Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 August 2015, ora 07:32
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 28 August 2015, ora 09:47
s-a marcat ! mersic de cafeluta si de informatii ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 August 2015, ora 15:18
alooooo !
alooooo ! pfiii, nici ecoul nu mai raspunde !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 August 2015, ora 07:49
n-aveti decit sa va tineti de'oparte, ca eu tot pun de cafea si tin Cafeneaua calda ! hai, ca-i soare, deja cald si azi e Sf. Alexandru .....la multi ani ptr. cei ce poarta acest nume !
|
Postat pe: 31 August 2015, ora 09:11
De la: gabigabi2, la data 2015-08-30 07:49:59 n-o mai tine chiar asa de calda ca si-asa -i fierbinte p'afara...mai baga niste ventilatoare sau niste aer conditionat in ea....destul ca ne topim in case si afara....HAI la o CAFEA CALDA....bauta la racoarea aerului conditionat pe care tocmai l-am montat aici in cafenea....oricine vrea sa-si racoreasca oasele, muschii sau creierii este invitat ....
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 31 August 2015, ora 16:23
hopaaaa, avem aer conditionat ! moaaama, acu' sa vezi cum trebuie sa imbunatatesc cutia cu medicamente adaugind o aspirina, o zeama de carmol - ca tot se face reclama la el - si niscaiva servetele de sters nasul curgator ! pfiii, eu unde ma ascund sa-mi beau cafeaua ?
|
Postat pe: 31 August 2015, ora 16:25
pssst : da' sunt sigura ca stii ca ideea de a tine " calda" Cafeneaua se referea la altceva !
|
Postat pe: 1 Septembrie 2015, ora 11:36
De la: gabigabi2, la data 2015-08-31 16:25:55pssst : da' sunt sigura ca stii ca ideea de a tine " calda" Cafeneaua se referea la altceva ! evident ca da...stiu...si-ti multumesc pt. ca ai inteles perfect spiritul cafenelei si incerci sa-l mentii viu...
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Postat pe: 1 Septembrie 2015, ora 12:36
e viu, dar i-aproape muribund !
am facut o salata de vinete cu ardei copti....iac' asa, ca nu-mi era destul de cald , dar vad cum se scumpesc toate de la zi la zi si nu mi-am facut pofta, inca , de toate cele ale verii ! asa ca. poftiti de va serviti ....felul 2 : mincare de conopida cu pui .... o cafea si o felie de pepene rosu....receeee ! e o combinatie exploziva ? la mine nu e ! hai, va pupicesc pe toti !
|
Postat pe: 2 Septembrie 2015, ora 06:42
|
Postat pe: 5 Septembrie 2015, ora 07:14
baiiii, inteleg ca-i Criza ....de Sistem, de politica mondiala, umanitara, dar nici macar de'o cafea nu mai avem ?
hai , buna dimineata si , fac un nechezol , ca asta -i o cafea de criza !
|
Postat pe: 6 Septembrie 2015, ora 08:36
De la: gabigabi2, la data 2015-09-05 07:14:28baiiii, inteleg ca-i Criza ....de Sistem, de politica mondiala, umanitara, dar nici macar de'o cafea nu mai avem ? ....si fraierul insista !
|
Postat pe: 6 Septembrie 2015, ora 08:47
:
si uite cum "nechezolul " mi-a dat o idee - gind meditativ : a zis omu' ala ca " secolul care vine ori va fi religios , ori nu va mai fi ", dar se pare ca si daca-i Prea religios tot acolo ajunge !P.S ce-are, frate, forumul azi ca-mi dubleaza emoticoanele sau postarile ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Septembrie 2015, ora 08:16
tot in concediu, tot ?
|
Postat pe: 7 Septembrie 2015, ora 16:40
ahhhh, ce bine e sa ai un loc unde poti fuma o tigara-n liniste ! da' parca-i merge si-o cafea alaturi !
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Septembrie 2015, ora 20:02
Gabi, iti mai faci singura de cap pe aici? Ce parere ai despre ce spun unii nemti despre Merkel?
www.facebook.com/costin.jugurica/videos/848525611837450/ Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Septembrie 2015, ora 07:14
Buna dimineata !
ehhh, incerc si eu sa va atrag , iarasi , la o cafea de vorba si oooo n-am putut deschide linkul, dar am citit comentariile ![]() ce sa zic , Blackule ?! de o parte e o Tragedie si omenia ne indeamna spre intrajutorare , dar pe partea cealalta , constiinta consecintelor de vor decurge de aici, parca- parca.... in sfirsit, oricum suntem prea mici ptr. o lupta asa de mare. asa ca am pus de cafea si urez LA MULTI ANI tuturor Marianelor, Mariilor si Marinicilor !
|
Postat pe: 9 Septembrie 2015, ora 07:28
Salut !
|
Postat pe: 9 Septembrie 2015, ora 10:23
Buna dimineata!
|
Postat pe: 9 Septembrie 2015, ora 17:27
moiii, am uitat sa va spun ce Cocosu' Rosu am descoperit eu / noi , duminica si unde l-am sarbatorit pe fii' miu ! da' ce gradina frumoasa si ce conac fain a devenit acea hala- piata construita pe vremea lui ceasca' ... si ce meniuri bogate si gustoase si , mai cu seama, Mari ! am comandat un " prinz al haiducului " si neneeee, o burta de haiduc trebuia sa ai ca sa poti lichida ce era pe platoul ala ! si, ptr. ca mi-i tare la-ndemina si preturile acceptabile, o sa-i mai fac o vizita cit de curind ! deci, ia aminte : Cocosu' Rosu pe str. Margelelor nr. 61-64 ! ....aaaaa, are ferma proprie si toate produsele provin de acolo , iti dai seama ce gust adevarat au toate ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Septembrie 2015, ora 17:27
moiii, am uitat sa va spun ce Cocosu' Rosu am descoperit eu / noi , duminica si unde l-am sarbatorit pe fii' miu ! da' ce gradina frumoasa si ce conac fain a devenit acea hala- piata construita pe vremea lui ceasca' si de care stiam, dar la care nu m-am dus niciodata ... oooo, si ce meniuri bogate si gustoase si , mai cu seama, Mari ! am comandat un " prinz al haiducului " si neneeee, o burta de haiduc trebuia sa ai ca sa poti lichida ce era pe platoul ala ! si, ptr. ca mi-i tare la-ndemina si preturile acceptabile, o sa-i mai fac o vizita cit de curind .... poate de sarbatoarea recoltei, sa vedem ! deci, ia aminte : Cocosu' Rosu pe str. Margelelor nr. 61-64 ! ....aaaaa, are ferma proprie si toate produsele provin de acolo ! iti dai seama ce gust adevarat au toate ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Septembrie 2015, ora 18:12
Stiu restaurantul. Am fost acolo acum cativa ani.
|
Postat pe: 9 Septembrie 2015, ora 18:46
De la: Black_Friday_, la data 2015-09-09 18:12:13Stiu restaurantul. Am fost acolo acum cativa ani. auzisem si eu de el si ca s-a modificat hala aia ,uritaaaa , dar nu mi-am putut inchipui ca poate iesi ceva atit de fain din ea si am fost placut impresionata ! ....as putea spune ca mi-a placut mai mult ca atmosfera , decit la " Vulturul "....ti-am povestit eu si de restaurantul asta care-i spre iesirea din Militari , dar stii ce n-am probat la Cocos ? ciorba de burta, asa ca inca nu pot sa dau nota 10 niciunuia dintre ele ! P.S stii ce cred ? cred ca cei de la Vulturul au dat de bani, caci afacerea le merge foarte bine si si-au modificat Statutul, ca sa zic asa si dintr-o gradina de vara unde te simteai ca la tine acas' - daca ai fi avut o gradina , bineinteles - au facut o chestie gomoasa , moaaama si pe noi ne-au cam pierdut de musterii .....asta e :am cautat o alta gradina, cam asta-i chestia ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Septembrie 2015, ora 07:48
pfii, da ' agresiva e reclama asta cu apartamente bine facute !
![]() hehehe....io zic ca nu-i prea inspirata alegerea frazei respective , devreme ce sloganul prezidential s-a aratat a nu fi prea functional ! e gata si cafeauaaaa ...Start !
|
Postat pe: 10 Septembrie 2015, ora 14:40
o cafea, o atentie, o maslina ?
|
Postat pe: 11 Septembrie 2015, ora 07:33
asta e !
|
Postat pe: 12 Septembrie 2015, ora 07:17
buna dimineata !
|
Citadella 6 mesaje Membru din: 12/09/2015 |
Postat pe: 12 Septembrie 2015, ora 13:07
Buna dimineata, va doresc o zi frumoasa
citadella.forumer.ro/ O lume virtuala impletita cu realitatea.Forum : Diverse, prietenie, relatii, religii, paranormal, lectura, filme, filozofie, relaxare, intrebari, raspunsuri, umor Raporteaza abuz de limbaj
http://citadella.forumer.ro/
|
|
Postat pe: 12 Septembrie 2015, ora 14:10
Musetico, tu esti ?
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 13 Septembrie 2015, ora 09:12
De la: Fl_Orion999, la data 2015-09-01 11:36:48De la: gabigabi2, la data 2015-08-31 16:25:55pssst : da' sunt sigura ca stii ca ideea de a tine " calda" Cafeneaua se referea la altceva ! Da' e cu putinta sa te lepezi tu de cafenea, domnu' Flo' ! Ia, rapidos un pas in fata, careul te asteapta! Paso doble ... www.youtube.com/watch?v=DjLb0gRg-pc Gabriela, nu sunt io cu Citadella aceea! Io un singur forumel avui ... am... dar eblocat de doar io il vad... i-am alungat banandu-i pe toti ce imi erau alaturi... De parca nu m-ati cunoaste... Aste e, ASUM ! Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
|
|

s-a marcat !
alooooo ! pfiii, nici ecoul nu mai raspunde !
n-aveti decit sa va tineti de'oparte, ca eu tot pun de cafea si tin Cafeneaua calda !
hopaaaa, avem aer conditionat !
la mine nu e !
si uite cum "nechezolul " mi-a dat o idee - gind meditativ : a zis omu' ala ca " secolul care vine ori va fi religios , ori nu va mai fi ", dar se pare ca si daca-i Prea religios tot acolo ajunge