back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2418 2419 2420 2421 2422 2423 2424 2425 2426 2427 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2015, ora 13:21

m-am gindit ca tu ai putea fi Citadela, ptr ca la un moment dat voiai sa faci un forum, un site, nou si mi-am zis c'oi fi reusit !
da' pardon ca n-am zis mai intii si-ntii : Salut !
vrea cineva o cafeluta cu caimac ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2015, ora 13:21

m-am gindit ca tu ai putea fi Citadela, ptr ca la un moment dat voiai sa faci un forum, un site, nou si mi-am zis c'oi fi reusit !
da' pardon ca n-am zis mai intii si-ntii : Salut !
vrea cineva o cafeluta cu caimac ?

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2015, ora 13:23

moiii nush ce-i asta de mi se dubleaza postarile ! ma scuzati , e enervant, stiu, dar nici nu stiu ce sa-i fac sa-l dezvatz sa nu mai faca asta !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2015, ora 13:23

moiii nush ce-i asta de mi se dubleaza postarile ! ma scuzati , e enervant, stiu, dar nici nu stiu ce sa-i fac sa-l dezvatz sa nu mai faca asta !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2015, ora 13:25

na, poftim !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2015, ora 13:27

extraordinar : n-a mai dublat postarea, ci doar emoticonul cel verde !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2015, ora 16:25

Bonjour !

Gabi ...
Forumelul meu existent si vadit blocat, exceptand adminul (in persoana ) e deschis din 2012... cred. Forumelul despre care spui tu, unde invitasem din utilizatorii acestei platforme, a esuat din start deoarece era ramura a primului forum, cel blocat. Nu ca v-ati fi alaturat domniile voastre... Un singur om mi-a acceptat invitatia si asa am vazut ca era blocat si acela, exceptandu-ma. Semn ca nu e administratia forumurilor punctul meu forte... Sa subliniem astfel o eventuala viitoare corectie ce ar putea fi adusa la imbunatatirea ^procesului de perfectionare al eu-lui.

Ok!

Da' unde sunt ceilalti ?

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2015, ora 16:31

Va las cafea calda si ganduri curate, iubirea e mereu la purtator si pace voua tuturor.

Domnule S... ma iertati sau ...

Alea jacta est, nec jantantia, nec metu, NIHIL SINE DEO!

Cu drag, un Musetel, copil al bunului Dumnezeu !

Sa fim binecuvantati cu totii !

www.youtube.com/watch?v=pRDIggpHL-w&index=2&list=PL286700D3D15090C2

Aveti grija de voi ...

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2015, ora 17:19

De la: Musetel, la data 2015-09-14 16:25:34Bonjour !

Gabi ...
Forumelul meu existent si vadit blocat, exceptand adminul (in persoana ) e deschis din 2012... cred. Forumelul despre care spui tu, unde invitasem din utilizatorii acestei platforme, a esuat din start deoarece era ramura a primului forum, cel blocat. Nu ca v-ati fi alaturat domniile voastre... Un singur om mi-a acceptat invitatia si asa am vazut ca era blocat si acela, exceptandu-ma. Semn ca nu e administratia forumurilor punctul meu forte... Sa subliniem astfel o eventuala viitoare corectie ce ar putea fi adusa la imbunatatirea ^procesului de perfectionare al eu-lui.

Ok!

Da' unde sunt ceilalti ?

aha !
multumim de cafea si de gindul bun....
ceilalti ? cred ca umbla teleleu prin alte forumuri !

Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Septembrie 2015, ora 19:30

Elegie penru cei saraci

"Intoarce, Doamne, fata Ta / Catre acei ce se intreaba / Copiilor ce sa le dea / Cand vaca tarii-i tot mai slaba N-au haine, ghetele s-au rupt / Mai merita sa-i dam la scoala? / Eu pentru toti saracii lupt / Sa-i scap de lipsuri si de boala"

CORNELIU VADIM TUDOR

R.I.P. Maestre....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 14 Septembrie 2015, ora 20:03

Dumnezeu sa il ierte.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2015, ora 05:30

De la: Fl_Orion999, la data 2015-09-14 19:30:51Elegie penru cei saraci

"Intoarce, Doamne, fata Ta / Catre acei ce se intreaba / Copiilor ce sa le dea / Cand vaca tarii-i tot mai slaba N-au haine, ghetele s-au rupt / Mai merita sa-i dam la scoala? / Eu pentru toti saracii lupt / Sa-i scap de lipsuri si de boala"

CORNELIU VADIM TUDOR

R.I.P. Maestre....

stiu c-ai tinut mult la el, Florine si, drept sa-ti spui, desi nu i-am fost o admiratoare, moartea lui m-a socat ....condoleante !
buna dimineata

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2015, ora 11:08

A MURIT CORNELIU VADIM TUDOR! ULTIMA CAFEA

Hai, Moarte, sã bem o cafea

þi-o fac cu caimac, aromatã

Mai leapãdã-þi coasa cea grea

ªi mantia asta ciudatã.

Te rog sã iei loc în fotoliu

Nu mã supãrã dacã fumezi

Dupã cine eºti, Moarte, în doliu?

De ce tot suspini ºi oftezi?

E foarte fierbinte cafeaua

Nu te grãbi, cã te frigi

Mai lasã-mi pe cer, încã, steaua

Dacã eu am sã mor, ce cîºtigi?

Ai venit sã mã iei în persoanã

Prea mare onoare îmi faci

Din toatã specia asta umanã

Numai pe mine mã placi?

Hai sã-þi ghicesc în cafea

E bine sã ºtii ce te-aºteaptã

O cumpãnã grea vei avea

Dar tu te descurci, eºti deºteaptã.

Eºti tot timpul în crizã de bani

Aici, te asemeni cu mine

De ce sã fim noi duºmani?

Eu te-nþeleg cel mai bine.

Lumea te aplaudã de departe

În zvon de corridã, olé!

Fii bunã ºi-ntoarce-te, Moarte

Sã vãd: dupã tine ce e?

Acum eºti captivã la mine

Am vrut sã-þi arãt, draga mea,

Cã nu-mi este fricã de tine:

þi-am pus ºoricioaicã-n cafea.

CORNELIU VADIM TUDOR

Noaptea de duminicã spre luni

6 spre 7 septembie 2015

Vadim cu catelul in brateÎn urmã cu cîteva zile, poetul Corneliu Vadim Tudor a publicat aceste versuri, pe care le-a scris în miez de noapte. Aidoma marilor spirite ale acestei lumi el ºi-a presimþit parcã sfîrºitul. Era un pamflet adresat morþii, pe care o lua în zeflemea, la fel cum fãcea în toate pamfletele sale. Numai cã moartea n-a ºtiut de glumã…

A plecat la cele veºnice un mare om, un mare patriot, un ilustru poet ºi jurnalist, orator desãvîrºit, politician de primã mãrime al þãrii, un erudit, care ar fi avut încã multe de oferit oamenilor, pe care a încercat sã-i ajute, sã le însenineze viaþa. A iubit nespus de mult animalele, în apãrarea ºi protejarea cãrora n-a precupeþit nici un efort. Vadim a fost unic. El a fost Tribunul.

Ne exprimãm profundul regret pentru aceastã pierdere imensã. Lumea e mai tristã ºi mai goalã fãrã el. Îl plîngem cu toþii, familie, colegi, prieteni ºi ne dorim ca, acolo unde a plecat, Dumnezeu, pe care el L-a preamãrit, sã aibã grijã de sufletul lui nobil ºi sã-i pregãteascã locul care i se cuvine în Rai. Dumnezeu sã-l odihneascã ºi sã-l primeascã în Împãrãþia Lui.

Colectivul redacþional al ziarului „Tricolorul” ºi al revistei „România Mare” transmite condoleanþe familiei îndoliate.

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2015, ora 11:19

Metode propagandistice pentru a-l scoate proprietar cinstit pe Iohannis 7 Case

www.ziartricolorul.ro/metode-propagandistice-pentru-a-l-scoate-p...

Iohannis solidarizeazã, din insula de lux Madeira, cu sãracii printr-un mesaj controversat de pe Facebook. Este vorba de urarea de Paºti, scrisã aiurea „Cristos a-nviat”, deºi normal era „Christos a înviat”.

În fine, nu mai stau sã explic de ce aºa este corect ºi nu cum au scris postacii de serviciu iohanusieni, cei care-i posteazã permanent cugetãrile inepte ºi lozincarde exprimate într-o ridicolã limbã de lemn sau urãrile banale ºi scrise greºit ca aceasta, fiindcã au fãcut-o deja alþii mai competenþi ºi cu studii teologice. În schimb, am sã mã refer la mesajul filmat, unde Klaus Werner Iohannis citeºte de pe prompter un text ºablon, o lecturã facilã, dar platã ºi recitatã exact ca un robot lipsit de sentimente. Iatã ce ne citeºte domnul preºedinte ca un „politruc” conºtiincios ce este: „Sã împãrþim bucuria Învierii cu semenii noºtri, care poate nu au ce sã punã pe masã, sînt bolnavi, singuri sau nu au un acoperiº deasupra capului.” Cîtã ipocrizie ºi tupeu dospit, maturat ºi ajuns la stadiul de nesimþire! Adicã tu, unul cu 7 case, din care una ai pierdut-o ca fiind luatã prin acte false, îþi permiþi sã-i cãinezi pe cei fãrã „un acoperiº deasupra capului”? Tu, care ai evacuat abuziv, ca primar, sute de români din casele pe care le-ai retrocedat unei organizaþii hitleriste desfiinþatã de Convenþia de Armistiþiu ºi regele Mihai în septembrie – octombrie 1944, dar resuscitatã oficial tot de tine în anul 2007, ai acuma obrãznicia de a-i compãtimi pe cei fãrã adãpost? Sã vedem, referitor la colecþia de case a individului încoþopenit de oculta mondialã în fruntea României, cum se încearcã aburirea poporului prin propaganda mass-media ºi curãþirea „petelor” frauduloase cu „înãlbitorii” minciunii. Iatã ce spune despre nunta din anul 1989 a familiei de profesori Iohannis o veriºoarã a „primei doamne” – o altã doamnã, probabil secundã, numitã Doina Lãzurca – într-o publicaþie de scandal, dar preluatã ulterior de aproape toatã presa româneascã: „Petrecerea s-a þinut la restaurantul Hotelului Parc, aproape de stadionul din Sibiu. Au avut o grãmadã de invitaþi, vreo 200 de oameni, adicã 100 de familii. Mai mulþi au fost din partea familiei lui Carmen, adicã din partea noastrã, pentru cã Lãzurca este neam mai numeros ca al lui Iohannis, mai ales cã mulþi saºi plecaserã deja din România. Iar Ioan, tatãl lui Carmen, era un blãnar respectat, au venit mulþi la nuntã doar pentru cã îl ºtiau pe el” (…) „Þin minte cã darul a fost cam 2.000 de lei de persoanã, adicã 4.000 de lei de familie, cam cît era un salariu bun pe vremea aia. Uite aºa, Klaus ºi Carmen au strîns la nuntã vreo 400.000 de lei, sã nu se mai mire unii cã de unde au avut la Revoluþie 10.000 de dolari ca sã-ºi cumpere casã. De acolo îi aveau, de la nuntã. ªi au avut ºi niºte naºi tocmai din Austria, niºte prieteni de-ai lor”. Minciuni ordinare ºi manipulare din greu! ªi eu am avut nunta în anii ’80, aºa cã pot sã dau detalii despre cum se desfãºurau nunþile pe vremea aceea. În primul rînd, nu era „o taxã fixã” de participare ºi darul în bani nu era per persoanã, ci per familie! O pereche dãdea între 500 ºi 1.000 de lei la nuntã, în funcþie ºi de localul unde se desfãºura nunta (costul „tacîmului”/nuntaº), doar naºii ºi pãrinþii ofereau 5.000 lei! Restaurantul Hotelului BTT („Parc”) era modest, nu se încadra la categoria restaurante de lux ca sã justifice daruri exorbitante din parte nuntaºilor. La vremea respectivã, Sibiul avea doar un singur restaurant select: „Împãratul Romanilor”. Restul: „Bulevard”, „Continental”, „Transilvania”, Hanul „Dumbrava”, „Sibiul Nou”, „Silva” (Hotelul Partidului), „Unicum” sau „Parc” (Hotelul BTT-ului) erau de mîna a doua, chiar dacã unele erau încadrate la Categoria I. Salariul mediu în România anului 1989 era de 2.100 de lei (4.000 de lei avea salariul un colonel MapN sau directorul unei întreprinderi mijlocii), deci nu era posibil ca o singurã familie sã-i onoreze pe miri cu douã salarii medii (4.000 de lei/ familie), aºa cum relatezã mincinoasa trompetã propagandisticã! O familie de tineri cãsãtoriþi nu scotea aproape o jumãtate de milion de lei la nuntã, nici dacã toþi invitaþii ar fi fost ciobani, responsbili de cîrciumi, aprozariºti, ofiþeri superiori, medici ginecologi sau chirurgi, adicã cele mai avute categorii sociale din acele vremuri! În nici un caz nu se fãceau bani la o nuntã cu invitaþi profesori ºi tãrani din judeþul Mureº, de unde era originar socrul mic, Lãzurca Ioan. Care „blãnar respectat”? Sã fim serioºi! Dar nu chiar aºa de serioºi precum homosexualii sau Emil Hurezeanu, fiindcã ºi el susþinea cã Lãzurca, socrul lui Iohannis era un blãnar renumit, cu clientelã selectã ºi plin de bani. O minciunã cît Casa Poporului! Ioan Lãzurca era doar un amãrît de „cãciular”, adicã el confecþiona doar cãciuli de blanã, pe care le comercializa nevastã-sa, Georgeta Lãzurca, prin tîrgul de vechituri al Sibiului, la ieºirea din oraº cãtre Mediaº! Ce sã mai zicem… Nici mãcar imaginaþie nu au propagandiºtii iohanusieni, din moment ce au plagiat un alt clasic în viaþã, pe ex-ministrul Finanþelor, Darius Vîlcov, cã ãla a scos-o primul pe asta cu nuntaºii, justificîndu-ºi averea ilegalã cu banii fãcuþi din nunþi! Este aberant sã spui cã niºte bani obþinuþi la o nuntã din anul 1989 au fost folosiþi pentru cumpãrarea unui imobil în anul 1992, dar la aceºtia s-au adãugat: aportul financiar al pãrinþilor ºi bunicilor (dixit Klaus Iohannis), banii obþinuþi din salarii ºi meditaþii (acelaºi Iohannis!) ºi bani din vînzãri imobiliare anterioare (la fel, sursa Klaus Iohannis!), dar el (tot Klaus Werner Iohannis!) sã mai aibã totuºi ºi acuma un cont de 9.000 de dolari din anul 1990! Prima casã a costat 70.000 de mãrci germane, conform declaraþiei lui Iohannis, adicã aproximativ 35.000 de dolari. Aºa cã mãnîncã rahat veriºoara care zice cã ºi-a luat casa cu 10.000 de dolari cîºtigaþi, chipurile, la nuntã! O dovadã cã minte este pînã ºi faptul cã Iohannis a afirmat cã ºi-a cumpãrat cu banii de la nuntã mai întîi un apartament (altãdatã a spus cã douã, le mai încurcã ºi el sãracul, la atîtea locuinþe!), doar dupã aceea ºi-a luat o casã, cu banii obþinuþi din vînzarea apartamentului (ca vînzãrile anterioare ale Ioanei Bãsescu!), cu ce i-au dat bunicii ºi socrii, baºca meditaþii ºi salarii, plus economii, mîncat iaurt cu grisine ºi eugenii. Dar, sã vezi miracol, nu doar cã s-au adunat banii pentru un autoturism „Dacia 1300″ ºi cei 70.000 de mãrci necesari pentru cumpãrarea unei case, în 1992, dar au mai rãmas în cont ºi 9.000 de dolari din anul 1990, cînd tot românul avea ceva dolãrei prin bãnci, mai ales cã doar cu cîteva luni înainte te bãga Miliþia la închisoare ºi dacã te prindea cu un singur dolar prin buzunare! Sã fie clar, în anul 1990, dupã ce soþii Iohannis îºi cumpãraserã deja apartamentul la bloc ºi o maºinã cu aºa-ziºii bani de la nunta din 1989, nu puteau rãmîne ºi cu cei 9.000 de dolari, uitaþi în conturi din acelaºi an 1990, decît din „afaceri” precum cele investigate de subsemnatul, adicã traficul internaþional de copii, demarat ºi el tot în fatidicul an 1990! La fel, tot de acolo, din tranzacþiile cu carne vie, provenea ºi „grosul” celor 70.000 de mãrci germane cu care s-a achiziþionat casa din anul 1992 de cãtre familia Klaus Werner ºi Carmen Georgeta Iohannis.

MARIUS ALBIN MARINESCU

„Justiþiarul“

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2015, ora 14:40

da' o cafea, ceva, s-ar gasi prin casa asta ?
si o intrebare : nu era Iohannis dat in judecata de Vadim sau ce-mi aduc aminte asaaaa, vaaag ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Septembrie 2015, ora 07:32

asaaaa eu, precum ciinele lui Pavlov, cum deschid calc. , mi se duce degetul fix pe Cafenea, ca sa pun de'o cafeluta si sa zic un buna dimineata la domni si doamne !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Septembrie 2015, ora 07:33

De la: gabigabi2, la data 2015-09-16 07:32:02asaaaa eu, precum ciinele lui Pavlov, cum deschid calc. , mi se duce degetul fix pe Cafenea, ca sa pun de'o cafeluta si sa zic un buna dimineata la domni si doamne !

si eu sunt pe bucla : azi e la fel ca ieri !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Septembrie 2015, ora 07:31

:sml-confused0006si nici azi nu-i altfel !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2015, ora 14:06

iiii, da' ce ne-am plictisit unii de altii, ca nici d'un buna ziua nu mai e loc ! trist !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2015, ora 14:05

Buna Ziua!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2015, ora 14:09

'Bitza.... de la gabitza draga,

Nu de plictiseala este vorba, om drag! Ci de ecoul care se incapataneaza sa prinda forma cuvantului asternut.

Da' nu e bai... si eu te vad mereu aproape si tin pasul cu tine, chiar de uneori tac, sunt cu tine.

Mereu cu drag si ganduri curate!

O zi faina in care BINELE sa domine! Sa fim binecuvantati cu totii de bunul Dumnezeu!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2015, ora 14:13

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2015, ora 15:03

De la: Musetel, la data 2015-09-20 14:09:14'Bitza.... de la gabitza draga,

Nu de plictiseala este vorba, om drag! Ci de ecoul care se incapataneaza sa prinda forma cuvantului asternut.

Da' nu e bai... si eu te vad mereu aproape si tin pasul cu tine, chiar de uneori tac, sunt cu tine.

Mereu cu drag si ganduri curate!

O zi faina in care BINELE sa domine! Sa fim binecuvantati cu totii de bunul Dumnezeu!

eii, te sarut !
vrei sa dezvolti putin ideea ecoului care prinde forma cuvintului asternut, ca nu stiu daca te-am inteles ce-ai vrut sa spui ?
atita vreme cit nu mai avem nimic sa ne spunem si nu se mai asterne niciun cuvint , mie-mi pare ca ne-am plictisit unii de altii si cuvintele s-au terminat , iar ecoul s-a stins si urmeaza tacerea !....adica, exact ce se-ntimpla cu noi !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2015, ora 17:33

e ora ceaiului de dupa- masa si nicio atentie, o maslina, o cafeluta cu caimac ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2015, ora 04:55

sa aveti o zi buuuuna , buna !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2015, ora 12:56

De la: gabigabi2, la data 2015-09-22 04:55:31sa aveti o zi buuuuna , buna !

sarut mana...multumim frumos pt. urare...si io le doresc romanilor cat mai multe zile bune...avem nevoie de asa ceva....

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2015, ora 12:58

Militarul care le dã O PALMÃ GUVERNANȚILOR MESAJ USTURÃTOR postat pe Facebook | „Ne-ați luat banii de hranã dar v-ați majorat salariile! Sunteți la limita prãpastiei. Gunoaie ordinare!”

descrieri.ro/militarul-care-le-da-o-palma-guvernantilor-mesaj-us...

Un militar român a avut o ieșire de-a dreptul tãioasã la adresa guvernanților care au fãcut o marea nedreptate militarilor români, din puctul sãu de vedere. Portalul voceatransilvaniei.ro a prezentat mesajul postat pe facebook de militar care s-a enervat terbil deoarece guvernul a decis sã le majoreze salariile demnitarilor, dar în același timp au tãiat o parte din norma de hranã a acestora.

Militarul s-a declarat teribil deranjat de recentele mãriri de salarii ale celor care lucreazã la Guvern și președinție pe care îi considerã niște jegoși care își bat joc de militari. Militarul spune cã politicienii se aflã pe buza prãpastiei și cã limita rãbdãrii militarilor români a fost deja atinsã.

Mai jos vezi mesajul complet al soldatului de pe facebook, așa cum a fost prezentat de cotitianul mai sus menționat:

”Ne-au luat 62 de lei din norma de hranã, la 50.000 de militari înseamnã 3.100.000 de lei, si – au votat majorãri de salarii cu pânã la 70% , ei sunt aproximativ 600 de angajați ai guvernului și președinției, adicã 5000 lei pentru fiecare jegos în plus la salariu. Nu o sã mai rezistam mult sã privim indiferenți. Depãșiți orice limitã. Nu vã dați seama dar sunteți la limita prãpastiei. Gunoaie ordinare ce sunteți”

Postarea militarului român a fost distribuitã deja de aproape 1000 de persoane ceea ce aratã cã foarte mulți români sunt de acord cu spusele acestuia. De regulã astfel de ieșiri sunt foarte dur sancționate deArmata Românã care nu acceptã în nici un fel ca militarii sã se implice în politicã sau sã exprime pãreri referitoare la politicieni în spațiul public.

SURSA: Nasultv.ro

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2015, ora 13:01

IPOTEZA SOC! Serviciile secrete austriece acuzã: SUA și miliardarul George Soros finanțeazã fuga imigranților spre Europa
descrieri.ro/ipoteza-soc-serviciile-secrete-austriece-acuza-sua-...

Ziarul austriac InfoDirekt, apropiat armatei, a publicat recent un articol, pe baza unui raport al serviciilor de informații ale armatei (Österreichischen Abwehramts), conform cãruia organizații neguvernamentale din SUA ar finanța traficul de imigranți cãtre Europa. În special pe cel în care sunt aduși imigranți de pe coastele libiene spre Italia meridionalã.

Conform articolului publicat de ziarul austriac, serviciile secrete de la Viena estimeazã cã pentru fiecare persoanã care ajunge în Europa ca refugiat costul este mai mare de 3.000 de euro sau dolari, așa cum se spunea pânã acum în unele publicații.

”Cei care aduc refugiați în Europa cer sume exorbitante. Care pornesc de la 7.000 de euro și ajung pânã la 14.000 de euro, în funcție de zonele de unde se pleacã și de diversele organizații de traficanți. Dar imigranții care vor sã fugã din țãrile lor sunt mult prea sãraci pentru a da acești bani”, se spune în raport.

Spionajul austriac ar avea informații cã ” organizații din SUA au creat un model de co-finanțare și contribuie substanțial la costurile cerute de traficanți”. Ar fi vorba de ”aceleași organizații care, în 2013, au aruncat Ucraina în haos”, aluzie la acele ONG-uri americane, așa-numite ”umanitare” și ”pentru drepturile omului”. ONG-uri despre care, se știe foarte bine, au fost create de Departamentul de Stat al SUA sau direct de speculatorul și finanțatorul ”revoluțiilor portocalii” din fostele state sovietice, magnatul american de origine evreiascã George Soros, pãrintele cunoscutei Human Rights Watch.

Poliția din Austria, care primește solicitanții de azil, cunoaște aceste date de multã vreme, însã, scrie InfoDirekt, nimeni nu e dispus sã vorbeascã. Nici mãcar sub protecția anonimatului.

Semnatarii articolului lanseazã un apel cãtre toți jurnaliștii, polițiștii și oamenii din serviciile secrete, cerându-le sã participe activ la investigații și la confirmarea acestor informații.

Într-un articol ulterior, InfoDirekt dezvãluia cã și ”în Austria existã un business al refugiaților”, de care profitã Barclays Bank, o puternicã multinaționalã cunoscutã drept ”Blindații de la Rotschild”. Iar clanul Rothschild nu se dã în lãturi de la nicio afacere, nici mãcar de la cea a ”primirii și îngrijirii” refugiaților cu bani publici”, subliniazã ziarul austriac.

Sursa: activenews.ro

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2015, ora 13:24

www.obiectiv.info/alina-gorghiu-este-cercetata-penal-pentru-fals...

Alina Gorghiu este CERCETATÃ PENAL pentru fals ºi uz de fals
|
Co-preºedintele PNL Alina Gorghiu este cercetatã penal de Parchetul General privind modul în care ºi-a obþinut diploma de mediator. Ea este acuzatã de fals ºi uz de fals pentru cã ar fi obþinut diploma de mediator fãrã sã fi trecut pe la cursuri.

Dosarul a fost deschis ca urmare a unei plangeri depuse la Parchetul General, în care se aratã cã în aprilie 2009 Mihai Ghervase, patronul unei ºcoli de formare a mediatorilor, a eliberat mai multe diplome fãrã ca persoanele respective, printre care ºi Alina Gorghiu, sã fi efectuat cu adevarat cursurile, informeazã curentul.info.

Alina Gorghiu ºi-ar fi deschis propria ºcoalã de mediatori în baza diplomei obþinute. Ea susþine cã diploma a fost obþinutã corect ºi a precizat cã în momentul soluþionãrii acestei cauze va depune la rândul sãu o plângere pentru denunþ calomnios.
Alina Gorghiu dezvãluie rolul lui Crin Antonescu în viitorul partidului

"Sezizarea Parchetului a fost facutã de Tudor Tatu, care este un campion al plângerilor penale împotriva mediatorilor", a declarat co-preºedintele PNL pentru sursa citatã.
Gabriela Firea îi dã replica Alinei Gorghiu pe tema autostrãzilor: Se aflã într-o mare eroare

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2015, ora 13:27

PREOÞII, în stare de ªOC! ADEVÃRUL despre IISUS HRISTOS ar putea distruge CREªTINISMUL

www.obiectiv.info/preotii-in-stare-de-soc-adevarul-despre-iisus-...

Adevãrul despre „Evanghelia nevestei lui Iisus” pare sã iasã la suprafațã. Controversata bucatã de papirus sugereazã cã în antichitate oamenii credeau cã Iisus ar fi fost cãsãtorit cu Maria Magdalena, iar noile cercetãri asupra papirusului prezintã o potențialã autenticitate a acestuia.

Dezbaterile asupra credibilitãții Evangheliei au început odatã ce Karen King, profesoarã la Universitatea Harvard, a fãcut publicã descoperirea acestuia în septembrie 2012. Scris în copticã, o limbã egipteanã, papirusul conține o expresie care spune „Iisus le-a spus, soția mea…”, iar alta care face referire la o anumitã „Maria”, posibil Maria Magdalena.

Analiza cernelii folositã pentru a scrie pe papirus, detaliatã anul trecut în Harvard Theological Review, sugereazã cã acesta dateazã de acum aproximativ 1.200 de ani. Acest aspect a fãcut-o pe King sã susținã autenticitatea textului.

Totuși, mulți oameni de științã nu recunosc autenticitatea acestui artefact, dar asta n-o descurajeazã pe King, care declarã: „În acest moment, când cercetãrile sunt în plinã desfãșurare, consider cã este important, chiar dacã dificil, sã fim deschiși cãtre posibiltatea ca autenticitatea papirusului sã fie demonstratã”.

Pagini: << 2418 2419 2420 2421 2422 2423 2424 2425 2426 2427 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: