Info
x
Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti
|
Fosta membra 9am.ro 483 mesaje Membru din: 4/10/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Noiembrie 2013, ora 09:51
Chiar ca ar fi fost o adevarata minune sa se califice Romania! Eu cred ca nici nu au vrut , dupa cum au jucat. Daca nici doua goluri nu au reusit sa dea , fara sa primesca nici unul!?...Si Otelulk ar fi dat goluri mai multe...Chiar daca nu se califica! Cel putin invingeam aseara! Paraseam competitia cu fruntea sus! O sa mai treaca multa apa pe Dunare, pana o sa se mai iveasca o asemenea ocazie, de care pur si simplu si-au batut joc!
|
|
Postat pe: 20 Noiembrie 2013, ora 21:09
Astazi e ziua lui Costica. Inplineste exact cate Kg aveam eu la varsta lui ...de la coada la cap, sau invers ...62...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2013, ora 12:47
Oare cand o sa vina ziua aia , in care primarul Galatiului , Marius Stan , sa faca o minune si sa stranga cainii astia , macar din M 38-39- si din zona pietii - K4- Z4, ca eu m-am saturat facand slalom printre ei, sa fiu speriat de latraturile lor, sa carpesc mereu pantalonii, pentru ca pe el nu-l intereseaza. Si nici pe hingheri. De parca nu am platii destul taxa la stat pentru strangerea lor! Cainii ce stiu? Sa le pazeasca tonetele...si care mai fac si pui.Azi m-a luat iar in primire cel din piata, de culoare negru cu maro si de la benzenarie unul negru mic, dar al dracului....ca mi-a perforat iar pantalonii. Au un fix...O sa i-au iar bastonul cu mine...Poate se lecuiesc! Macar ei, daca cine trebuie, nu!
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Noiembrie 2013, ora 03:18
Si nu s-a calificat.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2013, ora 20:47
Mai degrab�, ar spune: �n umbra minciunii, �nșel�toriei, escrocheriei și tot felul de alte chestii din astea! Și nicidecum-� raze energetice�! De unde și p�n� unde? Cred c� sau chinuit mult p�n� s� mai scoat� o astfel de perl� din acestea , la care biserica de abia așteapt�, categorisindu-le pe toate cele v�zute și mai ales nev�zute, ca fiind minuni! O proiecție holografic�, ar fi fost deajuns s�-i conving� pe cei neinițiați. Și binențeles c� s-ar fi mutat cu toții acolo, vis�nd la cai verzi pe pereți. Adic� pe cer! Cum de altfel au și �ncercat s� cread�. Piramid� energetic�! Și de ce tocmai acolo? De ce au ales tocmai Sfinxul , ca probabil loc viitor sf�nt?! Iar se umbl� cu propagande mincinoase și aranjamente de �n � luare c�te � m� ? Cum de p�n� acu nu se știa de asta. Ce numai anul �sta se �nf�ptuia minunea, ca și apariția �luminii de �nviere� de la ierusalim , care vine �la comand� - teleportat�! Ce treab� are jertfirea fiului lui Decebal și mai ales cu Zamolxis? Parc� noi știam de Dumnezeu? De aici rezult�,c� și cei de pe vremuri erau manipulați din umbr�, pentru c� tot �n minciunile popilor credeau. Niște credințe prostești, ca și azi de altfel, de parc� nu am tr�i �n sec 21?!Și ne mai mir�m de unde vine toat� nebunia asta cu tot felul de sfinți și fecioare? C� au umplut calendarul de mulțimea lor! Mereu scot sfinți peste noapte, ca pe band� rulant� ... Și mai simțeau și energia, cei de acolo, cum le str�b�tea corpul...Așa e poporul nostru credul �n toate și la toate! Tonul le lipsește și gata! Ca m�ine facem iar alt drum de pelerinaj, la Zamolxe... pardon la Zamolxis!! C� doar adunarea at�t așteapt�! Dac� nu fac un perinaj odat� pe zi, spre desf�tarea popilor, nu se simt multțumiți și �ntregiți! Ca la noi la Galați de pild�, c�nd au mai ap�rut alte moaște. Și se adun� oamenii ca turmele de oi. Pun botul la toate. Dar ce s� fac� și ei? C�nd nu le-a mai r�mas nici o speranț�, mai fac și ei apel la tot felul de sfinți. Ce conteaz� dac� se las� și cu bucate stropite cu vin sau bere. Totul s� te simți s�tul și �mplinit! De parc� ar ajuta cu ceva!? Nu fac dec�t s� se �mbete cu �ap� sfințit�...Prefer� s� se lase �n voia soartei , sau a lui Dumnezeu! Dar nici el nu-ți pune �n traist�. C� și la el, e bugetul mic. S-a dat și el �n r�nd cu guvernul...Mai mult� seriozitate pe munc� ar fi mai bine venit� și nu cu speranțe. C� ele nu țin de foame!
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Noiembrie 2013, ora 20:58
Ce te superi si tu...oamenii nu mai au nimic...lasa-i sa spere, macar de la Zamolxe, ca la popi s-au lamurit.
...eu eram curioasa, daca se incarca energetic....ce? la ce le foloseste? razbesc mai bine la coada la tigai, sau le tine de foame? Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2013, ora 21:04
De la: _Ingrid, la data 2013-11-29 20:58:12Ce te superi si tu...oamenii nu mai au nimic...lasa-i sa spere, macar de la Zamolxe, ca la popi s-au lamurit. Da ! E și asta un punct de vedere! dar tot mai bun� e munca, chiar dac� nu a omor�t pe nimeni... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2013, ora 21:05
De la: zorro56, la data 2013-11-29 21:04:20De la: _Ingrid, la data 2013-11-29 20:58:12Ce te superi si tu...oamenii nu mai au nimic...lasa-i sa spere, macar de la Zamolxe, ca la popi s-au lamurit. �ntrebarea e alta ! Ce pun �n acele tig�i? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 1 Decembrie 2013, ora 11:43
De la: zorro56, la data 2013-11-29 21:05:52De la: zorro56, la data 2013-11-29 21:04:20De la: _Ingrid, la data 2013-11-29 20:58:12Ce te superi si tu...oamenii nu mai au nimic...lasa-i sa spere, macar de la Zamolxe, ca la popi s-au lamurit. Da tot sunt bune de ceva si tigaile astea !. Uite de ex. eu am luat o tava și am f�cut iar o minune de pl�cinta de... mere.... MMMMMM!..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 20:07
Ce ti-a adus Mos Neculae, Cami?
|
Postat pe: 10 Decembrie 2013, ora 11:59
A VENIT IARNA ȘI LA VOI?
Dac� tot sunteți la gura sobei, - adic� centralei, poate mai v� dau de citit c�te ceva... Kurt se preg�tește de plecare. �și pune costumul, �ncet, cu o meticulozitate ieșit� din comun. Nu se gr�bea. Cred c� și știu și de ce? Nu cred c� �i f�cea nici lui mare pl�cere, s� ias� afar� printre aștrii. Privesc la el și cu c�t clipa plec�rii lui se apropia, pe mine �ncepuse s� m� st�p�neasc� un ușor tremurat și o neliniște. Cu casca �n cap, Kurt mai �ntoarse �nc� odat� capul spre mine. Pe chipul lui ap�ru un z�mbet, care mie mi se p�ru destul de palid și de șters. Probabil mai mult s� m� �mb�rb�teze pe mine. Poate simțea și el, neliniștea ce m� cuprinse și pe mine.. Se apropie de uș�, o deschise și dup� ce o �nchise afar�, se av�nt� �n spațiu. M� uit prin hublou. Era legat cu un cablu, prin intermediul unui c�rlig cu siguranț�, de un perete al navei. Din cauza vitezei, Kurt avu o vreme probleme de a reușii s� se ancoreze de nav�. Nu de puține ori era gata, gata, s� cad�, r�m�n�nd suspendat de nav�. Ia trebuit mult timp ca s� o fac�. �ntr-un sf�rșit reușii, spre ușurarea mea. Acum nava și Kurt erau una. Datorit� �nc�lț�rilor magnetice, Kurt se deplasa spre partea din spate unde erau rezervoarele de combustiil. Ajunse cu greu. O vreme �și f�cu de treab�, spre ner�bdarea și grija mea. M� uitam la ceas și mi se p�rea c� timpul st� �n loc. Nu mai venea. Teama puse iar st�p�nire pe mine. Mai ales c� nu mai puteam nici s�-l v�d. De acolo unde era el, era sub incidența camerelor. Deodat� �mi vine ideia s�-l contactez prin radio. Aproape c� uitasem de aparat. �ncerc disperat s� i-au leg�tura cu el. - Kurt! Kurt r�spunde ce faci? Mai ai mult? A trebuit s� mai treac� ceva vreme, care pentru mine mi se p�ru un an, p�n� s� r�spund� Kurt: - Ei ce vrei ? Te-ai și plictisit? �ncerc� el s� fie mai comic. - Nu dar imi f�ceam griji... - Mai este oleac� și termin. Vin acu ! A trebuit s� mai aștept r�bd�tor, preț de zece minute, p�n� Kurt se hot�r� s� intre iar �n nav�. M� precipit la uș�. C�nd, �l v�d �n sf�rșit venind. Dup� ce �nchise ușa de afar�, egal� presiunile, și deschise și ușa navei din interior. M� gr�besc s�-l ajut s� se dezichipeze. Dup� ce �și scoate casca, zise cu un z�mbet forțat: - Am reușit s� astup sp�rtura. Numai c�, am pierdut și mult combustibil. Cred c� o s� �ncerc s� fac o escal�... - Ce vrei s� spui? Nu mai mergem la tine? - Ba da! Dar ca s� ajungrem la mine, nu o s� �mi ajung� combustibilul. - Poi și de unde crezi tut c� o s� facem plinul aici �n spațiu, �n pustietatea asta? Știi vreo stație fantom� de benzin�...sau combustibil...ceva... - V�d eu... zise confuz Kurt, �ndrept�ndu-se c�tre pupitru, verific�nd unele aparate. Apoi deschise o consol�, unde �i ap�ru o hart�... a cerului. Miliarde de stele, galaxii, nebuloase și alte stele și aștrii, ap�rur� pe un ecran imens. - Poate g�sesc ceva prin apropiere. Uite noi suntem aici, zise el ar�t�nd cu degetul undeva pe hart�, �ntre o zon� aparent liber� �ntre dou� nebuloase și alte c�teva stele ce abia mai p�lp�iau. - Da aici! Sistemul 4rs5y. Este singura zon� ce ar putea fi locuit�, de niște fințe inteligente. Poate avem noroc! - Noroc? Asta-i hazard nu noroc. Unde vezi tu aici fințe �nteligente? -Trag n�dejde s�-mi r�spund� cineva... - Și dac�nu ne apeleaz� nimeni?... - Atunci totul e pierdut. - Și o s� �mb�tr�nim aici �n spațiu?...Ca s� nu spun c� o s� și murim... Dar Kurt nu-mi r�spunse. Compuse un mesaj S.O.S. pe care il transmise pe toate frecvențele. Din c�nd �n c�nd mai m�rea puterea transmiț�torului, �n speranța c� totuși cineva ne va auzi. Și orele treceau. Așteptarea era grea. Uitasem și de foame. Noroc de Kurt care �mi mai aduse aminte și de ea, pun�ndu-mi �n faț� trei pastile colorate: - Ia d-aici: felul 1, 2 și trei- desertul! zise el z�mbind. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Decembrie 2013, ora 20:19
M�i oameni buni, nu mai credeți toate minunile cu care se laud� alții! Domnii de la Anten�, eu credeam c� sunteți mai serioși. Chiar ați �nceput și voi s� puneți botul la toate? Cum puteți crede o asemenea știre? Voi chiar nu le verificați, de credeți �n toate t�mpeniile spuse de aolții. Poi vin și eu cu o știre, c� am murit un AN ȘI DUP� AIA AM �NVIAT! Nu vedeți c� asemenea știri sunt cusute cu aț� alb� sau poate neagr�. Eu i-ași amenda pe toți aceea care dau informații eronate. Cum adic�: medicii te declar� mort, stai mort �n sicriu trei zile și trei nopți, dup� care , vezi doamne a inviat!!! Mai puneți m�na pe o carte de anatomie și biologie, mai studiați si alte științe exacte , nu numai c�ntul , limbile str�ine și str�nsul banilor. Așa s-a n�scut și biblia din vina unor oameni inocenți, care de animale și ț�r�n� numai știau și alceva?Iar acu aceeași oameni ignoranți, propag� alte minciuni, categorisindu-le drept minuni. Și pe deasupra, ca s� se fac� referire la ce-i durea de fapt pe ei, o mai și �nfrumusețat povestea , cu c�mpii și pajiști verzi și tot felul de �ngeri. C� la �nceput nu vedea și dup� 4 luni a �nceput s� vad�. Dac� era așa, de ce timp de 4 luni nimeni nu a suflat o vorb�, c� ar fi �nviat careva? Ce aștepta, ca �la s� mai moar� odat�? Un bolnav de ciroz� , nu mai are multe zile de tr�it, dar�mite s� mai și �nvie dup� trei zile și trei nopți. Nici dup� trei ore un om revenit din morți, și asta caz rar, o mai fi și bun de ceva. E discutabil� recuperarea. Ce te faci cu s�ngele care a stat. Creierul nu a mai funcționat. Posibil dup� aia, s� mai fi v�zut și pe scaraoschii , nu numai �ngerii. Și asta c� Ponta ține și le face jocul bisericii, care vrea cu orice preț s� ne �ncalece. S� ne conduc� ea! Chiar nu vedeți realitatea? Nu vedeți c�te moaște apar peste noapte? Pentru ce ? Ne d� ele m�ncare, ne m�resc salariile sau pensiile? Nimic din toate astea. Toate nu sunt dec�t deșert�ciuni! Mai bine ar pune pe toți popii la munc�, c� de forț� de munc� avem nevoie, ca s� le treac� dorul de mai inventa asemenea povești.
|
Postat pe: 20 Decembrie 2013, ora 20:25
E o adevarata minune ca nu mai intra nimeni si pe aici...
|
Postat pe: 20 Decembrie 2013, ora 22:55
De la: zorro56, la data 2013-12-20 20:25:24E o adevarata minune ca nu mai intra nimeni si pe aici... Ne-a luat valul Marine...suparari, treburi, contradictiii...dar nici tu n-ai mai povestit :) Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 21 Decembrie 2013, ora 20:09
De la: _Ingrid, la data 2013-12-20 22:55:58De la: zorro56, la data 2013-12-20 20:25:24E o adevarata minune ca nu mai intra nimeni si pe aici... cINE A �NDR�ZNIT S� V� SUPERE? aDUCEȚI-L MORT �N M�INELE MELE, C� AM EU GRIJ� DE EL...Iar... C�t despre povești... dec�t s� vorbesc singur...Și dac� nu au priz� la public... C� v�d și pe blog, c� la �nceput se �nghesuie cu toții , toate ț�rile dau n�val�, ca dup� aia ... se plictisesc repede. oricum am acu și Canada , Norvegia...Am avut și Chinezi.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Decembrie 2013, ora 20:12
șI MAI CONSTAT C� NICI POZELE PUSE PE FACEBOOK, NU PREA LE PLAC...
|
KARP0V_ 1890 mesaje Membru din: 28/02/2013 |
Postat pe: 22 Decembrie 2013, ora 23:16
Minuneeeeeeeeeeeeeeee, neamuleeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!
Iar se nasc toti dumne-zeii pe 25 decembrie
|
Postat pe: 23 Decembrie 2013, ora 10:19
De la: KARP0V_, la data 2013-12-22 23:16:03Minuneeeeeeeeeeeeeeee, neamuleeeeeeeeeeeeeee!!!!!!! Unde fuseși șefule p�n� acu ?Ai stat �n umbra... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Decembrie 2013, ora 10:22
De la: zorro56, la data 2013-12-23 10:19:49De la: KARP0V_, la data 2013-12-22 23:16:03Minuneeeeeeeeeeeeeeee, neamuleeeeeeeeeeeeeee!!!!!!! Ce s� fac� și ei ... Dac� nu au g�sit alt� rim�...adic� alt� dat�...Ia �nghesuit pe toți acu. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Decembrie 2013, ora 17:23
S�rb�torilor de iarn�, s� aduc� numai bucurii, s�n�tate, bani, g�nduri bune și un tradițional: La Mulți Ani !!!- la toat� lumea! Poate anul 2014 o s� ne apropie mai mult.
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 25 Decembrie 2013, ora 17:41
|
Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 21:08
Reac�ia Patriarhiei la anun�ul protestului �Vrem spitale, nu catedrale!�: �Biserica este un spital pentru suflete� 28 decembrie 2013, 15:30 citesc mai tarziu download pdf print article ArticolComentarii 127 deMihaela CojocariuDevino fan -1 (11 voturi) citeste totul despre: bor buget biserica ortodoxa romana protest vrem spitale nu catedrale patriarhia romana 74 share 1 inShare 168 Live Aboneaza-te la newsletter Abonare Reprezenta�ii Patriarhiei Rom�ne spun c� biserica este �un spital pentru suflete� FOTO Adev�rul Dup� anun�ul privind protestul laic �Vrem spitale, nu catedrale!�, de duminic�, Patriarhia Rom�n� a transmis public un comunicat �n care argumenteaz�, punctual, de ce cultele religioase sunt sprijinite financiar de la bugetul de stat �i �i acuz� pe secular-umani�ti, ini�iatorii manifesta�iei, de �propagand� tenden�ioas�. �TIRI PE ACEEA�I TEM� �Vrem spitale, nu catedrale!�. Protest la adresa finan��rii cultelor d... Reprezentan�ii Patriarhiei Rom�ne au �nceput seria de argumente transmise public s�mb�t� printr-o compara�ie �ntre fondurile alocate de Guvern pentru cultele religioase �i bugetul S�n�t��ii. �Sprijinul de la bugetul de stat pentru cele 18 Culte religioase din Rom�nia �n anul 2013 reprezint� 0,2% din bugetul Rom�niei �i respectiv 0,08% din PIB, adic� de 20 de ori mai pu�in dec�t bugetul pentru s�n�tate�, se arat� �n comunicatului emis de Patriarhie. Reac�ia bisericii este clasificat� �n trei puncte care �in s� demonteze anun�ul f�cut vineri de Asocia�ia Secular Umanist� din Rom�nia ASUR: �1. Sprijinul de la bugetul de stat pentru cultele religioase din Rom�nia este constitutional �i legal, fiind consecin�a confisc�rii propriet��ilor biserice�ti prin legea seculariz�rii din anul 1863 �i de c�tre regimul comunist din Rom�nia dup� anul 1948. �n Rom�nia, conform Constitu�iei �i Legii Cultelor nr. 489/2006, Cultele sunt autonome fa�� de Stat �i beneficiaz� de sprijin de la bugetul de Stat pentru activitatea lor spiritual�, social�, educa�ional� �i cultural� �n favoarea societ��ii rom�ne�ti. Reamintim c� sprijinul de la bugetul de stat pentru cele 18 Culte religioase din Rom�nia �n anul 2013 reprezint� 0,2% din bugetul Rom�niei �i respectiv 0,08% din PIB, adic� de 20 de ori mai pu�in dec�t bugetul pentru s�n�tate. �n majoritatea ��rilor Uniunii Europene Cultele religioase se bucur� de sprijin financiar din partea autorit��ilor de Stat �i de facilit��i pentru rolul �i activitatea lor �n societ��ile respective. 2. �n Rom�nia nu se �nchid spitale �i �coli din cauza Bisericii, ci din cauza sc�derii num�rului popula�iei �i pentru c� au ap�rut spitale �i �coli private. �n acela�i timp, men�ion�m faptul c� Biserica desf�oar� o consistent� oper� social�, medical� �i educa�ional� �n societate pentru care eparhiile Patriarhiei Rom�ne au cheltuit numai anul trecut aproximativ 70 milioane de lei (aproximativ 16 milioane euro). �ntre institu�iile sociale ale Bisericii Ortodoxe Rom�ne se numar� 44 institu�ii medicale �i farmacii, inclusiv un spital (Providen�a - Ia�i). De altfel, biserica prin slujbele ei �ntr-o comunitate este un spital pentru suflete, pentru vindecarea de p�cate, de g�nduri, cuvinte �i fapte rele, dar mai ales pentru vindecarea omului de �nstr�inarea lui de Dumnezeu �i de semeni. 3. Dac� �n trecut activi�tii ideologiei ateist-comuniste din Rom�nia au limitat prin mijloace represive prezen�a �i activitatea Bisericii �n societate, azi noii ideologi secular-umani�ti �ncearc� s� combat� Biserica prin propaganda tenden�ioas�. De altfel, a�a cum ne-a obi�nuit �n ultimii ani, ASUR are doar ini�iative propagandistice cu scopul �nvr�jbirii societ��ii rom�ne�ti �mpotriva Cultelor religioase. Probabil se �ncearc� �i o justificare a fondurilor primite din str�in�tate, a�a cum s-a men�ionat �n presa rom�neasc� �n ultimii ani.� �Biserica noastr� construie�te Altare sfinte, nu demoleaz� suflete� ��n concluzie, spre deosebire de ASUR, Biserica noastr� construie�te Altare sfinte, nu demoleaz� suflete�, se arat� �n finalul comunicatului. Reac�ia Patriarhiei a venit s�mb�t�, cu o zi �nainte de protestul Asocia�iei Secular Umaniste din Rom�nia (ASUR) la care �i-au anun�at participarea peste 1.000 de oameni. Cite�te mai multe �tiri pe aceea�i tem�: �Vrem spitale, nu catedrale!�. Protest la adresa finan��rii cultelor de c�tre stat �n ultima duminic� a acestui an, pe 29 decembrie, cei care se opun finan��rii bisericilor din bani publici au anun�at c� vor protesta �n mai multe ora�e din �ar�. Organizatorii de la Asocia�ia Secular-Umanist� din Rom�nia �i sf�tuiesc pe participan�i s� se fotografieze �n fa�a unor institu�ii din Rom�nia, purt�nd panouri cu mesaje prin care sus�in laicitatea statului. Ca sa vezi , cine vorbeste de �propaganda tendentioasa! Chiar sunt corecte acele cifre? Sunt reale? La cate minciuni debiteaza ei, ce mai conteaza, O MINCIUN A IN PLUS .Daca nu aveau bani , de ce s-au intins mai mult decat le este plapuma. Le-a trebuit Catedral� , s� și-o fac� singuri. Nu trebuia sa-și puna speranta �ntr-un popor s�rac. Ce domenii le-a luat statul? Niste domenii la care nu au avut dreptul niciodat�. De unde ? De la Stefan , Burebista? Umbl� toți cu cioara vopsit� , minciuni și cu tot felul de sarlatanii, numai ca s�-si sporeasca ei averile. Se g�ndesc numai la ei. Dar la frica de Dumnnezeu, care ii v-a pedepsi odat� și odat�, NU! Vor iar sa ne intoarca la lum�nare. Sa ne oblige sa facem ce vor muschii lor. Sa ne cufunde iar in intuneric. S� ne incalece cu ajutorul statului , santaj�ndu-l! Inventeaz� tot felul de sfinți, moaste și legi noi, numai pentru ei. Au umblat cu tot felul de invenții timp de peste 2000 de ani, prostind lumea, cu tot felul de povesti la ad�postul bisericii- religiei, ce le zic credinta! Sunt de tot dispretul! Nu cu metodele lor gen Fidel Castro , sau inchizitie, or s� reușeasc� s� ne bage credinta cu forta in suflet. Este alegerea noastra liber�. Dragoste cu forta nu se poate! Citeste mai mult: adev.ro/myirel Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Decembrie 2013, ora 09:37
V� mai amintiți de revelioanele de alt�dat�, unde rom�nii abia așteptau s�-l aud� sau s�-l vad� pe nea Marin...cu Suc� a lui sau Sache a lui Z�p�citu, sau pe Veta...
|
KARP0V_ 1890 mesaje Membru din: 28/02/2013 |
Postat pe: 31 Decembrie 2013, ora 11:08
La Multi Ani.......................
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Decembrie 2013, ora 11:27
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 1 Ianuarie 2014, ora 12:46
LA MULTI ANI , LA TOATA LUMEA SI LA TOTI VASILII SI VASILICILE DIN TARA SI DIN ALTE TARI
|
Postat pe: 1 Ianuarie 2014, ora 12:49
De la: Fl_Orion999, la data 2013-12-31 11:27:38www.facebook.com/photo.php?fbid=572803239429330&set=pb.100000989...] Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2014, ora 09:51
bUNA dIMINEAȚA ȘI O ... SAU UN.... CAFEA...CA RACHIU NU BEAU.
Cum a r�mas cu minunea de manifestație? Au reușit s� sensibilizeze autorit�țile? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Ianuarie 2014, ora 23:20
Dar voi chiar nu mai dați pe aici?
|
Postat pe: 17 Ianuarie 2014, ora 23:33
De la: zorro56, la data 2014-01-17 23:20:42Dar voi chiar nu mai dați pe aici? Chiar ....uite ca acum ne-am intalnit.Cum iti mai este? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|