Info
x
Ungurii cer autonomie la onu! sa le-o dam ...?
|
verdeazuriu 91 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 August 2010, ora 11:54
sunt uimita de ce citesc aici. m-am nascut si am locuit 30 ani in oradea. de cativa ani locuiesc in cluj . am avut si am foarte multi prieteni unguri. am fost in ungaria de nenumarate ori (pasaportul l-am schimbat fiind plin cu vize de ungaria). am fost in calatorii de afaceri si in vacante. nu am patit absolut nimic rau si nu pot vorbi nimic urat despre ei. am fost in harghita, covasna, mures am intrat in magazine, am vorbit romaneste, mi s-a raspuns in romaneste, ce e drept cam stalcit, unde chiar nu au stiut(din pacate) romaneste, mi-au zambit si m-au servit. nu inteleg de unde atata inversunare. e adevarat extremisti avem cu totii, trist ca ii luam in seama.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 August 2010, ora 12:03
De la: verdeazuriu, la data 2010-08-18 11:54:16sunt uimita de ce citesc aici. m-am nascut si am locuit 30 ani in oradea. de cativa ani locuiesc in cluj . am avut si am foarte multi prieteni unguri. am fost in ungaria de nenumarate ori (pasaportul l-am schimbat fiind plin cu vize de ungaria). am fost in calatorii de afaceri si in vacante. nu am patit absolut nimic rau si nu pot vorbi nimic urat despre ei. am fost in harghita, covasna, mures am intrat in magazine, am vorbit romaneste, mi s-a raspuns in romaneste, ce e drept cam stalcit, unde chiar nu au stiut(din pacate) romaneste, mi-au zambit si m-au servit. nu inteleg de unde atata inversunare. e adevarat extremisti avem cu totii, trist ca ii luam in seama. Observa si tu ca cei mai buni cunoscatori ai fenomenului sunt de prin regat... cu cat mai departe de Ardeal, cu atat mai convinsi
Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 August 2010, ora 12:23
De la: vaneamarin, la data 2010-08-17 21:07:03De la: Will, la data 2010-08-17 20:58:20cu unguroaicele, era cit p-aci sa am copii Daca nu as fi insotit de o persoana de etnie maghiara [fara aluzii la domnita July ] .da, m-as teme putin, Domnu Vanea, domnu Gbispas are dreptate cand a pus problema si cu exemplu dansului ca au ei grija sa te faca sa gresesti , te "ajuta" ei cu ceva,de asta ma tem ,domnu Vanea asta e adevarul ca ungurii ne urasc din cauza Ardealului,eu nu-i inteleg cum de mai indraznesc sa ceara altor tarii sa respecte drepturile minoritatilor cand ei practic nu acorda niciun fel de drept minoritatilor de la ei !! Oricum , daca soarta ma va duce vreodata prin Ungaria , am norocul ca stiu engleza si o sa ma creada american sau englez ca tot sunt ei intimi cu americanii , dar poate ma va salva domnita July ,ca suntem colegi de forum ! ! Domnu Vanea , disputa intre matale si domnul Gbispas e problema dvs. dar nu te mai lega bre matale de "Noua Dreapta "si de nationalisti , ca adevaratii patrioti ei sunt !!
Ticu
|
|
Postat pe: 18 August 2010, ora 12:31
De la: Ingrid, la data 2010-08-18 12:03:21De la: verdeazuriu, la data 2010-08-18 11:54:16sunt uimita de ce citesc aici. m-am nascut si am locuit 30 ani in oradea. de cativa ani locuiesc in cluj . am avut si am foarte multi prieteni unguri. am fost in ungaria de nenumarate ori (pasaportul l-am schimbat fiind plin cu vize de ungaria). am fost in calatorii de afaceri si in vacante. nu am patit absolut nimic rau si nu pot vorbi nimic urat despre ei. am fost in harghita, covasna, mures am intrat in magazine, am vorbit romaneste, mi s-a raspuns in romaneste, ce e drept cam stalcit, unde chiar nu au stiut(din pacate) romaneste, mi-au zambit si m-au servit. nu inteleg de unde atata inversunare. e adevarat extremisti avem cu totii, trist ca ii luam in seama. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 August 2010, ora 12:44
De la: verdeazuriu, la data 2010-08-18 11:54:16sunt uimita de ce citesc aici. m-am nascut si am locuit 30 ani in oradea. de cativa ani locuiesc in cluj . am avut si am foarte multi prieteni unguri. am fost in ungaria de nenumarate ori (pasaportul l-am schimbat fiind plin cu vize de ungaria). am fost in calatorii de afaceri si in vacante. nu am patit absolut nimic rau si nu pot vorbi nimic urat despre ei. am fost in harghita, covasna, mures am intrat in magazine, am vorbit romaneste, mi s-a raspuns in romaneste, ce e drept cam stalcit, unde chiar nu au stiut(din pacate) romaneste, mi-au zambit si m-au servit. nu inteleg de unde atata inversunare. e adevarat extremisti avem cu totii, trist ca ii luam in seama. Chiar asa? ai fost in magazine in Harghita si Covasna si ti-au zambit ungurii ? si au vorbit in romaneste ? ciudat !! Ori au procedat asa , se bucurau ca le faceai vanzare, ori era magazin cu vanzatori romani maghiarizati fortat !! Mai ales acolo unde cisma maghiara incearca sa murdareasca teritoriu romanesc !!!
Ticu
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 August 2010, ora 12:51
Asa e, eu la 17 ani eram extremist, cind cumparam din ungaria mincare. Eram extremist ca nu vorbeam ungureste si mai vroiam sa si maninc. Habar nu aveam de acest obicei al lor. De atunci m-am dus extrem de putin in Transilvania in locurile cu maghiari preponderent. Sint un om cu un simt al dreptatii f puternic si nu simt nevoia sa fac scandal in casa altuia. Sa fie sanatosi. Dar nici ei in casa la mine nu vor fi bine primiti. Si ei au deschis acest conflict surd. El sa-l incheie.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 18 August 2010, ora 12:54
De la: Ingrid, la data 2010-08-18 12:03:21De la: verdeazuriu, la data 2010-08-18 11:54:16sunt uimita de ce citesc aici. m-am nascut si am locuit 30 ani in oradea. de cativa ani locuiesc in cluj . am avut si am foarte multi prieteni unguri. am fost in ungaria de nenumarate ori (pasaportul l-am schimbat fiind plin cu vize de ungaria). am fost in calatorii de afaceri si in vacante. nu am patit absolut nimic rau si nu pot vorbi nimic urat despre ei. am fost in harghita, covasna, mures am intrat in magazine, am vorbit romaneste, mi s-a raspuns in romaneste, ce e drept cam stalcit, unde chiar nu au stiut(din pacate) romaneste, mi-au zambit si m-au servit. nu inteleg de unde atata inversunare. e adevarat extremisti avem cu totii, trist ca ii luam in seama. Ingriduta draga, am si unguri in familie. Si eu sint un sfert. Dar nu e sigur. Un bunic din Transilvania. Dar mai degraba mai putin de o optime. Dar probabil ca am si felul lor de a fi, mai putin tolerant. Ceea ce au semanat sute de ani, aia culeg. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 18 August 2010, ora 13:01
De la: Tycu, la data 2010-08-18 12:44:48De la: verdeazuriu, la data 2010-08-18 11:54:16sunt uimita de ce citesc aici. m-am nascut si am locuit 30 ani in oradea. de cativa ani locuiesc in cluj . am avut si am foarte multi prieteni unguri. am fost in ungaria de nenumarate ori (pasaportul l-am schimbat fiind plin cu vize de ungaria). am fost in calatorii de afaceri si in vacante. nu am patit absolut nimic rau si nu pot vorbi nimic urat despre ei. am fost in harghita, covasna, mures am intrat in magazine, am vorbit romaneste, mi s-a raspuns in romaneste, ce e drept cam stalcit, unde chiar nu au stiut(din pacate) romaneste, mi-au zambit si m-au servit. nu inteleg de unde atata inversunare. e adevarat extremisti avem cu totii, trist ca ii luam in seama. chiar asa. ultima oara am fost acum trei saptamani. si nu m-au injurat in ungureste pe urma zambindu-mi. stiu sigur deoarece vorbesc limba maghiara foarte bine, scris, citit-bine - si sunt romanca . Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 18 August 2010, ora 13:02
nu am vrut sa vorbesc maghiara. o vorbesc doar cand e nevoie in ungaria .
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 18 August 2010, ora 13:02
De la: Ingrid, la data 2010-08-18 12:03:21De la: verdeazuriu, la data 2010-08-18 11:54:16sunt uimita de ce citesc aici. m-am nascut si am locuit 30 ani in oradea. de cativa ani locuiesc in cluj . am avut si am foarte multi prieteni unguri. am fost in ungaria de nenumarate ori (pasaportul l-am schimbat fiind plin cu vize de ungaria). am fost in calatorii de afaceri si in vacante. nu am patit absolut nimic rau si nu pot vorbi nimic urat despre ei. am fost in harghita, covasna, mures am intrat in magazine, am vorbit romaneste, mi s-a raspuns in romaneste, ce e drept cam stalcit, unde chiar nu au stiut(din pacate) romaneste, mi-au zambit si m-au servit. nu inteleg de unde atata inversunare. e adevarat extremisti avem cu totii, trist ca ii luam in seama. De multe ori cei din regat au in memorie intiparit ca Ardeal inseamna Unguria !Sa vina in localiatile mari de langa granita ,cum ar fi:Aradul,Timisiara si Oradea si se vor convinge ca acestea sunt cu mult mai civilizate si mai tolerante cu celelalte nationalitati! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 August 2010, ora 13:05
De la: Tramp, la data 2010-08-18 13:02:57De la: Ingrid, la data 2010-08-18 12:03:21De la: verdeazuriu, la data 2010-08-18 11:54:16sunt uimita de ce citesc aici. m-am nascut si am locuit 30 ani in oradea. de cativa ani locuiesc in cluj . am avut si am foarte multi prieteni unguri. am fost in ungaria de nenumarate ori (pasaportul l-am schimbat fiind plin cu vize de ungaria). am fost in calatorii de afaceri si in vacante. nu am patit absolut nimic rau si nu pot vorbi nimic urat despre ei. am fost in harghita, covasna, mures am intrat in magazine, am vorbit romaneste, mi s-a raspuns in romaneste, ce e drept cam stalcit, unde chiar nu au stiut(din pacate) romaneste, mi-au zambit si m-au servit. nu inteleg de unde atata inversunare. e adevarat extremisti avem cu totii, trist ca ii luam in seama. Asa e. Depinde si de oameni. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 18 August 2010, ora 13:06
De la: verdeazuriu, la data 2010-08-18 13:02:53nu am vrut sa vorbesc maghiara. o vorbesc doar cand e nevoie in ungaria . De ce ai emigrat in Cluj?
|
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
De la: nastasemihail, la data 2010-08-18 12:51:29Asa e, eu la 17 ani eram extremist, cind cumparam din ungaria mincare. Eram extremist ca nu vorbeam ungureste si mai vroiam sa si maninc. Habar nu aveam de acest obicei al lor. De atunci m-am dus extrem de putin in Transilvania in locurile cu maghiari preponderent. Sint un om cu un simt al dreptatii f puternic si nu simt nevoia sa fac scandal in casa altuia. Sa fie sanatosi. Dar nici ei in casa la mine nu vor fi bine primiti. Si ei au deschis acest conflict surd. El sa-l incheie. Raporteaza abuz de limbaj |
|
De la: Tramp, la data 2010-08-18 13:02:57De la: Ingrid, la data 2010-08-18 12:03:21De la: verdeazuriu, la data 2010-08-18 11:54:16sunt uimita de ce citesc aici. m-am nascut si am locuit 30 ani in oradea. de cativa ani locuiesc in cluj . am avut si am foarte multi prieteni unguri. am fost in ungaria de nenumarate ori (pasaportul l-am schimbat fiind plin cu vize de ungaria). am fost in calatorii de afaceri si in vacante. nu am patit absolut nimic rau si nu pot vorbi nimic urat despre ei. am fost in harghita, covasna, mures am intrat in magazine, am vorbit romaneste, mi s-a raspuns in romaneste, ce e drept cam stalcit, unde chiar nu au stiut(din pacate) romaneste, mi-au zambit si m-au servit. nu inteleg de unde atata inversunare. e adevarat extremisti avem cu totii, trist ca ii luam in seama. ceri mult prea mult de la ei. mergeam la mare si cand eram intrebata de unde sunt si spuneam oradea, gata - eram unguroaica, daca mai spuneam ca si vb. ungureste !!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 August 2010, ora 13:20
De la: verdeazuriu, la data 2010-08-18 13:06:59De la: Tramp, la data 2010-08-18 13:02:57De la: Ingrid, la data 2010-08-18 12:03:21De la: verdeazuriu, la data 2010-08-18 11:54:16sunt uimita de ce citesc aici. m-am nascut si am locuit 30 ani in oradea. de cativa ani locuiesc in cluj . am avut si am foarte multi prieteni unguri. am fost in ungaria de nenumarate ori (pasaportul l-am schimbat fiind plin cu vize de ungaria). am fost in calatorii de afaceri si in vacante. nu am patit absolut nimic rau si nu pot vorbi nimic urat despre ei. am fost in harghita, covasna, mures am intrat in magazine, am vorbit romaneste, mi s-a raspuns in romaneste, ce e drept cam stalcit, unde chiar nu au stiut(din pacate) romaneste, mi-au zambit si m-au servit. nu inteleg de unde atata inversunare. e adevarat extremisti avem cu totii, trist ca ii luam in seama. Vad ca ai gasit explicatia si singura.....Deci nu iti mai pune intrebari retorice vis-a-vis de discriminare.... Vezi, eu nu vorbesc ungureste, dar injur perfect in limba lor. Pana acum nu a fost necesar sa mai folosesc si altceva, chiar daca mai stiu cateva expresii......
|
Postat pe: 18 August 2010, ora 13:29
De la: Bi_anca, la data 2010-08-18 13:20:20De la: verdeazuriu, la data 2010-08-18 13:06:59De la: Tramp, la data 2010-08-18 13:02:57De la: Ingrid, la data 2010-08-18 12:03:21De la: verdeazuriu, la data 2010-08-18 11:54:16sunt uimita de ce citesc aici. m-am nascut si am locuit 30 ani in oradea. de cativa ani locuiesc in cluj . am avut si am foarte multi prieteni unguri. am fost in ungaria de nenumarate ori (pasaportul l-am schimbat fiind plin cu vize de ungaria). am fost in calatorii de afaceri si in vacante. nu am patit absolut nimic rau si nu pot vorbi nimic urat despre ei. am fost in harghita, covasna, mures am intrat in magazine, am vorbit romaneste, mi s-a raspuns in romaneste, ce e drept cam stalcit, unde chiar nu au stiut(din pacate) romaneste, mi-au zambit si m-au servit. nu inteleg de unde atata inversunare. e adevarat extremisti avem cu totii, trist ca ii luam in seama. Doana Bi' dumneavoastra va limitati numai la o mica parte a discriminarii,pe cand Verdeazuriu a specificat clar ca romania nu inseamna numai ,,regat'',nu inseamna numai Romani de etnie maghiara.Ardealul este parte integrala din ROMANIA,numai gandirea locuitorilor acestuia face diferenta! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 August 2010, ora 13:45
De la: Ingrid, la data 2010-08-18 12:03:21De la: verdeazuriu, la data 2010-08-18 11:54:16sunt uimita de ce citesc aici. m-am nascut si am locuit 30 ani in oradea. de cativa ani locuiesc in cluj . am avut si am foarte multi prieteni unguri. am fost in ungaria de nenumarate ori (pasaportul l-am schimbat fiind plin cu vize de ungaria). am fost in calatorii de afaceri si in vacante. nu am patit absolut nimic rau si nu pot vorbi nimic urat despre ei. am fost in harghita, covasna, mures am intrat in magazine, am vorbit romaneste, mi s-a raspuns in romaneste, ce e drept cam stalcit, unde chiar nu au stiut(din pacate) romaneste, mi-au zambit si m-au servit. nu inteleg de unde atata inversunare. e adevarat extremisti avem cu totii, trist ca ii luam in seama. Sa nu spui ca se simte si de la 459de km de Arad Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 August 2010, ora 13:51
Daca astia obtin autonomie la ONU, si ni se recomanda calduros,,,,sa le-o dam. Ce facem, la nivel de stat.
Sau noi nu gindim. Si ptr ei va fi rau. O enclava. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 18 August 2010, ora 13:57
De la: nastasemihail, la data 2010-08-18 13:51:24Daca astia obtin autonomie la ONU, si ni se recomanda calduros,,,,sa le-o dam. Ce facem, la nivel de stat. Bravo Misule inca mai poti?Atuncea dale-o cat mai repede!
|
Postat pe: 18 August 2010, ora 14:11
la sf. saptamanii imi vin prieteni din ungaria. le voi arata discutiile de pe forum.
|
gabriel_petrica 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 18 August 2010, ora 14:15
Noi suntem de vina ca acele 2 judete au ajuns cu idei dinastea. In mod normal nici un ungur din ungurime nu ar trebuii sa aibe mai mult de 5 clase. Toti ar ramane repetenti la limba romana care din cate stiu eu e obligatorie chiar si pe acolo.
Tare uimit am fost sa ajung la facultate la cluj si sa vad o groaza de oameni care nu stiu romaneste dar fac facultate. Adica eu a trebuit sa ma stresez sa invat pentru niste examene de limba romana in decursul vietii. Astia de ce nu au fost nevoiti ? Deci tot noi romanii suntem fraieri. Daca ii obligam sa invete romaneste de acum 100 de ani, altfel sa ii obligam sa traiasca la stadiul de analfabeti, ei s-ar fi adaptat ca orice animal si ar fi invatat limba tarii in care traiesc. Asa cum maidanezii sunt pe strazi fiindca noi oameni isuntem neglijenti si furam banii de sterilizari, asa si ungurii nu au fost integrati in societate fiindca ne-a fost lene / mila sa ii lasam repetenti si corigenti din gros ! |
|
Fosta membra 9am.ro 117 mesaje Membru din: 29/04/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 August 2010, ora 14:30
De la: gabriel_petrica, la data 2010-08-18 14:15:35Noi suntem de vina ca acele 2 judete au ajuns cu idei dinastea. In mod normal nici un ungur din ungurime nu ar trebuii sa aibe mai mult de 5 clase. Toti ar ramane repetenti la limba romana care din cate stiu eu e obligatorie chiar si pe acolo.Ai dreptate partial. Eu totusi incerc sa judec totul in prisma evenimentelor actuale. Pai cetatenii maghiari din tara sunt la fel ca si noi disperati de modul in care gasca de politicieni au condus si ne conduc destinele. Ei vad ca nu mai sunt leacuri pentru desteptarea cetateanuli roman si ca suntem blestemati sa avem la conducere doar hoti. Nu cumva au tot dreptul sa-si ceara autonomia atata timp cat tara se prabuseste? Oare atata timp cat legislatia europeana accepta autonomia (kosovo) de ce nu ar dori si ei sa traiasca intr-o provincie care sa nu mai fie nevoita sa dea dari la centru si in schimb sa nu primeasca decat coruptie? Nu sunt pentru secesiune , dar datorita politicienilor nostri , avem si tendintele de autonomie etnica. Singura institutie care ar putea pune capat actualelor tendinte secesioniste ale populatiei maghiare este Monarhia . |
|
gabriel_petrica 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 18 August 2010, ora 14:32
Daca o iei asa ... si eu datorita clasei politice as vrea sa am dreptul sa nu mai votez, si nici un partid sa nu aibe cum sa ajunga la putere daca nu convinde un anumit numar de oameni sa ii voteze. Adica bine se rupe Brasovul, si se face stat. Tot de hoti va fi condus, ca e putin probabil sa putem impune un cotract semnat la notar cu politicianul si daca nu il respecta sa fie executat. Asta nu e un motiv de secesiune, decat daca ar fi langa granita. Atunci da si eu as prefera sa fiu guvernat de alt stat care poate si daca fura, nu fura ca asta al nostru romanesc !
|
9am185013 12 mesaje Membru din: 30/03/2010 |
Postat pe: 18 August 2010, ora 14:34
Da` ce bai au? Nu pot circula liber? Nu au libertatea CUVANTULUI? Este jenant cum se lasa instigati de ``PENIBILLUL``Tokes Laszlo,care la asa zisa ``REVOLUTIE`` de la Timisoara,a avut meritele lui,care acum se dovedesc a fi doar `MANIPULARI!!!`.Sotia mea este unguroaica,dar nu mi-e rusine pentru acest lucru.Si nici ei pt. ca si-a luat un roman. Si ea ``il reneaga `` pe Tokes pt. ca baga zazanie intre unguri si romani,exact ca gunoaiele comuniste la ``Revolta`` de la Tg.Mures,cand ticalosii de comunisti duceau romanii cu autobuzele sa-i ciomageasca pe unguri!!!Unde-i istoria adevarata tov.Iliescu?Asa ati facut si la Timisoara la asa zisa Revolutie,cand ati adus oltenii sa ne ciomageasca!Rusine derbedei comunisti,care ati inpanzit Guvernul si Senatul,care in cardasie cu parvenitii Romaniei,ne duceti la DEZASTRU!!!Hai sa fiu si eu ``neam prost ca WC Tudor:orasul GYULA din Ungaria are trei etnii de baza.Unguri,romani si .nemti.De ce nu se ``CIOMAGESC``intre ei?Iar acum,ca o concluzie la asa zisa ``AUTONOMIE``a ungurilor,sa stiti ca nu cetatenii de rand o doresc ci doar ``TOKESII``,anumiti politicieni idioti,imbecilii care ar vrea sa vada din nou Romania in haos,pentru anu fi intrebati ``DE SANATATE?!``
|
|
9am184024 7 mesaje Membru din: 18/03/2010 |
Postat pe: 18 August 2010, ora 14:45
Parca prea multa importanta le dam ungurilor...nu credeti?-m-am uitat am citit si ma mir cat de buni suntem la judecat.....oameni buni ca in fiecare tara sunt si flori sunt si lemne uscate sunt si unguri educati sunt si unguri needucati...ideea este ca la comentat toata lumea e buna sa se arate cat au uni dreptate si cat gresesc alti dar nimeni nu a zis sa iesim la un miting autorizat pentru ca autoritatile sa ia masuri vizavi de cele declarate de cei doi deputati unguri....asa ca lasati comentarile si daca aveti sange in vine iesiti in strada si paruiti guvernul sa faca ceva...........a scz.poate aveti nevoie de sponsorizari ca asa merge pe le noi nu?........cat despre autonomia pe care unguri o cer raspunsul meu ca cetatean roman este un NU categoric si da sunt pregatit sa ies si in strada atat pentru a apara ce-a ce este al nostru si asi mai iesi in strada si pentru inamicul nr.1 al Romaniei si anume guvernul si cei care au condus si au furat tara timp de 20 de ani sa fie judecati si verificati toti pana la ultimul copil care il au in familie...ca ne-am saturat de matuse,unchi,neveste si ma stiu eu ce nepotisme...."FEPTE NU VORBE"ar trebui sa fie indemnul pt.romani.
|
Postat pe: 18 August 2010, ora 16:19
De la: nastasemihail, la data 2010-08-18 13:51:24Daca astia obtin autonomie la ONU, si ni se recomanda calduros,,,,sa le-o dam. Ce facem, la nivel de stat. Pai domnu NM daca mai sta mult Bocul si PDL -ul la putere, ei sunt in stare sa dea si Bucurestiul la unguri pentru voturi ! a dat Bocul si biserica romana sectantilor unguri , !Si nu mai spune si matale ca ai ceva sange unguresc ca aud ceilalti useri de pe alte forumuri si...... . mai bine spune ca ai sange rus ca astia parca sunt ceva mai civilizati !!!
Ticu
|
|
Postat pe: 18 August 2010, ora 16:26
De la: verdeazuriu, la data 2010-08-18 14:11:44la sf. saptamanii imi vin prieteni din ungaria. le voi arata discutiile de pe forum. Si iei ce o sa-ti arate la schimb? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 August 2010, ora 16:28
De la: 9am185013, la data 2010-08-18 14:34:38Da` ce bai au? Nu pot circula liber? Nu au libertatea CUVANTULUI? Este jenant cum se lasa instigati de ``PENIBILLUL``Tokes Laszlo,care la asa zisa ``REVOLUTIE`` de la Timisoara,a avut meritele lui,care acum se dovedesc a fi doar `MANIPULARI!!!`.Sotia mea este unguroaica,dar nu mi-e rusine pentru acest lucru.Si nici ei pt. ca si-a luat un roman. Si ea ``il reneaga `` pe Tokes pt. ca baga zazanie intre unguri si romani,exact ca gunoaiele comuniste la ``Revolta`` de la Tg.Mures,cand ticalosii de comunisti duceau romanii cu autobuzele sa-i ciomageasca pe unguri!!!Unde-i istoria adevarata tov.Iliescu?Asa ati facut si la Timisoara la asa zisa Revolutie,cand ati adus oltenii sa ne ciomageasca!Rusine derbedei comunisti,care ati inpanzit Guvernul si Senatul,care in cardasie cu parvenitii Romaniei,ne duceti la DEZASTRU!!!Hai sa fiu si eu ``neam prost ca WC Tudor:orasul GYULA din Ungaria are trei etnii de baza.Unguri,romani si .nemti.De ce nu se ``CIOMAGESC``intre ei?Iar acum,ca o concluzie la asa zisa ``AUTONOMIE``a ungurilor,sa stiti ca nu cetatenii de rand o doresc ci doar ``TOKESII``,anumiti politicieni idioti,imbecilii care ar vrea sa vada din nou Romania in haos,pentru anu fi intrebati ``DE SANATATE?!`` La avatar iesti femeie! La scris barbat! Hotarastete cu cine vorbim? |
|
Postat pe: 18 August 2010, ora 16:49
De la: 9am185013, la data 2010-08-18 14:34:38Da` ce bai au? Nu pot circula liber? Nu au libertatea CUVANTULUI? Este jenant cum se lasa instigati de ``PENIBILLUL``Tokes Laszlo,care la asa zisa ``REVOLUTIE`` de la Timisoara,a avut meritele lui,care acum se dovedesc a fi doar `MANIPULARI!!!`.Sotia mea este unguroaica,dar nu mi-e rusine pentru acest lucru.Si nici ei pt. ca si-a luat un roman. Si ea ``il reneaga `` pe Tokes pt. ca baga zazanie intre unguri si romani,exact ca gunoaiele comuniste la ``Revolta`` de la Tg.Mures,cand ticalosii de comunisti duceau romanii cu autobuzele sa-i ciomageasca pe unguri!!!Unde-i istoria adevarata tov.Iliescu?Asa ati facut si la Timisoara la asa zisa Revolutie,cand ati adus oltenii sa ne ciomageasca!Rusine derbedei comunisti,care ati inpanzit Guvernul si Senatul,care in cardasie cu parvenitii Romaniei,ne duceti la DEZASTRU!!!Hai sa fiu si eu ``neam prost ca WC Tudor:orasul GYULA din Ungaria are trei etnii de baza.Unguri,romani si .nemti.De ce nu se ``CIOMAGESC``intre ei?Iar acum,ca o concluzie la asa zisa ``AUTONOMIE``a ungurilor,sa stiti ca nu cetatenii de rand o doresc ci doar ``TOKESII``,anumiti politicieni idioti,imbecilii care ar vrea sa vada din nou Romania in haos,pentru anu fi intrebati ``DE SANATATE?!`` Domnu, foarte bine ca sotia e impotriva lu' Tokes si mai convingeo sa se departeze si de fascismul UDMR .Insa cu Vadim , cu Tokes si Gyula nu e asa !! Acest infect Tokes nu are niciun merit la revolutie , realitatea este ca ; Tokes a fost informatorul securitatii , dar el impreuna cu radicalii unguri din Ungaria, cufratele si radicalii austrieci au vrut sa ia Ardealul si sa convinga etnia maghiara de la noi sa -i atace pe romani !Securitatea "s-a prins " si au vrut sa-l evacueze , tineretul roman a crezut ca securitatea il persecuta ca e reformat ! si asa au pornit revolutia ! Apoi nu domnule , communistii nu au dus pe nimeni cu autobuze sa-i bata pe unguri , adevarul e altul, ca unii tineri de buna voie , mai ales olteni, au venit cu ciomege sa-i "potoleasca " pe timisoreni -[nu pe unguri ] dar acolo au fraternizat cu timisorenii si s-au intors acasa !! In primul rand Gyula e o localitate romaneasca pe care Ungaria o detine ilegal , luata cu forta de la noi si acolo minoritatea romana nu are nici un drept ,acolo romaneste se vobeste numai prin casa , nu au scoli, nu au alesi in consiliu lor si multi romani sunt maghiarizati cu forta !! C.V.Tudor este un adevarat patriot , care lupta impotriva hotiei , mafiei borfasismului indiferent de ce nationalitate e excrocul ! si este cel mai indicat presedinte de tara . E adevarat ca o parte din maghiari nu au legatura cu autonomia si cu ura impotriva noastra mai ales cei din casatorii mixte dar sunt multi care ne urasc ca ne-am luat Ardealul nostru de la ei !!!
Ticu
|
|
Postat pe: 18 August 2010, ora 16:49
De la: Tramp, la data 2010-08-18 16:26:58De la: verdeazuriu, la data 2010-08-18 14:11:44la sf. saptamanii imi vin prieteni din ungaria. le voi arata discutiile de pe forum.
|
|
|

Daca nu as fi insotit de o persoana de etnie maghiara [fara aluzii la domnita July ] .da, m-as teme putin, Domnu Vanea, domnu Gbispas are dreptate cand a pus problema si cu exemplu dansului ca au ei grija sa te faca sa gresesti , te "ajuta" ei cu ceva,de asta ma tem ,domnu Vanea asta e adevarul ca ungurii ne urasc din cauza Ardealului,eu nu-i inteleg cum de mai indraznesc sa ceara altor tarii sa respecte drepturile minoritatilor cand ei practic nu acorda niciun fel de drept minoritatilor de la ei !! Oricum , daca soarta ma va duce vreodata prin Ungaria , am norocul ca stiu engleza si o sa ma creada american sau englez ca tot sunt ei intimi cu americanii , dar poate ma va salva domnita July ,ca suntem colegi de forum ! ! Domnu Vanea , disputa intre matale si domnul Gbispas e problema dvs. dar nu te mai lega bre matale de "Noua Dreapta "si de nationalisti , ca adevaratii patrioti ei sunt !!
. mai bine spune ca ai sange rus ca astia parca sunt ceva mai civilizati !!!