back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti

Pagini: << 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 11 August 2012, ora 14:23

M� uitam azi la un documentar pe Discovery, referetor la evoluția universului. Cel ce prezenta ne d�dea a �nțelege, c� pentru a creea un univers este nevoie de trei ingrediente: Materia , Energia și Spațiul. Și spuneau c� materie este destul� �n univers. C� energie este deasemeni. Și c� aste și spațiu. Apoi f�c�nd referire la celebra formul� E = mc2, spunea c� masa este și energie și invers. Deci numai avem nevoie dec�t de dou� ingrediente: Energie și Spațiu. Aici cu explicarea energiei �n spațiu, c� ce e sau de unde vine ea , nu a fost pentru mine ceva conving�tor. La fel și cu Spațiul . Se spunea de dou� energii : Una pozitiv� pe care o vedem și alta negativ� pe care nu o vedem dar, eu cred c� o putem simții. Și asta pentru c� se d�dea vina pe acel Big �bang !. Dar nu a dat �nc� nimeni vreo explicații cum a ap�rut acel Big, care apoi s� mai fac� și bang ! Aici mai sunt �nc� multe necunoscute referitoare la univers. Ce a f�cut ca materia s� explodeze? Trebuie s� fi fost o cauz�. C� din nimic nu se poate naște ceva. Mai se zicea a colo c� o delegație de oameni de științ� s-au dus �n vizit� la Vatican , pentru a cere permisiunea Papei al II-lea despre cunoașterea Universului. La care li s-a r�spuns : C� pot studia universul dar s� nu-l cerceteze. Acum �mi pun �ntrebarea de ce ține Papa sau alte organe bisericești, ca s� nu se cerceteze despre Univers? De ce trebuie s� r�m�nem �n continuare , cu ce ne spun ei, sau ne recomand� , c� universul și implicit existența noastr� are un Creator. Și acestuia , i se spune Dumnezeu. Eu cred c� biserica ,c�nd nu au unele r�spunsuri , sau le evit� , dau vina pe Dumnezeu . Iar oamenii de științ� ne �mb�rlig� cu tot felul de formule , ca s� par� c�t mai complicat. Acum fac și eu ca �la : S� ne ierte Dumnezeu, dac� așa vrea el s� r�m�nem �n continuare �n necunoaștere, dar s-o știm și noi. De ce ? At�t Biblia c�t și analiza altor scrieri vechi, precum și presupunerile oamenilor de științ� in cunoașterea universului , sau apariției universului, are o cauz� comun�: necunoașterea �n profunzime a tot ce ne �nconjoar�. De aici pleac� și necunoașterea final�. Nou� ne-a pl�cut și ne mai place s� ne limit�m numai la ce se poate. C� nu vrem sau nu suntem l�sați s� cunoaștem mai mult și mai multe. C� mai mult, ni se interzice s� cunoaștem mai multe. Și nu numai legat de Univers, ci �ns�și apariția noastr�. Și asta c� nici teoria Big-Bang-ului nu are ceva de �nceput. �i lipsește �nceputul teoriei. Ca și �n biblie c�nd se spune c� Dumnezeu a f�cut toate. Dar de ce ? Și cum? Și cine era el ? Pe el cine l-a f�cut sau creat? Deci �nceputul nu exist� la nici una din teorii. Lipsește cu des�v�rșire... Și asta dac� se merge pe linia c�, Dumnezeu este ceva material cu suflet și viaț� ca a noastr�. Chiar ei spuneau c� �i sem�n�m, El nu are, sau a avut p�rinți ,sau moștenitori? C� teoria cu așa zisul fiu al lui nu st� nici asta �n picioare. Totul nu este dec�t o poveste. Iar tot ce a urmat nu are nici un fundament științific , ca și multe altele. Noi nu ne cunoștem adev�rata ob�rșie , pentru c� nu era nimeni de azi atunci, ca s� știe cum a fost. C�nd am ap�rut noi cu adev�rat asta mai este de studiat.C� am mai fost și vizitați, asta nu are leg�tur� acu cu cunoașterea universului. Doar dac� cei de atunci nu mai știau și ceva mai multe dec�t știm noi acu. Așa c� nu c�l�toriile astrale o s� ne de-a c�ndva r�spunsul. Chiar dac� am mai �nt�lni prin absurd și alții mai mult sau mai puțin asem�n�tori nou�. �ntregul Univers este o unitate. Cred c� dup� p�rerea mea , oamenii ca s� dezlege misterele cosmusului, nu ar trebui s� caute explicații �n Univers. Ci s�-și aprofundeze c�ut�rile �n noi. �n microcosmosul nostru ,din care facem și noi parte. Dac� dezleg�m misterul vieții , avem și r�spunsul cre�rii universului. Și pentru asta prima dat� trebuie studiat �n am�nunțit la scar� microcosmic�, toate componentele noastre ale organelor ce fac parte din corpul nostru. P�n� la stadiul de celul�. Odat� aflat mecanismul creierii celulei ,o s� avem și r�spunsul vieții. Orice organ al nostru poate fi asemuit cu un mic univers. C� milioane de celule care r�t�cesc prin noi , pot fi comparate cu milioane de stele. C� fiecare organ poate fi p�n� la urm� un mic univers. C� reuniunea a mai multor de astfel de universuri , fac corpul nostru. Și dac� mergem mai departe și noi �mpreun� cu tot ce ne �nconjoar� form�m un alt univers care și el face parte dintr-un alt univers și care și la r�ndul lui face parte din ceea ce noi numim Univers, al c�rui cap�t nu o s� ajungem s�-l cunoaștem vreodat�. Nu ar fi exclus ca noi, prin noi , s� d�m viaț� universului, și de ce nu al altui � uriaș � viu ca noi, care tr�iește și el �n acest Univers. Iar viața sau moartea noastr�, ar depinde și de c�t tr�iește acei uriași. Poate nici atunci nu vom avea r�spunsul pe deplin. C� dac� noi am face parte din degetul mic al uriașului , c�t timp ne-ar trebui ca s� ajungem la creierul lui, unde se afl� centrul de comand�. Numai acela poate decide ce mai avem bun noi �n noi. Și dac� mai suntem folositori. Dar cum la aceast� scar� , un om de �al nostru ar fi o milionime , s� zicem dintr-o celul� de- a lui atunci ...nu ar mai conta una �n plus sau �n minus. Binențeles c� dac� se merge pe aceast� idee la infinit și acel uriaș c�reia �i d�m noi viaț� s� fie și el parte componet� , o foarte mic� perte, din alt organ al altui uriaș și mai mare. Și tot așa ! Așa c� poate avem și noi ceva de spus la creea rea universului. Și bine c� �ntreb�rile vor continua la infinit, c� mereu pe m�sur� ce am avea r�spunsul la unele �ntreb�ri , nu v-a face dec�t s� ne punem alte și alte �ntreb�ri , p�n� la infinit. Poate de aia nu ne las� nici majestatea sa Papa, s� ne mai zdruncin�m at�t creierii. Consider�nd c� cu c�t știm mai puțin, cu at�t e mai bine pentru noi.

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 11 August 2012, ora 17:53

Da ! Constat c� documentariile mele nu v� plac.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 August 2012, ora 17:56

De la: GRINGOS, la data 2012-08-11 17:53:28Da ! Constat c� documentariile mele nu v� plac.

Ce faci, ai bagat stiinta? stai linistit, astea le rumega fiecare cand are chef si timp, lasa-le acolo

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 11 August 2012, ora 20:24

Nina
Poi dar cum alfel ? Nici nu se putea altfel! Eram sigur c� preasființiile sale nu vor pregeta ca s� se foloseasc� de știrile meteorologilor , precum c� vine ploaia și s� scoat� niște oase f�r� valoare, pentru c�, zic ei, s� aduc� ploaia. Chiar așa de proști și creduli mai sunt unii? Chiar am �nceput iar s� credem chiar �n orice? De ce nu le-au scos c�nd seceta era �n toi? Ce au așteptat? V�d c� se folosec de orice prilej pentru a mai prostii cu �nșel�ciunile lor populația, care și așa e am�r�t� de at�tea pricini datorat� și politicienilor, care se bat �ntre ei și Țara Sufer�! Vor s�-și consolideze pe mai departe poziția lor care și așa nu mai are mult, și se v-a pr�buși �n t�r�n�. Se agaț� cu �nc�p�ținare și disperare pe ultima sut� de metri pentru a nu pierde tot ce au str�ns de pe urma prostimii poporului. De ce oare preasființiile sale �mpreun� cu biserica nu sunt luați la �ntreb�ri? Poate cineva �ntr-o zi se v-a interesa și de s�n�tatea lor! S� le i-a și averile lor la control, ca la orice muritor de r�nd.
V�d c� cu propaganda lor merg p�n� �n p�nzele albe. Se folosesc de posturile de radio, Tv , și NET, care �i pl�tesc ca s� le fac� propagand�. Ce caut� domnilor de la Pro Tv șau Antena și alte posturi care aveți obiceiul �sta , de a pune dup� o știre oarecare și c�te o poz� de biseric� sau o m�n�stire , drept fundal. Credeți c� știrea v-a deveni mai �nteresant�? V� �nșelați! Faceți și voi un mare p�cat �mpreun� cu popii. Eu dac� aș fi director la aceste Televiziuni aș amenda pe realizatorii lor care propag� asemenea știri și poze. Și apoi le-ași și desființa. Dar nu aveți grij� c� se v-a ocupa și de asta cineva foarte cur�nd. �n loc s� da-ți știri adev�rate și la obiect v� l�sați impresionați de niște minciuni de popi, care v� prostesc �n numele lui Dumnezeu. De parc� o s� v� deie ei m�ncare dac� o s� r�m�neți f�r� servici. Niște mincinoși și farsori toți. Au �nc� noroc c� mai sunt �nc� destule babe care le c�nt� �n strun� , c� alfel ar muri și ei de foame. Oricum nu-i pl�ng eu pe ei. Și c�nd mai v�d c� sunt destui �nc� care mai pun botul , m� apuc� disperarea. Și asta c� sistemul politic ne-a adus la s�r�cie. C� oamenii �și �ndrept� acu atenția c�tre Dumnezeu. Un Dumnezeu care nu i-a ajutat niciodat�, dar la care și-au pus at�tea n�dejdi. Dar au r�mas cu iluzia. Aș vrea s� v�d și eu pe unul care ar zice c� Dumnezeu i-a dat și i-a f�cut. C� așa ceva nu exist�, și acela e un mare minciinos. Și asta c� mai sunt �nc� cuiburi de popi care cu promisiuni deșarte �și atrag pe enoriași cu speranțe deșarte sau un blid de m�ncare. Rușine lor ! Mai l�sați c�rțile sf�nte mincinoase �mpreun� cu biblia c� aceste c�rți nu le știți �nțelesul. Mai documentați-v� și voi de la alte posturi din lume. Mai citiți SF-uri , c� sunt mai adev�rate dec�t ce �nșirați voi acolo. Sunt mai credibile astea. Am mai spus dec�t s� luați bani nemunciți de la gura am�r�t� a poporului, mai bine i-ați dona s� pun� agricultura la punct. Cu refacerea irigațiillor, f�r� s� mai aștept�m la mila Europenilor. Sau �n alte domenii. Construcții de blocuri , case , spitale , școli, creșe, gr�dinițe , case de copii etc... etc. Poate așa o s� fiți mai utili.

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 13 August 2012, ora 15:25

kurt
Uit�ndu-m� și azi la H history, asta a f�cut ca s� primesc și alte r�spunsuri la unele �ntreb�ri mai vechi . Și asta referitor la explicțiile științifice ale unor evenimente petrecute �n vechime și rescrise �n Biblie. Se f�cea referire la potop. C� așa cum spuneam și eu, faptul c� Noe ar fi urcat at�tea animale și mai ales și c�te dou� din fiecare specie, era un lucru imposibil fizic. Dar era posibil ,ca de fapt acele animale s� li se fi depozitat doar ADN ��ntr-o banc� de date, pentru a nu se pierde specia. Și c� potopul a fgost ceva necesar, pentru c� așa voiau zeii ca s�-i pedepseasc� pe oameni care se f�cuser� r�i. De parc� acum lucrurile stau altfel ! C� �n biblie nu este trecut� nici o dat� descrierea lui Noe. Dar descoperirile unor scrieri de la Marea Neagr� , ne arat� unele evenimente din viața lui Noe. C� și mama lui a fost �ns�m�nțat� artificial de extraterștrii și așa s-a n�scut Noe cu puteri miraculoase. �nclin s� cred c� și Moise , sau alte , așa zise � celebrit�ți� sunt opera de �ns�m�nțare a extratereștrilor. Care prin asta c�utau niște urmași care s� st�p�neasc� p�m�ntul și s�-i țin� sub ascultare. �nclin s� cred c� tot așa ar fi ap�rut și Iisus, rod al �ns�m�nț�rii extratereștrilor. C� a fost natural sau artificial asta nu se știe exact. Deși putea s� fie și o idee sau o scuz� furat�. Numai ca s� ias�. Și așa l-a f�cut feciora Maria pe Iisus. Care și la r�ndul lui, a dob�ndit puterile extratereștrilor. Da ! Asta e mai credibil� dec�t ce se �ndruga acolo �n biblie. Cred c� dac� aș reciti iar pasajele din bilie cu minuniule lor și le-ași trece prin vina extraterștrilor alfel aș privi acu Biblia. Dar numai din punct de vedere științific. C� poate așa or fi și stat lucrurile. Iar restul de umplutur� cu pilde le de așa și pe dincolo asta poate fi o alt� poveste invetat� de alții sau povestit� chiar și de zei. Care ne sf�tuiau s� fim buni. Ei așa mai vii de acas� !Mai r�m�ne cazul genezei cum a f�cut toate Dumnezeu sau alți zei totul. Cred c� r�spunsul la aceast� �ntrebare o s� mai dureze. Dar asta e ! Oamenii de atunci nu toți erau așa de deștepți. Sau poate nici lor nu le spuser� nimic nimeni. Fiecare apoi a scris cum , sau ce a crezut, sau ce i s-a spus. Iar mai t�rziu apariția preoților și a sfiintei biserici, este tot rodul extratereștrilor. Care voiau s� r�m�nem mai departe �n neștiinț�. Probabil c� �nc� din timpuri str�vechi și probabil ca inainte s� apar� �nc� viața pe P�m�nt, extratereștriii �știa erau de pe o planet� oarecare din �nvecin�tatea noastr�. Nu are importan ț� de unde e . Dar așa cum noi suntem unii r�i și alți buni, tot așa și ei erau divizați �n dou� tabere. Cei buni au pierdut și au �ncercat s� se refugieze �n spațiu �n c�utarea altor planete locuite. Poate așa au dat de noi. Aici ca s� nu fie descoperiți nici de noi și nici de dușmanii lor, au construit diverse baze secrete �n p�mant sau sub ape, pe fundul m�rilor sau a oceanelor. De acolo ei monitorizau tot, inclusiv oamneii și ei �ntre ei. Numai c� cei r�i au aflat unde sunt rivalii lor și au �nceput s� poarte r�zboi aici pe p�m�nt. Oamenii se uitau cu ochii holbați la cer, mulți din ei f�c�ndu-și cruce. Pentru c� nu știau ce se petrece. �ntreg cerul era un foc și multe nave c�deau jos �ntr-o explozie uriaș�. Probabil c� se autodistrugeau singuri ca s� nu cad� tehnologia lor �n m�inele noastre. Nu știu dac� a c�știgat vreo una din p�rți sau care, dar �nclin s� cred c� cei r�i au c�știgat supremația. Ca dovad� r�zboailor ce au urmat dup� aceea din antichitate , Evul mediu, și celelalte din istorie. Deci ei cei r�i, nu erau str�ini de cele ce se �nt�mplau �n lume, sau aveau s� se �nt�mple �n timp. Cred c� și p�n� inchiziția nu e str�in� de ei. Chiar și bomba atomic� nu cred c� au descoperit-o cei trei cu Einstein, �nt�mpl�tor. Ca apoi s� le fie furate planurile de americani sau ruși, sau poate duse chiar de ei. C� datele și descrierile științifice le-au fost oferite pe tav�. Scopul era pentru cei buni, dar oamenii au folosit-o �n scopuri malefice pentru ei și �mpotriva lor. Și mai spuneau acolo c� toate construcțiile de c�tre zeii buni erau f�cute cu un scop. At�t strategic c�t și astronomic. Apoi se mai vorbea despre o mulțime de apariții misterioase pentru unii dar mai puțin divine pentru oamenii de științ�. Și asta �ncep�nd de la dovezi , unde chipuri de zei erau desenate al�turi de OZN-uri. Așa le ziceau oamenii �n neștinț� de cauz�. Dar odat� cu dezvoltarea tehnicii, au ap�rut și primele aparate optice. Care s-au perfecționat continuu. Chiar și un preot care era cunoscut ca un mare orator divin , nu s-a dat la o parte studiind suprafața lunii cu un astfel de instrument. El a v�zut deodat� pe suprafața lunii c� trece , in timp ce privea, niște lumini. Poate erau OZN-uri , cine știe? Dar inclin s� cred c� dac� privești printr-o lunet� sau telescop , mult timp, deodat� ai imagini cu steluțe prin fața ochilor. Cea ce pare o iluzie optic� Și asta din cauza stresului și a efortului privirii �ndelungate la acel obiect luminos. Știu c� și eu, c�nd eram mic, �mi pl�cea s� privesc fascinat imensitatea stelelor. Dar la un moment dat , tot privindu-le aveam �mpresia c� ele �ncep s� se apropie sau s� se �ndep�rteze de mine și un �ntuneric brusc le �nv�luia. Apoi imaginea revinea la normal. Oricum sunt prea multe dovezi și martori c� acele OZN s� nu fi existat. Undeva este ua dev�r. C� zeii aceia nu au �nc� �ncredere �n noi, asta e alceva.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 13 August 2012, ora 15:36

Si totusi gaurile negre nu sint decit notiuni iesite din ecuatii.
Culmea ca si stelele neutronice ar fi ...nu.
Cea mai grea stea din univers, corp, are densitate 900.
Nu mai stium exact denumirea. Se stie de ea. Sirius parca.
Dar ce e interesant ca se spune de ea in scrierile din vechime.
Deci nu exista in univers corpuri mai grele decit ea.

Daca o gaura neragra ar lua fiinta, pe linga faptul ca nu s-ar vedea, DE ALTE CORPURI PE CARE LE-AR ATRAGE, AR INGHITI TOT DIN JUR.
NU POATE FIINTA IN SPATIUL VID, PRECUM METEORITII.
mI-A SARIT CAPUL, IAR.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 13 August 2012, ora 19:06

MISTERUL ROBOȚILOR
PARTEA A V-A
M� uit la Nina și nu știu dac� s� r�d sau s� fiu serios. Nu �nțelegea la ce f�cea apropouri. Faptul c� m� trezisem gol,m� f�cea s�-mi treac� tot felul de g�nduri prin cap, care de mai care.
-Cum ai dormit?
-Puteai s� m� trezești, ca s� m� �mbrac, dac� r�ceam !
-Am crezut c� p�tura e super suficient�.
Morm�ii ceva .
-Uite cafeaua e gata!
�n timp ce sorbeam cafeaua o �ntreb pe Nina:
-Nina , chiar am fost pe planeta aia , sau am visat?
-Ai fost! Și ai fost trimis �napoi aici. Nu aici voiai sa ajungi?
-Ba da ! dar unele lucruri nu mi le mai amintesc. De ce sunt gol?
-Ai fost teleportat de cei de pe Zirda.
-Și apoi?
-Apoi ai dormit grație pastilelor lui Kurt , cred ...
-Iar pastile ... și iar pastile ..m-am s�turat de at�tea pastile. M-am s�turat de ele. Nu mai suport. Dimineaț� pastile , la pr�nz pastile, seara pastile...
-Uite �nc� o pastil� s� te calmezi...
-Nina și tu ?
-E bun� cafeaua?
-Ce ți-au f�cut și ție , c� ultima dat� nu m� mai puteam �nțelege de loc cu tine?
-Nimic , s-a rezolvat. Era datorit� lui Zeno... M� programase ca fiind femeia ta . Și ...
-Și te-a reparat?
-Da !
-Cum m� mai cheam� pe mine?
-Domnul Marin , Marian , Marinuș, Marinel...și Marineee!... Asta c�nd m� superi!
-C�nd te sup�r? Dar c�nd te-am sup�rat eu ? Precis a uitat s� mai fac� ceva la programare.
Dup� ce �mi beau cafeaua m� �ntind �n șeslong, de �mi p�r�ir� toate �ncheiturile.
-Ar trebui s� mai faci nițel sport. Ai �ncheiturile atrofiate.
-Și ce �mi recomanzi? S� joc șah, s� arunc cu privirea ....?
-C�nd dormeai, am ascultat la știri internaționale la TV, despre apropierea Conferința Internațional� Global� despre Pace. Se ține poimine. Peste dou� zile. La New York.
-Și ...? Cu ce m� �nc�lzește? Nu m� mai �ntereseaz�. Nu e prima dat� c�nd aud despre acest cuv�nt � PACE ! Este ceva despre care se vorbește foarte mult , dar lipsește cu des�v�rșire . Cu c�t se vorbește mai mult de pace , cu at�t lumea se �narmeaz� tot mai mult. S� nu care cumva s� r�m�ie alții mai prejos. Nu știu dac� omenirea v-a mai apuca aceea zi vreodat�. C�nd o s� fie pace cel puțin o mie de ani. Și asta p�n� s-ar schimba or�nduirea.
- Ești un pesimist incorigibil, domn Marin.
-Poi ce nu e așa ? Nu am dreptate? Ai v�zut cu ochii t�i cum ne-au atacat atunci �ia f�r� motiv. Noroc de armele tale sofisticate , drept care trebuie s�-ți mulțumesc, c� alfel eram acu �n cea mai oribil� �nchisoare din ad�ncuri.
- Și noroc și de Kurt.
-Apropo de Kurt. Unde e ? El de ce nu a venit? Parc� �mi amintesc c� trebuia s� apar� imediat dup� mine . S-o fi defectat raza aia a lor? S-au s-a �mpr�știat pe undeva ? Sau a nimerit pe alt� planet�? Sau poate umbl� aiurea și gol pușc� pe la una din stațiunile de nudiști de pe la noi, sau din lume...
-Ești gelos?
-Poi ... Nu ! dar ... �mi f�ceam griji pentru el... dac� �l atac� iar o femeie...C� de aia de atunci, am v�zut c� a dat � divorț� A p�r�sit-o! Și la urma urmei ... Am fost la mare și nici nu am intrat m�car �n mare...De fapt am intrat ... da cu nava...
-Dac� nu-și b�gau �ia coada, poate f�cea-ți și tu o baie.
Dar v�d c� absența lui Kurt nu te prea neliniștește. Ori ști ceva și nu vrei s�-mi spui. Poi ... dar s� nu m� spune-ți ... Creatorule... adic� Domn Marin. Marinuș...
-Hai zi ! Nu te spun!
Poi am �ncercat s�-ți spun c� peste dou� zile o s� aib� loc conferința extraordinar��...
- Da știu de pace....zic eu d�nd s� iau ceșca ca s� mai sorb ceva. Dar uitasem c� se terminase.
- �ți mai aduc una... Imediat, Marinic�...zice ea disp�r�nd �n buc�t�rie.
� Ce amabil� s-a f�cut dintr-o dat�, Nina mea ! Poate prea amabil�. Dar oricum e mai bine așa dec�t c�nd era geloas� pe mine�.
-Poftim Marinic� drag�.... S� m� ierți c� am fost prea aspr� cu tine acolo la ei. Dar cred c� nu-mi f�cea bine aerul...
-Aerul ...?
Totuși ceva se petrecea cu Nina mea. Dar �nc� nu �mi d�deam seama ce anume. Parc� era prea vesel� și bine dispus�... Ce s-o fi �nt�mplat?
Dup� ce �mi termina și a doua ceașc� de cafea , m� retrag la TV. Voiam s� ascult ce se mai d�dea pe acolo. C�nd tocmai la Pro-TV, se d�dea niște știri precum c� oamenii s�raci și mai ales de la țar� , f�ceau �nconjorul bisericii de trei ori, c� ziceau ei Domnul o s� le asculte rug�mințile și o s� le �ndeplineasc� o dorinț�. �Ce oameni ?C�t pot fi de plafonați? Chiar cred �n toate minunile! Și eu aș vrea s� mi se �ndeplineasc� o dorinț�...�
-Care Creatorule ?, zise Nina b�g�ndu-se �n pat cu mine.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 13 August 2012, ora 19:24

Marinusule, Marinus...pune bre ceva pe tine, ca ma jenez sa mai intru...vad ca Nina are ganduri cu tine, cred ca s-a facut femeie de-a binelea, sa stii a o sa te impinga spre nebunii

....dar cum facem cu gramatica monserule, sa-ti dau in particoler?

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 13 August 2012, ora 20:16

Poi și tu acu ! De unbe știi ce o s� ia-s�? Cred c� nu faci telepatie. Vrei s� �mi strici surpriza!... Las� c� p�n� dimineaț� le trece.... Ce s� fac dac� Zeno a schimbat pe Nina mea cu femeia perfect�....f�r� ca eu s� știu. dac� m� enerveaz� o trimit la mama....Asta dac� nu -mi face mie mai �nt�i bagajele. Și o s� spun�: gata m-am s�turat uite bagajele . -Poi pleci așa...-Nu plec eu , ci tu !...

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 13 August 2012, ora 20:28

De la: GRINGOS, la data 2012-08-13 20:16:54Poi și tu acu ! De unbe știi ce o s� ia-s�? Cred c� nu faci telepatie. Vrei s� �mi strici surpriza!... Las� c� p�n� dimineaț� le trece.... Ce s� fac dac� Zeno a schimbat pe Nina mea cu femeia perfect�....f�r� ca eu s� știu. dac� m� enerveaz� o trimit la mama....Asta dac� nu -mi face mie mai �nt�i bagajele. Și o s� spun�: gata m-am s�turat uite bagajele . -Poi pleci așa...-Nu plec eu , ci tu !...

No in sfarsit am ras si eu bine! Pe Gringo il pot citi....am citit doar ultima postare, cu Nina..... Un ici colo de corectare de text si e rezolvata editarea... Fain, mie chiar mi-a reaparut zambetul pe buze!

''Dac� ar trebui s� scriu o carte de moral�, primele 99 de pagini le-a� l�sa goale �i pe a o suta a� scrie: "Exist� o singur� datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me l�ser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exup�ry
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 13 August 2012, ora 20:29

De la: GRINGOS, la data 2012-08-13 20:16:54Poi și tu acu ! De unbe știi ce o s� ia-s�? Cred c� nu faci telepatie. Vrei s� �mi strici surpriza!... Las� c� p�n� dimineaț� le trece.... Ce s� fac dac� Zeno a schimbat pe Nina mea cu femeia perfect�....f�r� ca eu s� știu. dac� m� enerveaz� o trimit la mama....Asta dac� nu -mi face mie mai �nt�i bagajele. Și o s� spun�: gata m-am s�turat uite bagajele . -Poi pleci așa...-Nu plec eu , ci tu !...

Nu se stie cu femeia, Marinica draga, nu se stieeee ca pamantu'

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 13 August 2012, ora 21:25

De la: Musetel, la data 2012-08-13 20:28:38

No in sfarsit am ras si eu bine! Pe Gringo il pot citi....am citit doar ultima postare, cu Nina..... Un ici colo de corectare de text si e rezolvata editarea... Fain, mie chiar mi-a reaparut zambetul pe buze!

Imi pare bine @Mușețel c� ți-am adus z�mbetul pe buze. Numai acu sau la toate ...poveștile?

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 13 August 2012, ora 21:27

De la: _Ingrid, la data 2012-08-13 20:29:26

V� rog frumos ! O s- o facți i pe Nina iar geloas�...Și de abia am ast�mp�rat-o...

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 13 August 2012, ora 21:30

De la: GRINGOS, la data 2012-08-13 21:27:20
De la: _Ingrid, la data 2012-08-13 20:29:26

V� rog frumos ! O s- o facți i pe Nina iar geloas�...Și de abia am ast�mp�rat-o...

Pai n-are de ce, doar suntem frati de...braga

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 13 August 2012, ora 21:30

Și așa am r�mas singur iar. De Joi r�m�n definitiv singur. Toți și toate au plecat...

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 13 August 2012, ora 21:42

De la: GRINGOS, la data 2012-08-13 21:30:41 Și așa am r�mas singur iar. De Joi r�m�n definitiv singur. Toți și toate au plecat...

Au plecat amandoua?? impreuna?

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 13 August 2012, ora 21:53

nu pe r�nd Și Costy Și Roxy și Rody....

V�d c� la Americani le place povestea atsa a mea c� a crescut numai �n dou� ore cu 12 Sigur trec de sut�...

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 13 August 2012, ora 23:25

De la: GRINGOS, la data 2012-08-13 21:53:44nu pe r�nd Și Costy Și Roxy și Rody....

V�d c� la Americani le place povestea atsa a mea c� a crescut numai �n dou� ore cu 12 Sigur trec de sut�...
sa urmaresti cursul dolar - leu!

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 14 August 2012, ora 12:02

Nina

MISTERUL ROBOȚILOR
PARTEA A V-A
M� uit la Nina și nu știu dac� s� r�d sau s� fiu serios. Nu �nțelegeam la ce f�cea apropouri. Faptul c� m� trezisem gol, m� f�cea s�-mi treac� tot felul de g�nduri prin cap, care mai de care.
-Cum ai dormit?
-Puteai s� m� trezești, ca s� m� �mbrac, dac� r�ceam ?
-Am crezut c� p�tura e super suficient�.
Morm�ii ceva .
-Uite cafeaua e gata!
�n timp ce sorbeam cafeaua o �ntreb pe Nina:
-Nina , chiar am fost pe planeta aia , sau am visat?
-Ai fost! Și ai fost trimis �napoi aici. Nu aici voiai sa ajungi?
-Ba da ! dar unele lucruri nu mi le mai amintesc. De ce sunt gol?
-Ai fost teleportat de cei de pe Zirda.
-Și apoi?
-Apoi ai dormit grație pastilelor lui Kurt , cred ...
-Iar pastile ... și iar pastile ..m-am s�turat de at�tea pastile. M-am s�turat de ele. Nu mai suport. Dimineaț� pastile , la pr�nz pastile, seara pastile...
-Uite �nc� o pastil� ca s� te calmezi...
-Nina și tu ?
-E bun� cafeaua?
-Ce ți-au f�cut și ție , c� ultima dat� nu m� mai puteam �nțelege de loc cu tine?
-Nimic , s-a rezolvat. Era datorit� lui Zeno... M� programase ca fiind femeia ta . Și ...
-Și te-a reparat?
-Da !
-Cum m� mai cheam� pe mine?
-Domnul Marin , Marian , Marinuș, Marinel...și Marineee!... Asta c�nd m� superi!
-C�nd te sup�r? Dar c�nd te-am sup�rat eu ? Precis a uitat s� mai fac� ceva la programare.
Dup� ce �mi beau cafeaua m� �ntind �n șeslong, de �mi p�r�ir� toate �ncheiturile.
-Ar trebui s� mai faci nițel sport. Ai �ncheiturile atrofiate.
-Și ce �mi recomanzi? S� joc șah, s� arunc cu privirea ....?
-C�nd dormeai, am ascultat la știri internaționale la TV, despre apropierea Conferința Internațional� Global� despre Pace. Se ține poimine. Peste dou� zile. La New York.
-Și ...? Cu ce m� �nc�lzește? Nu m� mai �ntereseaz�. Nu e prima dat� c�nd aud despre acest cuv�nt � PACE ! Este ceva despre care se vorbește foarte mult , dar lipsește cu des�v�rșire . Cu c�t se vorbește mai mult de pace , cu at�t lumea se �narmeaz� tot mai mult. S� nu care cumva s� r�m�ie alții mai prejos. Nu știu dac� omenirea v-a mai apuca aceea zi vreodat�. C�nd o s� fie pace cel puțin o mie de ani. Și asta p�n� s-ar schimba or�nduirea.
- Ești un pesimist incorigibil, domn Marin.
-Poi ce nu e așa ? Nu am dreptate? Ai v�zut cu ochii t�i cum ne-au atacat atunci �ia f�r� motiv. Noroc de armele tale sofisticate , drept care trebuie s�-ți mulțumesc, c� alfel eram acu �n cea mai oribil� �nchisoare din ad�ncuri.
- Și noroc și de Kurt.
-Apropo de Kurt. Unde e ? El de ce nu a venit? Parc� �mi amintesc c� trebuia s� apar� imediat dup� mine . S-o fi defectat raza aia a lor? S-au s-a �mpr�știat pe undeva ? Sau a nimerit pe alt� planet�? Sau poate umbl� aiurea și gol pușc� pe la una din stațiunile de nudiști de pe la noi, sau din lume...
-Ești gelos?
-Poi ... Nu ! dar ... �mi f�ceam griji pentru el... dac� �l atac� iar o femeie...C� de aia de atunci, am v�zut c� a dat � divorț� A p�r�sit-o! Și la urma urmei ... Am fost la mare și nici nu am intrat m�car �n mare...De fapt am intrat ... da cu nava...
-Dac� nu-și b�gau �ia coada, poate f�cea-ți și tu o baie.
-Dar v�d c� absența lui Kurt nu te prea neliniștește. Ori ști ceva și nu vrei s�-mi spui. Poi ... dar s� nu m� spune-ți ... Creatorule... adic� Domn Marin. Marinuș...
-Hai zi ! Nu te spun!
-Poi am �ncercat s�-ți spun c� peste dou� zile o s� aib� loc conferința extraordinar�...
-Da știu de pace....zic eu d�nd s� iau ceșca ca s� mai sorb o gur� de cafea. Dar uitasem c� se terminase.
- �ți mai aduc una... imediat, Marinic�..., zice ea disp�r�nd �n buc�t�rie.
� Ce amabil� s-a f�cut dintr-o dat�, Nina mea ! Poate prea amabil�. Dar oricum e mai bine așa dec�t cum era geloas� atunci pe mine�.
-Poftim Marinic� drag�.... S� m� ierți c� am fost prea aspr� cu tine acolo la ei. Dar cred c� nu-mi f�cea bine aerul...
-Aerul ...?
Totuși ceva se petrecea cu Nina mea. Dar �nc� nu �mi d�deam seama ce anume. Parc� era prea vesel� și bine dispus�... Ce s-o fi �nt�mplat?
Dup� ce �mi termina și a doua ceașc� de cafea , m� retrag la TV. Voiam s� ascult ce se mai d�dea pe acolo. C�nd tocmai la Pro-TV, se d�dea niște știri precum c� oamenii s�raci și mai ales de la țar� , f�ceau �nconjorul bisericii de trei ori, c� ziceau ei Domnul o s� le asculte rug�mințile și o s� le �ndeplineasc� o dorinț�. �Ce oameni ?C�t pot fi de plafonați? Chiar cred �n toate minunile! Și eu aș vrea s� mi se �ndeplineasc� o dorinț�...�
-Care Creatorule ?, zise Nina b�g�ndu-se repede �n pat cu mine.
-Ce faci Nina ? cred c� ai greșit patul, adic� locul. De c�nd dormi tu cu mine �n pat.? Și mai ales de c�nd dormi tu. Locul t�u e la buc�t�rie....
-Str�ngem� �n brațe.... Mie frig....
-Brațe .... Frig... Cred c� �ți fileaz� o lamp�...�ți este și frig acu ? Nu c� mi-am g�sit beleaua cu tine. Nu mai poate omul nici s� mai doarm�. Doar nu crezi c�... eu ....adic� tu ... adic� vreau s� spun ... noi ...am�ndoi aici....
Dar Nina nimic! Nu m� sl�bea o clip�. O �ntorc g�f�ind , mai bine zis �ncerc s� o �ntorc. Se f�cuse al naibii de grea. Ce i-o fi pus �știa �n ea? Reușesc �ntr-un final s� o �ntorc cu fața �n jos. Dar ea parc� ghicind ce voiam s� fac se �mpotrivea. C�utam cu m�inele disperat pe spatele ei. Ea �ntre timp �ncepuse s� chiț�ie. Cu un ultim efort reușesc s� dau de capacul de vizitare de la tabloul de bord al Nin�i. Credeam c� și pe �sta �l scoseser� �ia. �l deschid, și b�g�nd m�na �n el, ap�s butonul general.
Simt o relaxare a trupului ei dar și al meu, care se stinse �ntr-o ultim� zv�cnire, cun un oftat de p�rere de r�u.
-Ce ai f�cut ? Ce r�u ești.
Dup� aia am plecat s� m� culc �n sufragerie. Am l�sat-o așa cum se g�sea pe Nina acolo �n pat.
Dimineaț� m-am trezit iar lejer. Ce se �nt�mpl� frate cu mine? Vin noaptea marțienii? Dar aveam s� am r�spunsul c�nd dup� ce m� �mbr�cai, ieșii �n pragul casei, cu g�ndul s� ajung la buc�t�rie , s�-mi pun singur de o cafea. Dar stupoare. �n prag m� �nt�mpin� vesel� nevoie mare Nina.
-Bine dar tu ... m� opresc eu uluit. Tu parc� dormeai...
Și tu dormeai și eu... și se f�cu ziu�.
-Bine dar parc� te deconectasem? Ce ești pe cont propiu?
Cam așa ceva !Acum am și autonomie propie, chiar dac� cineva m� �nchide din grșeal�.
-Greșeal�?... Cred c� da ! Ai dreptate ! Mare greșeal� am f�cut c� te-am f�cut!
-Ce vrei calul de dar nu se caut� la dinți?
-E gata cafeaua �ntreb eu moroc�nos, simțind c� imi este și foame. Și adu și ceva de m�ncare c� �mi este o foame de lup. Și adu și coniacul din sufragerie. Am o poft� teribil� s� beau ceva .
-Mai �ncet cu b�utura c� �ți face r�u la inim�.
-Vai dar ce grijulie te-ai mai f�cut? Ast� noapte c�nd ai profitat de mine , nu te g�ndeai c� s-ar putea s� nu mai apuc dimineața?
-Nu !
-Cum adic� nu ?
-Nu trebuie s�-ți faci probleme. Ai uitat c� cei de acolo mi te-a dat �n grija mea? Eu am , de acum grij� de tine.
-Oh Boy !
Și Nina disp�ru �n cas�. Reveni cu sticla și dou� pahare pe o t�viț�.
- S� nu �mi spui c� bei și tu ?
- Dar ce, numai la tine te g�ndești?
-Nina ! Eu nu mai �nțeleg nimic? Ce e cu tine ? Mi te-au schimbat oare cu alt� persoan�?
- Și ce, de mine nu-ți mai place ?
- Ba da dar ești cam pis�loag� și cam �ndr�zneaț�. Eu nu sunt obișnuit cu așa ceva și mai ales c�nd știu c� erai robot.
- Nu mai sunt robotul pe care �l știai tu. Am fost modificat� genetic. Mi s-au pus organe de om. Dar controlate de un procesor . Este ceva nou �n aceast� privinț�. Medicinal or a evoluat foarte mult. Au f�cut un fel de om robot , ca s� �nțelegi tu mai bine. Dar cu resursele și instinctele unui om.
- Adic� unei femei. Asta era ultimul lucru pe care chiar �l mai doream, zic eu pr�bușindu-m� �n șezlong.
Nu am mai spus nimic c�t am m�ncat și am b�ut cafeaua. Dar asta nu �nainte de am administra un pah�r de coniac, sub privirile r�ut�cioase și severe a Ninei.
-Ce e ? beau de bucurie c� mi-am g�sit nevast� gratis. Adic� n�past�. Adic� am vrut s� zic � c� tu � adic� eu � adic� noi�. Știi eu�.
Dar Nina se l�s� pe mine. Apoi ne rostogolir�m am�ndoi pe jos. Ea se tot gudura ca un copil, �n timp ce eu ștr�ngeam tot praful și t�r�na pe haine. Nu știu cum s-ar fi terminat episodul , dac� vecinul meu cocoțat pe gard , nu m� strig�:
-Ce faci vecine ? Ești �n perioada de miere?
-Ce miere ce vrei ? M� spionezi la mine �n curte? Cred c�
Kurt nu te-a s�turat bine. Ce vrei de la noi?
-Poi așa, m� g�ndeam s� mai vorbim și noi de una de alta , �ca oamenii�de ca �ia știi ,politicienii�
-Nu-mi place politica și nici nu fac ! zic eu enervat. Nina se scoal� de jos și merge c�țiva pași spre vecin.
-Da ce femeiușc� ti-ai luat ? Nu e de lep�dat. De unde ai cump�rat-o?
-De pe sistemul @3#$ Yxz și constelația Orion�, zic eu la �nt�mplare. Se g�sesc și la bucat�. Și ca pies� de schimb.
Vecinul face niște ochi c�t cepele. Dar nu mai apuc� s� mai �ntrebe ceva , c� Nina , buna mea prieten� și de-acum nevast�, chiar dac� nu e cu acte �n regul�, scoase un dispozitiv și �l �ndrept� c�tre vecin. O raz� alb�struie ț�șni din m�na Ninei, �nv�luind vecinu, �ntr� lumin� l�ptoas� alba. Acesta luat pe nepreg�tite se pr�buși �n dosul gardului c�z�nd de pe uluce. Nina se �ntoarce triumf�toare c�tre mine.
-Ce faci , te crezi și tu Kurt? Dac� moare?
Las�l c� era mitocan , f�r� scrupule și f�r� maniere�Pune-mi și mie unul , zise ea �nt�nz�ndu-mi un pahar.
Și uite, așa ziua se transform� �n una a �ndr�gostiților. Seara veni foarte repede. Nina st�tea acu �n pat și m� privea duios.
-Ce faci?
-Hai la culcare c� m�ine avem treab� . Trebuie s� mergem cu Kurt la Conferința extraordinar�
-Cum vine și Kurt ? Dar acu unde e ?
-Nu �ți face griji apare el .Se l�s� seara, se l�s� și noaptea și implicit veni și dimineața.
Nina mi-o lu� �nainte. Se sculase de dimineaț�, și cred c� se duse la buc�tarie. �ncerc și eu s� o urmez. Nu prea �mi erau boii acas�. Ajung �ntr-un sf�rșit �n buc�t�rie.. Nina deja f�cuse cafeaua. O puse �n dou� cesti și acu m� aștepta pe mine.
-Vai ce m� doare tot corpul ! m� vait eu. Nu ai avut grij� de mine , nu m-ai �nvelit! Ce fel zici c� ai tu grij� de mine. Da de c�nd bei și tu cafea ?
-Ei m-am emancipat drag� și eu. Ce , trebuie s� m� preg�tesc de vizit� și eu.
-Care vizit�?
-Vizita noastr� la Conferinț�, ce ai uitat. Trebuie s�-mi aleg o rochie mai deosebit�. S� crape madamele de acolo de invidie�
-La Conferinț�? Nu-mi amintesc s� m� fi poftit careva. Și mai ales �.Unde ziceai c� se tine Conferința?
-Am auzit la stiri c� se tine �n America la New York.
-Nu trebuie s� iei de bune toate știrile. Poate nu știai sau ai uitat, dar New York-ul e �n America. Poi cum ajungem acolo?
-Vine Kurt și ne ia.
-A deci conspirați f�r� știrea mea! C�nd aveai de g�nd s�-mi spui?
-Acu !
Dar nu �și s�rși bine vorba Nina, c� o lumin� albastr� și puternic� ap�ru din senin �n curtea mea, �nv�luindu-ne. Apoi dup� ce se risipi ceața, �n locul ei ap�ru o nav� � Da era TERRA � 1. Era nava prototip pe care f�cusem și eu școal�, pe Zirda! Dup� ce deschise ușa navei ap�ru �n prag p�rul ciufulit a lui Kurt. Se uit� z�mbitor la noi.
- Ei porumbeilor, cum ați petrecut luna de miere ?
-Și tu Brutus , zic eu cam bosumflat. Și pe tin te �ntereseaz� ce facem noi ,ca pe vecin?
-Ce iar v-a sup�rat ? Am eu ac de cojocul lui, zise Kurt apropiindu-se de gard.
-Las�-l c� l-a corentat Nina !
- Nina ? Nu o credeam așa de r�zboinic�.
- Ei ce știi tu ? Nina mea e a doua Xena. S-a schimbat de c�nd ai plecat tu ? Apropo tu pe unde umblii ? Și mi-a spus Nina c� mergem �n America la Nu știu ce Conferinț� Mondial� de Pace �
- Exact ! Hai sunteți gata ? C� nu avem mult timp la dispoziție !
- da bine dar dac� pe drum �mi este foame? Nina preg�tește niște pachețele, c� nu mai vreau pastilele tale !
- Bine dar repede c� mai avem �. Și uit�ndu-se la un ceas specila br�țar� � exact 5 minute. Nina intr� ca o sf�rleaz� �n buc�t�rie. Apoi �ntr-un minut ieși cu sacoșa �nc�rcat�.
-Da ce rapid� ești c�nd vrei �Da ce ai luat acolo? Niște bani nu ne-ar trebui ceva � acolo�
-Am eu grij� de toate , m� linști Kurt. Gata urcațiv� �n nav� !
- Stai așa s� verific apa , gazelle, lumina , senzorii, sistemul de efracție� da e �n regul� , acum putem pleca . �ntru �n nav� și eu. Kurt se așez� la pupitru.
-C�t timp facem p�n� la New York?
-New York? Dar nu mergem la new York.
Arunc o privire �ntreb�toare �n direcția Ninei. Aceasta ridic� din umeri.
-A , Da ! Au schimbat locul �n ultimul moment. Conferința se va tine la Washington D C , la Casa Alb�. Cic� ziceau , ei din motive de securitate. Vin acolo toate personalit�țile marcante din �ntreaga lume. Din toate ț�rile vin c�te un reprezentant general , responsabili cu securitatea , președinți de state�și chiar și Papa !
- Papa, cum vine și el ?
�mi �nchipui ce escort și paz� o s� fie acolo. Noi cum o s� intr�m? C� nu cred c� cu buletinul. Nici nu �l am la mine . Am uitat de el.
-Și așa nu �ți v-a folosi la nimic.
-Și atunci, cum intr�m ?
-Ai s� vezi!
Kurt �ndreptase nava c�tre vest. Spunea el c� e mai aproape. Dup� ce traversam toate ț�rile din vest , mai trebuia s� travers�m și atlanticul.
- Hmmmm� �n fața noastr� este semnalat� o furtun� puternic�.
Trebuie s� o ocolesc, nu de alta, dar la voi pe acest p�m�nt sunt multe enigme electrice și magnetice, și nu aș vrea s� nimeresc �n ele. Mai ales c� trebuie s� ne gr�bim , c� doar suntem așteptați�
M� uitam la ceas și vedeam cu stupoare c� nava asta �ntrece orice �nchipuire. Am traversat țara �n 5 minute, iar t�rile din vest cam �n 10 minute. Acum ne preg�team s� travers�m Oceanul. Dup� traversare, �ntram pe teritoriul Americii.
-Auzi Kurt nu o s� ne �ntercepteze iar ?
- Nu stai f�r� grij�. Asta este alt� nav� . Mult mai special� și rapid�. Pentru voi este o curat� bijuterie.
-Dar cum ai ajuns așa de repede?
-Am combinat plecarea mea cu teleportarea. O idee de a mea. L-am convins pe Zeno, s� combine cele dou� c�mpuri și s� m�reasc� suprafața undelor. Așa c� m-am teleportat cu tot cu nav�, direct pe p�m�nt. �ți dai seama c� p�n� au prins ei de veste deja noi eram pe p�m�nt. Nu au avut timp nici s� r�sufle. Pe c�nd vorbea, se z�rea �n dep�rtare coastele Americii. Kurt dup� ce f�cu invizibil� nava, o lu� cu cea mai mare vitez� direct spre Wasington D.C.( District Columbus)

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 15 August 2012, ora 07:09

Bine mai mister Marine, la tine femeia chitaie si se gudura?

Ooof, oof, mai ai de exersat in tablourile de amor, cred ca nu prea ai documentare

Cica a profitat ea de tine si nu stiai, asa ai rezolvat-o cu scena dificila..of, of, mai , mai

Vezi sa nu ajungi tot gol la vasinton, ca-l sperii pe Obama si te afuriseste Papa

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 15 August 2012, ora 07:17

LA NULTI ANI< BEBI, sa fii sanatos si inspirat, sa curga povestile!!!

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 15 August 2012, ora 08:23

De la: _Ingrid, la data 2012-08-15 07:17:27LA NULTI ANI< BEBI, sa fii sanatos si inspirat, sa curga povestile!!!

S-AR PUTEA S� AI DREPTATE NU PREA AM VIZIONAT TELENOVELE...
Mulțumesc de urare . Și eu le urez un c�lduros LA MULȚI ANI LA TOATE MARIILE ȘI TOȚI MARINII

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 15 August 2012, ora 08:29

De la: GRINGOS, la data 2012-08-15 08:23:00S-AR PUTEA S� AI DREPTATE NU PREA AM VIZIONAT TELENOVELE...

Nici nu te-ar fi ajutat, in telenovele se filmeaza numai capul, ca la stiri

Lasa, nici nu trebuie sa vizionezi nu stiu ce balarii, zestrea ta de cunostinte e mult mai savuroasa

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 15 August 2012, ora 08:51

Am zis eu c� tu m� faci s� v�d Pleaiadele... Erau așa de multe și frumoase... De fapt asta e cusurul vostru, c� trebuie s� recunoaște-ți , sunteți prea pretențioși ! Unii ar fi spus c� v�d farfurii zbur�toare.... sau cine știe ce minuni printre altele....și uite iar m� �ntorc și spun .... dar m�ine c� azi am liber....

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 15 August 2012, ora 08:56

Și am �nceput s� dau �n patima NInei. C� am spart și eu azi o ceașc� de cafea .O s� savurez cafeaua direct din ibric, c� ala nu se sparge e din INOX.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 15 August 2012, ora 09:02

De la: GRINGOS, la data 2012-08-15 08:56:02Și am �nceput s� dau �n patima NInei. C� am spart și eu azi o ceașc� de cafea .O s� savurez cafeaua direct din ibric, c� ala nu se sparge e din INOX.
o sa te frigi la buze...si nu te mai pupa Nina

Ce-i cu Pleiadele? te fac sa vezi stele verzi, sau cu mine esti in al noualea cer?

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 August 2012, ora 10:15

De la: GRINGOS, la data 2012-08-15 08:23:00
De la: _Ingrid, la data 2012-08-15 07:17:27LA NULTI ANI< BEBI, sa fii sanatos si inspirat, sa curga povestile!!!

S-AR PUTEA S� AI DREPTATE NU PREA AM VIZIONAT TELENOVELE...
Mulțumesc de urare . Și eu le urez un c�lduros LA MULȚI ANI LA TOATE MARIILE ȘI TOȚI MARINII
La multi ani !!! si-o floare
te pup din departare !!

Daniela
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 15 August 2012, ora 10:29

De la: GRINGOS, la data 2012-08-13 21:25:22
De la: Musetel, la data 2012-08-13 20:28:38

Imi pare bine @Mușețel c� ți-am adus z�mbetul pe buze. Numai acu sau la toate ...poveștile?

M-ai prins....
Nu stau eu bine cu rabdarea, insa promit ca daca ma scotocesc bine prin buzunare si gasesc o scanteie de rabdare, imi iau cafeaua si te citesc .... si la celelate povesti.

''Dac� ar trebui s� scriu o carte de moral�, primele 99 de pagini le-a� l�sa goale �i pe a o suta a� scrie: "Exist� o singur� datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me l�ser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exup�ry
Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 15 August 2012, ora 10:39

Ce o fi p�țit blogul meu c� nu m� mai las� s� postez nimic pe nici o pagin�. S� fie de vin� extratereștrii? sau l-au �blocat � Americanii cu cititul lor?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 15 August 2012, ora 11:06

....buna prietena devenita nevasta.... si mai spuneti ca nu stie Gringos de-ale dragostei....Hmmm
Poate ca imi scapa elemente tratate in precedent, ca am citit doar ultimele postari, dar tot expun parerile mele....
O simbioza perfecta intre un robot si o femeie, care se presupune sa fie ....grijulie cu jumatatea sa. Comportamentul ei reuseste sa surprinda chiar si protagonistul, reusind sa il ia mereu pe nepusa-masa, efectiv el este incapabil sa ii anticipeze miscarile.
Mi-e imi place enorm Nina. La fel si Marin!

A propos: La Multi Ani!

Pagini: << 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti
Mergi la: