Info
x
Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Mai 2013, ora 08:15
De la: 9am_1497, la data 2013-05-12 11:41:47De la: _Ingrid, la data 2013-05-12 09:38:23Si eu sunt destul de confuza privind rezultatele concursului. Ok pe mess.
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
9am_1497 306 mesaje Membru din: 8/02/2013 Oras: Galati |
Postat pe: 14 Mai 2013, ora 08:29
De la: _Ingrid, la data 2013-05-14 08:15:34De la: 9am_1497, la data 2013-05-12 11:41:47De la: _Ingrid, la data 2013-05-12 09:38:23Si eu sunt destul de confuza privind rezultatele concursului. grigoriu.marin56 Raporteaza abuz de limbaj
Marin56.blogspot.com
|
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Mai 2013, ora 08:40
De la: 9am_1497, la data 2013-05-14 08:29:49De la: _Ingrid, la data 2013-05-14 08:15:34De la: 9am_1497, la data 2013-05-12 11:41:47De la: _Ingrid, la data 2013-05-12 09:38:23Si eu sunt destul de confuza privind rezultatele concursului. Stiu, ma ai in lista, am mai vorbit. Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Postat pe: 14 Mai 2013, ora 09:18
De la: _Ingrid, la data 2013-05-14 08:40:41De la: 9am_1497, la data 2013-05-14 08:29:49De la: _Ingrid, la data 2013-05-14 08:15:34De la: 9am_1497, la data 2013-05-12 11:41:47De la: _Ingrid, la data 2013-05-12 09:38:23Si eu sunt destul de confuza privind rezultatele concursului. Poi aia e , c� eu nu te mai am �n list� .Mi-am schimbat adresa este asta ! Raporteaza abuz de limbaj
Marin56.blogspot.com
|
|
Postat pe: 15 Mai 2013, ora 20:26
Copii noștrii de azi. așa de mult le place cartea c� , dac� ar fi dup� ei, ar fi numai vacanț�. Dac� s-ar putea ca �n locul vacanțelor s� fac� școal� și �nvers. Dar și așa pentru uni li s-ar p�rea mult.
O lun� de vacanț� , o s�pt�m�n� de carte ... și tot așa. Poi c�nd or mai asimila at�ta materie �n materia cenușie?
Raporteaza abuz de limbaj
Marin56.blogspot.com
|
|
Razzyy 1194 mesaje Membru din: 19/03/2013 |
Postat pe: 15 Mai 2013, ora 22:16
De la: 9am_1497, la data 2013-05-15 20:26:37Copii noștrii de azi. așa de mult le place cartea c� , dac� ar fi dup� ei, ar fi numai vacanț�. Dac� s-ar putea ca �n locul vacanțelor s� fac� școal� și �nvers. Dar și așa pentru uni li s-ar p�rea mult. pai si ce? noi nu eram la fel? crezi ca ei sunt vinovati? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Mai 2013, ora 09:03
De la: Razzyy, la data 2013-05-15 22:16:24De la: 9am_1497, la data 2013-05-15 20:26:37Copii noștrii de azi. așa de mult le place cartea c� , dac� ar fi dup� ei, ar fi numai vacanț�. Dac� s-ar putea ca �n locul vacanțelor s� fac� școal� și �nvers. Dar și așa pentru uni li s-ar p�rea mult. Normal ! Dar era cine s� se ocupe de noi . S� ne st�p�neasc�, s� ne �ndemne la bine , s� ne s�deasc� acea dragoste de carte de cunoaștere. Acu ?...Dumnezeu cu mila ! Raporteaza abuz de limbaj
Marin56.blogspot.com
|
|
Razzyy 1194 mesaje Membru din: 19/03/2013 |
Postat pe: 16 Mai 2013, ora 10:34
De la: 9am_1497, la data 2013-05-16 09:03:05De la: Razzyy, la data 2013-05-15 22:16:24De la: 9am_1497, la data 2013-05-15 20:26:37Copii noștrii de azi. așa de mult le place cartea c� , dac� ar fi dup� ei, ar fi numai vacanț�. Dac� s-ar putea ca �n locul vacanțelor s� fac� școal� și �nvers. Dar și așa pentru uni li s-ar p�rea mult. uite exemplu, cu toate ca unii vor sari in sus, io tot cred ca satisfacerea stagiului militar era tot o forma de educare pt tinerii care treceau pragul adolescentei. lipsa acestuia se vede..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 16 Mai 2013, ora 13:24
De la: Razzyy, la data 2013-05-16 10:34:21De la: 9am_1497, la data 2013-05-16 09:03:05De la: Razzyy, la data 2013-05-15 22:16:24De la: 9am_1497, la data 2013-05-15 20:26:37Copii noștrii de azi. așa de mult le place cartea c� , dac� ar fi dup� ei, ar fi numai vacanț�. Dac� s-ar putea ca �n locul vacanțelor s� fac� școal� și �nvers. Dar și așa pentru uni li s-ar p�rea mult. DESIGUR ! Cea mai mare greșeal�, c� s-a scos! Era bine venit stagiul militar! Chiar dac� se mai exagera �n unle punte și locuri și pe acolo...Dar pe o parte te disciplina! Ați citit c�t� armat� am m�ncat eu. Am f�cut armat� și ptr. fecioru-miu! Doi ani !!! Raporteaza abuz de limbaj
Marin56.blogspot.com
|
|
Fosta membra 9am.ro 7124 mesaje Membru din: 7/02/2013 |
Postat pe: 16 Mai 2013, ora 13:49
Serviciul militar este deschis tuturor celor care vor sa isi consacre viata in acest scop. Sunt oameni nascuti sa fie conducatori, la fel cum sunt persoane nascute sa fie combatanti. Insa unii oameni, chiar daca sunt barbati, nu sunt facuti sa faca armata. Acestia sunt subtituiti de femei, cre se dovedesc a fi mult mai puternice decat ei.
A propos, zilele trecute a fost serbata Jeanne D'Arc/ Ioana D'Arc. Aia de femeie!
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' � Nicolae Iorga
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 16 Mai 2013, ora 14:16
De la: Daphne, la data 2013-05-16 13:49:36Serviciul militar este deschis tuturor celor care vor sa isi consacre viata in acest scop. Sunt oameni nascuti sa fie conducatori, la fel cum sunt persoane nascute sa fie combatanti. Insa unii oameni, chiar daca sunt barbati, nu sunt facuti sa faca armata. Acestia sunt subtituiti de femei, cre se dovedesc a fi mult mai puternice decat ei. ei, uite asta e un mic regret pe care-l am : ca pe cind faceam Sc. postliceala de proiectanti ,s-a infiintat si o scoala de ofiteri ptr. femei....am oscilat atunci si rau am facut , caci mi s-ar fi potrivit cu mult mai bine - Berbecului care sunt- decit meseria de proiectant ! dar, asta a fost alegerea de atunci si, categoric, datorita acelei alegeri astazi sunt ce sunt ! atunci a fost unul din acele Momente in care Destinul o poate apuca pe un drum sau altul , in functie de Optiunea facuta de noi si nu putem reprosa nimanui, nimic , decit noua insine....eventual ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Mai 2013, ora 18:51
Da aveți dreptate! Și la mine a fost cam la fel. Poate era mai bine pentru mine dac� ascultam de sfatul Comandantului de la armat� , de a r�m�ne �n cadrul lor. dar asta e ! C�teodat� � cineva � din umbr� se mai joac� cu soarta ta .
12. Dimineața ce a urmat, s-a desf�șurat cu aceaeași monotonie, ca multe altele precedente. Și ca monotonia ei s� nu fie una normal� , avu grij� mama s� o alimenteze din belșug, cu c�teva �njur�turi la adresa mea , ce se finalizaser� și cu c�teva dupace și palme date la �nt�mplare. Și asta �nt�i c� tr�geam de timp ca s� m� scol. Urmat� de o �ncetinire a activit�ții mele de a m� �mbr�ca și culmin�nd cu ieșitul pe ușa�. Era un miracol dac� reușeam s� ies diminețta ne b�tut din cas�. Mereu g�sea mama c�te ceva ne�nregul�. Se lega de orice: - Nu vezi cum te-ai �mbr�cat? Vezi cum m�n�nci c� te murd�rești, sau : m�inile le-ai sp�lat? sau: ai f�cut geanta? sau pantofii i-ai f�cut ? Cum te duci cu pantofii sau ghetele murdare? Și dup� ce �mi mai d�dea și cu c�te un pantof �n cap, tot eu m� puneam s� le lustruiesc. De multe ori , drept pedeaps�, m� punea s�-i fac și pantofii tatei. Și fereasc� Dumnezeu s� nu-i fi f�cut cum trebuia....C� �la eram! Dar nici dac� toate ieseau bine p�n� la urma , tot nu se l�sa și �mi mai croia și c�te una drept despartire, zicea ea ca s� �mi intre bine �n cap. Plec, mai bine zis sc�p cu fuga c�tre poart�. Din p�cate , cum �nv�țam atunci numai dimineata ` santinela` nu se sculase nici ea. Așa c� tot drumul il f�cui �n liniște. Liniște? Vorba vine. C�nd eram mai mic , mama �mi spunea deseori de dup� o partid� de b�taie: - Of , de-ai �ncepe mai repede școala , ca s� scap și eu de hazul t�u! Dac� la �nceput eram oarecum de acord cu vorbele mamei, aveam s� constat cu am��aciune, c� mai bine era acas� dec�t la școal�. Cel puțin sc�pam numai cu o b�taie. Școala pentru min avea s� nu fie dec�t continuarea episoadelor de b�taie de acas�. Dac� mama o mai f�cea la �nceput cu m�na, sau mai tarziu cu nuiaua- Sf. Neculae`, cum �l numea ei , sau cureaua tatei, ce lasa urme ad�nci pe trupul meu, nu același lucru aș putea spune și despre b�taia de la școal�. Aici se f�cea �n mod `organizat` Pe care �l prindea sau c�dea �n `oval`, �i administra tovarașa c�teva linii specifice de ale ei, cu toata forța de care era ea �n stare, c� toat� ziua numai putea tine nici tocu sau creionul �n m�n�, sau nu mai puteai nici s� stai pe scaun. Și asta depindea de locul cu pricina pedepsit.. Și cum m�na te durea , literele și ele `pl�ngeau`și ele pe h�rtie, cea ce f�cea ca și pentru asta s� mai administreze �nc� o duzin� de alte `linii` la palm� sau alte lovituri pe unde se nimerea dac� nu era �narmat�. Unii mai f�ceau și pe ei de usturime. Altii si-o lua ca �ntorceau capul la vecin sau vorbeau, sau c�te și mai c�te. C�nd, s�tul� c�teodat�, de a ne mai bate , d�dea comanda : ` Mainile la spate și nici musca s� nu s� se mai aud�`. Și nu se mai auzea ! Odat� fiind geamul deschis , chiar intr� o musc� mare albastr� b�z�ind. Multi se amuzar�. R�dea și tovarașa. Dar musca, dup� ce d�dea c�teva rotocoale prin clas�, simții și ea parc� primejdia și o lua la s�n�toasa pe unde intrase. Dar liniștea nu ținea mult. Asta o or� , sau cel putin dou� , p�n� c�nd o lua iar de la �nceput. Așa c� bucuria mea de a sc�pa de b�t�ile mamei , c�t timp eram la școl�, era s� fie spulberat�. Și asta nu era numai la clasa noastr�. Mai erau și alte clase `renumite` �n aplicarea corecțiilor corporale. Cred c� se f�cea o intrecere �ntre tovarașe, care s� fie mai aprige, susținute și de Director. C�teodat� ieșea și directorul �ntr-o recreație, s� vad� cum ne comportam . Ținea un b�ț �n m�neca de la hain� și trecea pe l�ng� un grup mai petrec�reț. C�nd ajungea la cel cu pricina , scotea `bagheta` magic� și ne croia la �nt�mplare pe toata lumea din grup , indiferent dac� erai vinovat sau nu. Cei care se simțeau cu musca pe c�ciul�, o tuleau, r�m�n�nd s� �ndure cei nevinovțti. La acțiunile directorului se mai al�tura și c�te o �nv�ț�toare mai dr�coas�, d�nd și ea �n st�nga și �n dreapta. Așa c� nici �n recreație nu sc�pai neb�tut. Cei care mai aveau curaj s� ias� și s� stea pe hol erau niște ținte sigure. Era mai bine pentru cei care r�m�neau �n clas�. Cred ca 5 , 15 sau 20 de minute, erau de vis. Asta dac� reușeai s� nu mai pleci și pentru tine jos. Dar nici la toalet� la b�ieți, nu sc�pai neb�tut. Aici �ntervenea femeia de servici cu coada de m�tura sau � teul�. Așa c�....cel mai bine erai s� fii invizibil. Cred c� asta era o moștenire de familie. Se zice c� `b�taia e rupt� din Rai` dar parc� prea mult semana cu Iadul. Ce era mai frumos , c� fetele nu erau pe list�. Oare ele chiar erau cele mai cuminți din acea vreme? Nu știu cum ajunseser� �nv�ț�toarele la aceast� concluzie? Adevarul c� pentru a ne ` cuminți` cum spunea �nv�ț�toarea, ne punea cu c�te o fat� �n banc�. Și aceast� ` pedeaps�` dura depinde de durata reabilit�rii. C�nd credea tovarașa c� e timpul. Era ca o corectie pentru noi și o rușine totodat�, de a fi �n banc� cu o fat�. Dar cum num�rul b�ieților erau aproape egal cu cel al fetelor , nu v�d motivația. Dar asta era vorba ei. Puțini erau c�te doi b�ieți �n banc�. Și �știa erau cei mai buni din clas�. Premianții ! Bine, c� erau și grupuri izolate și de c�te dou� fete. Dar tot numai crema. Noi pedestrimea ...ca �n armat�. C�te doi �ncolonați, `�n copaci`. St�team și m� g�ndeam adesea c�t de asemanatoare sunt unele evenimente , chiar dac� au, sau au avut loc la �ntervale de timp diferite. Eu am fost `obraznic` �nc� de la �nceput, �n opinia ei. Așa c� m-a pus �n banc� cu o fat�. Cu Any a mea. Any , cu care am �mp�rțit și bucuri și necazuri și b�t�i, mai mult eu. Pe ea nu-mi amintesc s� fi b�tut-o. �n schimb avea `grij� ` permanent� de mine. Multe din b�t�ile mele , erau și din cauza ei. Dup� care, vedeam c� �i p�rea r�u. Nici �n recreație c�nd �ncercam și eu s� mai ` zburd` c�te o ț�r�, aveam și atunci �nterdictie din partea ei. �narmat� și ea cu o linie, f�cea ordine printre b�ieți mai ` s�ritori`. Acum c�nd m� vedeam iar �n postura de atunci , parc� m� �ntreb : ` Oare cum am putut suporta at�ta teroare? Teroare la școal�, teroare pe strad�, teroare acas�. Da și pe strad�. S� nu credțti c� dac� eram pe drum spre cas� sau la scoal�, sc�pam nepedepsit. Nuuu ! Da de unde ? Aveam niște ` colegi` foarte `prietenoși `. Le f�cea o deosebit� pl�cere s� se i-a permanent de mine și s� m� s�c�ie sau s� m� bruscheze cu diferite scene. Ori m� m�zg�leau cu creta și apoi fugeau. Ori �mi puneau piedic�, ori veneau �n fug� și �mi luau șapca din cap și o aruncau de la unul la altul, sau pe jos �ntr-o c�te o balt�. Iar asta f�cea ca s� continuue b�taia mea și acs�, c�nd mama m� vedea �n ce hal veneam. Mai erau și alții mult mai agresivi și pentru c� ripostele mele erau slabe, nu-i f�cea s� renunțe așa de usor. La vederea lor inima mi se f�cea c�t un purice de fric�. C�teodata dac� aveam timp mai fugeam. Alteori mai apelam la mila trec�torilor. Dar dura p�n� schimbam direcția de mers. Alteori... Așa c� veneam acas� și b�tut de alții. Și �n special de cei , din mahalaua noastr�. Erau mulți �ncrezuți. Probabil c� voiau s�-și scoat� p�rleala cu mine pentru alții. Aveau dr�gan la mine. Dar nu , nu eram singurul. C� apoi și tata s-a sup�rat pe mine, v�z�nd c�ta b�taie luam. De aceia m� �nv�ța diferite trucuri, pe care, �n rușinea mea nu le aplicam. De multe ori ieșea �naintea mea , cu cureaua ascuns� �n buzunar. S� fi �ncercat unul s�-mi taie calea c� �la era ! Dar din pacate, atunci nu se mai atingea nimeni de mine. C�nd m-am mai ridicat și eu c�t de c�t, și cum tata m� �nv�țase , printre altele, `arma secret�` - r�sucitul m�inii la spate , am aplicat-o și eu , chiar dac� la �ncveput mai timid. dar p�n� la urm� a mers. Mai erau și colegi care m� ap�rau , sau �ncercau s� m� apere. Am fost o vreme campion. Acum impuneam și eu puțin respect, dar f�r� s� m� folosesc dec�t la ap�rare, sau c�nd mai �ncercam s� ap�r și eu pe altii. Și a mers o vreme...Chiar și acu c�nd �mi amintesc de toate astea , parc� ar fi desprinse dintr-un film , un film de coșmar. Dar nu renunțasem nici la lifturile mele. M� duceam dup� fiecare ieșire de la școal�. Uneori c�nd ne vedeau cei din bloc și stiind c� nu f�cem parte din efectivul lor, ne fug�reau. Acu mai era și asta o problem�. Trebuia s� p�ndim și c�t de liniștit era holul. De multe ori așteptand liftul și fiind ocupat , la ieșire ne mai �nt�mpina și c�te o bab� nervoas�, care �și decarca oful pe mine sau pe noi. Adica și pe Țuțu. Numai c� pe mine c�dea cel mai des oful lor și greu sc�pam nesc�rm�nat. Țuțu cum�ii vedeau o și zbughea ca din pușc�. Avea ceva vitez�. Cred c� la acest capitol st�tea cel mai bine. Vorba aia : ` Fuga e rușinoas� dar e s�n�toas�`. S�n�toas� pentru el și rușinoas� pentru mine. La astea se mai ad�uga și prostiile pe care le f�cea pe strad� printre trecatori și beleaua , binențeles c�dea tot pe mine. Iar el era sf�ntul. Usturoi nu m�ncase , gura nu-i mirosea. Aveam s� �ndur multe și din cauza lui o vreme, p�n� c�nd `am dat și eu armata jos din pod`. Am apelat și �n cazul lui, f�r� restrițtie la arma mea secret�. Ceea ce nu ia convenit de loc. Dar era singura soluție s�-l mai temperez de mulțimea belelelor pe care mi le f�cea și pentru care p�țeam , sau aram s� p�țesc destule din cauza lui. Odat� aveam `fereastr�`. Era ora de francez�. Noi eram ` englezi` Și ne petreceam afar� `orele` Asta ca nu coincidea orele grupei noastre de englez� cu cea de francez�. Sau c� mai `chiulea` și profesorul c�teodat�, spre bucuria noastr�. Așa c� plictisindu-ne de ce mai aveam s� facem , atenția ne-a fost atras� de un dispozitiv de stropire automat rotativ, care uda gazonul. Cum �n curtea scolii erau și pietre din belșug, ce ne trece prin cap, adica lui Țuțu. Hai s� ochim cu pietre ț�șnitoarea. �ateodat� o ratam, dar și de multe ori o și nimeream, mai ales Țuțu. Joaca noastra a fost obsevat� de tat�l unui coleg, ce ne urm�rea de ceva vreme, de la una din ferestrele de la etajul 2. Cum noi eram `concentrați` la joaca noastr� , nici nu am abservat venirea acestuia printre noi. Cum eu eram mai aproape de el, a pus m�na �nt�i pe mine. Binețeles c� Țuțu nu a mai stat s�l prind� și pe el și a sters-o englezește, crez�nd c� scap�. Dup� ce m� duce pe mine la director, afl� tot de la mine și cine era și cel�lalt coleg, la insistența p�rintelui și a Directorului. Binețeles c� mi-a scris �n carnet ca s� vin cu tata , sau mama la școal�. Și cu confirmare de semn�tur�. Cred c� v� imaginți ce viata grea am avut pan� a doua zi, dar și a doau zi , �n cancelarie, de faț� cu toți tovar�șii, sau tovar�șele. Unii mi-au luat ap�rarea d�nd vina pe Țuțu, stiind și ei ce poam� era el. Alții c� de ce m-am luat dup� el ?....Așa c� nu am sc�pat cu nota sc�zut� la purtare un trimestru. C�nd l-a prins unul din pedagogi și pe Țuțu și l-a adus și pe el �n cancelarie, binențeles c� el nu era de vin� și nici dac� s-ar fi putut s� spun�, c� nici nu participase. Noroc de p�rintele �la. A doau zi , adic� a treia la el, a venit și m�sa lui Țuțu cu o falc� �n cer și alta �n p�m�nt . Cum ? .. zicea ea, ...adic� b�iatul ei...era cel mai cuminte ! Tot eu eram vinovat. Și c� eu �l �ndemnam pe el la rele și nu �nvers. Iar eu , cum m� catalogase ea , eu eram cel mai r�u din școal�. Mama a crezut și ea la �nceput. Dar a venit la școal� ca s� se conving�. De data asta tovarașa a linistit-o, domolind-o, spun�nd-ui c� nu era chiar așa. Dar de atunci nu m-a mai l�sat s� mai umblu cu Țuțu. Acelasi lucru mi-a spus si mie , m�sa lui. Ca s� vezi ce �ți pot face prietenii. Prieteni, care tu ai face orice pentru ei, iar ei ...De atunci m-am mai �nv�țat și eu minte. Raporteaza abuz de limbaj
Marin56.blogspot.com
|
|
Postat pe: 19 Mai 2013, ora 07:39
Nu se joaca nimeni cu soarta noastra, don Marin ! acel " Cineva" suntem noi insine prin alegerile pe care le facem clipa de clipa, zi cu zi !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Mai 2013, ora 10:04
De la: gabigabi2, la data 2013-05-19 07:39:22Nu se joaca nimeni cu soarta noastra, don Marin ! acel " Cineva" suntem noi insine prin alegerile pe care le facem clipa de clipa, zi cu zi ! Și atunci cine , sau de ce nu alegem pe cel corect? Totdeauna din dou� proaste alegem pe cea mai proast�?... Raporteaza abuz de limbaj
Marin56.blogspot.com
|
|
Postat pe: 19 Mai 2013, ora 12:11
Dup� o s�pt�m�n� istovitoare de at�ta munc� , simt și eu nevoia de a m� relaxa. Așa c� in vit �n fiecare s�mb�t� diverși cunoscuți, și necunoscute, la un ceai de tei dansant. Ei c� �n ceaiul �sta mai punem și c�teva pic�turi de rom , asta e alt� poveste. Ce vreți unii fac alergie de la tei și stropesc din belșug ceaiul cu diverse t�rii. P�n� și pe mine m-au convins c� ceaiul nu e bun. Nu ..nu e bun at�ta timp c�nd nu ai nevoie de el. Așa c� ne-am continuat petrecerea p�n� noaptea t�rziu �n sunet de tobe și alte instrumente �mprovizate de diferite obiecte de mobil� și din cas� sau buc�t�rie.. Probabil c� pe unii locatari nu-i g�dila �n mod pl�cut urechile , acea muzic� a noastr�. Ce știu �știa ce e muzica ! Unul din vecini s-a hot�r�t s� vin� la ușa mea , dup� ce sun� insisitent . I-am deschis și vecinul a �nceput : Ce e la tine vecine? De la tine r�zbat niște zgomote de parc� vin de la gr�dina zoologic�.... Ce m� ia el cu gr�dina zoozozlogoc� asta ... Ce eu nu știu ? Nu vin de acolo? Nu am v�zut eu un animal cu g�t lung... o caiaf�... sau un cal �mbr�cat �n pijama...un zegras... sau un alt animal cu un corn �n frunte...un rinofug sau rinosan ... ei ceva pe acolo... ce e vecine m� distrez și eu dup� at�ta munc�...Nu am dreptul s�... ne distr�m cu un ceai de tei dansant? Hai și tu vecine! Ma refuzat politicos, am �nchis ușa și am mai continuat p�n� la ziu� , p�n� s-a terminat ceaiul...
Marin56.blogspot.com
|
|
Postat pe: 19 Mai 2013, ora 14:12
De la: 9am_1497, la data 2013-05-19 10:04:57De la: gabigabi2, la data 2013-05-19 07:39:22Nu se joaca nimeni cu soarta noastra, don Marin ! acel " Cineva" suntem noi insine prin alegerile pe care le facem clipa de clipa, zi cu zi ! poi, cum e vorba noastra , romaneasca ? " capul face, capul trage " ! mai spun una ? Cum ne asternem- asa dormim " ! dar, nu pot sa cred ca INTOTDEAUNA ati ales varianta cea mai proasta...oti fi nimerit-o si pe cea buna din cind in cind !
|
Postat pe: 19 Mai 2013, ora 20:41
De la: gabigabi2, la data 2013-05-19 14:12:01De la: 9am_1497, la data 2013-05-19 10:04:57De la: gabigabi2, la data 2013-05-19 07:39:22Nu se joaca nimeni cu soarta noastra, don Marin ! acel " Cineva" suntem noi insine prin alegerile pe care le facem clipa de clipa, zi cu zi ! Cred c� cea mai proast� alegere pe care a f�cut-o soarta mea , a fost aceea de a fi �nfiat de cine nu trebuie. Poate alții or fi fost mai cu inim�. Deci și soarta �ntervine f�r� voia noastr� c�teodat�. Sau poate nu ! ...Poate c�teodat� �ți este și dat ca s� suferi .Dar nu toți ! De ce oare ? Raporteaza abuz de limbaj
Marin56.blogspot.com
|
|
Postat pe: 20 Mai 2013, ora 07:24
n-am inteles pina acum cum ca ati fost infiat !
poate n-am citit eu tot ce-ati scris !....dar nici dvs. ce scriu eu , caci altfel , POATE ca ati fi inteles ce spun cind spun ca Sufletul care vine la Intrupare si se naste-n haina noua ptr. o alta viata, vine cu PROGRAMUL FACUT si pe care-l " ruleaza " punct cu punct dar , doar in linii generale ptr. ca exista si un "joc" pe care-l denumim Liber Arbitru si asta-i ceea ce noi denumim , pertotal : Soarta sau Destin !de ce se-ntimpla asa ? ptr. ca , Terra este o scoala a sufletelor si asa cum un copil porneste cu ABC si termina scoala, dindu-si Maturitatea - cum se spunea pe vremea mea - sau Capacitatea - trebuie sa invete sa ajunga OM , cu tot ce-nseamna acest cuvint : sa fii OM ! si, ca in orice scoala , exista si materii " grele " , mai exista si scos la tabla cind dai din colt in colt, ptr. ca n-ai prea invatat si ai chiulit ; mai sunt si extemporale, teze si examene ! cu alte cuvinte : TOT ceea ce ni se-ntimpla, de cind ne nastem pina murim, e Scris in Cartea Vietii si este ALEGEREA facuta de noi , cu bune si cu rele , tocmai ptr. a deveni OM ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Mai 2013, ora 08:16
Parca spuneai ca cineva ne planifica...totul.
Si acum ca e in noi. Pai nehotarirea asta e mama tuturor relelor. Hotari-ti-va, ori e planificat totul de o fiinta dracoasa suprema. Ori e in noi totul. Nu de alta dar unii sint derutati. Eu nu. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 20 Mai 2013, ora 08:51
De la: gabigabi2, la data 2013-05-20 07:24:30 n-am inteles pina acum cum ca ati fost infiat ! Vreți s� spuneți c� ori cine e persoana , este scris s� se �nt�mple oricum acel neprev�zut? dar nici dac� o cauți cu lum�narea! Cine te pune ? Poate s� spuneți c� și semnificația liniilor din palm� sunt adev�rate! C�t adev�r și c�t� dreptate este �n asta ? Poate la unii se mai potrivesc dar nu chiar toate. Poi dac� ar știi omul ce ar p�ții , din-ainte s-ar p�zii!. Sau poate nu e bine s� știe prea multe de el. C� nu e bine ! Raporteaza abuz de limbaj
Marin56.blogspot.com
|
|
Postat pe: 20 Mai 2013, ora 08:54
De la: gabigabi2, la data 2013-05-19 07:39:22Nu se joaca nimeni cu soarta noastra, don Marin ! acel " Cineva" suntem noi insine prin alegerile pe care le facem clipa de clipa, zi cu zi ! domnu' Mihail , acel termen de " CINEVA " care planifica totul si caruia don Marin i-a dat intelesul de Dumnezeu , l -am pus in ghilimele, daca observi si , reiau ideea : Dumnezeu NU sta cu ochii pe noi ca sa ne judece sau sa ne pedepseasca si Nu da cu parul ! exista niste Legi Imuabile de la a caror abatere suportam consecintele , deci ne punem singuri in situatia de a trage ponoasele ! in ideea cu mult mai larga, inteleapta si intelegatoare a Legii karmice, Sufletul reintrupat vine si revine de BUNA VOIE ,tocmai ptr. a-si plati datoria fata de acele legi incalcate si ptr. a-si corija comportamentul fata de tot ce-nseamna Viata si Creeatie ! deci : UNDE e / CARE e CONTRADICTIA pe care o vedeti , o intelegeti, dar ma trageti de mineca cum ca as fi gresit ?
|
Postat pe: 20 Mai 2013, ora 08:58
Cred c� o s� m� apuc de un nou job! Și asta c� mi-am descoperit o.. adic� un talent Arta de a ghici! Nu �n cele de tip tig�nești, ci �n ghicirea numereleor. Uite de pild� nr 89 sau 56 de data trecut� , eu le-am sugerat. Poate o s�-mi dea și mie c�știg�torii , m�car TV-aul !
Prima dat� a fost cu ruleta acu poate dac� m� extrag și pe mine la Bingo, o s� le suflu cei 5 mil. Dar ce sunt nebuni s� o fac�.? �n 20000 de ani vine r�ndul la toat� lumea ! dar parc� prea LE VINE R�NDUL MEREU LA UN II. șI ASTA C� AU BANI. bINENȚELES C� ȘI EU , DAC� M-AR LOVI UN ASEMENEA NOROC, AȘ CUMP�RA un top. DAR AR FACE �IA MAI BINE CA CEI CARE AU C�ȘTIGAT S� NU MAI AIB� DREPT DE JOC. s� MAI C�ȘTIGE ȘI ALȚII. șI POATE OR EXTRAGE ȘI EI MAI MULTE BILETE . M�CAR ZECE 10!!!
Marin56.blogspot.com
|
|
Postat pe: 20 Mai 2013, ora 09:04
De la: gabigabi2, la data 2013-05-20 07:24:30 n-am inteles pina acum cum ca ati fost infiat ! Poi dup� cum v�d eu , nu prea ați avut r�bdare s� citiți despre viața mea. Dar dac� totuși vreți s� aflați mai multe , intrați pe adresa mea : marin56.blogspot.com- Amintiri din Copil�rie și nu numai ....Asta c�nd aveți timp și r�bdare. C� știu c� unele paragrafe o s� v� plictiseasc�, dar asta e ! fac parte din viața mea ! Raporteaza abuz de limbaj
Marin56.blogspot.com
|
|
Postat pe: 20 Mai 2013, ora 09:07
De la: 9am_1497, la data 2013-05-20 08:51:28De la: gabigabi2, la data 2013-05-20 07:24:30 n-am inteles pina acum cum ca ati fost infiat ! tocmai din acest motiv ,omul NU STIE ce-l asteapta ! poate avea presimtiri, presentimente sau intuitii ,fulgerari de inspiratie, dar e mai bine sa nu stie ! dar, vad ca nu ma intelegeti si largesc explicatia : ati spus ca ati fost infiat si ca n-ati avut parintii tocmai buni ....ce s-ar putea deduce din asta pe baza teoriei karmice ? ca intr-una din viietile anterioare v-ati refuzat copiii ....ca nu i-ati iubit, poate ca v-ati purtat urit cu ei si AZI , tot ceea ce ati facut Atunci, a devenit viata dvs, ca sa intelegeti greseala facuta si, cu siguranta ,in viata viitoare n-o veti mai repeta ! in egala masura si-n virtutea aceleiasi Legi, parintii ce v-au infiat si care s-au purtat urit , vor trage ponoasele acestei conduite gresite , adaugindu-li-se si aceasta abatere de la legea Iubirii , caci faptul ca n-au avut copii si v-au infiat, inseamna ca au dat-o-n bara rau de tot in vietile lor anterioare si asta-i ce se cheama in mod curent karma grea = viata grea si nefericita, in consecinta ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Mai 2013, ora 09:37
De la: gabigabi2, la data 2013-05-20 09:07:30De la: 9am_1497, la data 2013-05-20 08:51:28De la: gabigabi2, la data 2013-05-20 07:24:30 n-am inteles pina acum cum ca ati fost infiat ! Nu știu dac� are leg�tura cu Karma , dar trebuie s� v� spun c� nici ei nu au dus-o pe roze. C� și ei la r�ndul lor au fost nedrept�țiti de soart�. Dac� citeați m�car ce am scris aici știați sau poate ați fi v�zut lucrurile altfel! Și ce vin� am eu? Pentru toate astea? Eu mi-am iubit copii , poate și din prisma de a nu li se repeta viața mea și lor. C� știu și am �nv�țat ce e durerea ! Dar și prea mult� iubire stric� uneori. Paote și puțin� disciplin� nu ar strica m�car din c�nd �n c�nd! C� se aplic� proverbul: D�-i nas lui Ivan , c� se urc� pe divan ! Raporteaza abuz de limbaj
Marin56.blogspot.com
|
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Mai 2013, ora 12:38
Marine, schimba numarul ala....acuma se poate.
Daniela
|
|
Postat pe: 20 Mai 2013, ora 15:52
De la: daniela_, la data 2013-05-20 12:38:00Marine, schimba numarul ala....acuma se poate. Mersi dar cum ? C� nu merge la mine ! Raporteaza abuz de limbaj
Marin56.blogspot.com
|
|
Postat pe: 20 Mai 2013, ora 15:57
123..4...
Marin56.blogspot.com
|
|
Fosta membra 9am.ro 1478 mesaje Membru din: 30/03/2011 Oras: Galati |
Postat pe: 20 Mai 2013, ora 16:04
De la: 9am_1497, la data 2013-05-20 15:57:09123..4... 456.. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1478 mesaje Membru din: 30/03/2011 Oras: Galati |
Postat pe: 20 Mai 2013, ora 16:05
De la: GRINGOS, la data 2013-05-20 16:04:29De la: 9am_1497, la data 2013-05-20 15:57:09123..4... OK ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

O lun� de vacanț� , o s�pt�m�n� de carte ... și tot așa. Poi c�nd or mai asimila at�ta materie �n materia cenușie?
poate n-am citit eu tot ce-ati scris !....dar nici dvs. ce scriu eu , caci altfel , POATE ca ati fi inteles ce spun cind spun ca Sufletul care vine la Intrupare si se naste-n haina noua ptr. o alta viata, vine cu PROGRAMUL FACUT si pe care-l " ruleaza " punct cu punct dar , doar in linii generale ptr. ca exista si un "joc" pe care-l denumim Liber Arbitru si asta-i ceea ce noi denumim , pertotal : Soarta sau Destin !