Info
x
Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Octombrie 2012, ora 13:05
De la: GRINGOS, la data 2012-10-06 11:48:21Aha ! Am priceput! Poi s�-mi dai pentru rat�... Poi ce-ai vrea sa-ti dau? iti daaaauuu.... ....intalnire data viitoare.Roaga-te sa-mi iasa afacerea cu Santierul
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Fosta membra 9am.ro 1478 mesaje Membru din: 30/03/2011 Oras: Galati |
Postat pe: 6 Octombrie 2012, ora 13:06
Poate unii se vor �ntreba : Ce am eu cu formația Zorile ? Ce vreți , dec�nd am v�zut pe bunica mea și m�tușa c�s�pite cu toporul și cuțitul, numai g�ndul la aceste unelte m� �ngrozește. Nu pot s� uit priveliștea de groaz� din acea dimineaț� de mai din 1980. Iar textul �sta m� frustreaz�. Dac� nu credeți puneți melodia și ascultați-o , c� este și pe NET.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Octombrie 2012, ora 13:08
Vezi c� ai o surpriz� ! Am pus și eu o poz�. Nu a ieșit ea prea bun� , dar asta dincauza picselilor reduși, c� nu am putut-o m�ri. Dac� nu-ți place o șterg.
|
Postat pe: 6 Octombrie 2012, ora 17:05
De la: _Ingrid, la data 2012-10-06 13:05:23De la: GRINGOS, la data 2012-10-06 11:48:21Aha ! Am priceput! Poi s�-mi dai pentru rat�... Zi și noapte ! Numnai la santier o s� m� g�ndesc !Ca s�-ți ias� afacerea. F�r� glum� ! Eu c�nd �mi pun ceva �n g�nd se adeverește. De pild� am mai g�sit ieri o sut�... Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Octombrie 2012, ora 23:57
De la: GRINGOS, la data 2012-09-29 11:11:16Eu dac� o s�-mi iau vreodat� mașin� , �mi iau una cu tracțiune electric�. Poate se rezolv� și problema greut�ții acumulatoarelor, și �i pun și elice. Tot am vruteu s� fac biciclet� zbur�toare �n armat�, dar ... Așa c� la priza de putere cuplez un ax prin intermediul unei cuti de vitez� multiplicatoare... și gata Daciacopterul e gata ! Parc� m� și v�d c� peste 10 ani o s� m� plimb cu ea prin București...Pe deasupra pasajelor, și lacurile Colentina, Tei, Her�str�u, Pantelimon, etc ... eU AM PLEDAT PTR AUTOMOBILUL ELECTRIC. VREO 3 ANI. aTUNCI INCA NU SE INTREZAREA, CE MIE IMI ERA F CLAR. cA SE TERMINA CU AUTOMOBILUL PE BENZINA, SI SE VA TRECE PE CEL ELECTRIC. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 7 Octombrie 2012, ora 01:25
De la: _Ingrid, la data 2012-10-06 13:05:23De la: GRINGOS, la data 2012-10-06 11:48:21Aha ! Am priceput! Poi s�-mi dai pentru rat�... Ce santier? Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 7 Octombrie 2012, ora 06:34
De la: nastasemihail, la data 2012-10-07 01:25:54Naval. Din Galati.De la: _Ingrid, la data 2012-10-06 13:05:23De la: GRINGOS, la data 2012-10-06 11:48:21Aha ! Am priceput! Poi s�-mi dai pentru rat�...
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Octombrie 2012, ora 06:39
De la: nastasemihail, la data 2012-10-06 23:57:13De la: GRINGOS, la data 2012-09-29 11:11:16Eu dac� o s�-mi iau vreodat� mașin� , �mi iau una cu tracțiune electric�. Poate se rezolv� și problema greut�ții acumulatoarelor, și �i pun și elice. Tot am vruteu s� fac biciclet� zbur�toare �n armat�, dar ... Așa c� la priza de putere cuplez un ax prin intermediul unei cuti de vitez� multiplicatoare... și gata Daciacopterul e gata ! Parc� m� și v�d c� peste 10 ani o s� m� plimb cu ea prin București...Pe deasupra pasajelor, și lacurile Colentina, Tei, Her�str�u, Pantelimon, etc ... Copii mei sunt foarte multumiti de masina hibrida. Deci are doua motoare, unul pe benzina si unul electric. Cat timp se merge mai usor, pana la 50/ora, functioneaza electricul, cand ii dai drumul ma tare, sau ai nevoie sa accelerezi pentru vreo depasire se cupleaza automat cel pe benzina. La drum lung si liber merge cel cu benzina, dar daca incetinesti, franezi, energia la care renunti incarca motorul electric. Iar benzina acolo este la jumatate de pret, incarca rezervorul cu un milion. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Postat pe: 7 Octombrie 2012, ora 08:15
�ncarc� acumulatorul...
|
Postat pe: 7 Octombrie 2012, ora 08:20
De la: GRINGOS, la data 2012-10-07 08:15:38�ncarc� acumulatorul...Neata! probabil, zic si eu ce am inteles din ce mi-au zis ei. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Octombrie 2012, ora 08:56
Tot mai bun� era �bicicleta mea zbur�toare � c� nu mai trebuia nici benzin� și nici curent mergea prin forța picioarelor. Dac� oboseai �n aer veneai �n picaj ca un vultur.
|
Postat pe: 7 Octombrie 2012, ora 09:00
De la: GRINGOS, la data 2012-10-07 08:56:01Tot mai bun� era �bicicleta mea zbur�toare � c� nu mai trebuia nici benzin� și nici curent mergea prin forța picioarelor. Dac� oboseai �n aer veneai �n picaj ca un vultur. Da, chiar spunea cineva ca nu caderea e o problema, ci aterizarea
|
|
Postat pe: 7 Octombrie 2012, ora 15:17
De la: _Ingrid, la data 2012-10-07 06:34:01De la: nastasemihail, la data 2012-10-07 01:25:54Naval. Din Galati.De la: _Ingrid, la data 2012-10-06 13:05:23De la: GRINGOS, la data 2012-10-06 11:48:21Aha ! Am priceput! Poi s�-mi dai pentru rat�... le dai boabe?
|
|
Postat pe: 7 Octombrie 2012, ora 15:21
De la: _Ingrid, la data 2012-10-07 06:39:09De la: nastasemihail, la data 2012-10-06 23:57:13De la: GRINGOS, la data 2012-09-29 11:11:16Eu dac� o s�-mi iau vreodat� mașin� , �mi iau una cu tracțiune electric�. Poate se rezolv� și problema greut�ții acumulatoarelor, și �i pun și elice. Tot am vruteu s� fac biciclet� zbur�toare �n armat�, dar ... Așa c� la priza de putere cuplez un ax prin intermediul unei cuti de vitez� multiplicatoare... și gata Daciacopterul e gata ! Parc� m� și v�d c� peste 10 ani o s� m� plimb cu ea prin București...Pe deasupra pasajelor, și lacurile Colentina, Tei, Her�str�u, Pantelimon, etc ... Ma bucur. Benzina eu o vad ca o mare infectie a civilizatiei. Stiai ca benzenu, benzinel sint unul din cei mai puternici factori cancerigeni. Nu soarele cum se spune, ci acumularea in tesuturi de benzene, si in contact cu energia solara. Ai auzit de piei goale cu probleme de piele? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
De la: _Ingrid, la data 2012-10-07 06:39:09De la: nastasemihail, la data 2012-10-06 23:57:13De la: GRINGOS, la data 2012-09-29 11:11:16Eu dac� o s�-mi iau vreodat� mașin� , �mi iau una cu tracțiune electric�. Poate se rezolv� și problema greut�ții acumulatoarelor, și �i pun și elice. Tot am vruteu s� fac biciclet� zbur�toare �n armat�, dar ... Așa c� la priza de putere cuplez un ax prin intermediul unei cuti de vitez� multiplicatoare... și gata Daciacopterul e gata ! Parc� m� și v�d c� peste 10 ani o s� m� plimb cu ea prin București...Pe deasupra pasajelor, și lacurile Colentina, Tei, Her�str�u, Pantelimon, etc ... Ma bucur. Benzina eu o vad ca o mare infectie a civilizatiei. Stiai ca benzenu, benzinel sint unul din cei mai puternici factori cancerigeni. Nu soarele cum se spune, ci acumularea in tesuturi de benzene, si in contact cu energia solara. Ai auzit de piei goale cu probleme de piele? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
|
Postat pe: 7 Octombrie 2012, ora 21:17
Singura noastr� problem� e : dup� cum spunea și Guess, este � C� nu ne-am n�scut �n locul potrivit � Probabil c� este adev�rat� și zicala :� Omul sfințește locul � ! Dar cei care s-au n�scut �n alt� parte și o duc de mii de ori mai r�u dec�t noi , ce s� mai zicem ? Așa c� nu prea se verific�. S-au poate tocmai c� ne-am n�scut la confluiența dintre r�u și bine, unde r�ul a avut mereu un cuv�nt de spus. Pe cine s� mai crezi oare? Oricum un lucru e sigur: C� dintotdeauna noi am avut mereu de suferit, avem , și o s� avem �n continuare �n veacul vecilor Amin !
|
Postat pe: 8 Octombrie 2012, ora 20:18
MARE NOROC PE CAPUL NOSTRU , CU i-PHONE 5 �STA ! C� alfel ce ne f�ceam f�r� el ? C�t le-a trebuit ca s� realizeze programul �sta ? Și s� mai spuneți c� nu sunt inventivi!
|
Postat pe: 8 Octombrie 2012, ora 20:33
De la: GRINGOS, la data 2012-10-08 20:18:32MARE NOROC PE CAPUL NOSTRU , CU i-PHONE 5 �STA ! C� alfel ce ne f�ceam f�r� el ? C�t le-a trebuit ca s� realizeze programul �sta ? Și s� mai spuneți c� nu sunt inventivi! Uite puteam sa iti arat ce stie sa faca atunci cand ne-am vazut...de fapt cu el am facut poza! Din pacate al meu arata jalnic, il am din 2008 si l-am cam distrus, asta iarna mi-a cazut din poala exact in locul in care am pus piciorul - deci si cazut si calcat - i-am spart screen touch-ul. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 9 Octombrie 2012, ora 18:12
mare minune..............cand scapa ROMANIA de guvernatorul europei mult iubitul lor BASESCU!
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 9 Octombrie 2012, ora 18:38
De la: Tramp, la data 2012-10-09 18:12:25mare minune..............cand scapa ROMANIA de guvernatorul europei mult iubitul lor BASESCU! ca miine !
|
Postat pe: 9 Octombrie 2012, ora 19:45
MEMORII...
Amintirile , m� chinuiesc, Amintirile m� r�scolesc, Nu mai rezist !... Pentru prima dat�, c�nd am auzit acest c�ntec, era cam �n 1997, anul de apariție a acestei formații. C�nd a ap�rut acest c�ntec, și nu numai, nu aș fi crezut , c� o s� aib� un impact așa de mare asupra mea, și atunci și �n timp, peste ani. �nc� de pe atunci, at�t muzica c�t și versurile mi-au pl�cut de prima dat�. Și nu era s� fie singurul. Formația 3 SUD EST , ANIMAL � X și mai t�rziu și VALAHIA, aveau s� fie primele formații rom�nești la acea vreme , care o s� �mi creeze un ad�nc impact asupra psihicului meu. De pild� și azi, c�nd mai pun s� ascult aceste c�ntece , �mi trezesc amintiri. C�nd stau și ascult versurile, care acum pentru mine sun� cu totul alfel , m� emoționeaz� ad�nc. Acum au o semnificație aparte și parc� desprins� din realitate. O realitae crud� , necruț�toare și nedreapt�. Cred c� asta a și fost inspirația melodiei. Din viaț�. Pentru viaț�! Cine vrea s� le �nțeleag� , trebuie s� și le simt�. Așadar s� �ncepem cu - AMINTIRILE - a lui 3 SUD EST: R. Amintirile , m� chinuiesc, Amintirile m� r�scolesc, Nu mai rezist ! Amintirile , m� chinuiesc, Amintirile m� r�scolesc, Nu mai rezist ! 1. Tu n-ai știut C�t am suferit Singur s� tr�iesc din amintiri, Tu n-ai știut C�t am suferit Singur s� tr�iesc din amintiri Amintirile ! �mi d� mereu fiori Amintirile, M� r�scolesc uneori, C�t timp ai fost cumine Am crezut c� m-ai iubit, Ai f�cut ce ai vrut din mine M-ai am�git, De ce oare ? M-ai iubit doar pentru bani , De ce oare am pierdut at�ția ani, Visai �ntr-una numai bani ...Iar eu te iubeam. C�t adev�r se afl� �n aceste versuri. De asemenea nu mai puțin lipsite de adev�r se desprinde și din aceste versuri, versuri ce au și acestea o semnificație aparte. De pild�, c�ntecul : PENTRU EA , de la formația : ANIMAL � X. Și �n acest c�ntec se reg�sesc multe adev�ruri. Pentru ea, pentru ea , ... pentru ea , Pentru ea, pentru ea , ... pentru ea , Pentru ea ! Aș da orice, Doar s� știu, c� e din nou a mea . Pentru ea ! Na , na , na , na � Te iubesc at�t de mult, Nu, pot ,s� cred, Nu pot s� �nțeleg, C� nu stai s� m� asculți, Nu, pot, s� stau, Cu g�ndul c� m� uiți, Pentru ea , pentru ea , Aș da orice, Doar s� știu , c� e din nou a mea . Pentru ea ! A, a, a� Na, na , na , Pentru ea , Pentru ea , Aș da orice , Doar s� știu c� e din nou a mea , Pentru ea !... De multe ori nu d�m adev�rata valoare clipei , c�nd suntem al�turi de iubit�/iubit.. Dar dup� trecerea timpului se vede cu tristețe , adev�rata valoare. Și atunci ne pare r�u! Și de multe ori e deja prea t�rziu ! Tot un exemplu asem�n�tor se poate desprinde și din alt� pies� a Formației- 3 SUD EST , cu piesa - TE VOI PIERDE: R: Nu pot s�-mi imaginez , C� te voi pierde, Te voi pierde, Și nu am s� pot s� mai visez. Și m� g�ndesc cu disperare , Cine oare? Te-a alungat din viața mea. 1. �ncerc, s� pot s� fac, ceva, Nu m� crezi, nu m� poți ierta, Privesc �n ochii t�i , Și nu �nțeleg , de ce sunt așa de r�i, R: Nu pot s�-mi imaginez , C� te voi pierde, te voi pierde, Și n-am s� pot s� mai visez. Și m� g�ndesc cu disperare , Cine oare? Te-a alungat din viața mea. 2. Aș vrea s� cred , C� tot ce s-a �nt�mplat , Nu poate fi adev�rat, Privesc �n ochii t�i , Și nu �nțeleg, de ce sunt așa de r�i. R: Nu pot s�-mi imaginez , C� te voi pierde, te voi pierde, Și n-am s� pot s� mai visez. Și m� g�ndesc cu disperare , Cine oare ? Te-a alungat din viața mea. Coda : Te voi pierde, Și m� g�ndesc cu disperare , Cine oare ? Te-a alungat din viața mea. �nclin s� cred c� cel ce a scris textul și l-a adptat la muzic�, a avut o experienț� de viaț� , destul de trist�. Chiar dac� sunt s�race �n versuri și unele se și repet�, totuși spun multe și totul ! Și asta c� tot ce scrie acolo se potrivește și la mine�Parc� m� rev�d și pe mine. Și or mai fi și alte c�ntece din care se poate �nv�ța c�te ceva. Nu ca cei care vara nu dorm �! Poate mai fac și muzic� unde viața s� fie inspirația. Ca la fabula cu : �N-am g�sit alt� rim� chiar dac� uneori doare. Era odat� revista �Umor� Era singura revist� �n care toți erau criticați , mai mult sau mai puțin , iar singrul de care nici nu se amintea m�car era scumpul nostru iubit- N.C. C� �n rest era pe toate publicațiile. Nu era nevoie ca s� fie și criticat, dar putea s�-și de-a și el cu p�rerea. M�car s� felicite pentru inițiativ� pe tovar�șii care criticau. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 4095 mesaje Membru din: 24/10/2011 |
Postat pe: 9 Octombrie 2012, ora 20:20
aha.... dar de la Valahia?...
Probabil ca Suzana care ti-a furat banana e mai mult decat reala si contemporana.... Ca romanu' daca nu e hot, nu e roman destul. Iar chestia cu "eu te spun lu' mama" e la fel de veridica....In orice roman zace latent un spirit de turnator
|
Postat pe: 9 Octombrie 2012, ora 20:50
Las�, Aia cu banana , e alt� m�ncare de pește...
|
Postat pe: 9 Octombrie 2012, ora 21:11
De la: GRINGOS, la data 2012-10-09 20:50:10Las�, Aia cu banana , e alt� m�ncare de pește... banane cu peste, o reteta traditionala in curs de descoperire
|
Postat pe: 9 Octombrie 2012, ora 22:37
Ați v�zut pozele mele ? Nu sem�n cu maestru Beligan, c�nd oi ajunge și eu ca el ? El are 97 de ani acu .
|
Postat pe: 9 Octombrie 2012, ora 22:40
De la: GRINGOS, la data 2012-10-09 22:37:08Ați v�zut pozele mele ? Nu sem�n cu maestru Beligan, c�nd oi ajunge și eu ca el ? El are 97 de ani acu .iti urez la mai mare !!!!!
|
Postat pe: 9 Octombrie 2012, ora 22:43
Mersi ! Rectific acolo : era vorba de revista de umor : � URZICA �
|
Postat pe: 9 Octombrie 2012, ora 22:51
Ce faci, Marine, ai facut auditie muzicala?
s-a terminat concediul doamnei?
|
|
|
|

Cred c� rata era și mai mare dac� erai și tu prin preajm�.
....intalnire data viitoare.
s-a terminat concediul doamnei?