back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti

Pagini: << 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 >> Sari la pagina:

Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 13:31

nea sirule mc kak cupar...ar fii bine bre sa-ti ,,lipseste'' numa' un S...da' la tine e multe lipsuri si gauri bre....nici macar tu nu mai prididesti s-astupi multele gauri din educatia si cultura-ti....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 13:45

De la: _haakon_, la data 2014-06-01 13:28:53
De la: Marin56, la data 2014-06-01 13:14:08
De la: Marin56, la data 2014-06-01 12:27:10Da nea Haakoane! Mata zici de Biologie. Dar vezi matale, ca pentru mine Biologia asta este inca incompleta. Sunt inca multe enigme pe care nici mai mari biologi, nu si le pot explica. Eu am studiat in paralel si Anatomia Omului. De aceea am vazut cat de perfecte sunt toate in corpul nostru. Matale nu ți-ai pus niciodata intrebarea: De ce ai viata ? De ce traiesti. De ce te misti? De ce ne superi....? Glumesc si eu - . Nu e obligatoriu sa fie neaparat un �Creator�, dar parca prea mari sunt unele coincidente. Dupa opinia mea, omul poate fi considerat un �perpetuum-mobile� care se auto protejeaza, se ... se ... dar pana cand? Iar cand intervine uzura imbatraneste si moare. Poi de ce imbatranesc celulele? E ca un robot care gandeste si ia singur decizii. Pana i se termina curentul. Omului ce �curent� ii trebuie? Cine il alimenteaza? V-am mai spus parerea mea. Creierul primeste informatii de undeva. El taie si spanzura! El decide daca mai traieste corpul sau nu. La cei care se satura de viata, acolo cine ia decizii? Ei?

Si asta pentru ca atunci cand omul nu a gasit raspuns la intrebarile sale, din orice domeniu, a dat vina pe EL, sau extraterestrii. Credeti ca daca cineva ne-ar fi facut, care ne-a sadit in ADN atatea si atatea informatii, ar fi fost interesat ca noi sa stim ceva despre existenta noastra? Ar fi avut grija. E ca si cum un copil nu are voie sa afle de existenta propriilor parinti. pentru ca nu se vrea! Asa si aici. Noi nu avem voie sa stim mai nimic despre noi. Cum poate nici o albina nu isi cunoste propria existenta, dar munceste, ca �asa i s-a zis�! La noi totul pleaca din dorinta de a manca, de a ne hrani. De a ne inmultii. Si de aici pleaca totul. Si de aici au inceput si necazurile. Vezi infinitatea de moduri de gandire si aplicare, ptr o proprie existenta mai buna. Dar pe langa acele informatii din ADN, s-au mai strecurat si ceva greseli. Greseli ce azi se vad in mod vizibil!

Marine, nu te supara, esti varza !
Ar fi mai convenabil pentru dta sa taci sau sa iti vezi de cu totul altele, pe cat posibil cat mai simple si pe intelesul tau, in rest, esti depasit si la foarte mare distanta de actualul nivel de cunostinte al speciei umane.

Sanatate si ceea ce-ti mai doresti la varsta pe care o ai, in rest...
Probabil n-am cuvinte sau le am , insa nu doresc sa te jignesc, punct !

Eu v-am pus niste intrebari, sa vad cum vezi matale lucrurile, dar vad ca am dreptate. Pentru deliberare o dai la intors, cand nu ai argumente sau jignesti oamenii, sau ii duci cu vorba. Si asta ca refuzi sa le dai dreptate, cand stii ca au. Le abati atentia. Poate nu le stiu pe toate. Atunci lumineaza-ma. Arata-mi de ce nu am dreptate! Si nu esti matale singurul. Se regasesc si in viata de zi cu zi a acestor metode, de intimidare. De ocolirea unor raspunsuri. Eu vreau sa stiu ce rost are omul pe pamant. Care e menirea lui. Ca observ ca nu prea face multe, si mai ales bine. Oare asa am fost noi? Poi cum sa nu credem alceva , daca nimeni nu vrea sa ne lumineze. Si deci revin . Nu vor sa ne lumineze. Nu se pare ca asta e ceva la modul general?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 13:48

De la: Marin56, la data 2014-06-01 13:45:29
De la: Marin56, la data 2014-06-01 12:27:10Da nea Haakoane! Mata zici de Biologie. Dar vezi matale, ca pentru mine Biologia asta este inca incompleta. Sunt inca multe enigme pe care nici mai mari biologi, nu si le pot explica. Eu am studiat in paralel si Anatomia Omului. De aceea am vazut cat de perfecte sunt toate in corpul nostru. Matale nu ți-ai pus niciodata intrebarea: De ce ai viata ? De ce traiesti. De ce te misti? De ce ne superi....? Glumesc si eu - . Nu e obligatoriu sa fie neaparat un �Creator�, dar parca prea mari sunt unele coincidente. Dupa opinia mea, omul poate fi considerat un �perpetuum-mobile� care se auto protejeaza, se ... se ... dar pana cand? Iar cand intervine uzura imbatraneste si moare. Poi de ce imbatranesc celulele? E ca un robot care gandeste si ia singur decizii. Pana i se termina curentul. Omului ce �curent� ii trebuie? Cine il alimenteaza? V-am mai spus parerea mea. Creierul primeste informatii de undeva. El taie si spanzura! El decide daca mai traieste corpul sau nu. La cei care se satura de viata, acolo cine ia decizii? Ei?

Si asta pentru ca atunci cand omul nu a gasit raspuns la intrebarile sale, din orice domeniu, a dat vina pe EL, sau extraterestrii. Credeti ca daca cineva ne-ar fi facut, care ne-a sadit in ADN atatea si atatea informatii, ar fi fost interesat ca noi sa stim ceva despre existenta noastra? Ar fi avut grija. E ca si cum un copil nu are voie sa afle de existenta propriilor parinti. pentru ca nu se vrea! Asa si aici. Noi nu avem voie sa stim mai nimic despre noi. Cum poate nici o albina nu isi cunoste propria existenta, dar munceste, ca �asa i s-a zis�! La noi totul pleaca din dorinta de a manca, de a ne hrani. De a ne inmultii. Si de aici pleaca totul. Si de aici au inceput si necazurile. Vezi infinitatea de moduri de gandire si aplicare, ptr o proprie existenta mai buna. Dar pe langa acele informatii din ADN, s-au mai strecurat si ceva greseli. Greseli ce azi se vad in mod vizibil!

Ar fi mai convenabil pentru dta sa taci sau sa iti vezi de cu totul altele, pe cat posibil cat mai simple si pe intelesul tau, in rest, esti depasit si la foarte mare distanta de actualul nivel de cunostinte al speciei umane.

Eu v-am pus niste intrebari, sa vad cum vezi matale lucrurile, dar vad ca am dreptate. Pentru deliberare o dai la intors, cand nu ai argumente sau jignesti oamenii, sau ii duci cu vorba. Si asta ca refuzi sa le dai dreptate, cand stii ca au. Le abati atentia. Poate nu le stiu pe toate. Atunci lumineaza-ma. Arata-mi de ce nu am dreptate! Si nu esti matale singurul. Se regasesc si in viata de zi cu zi a acestor metode, de intimidare. De ocolirea unor raspunsuri. Eu vreau sa stiu ce rost are omul pe pamant. Care e menirea lui. Ca observ ca nu prea face multe, si mai ales bine. Oare asa am fost noi? Poi cum sa nu credem alceva , daca nimeni nu vrea sa ne lumineze. Si deci revin . Nu vor sa ne lumineze. Nu se pare ca asta e ceva la modul general?

Marin, formuleaza cateva intrebari pertinente si iti raspund, altfel...
IImi va parea nespus de rau !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 13:53

nea sir mc kak cumot....e normal sa deviezi si sa delirezi atunci cand cineva-ti demonstreaza si-ti demonteaza toate mizeriile si ineptiile pe care le tot vehiculezi p'aci crezandu-te un oarecine cand de fapt nu esti decat un coate--goale, neica-nimeni, mate-fripte....vezi ca te cheama pamantu' buey manelare obosit....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 13:58

tovaraselule mc kak cupar stii tu ce e alea de care ne vorbesti sau e doar simple vorbe spuse la betie....cand te trezesti din betie ramai prost si uiti tot...este...???
hai sa te suga pamantu' si curentu' electric buey manelar obosit...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 14:09

De la: _haakon_, la data 2014-06-01 11:17:29Partoneto, Marine, voi doi preferati sa trancaniti si sa bateti campii cu elucubratii de tot rasul, ha! ia puneti voi mana pe carte si studiati biologia! pai ?

daca ar fi fost vreun creator au vreun director aa cum pretinde Marin ieseam toti odata si in productie de serie, eram toti frumosi, destepti si cu ochii albastrii, iar aunci cand ne defecam ne oferea piese de schimb din service sau eram inlocuiti cu inlocuit cu unul nou-nout ieit de pe linia tehnologica a directorului, nu ne-ar fi lasat dereptorul sa ne caznim cu reproducerea si cresterea, educare si instruirea noului nascut.

in concluzie: mutati-va gandul de la vreun creator sau director si coborati cu picioarele pe pamantul pe care il umbriti degeaba asumati-va responsabilitatea propriei exstente, fiti rationali, logici, sceptici si critici pentru a obtine adevarul din cunostintele pe care specia umana s-a straduit sa le obtina pentru a-si facilita o VIATA cat mai cnfortabila, usoara, pentru sine si exstenta ei viitoare, incercati sa nu mai bateti campii cu trilogii dramatice, folositi-va materia cenusie in slujba evolutiei umane si a progresului tehnico-stiinific etc. ina nu uitati: specia umana este o specie pradatoare si dominanta, adica, este veriga superioara a lantului trofic ,iar entru a supravietui are nevoie de evolutie si tot ceea ce ineamna acet complex si complicat proces de mentinere a vietii, ct si de toate urele si resursele naturale ale planetei ,sitemului solar, galaxiei sau ale universului, pe care le poate folosi au valrifica in favoarea sa pentru a-si aigura existenta.

clar si pe-ntelesul vostru, 'au aveti nevoie de precizari si claificari unctuale?

pardon ?
poi, neicusorule , CUM altfel decit experimentind- si care va sa zica si "gresind " - progresezi ?
poi, neicusorule, venim in Serii si la "pachet " : toata Astrologia vorbeste despre Aspecte de Generatie , in care toti cei nascuti in " lotul " anului 1951, au niste Caracteristici care-i Diferentiaza Net de cei nascuti in '65 sau ' 79 de ex..... zic la plezneala ....te-ai deranjat vreodata sa te-ntrebi despre ce-i vorba pe acolo ? ia uita-te matale si ai sa vezi ca tot evolutie e si experienta si Cunoastere ..... VIATA e cu mult mai complexa decit ce poti vedea cu ochiul ....

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 14:15

De la: gabigabi2, la data 2014-06-01 14:09:13
De la: _haakon_, la data 2014-06-01 11:17:29Partoneto, Marine, voi doi preferati sa trancaniti si sa bateti campii cu elucubratii de tot rasul, ha! ia puneti voi mana pe carte si studiati biologia! pai ?

daca ar fi fost vreun creator au vreun director aa cum pretinde Marin ieseam toti odata si in productie de serie, eram toti frumosi, destepti si cu ochii albastrii, iar aunci cand ne defecam ne oferea piese de schimb din service sau eram inlocuiti cu inlocuit cu unul nou-nout ieit de pe linia tehnologica a directorului, nu ne-ar fi lasat dereptorul sa ne caznim cu reproducerea si cresterea, educare si instruirea noului nascut.

in concluzie: mutati-va gandul de la vreun creator sau director si coborati cu picioarele pe pamantul pe care il umbriti degeaba asumati-va responsabilitatea propriei exstente, fiti rationali, logici, sceptici si critici pentru a obtine adevarul din cunostintele pe care specia umana s-a straduit sa le obtina pentru a-si facilita o VIATA cat mai cnfortabila, usoara, pentru sine si exstenta ei viitoare, incercati sa nu mai bateti campii cu trilogii dramatice, folositi-va materia cenusie in slujba evolutiei umane si a progresului tehnico-stiinific etc. ina nu uitati: specia umana este o specie pradatoare si dominanta, adica, este veriga superioara a lantului trofic ,iar entru a supravietui are nevoie de evolutie si tot ceea ce ineamna acet complex si complicat proces de mentinere a vietii, ct si de toate urele si resursele naturale ale planetei ,sitemului solar, galaxiei sau ale universului, pe care le poate folosi au valrifica in favoarea sa pentru a-si aigura existenta.

clar si pe-ntelesul vostru, 'au aveti nevoie de precizari si claificari unctuale?

pardon ?
poi, neicusorule , CUM altfel decit experimentind- si care va sa zica si "gresind " - progresezi ?
poi, neicusorule, venim in Serii si la "pachet " : toata Astrologia vorbeste despre Aspecte de Generatie , in care toti cei nascuti in " lotul " anului 1951, au niste Caracteristici care-i Diferentiaza Net de cei nascuti in '65 sau ' 79 de ex..... zic la plezneala ....te-ai deranjat vreodata sa te-ntrebi despre ce-i vorba pe acolo ? ia uita-te matale si ai sa vezi ca tot evolutie e si experienta si Cunoastere ..... VIATA e cu mult mai complexa decit ce poti vedea cu ochiul ....

plimba elucubratiile pe care le vehiculezi aici pe la scolile paranrmalilor sau pe la bisericile sfantului duh, Partneto !

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 14:18

De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-01 13:58:39tovaraselule mc kak cupar stii tu ce e alea de care ne vorbesti sau e doar simple vorbe spuse la betie....cand te trezesti din betie ramai prost si uiti tot...este...???
hai sa te suga pamantu' si curentu' electric buey manelar obosit...

"si cultura-ti..."

de care cultura, ce fell/tip de cultura, escrocule ordinar?
pe cine incerci sa corectezi, idiotule?

si ITI CULTURA ?
buey laba trista, ai grija si mare atentie la sintaxa propozitiei, daca chiar doresti sa te exprimi corect gramatical, sintactic, semantic etc. oligofrenule !

ia un sugios si-un sictir , escrocule ordinar !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 14:33

De la: Marin56, la data 2014-06-01 13:45:29

stai o clipa, don Marin.... tocmai ca se Doreste a afla si cine suntem si care ne e menirea , dar nu se doreste a ni se da mura-n gura raspunsul !
pe topicul cu Cine-i Dumnezeu, am spus un lucru simplu si la mintea cocosului dar, culmea, nu numai ca nu s-a inteles, dar s-a si refuzat ! am spus asa : CUNOASTERE fara experienta traita zi cu zi si in urma careia aflam despre sine si lumea in care traim , NU e Completa ! poti citi ' jde carti, biblii, tratate de filosofie ....dar fara a Participa tu insuti , cu Mintea si Sufletul, asimilind si gindind ceea ce citesti, cu ceea ce simti si vezi/ auzi, ramine totul la nivel de teorie stearpa si e o Falsa Cunoastere !

Avem inscris in noi, TOTUL ....e vorba despre acel ARHETIP pomenit de Hakon si discutat si de mine ....dar ....hai sa fac un paralelism : esti copil si-n casa ta exista o bogata biblioteca , pe diverse subiecte ....iti e la Indemina si poti citi ce vrei .....oare ce vei alege de acolo fiind la virsta copilariei : vei lua f'un tratat de matematica superioara sau filosofie sau , carti de colorat si basme ?
ce-am vrut sa spun ? ca vine timpul fiecaruia cind va afla exact raspunsul la intrebarile lui existentiale ....daca nu in viata asta, in cea viitoare, caci este TIMP ptr. Cunoasterea spre care aspiram !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 14:45

Hakoane, mersic de exemplificare, caci tu esti pe tipicul celui care are multe cunostinte, dar nu are Cunoasterea !....ara , neica, pe mai departe ,dar ari degeaba, caci n-ai saminta si, cu atitea insecticide ai dat sa nu se lipesca nimic de el, incit pamintul tau a devenit Sterp !

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 15:20

De la: gabigabi2, la data 2014-06-01 14:45:43 Hakoane, mersic de exemplificare, caci tu esti pe tipicul celui care are multe cunostinte, dar nu are Cunoasterea !....ara , neica, pe mai departe ,dar ari degeaba, caci n-ai saminta si, cu atitea insecticide ai dat sa nu se lipesca nimic de el, incit pamintul tau a devenit Sterp !

Partoneto, iar te-ai inscris pe autostrada afirmatiilor pe care nu le poti explica, argumenta, demonsta, iti place sa f@ti tastatura numai cu supozitii belicoase, utopice si absurde, in rest, PAUZA !

Iti lipsesc cunostinete elementare din varii domenii siintifice si o treci imediat pe cararile filosofiei emitand cateva idei si concepte aiuristice pe care nici tu nu le inelegi , dar le repeti obsesiv in speranta de-a fi bagate-n seama de cei al caror nivel intelectual este similar cu al tau, in fond si de fapt, nu reusesti altceva decat sa te ratacesti in proprul haos creat de prostia si ignoranta proprie.

Clar Partoneto, asta esti, o ratacita in haosul propriei ignorante.

Cu Marin iti poti permite orice, chiar sa-l si imbrobodesti cu textele pe care e postezi, din "pacate", cu unul ca mine, niciodata nu-ti va functiona scenariul si regia piesei in care joci, FIGURANTO !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 15:33

si cu tine imi pot permite, daca vreu, ptr. ca esti o NULITATE INFATUATA....
dar, nu asta mi-e scopul , caci dupa cum am spus : fiecare ia din biblioteca ce Carte doreste si pe care o poate Intelege !
incearca sa ramii la jucariile tale si nu mai face aprecieri asupra a ceea ce inteleg eu si ce nu, ptr. ca NU STII ce Spui !.... chiar esti IN PLUS !
limiteaza-te la a vorbi despre multiclonat, cerseala, sugus, nesimtire , prostie si ciordeala , ca restul ti-e Inaccesibil !....INCA si /dar asta nu inseamna ca iti Refuz dreptul de a AFLA intr-o zi despre ce vorbesc , ptr. ca TOTUL e inscris in tine !

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 15:58

De la: gabigabi2, la data 2014-06-01 15:33:28si cu tine imi pot permite, daca vreu, ptr. ca esti o NULITATE INFATUATA....
dar, nu asta mi-e scopul , caci dupa cum am spus : fiecare ia din biblioteca ce Carte doreste si pe care o poate Intelege !
incearca sa ramii la jucariile tale si nu mai face aprecieri asupra a ceea ce inteleg eu si ce nu, ptr. ca NU STII ce Spui !.... chiar esti IN PLUS !
limiteaza-te la a vorbi despre multiclonat, cerseala, sugus, nesimtire , prostie si ciordeala , ca restul ti-e Inaccesibil !....INCA si /dar asta nu inseamna ca iti Refuz dreptul de a AFLA intr-o zi despre ce vorbesc , ptr. ca TOTUL e inscris in tine !

hai sictir, Partoneto!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 16:17

concludent discurs al unui intelect supra- apreciat , intr-adevar !

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 16:30

tu ai impresia sau crezi, ca sunt sau mai sunt dispus sa-mi pierd timpul explicand sau argumentand si demonstrand ceva unei ignorante nesimtite sau unui oarecare oligofren congenital?
ar fi absurd !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 16:49

pe ce te bazezi , mueyyyy Cocosila, cind faci asemenea aprecieri ? pa ce, ma ?
pe mintea aia Imbicsita , redusa la materialitatea de care agati cu disperare, de frica mortii pe care nu stii s-o explici, dupa cum habar n-ai ce-i Viata, dar te lansezi in fraze bombastice ?!
du-te mai , ca esti mai " VARZA " decit don Marin ! el, cel putin ARDE ....tu, esti o vatra rece in care nu mai mocneste Nimic !

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 18:00

hai sictir, Partoneta DERAIATA!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 18:24

ODA
(�n metru antic)

Nu credeam sa-nvat a muri vrodata;
Pururi t�nar, �nfasurat �n manta-mi,
Ochii mei naltam visatori la steaua
Singuratatii.

C�nd deodata tu rasarisi �n calea-mi,
Suferinta tu, dureros de dulce...
P�n-�n fund baui voluptatea mortii
Ne�nduratoare.

Jalnic ard de viu chinuit ca Nessus,
Ori ca Hercul �nveninat de haina-i;
Focul meu a-l stinge nu pot cu toate
Apele marii.

De-al meu propriu vis, mistuit ma vaet,
Pe-al meu propriu rug ma topesc �n flacari...
Pot sa mai renviu luminos din el ca
Pasarea Phoenix?

Piara-mi ochii turburatori din cale,
Vino iar �n s�n, nepasare trista;
Ca sa pot muri linistit, pe mine
Mie reda-ma

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 18:35

ce ai facut ma, ti-ai retras invitatia ?

pai, daca-i treaba p'asa, atunci:

hai , incearca sa faci o analiza comparativa dpdv gramaticalo-sintactico-morfologic, intre: ceea ce a scris Eminescu si ceea ce a scris oligofrenul, daca te duce bibilica ! se prinde, se prinde or s-au prins deja ?

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 18:57

Il dau de forum de kkt! Postez si nu imi ia postarea.

Kakoane, analizeaza continutul Odei lui Eminescu si reconsidera-ti parerea despre "cultura-ti".

Ai barbatia sa iti recunosti greseala?

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 19:53

De la: Black_Friday_, la data 2014-06-01 18:57:43Il dau de forum de kkt! Postez si nu imi ia postarea.

Kakoane, analizeaza continutul Odei lui Eminescu si reconsidera-ti parerea despre "cultura-ti".

lasa oda lui Eminescu, neicusorule-puicusorulle, contraargumenteaza-mi printr-o analiza comparativa de tipul celei pe care ti-am indicat-o, alfel, sezi bland sa nu ti-o reincasezi !

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 20:34

Poi am crezut ca am fost clar! Spuneti ca scriu prea mult. Poi tocmai asa as vrea sa ma fac mai bine inteles. Cred ca pe unii scrisul meu , tip roman, ii enerveaza sau ii oboseste, Dar cu o fraza nu mi-ar ajunge sa clarific sau sa cuprind totul. V-am intrebat? Spuneti macar : � Ce e viata� ?- din punt de vedere stiintific , nu divin , nu tip mistocar, ci pe intelesul fiecaruia.

Dar in urma afirmatiei, ca maatale nu vrei sa o faci pe cadrul didiactic cu noi, atunci nu va mai intreb nimic. oricum intrebarea era adresata la general. Vad ca, va e mai usor sa deviati de la subiect, decat sa aduceti lumina intr-o anumita chestiune, sau intr-un anumit domeniu, sau tema.

Spunea bine d-na Gabi, ca fiecare isi alege cate o carte ptr. a o citi, in functie de varsta, si dupa puterea lui de intelegere. Si binenteles si dupa chef. Nu chef de chef! Poate unii nu au fost la curent cand a trebuit cu cunoasterea intr-un anumit domeniu si cauta raspunsurile de atunci, azi! Ca niciodata nu-i prea tarziu! Cum mai spuneam omul cat traieste tot invata. daca m-ar fi interesat pictura , v-as fi intrebat despre acest domeniu. Nu e obligatoriu sa-mi raspundeti, dar voiam sa vad si punctul dvs de vedere. macar sa-mi spuneti de ce nu sunteti de acord cu afirmatiile mele. Poate ma insel!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 20:40

Ce e viata?

Viata e un futai continu.

Ce nici asta nu ati aflat.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 20:49

De la: nastasemihail, la data 2014-06-01 20:40:06Ce e viata?

Si mata ti cu ursul? Si matale deviezi de la subiect?

Stiam si noi asta. Viata in sine, din pcdv biologic!
hai ca pe matale te intreb alceva: De ce celule de reproducere umana, au viata, au coada, ca dau din coate ca sa ajunga ei primiii, in as vedea implinit interesul. Oare nu seamana asta cu realitatea cand oamenii se bateau la randuri ptr, un kil de carne , un kil de lapte, sau o butelie, iar azi dupa un loc mai sigur? Au facut asta dintotdeauna!

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 20:51

De la: Marin56, la data 2014-06-01 20:34:57

Poi am crezut ca am fost clar! Spuneti ca scriu prea mult. Poi tocmai asa as vrea sa ma fac mai bine inteles. Cred ca pe unii scrisul meu , tip roman, ii enerveaza sau ii oboseste, Dar cu o fraza nu mi-ar ajunge sa clarific sau sa cuprind totul. V-am intrebat? Spuneti macar : � Ce e viata� ?- din punt de vedere stiintific , nu divin , nu tip mistocar, ci pe intelesul fiecaruia.

Dar in urma afirmatiei, ca maatale nu vrei sa o faci pe cadrul didiactic cu noi, atunci nu va mai intreb nimic. oricum intrebarea era adresata la general. Vad ca, va e mai usor sa deviati de la subiect, decat sa aduceti lumina intr-o anumita chestiune, sau intr-un anumit domeniu, sau tema.

in textul tau, Marin, nu observ vreo intrebare pertinenta.

un proces biologic deosebit de complex si foarte complicat

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 21:53

De la: _haakon_, la data 2014-06-01 20:51:35
De la: Marin56, la data 2014-06-01 20:34:57

in textul tau, Marin, nu observ vreo intrebare pertinenta.

un proces biologic deosebit de complex si foarte complicat

Da foarte complicat. Si foarte complicat si de explicat. Nici din acel video, nu reiese prea multe explicatii. Unele din ele sunt discret ascunse. Sau li se da o anumita explicatie, un anulmit motiv. Chiar si ei la un moment dat zic, ca mai sunt inca multe intrebari, la care nimeni nu a primit raspuns. Acu ma uitam la o alta serie din Lost, iar printre doua episoade mai discut si eu. Si acolo trateaza despre viata, despre esenta vietii. Numai ca acolo o accepta ca pe ceva, hai sa -i zicem - Divin! Ceva supranatural. Ceva unde se accepta genul: asa trebuie sa fie! Ca se accepta niste explicatii simple, fara prea multa bataie de cap, asa cum facem noi in general. Nu ne punem intrebari. explicatii de tip: intampla-se ce s-o intampla!, asa trebuie sa fie, asa a fost sa fie...etc. Ori eu vreau macar acu sa mai aflu raspunsurile la unele intrebari de acest tip, daca nu mi s-a dat raspunsuri cand a trebuit. Si asta ca eram prea curios, iar acest lucru ii enerva pe acele cadre. Si ele raspundeau la fel: �Asa trebuie sa fie!� Numai raspunzandu-ne la unele intrebari de acest gen, dupa unii - gen divin- vom afla adevarul despre noi si a altora. Daca pe vremuri un mare savant a spus: �Si totusi se-n varte�, eu as completa: � Si totusi ceva exista�!!!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 22:19

De la: _haakon_, la data 2014-06-01 19:53:13
De la: Black_Friday_, la data 2014-06-01 18:57:43Il dau de forum de kkt! Postez si nu imi ia postarea.

lasa oda lui Eminescu, neicusorule-puicusorulle, contraargumenteaza-mi printr-o analiza comparativa de tipul celei pe care ti-am indicat-o, alfel, sezi bland sa nu ti-o reincasezi !

Da, eludezi meandrele concretului fara sa tii cont de sinergia faptelor...

Nu eu trebuia sa dau vreo explicatie. Ai fost prins cu rata in gura si era normal sa iti recunosti greseala, dar adevarul este ca nu ma asteptam sa faci asta.
Nu ai oute pentru asa ceva.

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 22:52

De la: Black_Friday_, la data 2014-06-01 22:19:24
De la: _haakon_, la data 2014-06-01 19:53:13

Da, eludezi meandrele concretului fara sa tii cont de sinergia faptelor...

Nu eu trebuia sa dau vreo explicatie. Ai fost prins cu rata in gura si era normal sa iti recunosti greseala, dar adevarul este ca nu ma asteptam sa faci asta.
Nu ai oute pentru asa ceva.

ba' falus cu urechi de tabla, ai intervenit intr-o dispunta pe o anumita speta intre doi adversari, da?
ei bine, ba' cap de sfecla, doresti sa fii arbitrul disputei?
ok!
atunci, scoate regulamentul jocului conform caruia esti obligat sa-l prezinti partilor implicate, apoi esti obligat sa aplici procedura standard si sa efectuezi o analiza dpdv gramatical, sintactic, morfologica s semantico-semiotica , in urma careia iti prezinti frumusel argumentele si concluziile in urma carora poti emite o hotarare si un verdict favorabil uneia dintre partile aflate in conflict, ai intels ba' cap de shtutz?

pana atunci, dispari ca se prind fraierii cat de minunat pari a fi si tu el !

in final, o precizare:

nu mi-ai confirmat faptul ca ai fost apt cognitiv sa distingi realul sens al termenilor : ignorant/ignoranta-prost/prostie sau sa intelegi diferenta dintre cei doi termeni si/sau derivatele lor .

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 23:10

De la: Marin56, la data 2014-06-01 20:49:20
De la: nastasemihail, la data 2014-06-01 20:40:06Ce e viata?

Si mata ti cu ursul? Si matale deviezi de la subiect?

Stiam si noi asta. Viata in sine, din pcdv biologic!
hai ca pe matale te intreb alceva: De ce celule de reproducere umana, au viata, au coada, ca dau din coate ca sa ajunga ei primiii, in as vedea implinit interesul. Oare nu seamana asta cu realitatea cand oamenii se bateau la randuri ptr, un kil de carne , un kil de lapte, sau o butelie, iar azi dupa un loc mai sigur? Au facut asta dintotdeauna!
Eu am 2 ursi.
De unde vrei sa stiu eu aia.
Dar viata e o lupta ca sa fie aia din ceruri linistiti.
I-ai vazut pe aia ca se bat cu meteoriti?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 23:19

Am mai dat un exemplu de modul cum ar putea fi ori definita ori inteleasa si practic nu o poti defini, viata.

Acele smacuri puse pe difuzoare, smacuri formate din faina semilichida sau altele.
Sau apa.
Ambele inviate de undele sonore.

Viata in sine ca aparenta este acel smac ce se misca. Parca e o fiinta vie.
Dar este miscat de undele sonore.
care unde sonore sint inviate de difuzoare.
cre difuzoare sint inviate de amplificatoare audio.
Care amplificatoare audio sint inviate de calculatoare mai recent.
Care calculatoare sint inviate de softuri si au ca baza hardurl.
Etc.
Iar etcul asta e de fapt....VIATA ADEVARATA, ADICA NOI OAMENII PROGRAMATORII, EXECUTANTII CALCULATOARELOR.
Iar fara energia planetei nu ar functiona nimic, cum nu functionam nici noi.
Iar oamenii au in alte sfere alte fiinte(?),....e aici e aici.
Mai departe.......

Pagini: << 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti
Mergi la: