back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ungurii cer autonomie la onu! sa le-o dam ...?

Pagini: << 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 >> Sari la pagina:

gbispas

688 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Octombrie 2010, ora 11:41

I- Cat timp tine o unguroaica kktul in ea?
R- 9 luni.

Raporteaza abuz de limbaj
EU
CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 10 Octombrie 2010, ora 22:43

De la: gbispas, la data 2010-10-10 11:41:47I- Cat timp tine o unguroaica kktul in ea?
R- 9 luni.

Il tine la macerat sau la fermentat,ori la clocit?

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 10 Octombrie 2010, ora 22:48

De la: gbispas, la data 2010-10-10 11:41:47I- Cat timp tine o unguroaica kktul in ea?
R- 9 luni.

A aaaaaaaa, IL TINE PANA OBTINE AUTONOMIA SA-L BOTEZE CU NUMELE MUHAIARCOV?

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 10:10

,,Autonomia unei regiuni, echivalentul tr�d�rii de �ar�

A cere autonomia unei regiuni, fie ea Secuimea sau Dobrogea, este echivalent� cu tr�darea de �ar�, sus�ine deputatul PNL de Cluj Horea Uioreanu.

Acesta a mai spus c� declara�iile privind autonomia �inutului Secuiesc, f�cute de vicepre�edintele Parlamentului European, cet��eanul rom�n de etnie maghiar� Laszlo Tokes, sunt o dovad� a faptului c�, �n Rom�nia, statul de drept are probleme din ce �n ce mai mari.

Uioreanu a �inut s� precizeze c�, potrivit Constitu�iei, Rom�nia este "stat na�ional, independent, unitar �i indivizibil".

Tokes sfideaz� Constitu�ia

�n plus, potrivit articolului 3 care spune c� "teritoriul Rom�niei este inalienabil", deputatul PNL a afirmat c� nimeni, fie el cet��ean rom�n sau putere militar� str�inã, nu poate s� cear� sau s� impun� modificarea legilor, nici �n ce prive�te grani�ele actuale, dar nici forma de organizare a statului.

Deputatul liberal a mai afirmat c�, �n pofida acestor reglement�ri, europarlamentarul rom�n sfideaz� Constitu�ia, popula�ia, puterea politic� �i institu�iile statului.

"Declara�iile pastorului reformat, care a �n�eles s� foloseasc� faima ob�inut� prin implicarea �n evenimentele din decembrie 1989 �n scop personal, sunt incriminate �i de articolul 1661 din Codul penal, la capitolul �Ac�iuni �mpotriva ordinii constitu�ionale �, articol care spune c� ��ntreprinderea oric�rei ac�iuni pentru schimbarea prin ac�iuni ilegale �i prin violen�� a ordinii constituþionale sau a caracterului na�ional, suveran, independent, unitar �i indivizibil al statului rom�n se pedepseºte cu �nchisoare de la 5 la 15 ani �i interzicerea unor drepturi�", a mai spus Uioreanu, �n cadrul unui comunicat de pres�.''

Publicat Duminicã, 25 iulie 2010 Andreea Stefan

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 12:32

Ce ti-e si cu astronomia asta......

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 12:37

De la: _KARPOV, la data 2010-10-11 12:32:49

Vor aparea multe fulgere globulare!

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 12:48

De la: Tramp, la data 2010-10-11 12:37:57

Bre ! Mi-a ghicit una in bobi....mi-a prezis ca o sa am ca nora o unguroaica ...d-aia ma dau eu cu binisoru'...pe langa ei ...macar aici pe forum...Poate-mi pica si mie una....ca sa le cunosc mai bine....sa nu ma fac de ras la nora mea....cand ma va lua la intrebari de genu ...""ce parere ai despre unguroaice"?...atunci o sa am raspunsul pregatit...""este bune"....

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 12:53

De la: _KARPOV, la data 2010-10-11 12:48:11
De la: Tramp, la data 2010-10-11 12:37:57

Bre ! Mi-a ghicit una in bobi....mi-a prezis ca o sa am ca nora o unguroaica ...d-aia ma dau eu cu binisoru'...pe langa ei ...macar aici pe forum...Poate-mi pica si mie una....ca sa le cunosc mai bine....sa nu ma fac de ras la nora mea....cand ma va lua la intrebari de genu ...""ce parere ai despre unguroaice"?...atunci o sa am raspunsul pregatit...""este bune"....

O sa te obisnuesti repede cu cuvantul,,yooooiiiiii''

profesor2010

438 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 14:54

V�d c� pas�rea m�lai viseaz�!

sunt un tip timid,nu vrei s� m� cunoști,fromoaso! Au �ncercat toate nevestele mele dar....
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 14:59

De la: profesor2010, la data 2010-10-11 14:54:45V�d c� pas�rea m�lai viseaz�!

Tovarasu',,yooooii''este un cuvant magic

july

563 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 18:50

De la: Tramp, la data 2010-10-11 10:10:06,,Autonomia unei regiuni, echivalentul tr�d�rii de �ar�

A cere autonomia unei regiuni, fie ea Secuimea sau Dobrogea, este echivalent� cu tr�darea de �ar�, sus�ine deputatul PNL de Cluj Horea Uioreanu.

Asta este parerea lui. Mie nu mi se pare tradare, mi se pare evolutie....cand lucrurile nu mai merg, incerci ceva nou!

Acesta a mai spus c� declara�iile privind autonomia �inutului Secuiesc, f�cute de vicepre�edintele Parlamentului European, cet��eanul rom�n de etnie maghiar� Laszlo Tokes, sunt o dovad� a faptului c�, �n Rom�nia, statul de drept are probleme din ce �n ce mai mari.

Statul nostru oricum nu se mai poate numi stat de drept. Problemele sunt foarte mari.

Uioreanu a �inut s� precizeze c�, potrivit Constitu�iei, Rom�nia este "stat na�ional, independent, unitar �i indivizibil".

A, sigur, Si Consitutia nu se poate schimba, ca-i batut in cuie

�n plus, potrivit articolului 3 care spune c� "teritoriul Rom�niei este inalienabil", deputatul PNL a afirmat c� nimeni, fie el cet��ean rom�n sau putere militar� str�inã, nu poate s� cear� sau s� impun� modificarea legilor, nici �n ce prive�te grani�ele actuale, dar nici forma de organizare a statului.
t

La noi in tara nu se modifica legile, asta-i sigur. Pur si simplu sunt ignorate.

Deputatul liberal a mai afirmat c�, �n pofida acestor reglement�ri, europarlamentarul rom�n sfideaz� Constitu�ia, popula�ia, puterea politic� �i institu�iile statului.

"Declara�iile pastorului reformat, care a �n�eles s� foloseasc� faima ob�inut� prin implicarea �n evenimentele din decembrie 1989 �n scop personal, sunt incriminate �i de articolul 1661 din Codul penal, la capitolul �Ac�iuni �mpotriva ordinii constitu�ionale �, articol care spune c� ��ntreprinderea oric�rei ac�iuni pentru schimbarea prin ac�iuni ilegale �i prin violen�� a ordinii constituþionale sau a caracterului na�ional, suveran, independent, unitar �i indivizibil al statului rom�n se pedepseºte cu �nchisoare de la 5 la 15 ani �i interzicerea unor drepturi�", a mai spus Uioreanu, �n cadrul unui comunicat de pres�.''

Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 00:25

Au mai facut ei pe nebunii si in '70, cind Ceausu, le-a zis ca de nu se astimpara, pune tancurile pe granita si trag pina la Budapeshte!
Pentru asta Ceausu are o bila alba!
Luati bai toti ungurii si impingeti-i dincolo, "acasa" la ei!

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 00:29

De la: Will, la data 2010-10-12 00:25:36Au mai facut ei pe nebunii si in '70, cind Ceausu, le-a zis ca de nu se astimpara, pune tancurile pe granita si trag pina la Budapeshte!

Bei...nu e bine...le marim populatia si se transforma in superputere.....

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 09:09

De la: _KARPOV, la data 2010-10-12 00:29:10
De la: Will, la data 2010-10-12 00:25:36Au mai facut ei pe nebunii si in '70, cind Ceausu, le-a zis ca de nu se astimpara, pune tancurile pe granita si trag pina la Budapeshte!

Bei...nu e bine...le marim populatia si se transforma in superputere.....

tE OFERI VOLUNTAR!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 09:10

Dar unde-i casa lor? ...................... .calul si carnea de sub sea ...............asta-i istoria lor!............

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 09:12

De la: july, la data 2010-10-11 18:50:54
De la: Tramp, la data 2010-10-11 10:10:06,,Autonomia unei regiuni, echivalentul tr�d�rii de �ar�

Asta este parerea lui. Mie nu mi se pare tradare, mi se pare evolutie....cand lucrurile nu mai merg, incerci ceva nou!

Statul nostru oricum nu se mai poate numi stat de drept. Problemele sunt foarte mari.

A, sigur, Si Consitutia nu se poate schimba, ca-i batut in cuie

t

La noi in tara nu se modifica legile, asta-i sigur. Pur si simplu sunt ignorate.

Si t vrei sa le-o dai? ................... .

profesor2010

438 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 10:34

Tot poți avea istorie, poți avea argumente, poți s� n�scocești ce vrei, dac� �n felul t�u, de exprimare, de comportament uman, de existenț� ....ai r�mas un primitiv, un incult, �ntr-un getou unde furtul este m�ndrie națioanal�, unde �n parlament, președintele camerei fur�...voturi și nu p�țește nimic...asta este r�de cine de cine ...? dup� ce asear� s-a anunțat c� și Bulgarii v-au luat �nainte... cu m�ndria voastr� de istorie...cu asta ați r�mas și cu prostia din capul vostru... Urmeaz� ca și Albania s� v� dep�șeasc�... și așa sunteți ultima țar� din UE. Așa c� m�car m�ndrie s� aveți...Bravo Proștilor! Nu știu cine de ciner r�de ...? Mi- e unu mi-e sil� de voi �știa nebuni, dar �m pl�nge sufletul pentru oamenii de bine din Rom�nia!

sunt un tip timid,nu vrei s� m� cunoști,fromoaso! Au �ncercat toate nevestele mele dar....
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 13:05

De la: profesor2010, la data 2010-10-12 10:34:33

Tot poți avea istorie, poți avea argumente, poți s� n�scocești ce vrei, dac� �n felul t�u, de exprimare, de comportament uman, de existenț� ....ai r�mas un primitiv, un incult, �ntr-un getou unde furtul este m�ndrie națioanal�, unde �n parlament, președintele camerei fur�...voturi și nu p�țește nimic...asta este r�de cine de cine ...? dup� ce asear� s-a anunțat c� și Bulgarii v-au luat �nainte... cu m�ndria voastr� de istorie...cu asta ați r�mas și cu prostia din capul vostru... Urmeaz� ca și Albania s� v� dep�șeasc�... și așa sunteți ultima țar� din UE. Așa c� m�car m�ndrie s� aveți...Bravo Proștilor! Nu știu cine de ciner r�de ...? Mi- e unu mi-e sil� de voi �știa nebuni, dar �m pl�nge sufletul pentru oamenii de bine din Rom�nia!

oamenii de bine din romania ? A cam disparut breasla asta...acum sunt la mare cautare ...alte meserii....

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 13:21

Tovarasul!..zii tovarasul ca-i zici cu foc!..................Carnea ,prea mult tinuta sub sea, se ....................,calul vad ca l-ai schimbat!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 13:22

De la: _KARPOV, la data 2010-10-12 13:05:37

oamenii de bine din romania ? A cam disparut breasla asta...acum sunt la mare cautare ...alte meserii....

Tovarasul vrea, un om de bine ,potcovar.................

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 13:28

Ungurii afara din tara....unguroaicele pot sa ramana......

gbispas

688 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 14:44

Da,ba,ultimii sa fim din lume.Dar tot o sa va fim superiori ca noi avem ceva ce voi nu o sa aveti niciodata.O TARA.
Asa rea,cum e ea,nu suntem veniti cu cortul,ca voi si ca tiganii.DIn cauza voastra si a tiganilor suntem ultimii,ia plecati voi sa vedeti ca nu o sa mai fim ultimii.

AFARA CU BOZGORII DIN TARA!
UNGARIA E TARA CURVELOR!
TRAIASCA NOUA DREAPTA!

EU
profesor2010

438 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 15:43

Da,ba,ultimii sa fim din lume.Dar tot o sa va fim superiori ca noi avem ceva ce voi nu o sa aveti niciodata.O TARA.
Asa rea,cum e ea,nu suntem veniti cu cortul,ca voi si ca tiganii.DIn cauza voastra si a tiganilor suntem ultimii,ia plecati voi sa vedeti ca nu o sa mai fim ultimii

Copilul tembel a lu tactu...nu cvezi unde ația juns dup� ce au plecat nemții, ami vrei s� plec�m și noi....ce se alege de țara aia.... unde furtul esteo m�ndrie național�... p�n� și �n parlamentul ț�rii numai cu furtul v� descurcați.... p�i s� ajungeți ultimii din lume mult nu este, o țar� nu știe s� prețuiasc� b�tr�nii și istoria, pe carer tot o rescrie...și tembeli ca tine...care nu are minte ...c�t un piu de ATTILA....C� Z�U M� IMTREB AI CUMVA ȘI UN FRATE GEMENI ...? sau singur elti așa de prost...oi fi venit noi cu cortul da tu ai venit cu plutas, b�i, cu opinci t�i de tembel prost și idiotul Dracului bag� deja odat� �n capul �la prost al t�u c� secuii s-au n�scut pe meleagurile unde tr�iesc și voi �n perioada aia nici nu erați prezenți acolo....�n satul meu natal nici acum nu exist� nici un rom�n...nici m�car �nmorm�ntat....și așa sate sunt cu zecile �n secuieme...na deșteptul Dracului astas s�-mi explici mie cum este posibil c� aveți o civilzație veche ca p�m�ntul și nici m�car o urm� de civilizație nu aveți ...Mai plecați voi unde vreți, dar s� nu tot vorboți prostii...M� și mir cum de reziști de at�ta prostie și nebunie care este �n capult�u de idiot cretin.....S� ai o zi bun� și f�-mi pl�cerea s� nu tot r�spunzi la cea ce scriu eu c� asta voi fce și eu....Eu am obiceiul s� discut numai cu oameni ineteligenți nu cu primitivi proști ca tine!

Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 18:06

Daca nu se intervine acum, Transilvania, va fi "Kosovul" Romaniei

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 18:13

Tu parca esti casatorit cu o unguroaica.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 18:18

50%
si face bineeee!
io n-am nimic cu unguroaicele si nici cu ei, ci sa-si revina toti si vor traii in pace
Am avut prieteni din toate natiile si religiile. In final, daca fiecare se respecta, totul iese bine!

gbispas

688 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 20:05

De la: profesor2010, la data 2010-10-12 15:43:54Da,ba,ultimii sa fim din lume.Dar tot o sa va fim superiori ca noi avem ceva ce voi nu o sa aveti niciodata.O TARA.
Asa rea,cum e ea,nu suntem veniti cu cortul,ca voi si ca tiganii.DIn cauza voastra si a tiganilor suntem ultimii,ia plecati voi sa vedeti ca nu o sa mai fim ultimii

Copilul tembel a lu tactu...nu cvezi unde ația juns dup� ce au plecat nemții, ami vrei s� plec�m și noi....ce se alege de țara aia.... unde furtul esteo m�ndrie național�... p�n� și �n parlamentul ț�rii numai cu furtul v� descurcați.... p�i s� ajungeți ultimii din lume mult nu este, o țar� nu știe s� prețuiasc� b�tr�nii și istoria, pe carer tot o rescrie...și tembeli ca tine...care nu are minte ...c�t un piu de ATTILA....C� Z�U M� IMTREB AI CUMVA ȘI UN FRATE GEMENI ...? sau singur elti așa de prost...oi fi venit noi cu cortul da tu ai venit cu plutas, b�i, cu opinci t�i de tembel prost și idiotul Dracului bag� deja odat� �n capul �la prost al t�u c� secuii s-au n�scut pe meleagurile unde tr�iesc și voi �n perioada aia nici nu erați prezenți acolo....�n satul meu natal nici acum nu exist� nici un rom�n...nici m�car �nmorm�ntat....și așa sate sunt cu zecile �n secuieme...na deșteptul Dracului astas s�-mi explici mie cum este posibil c� aveți o civilzație veche ca p�m�ntul și nici m�car o urm� de civilizație nu aveți ...Mai plecați voi unde vreți, dar s� nu tot vorboți prostii...M� și mir cum de reziști de at�ta prostie și nebunie care este �n capult�u de idiot cretin.....S� ai o zi bun� și f�-mi pl�cerea s� nu tot r�spunzi la cea ce scriu eu c� asta voi fce și eu....Eu am obiceiul s� discut numai cu oameni ineteligenți nu cu primitivi proști ca tine!

AUzi ba neam fara tara,ti-am mai spus,secuii nu sunt unguri.Si e absolut normal sa fie sate unde sa nu fie deloc romani.Se vede ca nu te duce mintea nici cat o musca.Pai oare cand ati venit voi dupa anii 700DH,oare nu ati infiintat sate noi,nu v-ati asezat in locuri unde nu exista nimic?Ca doar nu v-ati dus toti sa locuiti in orase.Asa au luat nastere sate noi,populate,evident de migratorii cu cortul,ca voi si secuii(repet,nu una si aceeasi natie-daca doresti lamuriri,citeste comentariile in care s-a explicat foarte clar ce sunteti voi si ce sunt secuii).Adica neavand alt loc unde sa stati,v-ati intins cortul undeva pe camp,cateva familii,la inceput.In timp s-au nascut alti bozgori din kktul tinut de bozgoroaice 9 luni in ele si s-au marit acele asezari,devenite localitati.Dar cum nu erau romani acolo,logic ca nu se gasesc nici in cimitire,sau pe unde mai grohai tu ca un jeg,pe acolo.Gandeste bozgore si nu-ti mai scrie frustrarile ca sunteti ca tiganii,veniti cu corturile oricum.SPui ca nu am lasat nimic in urma?Pai bai bozgor imputit,dar oare de ce DACII ce nu au fost nicicand colonizati de romani se gasesc in nordul extrem al ROmaiei?Maramuresul,adica.Ca aia sunt asa numitii DACII LIBERI.SI ai uitat ca e plina Transivania cu vestigii dace?De la Sarmisegetusa(amandoua) nu doar Ulpia Traiana si pana in centrul Clujului,oras construit de Daci,dupa cum ti-am mai aratat(nu o spunem noi,sunt cronicarii straini care te contrazic cu nobilul tau demn de mila.NAPUCA era denumirea lui daca.Mai citeste bozgor venit cu cortul si sa nu uiti ca oricum ar fi,noi traim in tara noastra,ca avem asa ceva,voi........ca tiganii,migratori,cu corturile.

EU
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 20:23

De la: gbispas, la data 2010-10-12 20:05:35
De la: profesor2010, la data 2010-10-12 15:43:54Da,ba,ultimii sa fim din lume.Dar tot o sa va fim superiori ca noi avem ceva ce voi nu o sa aveti niciodata.O TARA.

AUzi ba neam fara tara,ti-am mai spus,secuii nu sunt unguri.Si e absolut normal sa fie sate unde sa nu fie deloc romani.Se vede ca nu te duce mintea nici cat o musca.Pai oare cand ati venit voi dupa anii 700DH,oare nu ati infiintat sate noi,nu v-ati asezat in locuri unde nu exista nimic?Ca doar nu v-ati dus toti sa locuiti in orase.Asa au luat nastere sate noi,populate,evident de migratorii cu cortul,ca voi si secuii(repet,nu una si aceeasi natie-daca doresti lamuriri,citeste comentariile in care s-a explicat foarte clar ce sunteti voi si ce sunt secuii).Adica neavand alt loc unde sa stati,v-ati intins cortul undeva pe camp,cateva familii,la inceput.In timp s-au nascut alti bozgori din kktul tinut de bozgoroaice 9 luni in ele si s-au marit acele asezari,devenite localitati.Dar cum nu erau romani acolo,logic ca nu se gasesc nici in cimitire,sau pe unde mai grohai tu ca un jeg,pe acolo.Gandeste bozgore si nu-ti mai scrie frustrarile ca sunteti ca tiganii,veniti cu corturile oricum.SPui ca nu am lasat nimic in urma?Pai bai bozgor imputit,dar oare de ce DACII ce nu au fost nicicand colonizati de romani se gasesc in nordul extrem al ROmaiei?Maramuresul,adica.Ca aia sunt asa numitii DACII LIBERI.SI ai uitat ca e plina Transivania cu vestigii dace?De la Sarmisegetusa(amandoua) nu doar Ulpia Traiana si pana in centrul Clujului,oras construit de Daci,dupa cum ti-am mai aratat(nu o spunem noi,sunt cronicarii straini care te contrazic cu nobilul tau demn de mila.NAPUCA era denumirea lui daca.Mai citeste bozgor venit cu cortul si sa nu uiti ca oricum ar fi,noi traim in tara noastra,ca avem asa ceva,voi........ca tiganii,migratori,cu corturile.

Nu ar fi bine sa le dam o tara ? Eu propun sa le dam insula Ada Kaleh.....

Fosta membra 9am.ro

834 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 10:58

,,,�n Rom�nia PCR nu va schimba soarta PAS, demonstr�nd �nc� odat� c� �n Rom�nia comunismul este inadecvat, pentru c� majoritatea partidelor politice rom�ne�ti �l practic�. Viitorul lider comunist �i �ncepe excursul ideologic, nu explic�nd de ce e necesar comunismul � dac� este � ci dac� celelalte partide sunt de st�nga. Ori asta, fac toate partidele din Rom�nia, exist� �n func�ie de celelalte, nu pentru ele. PDL exist� ca s� extirpe PSD, iar PSD are aceea�i inten�ie cu PDL, ajuta�i de PNL �i al�ii. Doar UDMR exist� �n sine, dar el nu este partid politic ci un partid etnic, a�a c� nu �i propune s� aib� ideologie.'''

Astfel PCR se (re) na�te ca s� existe �i, el �i cel mai probabil va fi un partid na�ionalist.

profesor2010

438 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 15:52

Materiali�ti, care dezbat problema originii maghiarilor au sarcin� dificil�, mai ales �n ultimii 10 ani datorit� cunoștințele arheologenetice ce deschid cunoștințe noi pe baze științifice care se bazeaz� pe genetic�..
De acea eu v� rog s� v� armați nu numai cu puterea spiritual�, dar și cu cunoștințe �n domeniul istoriei. Așadar de c�nd suntem noi maghiarii, secuii �n bazinul Carpatic? De unde am venit? Sau suntem aici din totdeauna.? Aceste �ntreb�ri am pus istoricilor, arheologilor, și cine are posibilitatea, cunoaște limbi str�ine poate s� descopere r�spunsurile �n original �ntru -n ziar de prestigiu identificat al doilea, al treilea ziar important, de științe a lumii, care se numește Science. �n num�rul 1 noiembrie 2000, Profesorii din Statele Unite ale Americii, Italia, Polonia, Ucraina, Croa�ia, sau - Fran�a, Rom�nia ,( și ca curiozitate nici unu nu are origine Maghiar�) șaptesprezece la num�r dau publicit�ții un articol care face ordine pe acest domeniu, folosind genetic ca domeniu de cercetare, care stabilește lucruri interesante,,, �ntrebarea la care c�utau r�spunsul a fost � Dintre locuitorii Europei de ast�zi, prezenta resurselor genetic istorice a popoarelor care conviețuiesc ast�zi, folosind AND ul. Stabilirea AND � .urilor resurselor genetice str�moșești maghiare genetic, c�ți din locuitorii de ast�zi o poart�, mai pe rom�nește c�ți la sut� din poulația European� poart� AND, resurselor genetice str�moșești. de 3500-4000 de ani �naintea lui Cristos .
Mai pe rom�nește �ntrebarea ar fii- Care este populația indigen� din Europa?
Rezultatul este uimitor! Aceast� defini�ie a cromozomului Y, cromozomul masculin poate care poate fii mai bine cercetat dec�t cea feminin�,.
Deoarece cromozomul masculine, poate fi stability cu mai mare precizie, chiar din r�m�șițe se poate fi reintegrate și stability pe c�nd la cercetarea și definirea cromozomului feminine este nevoie ani mitocondrium. Dar aici aș și abandona traducerea materialului din englez� pentru c� este prea științific și av�nd �n vedere, c� modesta persoan� a mea nu este de specialitate, eu nefiind dec�t inginer auto și profesor de matematic�-fizic�, dar de liceu nu cercet�tor științific., aș putea greșii cu traducerea și �nu vreau ca vreun nebun s� sare iar de g�tul meu�.
Deci rezultatul ar fi foarte interesant, la �ntrebarea �n ce proporție poart� popoarele Europei AND resurselor genetice str�moșești.?
Pe baza cromozomul Y, oamenii de �tiin�� a echipei de cercetare a descoperit c� �ntr-o proporție de 95 la % a populației Ungariei Ciuntit�, este prezent resursele genetice str�moșești. Cea ce �nseamn� c� 95% din populația maghiar� poart� AND cu resurse genetice str�moșești al Europei. Na ar se pune �ntrebarea cum st�m cu celelalte popoare din Europa. Cercet�rile au scos la iveal� c� dup� maghiar purt�torii resurselor genetice str�moșești cei mai mari sunt polonezi, urmați de croații și de ucraineni cu 50-60% a populației, și celelalte popoare nici radicali din acestea nu reprezint�. Asta d� r�spuns la multe �ntreb�ri care au fost puse, postate pe forum�și �nc� cu mult� r�utate�nevorbind de dicționarul primitiv folosit�Adev�rul c� din genele asiatice nu sunt prezenți de c�t 5 la sut�. Cea ce automat d� r�spuns , șoferașului � c� cea ce se spune in literatura de specialitate istorice a rom�niei, idilizat, aranjat, se spune c� Arpad a venit pe aceste meleaguri cu 150-200 de mii de maghiari�.Ori creșterea numeric� nu este prea de �nțeles�dar se pare c� Arpad s-a re�ntors pe locurile natale, ce ar explica și faptul ADN �rilor. Deci la un moment istoric ei au plecat și s-au re�ntors. Dar dac� nici asta nu ajunge la copii șovin, naționaliști atunci v� rog c�utați pe Google , un om de științ� pe numele de Michelangelo Naddeo, un profesor arheolog care tr�iește și azi , care a f�cut cercet�ri aprofundate nu numai arhelogice dar și de cultur� scieri, limbi, av�nd foarte multe apariții de c�rți, s-a ocupat de altfel și de limba rom�n�Dar �n cartea care poart� titlul Magyars�are back home , susține c� stabilirea maghiarilor a fost de fapt re�ntoarcerea lor. Merit� citit cartea care descrie profesorul c� �nainte de Cristos cu 5000 de ani �n bazinul Carpatic a existat o cultur� maghiar�, cu societate maternal�, și se pricepea bine la cultivarea meseriei manufacturar�. Acest Michelangelo Naddeo urm�rește, și ne prezint� toate cercet�rile științifice pe acest domeniu ,f�cut de savanți din �ntreaga lume, arheologic,, și lingvistic și urm�rește cum cultura maghiar� s-a �ntins �n �ntregul bazin Carpatin., cum au plecat �n Asia și cum s-au re�ntors. Dar dac� nici asta nu-ți ajunge șoferașule pune m�nuța și citește ceva literatur� de la ARIANI sau Heribert Illig. Nici unul nu poate fii b�nuit c� sunt maghiari� Iar cu cortul de care pomenești o s� fac timp s�-ți prezint și m�iestria și știința secuiasc� �n cea ce privește casele de piatr� sau din lemn, nu din c�rpici�.

Pagini: << 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ungurii cer autonomie la ONU! Sa le-o dam ...?
Mergi la: