back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti

Pagini: << 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 >> Sari la pagina:

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 9 Aprilie 2014, ora 14:19

De la: Daphne, la data 2014-04-09 14:16:35Daca Black si-ar vedea de farfuria sa, ar reusi sa fie fericit! Asa isi baga nasul unde nu ii fierbe oala si uite cum tot prostu' moare de grija altuia!
Eu i-am spus sa vina la mine la spovedanie...ca-l iert tati pacatele lui,dar nu-l lasa nevasta

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2014, ora 14:22

De la: symy1, la data 2014-04-09 14:19:19
De la: Daphne, la data 2014-04-09 14:16:35Daca Black si-ar vedea de farfuria sa, ar reusi sa fie fericit! Asa isi baga nasul unde nu ii fierbe oala si uite cum tot prostu' moare de grija altuia!
Eu i-am spus sa vina la mine la spovedanie...ca-l iert tati pacatele lui,dar nu-l lasa nevasta

Ce sa spovedeasca, Symy? Realitatea ca nu suporta sa vada armonie in jurul sau? De oftica lui nu mai creste iarba!

Raporteaza abuz de limbaj
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' � Nicolae Iorga
Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2014, ora 14:24

Pies: Cainele se asocieaza in haita, drace. Dar tu stii mai bine! Spor la latrat in speranta de a-ti regasi vreo haita spulberata de trecerea timpului.

Il las pe Negru sa latre! O zi frumoasa celorlalti care imi sunteti dragi!

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' � Nicolae Iorga
symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 9 Aprilie 2014, ora 14:26

De la: Daphne, la data 2014-04-09 14:24:24

Pies: Cainele se asocieaza in haita, drace. Dar tu stii mai bine! Spor la latrat in speranta de a-ti regasi vreo haita spulberata de trecerea timpului.

Il las pe Negru sa latre! O zi frumoasa celorlalti care imi sunteti dragi!
Si tie la fel...'''politisto sf''

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Aprilie 2014, ora 15:11

Atentie ca am instalat semafoare pe aici! Bataie toate ba pe verde ba pe rosu....

Asa ca ciocul mic si ochii la usa in timp ce ciufulesti barzoiul cu nepotei, ca nu se stie cum prinzi semaforul pe rosu....

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2014, ora 15:13

De la: symy1, la data 2014-04-09 14:19:19

Symy, mai usor cu glumele astea! Nu ne batem pe burta. Te ignor, mai ignori, da? Daca nu iti convine, o sa glumesc si eu cu tine.

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2014, ora 15:28

Scumpete rarisima neagra, te vad gata sa iei startul la trecerea de pietoni. Relaxeaza-te, iepulas, sunt in spatele tau dar te pot atinge in bara, atat cat sa iti dau un impuls! Muah!

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2014, ora 15:29

Baietii.... aveti tablete de ciocolata pe burtica sau voi purtati urmatoarea sarcina in familie?

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 9 Aprilie 2014, ora 16:14

1

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2014, ora 16:15

De la: Marin56, la data 2014-04-09 16:14:08Da nea Black. De acord cu matale. O fi vindec�nd. Dar dac� nu e verificat științific, pe m9ine m� las� rece. Totul poate fi autosugestie. Cred c� cu mai multe boli s-ar pricopsi ei, la pupare, și nu de la moaște ci c�t de la alții...Eu asta vreau s� scot in evidenț�. Eu m� g�ndesc la s�n�tatea oamenilor. Și nu s-ar zice c� este valabil� și invers. Dar aici e alt aspect incurajat - banii, c� nu cred c� le arde prea mult de s�n�tatea noastr�. Și v� rog pe viitor mai pușține complimente la adresa mea. las�-m� s� mor liniștit f�r� s� mai fac sup�rare si de la matale. Cum spunea si haak,:la c�te zile mi-a mai r�mas.. de tr�it....

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2014, ora 16:47

De la: Marin56, la data 2014-04-09 16:15:48
De la: Marin56, la data 2014-04-09 16:14:08Da nea Black. De acord cu matale. O fi vindec�nd. Dar dac� nu e verificat științific, pe m9ine m� las� rece. Totul poate fi autosugestie. Cred c� cu mai multe boli s-ar pricopsi ei, la pupare, și nu de la moaște ci c�t de la alții...Eu asta vreau s� scot in evidenț�. Eu m� g�ndesc la s�n�tatea oamenilor. Și nu s-ar zice c� este valabil� și invers. Dar aici e alt aspect incurajat - banii, c� nu cred c� le arde prea mult de s�n�tatea noastr�. Și v� rog pe viitor mai pușține complimente la adresa mea. las�-m� s� mor liniștit f�r� s� mai fac sup�rare si de la matale. Cum spunea si haak,:la c�te zile mi-a mai r�mas.. de tr�it....

In primul rand gandeste-te la sanatatea ta si apoi la sanatatea celorlalti!

In al doilea rand, telepatia a fost demonstrata stiintific? Ei, cum e? Pai te dai om de stiinta doar cand iti convine?

Daca nu ai jigni lumea cu remarcile de prost gust asupra celor care cred in Dumnezeu, nu te-as mai baga nici eu in seama, dar de vreme ce iti place sa te dai rotund, suporta atunci sa fii si tu luat la misto.

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2014, ora 18:00

De la: Black_Friday_, la data 2014-04-09 16:47:11
De la: Marin56, la data 2014-04-09 16:15:48

In primul rand gandeste-te la sanatatea ta si apoi la sanatatea celorlalti!

In al doilea rand, telepatia a fost demonstrata stiintific? Ei, cum e? Pai te dai om de stiinta doar cand iti convine?

Daca nu ai jigni lumea cu remarcile de prost gust asupra celor care cred in Dumnezeu, nu te-as mai baga nici eu in seama, dar de vreme ce iti place sa te dai rotund, suporta atunci sa fii si tu luat la misto.

Gata! Am �nțeles! Nu mai pomenesc nici de religie nici de obiceiuri. Nu o s� mai pomenesc de nimic., Nici de mine. La urma urmei, aveti dreptate. Cine sunt eu s� v� dau sfaturi? Fac� fiecare ce vrea. Timpul o s� spun� totul.

Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2014, ora 18:56

......

buey female/male, existenta lui dumnezeu si crezul tau intr-un zeu si ideologiea religioasa, or fi fost demonstrate stiintific existenta zeului si veridicitatea conceptului ideologic religios ?

buey female/male, las-o jos!
te-ai moscolit stiintifico-metodologic cu nutela pe mustatzi mai rau decat se moscoleste marin la poponetz in momentul clismelor intelectualiste pe care le practica pe aici din cand-in-cand, insa marin are o varsta, nu?
o varsta, ha, de la care mai are putin si da-n mintea bebelusului !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 Aprilie 2014, ora 19:46

De la: Black_Friday_, la data 2014-04-09 14:07:48
De la: Marin56, la data 2014-04-08 20:13:02�Ghidul Moaștelor�? Oare ce vor mai inventa prea sfințiile sale? Iar�și se umbl� cu dovezi fabricate?...Și la urma urmei, cu ce ne-ar �nc�lzi? Numai minuni fac �știa ca s� stoarc� bani! Mai bine ar face o minune s� stopeze r�zboiul care bate deja la uș�, �n urn�torul interval. C� nepoții noștri vor �nv�ța la istorie poate, r�zboiul : Ruso- Ucraineano-turco-american-rom�n!

Vezi nea Marine, asta e problema matale, iti faci prea multe griji pentru altii in loc sa iti vezi de sanatatea proprie si personala.

Daca moastele nu prind la matale si nu te duci sa le pupi, de ce te f...reaca grija de ce fac altii? Lasa bre pe fiecare sa procedeze cum il taie capul! Poate pe unii ii ajuta....Mai stii? S-a dovedit ca efectul placebo exista si ca mintea omului este in stare sa vindece problemele fizice. Poate ca exista oameni care chiar se vindeca de anumite boli considerate incurabile si carora medicii nu le mai dau de cap cu chimicalele, doar gandind pozitiv. Cu ce te afecteaza asta pe matale?

In loc sa mori de grija altuia (si nu de drum lung, precum cainele), mai bine ti-ai vedea de problemele matale de sanatate care mie mi se par evidente.

Daca este sa fiu si eu sincer acum si sa iti spun ceea ce gandesc, asa cum vad ca nici matale nu ai nicio problema sa dai drumul pe forum la tot ce iti trece prin scufie, am constatat o inrautatire a situatiei matale de cand te-ai inhaitat cu politista stiintifico-fantastica. Nu te vad bine daca o mai tii asa. Imi e teama ca o sa incepi si matale sa suferi de sindromul intersectiilor semaforizate.

Blackule , care e efectul placebo in mintea omului de rand care afla ca moastele "sfantului Ioan Gura de Aur " se afla localizate in cel putin 2 manastiri din Romania ?
Cre' ca moastele astea chiar fac minuni si zboara noaptea dintr-o manastire in alta
Sau poate nea' Ion Gura de Aur si-a pierdut piciorul stang vindecator de boli in razbel pe la Arad cand lupta cu nemtii pe front si o schija i-a catapultat mana dreapta datatoare de viatza taman in Gorj pe la Tismana

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2014, ora 19:57

De la: haakon, la data 2014-04-09 18:56:04

......

buey female/male, existenta lui dumnezeu si crezul tau intr-un zeu si ideologiea religioasa, or fi fost demonstrate stiintific existenta zeului si veridicitatea conceptului ideologic religios ?

te-ai moscolit stiintifico-metodologic cu nutela pe mustatzi mai rau decat se moscoleste marin la poponetz in momentul clismelor intelectualiste pe care le practica pe aici din cand-in-cand, insa marin are o varsta, nu?

kaakoane, te inteleg perfect. Cum tu esti cam prostut (adica prost cu craci), nu prea pricepi ceea ce citesti, asa ca te voi ajuta eu. Nea Marin a zis ca nu accepta moastele si religia in general pentru ca nu sunt dovezi stiintifice. Pentru asta i-am replicat ca nici telepatia lui pe care o promoveaza pe aici nu este dovedita stiintific. Clar? Vrei sa iti desenez?

Cat priveste metafora cu manjitul la bot cu nutela, iarasi te inteleg, pentru ca este probabil o obsesie a ta din copilaria traumatizanta, cand tot ce prindeai bagai in gura.
Ia zi, cum a fost cand te-au abuzat maidanezii?

Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2014, ora 20:54

De la: Black_Friday_, la data 2014-04-09 19:57:48
De la: haakon, la data 2014-04-09 18:56:04

......

buey female/male, existenta lui dumnezeu, crezul tau intr-un zeu si ideologiea religioasa, or fi fost demonstrate stiintific existenta zeului si veridicitatea conceptului ideologic religios ?

kaakoane, te inteleg perfect. Cum tu esti cam prostut (adica prost cu craci), nu prea pricepi ceea ce citesti, asa ca te voi ajuta eu. Nea Marin a zis ca nu accepta moastele si religia in general pentru ca nu sunt dovezi stiintifice. Pentru asta i-am replicat ca nici telepatia lui pe care o promoveaza pe aici nu este dovedita stiintific. Clar? Vrei sa iti desenez?

Cat priveste metafora cu manjitul la bot cu nutela, iarasi te inteleg, pentru ca este probabil o obsesie a ta din copilaria traumatizanta, cand tot ce prindeai bagai in gura.
Ia zi, cum a fost cand te-au abuzat maidanezii?

incerci sa faci pe prostul sau esti un ignorant fudul care nu raspunde intrebarii care i-a fosta adtresata ?

buey, female/male, la ce draqul te mai oftici si te iei de marinica daca si tu esti in aceeasi galeata cu el ?
raspunde draq la-ntrebare si lasa dreaq acele speculative aiuristice, linginerule !

re:
buey female/male, existenta lui dumnezeu,crezul tau intr-un zeu si ideologiea religioasa, or fi fost demonstrate stiintific existenta zeului si veridicitatea conceptului ideologic religios ?

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2014, ora 22:53

Poi telepatia nu e dovedit� �nc� științific, c� nimeni nu s-a ocupat de ea! Nu au avut �ncredere �n ea. Nu au reușit s� fie pus� �n evidenț�. Așa cum multe nu se cunoștea �n trecut, iar azi au devenit realitate. Ce eram noi acu 2000 de ani? Nu știam multe. Și practicarea telepatiei este tot un fel de credinț� �n tine. De ați lua �vorba� din gur�. Poate peste �nc� 2000 de ani dac� nu mai devreme, o s-o facem și pe asta.Greu e �nceputul și �ncrederea �n nou.

Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 01:10

De la: Marin56, la data 2014-04-09 22:53:12Poi telepatia nu e dovedit� �nc� științific, c� nimeni nu s-a ocupat de ea! Nu au avut �ncredere �n ea. Nu au reușit s� fie pus� �n evidenț�. Așa cum multe nu se cunoștea �n trecut, iar azi au devenit realitate. Ce eram noi acu 2000 de ani? Nu știam multe. Și practicarea telepatiei este tot un fel de credinț� �n tine. De ați lua �vorba� din gur�. Poate peste �nc� 2000 de ani dac� nu mai devreme, o s-o facem și pe asta.Greu e �nceputul și �ncrederea �n nou.

insa, acum stim, avem /detinem cunostintee necesare care ne permit sa afrmam cert si indubitabil ca:

telepatia este un concept aiuistic,tamp,pseudo-stiintific, pe care numai naivii ignoranti sau prosti gramada il considera credibil si il mai pot vehicula prin spatiul virtual, marin, esti mult prea credul si intr-atat de ignorant incat reusesti sa spui numi prostii in majoritatea textelor pe cre le postezi

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 09:44

Prelati turnatori care ne dau lectii de morala:
SUCEAVA - �PS Pimen, turn�tor la M�n�stirea Putna �PS Pimen, arhiepiscopul Sucevei �i R�d�u�ilor, este unul dintre cei mai cunoscu�i ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Rom�ne despre care s-a stabilit cu siguran��(in instanta) c� a fost turn�tor la Securitate.
TIMI�OARA. Mitropolitul Corneanu, singurul ierarh din Banat care �i-a cerut iertare pentru colaborarea cu Securitetea Rezolu�ia CNSAS, dat� �n 2007, sus�ine c� Nicolae Corneanu a fost colaborator al poli�iei politice comuniste �i c� a furnizat, �ntre 1950 �i 1988, informa�ii despre �du�manii poporului�.
VRANCEA. Fostul arhiepiscop al Buz�ului �i Vrancei, Epifanie Norocel, �persoan� de sprijin� a Securit��ii comuniste.
Arhimandritul �tefan Gu��, stare�ul M�n�stirii Constantin �i Elena, de la Movila lui Burcel, a recunoscut �nc� din 2006 c� �n perioada comunist� a semnat un angajament de colaborare cu securitatea.

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 10:50

''Minuni, altele decat cele cu care suntem obisnuiti''! Chiar asa!

Nea Marine, spune-mi, te rog, ca esti bine! Te imbratisez cu drag!

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 18:01

De la: Daphne, la data 2014-04-10 10:50:41''Minuni, altele decat cele cu care suntem obisnuiti''! Chiar asa!

Nu m� mai �mbr�țișa așa tare �n v�zul lumii, c� faci geloși forumiștii...

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 11 Aprilie 2014, ora 23:18

De la: Marin56, la data 2014-04-10 18:01:33
De la: Daphne, la data 2014-04-10 10:50:41''Minuni, altele decat cele cu care suntem obisnuiti''! Chiar asa!

S-o crezi tu, nea Marine!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 11 Aprilie 2014, ora 23:22

De la: haakon, la data 2014-04-10 01:10:46
De la: Marin56, la data 2014-04-09 22:53:12Poi telepatia nu e dovedit� �nc� științific, c� nimeni nu s-a ocupat de ea! Nu au avut �ncredere �n ea. Nu au reușit s� fie pus� �n evidenț�. Așa cum multe nu se cunoștea �n trecut, iar azi au devenit realitate. Ce eram noi acu 2000 de ani? Nu știam multe. Și practicarea telepatiei este tot un fel de credinț� �n tine. De ați lua �vorba� din gur�. Poate peste �nc� 2000 de ani dac� nu mai devreme, o s-o facem și pe asta.Greu e �nceputul și �ncrederea �n nou.

insa, acum stim, avem /detinem cunostintee necesare care ne permit sa afrmam cert si indubitabil ca:

telepatia este un concept aiuistic,tamp,pseudo-stiintific, pe care numai naivii ignoranti sau prosti gramada il considera credibil si il mai pot vehicula prin spatiul virtual, marin, esti mult prea credul si intr-atat de ignorant incat reusesti sa spui numi prostii in majoritatea textelor pe cre le postezi

"telepatia este un concept aiuistic..."

Esti rrrrrr-it scarba mica? Sa-ti dea nenea niste mure?

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 11 Aprilie 2014, ora 23:30

De la: Marin56, la data 2014-04-10 18:01:33
De la: Daphne, la data 2014-04-10 10:50:41
''Minuni, altele decat cele cu care suntem obisnuiti''! Chiar asa!

S-o crezi tu, nea Marine!

M� g�ndeam eu...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Aprilie 2014, ora 01:34

Telepatia este dovedita stiintific, prin citeva experimente deja cunoscute.
In sec 20 s-au facut experimente, in multe domenii psi, si au folosit chiar in spionaj mental.
Dar s-au uitat.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Aprilie 2014, ora 01:36

Marine, daca tu nu crezi ca este dovedita stiintific fenomenul telepatiei, de ce ai deschis topic cu numele....telepatia comunicarea viitorului.

Se va folosi la fel cum folosim noi acum energia electrica ce circula prin nervi si creier.
Adica deloc, dar o folosim din natura.

Telepatia este de fapt....gindirea.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Aprilie 2014, ora 01:38

De la: Black_Friday_, la data 2014-04-11 23:22:30

"telepatia este un concept aiuistic..."

Esti rrrrrr-it scarba mica? Sa-ti dea nenea niste mure?

S-o crezi tu ca e un concept aiuristic.
daca nu ai constientizat tu fenomenul, nu inseamna ca nu exista.
La fel cum faptul ca noi n u constientizam curentul electric ce circula prin nervi, asta nu inseamna ca noi nu avem un astfel de flux prin noi.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Aprilie 2014, ora 01:43

Daca tu esti un limitat, si un timp notoriu, asta nu inseamna ca nu exista fenomenul.

Distrugator de topice.
Marin nu are o inclinatie ptr fenomen.
Poate va avea.
Nu are nici un argument.
Eu i le tot spun.

Aduce un titlu atit de generos, ca sa te hraneasca pe unul ca tine.
GAURA NEAGRA A FORUMULUI.

TOT CE SE DISCUTA PE FORUM, TREBUIE SA APROBI TU, NEFERICITULE?

Daca tu nu gindesti, nu inseamna ca nimeni nu gindeste.
De fapt telepatia ESTE GINDIRE, CEEA CE TIE ITI LIPSESTE.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Aprilie 2014, ora 01:47

AI TU DOVEZI?
VEZI EXPERIMENTUL NAUTILUS, IGNORANT NOTORIU AL ACESTUI FORUM.
VEZI EXPERIMENTELE PRIN PROBABILITATI.
60 % PROBABILITATE, CIND AR TREBUI SA FIE CITEVA PROCENTE.
IGNORANTULE, DE FAPT AI REA VOINTA.
CONDUCETI VOI, GAURILE NEGRE ALE EUROPEI.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Aprilie 2014, ora 02:24

In timpul razboiului rece s-au facut experimente.
Rusii erau cei mai avansati.
Dar experimentul nautiluls l-au facut americanii.
S-au facut si spionaje, prin concentrari mentale, dar s-a renuntat la ele, fiindca erau nesigure.
Totusi oamenii in acest staduiu sint axati pe producerea de bunuri materiale, in special, si concentrarile mentale sint pe partea productiva in acest domeniu.
Rezultate practice in acest domeniu conteaza in acesti ani.
concentrari mentale in alte domenii fara finalitate practica, au fost abandonate.
Asta nu inseamna ca telepatia nu exista.

Pagini: << 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti
Mergi la: