Info
x
Ungurii cer autonomie la onu! sa le-o dam ...?
|
gbispas 688 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 14:35
Nu vreau sa ma interpun in discutiile voastre dar cred ca are foarte mare importanta si cine stapaneste un teritoriu si al cui este.Adica una este sa ai tara si teritoriul tau si alta sa-l iei cu japca de la altii.Si,CULMEA(daca termenul ii mai aduce aminte cuiva din trecut:))),de noi nu prea se plange nimeni ca le-am fi luat teritorii(decat tot bozgorimea) pe cand de bozgori,toti vecinii se plang.Ba prin Slovacia am vazut ca mai baga si cutitele in ei,pe strada,ca acum 2 ani.Asa ar trebui sa facem si noi.Sa vedeti atunci ce autonomii ar mai cere pe te miri unde.
Raporteaza abuz de limbaj
EU
|
|
july 563 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Octombrie 2010, ora 16:35
De la: gbispas, la data 2010-10-17 14:35:39Nu vreau sa ma interpun in discutiile voastre dar cred ca are foarte mare importanta si cine stapaneste un teritoriu si al cui este.Adica una este sa ai tara si teritoriul tau si alta sa-l iei cu japca de la altii.Si,CULMEA(daca termenul ii mai aduce aminte cuiva din trecut:))),de noi nu prea se plange nimeni ca le-am fi luat teritorii(decat tot bozgorimea) pe cand de bozgori,toti vecinii se plang.Ba prin Slovacia am vazut ca mai baga si cutitele in ei,pe strada,ca acum 2 ani.Asa ar trebui sa facem si noi.Sa vedeti atunci ce autonomii ar mai cere pe te miri unde. Dintr-o intamplare nefericita tu ai generalizat. Dar stiu ca tu "observi"lucrurile din avion asa ca e de inteles!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Octombrie 2010, ora 18:40
De la: july, la data 2010-10-18 16:35:09De la: gbispas, la data 2010-10-17 14:35:39Nu vreau sa ma interpun in discutiile voastre dar cred ca are foarte mare importanta si cine stapaneste un teritoriu si al cui este.Adica una este sa ai tara si teritoriul tau si alta sa-l iei cu japca de la altii.Si,CULMEA(daca termenul ii mai aduce aminte cuiva din trecut:))),de noi nu prea se plange nimeni ca le-am fi luat teritorii(decat tot bozgorimea) pe cand de bozgori,toti vecinii se plang.Ba prin Slovacia am vazut ca mai baga si cutitele in ei,pe strada,ca acum 2 ani.Asa ar trebui sa facem si noi.Sa vedeti atunci ce autonomii ar mai cere pe te miri unde. Da,asa este,dar niciodata nu-i tarziu sa specific ca ma refer de fapt la jegosii de bozgori,pe care nici macar natia lor nu-i accepta si nu-i vor. Raporteaza abuz de limbaj
EU
|
|
Fosta membra 9am.ro 1670 mesaje Membru din: 8/08/2010 |
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 00:41
ati argumentat dejeaba!
Base va vindut! Pai daca tot vor fi cetateni maghiari, dati-le si Romania! Ca Base n-are nimic de obiectat. Muicaaaa, ce prosti, mai pot fi romanii!
|
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 00:43
A venit presedintele Ungariei, si ca sa nu se supere, ii dam Transilvania
|
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 00:55
BAIIII VA FI CA-N YUGOSLAVIA:
kOSOVO=TRANSILVANIA
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 08:35
De la: Will, la data 2010-10-19 00:55:53BAIIII VA FI CA-N YUGOSLAVIA: Nu o sa fie domnule Will deloc ca in Iugoslavia.Base da Transilvania fara lupta... Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am243044 5 mesaje Membru din: 19/10/2010 |
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 09:59
De la: ktn91land, la data 2010-08-12 13:37:44Autonomia asta poate insemna mai multe lucruri ... poate interzicerea unor drepturi pentru cetatenii romani, poate niste venituri mai mari pentru Romania ? Nu stiu, intreb si eu?Deocamdata leo dam UNGUROAICA, reala %, BRUNETA CU FORME APETISANTE,FOARTE JUCAUSA IN PAT OFER SERVICII TOTALE DE COMPANIE INTIMA DOMNILOR MANIERATI,PUN PASIUNE IN TOT CEEA CE FAC,ORAL CU FINALIZARE,POZITIA69,FANTEZII FRUMOASE,MASTURBARII!! 18 Oct 22:09 Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Ducu 162 mesaje Membru din: 26/09/2010 Oras: Ramnicu Valcea |
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 10:37
Oricum pe olteni nu o sa-i ia ungurii , le e frica ca o sa oltenizeze Ungaria !!!
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 10:46
De la: Will, la data 2010-10-19 00:41:45ati argumentat dejeaba! Graba,graba,strica treaba.................... Incetul cu incetul,flota nu mai e',Transilvania-i dupa ' Cine nu-i gata,sa-si schimbe satra Base face inventarul si predau ardealul Oleeeee,olee,ole.........uite ardealul,nu mai e'
|
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 10:50
De la: Ducu, la data 2010-10-19 10:37:57 si ar mai scoate 7 minuni................
|
Tycuu 1203 mesaje Membru din: 28/08/2010 |
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 12:07
Presedintele Ungariei a cerut lui Basescu autonomia teritoriala pentru etnia maghiara de la noi , asta e o nesimtire obraznica din partea ungurului ca sa vina intr-o tara independenta sa ceara autonomie teritoriala si s-a gandit ungurul sa ii bage si pe romanii de la ei in parlament , dupa atata timp crezand ca asa ne prosteste pe noi , s-a inselat !. Basescu a vandut neamul fiind de acord cu dubla cetatenie a ungurimii , dar a dat dovada de diplomatie dand apropo ungurului ca sa aiba romanii dela ei pe jumatate din drepturile care le au maghiarii de la noi insa asta nu a mai recunoscut ungurul !!!
Tycu
|
|
rebel 37 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 12:11
AM HARTI ALE DACIEI MARI cine vrea i le trimit scrieti pe [email protected] cand o sa iesiti odata in strada si sa-i dati la cap astuia,spuneti-mi si mie sa ies,e un sindicat social aici..salvatiromania.wordpress.com/sindicatul-social-din-romania/#comm... faceti ceva odata, aia care sunt romani pana la capat nu tradatori, da' nu cu sepci, ci cu pietre..n-ati iNTELES CA ASTA e vandut si VREA DISTRUGEREA sub orice FORMA A NEAMULUI romanesc?SUNTEM AICI DE peste 2000 de ani cand ACOLO IN CELE 3 JUDETE erau DACII LIBERI DE ROMANI si vine limbricul asta vandut MASONILOR si la toata lumea sa le dea autonomie ungurilor care au venit la 900 in pusta lor..Au murit atatia oameni patrioti- ERA SI EU eram in armata la Brasov in 89,ca revolutie n-a fost ,decat lovitura de stat- Decebal, Mihai, TEPES- unde n-ar veni!-, Stefan, Cuza ca sa vina nenorocitul asta sa faca ce vrea el..cineva zicea ca ne ia saracia, pana una alta din tara asta a iesit aur si petrol de 2000 de ani si inca mai iese- vor jidanii d ela Rosia Montana sa ne goleasca de tot, au gasit aici tinutul prostilor condusi de tradatorul asta- si noi murim de foame, treziti-va odata. Astept
|
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 12:13
De la: Tycuu, la data 2010-10-19 12:07:28 Nu a fost asa. Cineva s-a gandit sa incerce din nou sa ne dezbine....si a lansat zvonul ca Basescu ar fi discutat despre autonomie. Nu este adevarat. Am intrat pe site-uile unguresti, am citit toate stirile referitoare la discutia celor doi. Au discutat doar despre dubla cetatenie! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 12:34
De la: july, la data 2010-10-19 12:13:45De la: Tycuu, la data 2010-10-19 12:07:28 �ntrebat dac� s-a discutat despre autonomia teritorial� a Ardealului, pre�edintele maghiar a r�spuns: "Domnul B�sescu a vorbit despre autonomie �i a abordat din punct de vedere al subsidiarit��ii �i �n concep�ia domniei sale este vorba de regiuni autonome care pot rezolva problema �i nu pe criterii etnice. Eu am spus c� sunt zone �n care tr�iesc maghiari, �i a� dori s� se trateze �i din acest punct de vedere, dar probabil c� �ntr-o perspectiv� vom discuta pe tema asta. Noi am sprijini cu mare pl�cere ca �n cele trei jude�e (populate �n majoritate de etnici maghiari-n.r) s� existe un drept de autodeterminare mai mare. Dar, desigur, este o r�spundere foarte mare". Pre�edintele Traian B�sescu a �inut s� intervin� �i s� clarifice faptul c� Rom�nia nu vizeaz� autonomia regional�, a�a cum a spus Schmitt, ci o autonomie a comunit��ilor �n raport cu guvernul central. El a dat c�teva exemple despre felul cum vede Rom�nia aceast� autonomie: faptul c�, �nafar� de taxele locale, un important procent din taxele na�ionale r�m�n la nivelul comunit��ilor, ceea ce �nseamn� o autonomie financiar� crescut� �i decizie pe plan local asupra a ceea ce se face cu banii, faptul c� elevii sunt liberi s� opteze pentru limba �n care �nva��, iar prin noua Lege a Educa�iei �colile vor fi transferate �i ele administra�iilor locale sau c� administra�iile locale pot s�-�i dezvolte propria poli�ie. �n plus, a ar�tat B�sescu, ministrul Culturii �n Rom�nia este un etnic maghiar. |
|
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 12:37
De la: rebel, la data 2010-10-19 12:11:14AM HARTI ALE DACIEI MARI cine vrea i le trimit scrieti pe [email protected] cand o sa iesiti odata in strada si sa-i dati la cap astuia,spuneti-mi si mie sa ies,e un sindicat social aici..salvatiromania.wordpress.com/sindicatul-social-din-romania/#comm... faceti ceva odata, aia care sunt romani pana la capat nu tradatori, da' nu cu sepci, ci cu pietre..n-ati iNTELES CA ASTA e vandut si VREA DISTRUGEREA sub orice FORMA A NEAMULUI romanesc?SUNTEM AICI DE peste 2000 de ani cand ACOLO IN CELE 3 JUDETE erau DACII LIBERI DE ROMANI si vine limbricul asta vandut MASONILOR si la toata lumea sa le dea autonomie ungurilor care au venit la 900 in pusta lor..Au murit atatia oameni patrioti- ERA SI EU eram in armata la Brasov in 89,ca revolutie n-a fost ,decat lovitura de stat- Decebal, Mihai, TEPES- unde n-ar veni!-, Stefan, Cuza ca sa vina nenorocitul asta sa faca ce vrea el..cineva zicea ca ne ia saracia, pana una alta din tara asta a iesit aur si petrol de 2000 de ani si inca mai iese- vor jidanii d ela Rosia Montana sa ne goleasca de tot, au gasit aici tinutul prostilor condusi de tradatorul asta- si noi murim de foame, treziti-va odata. Astept
Tycu
|
|
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 12:49
De la: july, la data 2010-10-19 12:13:45De la: Tycuu, la data 2010-10-19 12:07:28 Domnita, in legatura cu dezbinarea asa este, domnita toata etnia maghiara trebuie sa inteleaga ca adevaratii dusmani atat ai maghiarilor cat si ai romanilor care vor dezbinare pentru interesele lor sunt infectii de UDMR si Tokes L. !!! Domnita si faptul ca vor dubla cetatenie este o tradare de tara si tradator este cel care aproba asta si am ascultat toata pledoria presedintilor la microfon , da presedintele Ungariei a cerut lui Basescu autonomia teritoriala pentru etnia maghiara !!!!!
Tycu
|
|
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 12:56
Tycu, de ce e o problema dubla cetatenie?Nu inseamna ca iti tradezi tara!
|
tapone 3 mesaje Membru din: 8/08/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 08:12
Voi nu vedeti ca e lucratura ? Cine interzice cui , in Europa, sa - si vorbeasca limba, sa-si poarte portul, sa faca ce vrea pe limba lui ? Acum cand in Europa se poate circula liber, cand poti sa-ti cumperi proprietati unde vrei, cand poti sa faci ce vrei numai sa nu incalci legile, ce dracu autonomie vor astia ? Vor sa-si agate steagul unde vor ei ? Ei asta nu se poate. Dar le-as propune ceva ungurilor care vor autonomie, cu sustinerea guvernului de la Budapesta : ori se potolesc, ori ce vor primi ei in Romania si in alte tari riverane lor sa primeasca si minoritatile lor acelasi lucru, ori sa agate din proprie initiativa steagul romanesc in varful cladirii parlamentului lor.
|
Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 09:15
De la: tapone, la data 2010-10-20 08:12:31Voi nu vedeti ca e lucratura ? Cine interzice cui , in Europa, sa - si vorbeasca limba, sa-si poarte portul, sa faca ce vrea pe limba lui ? Acum cand in Europa se poate circula liber, cand poti sa-ti cumperi proprietati unde vrei, cand poti sa faci ce vrei numai sa nu incalci legile, ce dracu autonomie vor astia ? Vor sa-si agate steagul unde vor ei ? Ei asta nu se poate. Dar le-as propune ceva ungurilor care vor autonomie, cu sustinerea guvernului de la Budapesta : ori se potolesc, ori ce vor primi ei in Romania si in alte tari riverane lor sa primeasca si minoritatile lor acelasi lucru, ori sa agate din proprie initiativa steagul romanesc in varful cladirii parlamentului lor. Auzisem eu ca Budapesta, este capitala Romaniei,dar nu vazui si steagul...............
|
twincle 275 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 21 Octombrie 2010, ora 08:28
Sa "le-o dam".....la nivel superior !
teo
|
|
profesor2010 438 mesaje Membru din: 31/08/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Octombrie 2010, ora 15:03
Domnita, in legatura cu dezbinarea asa este, domnita toata etnia maghiara trebuie sa inteleaga ca adevaratii dusmani atat ai maghiarilor cat si ai romanilor care vor dezbinare pentru interesele lor sunt infectii de UDMR si Tokes L. !!! Domnita si faptul ca vor dubla cetatenie este o tradare de tara si tradator este cel care aproba asta si am ascultat toata pledoria presedintilor la microfon , da presedintele Ungariei a cerut lui Basescu autonomia teritoriala pentru etnia maghiara
De necrezut c�t�, r�utate, c�te nesimțire, �n a privii lucrurile unilateral. C�t� stric�ciun� a putut provoca comunismul �n capul unora...C�nd a fost vorba de moldovenii de dincolo dePrut totul foarte corect, nu? Atunc nimeni nu a fost infect, nimeni nu a dezbinat pe nimen. Se sup�rase ruși , dar ce dac� ne taie gazul, c� pl�tim cel mai scump gazul... important a fost dubla cet�țenie a fraților de peste Prut... C� �n toiul crizei economice c�nd se desfințau locuri de munc�, se t�iau salariille Marinarul a dai un milion de EU pentru frați și asta a fost corect! Numeni nu a intrebat per nimeni, și peste noapte marea majoritate a populației de peste Prut a devenit cet�țean Rom�n li asta este corect... Dar secui s� primerasc� dubl� cet�țenie aste nu mai este corect Nu? Ce o fi �n capul matelii nu �mi dau seama , dar cert este c� prea mult� carte,nu ai...! C� de limbaj nici nu se pune vorba....
sunt un tip timid,nu vrei s� m� cunoști,fromoaso! Au �ncercat toate nevestele mele dar....
|
|
Postat pe: 21 Octombrie 2010, ora 15:14
De la: profesor2010, la data 2010-10-21 15:03:23Domnita, in legatura cu dezbinarea asa este, domnita toata etnia maghiara trebuie sa inteleaga ca adevaratii dusmani atat ai maghiarilor cat si ai romanilor care vor dezbinare pentru interesele lor sunt infectii de UDMR si Tokes L. !!! Domnita si faptul ca vor dubla cetatenie este o tradare de tara si tradator este cel care aproba asta si am ascultat toata pledoria presedintilor la microfon , da presedintele Ungariei a cerut lui Basescu autonomia teritoriala pentru etnia maghiara Tovarasu'......nici maghiar , nici roman nu este la dumnevoastra,ci mai de graba ,am eu o herghelie de cai ,v-o vand ,ca s-aveti cu ce migra in Africa ,sa vedeti si s-o puneti de o dubla cetatenie,sunt destui bananieri ,pentru fiecare dintre voi (maghiari).vezi ca ,am scos la licitatie herghelia,grabi-te
|
|
Postat pe: 21 Octombrie 2010, ora 16:28
"profesore"
ciocu' mic! Basarabia a fost luata cu japca! Atila, dupa ce a fost batut in cimpiile Galice, de romani, s-a retras la shatra lui de 200 de care. Dimineata, cind romanii s-au pregatit sa-i curete, n-a mai fost nici urma de Huni. Au sters-o. Si au venit pina au dat de romani (daci) cu inima buna, care i-au lasat in pace, sa se aciueze. Inima proasta de buna, de roman. Trebuia sa-i rada romanii cu dacii. Asta este istoria prezentata de Harvard University! Care nu tine cu nimeni. Du-te dom'le, si fi cit vrei de autonom, in...Ungaria! Daca nu va astimparati, populam Ardealul cu olteni Va vor scoate aia gargaunii din cap! |
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 21 Octombrie 2010, ora 18:59
De la: rebel, la data 2010-10-19 12:11:14AM HARTI ALE DACIEI MARI cine vrea i le trimit scrieti pe [email protected] cand o sa iesiti odata in strada si sa-i dati la cap astuia,spuneti-mi si mie sa ies,e un sindicat social aici..salvatiromania.wordpress.com/sindicatul-social-din-romania/#comm... faceti ceva odata, aia care sunt romani pana la capat nu tradatori, da' nu cu sepci, ci cu pietre..n-ati iNTELES CA ASTA e vandut si VREA DISTRUGEREA sub orice FORMA A NEAMULUI romanesc?SUNTEM AICI DE peste 2000 de ani cand ACOLO IN CELE 3 JUDETE erau DACII LIBERI DE ROMANI si vine limbricul asta vandut MASONILOR si la toata lumea sa le dea autonomie ungurilor care au venit la 900 in pusta lor..Au murit atatia oameni patrioti- ERA SI EU eram in armata la Brasov in 89,ca revolutie n-a fost ,decat lovitura de stat- Decebal, Mihai, TEPES- unde n-ar veni!-, Stefan, Cuza ca sa vina nenorocitul asta sa faca ce vrea el..cineva zicea ca ne ia saracia, pana una alta din tara asta a iesit aur si petrol de 2000 de ani si inca mai iese- vor jidanii d ela Rosia Montana sa ne goleasca de tot, au gasit aici tinutul prostilor condusi de tradatorul asta- si noi murim de foame, treziti-va odata. Astept Eu eram treaz...acum ce urmeaza ?
|
Postat pe: 21 Octombrie 2010, ora 20:02
De la: profesor2010, la data 2010-10-21 15:03:23Domnita, in legatura cu dezbinarea asa este, domnita toata etnia maghiara trebuie sa inteleaga ca adevaratii dusmani atat ai maghiarilor cat si ai romanilor care vor dezbinare pentru interesele lor sunt infectii de UDMR si Tokes L. !!! Domnita si faptul ca vor dubla cetatenie este o tradare de tara si tradator este cel care aproba asta si am ascultat toata pledoria presedintilor la microfon , da presedintele Ungariei a cerut lui Basescu autonomia teritoriala pentru etnia maghiara Hai sictir ba sluga mincinoasa; AFARA CU BOZGORII DIN TARA! UNGARIA E TARA CURVELOR! TRAIASCA NOUA DREAPTA!
EU
|
|
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 22:55
Nu e vorba de administrare ci vor autonomie teritoriala si divizeaza tara ceea ce nu e corect ca se incalca costitutia.Pana la urma nu noi le-o dam ci cum ni se dicteaza din afara
Da, sper c� at�ta prostie nu este și dureros....nimeni nu vrea s� destabilizeze țara, nemernicilor voi nu vedeți nimic, dec�t ,naționalism șovin...dar c� �n spatele autonomiei ar putea fi ceva util ț�rii de care și voi ați putea beneficia... nu v� trece prin cutia aia goal� ce purtați deasupra umerilor,,, Raporteaza abuz de limbaj
sunt un tip timid,nu vrei s� m� cunoști,fromoaso! Au �ncercat toate nevestele mele dar....
|
|
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 23:01
Tovarasu'......nici maghiar , nici roman nu este la dumnevoastra,ci mai de graba ,am eu o herghelie de cai ,v-o vand ,ca s-aveti cu ce migra in Africa ,sa vedeti si s-o puneti de o dubla cetatenie,sunt destui bananieri ,pentru fiecare dintre voi (maghiari).vezi ca ,am scos la licitatie herghelia,grabi-te
Bezmetiuc prost ce ești,tu chiar nu ai nimic �n cap m�i , �n viața mea puțin prost am v�zut ca tine, deși am avut și elevi care aveau ceva defecte la cutia de vitez� ...dar tu ești un caz totoal pierrdut copile... ai vrea s� ai tu o hergelie, dasr caii, nu trag la opinci... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 23:07
Voi vreti sa ne luati unguroaicele, vad eu.
Nu e nimic, intrati in Rominia cu pasaport. Sa nu spuneti ca nu vi s-a spus. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 23:14
De la: nastasemihail, la data 2010-10-22 23:07:19Voi vreti sa ne luati unguroaicele, vad eu.
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
|
|

si ar mai scoate 7 minuni................
Presedintele Ungariei a cerut lui Basescu autonomia teritoriala pentru etnia maghiara de la noi , asta e o nesimtire obraznica din partea ungurului ca sa vina intr-o tara independenta sa ceara autonomie teritoriala si s-a gandit ungurul sa ii bage si pe romanii de la ei in parlament , dupa atata timp crezand ca asa ne prosteste pe noi , s-a inselat !.