Info
x
Ungurii cer autonomie la onu! sa le-o dam ...?
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 17 August 2010, ora 09:13
De la: Bi_anca, la data 2010-08-17 02:27:55De la: XYW, la data 2010-08-17 00:08:19De la: Bi_anca, la data 2010-08-17 00:05:38De la: totharpika_74, la data 2010-08-16 23:51:38 Bi_______ luicrezi cumva la morga?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Celina 180 mesaje Membru din: 7/09/2009 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 17 August 2010, ora 10:30
Daaaaaaaaaaaaaa!! Sa i dam lui TOKKAAS SI BELOY,,,,,, niste picioare in dos pana pe Campia Panoniei unde au venit ,,,HUNII,,si au cotropit o!!!Nenorocitii!!! Nu le place ,,Romania,,,valea la mamica in ,,,Hungarica!!Sa nu mai cultive discordie intre romani si unguri!Eu traiesc in Ardeal! Mereu am trait in bune relatii noi, romanii, cu ungurii!! Ii intreb pe ,raspopopitul violator,,TOKLAAKAS,;;;;;;;;; si pe BELOY,,,,,,,,,,ce urmeaza dupa Transilvania bogata??????????!!!!!!!!!!! ,,,,,,ARDEALUL,,,,,,,????????!!!!Ve ti avea voi ,,nenorocitilor,,,,,,,AUTOHNOMIE,,,,atunci cand vor ,,zbura,,, fara aripi,,,, PORCIII,,,ca voi!!!!!!!!! Huuuuooooooooo!!! Afara cu sovinii din tara!!!!!!!!!!!!! Asta i ,,ROMANIA,,,, NOASTRA A ROMANILOR!!!!!!!!
Raporteaza abuz de limbaj
-
|
|
9am106095 13 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 17 August 2010, ora 10:50
Eu le as da autonomie ! Sunt exemple pozitive in lume ! Ei sunt ignorati de stat ,ca si multe alte judete .Banii lor sunt folositi penteu alte lucruri , dirijati de parlamentari ( vezi "frunza verde") .Atunci banii produsi de ei ,va ramane in teritoriul lor . Asta ar trebui sa ceara si aslte zone a tarii. In fond este AUTOGOSPODARIRE ! Sa nu dirijeze banii nostrii MOGULII ...
|
scheba 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 August 2010, ora 11:28
Mai bine ar pleca ei in Ungaria si ne-ar lasa in pace. Dacia lui Burebista includea si Ungaria de astazi. Cred ca ar fi cazul sa ne reintregim Dacia de altadata. Atunci ce vor spune dumnealor?
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 17 August 2010, ora 11:32
De la: 9am106095, la data 2010-08-17 10:50:58 Eu le as da autonomie ! Sunt exemple pozitive in lume ! Ei sunt ignorati de stat ,ca si multe alte judete .Banii lor sunt folositi penteu alte lucruri , dirijati de parlamentari ( vezi "frunza verde") .Atunci banii produsi de ei ,va ramane in teritoriul lor . Asta ar trebui sa ceara si aslte zone a tarii. In fond este AUTOGOSPODARIRE ! Sa nu dirijeze banii nostrii MOGULII ... Deci vreti autonomie deoarece va ganditi ca acel tinut nu o sa mai fie asuprit de mogulii romani iar oamenii vor inflori si vor trai fericiti si scapati de birurile de la Bucuresti ....Cati bani aduce la bugetul Romaniei tinutul Secuiesc si cat primeste ? Aproape ca ma amuza ideea (desi este extrem de sadica) de a ii lasa fara bani pentru reparat drumuri,fara pensii,fara lefuri pentru bugetari,fara bani pentru investitii locale etc,traind singuri din resursele proprii .Dupa ce termina Verestoy de taiat toate "copacele", ce mai fac pe acolo ? Daca acest Tinut Secuiesc ar trai doar din banii sai ,ar avea doar doua alternative: sa alerge plangand catre Bucuresti si sa isi ceara iartare,sau sa alerge plangand catre Budapesta si sa le ceara sa-i infieze.Unde credeti ca vor alerga ?...Daca spuneti ca aceasta autonomie trebuie sa fie un fel de autogospodarire care trebuie sa fie facuta in toate regiunile tarii, atunci nu am absolut nimic impotriva. Vreau doar ca judetele Harghita,Covasna si Mures,sa nu formeze o singura entitate, ci sa fie impartite intre mai multe astfel de regiuni economic autonome. Nu vad de ce trebuie obligatoriu ca aceste trei judete sa fie impreuna intr-o singura regiune.Ce spuneti de chestia asta ?...Spre exemplu Mures -Sibiu - Alba sa fie Regiunea Autogospodaritoare 1 ,Hargita -Neamt-Bacau sa fie Regiunea 2 iar Covasna-Vrancea si Buzau sa fie regiunea 3 .Este ok?Ii dam drumul, sau ceva nu va place ?
|
july 563 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 August 2010, ora 11:51
Eu as fi de acord .
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 11:52
De la: vaneamarin, la data 2010-08-17 11:32:16De la: 9am106095, la data 2010-08-17 10:50:58 Eu le as da autonomie ! Sunt exemple pozitive in lume ! Ei sunt ignorati de stat ,ca si multe alte judete .Banii lor sunt folositi penteu alte lucruri , dirijati de parlamentari ( vezi "frunza verde") .Atunci banii produsi de ei ,va ramane in teritoriul lor . Asta ar trebui sa ceara si aslte zone a tarii. In fond este AUTOGOSPODARIRE ! Sa nu dirijeze banii nostrii MOGULII ... Deci,vreau sa fiu si mai clar. Se doreste autonomie economica pentru autogospodarirea resurselor proprii ?Atunci ok,pot sa va sugerez si pasii : 1)Se organizeaza un referendum in judetele Covasna,Vrancea si Buzau .Fiind vorba doar de autogospodarire cum spuneti dumneavoastra, SI NU DE ALTE PORCARII CUM MA GANDEAM EU,cred ca nu are importanta faptul ca in acea regiune, nu sunt grupate IMPREUNA Harghita,Covasna si Mures... 2Le explicam romanilor avantajele autogospodaririi si ii ajutam si pe cetatenii de etnie maghiara care se simt persecutati de regimul de la Bucuresti, sa se autogospodareasca alaturi de regiuni majoritar romanesti, care ,dupa spusele dansilor,beneficiaza de fonduri mult mai mari decat regiunile locuite de unguri si sunt mai dezvoltate . 3)Se voteaza ,MAJORITATEA DECIDE si iata,felicitari ,Covasna se autogospodareste alaturi de Vrancea si Buzau.Traiasca deci autonomia ca autogospodarire locala ! .Sper sa nu existe cetateni romani de etnie maghiara care sa se opuna unui concept modern ca... autonomia in sens de autogospodarire a resurselor. |
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 11:52
De la: july, la data 2010-08-17 11:51:19Eu as fi de acord . Si eu, dar doar in varianta de mai sus .
|
|
|
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 12:05
Dar ce o sa facem daca peste un an in aceste trei noi regiuni se va vorbi in ungureste?
Am rude in Secuime si acum vreo 2 ani m-am dus in vizita la ei.Am ajutat copilul unei vecine sa-si faca tema la romana si ma luam de cap....mi-a venitt cu o idee! Am cunostinte in Moldova, sa trimitem fetita vreo 2-3 saptamani la prietenii mei. Nu va auzi cuvant unguresc, toata lumea vorbeste numai limba tarii.... Fetita a stat aproape o luna intr-un sat din Moldova . Fata isi aminteste si acum ce bine s-a simtit acolo chiar daca nu a invatat limba, in schimb cei din sat au invatat foarte multe cuvinte unguresti . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 12:08
scuze, mi-a venit o idee....desi m-am uitat de mai multe ori, tot am gresit!
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 August 2010, ora 12:09
De la: july, la data 2010-08-17 12:05:48Dar ce o sa facem daca peste un an in aceste trei noi regiuni se va vorbi in ungureste?
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 12:41
De la: july, la data 2010-08-17 12:05:48Dar ce o sa facem daca peste un an in aceste trei noi regiuni se va vorbi in ungureste? Pai care este primejdia daca se vorbeste in ungureste ?Nu ma supar pe chestia asta . .Din partea mea pot oamenii sa invete si finlandeza ,turca sau orice alta limba .Este un lucru bun si isi mai antreneaza mintea.Exemplul dumnevoastra cu fetita unguroaica care nu a invatat romana in timp ce copii romanii au invatat foarte multe cuvinte unguresti, eu personal il consider ca un atac la adresa etniei minoritare maghiare. Stim toti ca oamenii ,cu cat sunt mai inteligenti,cu atat prind mai repede limbile straine....
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 12:48
"Exemplul dumnevoastra cu fetita unguroaica care nu a invatat romana in timp ce copii romanii au invatat foarte multe cuvinte unguresti, eu personal il consider ca un atac la adresa etniei minoritare maghiare. Stim toti ca oamenii ,cu cat sunt mai inteligenti,cu atat prind mai repede limbile straine.... "
Aici nu pot sa-ti dau dreptate. Ca sa inveti o limba straina ai nevoie de mai mult decat de inteligenta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 August 2010, ora 12:51
De la: vaneamarin, la data 2010-08-16 15:32:04:De la: Tycu, la data 2010-08-16 14:47:29Prin Ungaria nu am trecut, am trecut prin Bulgaria unde oricand poti sa fii atacat si jefuit ! -am spus ca in Ungaria mi-ar fii frica , de ce ? domnu Vanea , in general romanii nu sunt binevazuti cu exceptia Greciei , Germaniei si Norvegiei [ tari adevarate prietene din Europa ] si asta datorita tiganilor si a celor care pleaca la munca sa cerseasca de lucru,ei ne-au facut de ras, dar ..in schimb Ungaria si Austria in general ne urasc din alt motiv domnu Vanea ,ei inca nu sunt multumiti nici acum ca noi le-am luat ce era al nostru ;Ardealul si asta nu o sa-i linisteasca niciodata ! sml-confused0067: Domnu ' Vanea nu ma refer la frica de a fii atacat ci de a fii marginalizat,refuzat , discriminat ,privit cu ura,matale ai dat exemplu cu colegul ca era discriminat in Ungaria ,aici colegul lu'matale avea dreptate bre ! -la frica asta m-am referit ! Nu austriecii au ospitalitate fata de romanii, cei mai ospitalieri sunt grecii domnu Vanea ! Poate o sa te surprinda dar si Elvetienii ne urasc mult din alte cauze !!! Revolutia din 1989 nu a inceput din cauza regimului Ceausescu, ci a fost planuita de AustroUngaria ca sa ne ia Ardealul . Satanistul Tokes fost informator al securitatii ajutat de reactionarii din Ungaria si cu fratele din Austria impreuna cu austriecii ,avea misiunea sa cheme la revolta pe toti maghiarii si secuii din Romania sa ia Ardealul , semnalul era ca ei sa puna de craciun cate o lumanare aprinsa la geam ! Securitatea s-a "prins" a vrut sa-l evacueze, tineretul roman a inteles ca securitatea il pedepsea din alta cauza politica si asa a inceput revolutia !!! Domnu Vanea , adevarul e ca AustroUngaria ne privesc cu ura !! In legatura cu "Noua dreapta " aceasta organizatie este binevenita ,adevarat patriotica , nu o vad extremista, au dat dovada ca isi iubesc tara si poporul , formata din adevarati patrioti, din pacate nu sunt inscrisi legal ca celelalte partide ,dar daca se vor inscrie legal ca partid eu voi trece de la PRM la ei !! Cinste lor ! Ordiarul UDMR nu e trecut legal la tribunal si cu toate astea e primit in politica !!!! Asa ca domnu Gbispas aici are dreptate !!!!!
Ticu
|
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 12:58
De la: july, la data 2010-08-17 12:48:38"Exemplul dumnevoastra cu fetita unguroaica care nu a invatat romana in timp ce copii romanii au invatat foarte multe cuvinte unguresti, eu personal il consider ca un atac la adresa etniei minoritare maghiare. Stim toti ca oamenii ,cu cat sunt mai inteligenti,cu atat prind mai repede limbile straine.... " Oricum glumeam,departe de mine ideea ca etnicii maghiari sunt mai prosti decat romanii. In principiu pentru a invata o limba straina iti trebuie memorie, iar aceasta este o componenta a inteligentei .Nu poti face in general,prin inteligenta, conexiuni intre lucruri pe care... nu le-ai retinut .Pana si in matematica trebuie sa stii teoremele pe care le aplici in rezolvarea unor probleme,fara ele,oricat de inteligent ar fi cineva,n-ar putea sa rezolve probleme. Fireste exista si talente lingvistice bazate naiba stie pe ce ,probabil pe un fel de memorie "muzicala".Oricum,cred ca memoria este de baza. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 13:05
De la: Tycu, la data 2010-08-17 12:51:38De la: vaneamarin, la data 2010-08-16 15:32:04:De la: Tycu, la data 2010-08-16 14:47:29Prin Ungaria nu am trecut, am trecut prin Bulgaria unde oricand poti sa fii atacat si jefuit ! -am spus ca in Ungaria mi-ar fii frica , de ce ? domnu Vanea , in general romanii nu sunt binevazuti cu exceptia Greciei , Germaniei si Norvegiei [ tari adevarate prietene din Europa ] si asta datorita tiganilor si a celor care pleaca la munca sa cerseasca de lucru,ei ne-au facut de ras, dar ..in schimb Ungaria si Austria in general ne urasc din alt motiv domnu Vanea ,ei inca nu sunt multumiti nici acum ca noi le-am luat ce era al nostru ;Ardealul si asta nu o sa-i linisteasca niciodata ! Imi este frica sa spun ca domnul Gbispas nu are dreptate deoarece stiu ca dansul este foarte nervos si ca injura repede cand se supara. Nu stiu la ce dracu' avea dreptate colegul meu .El era amendat pentru viteza si in Romania,si in multe alte tari europene.In Ungaria insa ,dracu' stie din ce cauze,avea impresia ca este discriminat si amendat deoarece este roman. Eu nu inteleg deloc logica asta domnule Tycu dar sa fim sanatosi ,cand omul vrea sa se simta nedreptatit este liber sa traiasca acest sentiment,aceasta bucurie ! Despre ospitalitatea Grecilor domnu' Tycu nu am dubii.Sunt gazde excelente.Apropape ca austriecii .
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 August 2010, ora 13:10
Nicaieri nu-i mai bine ca acasa
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
9am096416 278 mesaje Membru din: 9/07/2009 |
Postat pe: 17 August 2010, ora 13:13
Daca vreti sa vedeti cate firme ausriece ,unguresti si romaneti sunt in Ardeal veti constata ca romanica noastra din punctul asta de vedere nu mai este stapana pe Ardeal,ma refer la bogatiile naturale .romanii nu mai au nimic nici sol nici subsol ,altii sunt stapani aici.Ardealul este romanesc numai pe hartie ,in fapt este al lor si este momentul sa il obtina si pe hartie si il vor obtine atat timp cat PSD le creeaza momentul faforabil in parlament refuzand sa faca pace din punct de vedere politic cu PDL .au prea multe orgolii nu accepta infrangerea si vor ramane fara Ardealsi Banat >Banatenii nici nu vor sa mai auda de capitala sunt convinsii ca banii merg la Oprescu care Nu face nimic ,fura fura si iar fura transformand capitala intr-un satuc .Nici satele nu pun asfalt pe tarana .
M
|
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 13:14
De la: nastasemihail, la data 2010-08-17 13:10:00Nicaieri nu-i mai bine ca acasa Ca acasa in Ardeal? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 13:16
De la: vaneamarin, la data 2010-08-17 13:05:03De la: Tycu, la data 2010-08-17 12:51:38De la: vaneamarin, la data 2010-08-16 15:32:04:De la: Tycu, la data 2010-08-16 14:47:29Prin Ungaria nu am trecut, am trecut prin Bulgaria unde oricand poti sa fii atacat si jefuit ! -am spus ca in Ungaria mi-ar fii frica , de ce ? domnu Vanea , in general romanii nu sunt binevazuti cu exceptia Greciei , Germaniei si Norvegiei [ tari adevarate prietene din Europa ] si asta datorita tiganilor si a celor care pleaca la munca sa cerseasca de lucru,ei ne-au facut de ras, dar ..in schimb Ungaria si Austria in general ne urasc din alt motiv domnu Vanea ,ei inca nu sunt multumiti nici acum ca noi le-am luat ce era al nostru ;Ardealul si asta nu o sa-i linisteasca niciodata ! Romanii sunt cei mai ospitalieri oameni de pe pamant! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 13:18
Da nicaieri nu-i mai bine ca acsa ,insa noi NU va mai vrem .Vrem ca banii din taxe si impozite sa ramana la noi ,voi nu stiti sa va alegeti conducatorii ;EXp. Oprescu (primarul) care ne ia banii sa puna asfalt pe pamant.Vrem ca banii sa ramana la noi sa ne ridicam orasul nostru nu sa-i dam la Oprescu si camarila lui
M
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 August 2010, ora 13:18
De la: Tramp, la data 2010-08-17 13:14:40De la: nastasemihail, la data 2010-08-17 13:10:00Nicaieri nu-i mai bine ca acasa In Bucuresti la 40 Grade In ardeal se face reumatism. Ardelenii spun. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 13:20
Tycu, data viitoare , cand trec granita te iau cu mine!
Sunt curioasa de ce te simti tu discriminat peste tot.
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 13:27
De la: 9am096416, la data 2010-08-17 13:13:59Ardealul este romanesc numai pe hartie ,in fapt este al lor si este momentul sa il obtina si pe hartie si il vor obtine atat timp cat PSD le creeaza momentul faforabil in parlament refuzand sa faca pace din punct de vedere politic cu PDL .au prea multe orgolii nu accepta infrangerea si vor ramane fara Ardealsi Banat . Foarte interesant... Ati vazut ce bine era cand PDL si PSDau facut guvern impreuna,nu mai sufla nimeni de autonomie. Acum insa,PSDul ii forteaza pe saracii PDListi, sa il puna pe Tokes vicepremier in Parlamentul European si sa militeze ala ca dementul pentru iesirea oamenilor in strada ca in Kosovo si pentru autonomie. . Pai sa-i fie rusine lui Ponta ,Dinu Patriciu ,mogulilor ,liberalilor si PSDistilor ca nu au facut guvern cu PDLul,sa le fie rusine tuturor celor care au lucrat din umbra la propulsarea lui Tokes . .Saracii aia din PDL ce dracu' sa faca si ei ca sa guverneze ,dau si ei ce spaga ce mai au pe aici prin tara ...
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 13:29
Tycule ,copii mei merg la cumparaturi in Ungaria si In Austria ca acole e mai ieftin chiar si pentru un sejur la sfarsit de saptamana e mult mai ieftin si nimeni nu le-a provocat neplaceri sau jigniri ,sunt tratati foarte bine ,si-au facut si preteni acolo ,insa nu acelasi lucru se intampla si in partea de est unde politetea lipsete cu desavarsire ,se circula in trafic fara respect ,se injura ,se fac gesturi obscene cu care asa zisele vedete se lauda pe diverse posturi de tv.Dincolo se aplica legea si toata lumea se respecta in trafic,in parcare ,in locuri publice .D-le Tycu iesiti din tara ,aerati-va mintea .Scuze .
M
|
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 13:31
De la: Tramp, la data 2010-08-17 13:16:11De la: vaneamarin, la data 2010-08-17 13:05:03De la: Tycu, la data 2010-08-17 12:51:38De la: vaneamarin, la data 2010-08-16 15:32:04:De la: Tycu, la data 2010-08-16 14:47:29Prin Ungaria nu am trecut, am trecut prin Bulgaria unde oricand poti sa fii atacat si jefuit ! -am spus ca in Ungaria mi-ar fii frica , de ce ? domnu Vanea , in general romanii nu sunt binevazuti cu exceptia Greciei , Germaniei si Norvegiei [ tari adevarate prietene din Europa ] si asta datorita tiganilor si a celor care pleaca la munca sa cerseasca de lucru,ei ne-au facut de ras, dar ..in schimb Ungaria si Austria in general ne urasc din alt motiv domnu Vanea ,ei inca nu sunt multumiti nici acum ca noi le-am luat ce era al nostru ;Ardealul si asta nu o sa-i linisteasca niciodata ! Eu auzisem ca beduinii din Sahara . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 August 2010, ora 13:32
De la: vaneamarin, la data 2010-08-17 13:31:27De la: Tramp, la data 2010-08-17 13:16:11De la: vaneamarin, la data 2010-08-17 13:05:03De la: Tycu, la data 2010-08-17 12:51:38De la: vaneamarin, la data 2010-08-16 15:32:04:De la: Tycu, la data 2010-08-16 14:47:29Prin Ungaria nu am trecut, am trecut prin Bulgaria unde oricand poti sa fii atacat si jefuit ! -am spus ca in Ungaria mi-ar fii frica , de ce ? domnu Vanea , in general romanii nu sunt binevazuti cu exceptia Greciei , Germaniei si Norvegiei [ tari adevarate prietene din Europa ] si asta datorita tiganilor si a celor care pleaca la munca sa cerseasca de lucru,ei ne-au facut de ras, dar ..in schimb Ungaria si Austria in general ne urasc din alt motiv domnu Vanea ,ei inca nu sunt multumiti nici acum ca noi le-am luat ce era al nostru ;Ardealul si asta nu o sa-i linisteasca niciodata ! Ei, beduinii!!!! Ce, �la-i p�m�nt?! Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 13:33
De la: july, la data 2010-08-17 13:20:47Tycu, data viitoare , cand trec granita te iau cu mine! In cazul asta, imi pare rau ca nu am avut prezenta de spirit sa ma prefac si eu inspaimantat de discriminarea ungurilor ... .Probabil ca acum este prea tarziu sa mai spun ca ma incearca o oarecare teama ...
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 13:34
De la: nastasemihail, la data 2010-08-17 13:18:39De la: Tramp, la data 2010-08-17 13:14:40De la: nastasemihail, la data 2010-08-17 13:10:00Nicaieri nu-i mai bine ca acasa Spun ,dar iei spun Romantism! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 13:36
De la: Ingrid, la data 2010-08-17 13:32:56De la: vaneamarin, la data 2010-08-17 13:31:27De la: Tramp, la data 2010-08-17 13:16:11:
|
|
|

fara unguri si fara nemti ati fi mai rau ca rusii,diferenta intre Ardeal si restu tarii este ffff evidenta draga
....Cati bani aduce la bugetul Romaniei tinutul Secuiesc si cat primeste ? Aproape ca ma amuza ideea (desi este extrem de sadica) de a ii lasa fara bani pentru reparat drumuri,fara pensii,fara lefuri pentru bugetari,fara bani pentru investitii locale etc,traind singuri din resursele proprii .Dupa ce termina Verestoy de taiat toate "copacele", ce mai fac pe acolo ? Daca acest Tinut Secuiesc ar trai doar din banii sai ,ar avea doar doua alternative: sa alerge plangand catre Bucuresti si sa isi ceara iartare,sau sa alerge plangand catre Budapesta si sa le ceara sa-i infieze.Unde credeti ca vor alerga ?...
.Din partea mea pot oamenii sa invete si finlandeza ,turca sau orice alta limba .Este un lucru bun si isi mai antreneaza mintea.
.Saracii aia din PDL ce dracu' sa faca si ei ca sa guverneze ,dau si ei ce spaga ce mai au pe aici prin tara ...