back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2418 2419 2420 2421 2422 2423 2424 2425 2426 2427 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2015, ora 13:21

m-am gindit ca tu ai putea fi Citadela, ptr ca la un moment dat voiai sa faci un forum, un site, nou si mi-am zis c'oi fi reusit !
da' pardon ca n-am zis mai intii si-ntii : Salut !
vrea cineva o cafeluta cu caimac ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2015, ora 13:21

m-am gindit ca tu ai putea fi Citadela, ptr ca la un moment dat voiai sa faci un forum, un site, nou si mi-am zis c'oi fi reusit !
da' pardon ca n-am zis mai intii si-ntii : Salut !
vrea cineva o cafeluta cu caimac ?

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2015, ora 13:23

moiii nush ce-i asta de mi se dubleaza postarile ! ma scuzati , e enervant, stiu, dar nici nu stiu ce sa-i fac sa-l dezvatz sa nu mai faca asta !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2015, ora 13:23

moiii nush ce-i asta de mi se dubleaza postarile ! ma scuzati , e enervant, stiu, dar nici nu stiu ce sa-i fac sa-l dezvatz sa nu mai faca asta !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2015, ora 13:25

na, poftim !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2015, ora 13:27

extraordinar : n-a mai dublat postarea, ci doar emoticonul cel verde !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2015, ora 16:25

Bonjour !

Gabi ...
Forumelul meu existent si vadit blocat, exceptand adminul (in persoana ) e deschis din 2012... cred. Forumelul despre care spui tu, unde invitasem din utilizatorii acestei platforme, a esuat din start deoarece era ramura a primului forum, cel blocat. Nu ca v-ati fi alaturat domniile voastre... Un singur om mi-a acceptat invitatia si asa am vazut ca era blocat si acela, exceptandu-ma. Semn ca nu e administratia forumurilor punctul meu forte... Sa subliniem astfel o eventuala viitoare corectie ce ar putea fi adusa la imbunatatirea ^procesului de perfectionare al eu-lui.

Ok!

Da' unde sunt ceilalti ?

''Dac� ar trebui s� scriu o carte de moral�, primele 99 de pagini le-a� l�sa goale �i pe a o suta a� scrie: "Exist� o singur� datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me l�ser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exup�ry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2015, ora 16:31

Va las cafea calda si ganduri curate, iubirea e mereu la purtator si pace voua tuturor.

Domnule S... ma iertati sau ...

Alea jacta est, nec jantantia, nec metu, NIHIL SINE DEO!

Cu drag, un Musetel, copil al bunului Dumnezeu !

Sa fim binecuvantati cu totii !

www.youtube.com/watch?v=pRDIggpHL-w&index=2&list=PL286700D3D15090C2

Aveti grija de voi ...

''Dac� ar trebui s� scriu o carte de moral�, primele 99 de pagini le-a� l�sa goale �i pe a o suta a� scrie: "Exist� o singur� datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me l�ser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exup�ry
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2015, ora 17:19

De la: Musetel, la data 2015-09-14 16:25:34Bonjour !

Gabi ...
Forumelul meu existent si vadit blocat, exceptand adminul (in persoana ) e deschis din 2012... cred. Forumelul despre care spui tu, unde invitasem din utilizatorii acestei platforme, a esuat din start deoarece era ramura a primului forum, cel blocat. Nu ca v-ati fi alaturat domniile voastre... Un singur om mi-a acceptat invitatia si asa am vazut ca era blocat si acela, exceptandu-ma. Semn ca nu e administratia forumurilor punctul meu forte... Sa subliniem astfel o eventuala viitoare corectie ce ar putea fi adusa la imbunatatirea ^procesului de perfectionare al eu-lui.

Ok!

Da' unde sunt ceilalti ?

aha !
multumim de cafea si de gindul bun....
ceilalti ? cred ca umbla teleleu prin alte forumuri !

Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Septembrie 2015, ora 19:30

Elegie penru cei saraci

"Intoarce, Doamne, fata Ta / Catre acei ce se intreaba / Copiilor ce sa le dea / Cand vaca tarii-i tot mai slaba N-au haine, ghetele s-au rupt / Mai merita sa-i dam la scoala? / Eu pentru toti saracii lupt / Sa-i scap de lipsuri si de boala"

CORNELIU VADIM TUDOR

R.I.P. Maestre....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 14 Septembrie 2015, ora 20:03

Dumnezeu sa il ierte.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2015, ora 05:30

De la: Fl_Orion999, la data 2015-09-14 19:30:51Elegie penru cei saraci

"Intoarce, Doamne, fata Ta / Catre acei ce se intreaba / Copiilor ce sa le dea / Cand vaca tarii-i tot mai slaba N-au haine, ghetele s-au rupt / Mai merita sa-i dam la scoala? / Eu pentru toti saracii lupt / Sa-i scap de lipsuri si de boala"

CORNELIU VADIM TUDOR

R.I.P. Maestre....

stiu c-ai tinut mult la el, Florine si, drept sa-ti spui, desi nu i-am fost o admiratoare, moartea lui m-a socat ....condoleante !
buna dimineata

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2015, ora 11:08

A MURIT CORNELIU VADIM TUDOR! ULTIMA CAFEA

Hai, Moarte, s� bem o cafea

�i-o fac cu caimac, aromat�

Mai leap�d�-�i coasa cea grea

�i mantia asta ciudat�.

Te rog s� iei loc �n fotoliu

Nu m� sup�r� dac� fumezi

Dup� cine e�ti, Moarte, �n doliu?

De ce tot suspini �i oftezi?

E foarte fierbinte cafeaua

Nu te gr�bi, c� te frigi

Mai las�-mi pe cer, �nc�, steaua

Dac� eu am s� mor, ce c�tigi?

Ai venit s� m� iei �n persoan�

Prea mare onoare �mi faci

Din toat� specia asta uman�

Numai pe mine m� placi?

Hai s�-�i ghicesc �n cafea

E bine s� �tii ce te-a�teapt�

O cump�n� grea vei avea

Dar tu te descurci, e�ti de�teapt�.

E�ti tot timpul �n criz� de bani

Aici, te asemeni cu mine

De ce s� fim noi du�mani?

Eu te-n�eleg cel mai bine.

Lumea te aplaud� de departe

�n zvon de corrid�, ol�!

Fii bun� �i-ntoarce-te, Moarte

S� v�d: dup� tine ce e?

Acum e�ti captiv� la mine

Am vrut s�-�i ar�t, draga mea,

C� nu-mi este fric� de tine:

�i-am pus �oricioaic�-n cafea.

CORNELIU VADIM TUDOR

Noaptea de duminic� spre luni

6 spre 7 septembie 2015

Vadim cu catelul in brate�n urm� cu c�teva zile, poetul Corneliu Vadim Tudor a publicat aceste versuri, pe care le-a scris �n miez de noapte. Aidoma marilor spirite ale acestei lumi el �i-a presim�it parc� sf�r�itul. Era un pamflet adresat mor�ii, pe care o lua �n zeflemea, la fel cum f�cea �n toate pamfletele sale. Numai c� moartea n-a �tiut de glum�

A plecat la cele ve�nice un mare om, un mare patriot, un ilustru poet �i jurnalist, orator des�v�r�it, politician de prim� m�rime al ��rii, un erudit, care ar fi avut �nc� multe de oferit oamenilor, pe care a �ncercat s�-i ajute, s� le �nsenineze via�a. A iubit nespus de mult animalele, �n ap�rarea �i protejarea c�rora n-a precupe�it nici un efort. Vadim a fost unic. El a fost Tribunul.

Ne exprim�m profundul regret pentru aceast� pierdere imens�. Lumea e mai trist� �i mai goal� f�r� el. �l pl�ngem cu to�ii, familie, colegi, prieteni �i ne dorim ca, acolo unde a plecat, Dumnezeu, pe care el L-a pream�rit, s� aib� grij� de sufletul lui nobil �i s�-i preg�teasc� locul care i se cuvine �n Rai. Dumnezeu s�-l odihneasc� �i s�-l primeasc� �n �mp�r��ia Lui.

Colectivul redac�ional al ziarului �Tricolorul� �i al revistei �Rom�nia Mare� transmite condolean�e familiei �ndoliate.

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2015, ora 11:19

Metode propagandistice pentru a-l scoate proprietar cinstit pe Iohannis 7 Case

www.ziartricolorul.ro/metode-propagandistice-pentru-a-l-scoate-p...

Iohannis solidarizeaz�, din insula de lux Madeira, cu s�racii printr-un mesaj controversat de pe Facebook. Este vorba de urarea de Pa�ti, scris� aiurea �Cristos a-nviat�, de�i normal era �Christos a �nviat�.

�n fine, nu mai stau s� explic de ce a�a este corect �i nu cum au scris postacii de serviciu iohanusieni, cei care-i posteaz� permanent cuget�rile inepte �i lozincarde exprimate �ntr-o ridicol� limb� de lemn sau ur�rile banale �i scrise gre�it ca aceasta, fiindc� au f�cut-o deja al�ii mai competen�i �i cu studii teologice. �n schimb, am s� m� refer la mesajul filmat, unde Klaus Werner Iohannis cite�te de pe prompter un text �ablon, o lectur� facil�, dar plat� �i recitat� exact ca un robot lipsit de sentimente. Iat� ce ne cite�te domnul pre�edinte ca un �politruc� con�tiincios ce este: �S� �mp�r�im bucuria �nvierii cu semenii no�tri, care poate nu au ce s� pun� pe mas�, s�nt bolnavi, singuri sau nu au un acoperi� deasupra capului.� C�t� ipocrizie �i tupeu dospit, maturat �i ajuns la stadiul de nesim�ire! Adic� tu, unul cu 7 case, din care una ai pierdut-o ca fiind luat� prin acte false, ��i permi�i s�-i c�inezi pe cei f�r� �un acoperi� deasupra capului�? Tu, care ai evacuat abuziv, ca primar, sute de rom�ni din casele pe care le-ai retrocedat unei organiza�ii hitleriste desfiin�at� de Conven�ia de Armisti�iu �i regele Mihai �n septembrie � octombrie 1944, dar resuscitat� oficial tot de tine �n anul 2007, ai acuma obr�znicia de a-i comp�timi pe cei f�r� ad�post? S� vedem, referitor la colec�ia de case a individului �nco�openit de oculta mondial� �n fruntea Rom�niei, cum se �ncearc� aburirea poporului prin propaganda mass-media �i cur��irea �petelor� frauduloase cu ��n�lbitorii� minciunii. Iat� ce spune despre nunta din anul 1989 a familiei de profesori Iohannis o veri�oar� a �primei doamne� � o alt� doamn�, probabil secund�, numit� Doina L�zurca � �ntr-o publica�ie de scandal, dar preluat� ulterior de aproape toat� presa rom�neasc�: �Petrecerea s-a �inut la restaurantul Hotelului Parc, aproape de stadionul din Sibiu. Au avut o gr�mad� de invita�i, vreo 200 de oameni, adic� 100 de familii. Mai mul�i au fost din partea familiei lui Carmen, adic� din partea noastr�, pentru c� L�zurca este neam mai numeros ca al lui Iohannis, mai ales c� mul�i sa�i plecaser� deja din Rom�nia. Iar Ioan, tat�l lui Carmen, era un bl�nar respectat, au venit mul�i la nunt� doar pentru c� �l �tiau pe el� (�) ��in minte c� darul a fost cam 2.000 de lei de persoan�, adic� 4.000 de lei de familie, cam c�t era un salariu bun pe vremea aia. Uite a�a, Klaus �i Carmen au str�ns la nunt� vreo 400.000 de lei, s� nu se mai mire unii c� de unde au avut la Revolu�ie 10.000 de dolari ca s�-�i cumpere cas�. De acolo �i aveau, de la nunt�. �i au avut �i ni�te na�i tocmai din Austria, ni�te prieteni de-ai lor�. Minciuni ordinare �i manipulare din greu! �i eu am avut nunta �n anii �80, a�a c� pot s� dau detalii despre cum se desf�urau nun�ile pe vremea aceea. �n primul r�nd, nu era �o tax� fix� de participare �i darul �n bani nu era per persoan�, ci per familie! O pereche d�dea �ntre 500 �i 1.000 de lei la nunt�, �n func�ie �i de localul unde se desf�ura nunta (costul �tac�mului�/nunta�), doar na�ii �i p�rin�ii ofereau 5.000 lei! Restaurantul Hotelului BTT (�Parc�) era modest, nu se �ncadra la categoria restaurante de lux ca s� justifice daruri exorbitante din parte nunta�ilor. La vremea respectiv�, Sibiul avea doar un singur restaurant select: ��mp�ratul Romanilor�. Restul: �Bulevard�, �Continental�, �Transilvania�, Hanul �Dumbrava�, �Sibiul Nou�, �Silva� (Hotelul Partidului), �Unicum� sau �Parc� (Hotelul BTT-ului) erau de m�na a doua, chiar dac� unele erau �ncadrate la Categoria I. Salariul mediu �n Rom�nia anului 1989 era de 2.100 de lei (4.000 de lei avea salariul un colonel MapN sau directorul unei �ntreprinderi mijlocii), deci nu era posibil ca o singur� familie s�-i onoreze pe miri cu dou� salarii medii (4.000 de lei/ familie), a�a cum relatez� mincinoasa trompet� propagandistic�! O familie de tineri c�s�tori�i nu scotea aproape o jum�tate de milion de lei la nunt�, nici dac� to�i invita�ii ar fi fost ciobani, responsbili de c�rciumi, aprozari�ti, ofi�eri superiori, medici ginecologi sau chirurgi, adic� cele mai avute categorii sociale din acele vremuri! �n nici un caz nu se f�ceau bani la o nunt� cu invita�i profesori �i t�rani din jude�ul Mure�, de unde era originar socrul mic, L�zurca Ioan. Care �bl�nar respectat�? S� fim serio�i! Dar nu chiar a�a de serio�i precum homosexualii sau Emil Hurezeanu, fiindc� �i el sus�inea c� L�zurca, socrul lui Iohannis era un bl�nar renumit, cu clientel� select� �i plin de bani. O minciun� c�t Casa Poporului! Ioan L�zurca era doar un am�r�t de �c�ciular�, adic� el confec�iona doar c�ciuli de blan�, pe care le comercializa nevast�-sa, Georgeta L�zurca, prin t�rgul de vechituri al Sibiului, la ie�irea din ora� c�tre Media�! Ce s� mai zicem� Nici m�car imagina�ie nu au propagandi�tii iohanusieni, din moment ce au plagiat un alt clasic �n via��, pe ex-ministrul Finan�elor, Darius V�lcov, c� �la a scos-o primul pe asta cu nunta�ii, justific�ndu-�i averea ilegal� cu banii f�cu�i din nun�i! Este aberant s� spui c� ni�te bani ob�inu�i la o nunt� din anul 1989 au fost folosi�i pentru cump�rarea unui imobil �n anul 1992, dar la ace�tia s-au ad�ugat: aportul financiar al p�rin�ilor �i bunicilor (dixit Klaus Iohannis), banii ob�inu�i din salarii �i medita�ii (acela�i Iohannis!) �i bani din v�nz�ri imobiliare anterioare (la fel, sursa Klaus Iohannis!), dar el (tot Klaus Werner Iohannis!) s� mai aib� totu�i �i acuma un cont de 9.000 de dolari din anul 1990! Prima cas� a costat 70.000 de m�rci germane, conform declara�iei lui Iohannis, adic� aproximativ 35.000 de dolari. A�a c� m�n�nc� rahat veri�oara care zice c� �i-a luat casa cu 10.000 de dolari c�tiga�i, chipurile, la nunt�! O dovad� c� minte este p�n� �i faptul c� Iohannis a afirmat c� �i-a cump�rat cu banii de la nunt� mai �nt�i un apartament (alt�dat� a spus c� dou�, le mai �ncurc� �i el s�racul, la at�tea locuin�e!), doar dup� aceea �i-a luat o cas�, cu banii ob�inu�i din v�nzarea apartamentului (ca v�nz�rile anterioare ale Ioanei B�sescu!), cu ce i-au dat bunicii �i socrii, ba�ca medita�ii �i salarii, plus economii, m�ncat iaurt cu grisine �i eugenii. Dar, s� vezi miracol, nu doar c� s-au adunat banii pentru un autoturism �Dacia 1300″ �i cei 70.000 de m�rci necesari pentru cump�rarea unei case, �n 1992, dar au mai r�mas �n cont �i 9.000 de dolari din anul 1990, c�nd tot rom�nul avea ceva dol�rei prin b�nci, mai ales c� doar cu c�teva luni �nainte te b�ga Mili�ia la �nchisoare �i dac� te prindea cu un singur dolar prin buzunare! S� fie clar, �n anul 1990, dup� ce so�ii Iohannis �i cump�raser� deja apartamentul la bloc �i o ma�in� cu a�a-zi�ii bani de la nunta din 1989, nu puteau r�m�ne �i cu cei 9.000 de dolari, uita�i �n conturi din acela�i an 1990, dec�t din �afaceri� precum cele investigate de subsemnatul, adic� traficul interna�ional de copii, demarat �i el tot �n fatidicul an 1990! La fel, tot de acolo, din tranzac�iile cu carne vie, provenea �i �grosul� celor 70.000 de m�rci germane cu care s-a achizi�ionat casa din anul 1992 de c�tre familia Klaus Werner �i Carmen Georgeta Iohannis.

MARIUS ALBIN MARINESCU

�Justi�iarul�

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2015, ora 14:40

da' o cafea, ceva, s-ar gasi prin casa asta ?
si o intrebare : nu era Iohannis dat in judecata de Vadim sau ce-mi aduc aminte asaaaa, vaaag ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Septembrie 2015, ora 07:32

asaaaa eu, precum ciinele lui Pavlov, cum deschid calc. , mi se duce degetul fix pe Cafenea, ca sa pun de'o cafeluta si sa zic un buna dimineata la domni si doamne !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Septembrie 2015, ora 07:33

De la: gabigabi2, la data 2015-09-16 07:32:02asaaaa eu, precum ciinele lui Pavlov, cum deschid calc. , mi se duce degetul fix pe Cafenea, ca sa pun de'o cafeluta si sa zic un buna dimineata la domni si doamne !

si eu sunt pe bucla : azi e la fel ca ieri !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Septembrie 2015, ora 07:31

:sml-confused0006si nici azi nu-i altfel !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2015, ora 14:06

iiii, da' ce ne-am plictisit unii de altii, ca nici d'un buna ziua nu mai e loc ! trist !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2015, ora 14:05

Buna Ziua!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2015, ora 14:09

'Bitza.... de la gabitza draga,

Nu de plictiseala este vorba, om drag! Ci de ecoul care se incapataneaza sa prinda forma cuvantului asternut.

Da' nu e bai... si eu te vad mereu aproape si tin pasul cu tine, chiar de uneori tac, sunt cu tine.

Mereu cu drag si ganduri curate!

O zi faina in care BINELE sa domine! Sa fim binecuvantati cu totii de bunul Dumnezeu!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2015, ora 14:13

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2015, ora 15:03

De la: Musetel, la data 2015-09-20 14:09:14'Bitza.... de la gabitza draga,

Nu de plictiseala este vorba, om drag! Ci de ecoul care se incapataneaza sa prinda forma cuvantului asternut.

Da' nu e bai... si eu te vad mereu aproape si tin pasul cu tine, chiar de uneori tac, sunt cu tine.

Mereu cu drag si ganduri curate!

O zi faina in care BINELE sa domine! Sa fim binecuvantati cu totii de bunul Dumnezeu!

eii, te sarut !
vrei sa dezvolti putin ideea ecoului care prinde forma cuvintului asternut, ca nu stiu daca te-am inteles ce-ai vrut sa spui ?
atita vreme cit nu mai avem nimic sa ne spunem si nu se mai asterne niciun cuvint , mie-mi pare ca ne-am plictisit unii de altii si cuvintele s-au terminat , iar ecoul s-a stins si urmeaza tacerea !....adica, exact ce se-ntimpla cu noi !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2015, ora 17:33

e ora ceaiului de dupa- masa si nicio atentie, o maslina, o cafeluta cu caimac ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2015, ora 04:55

sa aveti o zi buuuuna , buna !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2015, ora 12:56

De la: gabigabi2, la data 2015-09-22 04:55:31sa aveti o zi buuuuna , buna !

sarut mana...multumim frumos pt. urare...si io le doresc romanilor cat mai multe zile bune...avem nevoie de asa ceva....

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2015, ora 12:58

Militarul care le d� O PALM� GUVERNANȚILOR MESAJ USTUR�TOR postat pe Facebook | �Ne-ați luat banii de hran� dar v-ați majorat salariile! Sunteți la limita pr�pastiei. Gunoaie ordinare!�

descrieri.ro/militarul-care-le-da-o-palma-guvernantilor-mesaj-us...

Un militar rom�n a avut o ieșire de-a dreptul t�ioas� la adresa guvernanților care au f�cut o marea nedreptate militarilor rom�ni, din puctul s�u de vedere. Portalul voceatransilvaniei.ro a prezentat mesajul postat pe facebook de militar care s-a enervat terbil deoarece guvernul a decis s� le majoreze salariile demnitarilor, dar �n același timp au t�iat o parte din norma de hran� a acestora.

Militarul s-a declarat teribil deranjat de recentele m�riri de salarii ale celor care lucreaz� la Guvern și președinție pe care �i consider� niște jegoși care �și bat joc de militari. Militarul spune c� politicienii se afl� pe buza pr�pastiei și c� limita r�bd�rii militarilor rom�ni a fost deja atins�.

Mai jos vezi mesajul complet al soldatului de pe facebook, așa cum a fost prezentat de cotitianul mai sus menționat:

�Ne-au luat 62 de lei din norma de hran�, la 50.000 de militari �nseamn� 3.100.000 de lei, si � au votat major�ri de salarii cu p�n� la 70% , ei sunt aproximativ 600 de angajați ai guvernului și președinției, adic� 5000 lei pentru fiecare jegos �n plus la salariu. Nu o s� mai rezistam mult s� privim indiferenți. Dep�șiți orice limit�. Nu v� dați seama dar sunteți la limita pr�pastiei. Gunoaie ordinare ce sunteți�

Postarea militarului rom�n a fost distribuit� deja de aproape 1000 de persoane ceea ce arat� c� foarte mulți rom�ni sunt de acord cu spusele acestuia. De regul� astfel de ieșiri sunt foarte dur sancționate deArmata Rom�n� care nu accept� �n nici un fel ca militarii s� se implice �n politic� sau s� exprime p�reri referitoare la politicieni �n spațiul public.

SURSA: Nasultv.ro

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2015, ora 13:01

IPOTEZA SOC! Serviciile secrete austriece acuz�: SUA și miliardarul George Soros finanțeaz� fuga imigranților spre Europa
descrieri.ro/ipoteza-soc-serviciile-secrete-austriece-acuza-sua-...

Ziarul austriac InfoDirekt, apropiat armatei, a publicat recent un articol, pe baza unui raport al serviciilor de informații ale armatei (�sterreichischen Abwehramts), conform c�ruia organizații neguvernamentale din SUA ar finanța traficul de imigranți c�tre Europa. �n special pe cel �n care sunt aduși imigranți de pe coastele libiene spre Italia meridional�.

Conform articolului publicat de ziarul austriac, serviciile secrete de la Viena estimeaz� c� pentru fiecare persoan� care ajunge �n Europa ca refugiat costul este mai mare de 3.000 de euro sau dolari, așa cum se spunea p�n� acum �n unele publicații.

�Cei care aduc refugiați �n Europa cer sume exorbitante. Care pornesc de la 7.000 de euro și ajung p�n� la 14.000 de euro, �n funcție de zonele de unde se pleac� și de diversele organizații de traficanți. Dar imigranții care vor s� fug� din ț�rile lor sunt mult prea s�raci pentru a da acești bani�, se spune �n raport.

Spionajul austriac ar avea informații c� � organizații din SUA au creat un model de co-finanțare și contribuie substanțial la costurile cerute de traficanți�. Ar fi vorba de �aceleași organizații care, �n 2013, au aruncat Ucraina �n haos�, aluzie la acele ONG-uri americane, așa-numite �umanitare� și �pentru drepturile omului�. ONG-uri despre care, se știe foarte bine, au fost create de Departamentul de Stat al SUA sau direct de speculatorul și finanțatorul �revoluțiilor portocalii� din fostele state sovietice, magnatul american de origine evreiasc� George Soros, p�rintele cunoscutei Human Rights Watch.

Poliția din Austria, care primește solicitanții de azil, cunoaște aceste date de mult� vreme, �ns�, scrie InfoDirekt, nimeni nu e dispus s� vorbeasc�. Nici m�car sub protecția anonimatului.

Semnatarii articolului lanseaz� un apel c�tre toți jurnaliștii, polițiștii și oamenii din serviciile secrete, cer�ndu-le s� participe activ la investigații și la confirmarea acestor informații.

�ntr-un articol ulterior, InfoDirekt dezv�luia c� și ��n Austria exist� un business al refugiaților�, de care profit� Barclays Bank, o puternic� multinațional� cunoscut� drept �Blindații de la Rotschild�. Iar clanul Rothschild nu se d� �n l�turi de la nicio afacere, nici m�car de la cea a �primirii și �ngrijirii� refugiaților cu bani publici�, subliniaz� ziarul austriac.

Sursa: activenews.ro

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2015, ora 13:24

www.obiectiv.info/alina-gorghiu-este-cercetata-penal-pentru-fals...

Alina Gorghiu este CERCETAT� PENAL pentru fals �i uz de fals
|
Co-pre�edintele PNL Alina Gorghiu este cercetat� penal de Parchetul General privind modul �n care �i-a ob�inut diploma de mediator. Ea este acuzat� de fals �i uz de fals pentru c� ar fi ob�inut diploma de mediator f�r� s� fi trecut pe la cursuri.

Dosarul a fost deschis ca urmare a unei plangeri depuse la Parchetul General, �n care se arat� c� �n aprilie 2009 Mihai Ghervase, patronul unei �coli de formare a mediatorilor, a eliberat mai multe diplome f�r� ca persoanele respective, printre care �i Alina Gorghiu, s� fi efectuat cu adevarat cursurile, informeaz� curentul.info.

Alina Gorghiu �i-ar fi deschis propria �coal� de mediatori �n baza diplomei ob�inute. Ea sus�ine c� diploma a fost ob�inut� corect �i a precizat c� �n momentul solu�ion�rii acestei cauze va depune la r�ndul s�u o pl�ngere pentru denun� calomnios.
Alina Gorghiu dezv�luie rolul lui Crin Antonescu �n viitorul partidului

"Sezizarea Parchetului a fost facut� de Tudor Tatu, care este un campion al pl�ngerilor penale �mpotriva mediatorilor", a declarat co-pre�edintele PNL pentru sursa citat�.
Gabriela Firea �i d� replica Alinei Gorghiu pe tema autostr�zilor: Se afl� �ntr-o mare eroare

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2015, ora 13:27

PREO�II, �n stare de �OC! ADEV�RUL despre IISUS HRISTOS ar putea distruge CRE�TINISMUL

www.obiectiv.info/preotii-in-stare-de-soc-adevarul-despre-iisus-...

Adev�rul despre �Evanghelia nevestei lui Iisus� pare s� ias� la suprafaț�. Controversata bucat� de papirus sugereaz� c� �n antichitate oamenii credeau c� Iisus ar fi fost c�s�torit cu Maria Magdalena, iar noile cercet�ri asupra papirusului prezint� o potențial� autenticitate a acestuia.

Dezbaterile asupra credibilit�ții Evangheliei au �nceput odat� ce Karen King, profesoar� la Universitatea Harvard, a f�cut public� descoperirea acestuia �n septembrie 2012. Scris �n coptic�, o limb� egiptean�, papirusul conține o expresie care spune �Iisus le-a spus, soția mea��, iar alta care face referire la o anumit� �Maria�, posibil Maria Magdalena.

Analiza cernelii folosit� pentru a scrie pe papirus, detaliat� anul trecut �n Harvard Theological Review, sugereaz� c� acesta dateaz� de acum aproximativ 1.200 de ani. Acest aspect a f�cut-o pe King s� susțin� autenticitatea textului.

Totuși, mulți oameni de științ� nu recunosc autenticitatea acestui artefact, dar asta n-o descurajeaz� pe King, care declar�: ��n acest moment, c�nd cercet�rile sunt �n plin� desf�șurare, consider c� este important, chiar dac� dificil, s� fim deschiși c�tre posibiltatea ca autenticitatea papirusului s� fie demonstrat�.

Pagini: << 2418 2419 2420 2421 2422 2423 2424 2425 2426 2427 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: