Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 12 August 2015, ora 14:14
e " nica " de la nimica !nu tu cafea, nu tu o vorba de oricare ar fi ea ...nica, de la nimeni , de parca ar fi venit deja sfirsitul lumii ! dar, ma bucura mult sa te vad ! ce faci ? ai venit acasa ?
|
|
Postat pe: 13 August 2015, ora 14:43
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 August 2015, ora 07:15
De la: gabigabi2, la data 2015-08-13 14:43:55 hehehe, la tigarusca asta merge si o cafea neagra, tare si fierbinte ! hai , ca-ncepe vichendu' !
|
Postat pe: 15 August 2015, ora 07:21
buna dimineata , Mariilor si Marinicilor , La multi ani !
nu pun de cafea, ca si asa e inima biciuita de caldura asta care nu se mai termina ! dar, un ceai de fructe, un compot , merg foarte bine .....aveti grija si cu alcoolicele ca- s moarte curata ! sa aveti o zi buna !
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 August 2015, ora 19:44
eiiiii....si-acum pe seara merge o cafea cu lapte....
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 16 August 2015, ora 07:09
hai buna dimi....vreau si io sa ma lamuresc intr-o privinta...cat de prost, nesimtit si dobitoc sa fii sa afirmi public ca in timpul revolutiei din '89 stateau oamenii cu liste de asteptare si cretinii se inscriau pe ele...erau liste pt.gogosi, pt.covrigi,pt.banane, pt,ciocolata chinezeasca, pt. BT, pt, KENT, pt. tacamuri de pui, pt. portocale, pt. bomboane cubaneze....etc....si MIHAIL caine de CIRC avea de toate...asadar nu a vrut sa se inscrie pe nici o lista....in schimb afirma despre mine ca io as fi declarat ca nu-s ....fara insa a face dovada , doar vorbe, in romania lucrului bine furat este acceptabil sa faci asemenea porcarii...toti nesimtitii se declara corecti, a trecut ,,saptamana nebunilor''... ,,prostii sub clar de luna'' au apus...mai apare toanta din cand in cand sa nu uitam c-a existat o cretina pe-acest forum...cu nume de cifra si foarte ,,realizata''....acum e vremea ,,dineului cu prosti''...ca atare, cafeaua la acest dineu o asigura cafeneaua noastra, care inca nu-i falimentara asa cum se preconizeaza a fi topicul infractorului mutalau cu romania lui bine furata....
haideti sa ciocnim o cescuta de cafea in memoria cocardelului, a kakanelului, a nadirrrrului , a hermafroditei si a canadianului sau....si de ce nu...chiar a toantei incifrate si foarte ,,realizate''....
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 16 August 2015, ora 07:22
O ipotezã ºocantã: PENTRU A SCÃPA DE OMUL NEMÞILOR, KLAUS IOHANNIS (MÃMÃLIGÃ DE SIBIU), SE PREGÃTEªTE ADUCEREA LA CÎRMA ROMÂNIEI A OMULUI AMERICANILOR, PRINÞUL CHARLES
charles Mi-a fost clar, încã din ziua uriaºei cacealmale a „alegerii” lui Klaus Iohannis, cã aºa ceva nu intra în calculul americanilor. Un agent de influenþã, de peste Ocean, mi-a ºi spus-o la telefon: „Mizeria asta nu poate rãmîne aºa! Or sã vadã ei!”. Neamþul second-hand a fost ajutat sã devinã ºeful Statului Român de Germania, SRI ºi de Masonerie. Mai þineþi minte ce scriam cu 3 zile înaintea turului II? Vicepreºedintele SUA, Joe Biden, îi telefonase lui Victor Ponta, felicitîndu-l pentru victoria în alegeri. Diferenþa dintre cei doi candidaþi era atît de mare încît orice rãsturnare a scorului ar fi fost împotriva legilor sociologiei – care este, totuºi, o ºtiinþã, nu o ºedinþã de chiromanþie sau de ghicit în cafea, ori în cãrþi de tarot. ªocul a fost teribil! Inclusiv pentru fostul primar al Sibiului, care nici acum nu ºtie pe ce lume trãieºte. El nu era pregãtit pentru aceastã funcþie ºi nu e nici acum. Habar n-are ce sã facã. Umblã, de nebun, cu nevastã-sa de mînã ºi rînjeºte fasolea de porþelan. Nu ºtie sã poarte o discuþie cu presa. Nu cunoaºte prioritãþile acestei þãri. Nu se încumetã sã meargã într-o piaþã, sau printre ºomeri, ori protestatari. El e turist. Face slalom, cu viclenie, printre „cartofii fierbinþi” ai acestei þãri aflate în colaps. Abia aºteaptã sã se iveascã un prilej sã se care în strãinãtate – tot cu consoarta de mînã, care, ºi ea, aºteaptã ceva: sã-ºi etaleze toaletele ºi genþile. Ce pereche penibilã! Pentru americani, figuranþii ãºtia sînt tot ce poate fi mai riscant. Rãzboiul bate la uºã, ori yankeilor le trebuie aici un om al lor, care sã le execute ordinele. Ei l-au studiat pe Slãninã Vodã ºi au priceput cã existã nu numai Salamul de Sibiu, ci ºi Mãmãliga de Sibiu. Care tresaltã ºi bolboroseºte doar la Vocea Berlinului. Un Berlin din ce în ce mai imprevizibil ºi mult prea apropiat de Moscova. Aºa cã soarta impostorului iohannisKlaus Iohannis e pecetluitã. Se va gãsi un pretext pentru debarcarea lui. Are Eugen Ionescu o piesã: „Amedeu, sau cum sã te descotoroseºti”. Era vorba de un cadavru. Dar tot cadavru (politic) este ºi acest Mãlai Mare, care e total paralel ºi cu Þara, ºi cu Epoca actualã. Ruºine acelor „moderatori” ºi „politicieni” care tot încearcã sã-mi închidã mie gura, zicînd: „A fost ales de români”. Nu, n-a fost ales de nimeni, a fost inventat. Ei, bine, invenþia asta o demonteazã, zi de zi („Pas cu pas”), stãpînii yankei ai coloniei numite România. Care nu pot lãsa un asemenea avanpost pe mîna oricui, la voia întîmplãrii. Dar, pe cine vor noii colonialiºti sã instaleze în fruntea Statului Român? Pe Prinþul Charles, din Marea Britanie. Strategia e mai veche ºi explicã vîjîielile acestuia prin Transilvania, chipurile dupã hranã ecologicã (?!). Aiurea, MI6 a pus la cale totul. Nu mã întrebaþi cum vor reuºi americanii ºi englezii sã-l impunã pe purtãtorul de fustã scoþianã în fruntea României. Nu e prea greu de organizat un Referendum ºi de falsificat rezultatele. Mai are Poporul Român vreo putere de reacþie? Nu sînt deloc deplasaþi cei care susþin cã fiul Reginei Elizabeta a II-a va domni – în noul Regat Român – sub numele de Carol al III-lea. Iar Camilla va fi, dacã nu reginã, atunci Primã Doamnã. ªi sã vedeþi atunci bulucealã fanariotã la pupat kiltul fostului soþ al nefericitei Diana. Dar dacã acest Carol al III-lea se va îndrãgosti de amazoanele de pe malul Dîmboviþei? Atunci sã te þii pãruialã: Camilla va mãtura Piaþa Matache cu Elena Udrea, Alina Gorghiu, Ana Birchall, Anca Boagiu, Monica Tatoiu, Rozalia Biro. Din pãcate, va fi prea tîrziu, ele vor fi deja gravide ºi vor naºte copii bipezi, ba chiar patrupezi, care vor fi succesori ai tronului. Ne aºteaptã vremuri de epopee… CORNELIU VADIM TUDOR 13 august 2015, Bran Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 16 August 2015, ora 08:35
buna dimineata si mersic ptr. cafea !
acuuuu ce sa zic, ca doar ma stii ca am simpatii regaliste si daca Tot suntem o Colonie si nu noi ne mai facem soarta - ca oricum, arareori am hotarit noi ceva- spun ce cred : ne- ar fi mai bine cu Charles !
|
|
|
|
Postat pe: 16 August 2015, ora 14:28
De la: gabigabi2, la data 2015-08-16 08:35:36buna dimineata si mersic ptr. cafea ! nu o sa ne fie deloc mai bine...io am mai spus ...sa trecem de anul 2018----centenarul unirii----si om mai vedea....posibil sa ramanem iar ciuntiti si c-un rege strain si intarziat mintal pe cap.... daca asta ti-e dorinta gabi...faca-se voia ta...da' s-ar putea sa nu-ti fie bine deloc....ce mi-e charles, ce mi-e misu bal-bal...tot un ne cam meritam soarta....
|
|
Postat pe: 16 August 2015, ora 17:26
ei, nu-i chiar tot aia , caci una e sa ai Anglia in spatele tau si alta o comunitate care cam scirtiie din incheieturi si daca intentia este sa se rupa din Romania partea de vest , cu Transilvania cu tot, s-ar putea sa se creeaze un precedent periculos ptr. multe tari ale Europei si nu stiu daca-i de dorit asa ceva !
dar, vom mai vedea , ca doar asa am si spus in postarea mea : Arareori ne-am hotarit noi soarta, fiind mai mereu la cheremul altora ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 August 2015, ora 17:58
Salut Florine! Iti respect dreptul la opinie, insa nu sunt de acord cu tine. Privind in urma, cred ca se vede destul de clar cand a facut progrese Romania. Atunci cand a avut rege. Presedintii nu au facut nimic bun.
Carol I a ridicat tara, a castigat independenta, a inceput industrializarea, constructia de cai ferate. Ferdinand a intrat in razboi impotriva Germaniei, impotriva tarii materne, ceea ce nu e putin, daca te uiti la cum ne-au pus pielea pe bat si ne-au vandut strainilor ultimii presedinti. Mihai a facut ce a putut la varsta lui, lasat singur de partide si sfidat de Antonescu, ale carui merite si patriotism nu le contest dar care nici macar in al 13-lea ceas, atunci cand rusii intrasera in Moldova, nu voia sa il tradeze pe Hitler, sacrificand tara in numele fidelitatii fata de o putere care ne dezmembrase tara si ne aruncase in razboi. Sunt multe de spus si sunt convins ca nici eu, nici tu nu suntem detinatorii adevarului absolut. Nu s-au pus de acord istoricii, daramite nu o sa cadem de acord noi, amatori in ale istoriei. De ce cred eu ca monarhia ste mai buna? Pentru ca ma uit de la revolutie incoace si mi se intoarce stomacul pe dos. Presedintii nu s-au rupt niciodat de partidele care i-au promovat si in felul asta nu au fost independenti, garanti ai respectarii Constitutiei. Nu te-ai saturat de razboaiele intre palate? Orice neica nimeni ca basescu sau iohannescu, din niste parliti si golani, cand au ajuns la putere s-au comportat precum regii, asa ca de ce nu ar fi mai bine sa avem un rege si nu o paiata cu aere de rege? Apoi, economism si banii. Costurile Casei Regale nu cred ca ar depasi costurile campaniilor electorale prezidentiale si nici furaciunile presedintilor. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 August 2015, ora 18:22
sau reamenajarile ultra- costisitoare ale noului Ales , ca si ale fostului .... stau cu ochii numai dupa capatuiala , caci stiind ca mandatu-i scurt trebuia adunat repede , cit mai mult ! ideea ca TARA este Casa si Mostenire Regala ce trebuie dusa mai departe , trebuind sa ti-o aperi cu pretul vietii, NU a facut parte din bagajul cu care au venit la Cotroceni presedintii nostri ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 August 2015, ora 07:43
ahhhh, unde-i bre, ploaia promisa ?
s-a-nfoiat vintul, mi-a smuls perdelele de la balcon , a dat si vreo 3 stropi amariti si, asta a fost tot ! hai sa pun, totusi , de'o cafea, ca ne chemam Cafenea, nu ? buna sa va fie ziua toata !
|
Postat pe: 18 August 2015, ora 14:42
ar trebui inventat si un emoticon cu o ceasca de cafea aburinda, ca sa-l pot posta alaturi de tigarusca mea !
|
Postat pe: 19 August 2015, ora 09:58
buna dimineata ...haideti la o cafea...dupa atatea zile de ,,democratie'' in meteorologie, in sfarsit o zi mai placuta si cu adevarat ,,independenta'' din punctul de vedere al ,,justitiei independente climatologice''...s-a facut ,,dreptate'' si in ceruri ca si pe pamant...
|
|
Postat pe: 19 August 2015, ora 09:58
CUM VOR SCÃPA DE MÎNIA POPORULUI ACEªTI TRÃDÃTORI DE NEAM ªI ÞARÃ?
www.ziartricolorul.ro/cum-vor-scapa-de-minia-poporului-acesti-tr... Cînd politicienii se tem de anumite drepturi constituþionale ºi le îngrãdesc prin noi legi ºi ordonanþe, e semnul slãbiciunii lor ºi un semnal clar cã sistemul este complet compromis. „Ne-am procopsit! Ce soþietate”! În vîrful ei se coc legi de îngrãdire ºi maculare a realelor valori româneºti. Cei trei, Doamne, ºi toþi trei, Crin, George ºi Andrei, animaþi de un curat-murdar liberalism ºi de autism, ºi-au tãiat singuri craca de sub picioare înaintea anului electoral 2016, punînd pe tort o cireaºã viermãnoasã – Legea 217/2015. Preºedintelui atît i-a trebuit. A ºi promulgat-o! Cine sînt fãcãtorii de legi? Corupþii noºtri cei de toate zilele. Din cei 595 de deputaþi ºi senatori ai legislaturii actuale, 142 au probleme cu Legea. Unii sînt trimiºi în judecatã, alþii, condamnaþi, urmãriþi penal sau acuzaþi de abateri administrative de A.N.I. George Scutaru, fost consilier al lui Klaus Iohannis, fost corespondent de presã la Moscova, unul dintre iniþiatorii Legii 217/2015!, este cercetat de D.N.A., fiind sub control judiciar, acuzat de complicitate la luare de mitã, dupã ce ar fi primit 170.000 de euro. „Eu cenzurez pentru cã aºa vor muºchii mei ºi pentru cã a venit ordin din afarã”, aºa ar putea fi tradusã, în mare, Legea 217/2015. Nu mai au ruºine, nici teamã de nimic. Ai noºtri aleºi, iresponsabili ºi inculþi, fac politicã bãgînd pumnul în gura celor care, dezvãluind adevãrul, stîrnesc cuibul de nãpîrci. Unde este libertatea cuvîntului pentru care au murit tinerii în 1989? Cetãþenii români ar trebui sã-ºi dea seama cã toate ordonanþele la foc automat ºi organismele înfiinþate pe genunchi aduc mari deservicii þãrii, în sarcina lor cãzînd susþinerea intereselor globaliste ºi trãdarea Interesului Naþional. Sau cum ar fi zis Farfuridi: „Dacã e trãdare, adicã dacã o cer interesele, fie”. Cînd spun organisme, am în vedere noua jucãrie a lui Mugur Isãrescu – Comitetul Naþional pentru Supravegherea Macroprudenþialã, o altã mega-structurã prezidatã de acesta, care va pãpa bani de la buget pe salarii uriaºe ºi va beneficia de un adevãrat drept de veto asupra deciziilor luate de Executiv în domeniul financiar. Aºadar, puteri sporite pentru guvernator care, astfel, devine un fel de ºef peste Guvern. Jurnalistul Sorin Roºca Stãnescu susþine cã „Faimosul Comitet Naþional Pentru Supraveghere Macroprudenþialã reprezintã una dintre cele mai abile miºcãri politice, autorul sãu fiind preºedintele Klaus Iohannis. O bunã parte din terenul de joc al Puterii va trece în subordinea Palatului Cotroceni, Guvernul pierzîndu-ºi unele dintre cele mai importante prerogative”. Fraþii de arme se ajutã la nevoie, nu-i aºa? „Blestematã politicã! Sã n-ai un moment de pace!”, ar spune Tipãtescu. Referitor la Legea 217/2015!, Ilie Mihãlþeanu scrie aºa: „Tovarãºu’ Crin Antonescu ar fi trebuit sã ºtie cã criminalului Mihai de Hohenzollern i se fac statui peste tot în România, iar criminalul sãu nume este atribuit inclusiv unor instituþii de învãþãmînt, deºi regele Mihai a fost cel mai mare criminal ºi trãdãtor conducãtor al României. Printre alte crime, menþionez arestarea, judecarea ºi condamnarea la MOARTE ºi executarea celor doi Antoneºti: Ion ºi Mihai Antonescu. Precizez cã „eroul” Mihai de Hohenzollern i-a arestat pe cei doi ºi i-a dat pe mîna ruºilor pentru a-ºi salva propria piele „regalã”, nu pentru a salva România, cum mint fascisto-comuniºtii actuali…”. Iatã ce scrie Constituþia României la capitol „Drepturile ºi libertãþile fundamentale”. Art. 30 Libertatea de exprimare (1) Libertatea de exprimare a gîndurilor, a opiniilor sau a credinþelor ºi libertatea creaþiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public sînt inviolabile. (2) Cenzura de orice fel este interzisã. (3) Libertatea presei implicã ºi libertatea de a înfiinþa publicaþii. (4) Nici o publicaþie nu poate fi suprimatã… (6) Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaþa particularã a persoanei ºi nici dreptul la propria imagine. (7) Sînt interzise de lege defãimarea þãrii ºi a naþiunii, îndemnul la rãzboi de agresiune, la urã naþionalã, rasialã, de clasã sau religioasã, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenþã publicã, precum ºi manifestãrile obscene, contrare bunelor moravuri”. Cam asta e goliciunea moralã a celor care populeazã politica româneascã, unde aerul e din ce în ce mai irespirabil. Ameþitoarea politicã româneascã are urgentã nevoie de igienizare, deratizare, dezinsecþie ºi dezinfecþie. Supradoza falsei democraþii, administratã la foc continuu românului, îi va fi acestuia, într-un final, fatalã! Un truc periculos, brevetat în Occident pe ruinele unor imperii apuse. Mã gîndesc, însã, cu spaimã, pe unde se vor piti, cum vor scãpa de mînia poporului aceºti trãdãtori de profesie ai Neamului Românesc, cînd minciuna gogonatã a democraþiei capitaliste, umflatã de fundamentaliºtii globalismului, e gata sã explodeze. Fiþi atenþi, ca suflul ei sã nu vã prindã nepregãtiþi. MARIA DIANA POPESCU Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 19 August 2015, ora 10:32
Nutresc speranþa cã stãpînii americani n-au înfiat-o (la pachet cu L.C. Kövesi) ºi pe ºpãgara beþivã ºi abuzivã Livia Stanciu O DIVERSIUNE PERICULOASÃ A JUSTIÞIEI
A trecut aproape neobservatã decizia Curþii de Apel de redeschidere a Cazului Rarinca. Ea a fost luatã la presiunile inadmisibile ale DNA. Aºadar, în primã instanþã, Justiþia stabileºte cã Mariana Rarinca a fost arestatã ºi închisã, pe nedrept, timp de 6 luni, anulînd toate acuzaþiile referitoare la pretinsa ºantajare a Liviei Stanciu. La scurtã vreme, aceeaºi Justiþie anuleazã aceastã decizie ºi, prin vocea unui judecãtor (care s-a autopropus!), o ameninþã, din nou, pe acea femeie cu încãtuºarea. E vorba de o poveste tenebroasã. Gura tîrgului vorbeºte despre rãzbunarea preºedintei Înaltei Curþi de Casaþie ºi Justiþie, Livia Stanciu, care a þinut morþiº sã-i arate prietenei sale ce mare ºi tare e, aºa cã a azvîrlit-o dupã gratii. Se mai zice cã Rarinca recolta ºpãgile pretinse ºi încasate de imposibila muiere cu sprîncene drãceºti ºi nasul roºu, ba chiar cã ar fi trãit ºi cu soþul acesteia. În orice caz, nici Rarinca asta nu e curatã ºi ascunde multe. Pe mine – ºi pe români, în general – ne intereseazã altceva: ca actul de justiþie sã fie legal ºi imparþial. Suspiciunile mele au sporit în ziua de luni, 17 august, cînd, simultan cu condamnarea celor 7 violatori din Vaslui, s-a luat ºi hotãrîrea de a fi anchetatã, din nou, fosta prietenã a Liviei Stanciu. O asemenea coincidenþã e foarte stranie. E clar cã aici se ascunde o diversiune, menitã sã distragã atenþia de la abuzul inimaginabil al perechii Kövesi-Stanciu. Chiar aºa, mã, fetelor? Vouã nu vã e ruºine? Îi credeþi proºti pe români? De ce vã forþaþi, voi, norocul? Ce aveþi de ascuns? Aþi aruncat la presã ºi la populaþie bomba condamnãrii celor 7 ticãloºi ca sã aibã ce toca, de dimineaþã pînã noaptea. În spatele fumigenelor, voi vã faceþi damblaua. De ce? Pentru a descuraja, pe viitor, orice încercare de a denunþa putregaiul pe care îl patronaþi în Justiþie. Cine-o face ca Rarinca, ca (sic!) Rarinca s-o pãþeascã! Aºa i-aþi închis gura ºi altui denunþãtor, Bercea Mondialul. Þiganul interlop apucase sã strige cã v-a dat ºpagã, fiecãreia dintre voi, prin ºoferi, cîte 200.000 de euro. Apoi, brusc, i s-a închis gura. Nici o ºoaptã. Tãcere de mormînt. Am sã mã refer, acum, la baschetbalista din Mediaº. Ea se crede la adãpost, dupã ce niºte neo-conservatori de peste Ocean au lãudat-o. Eu ºtiu de ce-au fãcut ei chestia asta: la sugestia unei doamne ofiþer FBI, care are birou chiar în sediul DNA ºi ordonã cine sã fie arestat, cine sã fie eliberat, cu cît sã „cotizeze” etc. În complicitãþile astea s-a bãgat ºi puºcãriabila Livia Stanciu. A luat trenul din mers. Ruºine, Consiliului Superior al Magistraturii! Ruºine, Serviciilor Secrete româneºti, cã nu spun tot ce ºtiu! Va veni o vreme, foarte curînd, cînd vor da socotealã. Abia acum, dupã acest caz grav de malpraxis în Justiþie, opinia publicã dã în clocot. CORNELIU VADIM TUDOR 18 august 2015 Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 19 August 2015, ora 10:38
De la: Black_Friday_, la data 2015-08-16 17:58:54Salut Florine! Iti respect dreptul la opinie, insa nu sunt de acord cu tine. Privind in urma, cred ca se vede destul de clar cand a facut progrese Romania. Atunci cand a avut rege. Presedintii nu au facut nimic bun. ok....este parerea ta...ca de obicei, fiecare are o parere....
|
|
Postat pe: 19 August 2015, ora 10:40
uite pe cine au votat ,,marii destepti'' si ,,realizaturile'' forumului 9am...
Publicat la 4 septembrie 2013 in Alte stiri Un raport al Serviciilor Secrete l-a luminat pe Traian Bãsescu MONICA MACOVEI E NEBUNÃ DE LEGAT! Monica Macovei www.ziartricolorul.ro/un-raport-al-serviciilor-secrete-l-a-lumin... Proiectul lui Traian Bãsescu, de a încerca sã o impunã pe Monica Macovei drept candidatã a „dreptei“ la Preºedinþia României, a fost abandonat de acesta, dupã ce el a aflat cã Femeia Komisar suferã de nevrozã, accentuatã de excesul de alcool. Conform unor surse din Serviciile Secrete, Traian Bãsescu a primit o informare, prin care i se dezvãluia cã Monica Macovei este diagnosticatã cu nevrozã de cãtre un medic psihiatru de la Bruxelles, unde, de altfel, se ºi trateazã de circa 2 ani (Aºa se trateazã de schizofrenie, la o clinicã din Lyon, de vreo douã ori pe an, Codrin ªtefãnescu). Aflatã la lucrãrile Parlamentului European, la Bruxelles, Macovei l-a consultat, iniþial, pe doctor pentru a-i prescrie niºte medicamente calmante, din cauza durerilor de cap prelungite. Ulterior, ea a început sã viziteze cabinetul medicului belgian cu o frecvenþã lunarã. Acesta este motivul pentru care Traian Bãsescu a trecut-o pe planul întîi pe Elena Udrea, în proiectul sãu, ca „dreapta“ sã aibã un candidat femeie la Cotroceni. Aceleaºi surse spun cã, în momentul în care a aflat informaþia, Bãsescu s-a gîndit cã, dacã a aflat el, ºtiu, cu siguranþã, ºi stãpînii sãi americani ºi ar putea ca ei sã refuze aranjamentul, fiindu-le teamã cã o eventualã evaluare a Monicãi Macovei le va arãta cã nu se vor putea baza pe ea, la un anumit moment dat, riscînd sã devinã incontrolabilã. E lucru ºtiut cã Vãduva lui Mao participã la beþii crîncene, cînd sparge pahare ºi face f.f. urît. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 19 August 2015, ora 10:49
NOAPTE BUNÃ, ROMÂNIA!!!ORIUNDE ESTI, ORIUNDE V-ATI, ORIUNDE NE-AM.... NUMAI O MARE REVOLTÃ POPULARÃ TE MAI POATE TREZI LA VIAÞÃ!!! IO ATATA AM AVUT DE ZIS...
|
|
Postat pe: 19 August 2015, ora 13:25
hai sa traiesti ! mersic de cafea, da' nasoale vesti ai postat....nu ca nu le-am sti,vai de noi , care suntem cu ochii tinta pe politicute si-o vazuram inca de la alegerile din 2009 pe madam Macovei ce privire fixa, de om nebun are !
chiar atit de mult i-a trebuit SRI.ului ca sa vada si el asta si sa-l informeze pe Basel care, canci nu stia ce camarad bun de pahar e Monicutza ? oauuu !
|
Postat pe: 19 August 2015, ora 20:07
De la: Fl_Orion999, la data 2015-08-19 10:38:11De la: Black_Friday_, la data 2015-08-16 17:58:54Salut Florine! Iti respect dreptul la opinie, insa nu sunt de acord cu tine. Privind in urma, cred ca se vede destul de clar cand a facut progrese Romania. Atunci cand a avut rege. Presedintii nu au facut nimic bun. www.historia.ro/exclusiv_web/actualitate/articol/video-dezbatere... Nu am vazut reportajul. E de urmarit.
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 August 2015, ora 01:43
Dezvoltarea Rominiei a fost exploziva in deceniile 7 si 8. Dar intr-adevar atunci a fost un rege cu termen limitat. Dar Republica nu regat. Regatul aduce stagnare. Toate merg pe o linie fixa zeci de ani.
Rominia a avut industrie si inapoi de 1864. Sint poze cu fabrici. Cea mai mare dezvoltare a fost in comunism. Pe toate planurile.De fapt nu era comunism, ci socialism. Un fel de economie de piata intre intreprinderi. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 20 August 2015, ora 06:43
De ce produce regatul stagnare? Regele nu guverneaza, iar deciziile economice, linia pe care se merge pentru dezvoltarea economiei unei tari nu le ia regele. Ceausescu nu a fost rege ci un dictator, un despot. Era cel care hotara tot.
Boom-ul economic din deceniile 7 si 8 ale secolului trecut a fost frumos, dar ineficient intr-o economie centralizata unde nu nevoile pietei dicteaza ci hotararile unui om. In a doua jumatate a deceniului 8 s-a vazut si rezultatul, pentru ca in Romania exista somaj mascat. Oamenii erau trimisi in multe intreprinderi in concediu fara salariu, tot o forma de somaj. Se producea mult si de multe ori pe stoc pentru ca nu erau piete de desfacere. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 August 2015, ora 07:54
si-n ' 81 Ro a intrat in imposibilitate de plata si, a inceput stringerea curelei pina la inanitie dar, in 83-84 eram cu toate datoriile platite !
dar mi-e tare greu sa judec nepartinitor daca acel sistem e mai bun sau, asta ! oricum, tinind cont ca dupa 90 s-au reactivat toti cei ce-au stat cuminti citeva luni s'apoi au pus mina pe toata bogatia Romaniei , praduind-o, regret ca lipseste un " ceausescu " si o lege a ilicitului care sa-i bage la zdup pe hotii astia ! ' mneata buna si, pune si tu o cafea pe masa !
|
Postat pe: 20 August 2015, ora 14:37
De la: gabigabi2, la data 2015-08-20 07:54:10si-n ' 81 Ro a intrat in imposibilitate de plata si, a inceput stringerea curelei pina la inanitie dar, in 83-84 eram cu toate datoriile platite ! cu toata dragostea...trebuie facute corecturile de rigoare....Romania nu a fost nici macar o secunda in incapacitate de plata, iar datoria externa a fost platita integral in februarie 1989...
|
|
Postat pe: 20 August 2015, ora 14:41
De la: Black_Friday_, la data 2015-08-19 20:07:41De la: Fl_Orion999, la data 2015-08-19 10:38:11De la: Black_Friday_, la data 2015-08-16 17:58:54Salut Florine! Iti respect dreptul la opinie, insa nu sunt de acord cu tine. Privind in urma, cred ca se vede destul de clar cand a facut progrese Romania. Atunci cand a avut rege. Presedintii nu au facut nimic bun. inca sunt multe lucruri nestiute despre istoria romanilor....dar parca cineva le vrea pierdute sau uitate....
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 August 2015, ora 14:54
Rominia a avut cea mai mare dezvoltare din istoria ei in deceniul 8. Pe ceea ce se producea atunci.
In special industria grea. Acum industria grea este amputata, si ne bazam pe importuri. Gama de produse industriale era practic ca a unei tari dezvoltate. Atit ca se practicau preturi de dumping, precum China acum. Ptr a avea export, in special ptr plata datoriei. Apaream cu pib mic, fiindca aveam preturi f mici la export, si aveam curs al valutei mic ptr leu, ptr export. Era 20 lei/$, in loc de 9 lei/$, cit era oficial. Din aceste diferente se pierdea pib, in mod oficial, doar de dragul exportului. Am citeva exemple de cum isi bateau joc si ai nostri si strainii, de munca oamenilor, la export. Iar oamenii taceau, ca altfel erau dati afara din servicii. Nimeni nu riposta ca erau salariile mici, fara de alte tari. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 172 mesaje Membru din: 4/08/2015 |
Postat pe: 20 August 2015, ora 15:17
Ba' Xerxetarule, tu, numai bazaconii debitezi !
ia si informeaza-te corect si dupa ce intelegi ceea ce citesti, lege5.ro/Gratuit/gq2tmmjr/ordinul-nr-24555-2003-privind-cursul-o... .....sa te apuci a-ti tasta "opiniile". Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 August 2015, ora 15:20
De la: Fl_Orion999, la data 2015-08-20 14:37:01De la: gabigabi2, la data 2015-08-20 07:54:10si-n ' 81 Ro a intrat in imposibilitate de plata si, a inceput stringerea curelei pina la inanitie dar, in 83-84 eram cu toate datoriile platite ! Florine, asa stiam si eu, dar de curind am aflat de la niste oameni care stiu ce vorbesc, cum ca in 81, Romania intrase in incapacitate de plata ! ai pus de cafea ? unde-i , ca n-o gasesc ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

e " nica " de la nimica !
ce faci ? ai venit acasa ?
ce sa zic, ca doar ma stii ca am simpatii regaliste si daca Tot suntem o Colonie si nu noi ne mai facem soarta - ca oricum, arareori am hotarit noi ceva- spun ce cred : ne- ar fi mai bine cu Charles !
daca asta ti-e dorinta gabi...faca-se voia ta...da' s-ar putea sa nu-ti fie bine deloc....ce mi-e charles, ce mi-e misu bal-bal...tot un
ne cam meritam soarta....
s-a-nfoiat vintul, mi-a smuls perdelele de la balcon , a dat si vreo 3 stropi amariti si, asta a fost tot !
oauuu !