� erai și tu prin preajm�.
|
|
|

Probabil e in lucru
Glumeam ! Dar nu e niici o problem� ! O truchez imediat! Te pun și pe tine al�turi de mine �n poz�....dac� vrei ....?
tu te uiti cu drag la mine, eu ma uit cu drag la braga, ei stau si chibiteaza
de ce te-ai logodit daca nu aveai de gind sa te mariti cu el ?