Info
x
Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Mai 2014, ora 15:06
De la: _Ingrid, la data 2014-05-15 01:14:24Vad ca s-au paruit binisor A devenit...svaitzer
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 74 mesaje Membru din: 18/05/2014 Oras: Galati |
Postat pe: 26 Mai 2014, ora 20:27
sau poate Schweitzer!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1228 mesaje Membru din: 4/07/2013 Oras: Galati |
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 12:38
Scuze, dar cine era nea Mary asta ca sa imi jigneasca parintii, bunicii, familia? Cum sa accept si sa tac din gura cand toti maimutoii cu aere de superioritate cred ca lor li se permite orice?
I-am raspuns pe masura tupeului lui, fara sa il atac eu primul si daca nu a rezistat stresului, nu e problema mea. Nu ma plec si intorc cu dobanda orice palma primita, Pentru c� nu am putut r�spunde imediat domnului @Black, �n ceea ce privește explicațiile, despre așa zisa ofens�, adus� de mine persoanei lui, am s� �ncerc s�-mi justific acele comentarii, ce d�nsului i sau p�rut impertinente, la adresa parerii mele despre așa zișii credincioși de ieri și de azi. Aș vrea s� citeasc� cu r�bdare totul, chiar dac� l-ar plictisi. Nu știu dac� expunerea mea, o s�-i schimbe cumva �n mai bine p�rerile, despre felul cum se pune �n evidenț� religia �n ziua de azi. Dar asta e! Nu am g�sit alt� rim�. Asta și vis-a-vis de cele �nt�mplate cu sfințiile sale, care mai aveau oleac� și ar fi fost linșate de mulțime. Pardon de prostime! Și dac� a sc�pat, s� le mulțumeasc� poliției și șefului, pentru starea de �bun�stare� �n care ne afl�m. Și mai ales pentru faptul c� matale vrei s� ai �ntotdeauna dreptate. Faci revenire la fapte petrecute mai vechi. Ții minte omul. Te crezi superior faț� de altul dac� acesta știe mai puține. Vrei s� fii superior. Le dai dreptate acelor mantale negre, care ne prostesc cu bun� științ�, si pe care matale �i aperi. Cauți punctele slabe la om, pentru a le exploata, dup� care ștergi cu el de p�m�nt. Vreți s� nu vi se ias� din cuv�nt. De parc� matale ai fi �nsuși Dumnezeu. Iar asta dovedește multe. Și asta de parc� cineva ar fi obligat s�-ți �mp�rt�șeasc� mereu p�rerile. Nu v-a ajuns odat� c� m-ați acuzat și atunci pe nedrept. Iar faptul c� soția s-a mai și justificat vis-a-vis de acele remarci, asta e prea mult. Consider nefondat aceste remarce ale matale. Poate, asa cum am zis si atunci, au un punct de plecare. C� v-a sup�rat faptul, c� ați vrut s� ap�rați pe cineva f�r� temei. Eu nu am spus asta ca o jignire, ci ca un adev�r. Am spus-o la general! De unde s� știu p�rerile matale religioase. Un adev�r de care mulți nu vor s� mai țin� cont. Așa c� eu nu am nimic cu matale sau familia, ci de p�rerile invechite ale matale. �n ai ap�ra pe cei care nu trebuie... Numai așa �mi explic ieșirea matale. Mi-ai spus și atunci despre convingerile religioase incerte ale matale. C� nu sunteți un religios convins. Asta cu at�t mai mult. Nu v� �nțeleg ieșirea. Atunci de unde at�ta zel? Ori recunoști c� am dreptate, si nu vrei s� mai dai �napoi, ori... sunteți orgolios. Orice mi-ai mai spune pentru a m� convinge, �n a-mi schimba opiniile vis-a-vis de cele religioase, este �n van. Credința mea nu se aseam�n� cu a multora. Nu sunt de acord cu ce fac sfințiile sale. Nu așa trebuie s�dit� �n noi credința! Așa cum mi-ați spus c� pot crede și �n lampa de pe mas�, sau oricare ar fi ea, eu cred �ntr-un Dumnezeu imaterial, nu unul material. Pe el �l chem sau fac apel la el, c�nd nu -mi bine. �mi pare r�u cu nu se potrivește cu al vostru. De parc� asta ar conta prea mult. Ce, turcii nu-l au pe Allah? Sau alte cate mii de popoare?Asta nu este un mijloc de departajare. Nu ve-ți reuși, pentru c� eu știu c� am dreptate, dar nu vreți s� recunoașteți. Și aici e de vin� tot orgoliul . Cam asta este p�rerea mea general� de-a lungul timpului �n cei 8 ani dec�nd ne cunoaștem, chiar dac� nu concord� cu avoastr�. Sau poate �nc� nu ne cunoaștem �ndeaujuns. Poate asta este și cauza! Dar s� �ncepem! Nu știu dac� ce o s� postez eu acu, o s� aib� darul de a v� schimba �n mai bine p�rerile, si așa obosite...dar omul tot sper�. La �nceput oamenii erau uniți, particip�nd la v�n�toare �mpreun�. Tot ce v�nau �mp�rțeau �n mod egal �ntre ei. Dar pentru c� oamenii erau r�i și pe deasupra și orgolioși și atunci, a fost nevoie de o c�petenie, pentru ai ține �n ascultare și respect pe ceilalți. Așa au ap�rut conduc�torii de ginte și mai t�rziu de triburi. Dar cu trecerea timpului, au crescut si pretențiile lor. De! Erau doar conduc�tori! Și au avut pretenția, de a li se aduce diverse jertfe. Și au ap�rut cu timpul diverse funcții de conducere. Unii oameni fiind mai deștepți, �ncercau s�-și g�seasc� singuri r�spunsuri la �ntreb�rile pe care �i chinuiau �nc� de atunci. Dar asta nu era v�zut� cu ochi buni de c�tre `conducerea` de atunci și au ap�rut alți conduc�tori care au �ncercat s� sperie pe oameni, cu tot felul de minciuni. Le b�ga tot felul de`fraze` �n cap, cu moștenirea vieții veșnice de dup� moarte, numai ca s�-i fac� s�-și schimbe g�ndul de la știința. S� le inventeze tot felul de legi si datini, numai de ei stiute, pentru a prosti multimea și de ai subjuga pentru interese personale. Și asta s-a p�strat și se mai p�streaz� și �n zilele noastre. Unde sființiile sale ne sfideaz� coborand din mersane, si alte masini luxoase, f�cute din banii prostimii. Vezi ce a patit preasfințitul B�c�oanul! Așa au inventat: `raiul` și `iadul`. Oric�t s-ar spune raiul e pe p�m�nt, c� dac� o fi sau nu o fi și iad, asta r�m�ne de v�zut. Pe undeva �n �ntinderea universului poate s� existe și ceva iad. Sau poate iadul o fi chiar �n interiorul p�m�ntului. Acea lav� și foc. Oamenii de atunci, nu trebuia s� știe prea multe, și mai ales mai mult dec�t conduc�torul lor. Așa a ap�rut marele preot, ca apoi preoțimea șicare le dicta ce voiau ei, folosindu-se de inocența lor. Asa a ap�rut un nou aparat de stat, numit biseric�. Cu ajutorul ei au �ngenunchiat foarte mulți oameni, iar cei care nu credeau nici pe atunci acele minciuni, erau aspru pedepsiți, culmin�nd cu arderea lor pe rug. Așa a ap�rut inchiziția. Ea a avut menirea de a le t�ia unora acele aspecte de promovare a �nțel�toriilor, a presupușilor magi, vraci, care �nșelau lumea, și atunci ce și-au spus: � De ce ei și nu noi? Poi? Astfel au avut o asemenea putere, �nc�t se amesteca și �n treburile statului. Ca și acu de altfel. Și azi la ad�postul protecției statului, �și �ntind tentacolelele lacome dup� bani. Regii sau �mp�rații fiind la `mila` lor. Cum se ivea c�te un nou om de științ�, care voia s� dovedeasc� ceva nou, despre o anume ramur� a științei, despre fizic�, chimie, astronomie, Univers, era adus la t�cere. Și sunt multe exemple de acest gen. Și toate astea ca s� nu le strice interesele mai marilor bisericii. Slujitorii lor tr�iau bine pe spinarea așa zișilor credincioși. Asta a f�cut ca s� ne fr�neze mult �naintarea noastr� �n științ�. Și poate ar fi reușit și p�n� azi, dac� evenimentele nu ar fi luat o �ntors�tur� favorabil�. Oamenii au cam �nceput s� nu mai cread� �n toate balivernele �nșirate de marii preoți și de preoțime �n general, care nici ei nu credeau ce spun. Ba mai mult nici nu respect� toți regulile de ei impuse nou�. Dac� pe vremuri erau �mpotriva științei, acum au g�sit �n aceasta un nou aliat. Fac tot posibilul ca prin intermediul ei, s� mai c�știge c�țiva adepți ai regulilor lor. Cu ajutorul științei de azi au �nceput s� duc� o mare campanie de propagand�, �n orice domeniu, numai ca s�-și fac� publicitate. Ori nu știu dac� asta e cea mai bun� cale pentru ei. Dac� e și Ortodox. Dar ce conteaz�� mijloacele, toul e cauza! �nc� cu ani �n urm� se foloseau de binefacerile curentului electric, al electronicii, iar acu de radio, televiziune și mai nou, de internet. Mereu caut� mijloace disperate pentru aș �ntreține publicitatea și de a c�știga pe ultima sut�, noi și mai mulți adepți. Se mai folosesc și de toți oamenii ignoranți, care le c�nt� �n strun�, care nu au studiat �n școli, despre științ�, toate babele și toți moșnegii, precum și urmașii lor. Ba mai fac propagand� mincinoas�, prin apariția a tot felul de minuni. Ba mai mult plimb� niște oase, moaște �sfinte�, așa zise f�c�toare de minuni, plimb�nd și o �ntreag� gloat� de așa ziși credincioși, fiind la mila lor. Iar ca s� �mprosp�teze cu noi cadre, se folosesc de copii de v�rst� fraged�, ca s�-i converteasc� și pe ei, cu aberațiile lor despre religie. M�car de ar avea ce �nv�ța! 2000 de ani nu au reușit s� s�deasc� credința �n oameni, de a face bine, de a nu mai fi r�i, mincinoși, pungași, pref�cuți, ucigași, t�lhari, de a le s�di acea �fric� de Dumnezeu�, cu at�t mai puțin acu. De a respecta cele 10 sau, c�te porunci or fi fost. De a le da exemple din biblie, sau alte c�rți, asa zise, sfinte, care nu fac altceva dec�t: cu vorbe mesteșugite, s� fac� pe neinițiați s� cread� �n ceva ce nu exist�. Ba mai mult multe din așa zise pilde de prin Biblie, nu prea fac regula unui bun exenplu demn de urmat, ca s� nu mai zic de așa zise �minuni � �mpr�știate pe ici colo, a unor oameni care zic ei, c� le-ar fi f�cut acei oameni de atunci. Multe din acele povești pot fi și neadev�rate, sau aranjate de alții. Pentru ca nu toți oamenii vedeau la fel religia, aceștia s-au desp�rțit. Fiecare urm�ndu-și calea lui, credința lui. Dar care toate au același numitor comun: credința �ntr-un `Dumnezeu.` Biblia nu a fost dec�t o carte care s-a tot copiat, din cele mai vechi timpuri, iar unii au mai ad�ugat de la ei, lucruri care nici ei nu le �nțelegeau, sau le-au tradus greșit. Și pentru ca nu știau, au spus de la ei, ca așa trebuie s� fie. ``Nu au g�sit alt� rim�``. Pentru c� mai erau și oameni mai `c�rturari` cum se zicea �n acea vreme, cu unele vederi mai largi, au ad�ugat la biblie și �n alte c�rți, noi pasaje, c�t mai �ntortocheate ca nimeni s� nu le �nțeleag�. De fapt se b�tea apa �n piu�. Iar biserica la ad�postul acestor c�rți așa zise �sfinte�, se foloseau de mulțime. Cu c�t s-a dezvoltat mai mult știința cu at�t au �nceput s� se separe tot mai mulți credincioși �n alte tabere. Iar aceștia erau numiți atei, deiști și tot felul de alte religii. Numai c� aceștia au f�cut și prostii, d�nd naștere la alte forme de religie, acele secte religioase. Iar de aici a urmat inevitabilul. Uni erau pro și alții contra. Ca și azi de altfel. Dar numai c� acu �n sec 21, nu prea mai sunt mulți care mai țin cu biserica. Unii mai susțin cu �nc�p�ținare acele idei �nvechite din vremuri. Și de aceea popii, au �nceput și ei s� se adapteze la noua situație, profit�nd din plin de magiile științei, �n disperare de cauz�. Așa au �nceput s� apar� și minunile, care sunt bune �nc� pentru moși și babe și urmașii lor, care au deschis ochii numai �n cele sfinte. Ba mai mult sunt �nc� mulți care alimenteaz� aceste minuni. Ei nu mai cunosc altceva. Nu vor s� mai vad� altceva. Așa li s-a �nr�d�cinat �n creier aceste povești, c� nu mai știu de nimic altceva. Ba mai și te ceart�, dac� cumva ai curajul s�-i contrazici, iar popii dac� v�d c� nu ești de acord cu ei folosesc cuvinte cu profil bisericesc ca: �blasfemie�. ca s� nu mai spun de un �ntreg vocabular de cuvinte sfinte, care numai de ei sunt �nțelese. Au b�gat și religia �n școli, ce mi se pare o grav� greșeal�! Nu are ce s� mai caute religia �n școli, �n secolul 21. Și mai ales la gr�dinițe unde li se pred� cu forța. Ce știe un copil de 4-6 ani? El crede c� toate astea sunt niște povești de adormit copii. Iar ei se folosesc de inocența lor. Este tot la fel, cum pe vremea noastr�, ni se spunea de c�tre p�rinți sau bunici, basme cu z�ne și feți- frumoși. Nici pe alea nu le-am crezut atunci și cu at�t mai puțin acu. Mai ales din Biblie! De aici reiese c�t de inculți sau slab preg�tiți, erau acei oameni �n aceea vreme. Și asta c� le-a fost �ndoctrinat� �n s�nge. Ei nu știau de existenta multor specii de animale. Nu cunoșteau fizica, chimia, geometria și matematica, geografie. Ca s� nu mai spun de anatomie și biologie. Nu toți! Altfel nu ar fi scris asemenea aberații �n Biblie. Biblia e plin� de greșeli tehnice, iar acele ce se fi vrut a fi pilde și �nv�ț�turi, unele nu sunt un exemplu demn de urmat: - crime, etc... Nu are nici un fundament ștințific. Nu are nici �nceput, dar nici sf�rșit. Se merge pe sfaturi și cele zece porunci, porunci, pe care nimeni nu le-a respectat, dar nici nu le respect�. Numai la povestea cu Noe, v� puteți da seama c�t de eronate erau calculele. Cum putea o asemenea nav� din acea perioad�, av�nd acele dimensiuni �n coți, s� reziste la at�ta �nc�rc�tur�. S-ar fi dus la fund ca un bolovan. Unde ar fi �nc�put at�tea? C�te dou� exemplare din fiecare vietate, pe acea nav�? Unde mai pui rinocerii, elefanții și multe animale mai mari. Cum tr�iau ei �n comun? Ce le d�dea s� m�n�nce? Cred c� nu le d�dea numai iarb�? Carnea sau altele, de unde le lua? Ce au m�ncau ele at�tea zile c�t a durat potopul și dup� aia? Se poate face trimitere și la simbolism. Sau poate erau numai o banc� de date ADN, caracteristic� fiec�rei viețuitoare. Poate traducerile nu au fost corecte! Multe din ele fiind interpretate greșit. O alt� teorie care a fost avansat� de cercet�tori cu privire la semnifica�ia termenului �zi� din Geneza a fost (�i mai este) �teoria hiatului� (hiat = gol). Aceasta postuleaz� c� actul cre�rii a avut loc la �nceput (Geneza 1:1) �i aceast� Crea�ie a fost perfect�. �ns�,Geneza 1:2 ar descrie o stare diferit� de Geneza 1:1 a P�m�ntului, la multe ere de Crea�ia ini�ial�. Sus�in�torii teoriei spun c� verbul �era� (Geneza 1:2) poate fi tradus �i prin �a devenit�. Astfel, dup� ei, traducerea Genezei 1:1-2 este : �La �nceput, Dumnezeu a f�cut Cerul �i P�m�ntul; dar P�m�ntul a devenit ruinat �i gol��. Erele geologice sunt plasate �n intervalul dintre Crea�ia ini�ial� (Geneza 1:1) �i starea de ruin� �n care se g�sea P�m�ntul (v. 2). Se sus�ine c� un cataclism de propor�ii ar fi pus cap�t erelor geologice. (Dup� unii, cataclismul ar fi fost cauzat de r�zvr�tirea lui Satan �i aruncarea lui pe P�m�nt). Potrivit teoriei, Dumnezeu a �nceput s� re-creeze P�m�ntul �n �ase zile normale. Aici se poate naște o alt� variant� a prezent�rii timpului. Cum multe texte erau scrise de mulți, traducerea și punerea lor cap la cap, a fost o problem�, datorit� formei de traducere și de �nțelegere a realit�ții. Nu erau prea cunosc�tori oamenii din acele vremuri. Nu cunoșteau toți științele exacte. Multe din cuvinte le erau necunoscute ca sens și au dus la interpret�ri greșite. Așa c� unitatea de m�sur� era grav afectat�. Putea ca ziua s� �nsemne o alt� unitate de timp, �n milenii de ex. Sau o alt� unitate de m�sur� ne�nțeleas� de ei pe atunci. Așa c� pentru a crea at�tea, chiar și lui Dumnezeu, i-ar fi trebuit foarte mult timp. Asta dac� s-ar face referire la provenența lui uman�, c� Omul a fost f�cut dup� chipul și asem�narea Sa. Orice e posibil. Dar poate �n alte circumstanțe, ne�nțelese de cei care au tradus Biblia. Poate omul a fost creat �n vreun laborator spațial de extratereștrii de pe atunci care ne-au vizitat. Este și aceast� teorie pe care o putem lua �n calcul. Dar nu o putem dezvolta din lips� de dovezi. O zi �nsemn�nd o er�, sau alte c�teva milenii. Un lucru e clar: Viața nu avea cum s� apar� �n numai șapte zile! �nc� din cele mai vechi timpuri, c�nd omul s-a desprins de animale, a �ncercat s� tr�iasc� pe propriile lui picioare. Omul se deosebea de celelalte animale, prin faptul ca g�ndea. Unii mai mult, alții mai puțini. Pentru c� omul, nu era la curent cu toate fenomenele astrologice și meteorologice din acele timpuri, a �nceput s� pun� aceste fenomene pe seama unor puteri supranaturale, f�cute de diferite entit�ți pe care ei, �n neștiinta lor, i-au numit zei. Și aici ar mai fi o chestie: De ce la toate icoanele din biserici se vede aceea aureol� din jurul capului, asta poate s� �nsemne c� noi, am fost vizitați cu mult timp �n urm�, de niște civilizații extraterestre mai avansate. Dar probabil c� nu le pl�cea aerul nostru și aceștia purtau pe cap acele c�ști albe ce erau luminate pe din�untru. Altfel nu-mi explic, de ce toate icoanele au �n jurul capului acele m�nunchi de raze. Ei au copiat din desenele f�cute de acei oameni, din acele vremuri și care s-au p�strat p�n� �n zilele noastre. Acești extratereștri, i-au �nv�țat pe unii oameni mai dezghețați, diferite �nv�ț�turi, ca s� le �mp�rt�șeasc� și oamenilor. Multe din aceste �nv�ț�turi erau menite pentru ai ține pe oameni �n fr�u și ascultare. �n disciplin�! Numai c� ei au folosit din tat� �n fiu acele �nv�ț�turi �n folosul lor, conving�ndu-i pe acei oameni, cu așa zisele lor credințe creștine. Asta ar fi o ipotez�! Așa a ap�rut credința �n mai mulți zei, credința polizeist�! Apoi credința �ntr-un singur zeu suprem, pe care unele popoare l-au numit Dumnezeu. Dar nu toți vroiau s�-i spun� așa, și atunci la același zeu suprem i-au atribuit mai multe nume, care de fapt �nsemna același lucru. Și aici e de vin� mai mult orgoliul, dec�t credința!Și asta s-a p�strat p�n� �n zilele noastre. Nu au ajuns �nc� la un acord comun. Chiar si cea ��n�lțare� de care at�t se vorbește de ani �ntregi, si pe care voi o considerați datin�, nu are o baz� științific�. Putea fi tot așa de bine, s� vin� un OZN, care l-au luat pe Iisus, ca apoi acea nav� s� se �nalțe spre cer. Adic� �n spațiu. Mi se pare mai credibil. Chestie de �nterpretatre și de traducere. La c�t erau oamenii de slabi preg�tiți �n acele vremuri, ce mai conta o minciun� �n plus sau �n minus. Dar noi , nu și nu! Nu credem nimic! Am fost �nv�țați s� credem tot și �n toate, de aia am ajuns unde am ajuns. Aș mai fi continuat si cu alte exemple... dar m� opresc aici. Cred c� e suficient ptr azi. S� nu �ncercați iar s� m� jigniți, c� �ți promit solemn @nea Black, c� te voi raporta, așa cum mi-ați f�cut-o și mie de at�tea ori, c�nd nu v� convenea tema! Adic� ADEV�RUL!!! Indiferent cine era persoana! Ar fi mai echitabil dac� mi-ați spune acolo unde nu am dreptate, �n expunerea mea, dar un pic mai civilizat. C� doar oameni suntem! Dup� aia promit c� trec iar la povești cu voi. Bune rele, bucuros le-am duce, de e pace sau r�zboi. Pace vou�! Și hai s� facem �n așa fel s� mai vedem si b�rnele din ochii noștrii și nu așchiile din ochii altora. Cu toți greșim. Recunosc, si eu, dar hai sa mai trecem si de la noi. Dar nu avem curajul s� o recunoaștem! Ca doar nu vom tr�i c�t lumea. Acu se termina totul! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 13:32
Și asta ca o posibila justificare , daca o mai pot numi asa, unde noi punem accent mai mult pe supranatural, pe hotie, minciun�.etc... dec�t pe ordine si disciplin�. Am s� v� spun o istorioar� adevarata care mi-i s-a intamplat zilele astea.
La cateva blocuri de unde stau eu, intr-o noapte s-a furat in stil mare, la subsolurile din sc�rii si blocuri diferite, apometrele de ap� . Nu stiu dac� erau toate de tip nou, modulare prin unde radio, dar, adevarul ca au avut trecere. Dimineata urm�toare s-au trezit locatarii respectiv in imposibilitatea de a avea ap�. A fost chenata si politia, de parc� asta ar fi fost un mijloc sau o piedica pentru a descuraja pe respectivii. Asa ca au ramas fara apa si i-au acu apa iar de la cisterna trasa in fata blocurilor. Eu cum imi trasesem primul apa, aveam contoarul de apa in canalizare. Mi-l schimbase si mie. Imi puse de cel nou. St�team si eu acu cu grij�. La vreo doua s�pt�mani dup� aceasta tragedie, mi-a venit si mie randul. Sau ce credeati ca eu am sa scap? No! Cand am scapat eu de ceva? Asa ca acu doua zile ma trezesc si eu dimineata fara apa. Ma lucrase si pe mine fariseii. Imi9 furase contorul de apa si pe deasupra mai lasase si robinetul deschis. A curs saracuu... Dimineata am inceput investigatiile. Binenteles ca am chemat telefonic politia din zona, care sau grabit in zelul lor, numai ca cu asta am ramas in prima faza. Eu credeam ca se va lasa cu anchete cu masuratori observatii, in stil colombian. As! ba pe deasupra mi s-a mai facut observatie, c� de ce i-am chemat intai pe ei, si u pe instalatori apa-canal. Incercasem dar la 7,30 nu raspundea nimeni. Le zic ca nu mai am apa, la intrebarile lor, si ei ma sfatuieste sa ma bag in canalizare, eu, care abia ma misc, care mi se ridicase si tensiunea, ca nici nu-i mai vedeam bine, ca s� constat eu personal disparitia contorului, de parca nu s-ar fi auzit curgand apa. Parca era cascada Niagara. Ma trimite la vecini s�- i ajute sa ridice capacul. Il scol pe seful scarii care nici el, si pe buna dreptate, nu era prea incantat, si ii spun tarasenia. Se lasa si el greu convins. Cum al meu dormea si eram ca si singur, imi cere ei o matura ca sa dea paianjenii la o parte- ca doar erau imbracati la tinuta. Aduc matura dup� care declara ca nu pe acolo a intrat hotii, dac� paianjenii nu fusesera atinsi. Asa ca folosira tunelurile. Deci cineva care cunostea locul si amplasarea lor. Deci... probabil ca ghiciti la cine fac aluzie. dar sa nu dramatizam. In fine se alerteaz� toata scara. Unii ca s� ma duc intr-o parte altii in alta parte, iar politia s-a multumit sa-mi ia declaratie. Au plecat dar eu tot fara apa am ramas. A trebuit sa sun la fata sa o iunvoiasca, sa vie ea sa se ocupe , ca eu deja simtema ca nu mai am aer. Am stat inpat juma de zi. Credca aveam tensiunea 19. In fine vine ea si se duce ea peste tot mititica. A ramas sa mi-l puna tot pe cel vechi. Au venit l-au sigilat si acu am apa. dar mi-au spus ca pana la prima citire, sa-l schimb pe cel vechi cu unul nou electronic, si asta pana la urmatoarea citire , ca altfel nu este luat in consideratie. Asa ca azi inarmat cu bani am purces la drum in zona IC FRIMU, la un magazin al unei firme FGH. Am dat vreo 500 de lei. Ce era sa fac? Acum am sa-l mut la subsol la distribuitorul general. Sper sa nu ne sparga si peretele din afara ca la ceilalti.Doar le f�cusem cerere ptr schimbare. Trecuse o luna si ei nu l-au schimbat, dandu-le posibilitatea la hoti. Si mai spuneti ca nu am dreptate , ca dreptatea a mancat-o de mult lupii. Chiar doamna de la firma respectiva, mi-a zis ca asta a devenit un obicei. O datina! ca foarte multe blocuri au patit rusinea asta. Si cred ca numai la noi. Noi am fost primii la modernizare. Spunea respectiva ca la un bloc ia luat apometrul si de la un cadru de la politie. Poate asa s�-i mai mobilizeze si pe ei, in accelerarea anchetei. Prinde orbu, scoate-i ochii. Ce or fi facand cu ele? ca de topit u ar iesi mae lucru. Poate asa or mai verifica si ei ce aduce oamenii la fier vechi. sa le mai interzica unele materiale de forme mai ciudate. Eu as veni cu o propunere: Incastratile domnule in plastic, intr-o rasin� sintetica rezistenta, lasand numai un mic geam de vizitare ptr citit. Ce trebuie musai din metal? Asa poate i-o descuraja pe multi. ca nu si-or mai bate capul ptr trei roticele... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 803 mesaje Membru din: 16/04/2014 |
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 13:51
de cand, cine si cum a ajuns sa impuna agreerea si sa conditioneze montarea unui anumit tip de apometru(electronic) in reteaua de distrinutie a apei??? hahahahaha, si-au gasit fraierii !
|
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 13:57
De la: _haakon_, la data 2014-05-30 13:51:28de cand, cine si cum a ajuns sa impuna agreerea si conditionarea montarii unui anumit tip de apometru(electronic) in reteaua de distrinutie a apei??? hahahahaha, si-au gasit fraierii ! nU NE-A CONDITIONAT NIMENI. a FOST IDEEA LOR, A PRIMARIEI. cICA NE MODERNIZEAZA. eRAU BUNE SI ALEA VECHI. nICI EU NU PREA SUNT INCANTAT DE ACESTE MODELE sA NU FIE ACEEASI PACALEALA CA CEA CU CALORIFERELE...ORICUM NU AM PLATIT eRAU GRATIS. DAR ACU AM BAGAT IAR MANA IN BUZUNAR CA SA FIE CA EI. Cica se �citesc � de la distanta. Nu mai coboara ei in subsol ca sa-l citeasca. Cine stie vad eu la prima factura cat de bine citeste. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 14:12
asta-i tare !
Marine, te-ai gandit mult pana ai reusit o asemenea capodopera, citez"nU NE-A CONDITIONAT NIMENI. a FOST IDEEA LOR" ai dreaq nemernici, sufera toti de poliartrita reumatoida de aceea nu pot sa coboare in subsolul imobilului sa va citeasca indexul de pe apometru, acea firma de distribuia apei si-a angajat personal de varsta a treia sau cocote pe toace de 12cm lungime?
|
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 14:55
De la: _haakon_, la data 2014-05-30 14:12:49asta-i tare ! Reformulez. Nu ne-a obligat nimeni sa le cumparam. Asa e mai bine ? Sau poate deocamdata. Cine stie ce la mai fata mintea intr-o zi. pariez ca asta o sa acopere pierderile neinregistrate sau datornicii. Eu oricum l-am cumparat si e al meu. La cate miliarde avem noi datorii, ca ne oprise apa, noroc de alegeri... si de paste... ca de ayunci ne-a dat si ei apa acu la tota lumea. pana cand ? Nu se stie. dar romanaul e invatat O ia iar de la zero. apropo de zero... Si ca toti se duceau cu bidonase , bidoane , butoaie de plastic,...castroane, castronase, ce aveau fiecare...Si ma mai bate un gand telepatic... Ca nu cumva si cele furate sa se intoarca inapoi in comert... sau nu...Ca circuitul apei in natura
|
|
|
|
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 15:50
De la: Marin56, la data 2014-05-30 14:55:25De la: _haakon_, la data 2014-05-30 14:12:49asta-i tare ! doeaza-ti apometrul cu senzor de miscare, o sa p rinzi hotomanul care l-a furat si pe primul ! ai sa descoperi/ prinzi hotomanul si o sa afli unde au ajuns si celelalte apometre furate. sau propune administratorului de imobil ideea amplasarii senzorilor de miscare, si poate incropesti de-o afacere .
|
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 16:15
Sa stiti ca m-am gandit si eu la asta, doar am lucrat la o firma-Security-, dupa pensionare cateva luni.. Chiar i-am facut si lui nea Fane de la Babadag, un asemenea sistem ,ca sa nu-i mai fure tiganii oile. Dar ce te faci de multimea m�telor, sau a sobolanilor din subsol , unde noaptea fac hora!? Tot o camera ar fi mai potrivita. Problema ca astea costa, si ai nostri, nu prea se inghesuie sa contriobuie baneste. Ei nu vor sa dea bani ptr o teava care s-a spart daramite... Doar un sistem mic montat pe ceas, care sa poata declansa o alarma la distanta.. Macar sa-l sperie. Poate face infarct si il gasim mort in subsol. Si apoi cine e de vina?
Odata am citit ca cineva trebuia sa plece la tara.. Un vecin stia de programul lui. Si ce s-a gandit: � ia hai sa-l jefuiesc eu pe asta , ca nu-i acasa. Zis si facut. pe la 3 noaptea, vecinul infractor, se posteaza la usa celui in cauza. Dar, vecinul care trebuia sa plece, nu a mai plecat , ca a scapat trenul. Se intoarse acasa si s-a culcat. Speriat din somn, cand a auzit �hotul� la usa lui, a luat o tigaie mare si a lovit tare in usa cu ea. Hotul surprins , stiind ca nu era practic nimeni acasa, s-a speriat si a facut infarct, Morala... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 16:25
Sau ma gandeam la o alta varianta. In momentul cand cineva vrea sa separe ceasul de teava, un sistem sa declansesze niste socuri electrice. Dar daca vine singur e bine, dar daca vin cel putin doi, il poate cara de acolo si iar nu am facut nimic. Trebuie o camera care sa veghheze non-stop. Numai asa il putem prinde viu.
|
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 16:32
M-ati inebunit cu cele jocuri... Trebuie sa fac trei-patru pasi ca sa pot posta cu reclamele astea...
Am gasit solutia ideeala! Facem un �dulap� din fier, cu deschideri cu geamuri in dreptul fiecarui ceas, in fata distribuitorului cu ceasuri.Incuiat cu ...7 lacate. Cum au unele blocuri aparatele de energie electrica. Contoarele electrice. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 16:33
De la: Marin56, la data 2014-05-30 16:25:45Sau ma gandeam la o alta varianta. In momentul cand cineva vrea sa separe ceasul de teava, un sistem sa declansesze niste socuri electrice. Dar daca vine singur e bine, dar daca vin cel putin doi, il poate cara de acolo si iar nu am facut nimic. Trebuie o camera care sa veghheze non-stop. Numai asa il putem prinde viu. www.casamea.ro/casa/exterior/echipamente/de-ce-sa-alegeti-camere... nu-i scumpa, cca 100 Euro. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 16:39
De la: _haakon_, la data 2014-05-30 16:33:00De la: Marin56, la data 2014-05-30 16:25:45Sau ma gandeam la o alta varianta. In momentul cand cineva vrea sa separe ceasul de teava, un sistem sa declansesze niste socuri electrice. Dar daca vine singur e bine, dar daca vin cel putin doi, il poate cara de acolo si iar nu am facut nimic. Trebuie o camera care sa veghheze non-stop. Numai asa il putem prinde viu. Aha ! da e accesibila. Problema e cu pisicile... si cine sta sa le vegheze...Ca eu nu ma duc noaptea in subsol...Nu de alta, dar cine va mai zice minuni pe acilea? Problema ar fi conectarea la o alarma silentioasa care sa fie legata la politie...Sa vina ei nu eu, sau vecinii. ca hotul e pregatit de ... riposta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 16:43
De la: Marin56, la data 2014-05-30 16:39:27De la: _haakon_, la data 2014-05-30 16:33:00De la: Marin56, la data 2014-05-30 16:25:45Sau ma gandeam la o alta varianta. In momentul cand cineva vrea sa separe ceasul de teava, un sistem sa declansesze niste socuri electrice. Dar daca vine singur e bine, dar daca vin cel putin doi, il poate cara de acolo si iar nu am facut nimic. Trebuie o camera care sa veghheze non-stop. Numai asa il putem prinde viu. Iti da cu cheia de 30-32 in cap... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 16:54
De la: Marin56, la data 2014-05-30 16:39:27De la: _haakon_, la data 2014-05-30 16:33:00De la: Marin56, la data 2014-05-30 16:25:45Sau ma gandeam la o alta varianta. In momentul cand cineva vrea sa separe ceasul de teava, un sistem sa declansesze niste socuri electrice. Dar daca vine singur e bine, dar daca vin cel putin doi, il poate cara de acolo si iar nu am facut nimic. Trebuie o camera care sa veghheze non-stop. Numai asa il putem prinde viu. arunci o fumigena in subsol si zavorasti usa si ala e ! nu mai stie pe unde sa iasa, vine politia si-l incalta de la iesire. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 16:54
De la: Marin56, la data 2014-05-30 16:39:27De la: _haakon_, la data 2014-05-30 16:33:00De la: Marin56, la data 2014-05-30 16:25:45Sau ma gandeam la o alta varianta. In momentul cand cineva vrea sa separe ceasul de teava, un sistem sa declansesze niste socuri electrice. Dar daca vine singur e bine, dar daca vin cel putin doi, il poate cara de acolo si iar nu am facut nimic. Trebuie o camera care sa veghheze non-stop. Numai asa il putem prinde viu. arunci o fumigena in subsol si zavorasti usa si ala e ! daca moare, asta e, riscul meseriei ! nu mai stie pe unde sa iasa, vine politia si-l incalta de la iesire. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 17:15
Da e buna chestia cu fumigena! Problema e alta. Ca el, adica hotul, nu vine pe usa din fata ci de prin tuneluri. Pana deschid eu usa, zgomotul deschiderii ei, o sa-l faca sa dispara. Cred ca un sistem de declansare a unui gaz de adormit in momentul cand intr� din tunel in incaperea noastra, ar fi eficient. Oricum acu e zidita. Problema e ca daca ar incerca sa sparga peretele despartitor, s-ar auzi!Cred!
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 17:52
eu cred �ntr-un Dumnezeu imaterial, nu unul material. Pe el �l chem sau fac apel la el, c�nd nu -mi bine. �mi pare r�u cu nu se potrivește cu al vostru.
Bravo nea Marine...ai ajuns la un mare ADEVAR...!!!!''Crestinul''Black e crestin cu tine,dar la politica UITA invatatura crestina...nu intoarce si celalalt obraz,ci din contra,te scuipa in fata ca pe Basescu.. ...faptele vorbesc!!!
Raporteaza abuz de limbaj
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 19:00
De la: Marin56, la data 2014-05-30 12:38:35Scuze, dar cine era nea Mary asta ca sa imi jigneasca parintii, bunicii, familia? Cum sa accept si sa tac din gura cand toti maimutoii cu aere de superioritate cred ca lor li se permite orice? Nea Marine, faci tu ce faci si dai cu bata in balta. Si apoi iti trimiti sotia sa ne spuna ca esti in spital pentru ca ti-a crescut tensiunea in urma raspunsurilor mele. Fiecare si-o face cu mana lui, nu ma scoate pe mine vinovat. Nu esti frate cu mama ca sa te las sa ma scuipi cum vrei iar eu sa tac! Nu stiu cine te crezi, dar parerea mea sincera despre tine este foarte proasta! Cine crezi ca esti tu ca sa ii judeci pe altii? Pentru tine crestinii sunt prostimea, parerile mele sunt invechite... Unchiule, accept sa ma critice cineva cu mai multa scoala decat mine, nu unul care scrie "mi-au" ca pisica sau care zice ca "e multe"... Iar cunostintele tale stiintifice se limiteaza la ce citesti pe net si reproduci ca papagalul pe aici. Tu zici ca eu sunt invechit? Mama mea pentru ca este crestina este proasta? De ce? Pentru ca spui tu? Ca mine mai sunt peste 18 milioane de romani. Tu, kaakon, karpov si alti tiriplici foarte vocali pe aici reprezentati 0,2% din populatia Romaniei. Ce drept ai sa judeci? Limiteaza-te la bananaielile tale prin domeniul stiintei populare si vezi-ti de sanatate pentru ca stii cum se spune, cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 20:04
si daca sunteti 18 mil. sau 18 mld. , ce?
ai impresia sau convingerea ca, informatiile pe care iti bazezi credinta religioasa, sunt cert argumentate si fundamentate pe adevar ? ai impresia sau convingerea ca, religia este o filosofie/ideologie sau doctrina ale caror idei si concepte iti ofera libertatea pe care ti-o ofera umanismul secularist si natura umana? ai impresia sau convingerea ca, estomparea ratiunii si personalitatii umane constiente, pe care o practica intens diferitele religii, prin manipulare si creerea dependentei psihice fata de o divinitate, iti ofera vreo garantie/certitudine a faptului ca: iti doresc o evolutie mintala naturala bazata pe legile evolutiei umane, dorindu-te a fi o persoana libera, rationala, responsabila, realista si constienta de interactiunea ta cu mediul inconjurator? ai impreasia sau convingerea ca, religiile planetei nu au fost generatoare de conflicte sangeroase, atrocitati, iar clericii chiar doritori de-a extermina fizic mintile luminate, (inteligentele umane ), si temerare ale speciei umane care le-au conraargumentat utopiile religioase pe care le propovaduiau cohortele de clerici puturosi ,analfabeti, nesimtiti si smecheri care doreau sa-si insuseasca avantajele materiale si privilegiile preafericitului trai de huzur pe care il duceau pe seama turmelor de fraieri care le finantau luxul si diferitele pretentii materialiste la umbra unor concepte religiase ? daca inaintasii tai au crezut intr-un miraj sau o iluzie cu acea ingusta si putina minte pe care au avut-o, tu, le urmezi exemplul orbeste, esti incapabil sa rationezi, sa: observi, percepi , intelegi, testezi verifici si rasverifici, analizezi si rasanalizezi pana in momentul in care poti avea la dispozitie un rezultat, concluzie/opinie cert/indubitabil, realist si cuantificabil, oricand si oriune explicabil , demonstrabil si reexperimentat cu acelasi rezultat sau concluzii perfect identice ? female/male, n-o mai zguduii, las-o balta ca-mi sar quarkii pe tine, "inginerule"! cel putin, ai dreptul sa taci, nu intinde stringul ca te-njur de tereci black sea pe sub apa ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 20:52
Bine-ai revenit Marin!
Iti doresc multa sanatate! Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 21:06
Vad ca matale nu vrei sa ma intelegi. Eu nu acuz pe nimeni, ca daca este crestin este si prost. Da mata vrei sa intelegi numai ce vrei. Ce te zgaraie la ureche. Treaba cu �mi-au� sau �e grele� sau �e multe� mai sunt strecurate si cu buna intentie, pentru decor. Si multe le scriu cum le zic in gluma, dar matale nu stii de gluma. Si apoi nici nu le mai verific.Eu nu ma pretez a fi academician, ca nu ma intereseaza. Ce nu sunt pe aici care cu buna stiinta , pocesc cuvintele? Daca nu a fost pana acu...Ma judeci numai dupa aparenta. Si eu daca aveam norocul sa ajung, inginer, director poate ajumgeam, dar asa a fost natura mediului. Ma multumesc si cu functia de maistru electro. Pentru mine e deajuns. Inca ma mir si eu cum am reusit cu atatea piedici si boli. Dar am avut ambitie. Altii ca mine , care ar fi trecut prin ce am trecut eu, s-ar fi multumit si cu 8 clase. Daca adun toti anii de studiu, cred ca depasesc pe multi in ale ingineritului. Fiecare cu meseria si profilul lui. Matale ai vreo diploma? Ei eu am 4. Electronist , operator calculatoare, maistru electro, electrician...Doua diplome de inovatii...Turnator...in metale, a nu se confunda. Nu va contrazic ca sunt expert, dar si ca am mai invatat multe de pe aici. Oricum nu o sa va mai supar cu nimic. Fiecare crede in ce vrea , dar sa nu se faca un obicei rau din asta, profitabil ptr altii. Pe mine asta ma deranjeaza, daca inca nu ati inteles, ca de nestinta noastra profita multi. Adica eu 30 de ani nu am reusit sa-mi i-au si eu o masina, iar popa are Mersan. Cu ce si de unde ? Iar eu am 900 de lei. Nu din banii varsati de la noi? Nu o sa mai folosesc cuvantul � prosti�. Ci slab pregatit , daca asta va deranjeaza. O sa-mi vad in continuare de sanatate. Dar sa stiti de la mine, ca poti invata si de la un opincar cate ceva. Ca toata viata omul cat traieste, invata! Nimeni nu s-a nascut invatat.
|
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 21:07
De la: _Ingrid, la data 2014-05-30 20:52:38Bine-ai revenit Marin! Mersi Ingrid. Placerea e si de partea mea. �ne-am revenit�...pe cand la o braga? De acu cuvintele cheie le voi pune in ghilimele. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 21:34
Ma bucur de veste buna! Chiar sotia ta a fost pe forum? ...ma temeam ca face vreo gluma cineva.
Am gasit braga la Bucuresti...foarte contrafacuta, nici nu am putut sa beau tot paharul. Tot la tine e baza
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 21:37
De la: _Ingrid, la data 2014-05-30 21:34:12Ma bucur de veste buna! Chiar sotia ta a fost pe forum? ...ma temeam ca face vreo gluma cineva. Am eu fata de �glumet�? Chiar a fost! I-am dat si ei sansa sa se certe cu lumea. Acu m-a crezut cat indur eu. Mi-a - fara �miau� - ca sa nu mai intru... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 21:44
Atunci imi pare rau ca nu am salutat-o. Nu la tine ma gandeam ca faci asa gluma.
Transmite-i complimente din partea mea, s-a descurcat foarte bine. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 21:47
De la: _Ingrid, la data 2014-05-30 21:44:45Atunci imi pare rau ca nu am salutat-o. Nu la tine ma gandeam ca faci asa gluma. Nu stiu cat de bine s-a descurcat, dar i-am spus sa o lase mai moale. Ca daca era dupa ea, ramanea singura aici. Vorbea singura....
|
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 21:52
De la: Marin56, la data 2014-05-30 21:47:06De la: _Ingrid, la data 2014-05-30 21:44:45Atunci imi pare rau ca nu am salutat-o. Nu la tine ma gandeam ca faci asa gluma. Apropo de �miau�- Daca era mi-au dat lacrimile, cum era? Mai �miorlaia� cineva? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 22:03
De la: Marin56, la data 2014-05-30 21:06:35Vad ca matale nu vrei sa ma intelegi. Eu nu acuz pe nimeni, ca daca este crestin este si prost. Da mata vrei sa intelegi numai ce vrei. Ce te zgaraie la ureche. Treaba cu �mi-au� sau �e grele� sau �e multe� mai sunt strecurate si cu buna intentie, pentru decor. Si multe le scriu cum le zic in gluma, dar matale nu stii de gluma. Si apoi nici nu le mai verific.Eu nu ma pretez a fi academician, ca nu ma intereseaza. Ce nu sunt pe aici care cu buna stiinta , pocesc cuvintele? Daca nu a fost pana acu...Ma judeci numai dupa aparenta. Si eu daca aveam norocul sa ajung, inginer, director poate ajumgeam, dar asa a fost natura mediului. Ma multumesc si cu functia de maistru electro. Pentru mine e deajuns. Inca ma mir si eu cum am reusit cu atatea piedici si boli. Dar am avut ambitie. Altii ca mine , care ar fi trecut prin ce am trecut eu, s-ar fi multumit si cu 8 clase. Daca adun toti anii de studiu, cred ca depasesc pe multi in ale ingineritului. Fiecare cu meseria si profilul lui. Matale ai vreo diploma? Ei eu am 4. Electronist , operator calculatoare, maistru electro, electrician...Doua diplome de inovatii...Turnator...in metale, a nu se confunda. Nu va contrazic ca sunt expert, dar si ca am mai invatat multe de pe aici. Oricum nu o sa va mai supar cu nimic. Fiecare crede in ce vrea , dar sa nu se faca un obicei rau din asta, profitabil ptr altii. Pe mine asta ma deranjeaza, daca inca nu ati inteles, ca de nestinta noastra profita multi. Adica eu 30 de ani nu am reusit sa-mi i-au si eu o masina, iar popa are Mersan. Cu ce si de unde ? Iar eu am 900 de lei. Nu din banii varsati de la noi? Nu o sa mai folosesc cuvantul � prosti�. Ci slab pregatit , daca asta va deranjeaza. O sa-mi vad in continuare de sanatate. Dar sa stiti de la mine, ca poti invata si de la un opincar cate ceva. Ca toata viata omul cat traieste, invata! Nimeni nu s-a nascut invatat. P:S: uitai de diploma si functia de �telefonist�- pe bune! Din 81 pana in 98, am facut-o si pe telefonistul. Iar in paralel si pe celelalte. Eu eram �omul bun� la toate! daca tatal adevarat m-ar fi tinut langa el, poate imbr�tisam , actoria, cantul sau artaele... dar asa, am invata ce mi-a ---UUUU - placut! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Si ca toti se duceau cu bidonase , bidoane , butoaie de plastic,...castroane, castronase, ce aveau fiecare...