back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti

Pagini: << 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2014, ora 15:41

De la: symy1, la data 2014-05-31 15:15:03
De la: _Ingrid, la data 2014-05-31 08:53:03
De la: symy1, la data 2014-05-31 08:50:07
De la: Marin56, la data 2014-05-31 08:46:13
De la: _Ingrid, la data 2014-05-31 08:16:33
De la: nastasemihail, la data 2014-05-31 00:59:00
N-am mai baut braga din anii 70.

La Galati inca se mai face si la Constanta. Dar la Constanta am simtit ca avea conservant adaugat.
Acum a aparut si in Bucuresti, dar foarte scumpa (3 lei paharul de 200 ml) si nereusita.
Poate cu tendinta asta de redescoperire a traditiilor va reaparea si braga adevarata.

BUNA DIMINEATA!
Se mai gaseste si la Braila, Tulcea...Defapt de la Braila a fost raspandita si in Galati, inca pe cand era tata mic. Poate si mai demult. Zona asta a Dobrogei, impreuna cu baila si galati, a suferit influientle traditiilor turcesti, evreiesti...
Nea Marine,in Ardeal braga nu face fata palincii,as fi curios cum ar fi un amestec 50/50

Bleahhhhhhhhhh.....le strici pe ambele!
Braga oricum e o bautura ca o crema opaca si nu place nici tuturor celor obisnuiti cu ea. Nici nu se pune problema sa fie amestecata cu ceva, e un fel de terci subtire.
Braga n-am gustat,v-am vazut pe tine cu nea Marin la o braga in pozele puse de tine sper sa gust si eu canva.

n-ai gustat ? pe Lipscani se vindea braga si, cam pe la toate simigeriile si de pe cal. Rahovei si de pe sos. Cringasi si pe la pta Unirii ! e drept, nu mai stiu insa cind au disparut si simigeriile si braga !
eu am baut si nu mi-a placut !

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 Mai 2014, ora 15:46

De la: symy1, la data 2014-05-31 15:22:58
De la: Black_Friday_, la data 2014-05-31 09:12:16
De la: symy1, la data 2014-05-30 17:52:44eu cred �ntr-un Dumnezeu imaterial, nu unul material. Pe el �l chem sau fac apel la el, c�nd nu -mi bine. �mi pare r�u cu nu se potrivește cu al vostru.

Bravo nea Marine...ai ajuns la un mare ADEVAR...!!!!''Crestinul''Black e crestin cu tine,dar la politica UITA invatatura crestina...nu intoarce si celalalt obraz,ci din contra,te scuipa in fata ca pe Basescu.. ...faptele vorbesc!!!

Nea siminica, ciocul mic si ochii la usa! Tu esti cam ultimul in masura sa judeci "crestinismul" meu.
Maimutarelile tale cu "beserica", urarile cu coliva si lumanari adresate lui Florin m-au convins ca tu esti doar un ghertoi cu aere de smecher. Smecher coclit.

Ti-am spus sa ma ocolesti si sa nu te mai bagi in seama cu mine. Nu respecti indicatiile, treaba ta. O sa bazai si tu ca ti-a crescut tensiunea.
D-nu black,eu judec ce-i scris,e spatiu PUBLIC(vorba ta)ca religia ta este pe bani si a mea este GRATIS nu-i cu suparare,nu exista padure fara uscaturi,nici la mine ,nici la tine.Sa inchei ''predica''(ultima tie)cu un proverb pentru tine si prietenul tau;Spune-mi cu cine te insotesti,sa-ti spun cine esti'''....pentru mine esti coliva si lumanare de azi inainte...amin

Mai usor cu blestemele, prefacutule. Ce doresti tu altora se intoarce impotriva ta.

Raporteaza abuz de limbaj
Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2014, ora 15:53

De la: gabigabi2, la data 2014-05-31 15:41:33

La Galati inca se mai face si la Constanta. Dar la Constanta am simtit ca avea conservant adaugat.
Acum a aparut si in Bucuresti, dar foarte scumpa (3 lei paharul de 200 ml) si nereusita.
Poate cu tendinta asta de redescoperire a traditiilor va reaparea si braga adevarata.

BUNA DIMINEATA!
Se mai gaseste si la Braila, Tulcea...Defapt de la Braila a fost raspandita si in Galati, inca pe cand era tata mic. Poate si mai demult. Zona asta a Dobrogei, impreuna cu baila si galati, a suferit influientle traditiilor turcesti, evreiesti...
Nea Marine,in Ardeal braga nu face fata palincii,as fi curios cum ar fi un amestec 50/50

Braga oricum e o bautura ca o crema opaca si nu place nici tuturor celor obisnuiti cu ea. Nici nu se pune problema sa fie amestecata cu ceva, e un fel de terci subtire.
Braga n-am gustat,v-am vazut pe tine cu nea Marin la o braga in pozele puse de tine sper sa gust si eu canva.

n-ai gustat ? pe Lipscani se vindea braga si, cam pe la toate simigeriile si de pe cal. Rahovei si de pe sos. Cringasi si pe la pta Unirii ! e drept, nu mai stiu insa cind au disparut si simigeriile si braga !

Mie mi s-a parut ca are gust de bors

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2014, ora 16:04

Bors ? a, nuuuu, nu mi s-a parut, desi cred ca au la baza aceleasi tarite fermentate, dar braga era ceva mai dulce ....in sfirsit, daca braga nu mi-a placut, borsul imi place si biata mama imi dadea sa cumpar 2 l. de bors, ca stia ca pina ajung acasa cu el, beau jumate !
dar, nu stiu ce sa ma fac cu tine si cu Symy ! amindoi imi sunteti prieteni si pe amindoi va iubesc si-mi pare atit de rau cind va certati ! din ce va luarati ?

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2014, ora 16:25

De la: gabigabi2, la data 2014-05-31 16:04:05Bors ? a, nuuuu, nu mi s-a parut, desi cred ca au la baza aceleasi tarite fermentate, dar braga era ceva mai dulce ....in sfirsit, daca braga nu mi-a placut, borsul imi place si biata mama imi dadea sa cumpar 2 l. de bors, ca stia ca pina ajung acasa cu el, beau jumate !
dar, nu stiu ce sa ma fac cu tine si cu Symy ! amindoi imi sunteti prieteni si pe amindoi va iubesc si-mi pare atit de rau cind va certati ! din ce va luarati ?

Pai daca te uiti la postarile din urma, vezi ca siminica are probleme cu hemoroizii. Il mananca in k...sa se bage singur in seama atunci cand eu il ignor, desi ma calca pe nervi cu glumele lui de santier.

A baut si asta apa dupa coana Valerica si isi a simtit brusc nevoia sa isi dea cu parerea despre ce cred eu.

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 31 Mai 2014, ora 16:55

Cami, trimite-mi, sau arata-mi poza aia, sa vad cum a iesit.

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2014, ora 17:45

De la: gabigabi2, la data 2014-05-31 16:04:05Bors ? a, nuuuu, nu mi s-a parut, desi cred ca au la baza aceleasi tarite fermentate, dar braga era ceva mai dulce ....in sfirsit, daca braga nu mi-a placut, borsul imi place si biata mama imi dadea sa cumpar 2 l. de bors, ca stia ca pina ajung acasa cu el, beau jumate !

sezi bland, Partoneto, se cearta pe aceeasi prostie, nu stiu cum sa si-o imparta, dar daca tot ai aparut la orizont...
de fapt, prieteni fiind, o puteti imparti in trei, o treime este suficent ptr. fiecare, tu fiind o ladyPartoneta ai dreptul sa-ti alegi o treime din prostia traditionala, exact cea pe care ti-o doresti.

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2014, ora 17:52

De la: Marin56, la data 2014-05-31 16:55:31Cami, trimite-mi, sau arata-mi poza aia, sa vad cum a iesit.

a iesit voalata, Marin!

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2014, ora 18:00

ce sa-i faci, asta e: ciocul mic, ghertoi , smecher coclit etc. !

persoana, are si ea limitele ei neuro-psiho. peste care nu a reusit sa treaca.

n-ar fi nici o problema, daca aceasta limita s-ar afla pe la cine stie ce niveluri superioare intangibile vreodata de cineva, din nefericire, sunt cu mult mai josde un demisol insalubru, totusi...

este mult mai bine asa decat sa fii prins inte limitele pe care le intelegi partial si cele pe care nu le intelegi deloc, cu ale cuvinte, nici in caruta si nici in teleguta !

aici, exponatele sunt edificatoare si se zguduiesc burzuluindu-se frenetic sa-si confirme propria limita.
so well and so soon for you, but..

I ask you, mrs/sir:
you're a poor man sad or a limp bad guy and stupid!? I'm so sorry for you. female/male.
verily sincerely!

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2014, ora 18:09

De la: _haakon_, la data 2014-05-31 18:00:57ce sa-i faci, asta e: ciocul mic, ghertoi , smecher coclit etc. !

n-ar fi nici o problema, daca aceasta limita s-ar afla pe la cine stie ce niveluri superioare intangibile vreodata de cineva, din nefericire, sunt cu mult mai josde un demisol insalubru, totusi...

este mult mai bine asa decat sa fii prins inte limitele pe care le intelegi partial si cele pe care nu le intelegi deloc, cu ale cuvinte, nici in caruta si nici in teleguta !

aici, exponatele sunt edificatoare si se zguduiesc burzuluindu-se frenetic sa-si confirme propria limita.

I ask you, mrs/sir:
you're a poor man sad or a limp bad guy and stupid!? I'm so sorry for you. female/male.
verily sincerely!

sir mc kak cumot....parca tot mai bine folosesti romales ...e mai cinstit si te descurci mai bine decat cu engleza ....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2014, ora 18:28

De la: Marin56, la data 2014-05-31 16:55:31Cami, trimite-mi, sau arata-mi poza aia, sa vad cum a iesit.
Da' ti-am trimis-o de o mie de ori, nu stiu de ce nu o primesti. Oricum eu am iesit nasol si cred ca n-am mai salvat-o.

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2014, ora 18:35

De la: Fl_Orion999, la data 2014-05-31 18:09:26
De la: _haakon_, la data 2014-05-31 18:00:57ce sa-i faci, asta e: ciocul mic, ghertoi , smecher coclit etc. !

I ask you, mrs/sir:
verily sincerely!

sir mc kak cumot....parca tot mai bine folosesti romales ...e mai cinstit si te descurci mai bine decat cu engleza ....

ciodel cersau, s i c t i r, INFECTULE !
si mai du-te-n plm de liblic gonflat!
ti-am impus sa-mi ignori postarile, oligofrenule si hai, ia un sugios si dispari !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2014, ora 18:45

I ask you, mrs/sir:
verily sincerely!

Kakaoane, ti-am zis ca mai bine este daca folosesti limba materna, adica limba canina, decat sa te faci de ras traducand in engleza cu Google.

Dupa engleza obosita pe care o afisezi se vede ca nu ai absolvit nici scoala de corectie. Si acolo ai fost repetent.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2014, ora 19:04

De la: gabigabi2, la data 2014-05-31 15:41:33

BUNA DIMINEATA!

Eu atunci am baut prin anii 70 prin Dobrogea. Ca acolo e cea mai buna.
Am baut si prin Giurgiu.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2014, ora 19:04

De la: Black_Friday_, la data 2014-05-31 18:45:32

I ask you, mrs/sir:
verily sincerely!

Kakaoane, ti-am zis ca mai bine este daca folosesti limba materna, adica limba canina, decat sa te faci de ras traducand in engleza cu Google.

Dupa engleza obosita pe care o afisezi se vede ca nu ai absolvit nici scoala de corectie. Si acolo ai fost repetent.

ma bucura faptul ca ti-a reust traducerea cu google.
pai, ce impresie aveai, ca te las cu chii-n stele?
se observa din wizz air ca ai inteles, bravo!
insa, din celalat tex n-ai inteles o iota, l-ai ratat, nu ti-a functionat google transate sau ce !?

ti-ai dreaq de zgubilitici nasparlii si plini de ifose !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2014, ora 19:06

La mine e ca o minune ca imi merge calcul f bine cu vreo 30 de pagini de net deschise.
La inceput imi face setari de nebun de capul lui.
Nu stiu ce e.
Exista strigoi de calc, dar din aia ce fac bine dintr-un anumit moment?
Chiar mi se deschde tot instant, dupa ce luni de zile mi-a mers ca apa la deal.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2014, ora 19:42

De la: nastasemihail, la data 2014-05-31 19:06:43La mine e ca o minune ca imi merge calcul f bine cu vreo 30 de pagini de net deschise.
Nu stiu ce e.

Si forumul ti se deschide bine? ca eu dau sase sapte refresh-uri la fiecare schimbare de pagina...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2014, ora 19:46

De la: _Ingrid, la data 2014-05-31 19:42:32
De la: nastasemihail, la data 2014-05-31 19:06:43La mine e ca o minune ca imi merge calcul f bine cu vreo 30 de pagini de net deschise.
Nu stiu ce e.

Si forumul ti se deschide bine? ca eu dau sase sapte refresh-uri la fiecare schimbare de pagina...
da

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2014, ora 19:51

Nu stiu ce e.

Si la mine mine merge la fel de greu. Insa am observat ca nu intotdeauna se intampla. De dimineata mergea bine, probabil fiind mai putini utilizatori care accesau serverul. De cand a intrat super pocnitivul, merge ca si a inceput sa si puta.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2014, ora 19:53

am adblock de la hakon.
posibil de asta mege bine.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2014, ora 19:59

Nu te mai lua de limbile sale...mie imi place creativitatea...aia cu verily in special

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2014, ora 20:01

De la: nastasemihail, la data 2014-05-31 19:46:02
Nu stiu ce e.

da
Fericitule!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2014, ora 20:03

De la: _Ingrid, la data 2014-05-31 20:01:15
Nu stiu ce e.

da
Fericitule!

da, dar cind ii dau drumul parca a innebunit.
chiar fara net.
nu stiu ce e.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2014, ora 20:06

De la: nastasemihail, la data 2014-05-31 20:03:49
Nu stiu ce e.

da
Fericitule!

chiar fara net.
nu stiu ce e.

Ai crosetat tu ceva setari pe acolo daca-si revine asa fain eu nu l-as mai zgandari.

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2014, ora 20:48

De la: _Ingrid, la data 2014-05-31 19:59:41 Nu te mai lua de limbile sale...mie imi place creativitatea...aia cu verily in special

a ta este catifelata!

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2014, ora 20:52

De la: Black_Friday_, la data 2014-05-31 19:51:56
Nu stiu ce e.

Si la mine mine merge la fel de greu. Insa am observat ca nu intotdeauna se intampla. De dimineata mergea bine, probabil fiind mai putini utilizatori care accesau serverul. De cand a intrat super pocnitivul, merge ca si a inceput sa si puta.

basteptaciune, lasa-l jos, inaceca-l si trage-i pinteni, sa vezi ce-ti galopeaza coolcal atorul, indiferent de ora la care-l folosesti!

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2014, ora 20:56

De la: _Ingrid, la data 2014-05-31 20:06:00
De la: nastasemihail, la data 2014-05-31 20:03:49
Nu stiu ce e.

da
Fericitule!

chiar fara net.
nu stiu ce e.

Ai crosetat tu ceva setari pe acolo daca-si revine asa fain eu nu l-as mai zgandari.

l-a introdus intr-un experiment de xerxetare si testare a anduantei pe magistrala de date si a iutelii pe care o are microprocesorul in traficul per multipedes.

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2014, ora 21:20

la mine merge bine, dar ma enerveaza reclamele multiple , care se schimba la fiecare pagina.

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2014, ora 21:22

CE ESTE VIAȚA?
de Marin Grigoriu

Iat� o �ntrebare, la care noi nu vom știi niciodat� r�spunsul. Poate �n viitor! Doar de noi depinde, de a da un nou contur pentru viitor - ȘTIINȚEI! Noi nu vom apuca, dar alții poate �n deștept�ciunea lor o s� pun� altfel problema, promov�nd STIINȚA! �n dauna religiei. Chiar dac� cineva o s� ne revendice, ca fiind realizarea lor - viața noastr�, dup� cum scrie �n unele traduceri incorecte, de prin nu știu ce alte manuscrise vechi, sau alte testamente, asta nu schimb� cu prea mult datele problemei.

Poate noi nu am ap�rut �nt�mpl�tor aici pe aceast� planet�. Poate nici nu am fost de aici. Dar prea sunt multe asem�n�ri izbitoare �n ceea ce ne privește, cu celelalte viețuitoare. Poate nici viața nu a ap�rut �nt�mpl�tor. Dar de aici și p�n� a ridiculiza problema, e cale lung�. Dac� ne uit�m �n jurul nostru, vedem o mulțime de viet�ți, care au suferit diverse modific�ri genetice, �n decursul mileniilor.

Singurul element comun, sau numitor comun, este �ns� VIAȚA! Viaț� ce �nc� noi nu știm cum a ap�rut, sau de cine ne-a fost dat� și cine o �ntreține? Iar asta ar trebui s� ne dea de g�ndit. C� de undeva, viața vine! C� suntem �nconjurați de viaț�. Numai s� știm s� privim �n jurul nostru. S� știm s� o c�ut�m. Nu ar fi exclus ca acele animale misterioase și uriașe, �n persoana a diverselor clase de dinozauri, precum și alte reptile, s� se reg�seasc� și acu printre noi, care au suferit diverse mutații, micșor�ndu-se vizibil.

Sunt ere geologice ��ntrerupte� din viața noastr� și a p�m�ntului, cu care noi nu am venit �n contact, pentru c� pe atunci poate nici nu existam. Și deci implicit , nu știam de ele. Poate or fi fost și alte ere, unde civilizația a cunoscut o puternic� �nflorire, dar care a disp�rut, �n urma unor cataclisme. Dar noi nu știm asta precis. Ci doar facem unele presupuneri. Cum nici alții din viitor, poate nu or s� știe de existența noastr�. Cum nici cei din trecutul �ndep�rtat, nu aveau habar de oamenii de acu. Poate or mai fi și alții, din �ndep�rtatul cosmos, care știu de existența noastr�. Dar faptul c� ei știu asta, nu ne ajut� prea mult, nici pe ei, dar nici pe noi. Suntem la mila soartei. O soart� crud�.

Celula este unitatea de baz�, structural� și funcțional�, a tuturor organismelor vii. Am �nv�țat și la școal�, și se mai explic� și acum, �n nenum�rate documentare științifice, c� `viața` noastr� are la baz� `celula`. Știm și din ce e format�. C� are nucleu, memebran� ... C� are proteine, aminoacizi, c� f�r� ele nu ar fi posibila viața, c� are un ADN cu ajutorul c�ruia se �nscriu codurile genetice, caracteristicile fiec�rei specii �n parte. P�n� aici e bine. Dar �n interiorul celulei este totuși `viaț�`. De unde vine aceea viaț�? nimeni nu știe �nc�. Iar mulți dau vina pe Dumnezeu. Tot ce se poate! C� de undeva aceast� viaț� care ne �nconjoar�, trebuie s� vie de undeva. Sunt niște mecanisme speciale care fac tot acest proces.

Dar de cine e dictat acest proces? De ce se mișc� toate și totul �n acele celule? Cine le face s� se miște? Și de ce? C� noi am avut șansa de a fi �ntr-un colț al universului �n acel `leag�n al vieții` unde a ap�rut viața, nu e destul. Noi am �nceput s� analiz�m `viața` pe undeva pe la mijloc. Am trecut peste introducere. Și asta pentru c� �nc� nu știam și nu știm �nc� suficient de multe lucruri. Pentru noi multe lucruri au r�mas o enigm�.

Ne d�m �n continuare cu presupusul. Dup� cum spun unii, viața ar fi ap�rut undeva `brusc`. Dar de ce la noi? Nu cred c� �n imensitatea universului, nu ar fi m�car un al doilea `leag�n `al vieții. Dar acesta poate se afl� foarte, foarte departe, unde nici cu g�ndul nu g�ndești, �n imensitatea universului, sau poate destul de aproape de noi, dar noi nu știm asta �nc�. At�ta timp, c�t noi nu vom g�si r�spunsuri la �ntreb�rile care ne fr�m�nt�, vom fi nevoiți s� accept�m provizoriu existența unei forțe inteligente, care a creat și ne-a creat pe toți și toate. Și pentru c� nu-l știm și nici nu-l cunoaștem, noi �i spunem `Dumnezeu`.

Adic� un zeu extrem. Cum s-ar zice d�m vina pe El. Altfel ar sta lucrurile dac� am știi mai multe. Nu vedeți c� �n jurul nostru totul e perfect? Corpul nostru este perfect și nu numai la noi. Fiecare viețuitoare, este `perfect�` la nivelul ei. Toate organele din ele, sunt �n str�ns� leg�tur� unele cu altele. Dac� ceva nu merge, se stric� o rotiț�, se oprește �ntreg angrenajul. Hai s� compar�m corpul nostru cu macro cosmosul. Cu o parte din univers, la scar� foarte mare. Luna este perfect `aranjat� `�ntre p�m�nt și soare, pentru a face vizibil� o eclips� total�. P�m�ntul la fel și el. Dac� ar fi fost mai aproape sau mai departe, toat� aceast� viaț�, ar fi c�zut.

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2014, ora 23:02

V�d ca nici viața nu v� intereseaz�. Cred c� sunteți deja plictisiți de viaț�.

Pagini: << 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti
Mergi la: