back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti

Pagini: << 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 22:17

P�n� si marele savant Michio Kaku, recunoaste ca exista Dumnezeu. Susține ca a g�sit doveziile existenței �Unei forțe care guverneaz� totul� am ajuns la concluzia c� c� suntem creați, pe lumea asta prin legi de o �inteligenț� analiz�nd comportamentul materiei subatomice� E cam aproape și de p�rerea mea. Eu aș denumi-o �energie� care ne �nv�luie, care ne d� viaț�...
Michio Kaku, s-a f�cut respectat la nivel mondial pentru dezvoltarea teoriei corzilor. El a afirmat ca și alți savanți din trecut-Nokola Tesla, Einstein- c� Biblia e o carte de științ�. Eu aș ad�uga, o carte care nu a fost tradus� corect. C� la c�t� științ� corect� are...

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 22:56

De la: Marin56, la data 2014-06-24 21:08:29ROM�NIA ESTE ATACATA CU ARME NECONVENTIONALE ? Priviti ce nori au aparut deasupra orasului Craiova, iar presa nu scoate un sunet !
DE GABRIELA DOBRESCU 27/08/2013

sura.nirfi.sci-nnov.ru/Photogalery/Photogalery.html
www.tekniikkatalous.fi/multimedia/archive/00068/antennipuisto_68...
https://www.eiscat3d.se/sites/default/files/images/Array.png
www.eiscat.uit.no/heating/heatsite.jpg
i1.ytimg.com/vi/L9nV-VbZzek/hqdefault.jpg
img849.imageshack.us/img849/4333/elephantcageak.png
eiscat2013.lancs.ac.uk/wp-content/uploads/2012/09/copy-header_v12.png
s.a.m.d..... Marin !
Insa, tu, Marin, la cat habarnism iti contine tartacuta, imediat ai pus botul la elucubratiile pe care le vehiculeaza pe la televiziunile romanesti sau prin web-media roamneaca o panarama sarlatana cum este STREINU sau diversi dezaxati fuduli care se cred destepti si inteligenti insa , in realitate, sunt niste bieti/biete ratati,nulitati stiintifice, sariti de pe fix, cu aere de mari vedete !

mare grija, in imaginile pecedente nu este HAARP, sunt instalatii similare ale catorva superputeri militare, intelegi unde bat, Marine, sau esti de foarte multa vreme dus "de-acasa"?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 22:56

De la: Marin56, la data 2014-06-24 21:08:29ROM�NIA ESTE ATACATA CU ARME NECONVENTIONALE ? Priviti ce nori au aparut deasupra orasului Craiova, iar presa nu scoate un sunet !
DE GABRIELA DOBRESCU 27/08/2013

sura.nirfi.sci-nnov.ru/Photogalery/Photogalery.html
www.tekniikkatalous.fi/multimedia/archive/00068/antennipuisto_68...
https://www.eiscat3d.se/sites/default/files/images/Array.png
www.eiscat.uit.no/heating/heatsite.jpg
i1.ytimg.com/vi/L9nV-VbZzek/hqdefault.jpg
img849.imageshack.us/img849/4333/elephantcageak.png
eiscat2013.lancs.ac.uk/wp-content/uploads/2012/09/copy-header_v12.png
s.a.m.d..... Marin !
Insa, tu, Marin, la cat habarnism iti contine tartacuta, imediat ai pus botul la elucubratiile pe care le vehiculeaza pe la televiziunile romanesti sau prin web-media roamneaca o panarama sarlatana cum este STREINU sau diversi dezaxati fuduli care se cred destepti si inteligenti insa , in realitate, sunt niste bieti/biete ratati,nulitati stiintifice, sariti de pe fix, cu aere de mari vedete !

mare grija, in imaginile pecedente nu este HAARP, sunt instalatii similare ale catorva superputeri militare, intelegi unde bat, Marine, sau esti de foarte multa vreme dus "de-acasa"?

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 23:27

montalk.net/haarp/arrays2.jpg

Zgaieste-ti retinele, Marine-Marine!

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 23:31

ptr. europa si nu numai...

Participating countries

The current EISCAT Associates Norway, Sweden, Finland, Japan, China and the United Kingdom have indicated their intention to continue their involvement for E3D. The affiliated partners France, Russia and Ukraine also indicated their interest. Users in Norway, Sweden, Finland, and Japan already work on applications to obtain funding for investment into E3D.

The Preparatory Phase Project currently seeks to attract participants beyond the present user community. Potential new Associates are countries with strong interest in space weather and geospace research and those where scientists are at the present using EISCAT measurements, like Belgium, Germany, Ireland, Italy, and Poland.

https://www.eiscat3d.se/status2012/countries

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 23:42

Cine a zis c� am și pus botul? Le-am prezentat numai...Nu cu toate sunt de acord.

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 23:50

De la: Marin56, la data 2014-06-24 22:17:56

P�n� si marele savant Michio Kaku, recunoaste ca exista Dumnezeu. ..

Serios, mai nea-n-porumb?
nu vrei mataluta sa aduci in pagina juma' de declaratie /afirmatie calare pe un linck sursa/ citat: micho kaku, in original?
hai, fuguta don. INVENTATORELE-NOVATOR, altfel, o sa te trec in tabara celor care pun botul la tampenii mai ceva decat enoriasii imbecilizati religios.

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 23:58

Din momentul in care ai popularizat/mediatizat un text impanat cu elucubratii, pe cale de consecinta, se poate concluziona indubitabil ca: AI PUS B O T U L, mai nea Marin-matale bre !
have you NOT a way to come back or down, mr.Marin

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 02:34

Noul zeu....Michio Kaku.....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 07:18

De la: ___Haakon___, la data 2014-06-24 23:58:48Din momentul in care ai popularizat/mediatizat un text impanat cu elucubratii, pe cale de consecinta, se poate concluziona indubitabil ca: AI PUS B O T U L, mai nea Marin-matale bre !

buey zeama -de-corcoduse....hai c-am inteles ca la romana ai fost repetent pt. ca erai mic, prost, urat si cocosat si nu te suporta profa....germana n-ai vrut s-o inveti sa nu te confunde lumea cu fatul avortat de eva brown....italiana ai invatat-o cu fetele de la bordel in timp ce spalai toaletele....da' nici macar in engleza nu stii s-o arzi....???

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 13:32

De la: Black_Friday_, la data 2014-06-25 06:44:25
De la: ___Haakon___, la data 2014-06-24 23:58:48Din momentul in care ai popularizat/mediatizat un text impanat cu elucubratii, pe cale de consecinta, se poate concluziona indubitabil ca: AI PUS B O T U L, mai nea Marin-matale bre !

Bai hahalera, faci tu ce faci si mai oferi o mostra de prostie nuda....

Du-te bai amaraciune si lasa-ne cu engleza ta de balta! Topica textelor tale in engleza este "verily" de kkt!!!!

Latra kaakonele mai bine, decat sa te maimutaresti asa. Esti doar un ghertoi cu pretentii nejustificate. Te tradeaza educatia precara.

have you not had lunch yet! ok do you eat some shit from me!

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 13:52

De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-25 07:18:23

buey zeama -de-corcoduse....hai c-am inteles ca la romana ai fost repetent pt. ca erai mic, prost, urat si cocosat si nu te suporta profa....germana n-ai vrut s-o inveti sa nu te confunde lumea cu fatul avortat de eva brown....italiana ai invatat-o cu fetele de la bordel in timp ce spalai toaletele....da' nici macar in engleza nu stii s-o arzi....???

"buric jegos" (n.b. spuse pik_nik)ai eliminat postarea precedenta, bravo ma, esti ager, nu cumva sa afle lumea ca esti lihnit de foame si intretinut de rude, sa nu afle ca te-ai aciuat pe sub acoerisul altora, deoarece esti un neispravit fudul, cersau ciorditor !

cu cerseala si smangleala n-ai reusit sa agonisesti si tu cativa banuti pentru a-ti achizitiona un cort proprietate personala?

ba' "buric jegos" iar te-ai autobagat in seama si te-ai inecat ca tiganu' la mal, hai, ia de la mine un sugios, molfaie-l tandru si meri acolo un' ti-e locul !

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 13:56

Have you ever been in France?

Haven't you been in France yet?

Have you eaten something?

Haven't you eaten yet?

Haven't....don't...... have you?.... haven't you? ....

A la rigueur.... Haven't you had lunch yet?

See you later, aligatores!

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 16:16

Hai salut! Chiar dac� nu vi-i era dor de mine, am f�cut o pauz� și eu. Cred c� și eu am p�țit rușinea. Mi-au invadat puricii calculatorul. Cum f�ceam , cum o d�deam , DTT-ul nu era bun. Așa c� dac� am v�zut c� nu mai merge nici un browswer, am reinstalat tot. Cred c� este o boal� care circul� pe net. Ca microbii �n corpul omului. Acu sper s� fie OK!

Da nea Haak. Eu am �nțeles ce ai vrut mata s�-mi zici. Adic� s� revin cu picioarele pe p�m�nt...sau ceva pe acolo...S� ști c� nu am pus botul. Acea afirmație cu Kaku, nu cred c� este real�. E o p�c�leal�. Un asemenea om de științ�, nu ar fi putut debita asemenea elucubrații, vorba matale. Mai ales farsa cu Biblia. Aia m-a dat gata. Auzi la ea, carte de științ�...Științ� �n ce? �n ale povestirii...? E tot o propagand� f�cut� de alții, ca s� conving� lumea c� Biblia este tot și �n toate și sf�nt. Da dar nu așa! �ntr-o carte care se povestește �n mare despre istoria poporului evreu cu toate p�țaniile lor, nu este loc de științ�. Chiar și �ncerc�rile lor firave, se dovedesc nefondate. Dar vina nu e a lor, c� nu știau carte și alte discipline. Ei au tradus dup� ureche. Iar alții au ad�ugat c� s� �nfloreasc�, sau s� schimbe monotonia. Doar afirmația lui Kaku, c� este o energie �n univers, asta da ! Poate fi valabil�, cu toate c� nu v�d cum a pus-o �n evidenț�. Poate o fi simțit-o ca și mine... O s� v� spun pe telepatie cum v�d eu chestia cu cromozonii X și Y, chiar dac� nu o s� fiu crezut... �mi asum riscul...

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 18:15

De la: Marin56, la data 2014-06-25 16:16:03have you NOT a way to come back or down, mr.Marin

Hai salut! Chiar dac� nu vi-i era dor de mine, am f�cut o pauz� și eu. Cred c� și eu am p�țit rușinea. Mi-au invadat puricii calculatorul. Cum f�ceam , cum o d�deam , DTT-ul nu era bun. Așa c� dac� am v�zut c� nu mai merge nici un browswer, am reinstalat tot. Cred c� este o boal� care circul� pe net. Ca microbii �n corpul omului. Acu sper s� fie OK!

Da nea Haak. Eu am �nțeles ce ai vrut mata s�-mi zici. Adic� s� revin cu picioarele pe p�m�nt...sau ceva pe acolo...S� ști c� nu am pus botul. Acea afirmație cu Kaku, nu cred c� este real�. E o p�c�leal�. Un asemenea om de științ�, nu ar fi putut debita asemenea elucubrații, vorba matale. Mai ales farsa cu Biblia. Aia m-a dat gata. Auzi la ea, carte de științ�...Științ� �n ce? �n ale povestirii...? E tot o propagand� f�cut� de alții, ca s� conving� lumea c� Biblia este tot și �n toate și sf�nt. Da dar nu așa! �ntr-o carte care se povestește �n mare despre istoria poporului evreu cu toate p�țaniile lor, nu este loc de științ�. Chiar și �ncerc�rile lor firave, se dovedesc nefondate. Dar vina nu e a lor, c� nu știau carte și alte discipline. Ei au tradus dup� ureche. Iar alții au ad�ugat c� s� �nfloreasc�, sau s� schimbe monotonia. Doar afirmația lui Kaku, c� este o energie �n univers, asta da ! Poate fi valabil�, cu toate c� nu v�d cum a pus-o �n evidenț�. Poate o fi simțit-o ca și mine... O s� v� spun pe telepatie cum v�d eu chestia cu cromozonii X și Y, chiar dac� nu o s� fiu crezut... �mi asum riscul...

Marin, DDT , bre Dle.!

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 18:40

De la: Marin56, la data 2014-06-25 16:16:03have you NOT a way to come back or down, mr.Marin

Pssss....nea Marin....apoi Hak' o zis asa: Ai tu NU o cale sa te intorci sau jos, dom'le Marin ! No, 'mneata nush ce ai dedus c-o vrut a spune, da' noi astialaltii inca suntem curiosi a afla!

Deci, nea Marin, daca ai tu nu o cale sa te intorci sau jos (palaria!).

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 18:44

No, gata, io ma asezai cuminte si astept proiectia genetica a lui nea Marin..... Unde e cafeaua printre atatea minuni, dragilor?

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 18:48

da-le dreaq de parasute si parapante, prefer una d-asta !

www.youtube.com/watch?v=x2sT9KoII_M

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 19:50

De la: PaulaZ, la data 2014-06-25 19:19:35Pssss...Hak'....cate sedinte de simulare tre' sa bifez pana imi iau zboru' cu jetair ala, ai? Vai de urechile mele, ca si asa plang la aterizari de urlu!

Mai bine mai nasc odata , si de mai multe ori, fara peridurala, fara nicio anestezie de niciun fel, decat sa mai aterizez odata!

prealabil, invata sa pasesti pe strada, Transparento !

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 20:15

� nu ai un mod de a veni �napoi sau �n jos, mr.Marin � așa traduce la mine google. Deci am fost pe aproape. DDT fie-ar DDT-ul s�-i fie de purici. Nimic nu merge bine. Și la voi tot așa st� și se g�ndește p�n� acceseaz� o pagin�. Bașca reclamele...Dar peste tot face așa... Ba m� mai pune s� m� loghez mereu pe facebook! �mi trece cheful de a mai scrie p�n� vine pagina! O fi de vin� exploziile solare... Poate de abia acu au ajuns la noi...

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 20:37

De la: Marin56, la data 2014-06-25 20:15:54� nu ai un mod de a veni �napoi sau �n jos, mr.Marin � așa traduce la mine google. Deci am fost pe aproape. DDT fie-ar DDT-ul s�-i fie de purici. Nimic nu merge bine. Și la voi tot așa st� și se g�ndește p�n� acceseaz� o pagin�. Bașca reclamele...Dar peste tot face așa... Ba m� mai pune s� m� loghez mereu pe facebook! �mi trece cheful de a mai scrie p�n� vine pagina! O fi de vin� exploziile solare... Poate de abia acu au ajuns la noi...

Paradoxal , asa da si al meu google traduction, cumspui matale, nea Marin!

Dar, ca sa verific io pe Google Baci/Nenea Google, ca io sunt mai a lu' Toma Baci/Nenea Toma..... am tastat invers , tradu din ro ceea ce zice nea Marin mai sus si iaca ce mi-o zis Google Tanti, cred ca s-o schimbat serviciul: do not have a way to come back or down mr.Marin.

Fratilor, dati-i foc dictionarului! Nu asa se invata o limba straina, pe cuvant va zic! Ci pe teren !!!!

Deci, scurt si la obiect: Zii Hak' in rom�neste ce vrusai sa zici, fecior, ca e ipen! Asa clar 'om intelege cu to(n)tii, na!

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 20:41

Soarele e martor ca ni-s limbile incalcite, de nici robotii nu ni le mai descalcesc! ...cu sau fara explozii solare, noi tot o sa le imbarligam si cele mai simple carari, ce mai, asta e!

Si am avut o cararusha.....

www.youtube.com/watch?v=JcRp3vOHsE4

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 20:55

Da' pe aiasta limba o stiti, domniile voaste?

www.youtube.com/watch?v=fiPOZYoK1uY

E o mninune rom�neasca este?

www.youtube.com/watch?v=J0Vt9BDhPiA

www.youtube.com/watch?v=zwztCUJpYBg

www.youtube.com/watch?v=3s5A9nIMBL0

O seara faina, lumile bune!

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 22:50

De la: Marin56, la data 2014-06-25 20:15:54� nu ai un mod de a veni �napoi sau �n jos, mr.Marin � așa traduce la mine google. Deci am fost pe aproape. DDT fie-ar DDT-ul s�-i fie de purici. Nimic nu merge bine.

Marin, pana la www.osim.ro/despre/despreo.htm pentru a obtine un BREVET de INVENTIE, este cae lunga !
Combinatul Siderurgic Galati e una, iar O.S.I.M-ul. cu totul altceva.
concluzia!?
daca ti-as , nu te-ai, in veci !
am impresia, numai impresia, ca visezi frumos, Marin, dar visele tale sunt vise desarte!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2014, ora 02:31

De la: ___Haakon___, la data 2014-06-25 22:54:08
De la: PaulaZ, la data 2014-06-25 20:37:35
De la: Marin56, la data 2014-06-25 20:15:54� nu ai un mod de a veni �napoi sau �n jos, mr.Marin � așa traduce la mine google. Deci am fost pe aproape. DDT fie-ar DDT-ul s�-i fie de purici. Nimic nu merge bine. Și la voi tot așa st� și se g�ndește p�n� acceseaz� o pagin�. Bașca reclamele...Dar peste tot face așa... Ba m� mai pune s� m� loghez mereu pe facebook! �mi trece cheful de a mai scrie p�n� vine pagina! O fi de vin� exploziile solare... Poate de abia acu au ajuns la noi...

Dar, ca sa verific io pe Google Baci/Nenea Google, ca io sunt mai a lu' Toma Baci/Nenea Toma..... am tastat invers , tradu din ro ceea ce zice nea Marin mai sus si iaca ce mi-o zis Google Tanti, cred ca s-o schimbat serviciul: do not have a way to come back or down mr.Marin.

Fratilor, dati-i foc dictionarului! Nu asa se invata o limba straina, pe cuvant va zic! Ci pe teren !!!!

Deci, scurt si la obiect: Zii Hak' in rom�neste ce vrusai sa zici, fecior, ca e ipen! Asa clar 'om intelege cu to(n)tii, na!

nu este suficient ca v-ati facut de tot rasul ciurdei, tu, impreuna cu simbiota gasca?
las-o asa si ramai flexata, Transparnto, altfel, am sa-ti traduc si expun descriptiv exact ce-ti zace-n tigva si n-o sa-ti placa, stai bland pe ciuci sezand pe buci si respira regulat!

ESTI MESTER LA IMBIRLIGAT LIMBILE TUTUROR.

STILUL ASTA IN CARE NU SPUI NIMIC ITI APARTINE.

NU FII IPOCRIT CA TU ESTI INITIATORUL BATAII DE JOC LA DRESA LOGICII SI AL UNUI LIMBAJ DE INTELES SI BINEINTELES CIVILIZAT.

NU MA FACE CA ADUC CE SPUNEAI CIND DISCUTAI, NUMAI...>

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2014, ora 02:31

De la: ___Haakon___, la data 2014-06-25 22:54:08
De la: PaulaZ, la data 2014-06-25 20:37:35

nu este suficient ca v-ati facut de tot rasul ciurdei, tu, impreuna cu simbiota gasca?
las-o asa si ramai flexata, Transparnto, altfel, am sa-ti traduc si expun descriptiv exact ce-ti zace-n tigva si n-o sa-ti placa, stai bland pe ciuci sezand pe buci si respira regulat!

NU FII IPOCRIT CA TU ESTI INITIATORUL BATAII DE JOC LA DRESA LOGICII SI AL UNUI LIMBAJ DE INTELES SI BINEINTELES CIVILIZAT.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2014, ora 02:32

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2014, ora 02:35

De la: PaulaZ, la data 2014-06-25 20:55:58Da' pe aiasta limba o stiti, domniile voaste?

ILE E GROZAV

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2014, ora 11:32

De la: nastasemihail, la data 2014-06-26 02:35:15
De la: PaulaZ, la data 2014-06-25 20:55:58Da' pe aiasta limba o stiti, domniile voaste?

ILE E GROZAV

Mai sunt si alti ceterasi ce ne patrund direct la suflet!
O zi faina, Mihai! Numa' bine si curattiesi celor dragi!

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2014, ora 13:35

Marin, pana la www.osim.ro/despre/despreo.htm pentru a obtine un BREVET de INVENTIE, este cae lunga !
Combinatul Siderurgic Galati e una, iar O.S.I.M-ul. cu totul altceva.
concluzia!?
daca ti-as , nu te-ai, in veci !
am impresia, numai impresia, ca visezi frumos, Marin, dar visele tale sunt vise desarte!

Și ce dac�? Pentru mine este satisfacția c� am f�cut ceva pentru PSI și implicit și pentru Combinat, chiar dac� el nu prea a f�cut prea multe pentru mine. Nici m�car grupa I, din 2000 nu ne-a mai dat-o �napoi la PSI.

Da știu c� e cale lung�. OSIM-ul e pentru patente și invenții. Eu am f�cut totuși inovații. Nu știu dac� se omorau prea mulți pe veremea aia, și mai ales la mine. Dac� m� mai l�sau f�ceam și invenții! Dar de! Pentru ei mai mult c�nt�rește un inginer, care nu face nimic, dec�t un muncitor care se omoar�, pune suflet...Inginerul o fi av�nd formule �n cap, dar dac� nu are experienț�, și mai ales ceea a vieții... tot degeaba!

De aceea e bine o colaborare. De multe ori o idee care pleac� de jos e mai bine venit�. De aia ziceam c� parlamentarii ar fi bine s� se duc� pe �teren� s� vad� pe viu cum se muncește �n producție, șantiere, combinate, etc... și apoi s�-și deie cu p�rerea, c� muncitorul are salariu bun sau pensie mare...�n opinia lor. Dar sporurile, de condiții de periclitate, pe alea le-a m�ncat... cine le-o mai fi m�ncat și pe ele.

Pagini: << 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti
Mergi la: