back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti

Pagini: << 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 29 Ianuarie 2014, ora 20:29

De la: Black_Friday_, la data 2014-01-29 19:54:03Bai "Ochi de faianta", problema este foarte simpla, desi tu vrei sa o imbarligi ca sa ne ametesti pe toti.

Ti-a spus si Ingrid ca ai facut copy-paste din TNR fara ghilimele si fara sa indici sursa? Da!

Ce i-ai raspuns tu? Uite aici:

"tu, habar nu ai , sau minti si tu identic cum o face si el, iar el, minte cu o nesimtire crancena izvorata dintr-o ranchiuna viscerala.
primul pamflet pe care l-am postat a avut link -sursa, celelalte au fost incadrate in cghilimele.
singura care mi-a solicitat autorul, a fost gabi, evident nu i l-am oferit.

grav, ingrid, spiritul tau partinitor, subiectiv si superfivial ,de turma, este relevant, indiferent cat ai incerca sa-l escamotezi, dar, ii inteleg scopul."

Pe pagina precedenta ti-am dovedit ca minti si ca adevarul este ca ai postat texte copiate de pe TNR fara ghilimele si fara sa indici de unde le-ai copiat. Punct! Ce naiba mai este de discutat, argumentat, contrazis?

Un om normal si-ar fi recunoscut greseala, un om mai putin normal ar fi tacut din gura macar catva timp si si-ar fi rumegat esecul...Numai unul total anormal si sarit de pe fix ca tine o mai tine langa in continuare vrand sa demonstreze ca toti ceilalti sunt prosti si mincinosi, contrar tuturor evidentelor!

Du-te bai ochi de faianta si adeseaza-te unui psihiatru pentru ca ai probleme mari si nu esti in stare sa le constientizezi!

Moaahma , ce tam-tam ati facut pe marginea unui pamflet !
Da' de ce sunteti voi siguri ca pamfletul nu-i apartine ?

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Ianuarie 2014, ora 20:33

De la: _2148_, la data 2014-01-29 20:06:15

Esti in urma!

www.capital.ro/prima-tara-din-lume-care-desfiinteaza-banii-cash-...

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2014, ora 20:37

De la: Black_Friday_, la data 2014-01-29 20:33:00
De la: _2148_, la data 2014-01-29 20:06:15 );'>www.capital.ro/prima-tara-din-lume-care-desfiinteaza-banii-cash-...]

Nu stiam ca Nastase Mihail traieste in ISRAEL si nici nu vad ce legatura are cu contabilii !

Fosta membra 9am.ro

483 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2014, ora 20:47

Nu știu c�t de reale sunt afirmațiile domnului N�statse, �n privința dispariției banilor, dar un lucru e sigur. Americanii și nu numai ei, merg pe ideea electroniz�rii �n tot și �n toate. Deja sunt cardurile. Așa c� nu m-ar mira ca �n viitorul apropiat, s� ni se dea numai carduri , care se ��ncarc� electronic cu ajutorul unor diferite dispozitive, parolate si asigurate, cel puțin deocamdat�, cu leafa, transformata� �n � punte� , pe care le consumi dup� plac la orice fel de magazin prev�zut cu asemenea dispozitive. Și astea sunt deja. Mai trebuie extinderea. Este și pe aceast� cale un mijloc de infracționalitate, care te p�ndește din umbr�, c� inventivitatea celor certați cu legea sau dornici de c�știguri pasive și ilicite, nu au margini. Poate se pune la punct, și protejarea datelor. Pe undeva asta ar fi bine . c� nu ai mai avea șanse s�-i pierzi la vreun colț de strad� , sau s�i fure cineva , c�nd servești � ceaiul la o bodeg�. Așa cu cardul ce s� fac� ? se uit� la el, iar tu stai fl�m�nd p�n� se dumiresc �ia... ca la telfon Anunți ți se blocheaz� cardul și �ala poate doar s�-l arunce. presupun c� aceste carduri or avea mai multe date de identificare și protecție. O s� fie greu la �nceput pentru unii, cum a fost și cu cardurile inițiale , c�nd mulți se uitau la ele nedumeriți. Poate alții ar fi specificat ca cel de la poart� nou�, dar eu nu-mi permit. Așa c� tr�iasc� revoluția științific�! Ea ne estea mama noastr� , a viitorului!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2014, ora 20:49

De la: _2148_, la data 2014-01-29 20:29:22
De la: Black_Friday_, la data 2014-01-29 19:54:03Bai "Ochi de faianta", problema este foarte simpla, desi tu vrei sa o imbarligi ca sa ne ametesti pe toti.

Ti-a spus si Ingrid ca ai facut copy-paste din TNR fara ghilimele si fara sa indici sursa? Da!

"tu, habar nu ai , sau minti si tu identic cum o face si el, iar el, minte cu o nesimtire crancena izvorata dintr-o ranchiuna viscerala.
primul pamflet pe care l-am postat a avut link -sursa, celelalte au fost incadrate in cghilimele.

grav, ingrid, spiritul tau partinitor, subiectiv si superfivial ,de turma, este relevant, indiferent cat ai incerca sa-l escamotezi, dar, ii inteleg scopul."

Pe pagina precedenta ti-am dovedit ca minti si ca adevarul este ca ai postat texte copiate de pe TNR fara ghilimele si fara sa indici de unde le-ai copiat. Punct! Ce naiba mai este de discutat, argumentat, contrazis?

Un om normal si-ar fi recunoscut greseala, un om mai putin normal ar fi tacut din gura macar catva timp si si-ar fi rumegat esecul...Numai unul total anormal si sarit de pe fix ca tine o mai tine langa in continuare vrand sa demonstreze ca toti ceilalti sunt prosti si mincinosi, contrar tuturor evidentelor!

Du-te bai ochi de faianta si adeseaza-te unui psihiatru pentru ca ai probleme mari si nu esti in stare sa le constientizezi!

Moaahma, ce mai sari tu sa-l aperi pe neajutoratul asta!

Nu este vorba de un pamflet. A copiat mai multe texte si le-a postat ca fiind ale lui.

Nu ar fi nicio problema, oricare dintre noi poate gresi, nimeni nu este perfect si la un moment dat uiti sa spui de unde ai copiat. Asta e, poate fi de inteles, nu suntem la Academia Romana aici

. Dar cand iti spun ca ai gresit si tu ma faci mincinos, iti si dovedesc ca ai gresit si tu tot te tii batos si imi arunci din varful buzelor arogantele tale rasuflate si de prost gust...Cum naiba sa mai intelegi si sa nu maturi cu el pe jos?

Este vorba de credibilitate, de verticalitate. Suntem in mediul virtual unde nu poti privi omul in ochi ca sa iti faci o impresie despre caracterul lui, despre ce zace in el. Aici esti precaut atunci cand relationezi cu cineva pentru ca nu stii cine este in spatele computerului. Poate sa fie un criminal, un violator de copii, un escroc sau un om care iti poate fi prieten. Din cauza asta esti atent la reactii, la comportament. Iar "ochi de faianta" a dovedit ca este un nimic, o nulitate lipsita de caracter.

Despre asta este vorba.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2014, ora 20:58

De la: _2148_, la data 2014-01-29 20:37:59
De la: _2148_, la data 2014-01-29 20:06:15 );'>www.capital.ro/prima-tara-din-lume-care-desfiinteaza-banii-cash-...]

Nu stiam ca Nastase Mihail traieste in ISRAEL si nici nu vad ce legatura are cu contabilii !

Nu trebuie sa traiesti in Israel ca sa stii asta. Mai sunt si alte tari care vor sa desfiinteze banii cash, printre care si Suedia. Deja in multe tari nu iti mai trebuie. Am fost in Norvegia si desi aveam euro la mine, nu i-am folosit. Nici nu am schimbat in coroane. Peste tot poti sa platesti cu cardul, chiar si in cel mai mic magazin.

Avantajul pentru stat este ca s-ar msicsora evaziunea. Nu poti sa mai platesti cash, totul este prin banca, deci inregistrat. Banii devin virtuali, tranzactionezi cu ei dar nu ii mai vezi.
Cum s-ar mai da mita in cazul asta? Cumperi bijuterii si le faci cadou? Dar cel care le primeste, cum le transforma in bani? Banii ii apar in cont si trebuie sa-i justifice la o adica.

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2014, ora 21:03

De la: Black_Friday_, la data 2014-01-29 20:49:25

Nu este vorba de un pamflet. A copiat mai multe texte si le-a postat ca fiind ale lui.

Nu ar fi nicio problema, oricare dintre noi poate gresi, nimeni nu este perfect si la un moment dat uiti sa spui de unde ai copiat. Asta e, poate fi de inteles, nu suntem la Academia Romana aici

. Dar cand iti spun ca ai gresit si tu ma faci mincinos, iti si dovedesc ca ai gresit si tu tot te tii batos si imi arunci din varful buzelor arogantele tale rasuflate si de prost gust...Cum naiba sa mai intelegi si sa nu maturi cu el pe jos?

Este vorba de credibilitate, de verticalitate. Suntem in mediul virtual unde nu poti privi omul in ochi ca sa iti faci o impresie despre caracterul lui, despre ce zace in el. Aici esti precaut atunci cand relationezi cu cineva pentru ca nu stii cine este in spatele computerului. Poate sa fie un criminal, un violator de copii, un escroc sau un om care iti poate fi prieten. Din cauza asta esti atent la reactii, la comportament. Iar "ochi de faianta" a dovedit ca este un nimic, o nulitate lipsita de caracter.

Despre asta este vorba.

memo

De la: __hakon__, la data 2014-01-29 20:19:23

Cap de Tabla, minti cu nerusinare !
si pentru ca incerci sa pari ceea ce nu esti ti-o spun explicit: ar fi cazul sa-ti elimini din cont pozele din germania, le-ai copiat de pe net pentru a-ti impopotona un cont de utilizator, paternitatea acelor poze nu-ti apartine !

sa nu uiti, Cap de Tabla !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2014, ora 21:10

De la: __hakon__, la data 2014-01-29 21:03:54
De la: Black_Friday_, la data 2014-01-29 20:49:25

Despre asta este vorba.

memo

De la: __hakon__, la data 2014-01-29 20:19:23

Cap de Tabla, minti cu nerusinare !
si pentru ca incerci sa pari ceea ce nu esti ti-o spun explicit: ar fi cazul sa-ti elimini din cont pozele din germania, le-ai copiat de pe net pentru a-ti impopotona un cont de utilizator, paternitatea acelor poze nu-ti apartine !

sa nu uiti, Cap de Tabla !

Zdreanta-cel-cu-ochii-de-faianta....cand eu am afirmat ca minti, am si dovedit. Ti-am aratat paginile unde sunt textele cu pricina si la o simpla cautare pe Google, le gasesti pe site-ul TNR.

Cand tu afirmi ca mi-am insusit poze de pe net, ar fi bine sa si dovedesti asta, altfel iti dai din nou cu stangul in dreptul si dovedesti doar cat de miiiiic poti sa fii. Foarte mic! Si foarte ofticos! Ca un parameci!

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2014, ora 21:20

Memo

De la: _Ingrid, la data 2014-01-29 15:20:13
De la: __hakon__, la data 2014-01-29 12:34:09
hai, nu mai patinacilea, ia viteza inzapezito si ai grija sa nu faci praf bm-ul!

Gata, am scapat cu bine si azi, multam de grija!

Asa, altadata cand esti in ofsaid, nasul jos si joc de glezne, ca eu sunt ingaduitoare si trec multe cu vederea, dar altii nu suporta sa mai si insulti dupa ce ca nu recunosti si ti-o iei grav, ajungand de rasul...cum ziceai?

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2014, ora 22:39

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2014, ora 22:39

De la: _Ingrid, la data 2014-01-29 21:20:22Memo

hai, nu mai patinacilea, ia viteza inzapezito si ai grija sa nu faci praf bm-ul!

Asa, altadata cand esti in ofsaid, nasul jos si joc de glezne, ca eu sunt ingaduitoare si trec multe cu vederea, dar altii nu suporta sa mai si insulti dupa ce ca nu recunosti si ti-o iei grav, ajungand de rasul...cum ziceai?

minti si tu, Ingrid, cu o nesimtire colosala !
nu am fost vreodata in ofsaid, dar ceea ce afirmi tu aici este o aberatie abjecta.
de fapt, acei struguri sunt prea sus si mult prea acri ptr tine frustrato!
ai ajuns sa te comporti identic cu aceste scursuri sociale pe care le protejezi, le accepti, si chiar le promovezi imbecilitatile, mai mult, ai ajuns sa fii asemeni lor, un gunoi!
hai sictir!

iar tu, Cap de Tabla, incepi sa-ti elimini din cont pozele pe care le-ai furat de pe webnet, altfel, voi posta link-ul sursa original.
ai la dispozitie 24 de ore.
de fapt, celelalte mesaje private insultatoare pe care mi le-ai adresat, au fost postate ca probe doveditoare indubitabile, care te incriminau la modul direct si ecplicit pe propriul tau topic "tomnaticule", insa, conjuratia ticalosilor de pe acest forum compusa din cei patru utilizatori abjecti au facut tot posibilul sa fie eliminate de catre adminul internet corp.
m-ati raportat si banat, mizeriilor umane, pentru a se elimina probele care va incriminau direct, scursurilor umane !

ce ai sa faci Cap de Tabla, dupa momentul in care am sa postez linkul-sursa poze, ai sa ma raportezi admin internetcorp, ai sa raportezi abuz de limbaj, ambele cu unicul scop de a elimina dovezile ?
Va fi o surpriza, si le voi posta concomitent pe mai multe topice din cel putin 3 conturi diferite, atunci sa te vad, pe cine mai raportezi entru a fi banat si cat de repede o sa se miste admin-ul sa elimine dovada fraudei.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2014, ora 23:34

De la: __hakon__, la data 2014-01-29 22:39:53

nu am fost vreodata in ofsaid, dar ceea ce afirmi tu aici este o aberatie abjecta.
ai ajuns sa te comporti identic cu aceste scursuri sociale pe care le protejezi, le accepti, si chiar le promovezi imbecilitatile, mai mult, ai ajuns sa fii asemeni lor, un gunoi!
hai sictir!

Ce rost au chestiile astea, nu mai bine recunosteai ca ai gresit si vorbeam normal? te cobori tot mai mult si mai mult cu porcariutele astea infantile

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2014, ora 23:51

De la: _2148_, la data 2014-01-29 20:37:59

De unde ai scos-o pe asta ca sint in Israel?
Se desfiinteaza incet banii, si tara asta e de incercari.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2014, ora 00:02

De fapt ce se intimpla pe aici e simptomul crizei ce a cuprins tarile germanice.
Am avertizat ca ca fi.
De fapt altii au spus.
Iar germanicii se pricep sa arunce pe altii greutatile lor.
Au mai facut-o.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

483 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2014, ora 08:31

Și iat� c� r�zboiul rozelor... de 100 de ani, care au durat 30, și dou� pagini, se f�cu �n sf�rșit liniște. Era și timpul! Dup� o t�cere așa de �ndelungat�. Voi sunteți precum vulcanul care doarme sau hiberneaz� ca ursul. C�nd i se face foame de p�pic�, explodeaz�...precum prețurile noastre.

Fosta membra 9am.ro

483 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2014, ora 09:10

De la: zorro56, la data 2014-01-30 08:31:20Și iat� c� r�zboiul rozelor... de 100 de ani, care au durat 30, și dou� pagini, se f�cu �n sf�rșit liniște. Era și timpul! Dup� o t�cere așa de �ndelungat�. Voi sunteți precum vulcanul care doarme sau hiberneaz� ca ursul. C�nd i se face foame de p�pic�, explodeaz�...precum prețurile noastre.

Sper s� nu se nasc� confuzii: R�zboiul Celor doua Roze, s-a purtat �ntre dou� familii: casa de Lancaster și casa de York in 1455 1485 și a durat 30 de ani, iar r�zboiul de 100 de ani care de fapt a durat 116 ani, s- a tinut intre Franța și Anglia.1337-1453. In mare parte ptr teritorii și alte Case , ducate, provincii, pretenții dinastice și cauzele economice. etc...

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2014, ora 09:25

De la: __hakon__, la data 2014-01-29 22:39:53

hai sictir!

iar tu, Cap de Tabla, incepi sa-ti elimini din cont pozele pe care le-ai furat de pe webnet, altfel, voi posta link-ul sursa original.
ai la dispozitie 24 de ore.
de fapt, celelalte mesaje private insultatoare pe care mi le-ai adresat, au fost postate ca probe doveditoare indubitabile, care te incriminau la modul direct si ecplicit pe propriul tau topic "tomnaticule", insa, conjuratia ticalosilor de pe acest forum compusa din cei patru utilizatori abjecti au facut tot posibilul sa fie eliminate de catre adminul internet corp.
m-ati raportat si banat, mizeriilor umane, pentru a se elimina probele care va incriminau direct, scursurilor umane !

ce ai sa faci Cap de Tabla, dupa momentul in care am sa postez linkul-sursa poze, ai sa ma raportezi admin internetcorp, ai sa raportezi abuz de limbaj, ambele cu unicul scop de a elimina dovezile ?
Va fi o surpriza, si le voi posta concomitent pe mai multe topice din cel putin 3 conturi diferite, atunci sa te vad, pe cine mai raportezi entru a fi banat si cat de repede o sa se miste admin-ul sa elimine dovada fraudei.

Esti caz clinic...clar! Iti recomand asistenta de specialitate urgent. Ai atins niste limite ale dezordinii mintale greu de imaginat. Conspiratii, cardasii, mesaje private...Esti paranoic!!!!

Nu ti-am trimis niciodata vreun mesaj privat pentru ca persoana ta cu tulburari mitale nu ma intereseaza chiar deloc!!! Apeleaza la admin sa iti debloce conturile respective si sa localizeze IP-urile computerelor de pe care ti-au fost trimise mesajele respective. Fa plangere la politie pentru hartuire..fa ce vrei...mie putin imi pasa!

Esti o fiinta abjecta, lasa si mincinoasa. Esti genul de om care in copilarie ii rupea din caiet colegului de banca paginile cu tema de acasa, pentru ca acesta sa fie pedepsit de catre profesori. Esti colegul de serviciu care lanseaza barfe si minciuni despre alti colegi, doar din invidie si datorita propriilor frustrari ca nu este el cel mai apreciat in firma. Tu esti cel care este in stare sa-i viruseze computerul colegului de birou ca sa ii distruga proiectul.
Esti genul de om care trece pe langa autoturismul nou al vecinului si i-l zgarie cu cheia, macinat de invidie.

Asta esti...o secatura.

Pentru mine esti un gunoi! O carpa lasa care nu are puterea sa-si recunoasca nici macar o greseala minora si incepe sa-i scuipe si sa-i injure pe cei din jur care nu ii accepta minciunile.

Fosta membra 9am.ro

483 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2014, ora 12:12

Eu aș zice, c� dec�t s� ne tot beștelim, s� ne num�r�m așchiile și b�rnele din ochii altora, mai bine deschidem o pagin� științific�, �n care s� trat�m tot ce ține de știința veche, de azi și de m�ine. Poate or fi mai blajine dicuțiile și de larg �nteres. Putem ataca c�te o problem� pe r�nd , pe care s� o dezbatem. De ex. problema energiei verde.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2014, ora 12:19

De la: zorro56, la data 2014-01-30 12:12:12Eu aș zice, c� dec�t s� ne tot beștelim, s� ne num�r�m așchiile și b�rnele din ochii altora, mai bine deschidem o pagin� științific�, �n care s� trat�m tot ce ține de știința veche, de azi și de m�ine. Poate or fi mai blajine dicuțiile și de larg �nteres. Putem ataca c�te o problem� pe r�nd , pe care s� o dezbatem. De ex. problema energiei verde.

Pai sunt deschise o multime, dar lumea nu participa la discutiile respective si raman uitate.
Mihai este foarte interesat si nu e singurul, restul sunt interesati sa primeasca informatii pertinente, sa se informeze.

Fosta membra 9am.ro

483 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2014, ora 12:30

De la: _Ingrid, la data 2014-01-30 12:19:09
De la: zorro56, la data 2014-01-30 12:12:12Eu aș zice, c� dec�t s� ne tot beștelim, s� ne num�r�m așchiile și b�rnele din ochii altora, mai bine deschidem o pagin� științific�, �n care s� trat�m tot ce ține de știința veche, de azi și de m�ine. Poate or fi mai blajine dicuțiile și de larg �nteres. Putem ataca c�te o problem� pe r�nd , pe care s� o dezbatem. De ex. problema energiei verde.

Pai sunt deschise o multime, dar lumea nu participa la discutiile respective si raman uitate.
Mihai este foarte interesat si nu e singurul, restul sunt interesati sa primeasca informatii pertinente, sa se informeze.

POI UITE DESCHIDEM NOI UNA AICI PE ACEST FORUM. TEMA EXIST� DEJA, SPOR LA DISCUȚII Dar c�t mai ... s� nu le zic ortodoxe, c� iar las loc la �nterpret�ri. hai s� le zic mai civilizate.

Fosta membra 9am.ro

483 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2014, ora 12:34

De la: zorro56, la data 2014-01-30 12:30:42
De la: _Ingrid, la data 2014-01-30 12:19:09

POI UITE DESCHIDEM NOI UNA AICI PE ACEST FORUM. TEMA EXIST� DEJA, SPOR LA DISCUȚII Dar c�t mai ... s� nu le zic ortodoxe, c� iar las loc la �nterpret�ri. hai s� le zic mai civilizate.

Poate unii or s� sar�, zic�nd: � De ce s� ne mai tocim creierii și s� batem apa �n piu�, c� și așa nu ne ascult� nimeni. Poi dec�t s� vorbim de B�sescu sau Ponta , s� facem gratuit politic�, pe care și așa nu o ascult� sau o ia �n seam� nimeni, poate așa... Cine știe de unde mai sare un iepure , ceva...O nou� invenție...

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2014, ora 12:49

www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/19356/Ce-inventii-v-ar-pl...

www.9am.ro/comunitate/forum/view_forum/2107/Incredibil.html

Nu le gasesc acum, sunt multe gata deschise, aici, uita-te si tu printre ele, vezi ce te intereseaza.
Eu nu deschid subiecte decat foarte rar si cu tinta exacta.

Fosta membra 9am.ro

483 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2014, ora 14:49

De la: _Ingrid, la data 2014-01-30 12:49:11www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/19356/Ce-inventii-v-ar-pl...

Nu le gasesc acum, sunt multe gata deschise, aici, uita-te si tu printre ele, vezi ce te intereseaza.

MERSI CAMI, AI FOST DE NOTA ZECE. DE MULT VOIAM S� ATAC ACEAST� PROBLEM�.

Fosta membra 9am.ro

483 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2014, ora 14:54

De la: zorro56, la data 2014-01-30 14:49:48
De la: _Ingrid, la data 2014-01-30 12:49:11www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/19356/Ce-inventii-v-ar-pl...

Hai s� d�m m�n� cu m�n�, toți cu zece la ... nu Rom�n�, desi ar tyrebui, ci la toate domeniile : fizic� , chimie, medicin�, ...cibernetic�... etc.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2014, ora 15:25

De la: _Ingrid, la data 2014-01-29 18:33:12
De la: __hakon__, la data 2014-01-29 18:24:57
De la: _Ingrid, la data 2014-01-29 18:05:55
De la: __hakon__, la data 2014-01-29 17:56:21
De la: _Ingrid, la data 2014-01-29 16:34:12
De la: __hakon__, la data 2014-01-29 16:27:27
insolenta si prostia, INGRID.
si tu esti unul ditre utilizatorii (?) care evita sa citeze textele care nu-i convin !
ce determina , sau ce denota acest si.aceasta....comportament si atitudine meschine?

Stiu, stiu, ma bucur ca iti faci un pic de autocritica, esti pe calea cea buna.
Da, sunt un utilizator care raspunde la ce vrea el, nu vad nimic meschin in asta, poate imi explici tu la ce te referi.

daca n-ai inteles explicita din textul pe care l-ai citat, nu mai pot sa-ti descriu ceva comparativ, ti-ar fi de neinteles, deci: inutil.
nashpa ! ti-am sugerat sa-ti iei o pauza, altfel....sorry ! esti complet depasita si cu mult dincolo de orizontul evenimentului.

Sunt depasita de tupeul cu care iti negi propriile gesturi, nu ai fir de caracter sa iti recunosti faptele si recurgi la agresivitate si insulte ca sa muti discutia.
Manevre de om slab.

intr-adevar eschivele voastre de oameni slabi, evitati sa citati textele care nu va convin, sau carora nu le puteti raspunde contraargumentat, aceasta slabiciune a voastra rezulta dintr-o ignoranta si obscurantism tacit acceptat pe fondul unei mentalitati de turma, de cireada traditionala, la fel de paguboasa ptr. voi, aceste aspecte se pot observa de orice individ uman realist si nepartinitor.
ingrid, am avut vaga impresie ca esti putin mai mobilata intelectual si scuturatica comportamental decat restul, mea culpa, m-am inselat!

A, asta crezi tu?! ca daca la postarea asta n-as fi dat citat se chema ca o evit fiindca nu-mi convine?
Asta merita o clarificare: in mod normal n-as fi citat-o, considerand ca nu merita.

da' chiar nu merita , iar INFATUAREA , dar si TUPEUL mocofanului e la cote maxime si atunci e recomandat sa-l ignori ...cu asta il omori cu zile, caci asa ceva nu suportasi-si baga unghia-n git !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2014, ora 15:33

Ma gandeam eu ca ti-ar placea!

Fosta membra 9am.ro

483 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2014, ora 15:42

De la: _Ingrid, la data 2014-01-30 15:33:45

Mi-ar fi pl�cut s� purt�m discuții pe aceast� tem�, dar ... nu cred c� aș avea cu cine? S-au dat la fund toți. Am uitat s� specific c� etapa a doua este și punerea pe h�rtie și implicit �n practic� realizarea �n sine. Colabvorarea cu centre de cercetare... dac� cu forțe proprii nu suntem �n statre. Asta implic� serizitate. Nu s� ne facem c� d�m numai din gur�, c� așa-i rom�nul Nu se implic�, c� nu vrea ... s� vrea!

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2014, ora 15:50

De la: zorro56, la data 2014-01-30 15:42:25
De la: _Ingrid, la data 2014-01-30 15:33:45

Mi-ar fi pl�cut s� purt�m discuții pe aceast� tem�, dar ... nu cred c� aș avea cu cine? S-au dat la fund toți. Am uitat s� specific c� etapa a doua este și punerea pe h�rtie și implicit �n practic� realizarea �n sine. Colabvorarea cu centre de cercetare... dac� cu forțe proprii nu suntem �n statre. Asta implic� serizitate. Nu s� ne facem c� d�m numai din gur�, c� așa-i rom�nul Nu se implic�, c� nu vrea ... s� vrea!

Punerea pe hartie a..ce?
Cand oamenii sunt foarte interesati, ideea sta bine teoretic si are aplicabilitate practica, pun si pe hartie, ataca si in real.
www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/26108/HHO.html

Vezi? idee, studiu, aplicare, experimente, analiza comparativa - pe subiect concret, interesant pentru initiator.

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2014, ora 15:57

te deranjeaza teribil propriul mesaj privat pe care l-ai adresat din spatele unei clone, Black.
ti-am raportat-o,!
posibil sa fie eliminata, oricum, n-ai mai activat-o de 10 zile, gunoi biped. !

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2014, ora 16:57

identic ati procedat si cu PM-urile injurioase, obscene, prin care am probat comportamentul trivial al acestui dubios gunoi biped, le-ati eliminat!

Pagini: << 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti
Mergi la: