Info
x
Ungurii cer autonomie la onu! sa le-o dam ...?
|
9amkarcsi 14 mesaje Membru din: 1/08/2010 |
Postat pe: 12 Septembrie 2010, ora 22:32
Poti sa-ti faci concediul acolo linistit ca 80 % dintre romani acolo isi petrec concediul si ditre ei nu se plange nimeni ca nu au fost serviti cum trebuie.Se plang numai cei care nu au fost deloc acolo si vorbesc numai din auzite.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Poti sa-ti faci concediul acolo linistit ca 80 % dintre romani acolo isi petrec concediul si ditre ei nu se plange nimeni ca nu au fost serviti cum trebuie.Se plang numai cei care nu au fost deloc acolo si vorbesc numai din auzite.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anca_relu_upcmail_ro 477 mesaje Membru din: 18/12/2009 |
Postat pe: 14 Septembrie 2010, ora 12:11
De la: Denis, la data 2010-09-11 14:03:1515 martie unguresc intre extremism si autonomie Propaganda Unguri adusi...din alte tari, din alte zone,..platiti pentru a ....URLA....URLATORI platiti... Scenarii pentru denigrare... Laszlo Tokes ... a declansat...tot... si in Ungaria a avut un accident auto...la un pas de ..moarte... dar se pare ca nici DUMNEZEU nu l-a vrut si nici SCARAOTCHI.....
|
anca_relu_upcmail_ro 477 mesaje Membru din: 18/12/2009 |
Postat pe: 14 Septembrie 2010, ora 12:16
De la: 9amkarcsi, la data 2010-09-12 22:32:57Poti sa-ti faci concediul acolo linistit ca 80 % dintre romani acolo isi petrec concediul si ditre ei nu se plange nimeni ca nu au fost serviti cum trebuie.Se plang numai cei care nu au fost deloc acolo si vorbesc numai din auzite. Au fost si...'vremuri' cand refuzau sa vorbeasca in limba romana... si vorbeau in prezenta romanilor doar in maghiara... Dar sunt si maghiari ce vorbesc foarte bine limba romana si care vor sa traiasca in ROMANIA.... Oameni intre oameni Raporteaza abuz de limbaj |
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 14 Septembrie 2010, ora 16:36
De la: 9am178850, la data 2010-09-14 12:11:07De la: Denis, la data 2010-09-11 14:03:1515 martie unguresc intre extremism si autonomie
|
ihodios 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Alba-Iulia |
Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 16:12
|
gerard 1100 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 11:44
|
Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 14:16
dac iei vor atuncea,...........sa ..............sa le-o dam!...............dar nu stiu daca o mai vor!
|
profesor2010 438 mesaje Membru din: 31/08/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 14:24
Dar �nțeleg c� cer la ONU...cum vreți voi s� dați...C� voi nu vreți, și veți voii niciodat� s� dați, pentru c� nici nu ați fost curioși s� aflați ce cer ei...! Imediat �ncepeți cu șablonul idiot,,,nu vrem s� mergem cu pașaport....astea sunt imbecilit�ți de șovini...Vreți nu vreți , secui vor primi autonomia cu sau f�r� consimț�m�ntul vostru!.... Nici cortina de fier nu a c�zut c� a-ți vrut voi sau.... au vrut cei ce au vrut schimbare....așa va fi și cu autinoomia....
Raporteaza abuz de limbaj
sunt un tip timid,nu vrei s� m� cunoști,fromoaso! Au �ncercat toate nevestele mele dar....
|
|
mlicorna 11 mesaje Membru din: 15/09/2010 |
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 14:52
|
gbispas 688 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 19:41
De la: profesor2010, la data 2010-09-28 14:24:19Dar �nțeleg c� cer la ONU...cum vreți voi s� dați...C� voi nu vreți, și veți voii niciodat� s� dați, pentru c� nici nu ați fost curioși s� aflați ce cer ei...! Imediat �ncepeți cu șablonul idiot,,,nu vrem s� mergem cu pașaport....astea sunt imbecilit�ți de șovini...Vreți nu vreți , secui vor primi autonomia cu sau f�r� consimț�m�ntul vostru!.... Nici cortina de fier nu a c�zut c� a-ți vrut voi sau.... au vrut cei ce au vrut schimbare....așa va fi și cu autinoomia.... E sa mori tu ca o sa primeasca?Inainte de toate,secuii nu sunt unguri.Mai citeste profesoras de duzina.Si chiar si asa cand le-o dam noi o s-o aibe.In legatura cu zidul Berlinului,nu esti in stare sa faci o diferentiere minora.In acel caz aproape in unanimitate se dorea caderea lui,in cazul bozgorilor si al secuilor sunt doar o mana de oameni.Majoritatea nu vor asta,asa ca la padure cu voi,bozgori jegosi. AFARA CU BOZGORII DIN TARA! UNGARIA E TARA CURVELOR! Raporteaza abuz de limbaj
EU
|
|
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 14:31
De la: gbispas, la data 2010-09-28 19:41:00De la: profesor2010, la data 2010-09-28 14:24:19Dar �nțeleg c� cer la ONU...cum vreți voi s� dați...C� voi nu vreți, și veți voii niciodat� s� dați, pentru c� nici nu ați fost curioși s� aflați ce cer ei...! Imediat �ncepeți cu șablonul idiot,,,nu vrem s� mergem cu pașaport....astea sunt imbecilit�ți de șovini...Vreți nu vreți , secui vor primi autonomia cu sau f�r� consimț�m�ntul vostru!.... Nici cortina de fier nu a c�zut c� a-ți vrut voi sau.... au vrut cei ce au vrut schimbare....așa va fi și cu autinoomia....
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 18:42
De la: profesor2010, la data 2010-09-28 14:24:19Dar �nțeleg c� cer la ONU...cum vreți voi s� dați...C� voi nu vreți, și veți voii niciodat� s� dați, pentru c� nici nu ați fost curioși s� aflați ce cer ei...! Imediat �ncepeți cu șablonul idiot,,,nu vrem s� mergem cu pașaport....astea sunt imbecilit�ți de șovini...Vreți nu vreți , secui vor primi autonomia cu sau f�r� consimț�m�ntul vostru!.... Nici cortina de fier nu a c�zut c� a-ți vrut voi sau.... au vrut cei ce au vrut schimbare....așa va fi și cu autinoomia.... Scapam de ei ....o sa avem si noi unde sa mergem in vizita ,peste cateva decenii ...in lumea a - III -a ,in fostele judete harghita si covasna....Ca nu vad cum se vor descuca deoarece din cate stiu nu au hidrocentrale ....centrale atomo el. si alte chestii de genul asta ....Cred ca se vor transforma in primul stat feudal din sec.XXI....... O sa deschid un market pentru ca sa-i aprovizionez cu lumanari si faclii...
|
Fosta membra 9am.ro 1670 mesaje Membru din: 8/08/2010 |
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 18:58
o, nu vreti sa dai pe Transilvania la Zoli?
ce tu vorbeste la tine? ei vreu la ONU, tu romanul vrei la OMU? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Septembrie 2010, ora 14:18
De la: Will, la data 2010-09-29 18:58:45o, nu vreti sa dai pe Transilvania la Zoli? Romanul vrea sa le-o dea , pe farful OMU
|
Postat pe: 30 Septembrie 2010, ora 14:20
De la: _KARPOV, la data 2010-09-29 18:42:31De la: profesor2010, la data 2010-09-28 14:24:19Dar �nțeleg c� cer la ONU...cum vreți voi s� dați...C� voi nu vreți, și veți voii niciodat� s� dați, pentru c� nici nu ați fost curioși s� aflați ce cer ei...! Imediat �ncepeți cu șablonul idiot,,,nu vrem s� mergem cu pașaport....astea sunt imbecilit�ți de șovini...Vreți nu vreți , secui vor primi autonomia cu sau f�r� consimț�m�ntul vostru!.... Nici cortina de fier nu a c�zut c� a-ți vrut voi sau.... au vrut cei ce au vrut schimbare....așa va fi și cu autinoomia.... Karpov!zona este frecventata de extraterestri,mai bine investesti intr-un super pocnet!
|
Postat pe: 1 Octombrie 2010, ora 21:53
'Ungurii cer autonomie la ONU! Sa le-o dam ...?'
....prin gura... M�rl�nia nu are margini... și eu vreau s� dau la rom�nce....acum ce p�rere ai, nesimțitule.... Raporteaza abuz de limbaj
sunt un tip timid,nu vrei s� m� cunoști,fromoaso! Au �ncercat toate nevestele mele dar....
|
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 1 Octombrie 2010, ora 23:08
De la: profesor2010, la data 2010-10-01 21:53:10'Ungurii cer autonomie la ONU! Sa le-o dam ...?' Vrem anatomie.....vrem anatomie....vrem anatomie ....de la ON-ul......
|
Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 21:12
Ai migrene ? Sau e vorba de altceva ....De fapt de neadaptare....Sa traiesti sute de ani intr-o alta tara si sa nu reusesti sa te integrezi inseamna ca -ti lipseste ceva ....tie si inaintasilor tai.....
Nu am auzit de goti ...ostrogoti...gepizi ....sau alte neamuri care sa nu fi inteles ceva de genul asta....Doar ungurii ...tiganii si evreii nu se adapteaza....Pleaca de pe meleagurile lor ....de prea mult bine....se aciuiaza pe unde pot si incearca sa-si creeze tarisoare ....Poate li se trage de pe vremea cand traiau in pesteri....intrau in ele si isi castigau autonomia....Eu daca nu as fi multumit cu ce am in tara mea plec in alta parte si uit de tara si nici nu i-as droga pe urmasii mei cu patriotismul maghiar desantat....Ei se lauda cu hunii si cu hortistii ....niste jigodii si criminali care nu au facut nimic pentru umanitate ....au distrus vieti si constiinte....HU-OO..... Cel ce are migrena ești sau m�t�luț� sau prietenul t�u Denis voi sunteți �ntregi la biluț�?...m�i copii� Comunitatea maghiar� este un popor migrator, dar un popor bine �nchegat, PE C�ND VOI NICI AZI NU AȚI AVUT TIMP S� V� LINIȘTIȚI� secuii nu au tr�it și nu tr�iesc �ntr-o țar� str�in� ! ei tr�iesc �n țara lor! Faptul c� au o conștiinț� național� mai dezvoltat� dec�t a Rom�nilor, este un lucru de apreciat nu de detestat. C� Rom�nii nu au acest simți este regretabil, dar uite-te c� Moldovenii de peste Prut nu mai vorbesc limba Rom�n� și nu a trecut � sute de ani de ani intr-o alta tara� Dac� eu nu sunt un idiot ca voi nu �nseamn� c� sunt mai puțin roman de c�t voi�.�n ce privește pe �naintași mei las�-i s� se odihneasc� �n pace�eu sunt creștin nu idiot de șovin ca voi.! La fel la s� se odihneasc� goti ...ostrogoti...gepizi .. c� tot nu a auzit de ei nimeni �n afara voastr� �n Europa modern� chestiile astea sunt�0 . Faptul c� noi avem monitorizați �n țar� 6.5 milioane de țigani�asta s�-ți dea de g�ndit omule�.și auzi imbecilule s� trimiți �n alt� parte pe m�mica ta��s� locuiasc� �c� poate c� voi ați tr�it �n peșteri , c� �n Ardeal se tr�iește �n case s�n�toase, case cu temelii serioase, case f�cute din c�r�mid� nu c�rp�ci�dac� vrei s� pleci ești liber. Și eu am avut libertatea . am plecat. Dar �mi pas� de Ardeal. Este țara mea, chiar de stau �n ea, și suf�r pentru c� �n scurt timp Țara �n care m-am n�scut se va numii Rrom�nia� ce Constituție ce art.1, ce t�mpenii Denis , Karpov� voi dați �nainte �proști ce sunteți� Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 3 Octombrie 2010, ora 13:22
De la: profesor2010, la data 2010-10-02 21:12:35Ai migrene ? Sau e vorba de altceva ....De fapt de neadaptare....Sa traiesti sute de ani intr-o alta tara si sa nu reusesti sa te integrezi inseamna ca -ti lipseste ceva ....tie si inaintasilor tai..... Tu esti dobitoc cu acte,bozgore jegos.Omiti intamplari,fapte,doar ca sa fie cum vrei tu.In Moldova romanii au fost deportati prin toata Rusia,tocmai ca sa nu mai fie acea legatura si cultura stransa intre ei si sa poata sa-i stapaneasca mai usor.Au fost adusi rusi in locul lor,care nu au uitat limba romana,pt cqa nu au stut-o niciodata.Li s-a impus cultura rusa si romanilor ce au avut norocul sa ramana si mai ales li s-a facut o puternica indoctrinare antiromaneasca.Uite ca nu s-a reusit pt ca romanii ramasi tot romaneste vorbesc. Stii cum e asta cu Moldova?Cum v-am intreba noi pe voi de ce in Finlanda nu se vorbeste maghiara si de ce nu exista aceeasi cultura ca a voastra,..................?Ca si aia tot huni sunt si au migrat tot impreuna cu voi,doar ca nu au ramas sa strice Europa,cum ati facut voi sau sa fie curvele Europei,au mers mai departe. Si ce reprezinta hunii in Europa moderna fiu de curva ce esti? AFARA CU BOZGORII DIN TARA UNGARIA E TARA CURVELOR TRAIASCA NOUA DREAPTA BAZD MEG magyar BAZD MEG magyarorszag Raporteaza abuz de limbaj
EU
|
|
Postat pe: 3 Octombrie 2010, ora 15:00
E sa mori tu ca o sa primeasca?Inainte de toate,secuii nu sunt unguri.Mai citeste profesoras de duzina.Si chiar si asa cand le-o dam noi o s-o aibe.In legatura cu zidul Berlinului,nu esti in stare sa faci o diferentiere minora.In acel caz aproape in unanimitate se dorea caderea lui,in cazul bozgorilor si al secuilor sunt doar o mana de oameni.Majoritatea nu vor asta,asa ca la padure cu voi,bozgori jegosi.
Cel ce are mult de citit cred c� ești tu puiule...fii tu sigur c� nu va �ntreba nimeni nimic, nici de la tina nici de la altcineva....c� c�derea cortinei de fier, numai un idiot prost, retardat, confund� numai cu c�derea zidului Berlinului, la care dac� ești interesat, și vrei s� citești Ungaria a avut un aport deosebit,recunoscut și de Gorbaciov...B�i națioanlist, șovin prost ce ești! �nainte s� deschiz gura mai pune m�na și citește literatur� de specialitate.... Iar pe secui ,nu știu unde vrrei tu s� trimiți , c�nd ei sunt acas� ! pe t�r�murile munților Gheorghenului Bodocului sau a Borsecului.... de acolo alungat ar putea fii alții, dar secuii sunt oameni serioși, nu se ocup� cu prostii ... așa c� nu mai vorbii prostii, și s� știi c� �n Europa, acei pe care-i jignești �n toate felurile, sunt oameni respectați, iar pe voi v� confund� cu...rromi.!
|
|
Postat pe: 3 Octombrie 2010, ora 15:19
Tu esti dobitoc cu acte,bozgore jegos.Omiti intamplari,fapte,doar ca sa fie cum vrei tu.In Moldova romanii au fost deportati prin toata Rusia,tocmai ca sa nu mai fie acea legatura si cultura stransa intre ei si sa poata sa-i stapaneasca mai usor.Au fost adusi rusi in locul lor,care nu au uitat limba romana,pt cqa nu au stut-o niciodata.Li s-a impus cultura rusa si romanilor ce au avut norocul sa ramana si mai ales li s-a facut o puternica indoctrinare antiromaneasca.Uite ca nu s-a reusit pt ca romanii ramasi tot romaneste vorbesc.
Stii cum e asta cu Moldova?Cum v-am intreba noi pe voi de ce in Finlanda nu se vorbeste maghiara si de ce nu exista aceeasi cultura ca a voastra,..................?Ca si aia tot huni sunt si au migrat tot impreuna cu voi,doar ca nu au ramas sa strice Europa,cum ati facut voi sau sa fie curvele Europei,au mers mai departe. Si ce reprezinta hunii in Europa moderna fiu de curva ce esti? Copile drag�, c� nu ai educație, asta se vede, c� ești cu material cenușie foarte restr�nse și asta se vede, dar s� nu cunoști nici istorie, nici geografie�aste este mai grav! Cea ce descrii acolo cu deportarea a fost identic f�cut și �n Transilvania! Numai c� voi nu mai vreți s� șiiți acest lucru, dar dac� vorbim de un adev�r istoric hai s� recunoaștem, c� s-a lucrat cu rețeta Moscovei�Dar de aici și p�n� s� zici c� moldovenii care vin �n țar�, mai ales tinerii nu cunosc limba rom�n� , av�nd nume rom�nești, c� sunt rușii�.este cam abrupt�.Dar omiți s� recunoști c� și �n Transilvania s-a f�cut o puternic� �ndoctrinare, Neam de traist� ce ești! știi c� p�n�-n 1989 �n singurul ziar central, organ al PCR numele localit�ților era interzis a se scrie �n limba maghiar�? Cum numești asta idiot copil ce ești,? și tu vii s� dai lecții copil cretin ce ești, Iar rstul idiotismelor, prefer s� nu comentez�nu �nțelegeam de ce Bulgarii (polițiștii) ast� var�, punct și simplu v�nau mașinile rom�nești�dac� nici m�car ei nu v� mai accept�atunci cine din Europa? C� mai nou v�d c� nici Francezii nu mai sunt prietenii voștri�Iar jignirea adresat� la mama, te caracterizeaz� direct și personal�.arat� nivelul t�u de cultur� și civilizație , ace se apropie de a celor majoritari din Rom�nia �.rromii. cred c� acolo ai și tu r�d�cinile.! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 3 Octombrie 2010, ora 17:29
Bai bozgor fara tara,adica ce ai fi vrut tu si nemul tau de c-urve?Chiar daca un oras are si nume romanesc,sa fie scris cu numele vostru,bozgoresc?Pai eu numesc ceea ce s-a intamplat,NORMALITATE,ca doar nu era sa pocesc numele Clujului,spre exemplu,doar ca sa va placa voua.Ca sa nu mai spun ca voi sunteti aia care NICIODATA,nici inainte,nici acum,nicicand,nu ati avut decat varianta proprie a numelor,fie ele orase,fie persoane,.....orice.
Apoi,in Bulgaria si mult mai mult mi s-a intamplat in ungaria sa fiu oprit si mai ales vanat pe strada(apropos,eu am numere olandeze pe masinile mele) doar pt ca sunt strain si stiu si politistii ca astia prefera sa plateasca fara sa comenteze o spaga de 20 de euro,decat sa li se retina pasaportul pana se duc nu stiu unde sa vina cu adeverinta ca au platit sa zicem 75 de euro ,sa-si primeasca pasaportul(asta-i procedura legala in Bulgaria-se vede ca nu circuli,nu calatoresti,probabil ca in afara de balatonul vostru jegos,nu prea stii cu ce se mananca) Dar de ce nu ne povestesti,mai bine,de ce pe voi,tocmai ungurii vostri din ungaria,nu va accepta si va iau drept puturosi cu gura mare,invatati doar sa li se dea si sa nu faca nimic(acum nu ca noi v-am percepe altfel)?Si iti mai pun o data intrebarea asta,poate acum ne raspunzi,de ce daca sunteti toti niste sfinti,aveti probleme mari si cu alte neamuri(hai ca noi suntem nu stiu cum,dar aia ce mai au cu voi?),cum ar fi in primul rand slovacii,cehii,sarbii,,de fapt ce tot spun eu,practic,cu exceptia celor de la care ati supt ani de-a randul(austriecii),nimeni nu va inghite si nimeni nu va agreeaza dintre vecinii vostri.Nici macar ucrainienii,carora nu le-ati furat teritorii.De ce toata lumea e impotriva voastra,mai sfinti migratori si fara de tara? Iar in incheiere,prost fara capatai,citeste mai bine ce am scris.Nu am spus nicaieri ca totul s-a rezumat la caderea unui zid,unde ai citit cap-patrat o asemenea afirmatie la mine?Dar te inteleg,esti batran,retardat si nu intelegi ce ti se spune,ai realitatea deformata si nu reusesti sa faci diferente. AFARA CU BOZGORII DIN TARA UNGARIA E TARA CURVELOR TRAIASCA NOUA DREAPTA BAZD MEG magyar BAZD MEG magyarorszag
EU
|
|
|
|

dac iei vor atuncea,...........sa ..............sa le-o dam!...............dar nu stiu daca o mai vor!