back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ungurii cer autonomie la onu! sa le-o dam ...?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 August 2010, ora 22:43

De la: marco, la data 2010-08-13 22:40:51
De la: nastasemihail, la data 2010-08-13 22:32:09Si cind te gindesti ca filonul huno-ungar, este de maxim 10-20%, peste tot unde sint ei. In rest populatia autohtona, care au gasit-o. Cimpia panonica era locuita cind au venit.

... orice calcul arata ca cei citeva zeci de mii (cu indulgenta) de unguri veniti pe cai acum 1000 de ani nu ar putea sa produca populatia pe care o declara acum ... chiar cu o natalitate continua de 40-50 de copii per femeie si mortalitate zero ei nu ar fi putut ajnge la milioanele de astazi ... de aceea, multi ''unguri'' sint de fapt fermieri traci OBLIGATI de ei sa le imprumute limba sub pedeapsa cu moartea ... si chiar daca au ascuns cit au putut urmele celor care populau acele locuri ele vor iesi la iveala cindva ... evidentele sint prea mari ...

E normal sa fie asa. Studiile au aratat, chiar si genetic, ca popoarele migratoare au dat un gen de galagie in a se impune, la conducere. In acele timpuri. Si acum vor la fel.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 13 August 2010, ora 22:50

De la: nastasemihail, la data 2010-08-13 22:43:45
De la: nastasemihail, la data 2010-08-13 22:32:09Si cind te gindesti ca filonul huno-ungar, este de maxim 10-20%, peste tot unde sint ei. In rest populatia autohtona, care au gasit-o. Cimpia panonica era locuita cind au venit.

... orice calcul arata ca cei citeva zeci de mii (cu indulgenta) de unguri veniti pe cai acum 1000 de ani nu ar putea sa produca populatia pe care o declara acum ... chiar cu o natalitate continua de 40-50 de copii per femeie si mortalitate zero ei nu ar fi putut ajnge la milioanele de astazi ... de aceea, multi ''unguri'' sint de fapt fermieri traci OBLIGATI de ei sa le imprumute limba sub pedeapsa cu moartea ... si chiar daca au ascuns cit au putut urmele celor care populau acele locuri ele vor iesi la iveala cindva ... evidentele sint prea mari ...

E normal sa fie asa. Studiile au aratat, chiar si genetic, ca popoarele migratoare au dat un gen de
galagie in a se impune, la conducere. In acele timpuri. Si acum vor la fel.

Ei vor acum autonomie si teritoriala si sustin ca numai administrativa ....sant destul de perspicace si vicleni .....In constitutie se specifica clar.... stat indestructibil.....

GINA
vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 14 August 2010, ora 00:19

dle Nastase Mihai
Interesant ceea ce spuneti dvs.
Am accesat mai multe site-uri pe Google ptr a afla cate ceva despre partea genetica a populatiilor din centrul si estul Europei,in special in teritoriile ocupate actualmente de catre maghiari.Surpriza,asa cum subliniati si dvs ,este ca "filonul unguresc" are niste procente neglijabile.De fapt este un amestec extraordinar ,cu contributii majoritare ale tuturor popoarelor care au existat si care s-au perindat pe aceste teritorii.
Ceea ce nu inteleg este lentoarea levantina a istoricilor nostrii care nu sunt mai activi,cel putin asa cum sunt ungurii in documentare,in trimiterea de informatii peste tot,de la forumuri stiintifice pana la site-uri de popularizare.De asemenea,nu stiu ,poate gresesc,sa existe un studiu genetic asupra populatiei romanesti,de pe teritoriul romanesc..Am putea lamuri si unele discursuri ale unor istorici cum ar fi si acela al dlui Djuvara legat de prezenta cumanilor si pecinegilor in teritoriile care fac parte din Romania,dar si cele legate de prezenta si a altor popoare migratoare,a elementelor esentiale geto-dace si romane.

vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 14 August 2010, ora 00:31

dle Nastase , as dori sa mai adaug ,referindu-ma la lentoarea istoricilor nostri ,ceea ce am amintit si in tema cu paleastronautica(este drept,fara legatura acolo) ,si anume cea referitoare la placile din aur inscriptionate cu scrisul dacic gasite cu ocazia sapaturilor ocazionate de construirea castelului Peles prin 1875 si de care nimeni nu mai spune nimic!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 August 2010, ora 00:35

De la: 9am074639, la data 2010-08-14 00:31:54dle Nastase , as dori sa mai adaug ,referindu-ma la lentoarea istoricilor nostri ,ceea ce am amintit si in tema cu paleastronautica(este drept,fara legatura acolo) ,si anume cea referitoare la placile din aur inscriptionate cu scrisul dacic gasite cu ocazia sapaturilor ocazionate de construirea castelului Peles prin 1875 si de care nimeni nu mai spune nimic!

Din lene nu se mai spune sau nu se mai cerceteaza. Sau oamenii sint atenti la birfele din media.
Chestia asta cu genetica doar de 10-20 % ar putea fi solutia ptr ce cer ungurii. Adica nu au obiect.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

48 mesaje
Postat pe: 14 August 2010, ora 11:38

De la: 9am074639, la data 2010-08-14 00:19:59dle Nastase Mihai
Interesant ceea ce spuneti dvs.
Am accesat mai multe site-uri pe Google ptr a afla cate ceva despre partea genetica a populatiilor din centrul si estul Europei,in special in teritoriile ocupate actualmente de catre maghiari.Surpriza,asa cum subliniati si dvs ,este ca "filonul unguresc" are niste procente neglijabile.De fapt este un amestec extraordinar ,cu contributii majoritare ale tuturor popoarelor care au existat si care s-au perindat pe aceste teritorii.
Ceea ce nu inteleg este lentoarea levantina a istoricilor nostrii care nu sunt mai activi,cel putin asa cum sunt ungurii in documentare,in trimiterea de informatii peste tot,de la forumuri stiintifice pana la site-uri de popularizare.De asemenea,nu stiu ,poate gresesc,sa existe un studiu genetic asupra populatiei romanesti,de pe teritoriul romanesc..Am putea lamuri si unele discursuri ale unor istorici cum ar fi si acela al dlui Djuvara legat de prezenta cumanilor si pecinegilor in teritoriile care fac parte din Romania,dar si cele legate de prezenta si a altor popoare migratoare,a elementelor esentiale geto-dace si romane.

9am081982

12 mesaje
Postat pe: 14 August 2010, ora 11:43

daca nu le convine in romania de ce nu pleaca acolo unde se vor simti mai bine

9am184024

7 mesaje
Postat pe: 14 August 2010, ora 12:12

LE dam slana si palinca ...ii imbarcam in dube pe toti si la budapesta cu ei ...le mai dam 200000 de ani interdictie pe teritoriu Romaniei..iar daca au ceva de comentat le mai dam si una dupa ceafa ca prea au prins tupeu pe teritoriu patriei mame asta sa isi aduca aminte cu cine stau de vorba.....k....mesaju meu e simplu pentru acesti unguri...bozgori sau ce or mai fi......."Faceti-va ca dispareti de pe teritoriu nostru sa nu va facem noi disparuti pe toti"

9am137744

6 mesaje
Postat pe: 14 August 2010, ora 12:18

De la: Please, la data 2010-08-13 16:21:05
De la: july, la data 2010-08-13 08:42:11Nu inteleg de ce va este frica sa acceptati autonomia unei regiuni? Nu se doreste lipirea cu Ungaria!!!

E foarte simplu, nu stiu sa si-o ceara, au motivatii infantile si mai au si un tupeu nesimtit la adresa romanilor in general. Ma injuri de mama ca iti cer paine in romana la magazin si vrei autonomie? Marsi in tara ta si vorbeste cu cine vrei tu urat. A fost simplu nu?

Si nici sa aiba motive nu ar primi-o pentru ca nu mi se pare corect ca sa mergi intr-o tara straina pentru ca ei nu au nationalitate romana ci maghiara si sa ceri ce ai nevoie in ungureste ca nimeni nu vorbeste romana in magazin,hotel etc in Italia,Spania sau America .
Si sunt ft nesimtiti deoarece traiesc de 20-30 ani in Romania si refuza sa vorbeasca romaneste ,dar painea noastra ROMANEASCA e buna nu?
Ca sa numai vb ca sunt ft uniti si bogati,pt k ei in cercul lor fac afaceri numai.
Si credeti-ma eu romanca ma simt ca o tampita in tara mea cand ma duc in societate si se vb in procent de 70% maghiara.
In zona Satu-Mare,Timisoara,Cluj si mai ales Harghita Covasna
Si sa le mai dam autonomie?

9am181783

2 mesaje
Postat pe: 14 August 2010, ora 12:22

Ceva mai razbunator decat specia UNGUR nu exista. Spun din propriile experiente .....si mai ales sa fie politist. Deci hai sa le dam lor tara noastra , stramosii nostri au murit degeaba ,iar ONU sa ne hotarasca noua soarta. Afara cu ungurii!!! .....sunt baieti buni dar noi suntem niste prosti ca-i tinem la noi in tara.

Eu zic sa le-o dam .......in bot!!! Traiasca Stefan !!! si Mihai !!! si Cuza!!!! si toti ceilalti.

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 14 August 2010, ora 12:34

De la: 9am181783, la data 2010-08-14 12:22:35Ceva mai razbunator decat specia UNGUR nu exista. Spun din propriile experiente .....si mai ales sa fie politist. Deci hai sa le dam lor tara noastra , stramosii nostri au murit degeaba ,iar ONU sa ne hotarasca noua soarta. Afara cu ungurii!!! .....sunt baieti buni dar noi suntem niste prosti ca-i tinem la noi in tara.

Eu zic sa le-o dam .......in bot!!! Traiasca Stefan !!! si Mihai !!! si Cuza!!!! si toti ceilalti.

Eu zic sa le-o dam in ...bot la aia care sunt nemernici, luati fiecare in parte.
Ca sa nu riscam sa-i matrasim si pe aia 2 % care sunt oameni de treaba.

Nici mie nu-mi venea sa cred, dar am intalnit cazuri de unguri ok. RAR DE TOT!!!!

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 14 August 2010, ora 12:38

De la: 9am137744, la data 2010-08-14 12:18:48
De la: july, la data 2010-08-13 08:42:11Nu inteleg de ce va este frica sa acceptati autonomia unei regiuni? Nu se doreste lipirea cu Ungaria!!!

E foarte simplu, nu stiu sa si-o ceara, au motivatii infantile si mai au si un tupeu nesimtit la adresa romanilor in general. Ma injuri de mama ca iti cer paine in romana la magazin si vrei autonomie? Marsi in tara ta si vorbeste cu cine vrei tu urat. A fost simplu nu?

Si nici sa aiba motive nu ar primi-o pentru ca nu mi se pare corect ca sa mergi intr-o tara straina pentru ca ei nu au nationalitate romana ci maghiara si sa ceri ce ai nevoie in ungureste ca nimeni nu vorbeste romana in magazin,hotel etc in Italia,Spania sau America .
Si sunt ft nesimtiti deoarece traiesc de 20-30 ani in Romania si refuza sa vorbeasca romaneste ,dar painea noastra ROMANEASCA e buna nu?
Ca sa numai vb ca sunt ft uniti si bogati,pt k ei in cercul lor fac afaceri numai.
Si credeti-ma eu romanca ma simt ca o tampita in tara mea cand ma duc in societate si se vb in procent de 70% maghiara.

Pai e simplu: cand iti vorbesc aia in maghiara, vorbeste-le si tu lor ca in bancurile cu unguri....stricat romaneste...in bataie de joc, iar daca se enerveaza, etaleaza-ti cunostintele de moghior injurandu-i pe limba lor, in ungureasca corecta gramatical !!!!!!!!

Ca romanu' cand invata limbi straine, nu le stalceste pana le omoara nervu' !!!

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 14 August 2010, ora 12:40

De la: nastasemihail, la data 2010-08-13 22:43:45

E normal sa fie asa. Studiile au aratat, chiar si genetic, ca popoarele migratoare au dat un gen de galagie in a se impune, la conducere. In acele timpuri. Si acum vor la fel.

Galagia asta se vindeca dupa ce ii bagi putin in scaunul cu rotile.

vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 14 August 2010, ora 12:51

dle 024

Doua rele nu fac una mai buna,spune o zicere americana.Nu cu injuraturi si jigniri ii linistim .Nu facem decat sa le aratam ca ei nu au alta sansa decat daca lupta ptr autodeterminare,prin crearea unui stat in stat.
Nu cred ca esentialmente ei sunt periculosi.Sunt si ei (ca si noi) tratati ca pe o masa de manevra a politicienilor maghiari,dar si a fostilor mari latifundiari unguri de afara in lupta ptr redobandirea pamanturilor ce le apartineau in anumite epoci.Multa diversiune care exploateaza ,in final,ceea ce spuneam inainte,intr-o alta interventie :saracia,situatia economica grea,chiar lipsa de cultura politica .
Daca ne pastram cumpatul ,daca ne straduim cu totii, si romani si maghiari ,sa trecem prin aceasta perioada sunt convins ca va fi liniste si pace.Nimeni nu poate sa ne ia teritoriul nostru.Sa fim fermi ,dar sa nu-i marginalizam prin atitudini xenofobe.Intr-un final,cei care sunt xenofobi din partea lor vor fi si ei ,la randul lor,pusi la punct de catre chiar conationalii lor.
Avem nevoie de pace ,de intelegere pentru a ne creste copii si nepotii si nu de zurbagii agitatori in ape tulburi.

vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 14 August 2010, ora 12:58

dna bi-anca

M-ati amuzat cu teoria practicarii limbii !

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 14 August 2010, ora 13:04

De la: 9am074639, la data 2010-08-14 12:58:27dna bi-anca

M-ati amuzat cu teoria practicarii limbii !

Adevarul e ca rad cam stramb....Eu nu sunt rasista, dar astia intrec toate limitele....si stiu din experienta, ca eu nu cred pana nu vad!

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 14 August 2010, ora 13:06

De la: 9am074639, la data 2010-08-14 12:51:54dle 024

Doua rele nu fac una mai buna,spune o zicere americana.Nu cu injuraturi si jigniri ii linistim .Nu facem decat sa le aratam ca ei nu au alta sansa decat daca lupta ptr autodeterminare,prin crearea unui stat in stat.
Nu cred ca esentialmente ei sunt periculosi.Sunt si ei (ca si noi) tratati ca pe o masa de manevra a politicienilor maghiari,dar si a fostilor mari latifundiari unguri de afara in lupta ptr redobandirea pamanturilor ce le apartineau in anumite epoci.Multa diversiune care exploateaza ,in final,ceea ce spuneam inainte,intr-o alta interventie :saracia,situatia economica grea,chiar lipsa de cultura politica .
Daca ne pastram cumpatul ,daca ne straduim cu totii, si romani si maghiari ,sa trecem prin aceasta perioada sunt convins ca va fi liniste si pace.Nimeni nu poate sa ne ia teritoriul nostru.Sa fim fermi ,dar sa nu-i marginalizam prin atitudini xenofobe.Intr-un final,cei care sunt xenofobi din partea lor vor fi si ei ,la randul lor,pusi la punct de catre chiar conationalii lor.
Avem nevoie de pace ,de intelegere pentru a ne creste copii si nepotii si nu de zurbagii agitatori in ape tulburi.

Rezolvarea e extrem de simpla: sa oferim ungurilor romani EXACT aceleasi drepturi pe care le au romanii din Ungaria.

Capitol inchis.

9am188283

5 mesaje
Postat pe: 14 August 2010, ora 13:48

Cautati si veti gasi! 90% din unguri sunt de origina dacica si in limba maghiara sunt cca 2500d e cuvinte din limba dacilor. Denumirea de maghiari a aparut asa cum a aparut denumirea tiganilor, ca rromi. Idiotii-s au fost si sunt la putere.

Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 14 August 2010, ora 14:54

Nici eu nu sint rasist. Ii urasc pe toti la fel
Attila a luat-o-n bot de la romani in cimpia Galica.
Totusi a avut atita minte sa se retraga, ca sa nu fie omoriti toti.
Desigur ca Europa era locuita, cind au venit "lacustele" atilice.
Dacii, fiind mai blajini, i-au lasat sa traiasca.
Ca pe cind se retrageau din fata romanilor, dacii ii puteau rade pe uscat, ca si asa erau terminati.

homosapiens2002

10 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 August 2010, ora 15:09

MAI...CAPRA IGNORANTA!!!!!!
MAI CITESTE si tu tratatul din TRIANON ca sa intelegi cum ati ajuns la teritoriile voastre si cum ati modificat Cartile de istorie!!!!!--SINTETI ORICUM un popor extrem de AROGANT si prost
CIND va rataciti prin UNGARIA sinteti primiti cu zimbet si cordialitate
IAR aici in tara voastra vad pe STRADA numai amarite care nu zimbesc niciodata si umbla cu depresie si moarte de foame

vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 14 August 2010, ora 16:09

Bi-Anca

Pai,eu cred ca le au,si mai mult decat atat!
Exista chiar o discriminare pozitiva.

vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 14 August 2010, ora 16:12

Will,
Mai mult decat atat, lui Atila in timp ce facea baie in rau ,i s-a lasat viata.Este drept ca a platit cu hainele.

9am184024

7 mesaje
Postat pe: 14 August 2010, ora 17:18

mi-a placut ce ai zis si sunt deacord cu tine de aceea raman la parerea mea ca acesti unguri au un tupeu fantastic....iar autoritatile nu fac nimic pt a le inchide gura lucru care nu face nimic altceva decat le da apa la moara....usor usor...vor totul vor TRANSILVANIA iar datorita incompetentei autoritatilor au mari sanse sa si obtina daca nu transilvania macar o prima victorie si anume autonomia....totul e posibil..."tot timpul alti au hotarat pt.romania de-a lungul istoriei de aceasta data fiind ONU"deci e posibil.........de aceea ma repet...."SLANA...PALINCA>>>>>DUBA si la budapesta cu ei pentru urmatori 20000 de mii de ani"""asta e solutia............

edyc2005

2 mesaje
Postat pe: 14 August 2010, ora 17:21

MAI BOZGORE !!!!!!! TOTI "AU" VOIE SA SE EXPRIME NU "ARE"

danielle_n65

4 mesaje
Postat pe: 14 August 2010, ora 19:23

Tara arde si baba se piaptana, cam asa si cu cererea de autonomie a maghiarilor. Nu am nimic cu maghiari, am chiar si prieteni maghiari dar oare putem noi compara istoria Spaniei cu istoria Romaniei? Noi despre ce vorbim aici? Autonomia cui? Autonomia unei minoritati care in momente grele pentru Romania se gasesc sa toarne gaz peste foc. Daca as fi un adevarat maghiar in Romania as incerca sa contribui la binele tarii care imi este casa si familie. Locul unde un maghiar se simte acasa. Ce fac maghiarii romani pentru Romania? Care este contributia lor la binele si prosperitatea tarii pe care o numesc ACASA? Iar daca Romania nu este locul unde acestia il numesc acasa, atunci de ce nu merg in Ungaria? Un lucru este sigur, noi, ca romani ii iubim pe toti conationalii nostri care s-au nascut si traiesc in aceasta tara, indiferent carei minoritati ii fac parte. Este loc pentru toti in aceasta tara. Problema nu este la romani ci la cei care nu mai vad padurea de copaci si uita cu painea cui au crescut.
Intrebarea este doar una retorica;
VOI, cu ce paine a-ti crescut?
Daca stiti raspunsul atunci nu uitati acest lucru!

alexandru_revnic

115 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 14 August 2010, ora 19:25

CREZI CA ITI VA MARI SALARIUL, DACA CELE TREI JUDE-TE VOR FI INDEPENDENTE? TU ,DACA AI AVEA O GRADINA A TA, RAMASA DIN MOSI STRAMOSI, AI CEDA O PARTE CUIVA DIN MIJLOCUL EI, LA CINEVA PE DEGEABA PT. ADMINISTRARE? CE MINTE INGUSTA AVETI, FRATILOR! DE ACEEA MERG IN TARA ASTA TOATE PROST, PT. CA MAI EXISTA MULTA PROSTIME, 65-70 % DIN TOTALUL POPULATIEI.
LA FEL AU PROCEDAT PALESTINIENII , IN SECOLUL TRECUT, FIIND SARACI SI LENESI(DE ACEEA ERAU SARACI), AU VANDUT VREILOR BUCATA CU BUCATA DIN PAMANTUL TARII, SI INTR-O ZI S-AU TREZIT CU JUMATATE DIN TARA OCUPATA DE EVTREI, UNDE SUNT SI ASTAZI. DE CE CREDETI,CA EXISTA RAZBOIUL LA NESFARSTI INTRE PALESTINA SI ISRAEL, PENTRU PAMANT. ACUM PALESRINA VREA PAMANTUL INAPOI, FARA SA MAI RESTITUIE BANII PE CARE I-AU PRIMIT CETATENII PALESTINIENI.
DACA UNGURI FAC O "GAURA"IN CENTRUL TARII, AU POSIBILITATEA SA FORMEZE UN CAP DE POD PENTRU A SE INARMA , SI INTR-O ZI O SA FIM ATACATI DIN TOATE PARTILE.
SCOPUL LOR, A UNGURILOR NU ESTE ANATOMIA CELOR TREI JUDETE, CI ANATOMIA INTREGII TRANSILVANIE. DE CE NU RUMEGATI CEEA CE VORBITI? VATICANUL ESTE STAT IN STAT, INTR-UN ORAS, DIN TARA ,NU INTR-O TARA. LOCUITORII SUNT TOT ITALIENI. ACOLO MERGE PEMNTRU CA NUMAI ADMINISTRATIV SUNT INDEPENDENTI. VATICATUL ESTE AL ITALIEI. IN CAZUL UNGURILOR, CELE TREWI JUDETE INDEPENDENTE, VOR FI ALE UNGARIEI. LAMURIT SAU CONVINS? UM OM LAMURIT SE POATE ABATE DE LA DRUM DAR UNUL CONVINS NICIODATA.

alexandru_revnic

115 mesaje

Postat pe: 14 August 2010, ora 19:25

CREZI CA ITI VA MARI SALARIUL, DACA CELE TREI JUDE-TE VOR FI INDEPENDENTE? TU ,DACA AI AVEA O GRADINA A TA, RAMASA DIN MOSI STRAMOSI, AI CEDA O PARTE CUIVA DIN MIJLOCUL EI, LA CINEVA PE DEGEABA PT. ADMINISTRARE? CE MINTE INGUSTA AVETI, FRATILOR! DE ACEEA MERG IN TARA ASTA TOATE PROST, PT. CA MAI EXISTA MULTA PROSTIME, 65-70 % DIN TOTALUL POPULATIEI.
LA FEL AU PROCEDAT PALESTINIENII , IN SECOLUL TRECUT, FIIND SARACI SI LENESI(DE ACEEA ERAU SARACI), AU VANDUT VREILOR BUCATA CU BUCATA DIN PAMANTUL TARII, SI INTR-O ZI S-AU TREZIT CU JUMATATE DIN TARA OCUPATA DE EVTREI, UNDE SUNT SI ASTAZI. DE CE CREDETI,CA EXISTA RAZBOIUL LA NESFARSTI INTRE PALESTINA SI ISRAEL, PENTRU PAMANT. ACUM PALESRINA VREA PAMANTUL INAPOI, FARA SA MAI RESTITUIE BANII PE CARE I-AU PRIMIT CETATENII PALESTINIENI.
DACA UNGURI FAC O "GAURA"IN CENTRUL TARII, AU POSIBILITATEA SA FORMEZE UN CAP DE POD PENTRU A SE INARMA , SI INTR-O ZI O SA FIM ATACATI DIN TOATE PARTILE.
SCOPUL LOR, A UNGURILOR NU ESTE ANATOMIA CELOR TREI JUDETE, CI ANATOMIA INTREGII TRANSILVANIE. DE CE NU RUMEGATI CEEA CE VORBITI? VATICANUL ESTE STAT IN STAT, INTR-UN ORAS, DIN TARA ,NU INTR-O TARA. LOCUITORII SUNT TOT ITALIENI. ACOLO MERGE PEMNTRU CA NUMAI ADMINISTRATIV SUNT INDEPENDENTI. VATICATUL ESTE AL ITALIEI. IN CAZUL UNGURILOR, CELE TREWI JUDETE INDEPENDENTE, VOR FI ALE UNGARIEI. LAMURIT SAU CONVINS? UM OM LAMURIT SE POATE ABATE DE LA DRUM DAR UNUL CONVINS NICIODATA.

alexandru_revnic

115 mesaje

Postat pe: 14 August 2010, ora 19:27

De la: alexandru_revnic, la data 2010-08-14 19:25:33

Fosta membra 9am.ro

834 mesaje

Postat pe: 14 August 2010, ora 19:30

De la: Bi_anca, la data 2010-08-14 12:38:22
De la: 9am137744, la data 2010-08-14 12:18:48

Pai e simplu: cand iti vorbesc aia in maghiara, vorbeste-le si tu lor ca in bancurile cu unguri....stricat romaneste...in bataie de joc, iar daca se enerveaza, etaleaza-ti cunostintele de moghior injurandu-i pe limba lor, in ungureasca corecta gramatical !!!!!!!!

Ca romanu' cand invata limbi straine, nu le stalceste pana le omoara nervu' !!!

Doana avatar credeti ceea ce sustineti?

Fosta membra 9am.ro

834 mesaje

Postat pe: 14 August 2010, ora 19:33

De la: alexandru_revnic, la data 2010-08-14 19:27:31
De la: alexandru_revnic, la data 2010-08-14 19:25:33

Dumneavoastra domnule avatar sunteti sigur ceea ce sustineti?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ungurii cer autonomie la ONU! Sa le-o dam ...?
Mergi la: