Info
x
Ungurii cer autonomie la onu! sa le-o dam ...?
|
9amkarcsi 14 mesaje Membru din: 1/08/2010 |
Postat pe: 16 August 2010, ora 00:08
Vezi sa nu primesti tu una dupa ceafa tiganie.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 August 2010, ora 00:13
Ungurii au acces cum le doreste inimioara la afaceri in Rominia. Noi mai usurel in Ungaria.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 16 August 2010, ora 00:17
De la: 9amkarcsi, la data 2010-08-16 00:08:38Vezi sa nu primesti tu una dupa ceafa tiganie. Pe cine faci tu tigan pe un forum rominesc. Sint prea civilizati pe aici de nu-ti raspund. E vorba de voi, nu de noi. Respecta topicul si nu mai aduce injurii. Autonomie veti avea in masura in care au si alte judete. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 16 August 2010, ora 00:23
Eu la 17 ani, am fost in Ungaria, si nu ma serveau. Si vorbeam si in franceza. Pur si simplu nu ma serveau. Parintii nu-mi spusesera de acest lucru. De atunci am prins pica, fiindca la virsta aia daca nu ti se da mincare, cumparata bineinteles, faci ca trenul. Musti din trecatori, de foame.
Noroc cu vinzatoarele de virsta mea. Nu vreau ca in mijlocul tarii mele sa fiu tratat in acest mod. Daca nu intelegeti ca sinteti in UE, nu in evul vostru mediu,....victorios,.va fi de rau Si apropo, tot unguroaicele imi plac. Ungurilor
|
|
Postat pe: 16 August 2010, ora 00:46
Tycule ia-o mai usor cu injuriile, daca vrei sa nu iasa razboi virtual.
|
|
9am184024 7 mesaje Membru din: 18/03/2010 |
Postat pe: 16 August 2010, ora 01:55
Mai tanti cu cultura.........mergi in niugoti la budapesta si ai sa vezi toata cultura ungurilor.......neam de poponari.......ia-ti frumos bagajele si dute si te administreaza singura la budapesta dar ca sa nu iti fie urat i-ai si pe toti compatrioti tai cat despre tratatul de la trianon analfabeto nu am revendicat decat ce ne apartine ..asa ca verifica istoria inainte sa imi faci frati analfabeti.......om fara de tara.....sa nu zic altceva.......RUSINE!!!!!!
|
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 August 2010, ora 03:35
De la: 9am184024, la data 2010-08-16 01:55:50Mai tanti cu cultura.........mergi in niugoti la budapesta si ai sa vezi toata cultura ungurilor.......neam de poponari.......ia-ti frumos bagajele si dute si te administreaza singura la budapesta dar ca sa nu iti fie urat i-ai si pe toti compatrioti tai cat despre tratatul de la trianon analfabeto nu am revendicat decat ce ne apartine ..asa ca verifica istoria inainte sa imi faci frati analfabeti.......om fara de tara.....sa nu zic altceva.......RUSINE!!!!!! Mai bine fa-ti tu bagajele si cara-te la Buda, neam de...buda ce sunteti !!! Ai dreptate dealtfel, Budapesta e vestita ....Stie toata lumea pt. ce !!! Nu mi-a venit sa cred nici mie pana nu mi-au confirmat niste amici care au fost acolo. Bleeeaaaahhhhh !!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 August 2010, ora 03:40
De la: 9amkarcsi, la data 2010-08-16 00:08:38Vezi sa nu primesti tu una dupa ceafa tiganie. Imbecile!!! Se vede ca esti ungur!! Prost crescut, arogant, ignorant, plin de tine si pun pariu ca mai esti si urat de-ti moare....TOT, pana si cheful de mancare. Sunteti toti urati ca moartea, iar aia care nu spargeti oglinda sunteti corciti cu toate neamurile, semn ca femeile voastre nu se lasau rugate prea mult de NIMENI!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 16 August 2010, ora 03:42
De la: 9amkarcsi, la data 2010-08-16 00:02:06Esti un dement ,mai rau ca Hitler Nu te mai uita in oglinda, ca o sa ai cosmaruri !!!!
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 16 August 2010, ora 04:08
De la: Please, la data 2010-08-13 16:21:05De la: july, la data 2010-08-13 08:42:11Nu inteleg de ce va este frica sa acceptati autonomia unei regiuni? Nu se doreste lipirea cu Ungaria!!!
|
Postat pe: 16 August 2010, ora 04:13
De la: Ebony, la data 2010-08-16 04:08:26De la: Please, la data 2010-08-13 16:21:05De la: july, la data 2010-08-13 08:42:11Nu inteleg de ce va este frica sa acceptati autonomia unei regiuni? Nu se doreste lipirea cu Ungaria!!! Tu nu dormi??? Ce faci noaptea pe forum, mai ales pe topicul asta....vrei sa visezi urat??
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 16 August 2010, ora 04:13
..somn usor...
|
Postat pe: 16 August 2010, ora 04:17
De la: Ebony, la data 2010-08-16 04:13:53 Grazie!!
|
Fosta membra 9am.ro 1670 mesaje Membru din: 8/08/2010 |
Postat pe: 16 August 2010, ora 06:47
io m-is de la Cimisoara mo!
Tudoc moghiorul, numa, kicit Ma istoricilor! Atila a avut cel mai mare imperiu, de mica durata. A prieten cu generalul Gaius, din armata romana, care a vrut sa-l foloseasca in armata auxiliara. Atila avea insa planurile lui. Niciodata nu a atacat Roma, cu toate ca putea. Cind a juns in Cimpia Galica (Franta), romanii s-au temut ca vor pierde teritoriul, si au dat batalia. Au murit 200 de mii de huni. Soarele apunea rapid, asa ca Atila s-a retras la cercul de carute, ce-l facuse ca sa se apere. A doua zi de dimineata, hunii au disparut. Erau in numar foarte mic, si nu mai puteau face fata cohortelor romane. Atila moare otravit, dar urmasii lui se retrag pina, unde ii gasim si astazi. Popor fara tara, venit din stepele Rusiei, s-a acomodat rapid cu conlucuitorii, ca sa poata supravietuii. Atila are totusi meritul ca a fost primul care a unit triburile barbare! Atila a fost un om dintr-o bucata! Nu stiu cum ungurii de azi au ajuns cu 2 fetze? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1670 mesaje Membru din: 8/08/2010 |
Postat pe: 16 August 2010, ora 06:49
Recomand filmul : "Attila"
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 16 August 2010, ora 08:32
De la: nastasemihail, la data 2010-08-16 00:23:40Eu la 17 ani, am fost in Ungaria, si nu ma serveau. Si vorbeam si in franceza. Pur si simplu nu ma serveau. Parintii nu-mi spusesera de acest lucru. De atunci am prins pica, fiindca la virsta aia daca nu ti se da mincare, cumparata bineinteles, faci ca trenul. Musti din trecatori, de foame. Mihai,acum esti baiat mare,nu mai ai 17 anisori, si poate ar trebui sa reusesti sa treci peste astfel de intamplari. .Eu,cinstit vorbind nu stiu ce franceza vorbeai tu, dar poate era bine sa incerci si prin semne. Aratai spre burta si spre produsul alimentar pe care doreai sa-l cumperi si se rezolva toata problema. Am auzit si eu tot felul de legende de acest tip .Ca nu te servesc ungurii,ca politisitii unguri opresc masini romanesti doar ca sa se afle in treaba si sa gaseasca nod in papura ,etc .De mai multe ori am fost in Ungaria si nu am patit niciodata asa ceva.Mereu am fost tratat foarte dragut si nu ma pot plange deloc de tratamentul ungurilor .Cred ca dupa austrieci au fost cei mai draguti oameni cu care am intrat eu in contact. Inteleg ca nu iti plac ungurii, dar incearca sa pui asta pe seama unei defectiuni pe care o ai tu ,nu pe experiente personale care sa arate chipurile ca ai dreptate. Asa procedeaza multi si cu tiganii,evreii,slavii etc .Multi oameni vor sa urasca si neavand o logica prea interesanta de oferit,o dau pe experiente personale sau pe "istorie" imbecil-nationalista,care chipurile le-ar justifica ura. Sa nu accepti independenta Tinutului Secuiesc este dupa mine ceva foarte normal. Sa ajungi insa sa spui cat de oropsit ai fost tu de unguri este o porcarie aiurita (scuze!) .Este exact porcaria pe care o face Tokes, care si el se plange cat de discriminati sunt cetatenii de etnie maghiara in Romania.Poate nu l-au servit vanzatoarele romance bine pe Tokes mai Mihai,te-ai gandit la aspectul asta ?
|
Postat pe: 16 August 2010, ora 08:42
De la: mihaivilcu2004, la data 2010-08-15 19:22:21De la: july, la data 2010-08-12 15:15:24Ar trebui sa le dam. Eu sustin autonomia, indiferent care regiune ar cere acesta.Sa aiba sansa sa se administreze singuri. Domnu' Mihai Valcu,stiti ca aici este un forum ?Poate nu sunteti constient de activitatile care se fac pe aici.Pe aici domnul Mihai lumea discuta si isi spune parerile .Nu cred ca ati inteles exact cum stau lucrurile.Nu negociaza nimeni aici o bucata de tara ,nu trebuie sa le fie rusine celor care isi exprima un punct de vedere iar oamenii au dreptul sa gandeasca liber ."Die Gedanken sind frei" domnu' Mihai,sa ascultati melodia asta ca poate va mai relaxeaza.Poate ar trebui sa va fie dumnevoastra rusine, deoarece sunteti intolerant si ii acuzati aiurea de lipsa de patriotism pe toti cei care nu spun ce vreti dumnevoastra sa auziti. www.youtube.com/watch?v=x_6YQ-knKFw Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 August 2010, ora 08:48
De la: Will, la data 2010-08-16 06:47:18 Nu doar ca putea ataca Roma,o putea chiar cuceri lejer.A discutat insa ceva cu Papa Leon cel Mare care i-a iesit inainte, si s-a razgandit facand cale intoarsa.Stii cumva ce i-a spus Papa ?...
|
july 563 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 August 2010, ora 08:52
Mihai, ca sa te linistesc.... chiar si noi, maghiarii din Transilvania ajungem din cand in cand bataia de joc a unor persoane din Ungaria.
|
Fosta membra 9am.ro 458 mesaje Membru din: 6/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 August 2010, ora 08:54
Nu ar avea cum sa functioneze autonomia ceruta de Tokes intr-o enclava. Nu combat pe nimeni dar tot din experienta proprie: nu am putut sa cumpar ceva in Targu-Mures pentru ca vanzatoarele imi spuneau ca nu inteleg romaneste. De cate ori am iesit din tara pe la Vama Nadlag cu autocarul pe vremea cand trebuia sa folosim pasapoartele, se adunau bani de la calatori ca sa ne lase ungurii sa intram in Ungaria. Odata am dat cate 30 dolari iar soferul s-a reintors la noi sa mai dam pentru ca vamesul nu a fost satisfacut de suma oferita. Ultima data, cand am trecut si nu s-a mai oferit nimic, imediat ce am intrat pe teritoriul ungar, a fost oprit autocarul si li s-a aplicat o amenda usturatoare soferilor pentru ca... nici ei nu au inteles motivul. Poate acest gen de tratare se intampla sa-l foloseasca si ai nostri dar eu am descris cele de mai sus doar pentru faptul ca topicul se refera la unguri,
Imaginea nuielii implantate in apa se frange si se abate in alta directie. Tot asa ideea unuia in capul celor mai multi. Galina
|
|
Postat pe: 16 August 2010, ora 08:55
De la: 9am032743, la data 2010-08-15 13:52:25vai de mine .... dupa formulare s-ar parea ca esti interesat de aceasta autonomie ... Da,cu siguranta ca mai sunt si altii ca tine. Sistemul sanitar romanesc nu isi face treaba bine ,probabil din cauza ca este condus de un ungur .Este o barbarie ca ascunde asta medicamentele, lasand unii oameni prada unor crize ingrozitoare violent-nationaliste.
|
Postat pe: 16 August 2010, ora 09:08
De la: g_alina, la data 2010-08-16 08:54:50Nu ar avea cum sa functioneze autonomia ceruta de Tokes intr-o enclava. Nu combat pe nimeni dar tot din experienta proprie: nu am putut sa cumpar ceva in Targu-Mures pentru ca vanzatoarele imi spuneau ca nu inteleg romaneste. De cate ori am iesit din tara pe la Vama Nadlag cu autocarul pe vremea cand trebuia sa folosim pasapoartele, se adunau bani de la calatori ca sa ne lase ungurii sa intram in Ungaria. Odata am dat cate 30 dolari iar soferul s-a reintors la noi sa mai dam pentru ca vamesul nu a fost satisfacut de suma oferita. Ultima data, cand am trecut si nu s-a mai oferit nimic, imediat ce am intrat pe teritoriul ungar, a fost oprit autocarul si li s-a aplicat o amenda usturatoare soferilor pentru ca... nici ei nu au inteles motivul. Poate acest gen de tratare se intampla sa-l foloseasca si ai nostri dar eu am descris cele de mai sus doar pentru faptul ca topicul se refera la unguri, Si de ce anume ati acceptat sa dati acei 30 $ ?...Doreati sa "inchida ochii"vamesii ,nu ?Eu am trecut prin Ungaria doar cu masina personala sau cu trenul, si niciodata nu am dat absolut nimic . In plus faptul ca soferul nu a inteles pentru ce a platit amenda nu arata si faptul ca s-a facut ceva ilegal .Trebuia sa nu o plateasca si gata daca se simtea in regula .Probabil insa ca stia el ceva .Oricum,nu va faceti dubii,nici politistii romani nu se omoara cu engleza, asa ca si un ungur amendat la noi, probabil ca nu ar intelege exact ce s-a intamplat si ar putea sa se simta discriminat fara motive. Raporteaza abuz de limbaj |
|
tapone 3 mesaje Membru din: 8/08/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 August 2010, ora 09:44
De ce ? Care e motivul pentru care ar trebui sa facem asta ? Pentru ca e cava nou ? Pentru ca vrea cineva ? Pentru ca e la moda faramitarea unui stat ? Pentru ca acel stat este mic si vai mama lui ? De ce mama dracului nu se duc javrele astea de unguri din Transilvania , in Ungaria si sa terminam povestea ! Si celelalte tari vecine cu Ungaria intampina aceleasi probleme ! E o miscare dirijata de anumiti indivizi care au interes sa destabilizeze zona.
Eu sunt convin ca cetateanul de rand, nici nu se gandeste la autonomie ci isi vede de treburile lui . Dar javrele de la conducere, politicienii cu ambitii, astia sunt cei care vor autonomie. Exemple ca Italia sau Spania, care au teritorii autonome, nu sunt elocvente, pentru ca asta s-a intamplat in alte epoci, nu acum. Sa va ia dracu' de nenorociti.
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 August 2010, ora 11:43
De la: 9amkarcsi, la data 2010-08-15 23:53:23Will. Habar nu ai ce inseamna autonomie teritoriala.Bine ar fi sa vrea autonomie si partea Dobrogei si cei din Banat etc. sa se administreze singuri.Eu sant ardelean si sincer nu vreau sa platesc facturile si datoriile moldovenilor sau oltenilor.Vreau ca banii pe impozite, din TVA etc.sa ramana la noi sa nu fie luati de Bucuresti.Deci asta inseamna autonomie.No sa trebuiasca ardealul la unguri cu 10 mil. de romani si co 1 milion de unguri ,fii sigur de asta.Gandeste ca de aia ai cap. Nuuu, este gresita ideea asta , o autonomie pe provincii inseamfa faramitarea tarii , federalizarea tarii, adica daca eu merg in Ardeal trebuie sa am pasaport ca asa vrea satanistul Tokes, sau daca vii in Dobrogea iti trebuie pasaport sau in Oltenia sau Moldova la fel .! Nu poti sa stii ca Ardealul este mai bogat decat Oltenia sau Dobrogea sau Moldova si nimeni nu plateste impozit pentru alta provincie , de unde ai scos asta ? Noi avem autonomie dar pe judete, adica fiecare judet se autofinanteaza [ pentru ca e nenorocita asta de economie de piata care ne-a saracit pe majoritatea } O autonomie pe provincii inseamna ca fiecare provincie sa aiba conducerea proprie si pe Ardeal l-ar prelua Budapesta , adica strainii ! -ar fi oribil !! Romane,nu lasa cisma murdara maghiara sa ne murdareasca Ardealul romanesc curat !! Tradatorii de secui ne infecteaza Ardealul!!TRAIASCA ROMANIA MARE !!!!! Raporteaza abuz de limbaj
Ticu
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 August 2010, ora 11:49
De la: vaneamarin, la data 2010-08-16 08:55:36De la: 9am032743, la data 2010-08-15 13:52:25vai de mine .... dupa formulare s-ar parea ca esti interesat de aceasta autonomie ...
C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
|
|
Postat pe: 16 August 2010, ora 11:55
De la: nastasemihail, la data 2010-08-16 00:13:51Ungurii au acces cum le doreste inimioara la afaceri in Rominia. Noi mai usurel in Ungaria. Asa este domnu NM ca asa a vrut nenorocitul asta de guvern , ne-au vadut tara la unguri pentru voturi, au pus vicepremier un ungur si ministru bisericii romane un ungur sectant ca Bocul vrea voturi !! Traiasca Romania Mare !!!! Raporteaza abuz de limbaj
Ticu
|
|
Postat pe: 16 August 2010, ora 12:01
De la: nastasemihail, la data 2010-08-16 00:46:28Tycule ia-o mai usor cu injuriile, daca vrei sa nu iasa razboi virtual. Romanul Ungurul !Romania Mare !
Ticu
|
|
Postat pe: 16 August 2010, ora 12:45
De la: vaneamarin, la data 2010-08-16 09:08:07De la: g_alina, la data 2010-08-16 08:54:50Nu ar avea cum sa functioneze autonomia ceruta de Tokes intr-o enclava. Nu combat pe nimeni dar tot din experienta proprie: nu am putut sa cumpar ceva in Targu-Mures pentru ca vanzatoarele imi spuneau ca nu inteleg romaneste. De cate ori am iesit din tara pe la Vama Nadlag cu autocarul pe vremea cand trebuia sa folosim pasapoartele, se adunau bani de la calatori ca sa ne lase ungurii sa intram in Ungaria. Odata am dat cate 30 dolari iar soferul s-a reintors la noi sa mai dam pentru ca vamesul nu a fost satisfacut de suma oferita. Ultima data, cand am trecut si nu s-a mai oferit nimic, imediat ce am intrat pe teritoriul ungar, a fost oprit autocarul si li s-a aplicat o amenda usturatoare soferilor pentru ca... nici ei nu au inteles motivul. Poate acest gen de tratare se intampla sa-l foloseasca si ai nostri dar eu am descris cele de mai sus doar pentru faptul ca topicul se refera la unguri, Domnu Vanea, de ce au dat 30 $ ? pentru ca asa vor ungurii, ca asa sunt ei ! Si Domnu NM are dreptate, e un pericol ca roman sa treci prin Ungaria si Domnu Vanea , Ungurii , Austriecii si Francezii sunt popoare care ne urasc cel mai rau care nu cunosc ospitalitatea si civilizatia in raport cu romanii ! Ungaria are doua partide neofasciste , unul cu ramura si in Romania ;"sange si onoare " , de ce cei de la UE nu spun nimic ?-de ce nu recunosc ca mai detin ilegal un teritoriu romanesc ? pentru ca asa vor americanii care sunt totul pentru Ungaria , daca noi am fi avut unul , ne desfintau .! Problema se pune la ungurii , secuii de la noi, ca ei sunt manipulati de interesele UDMR -Tokes !!Ca sa fie bine pentru toti e bine ca etnia maghiara sa se departeze de fascismul UDMR -Tokes !!!
Ticu
|
|
Fosta membra 9am.ro 458 mesaje Membru din: 6/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 August 2010, ora 13:00
De la: vaneamarin, la data 2010-08-16 09:08:07De la: g_alina, la data 2010-08-16 08:54:50Nu ar avea cum sa functioneze autonomia ceruta de Tokes intr-o enclava. Nu combat pe nimeni dar tot din experienta proprie: nu am putut sa cumpar ceva in Targu-Mures pentru ca vanzatoarele imi spuneau ca nu inteleg romaneste. De cate ori am iesit din tara pe la Vama Nadlag cu autocarul pe vremea cand trebuia sa folosim pasapoartele, se adunau bani de la calatori ca sa ne lase ungurii sa intram in Ungaria. Odata am dat cate 30 dolari iar soferul s-a reintors la noi sa mai dam pentru ca vamesul nu a fost satisfacut de suma oferita. Ultima data, cand am trecut si nu s-a mai oferit nimic, imediat ce am intrat pe teritoriul ungar, a fost oprit autocarul si li s-a aplicat o amenda usturatoare soferilor pentru ca... nici ei nu au inteles motivul. Poate acest gen de tratare se intampla sa-l foloseasca si ai nostri dar eu am descris cele de mai sus doar pentru faptul ca topicul se refera la unguri, Nu cunosc exact afacerile dintre soferi si vamesi dar nu ni s-a spus pentru ce, ci doar faptul ca daca nu contribuim vom sta in vama mult si bine pentru ca incep sa controleze niste tiruri. Noi nu aveam bagaje ca sa fim motivati sa dam. Altadata au zis ca ei cauta niste suspecti si ca daca vrem sa plecam imediat ne da voie altfel trebuie sa asteptam pana ne verifica prin nu stiu ce metode... Practic, noi eram in stare sa dam cat cereau soferii numai sa plecam imediat. La granita cu Austria nu au fost niciodata probleme. Eu nu am absolut nimic impotriva ungurilor ca popor iar ceea ce am aratat a fost doar ca peste tot sunt oameni care abuzeaza. Imi pare rau ca am intrat aici dar am facut-o mai mult din curiozitate. Mi-am satisfacut-o si acum imi vad de treaba.
Imaginea nuielii implantate in apa se frange si se abate in alta directie. Tot asa ideea unuia in capul celor mai multi. Galina
|
|
reio 486 mesaje Membru din: 13/11/2009 |
Postat pe: 16 August 2010, ora 13:26
pai sa le-o dam... sus
Daca le dam autonomie cerem si autonomie fata de ei pentru romanii din Harghita - Covasna. Ete asa, na !
|
|
|

.Eu,cinstit vorbind nu stiu ce franceza vorbeai tu, dar poate era bine sa incerci si prin semne.