Info
x
Ungurii cer autonomie la onu! sa le-o dam ...?
|
Fosta membra 9am.ro 568 mesaje Membru din: 29/06/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 August 2010, ora 15:45
De la: gbispas, la data 2010-08-25 17:01:14Iar pe dumneata gabore,te las pe mai tarziu,nu am timp acum sa-ti raspund aberatiilor scrise,dar promit ca pe seara sau maine,nu o sa-mi refuz placerea de a-ti raspunde.Dealtfel,cu acest inceput consider ca ti-am raspuns la ceea ce noi romanii numim singularul pronumelui personal de politete si pe care voi bozgorii nu il cunoasteti.Dar va luati de el,ca sa nu faceti ceva folositor. Pentru ca citesc tot ce se scrie aici, as vrea sa reveniti la partea de text: "De altfel, cu acest inceput consider ca ti-am raspuns ca noi romanii numim SINGULARUL PRONUMELUI PERSONAL DE POLITETE si pe....." daca va referiti gramatical (morfologic) pronumele de politete este la persoana a doua si a treia: Dumneavoastra, Dumnealui, Dumneaei si Dumnealor. Mai e o forma de pronume pe care multi il considera a fi de politete dar nu e asa: dansul, dansa, dansul, dansele, dansii. Eu am intrebat serios pentru ca de multe ori prin acest tip de relatii scrise aflu multe lucruri. Daca a fost doar o metafora introdusa in text, scuze! (Sunt moldoveanca - pentru a nu crede ca din cauza etniei nu inteleg!) Raporteaza abuz de limbaj
nimic nu e imposibil pana nu devine imposibil! Galina
|
|
anca_relu_upcmail_ro 477 mesaje Membru din: 18/12/2009 |
Postat pe: 26 August 2010, ora 19:16
De la: ktn91land, la data 2010-08-12 13:37:44Autonomia asta poate insemna mai multe lucruri ... poate interzicerea unor drepturi pentru cetatenii romani, poate niste venituri mai mari pentru Romania ? Nu stiu, intreb si eu? Care unguri cer autonomia??? Intamplator am discutat cu ingineri unguri din tara care au recunoscut ca aici s-au nascut aici au invata....aici sunt ...unguri de origine cu cetatenie romana.... ...In Ungaria ...sunt doar cetateni romani ...cu mana intinsa la unguri... Cetateni din Ungaria plecati din Romania ...cu acte ...cu origine maghiara ...priviti ca cersetori... Cine cere autonomia??? Laslo Tokes care a declansat ...revolutia din Timisoara... Nu credeti ca ar trebui sa plateasca pentru...mortii din Timisoara??? ROMANIA MARE se extindea mult mai mult...si acum??? acceptam cererea unui tradator ...LASLO TOKES???
Raporteaza abuz de limbaj |
|
gbispas 688 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 August 2010, ora 22:52
De la: dor_de_dor, la data 2010-08-26 15:45:12De la: gbispas, la data 2010-08-25 17:01:14Iar pe dumneata gabore,te las pe mai tarziu,nu am timp acum sa-ti raspund aberatiilor scrise,dar promit ca pe seara sau maine,nu o sa-mi refuz placerea de a-ti raspunde.Dealtfel,cu acest inceput consider ca ti-am raspuns la ceea ce noi romanii numim singularul pronumelui personal de politete si pe care voi bozgorii nu il cunoasteti.Dar va luati de el,ca sa nu faceti ceva folositor. Doamna din Moldova,poate la dumneavoastra in manualul de gramatica nu se foloseste si DUMNEATA(pronume personal de politete,singular,persoana a doua),dar in gramatica limbii romane aceasta este forma la singular a lui Dumneavoastra.Dumneavoastra care are la randul lui forme si pentru singular dar si pt plural.Mai cititi.Tocmai d-aia am spus ca bozgorul ala incult afirma total eronat,ca in tot ceea ce scrie,ca nu as fi folosit pronumele personal de politete.Era suparat incultul ca am folosit forme gen: :"ai fost","ai facut",........Normal ,pentru ca se subantelegea din context ca folosisem pronumele de politete,si nu puteam sa spun "Dumneata ATI FACUT" sau "Dumneata ATI DRES".Era normal si mai ales corect d.p.d.v. gramatical sa scriu asa cum am scris.Nu ar fi rau sa te iei de mana cu bozgorul respectiv si sa mai cititi.Si spun asta fara sa vreau sa fiu rau.Era bine daca faceai asta inainte de a te face de ras cu ce ai scris.DUMNEATA.Dar si Dumnealui.Sper ca stii la cine ma refer.Daca nu,el tot bozgor prost ramane. Raporteaza abuz de limbaj
EU
|
|
Postat pe: 26 August 2010, ora 23:13
De la: gbispas, la data 2010-08-26 22:52:14De la: dor_de_dor, la data 2010-08-26 15:45:12De la: gbispas, la data 2010-08-25 17:01:14Iar pe dumneata gabore,te las pe mai tarziu,nu am timp acum sa-ti raspund aberatiilor scrise,dar promit ca pe seara sau maine,nu o sa-mi refuz placerea de a-ti raspunde.Dealtfel,cu acest inceput consider ca ti-am raspuns la ceea ce noi romanii numim singularul pronumelui personal de politete si pe care voi bozgorii nu il cunoasteti.Dar va luati de el,ca sa nu faceti ceva folositor. Domnule Ispas, eu am intrebat nu ca sa va lezez caracterul ci doar pentru faptul ca citind ceea ce ati scris nu intelesesem si atat. Daca am dat exemplele de pronume de politete am facut-o numai sa va ajut sa intelegeti ce am dorit eu sa aflu. Cat priveste cu "facutul rusinii" mele o sa copii pe o pagina Word din gramatica si apoi sa v-o transmit referitor la pronumele de politete si la pronumele personal in care se arata ca el sau dansul sunt forme normale. La fel cu ea sau dansa, ele sau dansele si asa mai departe. Numai Dumneavoastra, Dumneaei, Dumnealui, Dumnealor si Domniile voastre si Domniile lor sunt pronume de politete. Cu tot respectul ce vi-l port, va sfatuiesc ca pe viitor, cand ne vom mai intersecta in discutii s-o facem politicos fara epitete gratuite. Va urez numai bine! Cat priveste pe bozgor, daca ati fi vrut sa folositi in adevar pronume de politete ati fi putut scrie:" Dumneavoastra ati facut!" Asta ar fi in paranteza. Eu de regula cu foarte multi colegi de forum folosesc pronumele simplu si cu respect le cer acelas mod de exprimare, dar atunci cand cineva imi vorbeste cu politete raspund in acelasi mod.
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 26 August 2010, ora 23:21
De la: Will, la data 2010-08-12 19:29:50sinteti orbi? nu vedeti ca vor Transilvania? Vedem destul de bine ......dar nu noi vom hotara asa ceva ............
GINA
|
|
Postat pe: 27 August 2010, ora 00:05
De la: dor_de_dor, la data 2010-08-26 23:13:16De la: gbispas, la data 2010-08-26 22:52:14De la: dor_de_dor, la data 2010-08-26 15:45:12De la: gbispas, la data 2010-08-25 17:01:14Iar pe dumneata gabore,te las pe mai tarziu,nu am timp acum sa-ti raspund aberatiilor scrise,dar promit ca pe seara sau maine,nu o sa-mi refuz placerea de a-ti raspunde.Dealtfel,cu acest inceput consider ca ti-am raspuns la ceea ce noi romanii numim singularul pronumelui personal de politete si pe care voi bozgorii nu il cunoasteti.Dar va luati de el,ca sa nu faceti ceva folositor. Doamna,doar din respect pentru varsta ce o ai(DUMNEATA,ca sa nu se spuna ca nu am folosit pronumele de politete)nu o sa mai intru in detalii.Sugerez doar sa cauti(tot DUMNEATA) macar in DEX-ul on-line,aici pe internet, la "DUMNEATA" si sa vezi ce apare.Daca cineva foloseste forma cu DUMNEAVOASTRA,in nici un caz nu ma poate obliga pe mine sa folosesc aceeasi forma,atata timp cat este mai mult decat foarte corect d.p.d.v. gramatical ceea ce spun si mai ales foarte politicos.Faptul ca acel cineva nu cunoaste toate formele pronumelui personal de politete nu ma obliga pe mine sau pe altcineva sa ne limitam doar la ce stie acel cineva.Nu e vina mea ca am citit mai bine ori am inteles mai mult din cartea de gramatica.Ii pot doar recomanda sa faca la fel. Iar DUMNEATA faci o mare omisiune.Omiti din lista pronumelor personale de politete pe unul pe care orice copil de calasa a treia-a patra(cam atunci cred ca se invata,mai nou,nu pot sa spun ca stiu sigur) il stie,negresit.Acest : DUMNEATA.Repet,exista DEX-ul on-line,se poate verifica foarte simplu.SI astept parerea dumitale(tot pronume de politete,singular)dupa ce consulti ce te-am rugat.
EU
|
|
Postat pe: 27 August 2010, ora 07:45
De la: gbispas, la data 2010-08-27 00:05:25De la: dor_de_dor, la data 2010-08-26 23:13:16De la: gbispas, la data 2010-08-26 22:52:14De la: dor_de_dor, la data 2010-08-26 15:45:12De la: gbispas, la data 2010-08-25 17:01:14Iar pe dumneata gabore,te las pe mai tarziu,nu am timp acum sa-ti raspund aberatiilor scrise,dar promit ca pe seara sau maine,nu o sa-mi refuz placerea de a-ti raspunde.Dealtfel,cu acest inceput consider ca ti-am raspuns la ceea ce noi romanii numim singularul pronumelui personal de politete si pe care voi bozgorii nu il cunoasteti.Dar va luati de el,ca sa nu faceti ceva folositor. Buna-dimineata! Am citit intr-un topic: "Hai sa mai si radem....." un banc si il redau aproximativ: Judecatorul asculta partea vatamata si apoi ii zice: Ai dreptate! Asculta si pe inculpat si ii zice: Ai dreptate! Se scoala un martor din sala si striga: Nu se poate sa aiba amandoi dreptate! la care judecatorul: Si tu ai dreptate! Acum sa trecem la lucruri serioase. Nu ma simt in nici un fel deranjata ca discutam niste probleme pentru a elucida ceva. In acest context nu intra nici respectul varstei si nici invectivele. Sa revin la tema noastra: daca citesti ultimul text in care vorbesc de pronume personal, nu am scris ca Dumneata nu ar fi pronume de politete ci doar dansul, dansa, dansii, dansele la nominativ, (acum completez cu toate pronumele normale copiate direct din manualul de gramatica al Limbii romane),si dansului, dansei, dansilor si danselor la cazurile dativ si genitiv. Trec la pronumele de politete: singular: dumneata, dumitale, dumneasa, dumisale. Plural: dumneavoastra, dumnealor. Ca sa nu ne mai cautam dreptatea, eu zic s-o impartim si sa mergem mai departe, nemaitinand seama de cine a avut mai multa. Daca e bine cum "zic", nu-mi mai raspunde pe aceasta tema ca voi intelege ca ai acceptat propunerea. Daca mai comentezi, nu-ti voi mai raspunde eu si iti vei atribui dreptatea numai "dumitale"! O zi minunata si o cafea dulce! (nu sunt emoticoane si nu mi-am permis sa-ti ofer asa de dimineata!
|
|
Postat pe: 27 August 2010, ora 11:10
De la: dor_de_dor, la data 2010-08-27 07:45:25De la: gbispas, la data 2010-08-27 00:05:25De la: dor_de_dor, la data 2010-08-26 23:13:16De la: gbispas, la data 2010-08-26 22:52:14De la: dor_de_dor, la data 2010-08-26 15:45:12De la: gbispas, la data 2010-08-25 17:01:14Iar pe dumneata gabore,te las pe mai tarziu,nu am timp acum sa-ti raspund aberatiilor scrise,dar promit ca pe seara sau maine,nu o sa-mi refuz placerea de a-ti raspunde.Dealtfel,cu acest inceput consider ca ti-am raspuns la ceea ce noi romanii numim singularul pronumelui personal de politete si pe care voi bozgorii nu il cunoasteti.Dar va luati de el,ca sa nu faceti ceva folositor. Nu raspund acum ca sa intram in polemica sau ca sa am ultimul cuvant ci doar sa va spun de unde se poate trage concluzia ca in ceea ca ai scris(DUMNEATA) cu titlu de exclusivitate a pronumelor pesonale de politete>Spuneai ca "Numai Dumneavoastra, Dumneaei, Dumnealui, Dumnealor si Domniile voastre si Domniile lor sunt pronume de politete. "Deduc din acel NUMAI ca nu exista si altele. Poate intentia era alta dar din ce e scris asa reiese. SI in incheiere va mai atrag atentia(amical si cu simpatie) ca forma DUMNEAVOASTRA ia forme atat la plural cat si la singular si nu doar de plural asa cum ati scris DUMNEAVOASTRA.Acum ca am si exemplificat acest lucru,chiar pe pielea dumitale,in inceheierea incheierii,multumesc frumos pentru cafea si bere,dar am mai spus,nu sunt consumator de asa ceva.Si mai sunt si nefumator pe deasupra,pe langa aversitatea fata de cafea si alcool.Ceea ce nu ma face pocait,insa. O ZI EXCELENTA!SI UN WEEK-END PE MASURA.
EU
|
|
|
|
|
Postat pe: 27 August 2010, ora 16:36
De la: 9am076753, la data 2010-08-26 23:21:44De la: Will, la data 2010-08-12 19:29:50sinteti orbi? nu vedeti ca vor Transilvania? Da...dar ...STEFAN CEL MARE .... a rostit candva....Moldova nu este a noastra,..nu este a stramosilor nostrii...ci a URMASILOR URMASILOR NOSTRIII... Parafrazand... ROMANIA nu este a noastra,..nu este a stramosilor nostrii,...ci a ...URMASILOR URMASILOR>URMASILOR NOSTRII... UNDE se vor naste??? daca noi astazi asteptam ca politicenii sa se lupte ...si tara sa dispara??? Sau nu mai conteaza daca un om de stiinta englez, premiat cu premiul Nobel...ne sfatuieste sa ne cumparam pamant pe alte planete,..eventual si in alte galaxii pentru ca TERRA va dispare...NU MAI CONTEAZA DE NE VOM NUMI ROMANI>MARTIENI>>LUNENI>>>PLUTONIENI>>>JUPITERIENI>>> etc
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 August 2010, ora 22:56
Infectia asta ungureasca UDMR impreuna cu puroiul maghiar Tokes ,vor sa puna talpa cismei maghiare mizerabila , peste Ardealul nostru !!Cum isi permit acesti venetici din triburi salbatice asiatice sa confunde Ardealul cu pusta lor din vest !!!! Traiasca Romania Mare, Traiasca Noua Dreapta !!!!!
Ticu
|
|
Postat pe: 27 August 2010, ora 23:09
De la: Tycu, la data 2010-08-27 22:56:21
EU
|
|
Postat pe: 27 August 2010, ora 23:10
De la: 9am178850, la data 2010-08-27 16:36:41De la: 9am076753, la data 2010-08-26 23:21:44De la: Will, la data 2010-08-12 19:29:50sinteti orbi? nu vedeti ca vor Transilvania?
EU
|
|
Postat pe: 28 August 2010, ora 13:48
De la: Tycu, la data 2010-08-27 22:56:21 Si ungurii sunt oameni intre oameni. Doar ca noi suntem de zeci de milioane de ani pe aceste taramuri...dovezi arheologice scrise,. Ungurii s-au stabilit in Ungaria de astazi la anl 2000 i.e.n de frica ciumei care i-a atacta...si atunci s-au crestinizat...au trecut la catolocism... Mai mult Matei Corvin si Iancu de Hunedoara,..voievozi romani audevenit peste noapte capeteniile lor...Mateias Corvinul si Ianos de Hunedoara....istorie furata de un popor migrator
|
july 563 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 August 2010, ora 13:54
Asa scria in cartile noastre de istorie, asa am invatat. Istoria s-a scris si rescris de atatea ori incat nu mai stim ce este adevarat si ce nu.
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 August 2010, ora 15:39
Iancu de hunedoara si Matei Corvin sint intr-adevar romini transilvaneni. Dar ce e rau ca ii asimileaza si ungurii. In afara de familiile mixte, mai avem ceva ce ne uneste. Si palinca. Si ardeiul iute....si....si....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 August 2010, ora 16:31
De la: nastasemihail, la data 2010-08-28 15:39:45Iancu de hunedoara si Matei Corvin sint intr-adevar romini transilvaneni. Dar ce e rau ca ii asimileaza si ungurii. In afara de familiile mixte, mai avem ceva ce ne uneste. Si palinca. Si ardeiul iute....si....si.... Asa e domnu NM, la fel au facut si cu ceangaii ! ei sunt romanii ardeleni fugiti in Moldova de frica asupririi si la recesamant au fost trecuti fortat ca maghiari !!
Ticu
|
|
Postat pe: 28 August 2010, ora 20:43
De la: 9am178850, la data 2010-08-28 13:48:08De la: Tycu, la data 2010-08-27 22:56:21 Cand spui tu ca au migrat ei?Acum 4000 de ani?HAHAHA!Nici macar ei nu spun asta.Istoria lor pe aceste pamanturi incepe acum 1400 de ani.De unde ai scos-o pe asta cu anul 2000 inainte de Hristos,nici tu nu stii.Prin anuii 700 d.H au migrat din Asia si unii s-au oprit pe aici(nu doar la noi dar si pe teritoriul ungariei de azi si in SLovacia,Serbia,......iar o alta parte au statonat pe teritoriul actual al Finlandei,pe care l-au ocupat.Dealtfel,daca o sa ai curiozitatea sa asculti limba maghiara si cea finlandeza o sa observi ca este cam cum suntem noi cu italienii. Raporteaza abuz de limbaj
EU
|
|
Postat pe: 31 August 2010, ora 13:03
De la: gbispas, la data 2010-08-28 20:43:56De la: 9am178850, la data 2010-08-28 13:48:08De la: Tycu, la data 2010-08-27 22:56:21 Daca istoria invatata de tine spune altceva decat am invatat eu.... au intervenit interesele politice...care au dus la niste schimbari in istorie......15 ani ...schimbari... Dar da o fuga la Budapesta...Bastionul Pescarilor.......Scrie anul 2000 inainte de hristos ...daca nu stii ce inseamna inaintea erei noastre... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 August 2010, ora 13:09
De la: nastasemihail, la data 2010-08-28 15:39:45Iancu de hunedoara si Matei Corvin sint intr-adevar romini transilvaneni. Dar ce e rau ca ii asimileaza si ungurii. In afara de familiile mixte, mai avem ceva ce ne uneste. Si palinca. Si ardeiul iute....si....si.... Asimilare....conducatori...pentru ei ...inseamna...asimilare isotrie....si ei se considera stapanii TRANSILVANIEI.... TRANSILVANIA ...a fost ..este si va fi ...o provincie din ROMANIA...nu a ..UNGARIEI... Imperiul Austro-Ungar s-a consolidat mult mai tarziu decat ....existenta Voievodatelor din ..TARA- ROMANEASCA,..MOLDOVA ...si TRANSILVANIA... Voievodate in care se vorbea limba ROMANA...nu ..Maghiara...dovezi scrise...
|
Postat pe: 31 August 2010, ora 13:12
De la: gbispas, la data 2010-08-28 20:43:56De la: 9am178850, la data 2010-08-28 13:48:08De la: Tycu, la data 2010-08-27 22:56:21 O mica vizita in BUDAPESTA....BASTIONUL PESCARILOR.....Cauta si vei gasi... O zi buna va doresc turturor...
|
Postat pe: 31 August 2010, ora 14:15
De la: 9am178850, la data 2010-08-31 13:03:24De la: gbispas, la data 2010-08-28 20:43:56De la: 9am178850, la data 2010-08-28 13:48:08De la: Tycu, la data 2010-08-27 22:56:21 Inainte de toate,INAINTEA EREI NOASTRE este o forma inventata de comunisti,ca sa poata sa scoata cuvantul HRISTOS din expresie.Asa ca au inlocuit-o cu asta.Apoi,daca aia cred pe la budapesta ca au venit acum 4000 de ani pe aici,sa si dovedeasca.Sa-mi arate si mie un singur sat,sit,.....ceva arheologic,care sa ateste prezenta lor pe aici.Vorbele,nu fac doi bani neinsotite de dovezi.Daca tii neaparat,pot sa iti fac o mica incursiune in istorie cu care sa dovedesc prezenta stramosilor mei(de dinainte de daci,can traiau inca in triburi,erau traci,geti,.....) in acele timpuri,pe aceste meleaguri.Tu poti sa faci la fel? SI mai ales,cum iti explici ca romanii au purtat razboaie doar cu dacii,in tinuturile astea,niciodata cu ungurii?Daca erati aici,de ce oare nu se razboiau cu voi.Mai mult,acolo unde nu au ajuns romanii cu colonizarea,prin Maramures,de ce se spune ca acolo au ramas DACII-LIBERI si nicidecum ungurii-liberi?Doar erati aici,nu?Faptul ca inflamati istoria cum vreti voi,nu inseamna ca puteti sa si prostiti cum ati vrea.Astept sa-mi spui pe unde ati lasat ceva asezari arheologice,voi ungurii,in Transilvania,de dinainte de marea voastra migratie din anii 700.Dar ceva concret,nu vorbe.Sa-mi spui ceva asa cum eu pot spune despre SARMISEGETUSA. Raporteaza abuz de limbaj
EU
|
|
GOLFOSOK 12 mesaje Membru din: 29/08/2010 |
Postat pe: 31 August 2010, ora 15:22
Asimilare....conducatori...pentru ei ...inseamna...asimilare isotrie....si ei se considera stapanii TRANSILVANIEI....
TRANSILVANIA ...a fost ..este si va fi ...o provincie din ROMANIA...nu a ..UNGARIEI... Imperiul Austro-Ungar s-a consolidat mult mai tarziu decat ....existenta Voievodatelor din ..TARA- ROMANEASCA,..MOLDOVA ...si TRANSILVANIA... Voievodate in care se vorbea limba ROMANA...nu ..Maghiara...dovezi scrise... Așa o fii, dar care istorie s� asimil�m aia adev�rat� sau cea idilizat�, rescris�, mincinoas� a lui Daicoviciu? �ntreb și eu așa�este adev�rat c� dac� fur ceva de la voi și eu trebuie tot timpul s� fac demonstrarea provenienței�dar ce este a mea, prin moștenire de la str�moși, nu trebuie demonstrat�.Transilvania nu a fost a voastr� fraților, printr-un noroc mare a ajuns la voi�dar niciodat� nu ați respectat, nici tratatul semnat, nici oamenii de acolo��n afar� de șovinismul prost �nțeles nimic nu este �n capul vostru�Greșit, zis c� nu a fost a Ungariei, dac� ați studia puțin� istorie adev�rat�, nu cea mincinoas�, de Rom�nie Mare și alte c�caturi�ați afla c� da a fost luat� de la Unguri, drept pedeaps� pentru care au fost loiali, Germaniei� �n cancelariile Occidentale se discut� tot mai mult de acest lucru, deci se știe�Se știe și faptul c� Rom�nia totdeauna �n Istoria lui a fost instabil�.,de altfel cum este și acum�Așa c� nu aruncați vorbe �n v�nt numai pentru c� nu știți�Prostia nu este o m�ndrie așa c� l�sa-ți mai moale�Voivodatele voastre au fost niște detașamente de reeducare pentru hoți, t�lhari și criminali expulzați din Balcani, la marginea Carpaților, ca s� �nvețe cultur� și civilizație de la un popor format cu cultur� European�, creștin�. Drept argument este dansul tradițional al vostru �c�lușarii� Clopoțelul era prins pe opinci, pe ținut�, ca s� se aud� pe unde umbl�, t�lharii�hoții �Era un �cip� prematur al Europei civilizate �n fața dușmanului. De altfel și la ora actual� hoția este un sport național�V� place sau nu de recunoscut�Deja copilul mic este alintat de tatㅔmicuțule hoțule� �n nici o limb� nu se face acest lucru, cel puțin nu �n german�, englez�, maghiar�, sau francez� pe care-l vorbesc subsemnata�sau nici munca nu este pe placul rom�nașului, problemele au �nceput �n Rom�nia c�nd germanii au fost v�nduți de Ceaușescu, și ungurii au �nceput s� p�r�seasc� țara�nu mai era cine s� lucreze� c� dac� pleac� Rom�nul �n Spania sau Italia ce zice ��am venit s� c�știg un ban��.joac� bingo�vrea s� c�știge , nu munc�. pe c�nd �n limbile mai sus menționate toți caut� de lucru�Trist dar adev�rat așa c� mai b�gați ceva la cap� al de.. nastasemihail, gbispas, Tycu, 9am178850, niște am�r�ți inculți care vorbiți �n necunoaștere de cauz� |
|
Postat pe: 31 August 2010, ora 15:31
Golfosok vei avea ce meriti. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 31 August 2010, ora 15:33
.
|
|
Fosta membra 9am.ro 163 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sf Gheorghe |
Postat pe: 31 August 2010, ora 15:50
Doar nu ma amenti, mai tantalaule...NU VEZI C�T DE PROST EȘTI...dac� cineva coboar� la nivelul t�u primitiv tu te superi...ești �n proprietatea adev�rului absolut...filozofic vorbind? Num�r� p�n� la zece, calmi dup� care mai citește odat� ce am scris și o s�-mi dai dreptate....P�n� și pentru faptul c� o fememie totdeauna are dreptate...
|
|
Postat pe: 31 August 2010, ora 15:51
Realitatea este aceea ca acolo unde ungurii au minoritati, apar conflicte si rupturi de state. Yugoslavia, Cehoslovacia, si acum se incearca si In Rominia.
Imi pare rau ptr ungurii care nu au treaba cu aceasta politica de distrugere a statelor unde ei au minoritati, dar este o realiatte, fara dubiu. Unde se string citiva unguri fara consoarte, o pun de un razbel. Mai luati-i mai fetelor, acasa. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 31 August 2010, ora 15:52
Deci golfosk este si obgabor.
|
|
Postat pe: 31 August 2010, ora 16:00
De la: obgabor53, la data 2010-08-31 15:50:35Doar nu ma amenti, mai tantalaule...NU VEZI C�T DE PROST EȘTI...dac� cineva coboar� la nivelul t�u primitiv tu te superi...ești �n proprietatea adev�rului absolut...filozofic vorbind? Num�r� p�n� la zece, calmi dup� care mai citește odat� ce am scris și o s�-mi dai dreptate....P�n� și pentru faptul c� o fememie totdeauna are dreptate... Estia amenintat de propria ta ingimfare si intoleranta. Nu te-a amenintat nimeni, decit faptul ca aduci injurii la cine vrea lipsa ta de ratiune. Peste tot pe unde se discuta de realizarile rominilor, intervii la modul cel mai agresiv sa ataci. Ne-ati terorizat atitea sute de ani, si tot nu va ajunge. Bai, individule, la mine in comunitate, sau unde locuiesc, nu accept sa fiu amenintat. Daca iti inchipui ca pe un forum rominesc sau unde locuiesc eu, ti se p[eremite sa ameninti, te inseli amarnic. In regiunile unde sinteti, nu ma duc de agresivi ce sinteti. Acum aveti acest tupeu, fiindca va dau nas cei ce conduc. Adica sintem dezbinati. Se apropie momentul cind nu vom mai fi dezbinati. Si cum nu aveti intuitiasa va dati seama, veti fi amturati de acest fenomen. Nu ma refer la ungurii ce nua u treaba cu agresivitatea, genul tau. Ameninti pe toate topicele, tot ce se vorbeste de realizarile noastre, si vrei respect. Vei avea respectiul, care ni-l acorzi tu. Deci m-ai denumit prost primitiv tantalau Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 31 August 2010, ora 16:05
Am intervenit fiindca acest user golfo=obgabo, ataca peste tot unde vede cuvinte cit de cit de aducere la lumina a realizarilor oamenilor din aceasta tara, a rominilor, sau ce nationalitate sint. Individul este orbit de ura la dresa rominilor. Cititi-i postarile din ultimele saptamini. Dar va sfatuiesc sa-l evitati.
Daca nu ma ataca pe topice ce nu au legatura cu ungurii, nu spuneam nici du-te mai incolo de el. Sint 2 clone. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
9am210435 5 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 31 August 2010, ora 16:24
nasa este unguroaica,dar nu am auzit-o niciodata sa vrea autonomie,cei ce vor autonomie sunt acei lideri nationalisti,care au profitat de nebunia din tara asta bogata,si furata de smecheri,fie ei senatori,deputati,sau nepoteii lor.Din "90 si pana azi cand au lipsit ungurii din guvern ?ce nu au avut domniile lor,sau vorba poetului ,ce-i mana pe ei in lupta?au un subiect prin care prostesc pe ungurii nostri si pe sasi,si pentru care castiga un loc in parlament.Sa cereti la fiecare pretendent la un loc in parlament sa va spuna programul lui ,nu al partidului,si in cate secole o va realiza,scris,si demisia din acel moment,datat cu ziua realizarii,si atunci veti vedea ca ungurii parlamentari ,caci ei vor segregarea,vor parasi subiectul.
|
|
|

Cat priveste pe bozgor, daca ati fi vrut sa folositi in adevar pronume de politete ati fi putut scrie:" Dumneavoastra ati facut!" Asta ar fi in paranteza. Eu de regula cu foarte multi colegi de forum folosesc pronumele simplu si cu respect le cer acelas mod de exprimare, dar atunci cand cineva imi vorbeste cu politete raspund in acelasi mod.
asa de dimineata!
Infectia asta ungureasca UDMR impreuna cu puroiul maghiar Tokes ,vor sa puna talpa cismei maghiare mizerabila , peste Ardealul nostru !!Cum isi permit acesti venetici din triburi salbatice asiatice sa confunde Ardealul cu pusta lor din vest !!!!