back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ungurii cer autonomie la onu! sa le-o dam ...?

Pagini: << 24 25 26 27 28 29 30 31 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

173 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 08:49

De la: vaneamarin, la data 2010-10-31 07:40:42
De la: profesor2010, la data 2010-10-30 21:43:06
Este clar c� Ungurii �n istoria lor zbuciumat�, niciodat� nu au abandonat, nu au v�ndut pe nimeni�sunt parteneri fideli, nu ca�.turiștii noștri din parlamentul Rom�nie. Așa c� intradev�r nu trebuie s� v� mirați c� maghiarime și la alegerile urm�toare, vor vota cu Uniunea. Știu c� pentru oameni cu capul redus numai la naționalism șovin gen wil, tycu, gbispas, nastasemihail, vaneamarin, teparul nu le duce capul c� pentru maghiarime din Ardeal exist� �n ideal AUtonomia Ținutului Secuiresc.

Parteneri fideli CUI domnule profesor ?Parteneri fideli ai oricui este la putere nu-i asa ? Nu-mi dadeam seama ca asta este un lucru demn de admirat...Mie imi pare ca un partid ca UDMRul, care pana acum cativa ani era scuipat de PDL si acuzat de toate relele din lume, iar acum este fidel acelui partid stergandu-si flegmele de pe fata, cam merita dispret. Daca printr-un absurd ar ajunge UDMRul la guvernare cu PRMul, v-ar bucura fidelitatea lor fata de Vadim? Mai mult,nivelul de trai al etnicilor maghiari este in prabusire, la fel ca cel al romanilor, asa ca nu inteleg de ce dracu' ar trebui sa admire cineva fidelitatea UDMRului ?Fidelitatea fata de un dezastru economic....Trebuia admirata fidelitatea pentru ciolan domnule profesor, sau fidelitatea pentru niste principii si respectarea unor promisiuni ?Cumva UDMRul promitea alegatorilor sai saracie inainte de alegeri ?

Domnule profesor,UDMRul de fapt isi vede de interesele personale ale conducerii sale, acesta fiind si motivul pentru care a fost tarat intr-o alianta dezastruasa cu PDLul ,alianta din care nu stiu cum sa mai scoata camasa.Daca parasesc alianta se distruge mitul fidelitatii lor,daca raman in aceasta alianta castiga dispretul atat al romanilor cat si al ungurilor.De votat ii vor vota multi etnici maghiari, dar ii vor vota doar din cauza ca ungurii au ajuns un fel de robotei care au FSNul lor de care nu se pot desparti.

Sigur ca exista un ideal al maghiarimii in autonomia Tiutului Secuiesc.A obtinut UDMRul aceasta autonomie sau este obligatoriu ca cetatenii maghiari sa fie tampiti si sa creada mereu ca UDMRul o va obtine? Pana una alta le-a obtinut saracie ,lipsa de democratie ,lipsa de demnitate .Si medicul maghiar este un incompetnt,si profesorul maghiar este un spagar ,si pensionarul maghiar este un pomanagiu etc.Cu alte cuvinte votantii UDMR sunt ca niste magari care ,inhamati la o caruta merg cuminti inainte deoarece carutasul a fost suficient de smecher sa le agate in fata un morcov frumos pe care scrie "autonomie". In rest,bice ,injuraturi si tras la caruta...

Subscriu la cele motivate de Dl. Vanea si in plus adaug ca de fapt cei din conducerea UDMR sunt tot timpul in ceata de la putere pentru a-si intregi si a-si pastra averile! Cine iese din front li se deschid dosare.. Nevinovatii etniei maghiare nu sunt mai breji ca romanii care l-au votat a doua oara pe Basescu si acum cauta sa se justifice.

Raporteaza abuz de limbaj
Nimic nu e mai frumos ca visul! Samuel.
Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 09:48

De la: vaneamarin, la data 2010-11-01 08:07:11
De la: Tycuu, la data 2010-10-31 15:13:22
De la: profesor2010, la data 2010-10-31 12:23:59~~Stiti domnule ,este ca si cum ati lauda o prostituata care trece de la unul la altul,ca de fapt a fost fidela fiecarui partener si ca nu a parasit niciodata un partener pana... nu s-a terminat partida de sex. .Asta este fidelitatea UDMRului in politica romaneasca~~~

Exact cum imi inchipuiam....asta este nivelul tau de cunostinta....un grad de culrtura si inteligenta care se aproie de Minus infinit...nici ca am ce discuta cu unu ca asta...dar ar treebui sa-l educ asa ca...,

Domnule profesor , matale faci etnia maghiara de ras bre, esti un renegat al etniei maghiare , ia-l pe infectul de Tokes si mergeti pe la piramide sa nu se mai auda de asa specimene !!!

O sa ma razbun domnule Ticu ! .Pai domnu' profesor ma jigneste, iar dumnevoastra il trimiteti ca recompensa in excursie ,in croaziera pe Nil ?....

Dom' profesor ,aveti o excursie de 15 zile in India -Nepal(cu toate optionalele platite) daca ii spuneti de la obraz cateva chestii "de dulce " domnului Ticu . .

Da, domnu VM, dar m-am gandit ca pe Nil mai sunt si crocodili, mai sunt triburi de canibali pana la nisipurile Saharei , iar acolo la nisipuri au teritoriu destul sa faca autonomie,

Tycu
Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 09:53

De la: Ingrid, la data 2010-11-01 08:10:56 Asaaa... daca se fac excursii ma inscriu si eu...

Domnu' Tycu, sunt foarte rea, bre!

lasa bre , matale stai aici,acolo arabii sunt foarte rai , m-am gandit ca poate ii va lua arabii in caravana si se vor pierde prin oazele de acolo !!!!

Tycu
profesor2010

438 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 14:19

Cu cat regula e mai stricta, cu atat capul care a conceput-o e mai prost ....Dar subsemnatul, am �nv�țat, p�n� la aceast� v�rsta , c�- nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e prost....

sunt un tip timid,nu vrei s� m� cunoști,fromoaso! Au �ncercat toate nevestele mele dar....
gbispas

688 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 16:13

De la: profesor2010, la data 2010-11-01 14:19:15Cu cat regula e mai stricta, cu atat capul care a conceput-o e mai prost ....Dar subsemnatul, am �nv�țat, p�n� la aceast� v�rsta , c�- nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e prost....

Acum inteleg de ce esti tu imposibil de convins.Merci!

EU
Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 11:30

De la: gbispas, la data 2010-11-01 16:13:11
De la: profesor2010, la data 2010-11-01 14:19:15Cu cat regula e mai stricta, cu atat capul care a conceput-o e mai prost ....Dar subsemnatul, am �nv�țat, p�n� la aceast� v�rsta , c�- nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e prost....

Acum inteleg de ce esti tu imposibil de convins.Merci!

Tycu
Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 11:39

Domn'profesor 2010 eu nu inteleg un lucru la matale bre , de ce esti impotriva regimului Basescu, Boc si bine faci, dar in schimb lauzi pe UDMR si secui care ei sunt adeptii lui Basescu , Boc si PDL-ului ! ...???

Tycu
profesor2010

438 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 23:29

Vezi cat esti de prost , mai omule_? Nici asta nu intelegi , ce nu ti-am spus niciodata...unde ai citit, imbecil, prost cretin comunist ca am sctis asta... ca sunt deacord cu facptul ca UDMR este la guvernare? Sau tu fabulez, si vrei sa ma transform in dobitociile matalei? Nu tat stazi voi inprostia voastra, , cand chiar ieri suveraniatea statului vostru s-a dus pe apa sambetei... dar voi tot cu nationalismul sovin mergeti mai departe... pana nu mai aveti nici tara nici trai ...Dar stati acsa la Calculatror....atacand pe cei care vor sa va deschide ochi, prostimii.....

sunt un tip timid,nu vrei s� m� cunoști,fromoaso! Au �ncercat toate nevestele mele dar....
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 23:55

Pai eu cred ca am putea sa le concesionam o autonomie...ca oricum nu vor intelege....ei nu au reusit sa invete limba romana intr-o mie de ani...Pana vor invata autonomia mai trec vreo 2000 de ani....In ritmul in care se inmultesc si avand in vedere speranta de viata si imigrarea ....cred ca vor mai fi atunci doar liderii UDMR...in viata , prin covasna si harghita....

Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 3 Noiembrie 2010, ora 11:05

De la: profesor2010, la data 2010-11-02 23:29:07Vezi cat esti de prost , mai omule_? Nici asta nu intelegi , ce nu ti-am spus niciodata...unde ai citit, imbecil, prost cretin comunist ca am sctis asta... ca sunt deacord cu facptul ca UDMR este la guvernare? Sau tu fabulez, si vrei sa ma transform in dobitociile matalei? Nu tat stazi voi inprostia voastra, , cand chiar ieri suveraniatea statului vostru s-a dus pe apa sambetei... dar voi tot cu nationalismul sovin mergeti mai departe... pana nu mai aveti nici tara nici trai ...Dar stati acsa la Calculatror....atacand pe cei care vor sa va deschide ochi, prostimii.....

E greu de inteles cuvinte romanesti, domn profesor 2010 nationalism, sovinism si comunist sunt lucruri total opuse, eu sunt natioanalist iar sovinisti sunt UDMR cu infectul de Tokes.Eu nu m-am referit la faptul ca UDMR e la guvernare , ci la faptul ca au avut ocazia sa schimbe prin votul lor soarta distrusa a tarii , ca nici la etnia maghiara nu s-au gandit cel putin si sunt multi maghiari domn profesor care au pensii si salarii taiate si au saracit si matale spui aici ca merita sa mai votezi cu ei ca au promis autonomie. ! Pai merita ? Asa e , tara a saracit dar noi ce sa facem cand chiar UDMR -ul au fost tot cu ei !!!!!!

Tycu
Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 3 Noiembrie 2010, ora 11:10

De la: _KARPOV, la data 2010-11-02 23:55:23

Pai eu cred ca am putea sa le concesionam o autonomie...ca oricum nu vor intelege....ei nu au reusit sa invete limba romana intr-o mie de ani...Pana vor invata autonomia mai trec vreo 2000 de ani....In ritmul in care se inmultesc si avand in vedere speranta de viata si imigrarea ....cred ca vor mai fi atunci doar liderii UDMR...in viata , prin covasna si harghita....

Asa este , nu au reusit sa invete romaneste si stii de ce ? pentru ca ne urasc domn Karpov, ei prin autonomie viseaza la "cai verzi pe pereti " si sa speram ca atunci nici liderii lor sa nu mai fie pe aici !!!!

Tycu
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 3 Noiembrie 2010, ora 13:29

De la: Tycuu, la data 2010-11-03 11:10:52

Asa este , nu au reusit sa invete romaneste si stii de ce ? pentru ca ne urasc domn Karpov, ei prin autonomie viseaza la "cai verzi pe pereti " si sa speram ca atunci nici liderii lor sa nu mai fie pe aici !!!!

Pana la urma ,le-o dam?

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 4 Noiembrie 2010, ora 01:03

De la: Tramp, la data 2010-11-03 13:29:02

Pana la urma ,le-o dam?

O cam vor....

Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 4 Noiembrie 2010, ora 01:05

otomanie da!

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 5 Noiembrie 2010, ora 00:43

De la: nastasemihail, la data 2010-08-17 16:28:36Sa se faca asa mincinosul

Nea Mihaita n-au mai dat drumu la caldura? dardaiti de frig?,sunt nesimtiti daca va tin in frig.

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 5 Noiembrie 2010, ora 00:46

De la: Tramp, la data 2010-11-03 13:29:02

Pana la urma ,le-o dam?

Le-o dam ca-n 1919,ii facem pilaf la ei in Buda si-n pesta,

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 5 Noiembrie 2010, ora 00:55

De la: Will, la data 2010-10-29 17:08:25CIND VOI AJUNGE PRESEDINTE, VREAU TOT INAPOI!

, , Merita
bozgorii

Fosta membra 9am.ro

173 mesaje

Postat pe: 5 Noiembrie 2010, ora 12:32

Ai drepatate! Prostesc propriul neam ca sa ramana la putere pentru ca niciodata nu vor avea autonomie.Logica nu prinde in calcul ce vor si cu "se poate"! Dar ar mai face parte din vreun guvern daca nu ar spaimanta prostimea politica? Astia isi zic ca vor astfel sa-i tina in frau dar ii lasa sa zburde si sa pasca bogatiile tarii !

Fosta membra 9am.ro

173 mesaje

Postat pe: 5 Noiembrie 2010, ora 12:43

De la: profesor2010, la data 2010-11-02 23:29:07Vezi cat esti de prost , mai omule_? Nici asta nu intelegi , ce nu ti-am spus niciodata...unde ai citit, imbecil, prost cretin comunist ca am sctis asta... ca sunt deacord cu facptul ca UDMR este la guvernare? Sau tu fabulez, si vrei sa ma transform in dobitociile matalei? Nu tat stazi voi inprostia voastra, , cand chiar ieri suveraniatea statului vostru s-a dus pe apa sambetei... dar voi tot cu nationalismul sovin mergeti mai departe... pana nu mai aveti nici tara nici trai ...Dar stati acsa la Calculatror....atacand pe cei care vor sa va deschide ochi, prostimii.....

Ce am inteles din divagatiile fara noima sunt doar doua lucruri: stii al naibii de bine sa insulti si al doilea: Ca noi deocamdata mai avem tara dar care nu e si a ta!
O sa-ti inchin ceva:
- As vrea sa m-odihnesc pe linistea ta Patrie!
- Mai ai rabdare, inca nu e timpul!
Si privind la ceasul istoriei sale, Patria
Ar vrea sa-si depene povestea
Dar de teama ca povestile adorm constiintele
Ma zgaltaie putin si-mi face-apoi cu ochiul:
- Mai uita-te in jur si vezi cine ma calca,
Simt o durere ce ma-ngheata
Ca pe muribund bisturiul
Cand fara de rabdare s-a-nceput disectia!
- Doamne, Patrie! Esti chiar asa bolnava?
- Nu! Eu nu! Doar cei ce se cred doctori!

O zi buna!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 5 Noiembrie 2010, ora 13:12

De la: 9am243147, la data 2010-11-05 12:43:43

Ce am inteles din divagatiile fara noima sunt doar doua lucruri: stii al naibii de bine sa insulti si al doilea: Ca noi deocamdata mai avem tara dar care nu e si a ta!
O sa-ti inchin ceva:
- As vrea sa m-odihnesc pe linistea ta Patrie!
- Mai ai rabdare, inca nu e timpul!
Si privind la ceasul istoriei sale, Patria
Ar vrea sa-si depene povestea
Dar de teama ca povestile adorm constiintele
Ma zgaltaie putin si-mi face-apoi cu ochiul:
- Mai uita-te in jur si vezi cine ma calca,
Simt o durere ce ma-ngheata
Ca pe muribund bisturiul
Cand fara de rabdare s-a-nceput disectia!
- Doamne, Patrie! Esti chiar asa bolnava?
- Nu! Eu nu! Doar cei ce se cred doctori!

O zi buna!

Profesorul 2010 merge numai calare........................Si ca sa nu-l bata soarele-n ochi ,poarta ocheleri de cal

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 5 Noiembrie 2010, ora 18:40

Oameni astia tot viseaza ca vor mai fi vreodata un imperiu.....//
Trezitiva unguri /ati ajuns saraci ca si noi iar imperiul vostru a apus demult din cauza unor politicieni lipsiti de caracter ca si ai nostri/
Doamne aparai pe cei saraci cu duhul/

Fosta membra 9am.ro

173 mesaje

Postat pe: 5 Noiembrie 2010, ora 21:51

De la: 9am104796, la data 2010-11-05 18:40:08Oameni astia tot viseaza ca vor mai fi vreodata un imperiu.....//
Trezitiva unguri /ati ajuns saraci ca si noi iar imperiul vostru a apus demult din cauza unor politicieni lipsiti de caracter ca si ai nostri/
Doamne aparai pe cei saraci cu duhul/

Ei nu se pot trezi pentru ca dorm si mor in picioare!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 6 Noiembrie 2010, ora 08:33

Domnule Tycu,spuneti dom'le cinstit,Profesorul asta este de la PRM ?! L-ati angajat dumneavoastra sau Noua Dreapta ?! Va intreb deoarece cu limbajul pe care il foloseste, practic ii face si pe cei mai echilibrati si mai pasnici oameni sa aiba sentimente antimaghiare si sa se apropie de alde PRM sau de Noua Dreapta...

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Noiembrie 2010, ora 11:04

De la: vaneamarin, la data 2010-11-01 08:29:57
De la: Ingrid, la data 2010-11-01 08:10:56 Asaaa... daca se fac excursii ma inscriu si eu...

Domnu' Tycu, sunt foarte rea, bre!

Tu habar nu ai sa injuri Ingrid .Pentru "injuraturile" tale nu-ti va da nimeni mai mult de o excursie pana la Muzeul Satului (si iti platesti biletul de intrare si transportul pana acolo din banii tai )

Cine nu injura ajunge priiiimuuuul

www.9am.ro/comunitate/Ingrid/poze/show/14/16091/prin-Muzeul-Satu...

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
july

563 mesaje
Postat pe: 6 Noiembrie 2010, ora 11:42

Ne �gy...szeresd ki az ellens�gedb�l a rosszat'...t�bbet �r�nk vele.

9am243464

9 mesaje
Postat pe: 6 Noiembrie 2010, ora 21:39

De la: ktn91land, la data 2010-08-12 13:37:44Autonomia asta poate insemna mai multe lucruri ... poate interzicerea unor drepturi pentru cetatenii romani, poate niste venituri mai mari pentru Romania ? Nu stiu, intreb si eu?

In multe dintre tarile civilizate exista zone cu autonomie (ex. in Spania) sau chiar state in stat (ex. in Italia).

Noi ne zbarlim doar cand auzim termenul de "autonomie". Ar putea fi de folos in vreun fel pentru Romania ca o zona (ex. Covasna si Harghita) sa se administreze singura?

AFRODISIACE,Viagra Power, Cialis, Viager Max si alte pastile pentru potenta cu timp mare de actiune (24-168 ore) si impotriva ejacularii precoce. La 10 pastile cumparate primiti 2 gratuit. Neg. cantitati mai mari. 05 Nov 22:54
0735.754.562 0735.754.562 Pret 15L

Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 6 Noiembrie 2010, ora 22:47

De la: vaneamarin, la data 2010-11-06 08:33:41

Domnule Tycu,spuneti dom'le cinstit,Profesorul asta este de la PRM ?! L-ati angajat dumneavoastra sau Noua Dreapta ?! Va intreb deoarece cu limbajul pe care il foloseste, practic ii face si pe cei mai echilibrati si mai pasnici oameni sa aiba sentimente antimaghiare si sa se apropie de alde PRM sau de Noua Dreapta...

Domnu VM, PRM -ul cat si Noua Dreapta sunt organizatii foarte serioase unde intra numai elita patriotica , asa ca domn ' profesor ramane pe dinafara !! Eu nu-l inteleg pe profesor la ce comenteaza ca d-lui nu are nimic comun cu Romania cu romanii. e un strain de alta nationalitate plecat definitiv din tara , asa ca .. ! poate sa zica ceva cum e domnita Juli sau altii care sunt aici, dar nu o persoana care nu mai are legatura cu tara !! Poate sa-l primeasca Liberalii daca vor !!

Tycu
Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 6 Noiembrie 2010, ora 22:59

De la: july, la data 2010-11-06 11:42:42

J�lius hercegn� a k�pen azok a gyerekek, majd a di�kok? �s k�l�nb�ztetni a k�p mell�, �s azok gy�ny�r� tan�r, Uram j�lius?

Tycu
july

563 mesaje
Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 07:49

De la: Tycuu, la data 2010-11-06 22:59:47
De la: july, la data 2010-11-06 11:42:42

J�lius hercegn� a k�pen azok a gyerekek, majd a di�kok? �s k�l�nb�ztetni a k�p mell�, �s azok gy�ny�r� tan�r, Uram j�lius?

Tycu, stii ungureste?...Da, sunt elevii mei (doar cinci, pt ca e scoala speciala!)

Fosta membra 9am.ro

173 mesaje

Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 09:05

De la: Tycuu, la data 2010-11-06 22:47:58
De la: vaneamarin, la data 2010-11-06 08:33:41

Domnu VM, PRM -ul cat si Noua Dreapta sunt organizatii foarte serioase unde intra numai elita patriotica , asa ca domn ' profesor ramane pe dinafara !! Eu nu-l inteleg pe profesor la ce comenteaza ca d-lui nu are nimic comun cu Romania cu romanii. e un strain de alta nationalitate plecat definitiv din tara , asa ca .. ! poate sa zica ceva cum e domnita Juli sau altii care sunt aici, dar nu o persoana care nu mai are legatura cu tara !! Poate sa-l primeasca Liberalii daca vor !!

De ce sa-l primeasca Liberalii? Liberalii au aruncat din partid pe falsii patrioti, pe unii turnatori si inca mai fac curatenie. Profesorul se refuleaza pentru ca nu recunoaste ca ii este dor de tara!

Pagini: << 24 25 26 27 28 29 30 31 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ungurii cer autonomie la ONU! Sa le-o dam ...?
Mergi la: