back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2422 2423 2424 2425 2426 2427 2428 2429 2430 2431 >> Sari la pagina:

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 17 Octombrie 2015, ora 21:40

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 17 Octombrie 2015, ora 21:51

This OLD house se duce pe râpa!

www.youtube.com/watch?v=j0yIVDnKtLA

Io, in calitate de Sisif al n-lea, renunt sa ma imping cafenetu', cu acceptul domniilor voatre, vizs lat!

Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Octombrie 2015, ora 15:18

ehhhh, cum am tinut -o calda pina acum , de una singura, o sa tin Cafeneaua in regim redus si de acum incolo .... asta-i treaba fochistului, ce sa-i faci ?!

Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Octombrie 2015, ora 10:03

De la: Musetel, la data 2015-10-17 21:51:19This OLD house se duce pe râpa!

www.youtube.com/watch?v=j0yIVDnKtLA

Io, in calitate de Sisif al n-lea, renunt sa ma imping cafenetu', cu acceptul domniilor voatre, vizs lat!

io credeam cu totul altceva...de exemplu ...stiam ca-n limba greaca Andreea=luptatoare....posibil sa ma fi inselat....cu totii gresim....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 19 Octombrie 2015, ora 10:05

De la: gabigabi2, la data 2015-10-18 15:18:04 ehhhh, cum am tinut -o calda pina acum , de una singura, o sa tin Cafeneaua in regim redus si de acum incolo .... asta-i treaba fochistului, ce sa-i faci ?!

iti ajung lemnele pana la sfarsitu' iernii sau trecem pe pacura...???

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 19 Octombrie 2015, ora 10:07

De la: gabigabi2, la data 2015-10-16 13:27:05pffff Florin e ca asteroidu' .... apaaare, te sperie putin si, dispare iar !
o cafea parfumata si gustoasa, dar decofeinizata vrea cineva ?

nu e ca asteroidu' , ci ca cometa....

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 19 Octombrie 2015, ora 10:11

3 lucruri pe care nu le stii despre cafeaua decofeinizata

Cafeaua decofeinizata contine... cafeina

Desi denumirea indica tocmai lipsa cafeinei si chiar acest fapt este motivul pentru care oamenii aleg sa o consume, totusi aceasta cafea contine cafeina insa in antitati mai mici decat cafeaua normala. Procesul de decofeinizare nu este complet, astfel ca o anumita cantitate de cefeina ramane restanta in aceasta cafea si cateva cesti echivaleaza o ceasca de cafea normala ca si continut de cofeina. Asadar, nu va mirati ca inca nu dormiti dupa ce ati baut de-a lungul zilei mai multe cesti de cafea decofeinizata.

Solventii folositi pentru decofeinizare – nocivi

Citeste: healthy.kudika.ro/articol/healthy~preventie/10102/3-secrete-desp...
Follow us: @Kudika_ro on Twitter | www.kudika.ro on Facebook

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 19 Octombrie 2015, ora 10:12

Pentru decofeinizare sunt folosite mai multe metode, una dintre aceasta constant in utilizarea solventilor. Acestia din pacate sunt substante chimice care nu sunt eliminate ulterior (sau nu total) din continutul cafelei, astfel ca ajung in organismul nostru prin consumul acesteia. Acesti solventi sunt daunatori sanatatii, fiind cunoscuti mai ales pentru riscul lor cancerigen.

Cafeaua decofeinizata, mai nociva pentru inima decat cea normala

Daca in cazul cafelei normale riscurile pentru boli cardio-vasculare apar doar atunci cand este consumata in exces, dealtfel cafeaua este chiar protector cardio-vascular daca este bauta cu masura, in cazul cafelei decofeinizate riscurile pentru boli de inima si vase apar oricum. Aceste efecte negative se datoreaza cresterii colesterolului si predispozitia pentru hipertensiune si formarea placii de aterom. Ateroscleroza are urmari negative din cele mai grave, culminand cu infarcte: miocardice, cerebrale, pulmonare, renale etc. Cafeaua decofeinizata este obtinuta din culturi de cafea mai putin bune calitative, care au boabe mai grase iar aceste grasimi cresc colesterolul “rau”. Efectele hipercolesterolemiante au demonstrate prin studii medicale de specialitate efectuate de americani si britanici care au studiat efectele cafelei decofeinizate pe loturi de persoane impartite in trei categorii: cei care nu beau cafea, cei care beau o ceasca de cafea normala si cei care beau o ceasca de cafea decofeinizata. Cresterile colesterolemiei au fost sesizate la cei care consumau cafea decofeinizata.

Consumul cafelei normale aduce beneficii asupra sanatatii in conditiile in care nu este unul in exces. Cititi despre riscurile si beneficiile consumului de cafea in articolul: “Mituri si adevaruri despre cafea”.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2015, ora 13:03

De la: Fl_Orion999, la data 2015-10-19 10:05:12
De la: gabigabi2, la data 2015-10-18 15:18:04 ehhhh, cum am tinut -o calda pina acum , de una singura, o sa tin Cafeneaua in regim redus si de acum incolo .... asta-i treaba fochistului, ce sa-i faci ?!

iti ajung lemnele pana la sfarsitu' iernii sau trecem pe pacura...???

io stiu ce sa zic ? da' parca i-as trimite-n mina de carbuni pe alesii neamului , aia cu sacosele de milioane de euroi, sa faca si ei ceva de folos ptr. cetateni....in cazul de fata , ptr. noi doi , ca-s buni si carbunii la o adica !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2015, ora 13:05

De la: Fl_Orion999, la data 2015-10-19 10:07:20
De la: gabigabi2, la data 2015-10-16 13:27:05pffff Florin e ca asteroidu' .... apaaare, te sperie putin si, dispare iar !
o cafea parfumata si gustoasa, dar decofeinizata vrea cineva ?

nu e ca asteroidu' , ci ca cometa....

ahhhh, ce-mi plac combinatiile dvs. de cuvinte au parfum !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2015, ora 13:10

De la: Fl_Orion999, la data 2015-10-19 10:12:26Pentru decofeinizare sunt folosite mai multe metode, una dintre aceasta constant in utilizarea solventilor. Acestia din pacate sunt substante chimice care nu sunt eliminate ulterior (sau nu total) din continutul cafelei, astfel ca ajung in organismul nostru prin consumul acesteia. Acesti solventi sunt daunatori sanatatii, fiind cunoscuti mai ales pentru riscul lor cancerigen.

Cafeaua decofeinizata, mai nociva pentru inima decat cea normala

Daca in cazul cafelei normale riscurile pentru boli cardio-vasculare apar doar atunci cand este consumata in exces, dealtfel cafeaua este chiar protector cardio-vascular daca este bauta cu masura, in cazul cafelei decofeinizate riscurile pentru boli de inima si vase apar oricum. Aceste efecte negative se datoreaza cresterii colesterolului si predispozitia pentru hipertensiune si formarea placii de aterom. Ateroscleroza are urmari negative din cele mai grave, culminand cu infarcte: miocardice, cerebrale, pulmonare, renale etc. Cafeaua decofeinizata este obtinuta din culturi de cafea mai putin bune calitative, care au boabe mai grase iar aceste grasimi cresc colesterolul “rau”. Efectele hipercolesterolemiante au demonstrate prin studii medicale de specialitate efectuate de americani si britanici care au studiat efectele cafelei decofeinizate pe loturi de persoane impartite in trei categorii: cei care nu beau cafea, cei care beau o ceasca de cafea normala si cei care beau o ceasca de cafea decofeinizata. Cresterile colesterolemiei au fost sesizate la cei care consumau cafea decofeinizata.

Consumul cafelei normale aduce beneficii asupra sanatatii in conditiile in care nu este unul in exces. Cititi despre riscurile si beneficiile consumului de cafea in articolul: “Mituri si adevaruri despre cafea”.

upssss....din lac in put ! mersic, bine ca mi-ai spus !

P.S
si la voi apare titirezu' asta si va ocupa toata pagina ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2015, ora 07:39

m-ai convins, Florine si pina ma duc sa fac acea cafea normala si nu decofeinizata, va pun o intrebare pe care am auzit-o acum , la radio : ce culoare are iubirea ?
eu am zis, spontan : albastru ....
don Neloo a zis : violet !
voi ce ziceti ?

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 20 Octombrie 2015, ora 09:59

In Memoriam Corneliu Vadim Tudor

www.ziarulromaniamare.ro/in-memoriam-corneliu-vadim-tudor/

Bucuraþi-vã duºmani! A murit C.V. Tudor. Îmbãtaþi-vã de fericire! ªi, voi ãºtia, jurnaliºtii peltici ºi constipaþi. ªi ei, ãia fãrã de þarã. Nu vã mai deranjeazã Tribunul. Taifunul. Zgomotosul. Nu vã mai stã în gîþi. Cîrcotaºul. Naþionalistul. Patriotul. Îmi permit astea cu dreptul unei generaþii comune. Nu am fost mai niciodatã de aceeaºi parte. Excepþie, patriotismul. Nu o datã m-a înjurat, calomniat… iar spre finalul vieþii s-a potolit. M-a citat copios, în publicaþiile lui… dar e creºtineºte sã ierþi. Eu te-am iertat, Cornele! Nu m-ai lovit de-adevãrat, nici nu m-ai zgîriat. Þi-am rãspuns ca un adversar demn. Asta nu înseamnã cã, precum alþii fundamental loviþi, te-am urît. Ei au tot dreptul sã se supere pe tine. Sã te ponegreascã. Dacã a lovi memoria unui decedat mai e un gest cavaleresc. Îmi amintesc cu scîrbã ligheanul de zoaie turnat pe Pãunescu de lighioanele „curajoase”, care au scos capul dupã moartea sa…

Multe i se pot reproºa lui Vadim. Jocuri oculte, securistice, politice, malversaþiuni, manigansiuni, calomnieri, porecle, colportãri ºi altele. Dar ºi excesul de patriotism. Dragostea de þarã. Ne va lipsi fie fãrã voia noastrã. Mai ales, pe „seceta” asta populatã cu perverºi, „diplomaþi” urmãrindu-ºi obiectivele strategice cu ardoare. Vadim era „Nebunul” care rupea mãºtile adversarilor Neamului. Care le dãdea chiloþii jos fãloºilor ce se credeau mai mari decît erau… Vadim era „Clovnul naþional”, care-ºi permitea, adesea, sã spunã numai adevãrul. Pe care mulþi nu l-au crezut.

O sã le lipseascã celor cãrora le-a rãmas dragostea de þarã. ªi-s mulþi. Nu ºi oportuniºtilor. O sã ne lipseascã fermentul ºi pigmentul care dãdea fierberea ºi culoarea scenei politice. Altfel, dincolo de patriotismul fervent, n-a fost un exemplu de polemist, ci un mare polemist. N-a fost un preþios al metaforei politice, dar a fost un „cannonier” al ei. Cînd punea tunurile cuvintelor pe un adversar, acesta era deja mort. Pãcat e cã nu a pus mereu tunurile pe cine trebuia. Cã a mai tras cu el în vrãbii. Dar acesta era omul. Cine în afara lui Dumnezeu poate sã-l ierte, sã o facã! Cine nu, nu!

La criza pe care o parcurge, Þara a sãrãcit cu o redutã. Aº spune, chiar cu un flanc din apãrare.

Dumnezeu sã te ierte, Corneliu Vadim Tudor. Pãzeºte-ne, Doamne, Þara!

George Stanca

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 20 Octombrie 2015, ora 10:02

De la: gabigabi2, la data 2015-10-20 07:39:08m-ai convins, Florine si pina ma duc sa fac acea cafea normala si nu decofeinizata, va pun o intrebare pe care am auzit-o acum , la radio : ce culoare are iubirea ?
voi ce ziceti ?

despre culoarea iubirii...la o prima strigare....spontan, as fi zis ROSU...da' daca ma mai gandesc un pic si filozofez ajung la concluzia ca-i un adevarat curcubeu...

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2015, ora 10:35

De la: gabigabi2, la data 2015-10-20 07:39:08m-ai convins, Florine si pina ma duc sa fac acea cafea normala si nu decofeinizata, va pun o intrebare pe care am auzit-o acum , la radio : ce culoare are iubirea ?
voi ce ziceti ?

ROSIE!

Neatza buna!

Love, sweet Love...

www.youtube.com/watch?v=2cW8Alo_5uI

Just... One more Try ?

www.youtube.com/watch?v=R8IIo4muGjM

.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2015, ora 10:39

De la: Fl_Orion999, la data 2015-10-20 10:02:05
voi ce ziceti ?

despre culoarea iubirii...la o prima strigare....spontan, as fi zis ROSU...da' daca ma mai gandesc un pic si filozofez ajung la concluzia ca-i un adevarat curcubeu...

Si io, si io, da' tu mi-ai luat-o inainte!

Of, na, ca o zisei si pe asta : Men first, va rog, sunt cu ochii lipiti de monitor sa va patrund filozofia iubirii, Orion !

Gabitza... Vorbeste-mi, te rog, de culorile IUBIRII...

Ma alatur si io dupa ! O zi faina, oameni frumosi si dragi !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2015, ora 13:55

De la: Fl_Orion999, la data 2015-10-20 10:02:05
voi ce ziceti ?

exceleeeent !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2015, ora 14:02

pfiii, d'apoi ce sa vorbesc eu, ca-i atit de strict personala ? daca ma mai gindesc putin , as spune ca-i dupa virsta si temperament !
si zic asa : un tinar poate iubi patimas si atunci e Rosie !
da' poate aparea la un moment dat si gelozia si atunci e Galbena !
da' te si poate implini si-ti da maturitate si atunci e Verde !
si -ti poate da incredere si liniste si atunci e Albastra ca cerul senin de vara !
ca sa nu spun de Iubirea Totala si Neconditionata care e Violeta !

cu alte cuvinte, iote ia Florine si curcubeul lui matale !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2015, ora 18:26

De la: gabigabi2, la data 2015-10-20 14:02:40pfiii, d'apoi ce sa vorbesc eu, ca-i atit de strict personala ? daca ma mai gindesc putin , as spune ca-i dupa virsta si temperament !
si -ti poate da incredere si liniste si atunci e Albastra ca cerul senin de vara !

......

Iubirea Rosie ar avea cea mai puternica intensitate?

Ei, da' cand intervine gelozia, mai poate ramane instalata Iubirea , chiar si Galbena la masa? Negativ, parerea mea. Nu avem dreptul a fi gelosi pentru ca oamenii pe care ii iubim nu ne apartin. Iubirea este libera si trebuie sa confere libertate persoanelor iubite.

Iubirea Verde trebuie sa fie alimentata de Sinceritate, Reciprocitate, Speranta si de Viata, evident. Nu vad altfel ecuatia!

Iubirea Albastra este una Calma si Intensa, evident bazata pe Sinceritate, in ciuda aparentelor care ar clasa-o pe o scara rece, glaciala.

Iubirea Violet este o combinatie a Pasiunii , Patimei si a Sinceritatii, profunde, ampla, intensa si cea mai complexa.

Ce parere aveti despre Iubirea Alba?

Parerea mea este ca Iubirea Alba este Iubirea ceamai sincera, Pura, Neconditionata, Totala. Exact ca Lumina. Alba, Transparenta, Imaculata si Indispensabila vietii!

O seara faina!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2015, ora 18:36

No, amu daca tot trecui rubiconu', alee jacta est! Nec jactantia, nec metu!

Filozofia Iubirii se lasa asteptata. Ce sa-i facem, toti ne putem insela in asteptari !

Sisif se lupta barbateste cu pietroiul durgalindu-l amonte in ciuda inertiei si a gravitatiei terestre.

Atlas tinea pe humerusii sai Pamantul. O miscare eronata si pac, bietul Sisif se lateste la sol devenind una cu huma!

In timp ce Soarele, respectiv Regina Ra, era in permanenta activitate exersand aprinderea focului in cafenet, ploaia lunii Octombrie zburlea frunzele rosiatice asternute pe pamantul rece.

Seara se instala , prevestind o noapte linistita in care Binele va domina !

Cu drag...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Octombrie 2015, ora 08:21

De la: Musetel, la data 2015-10-20 18:26:47
De la: gabigabi2, la data 2015-10-20 14:02:40pfiii, d'apoi ce sa vorbesc eu, ca-i atit de strict personala ? daca ma mai gindesc putin , as spune ca-i dupa virsta si temperament !

......

Iubirea Rosie ar avea cea mai puternica intensitate?

Ei, da' cand intervine gelozia, mai poate ramane instalata Iubirea , chiar si Galbena la masa? Negativ, parerea mea. Nu avem dreptul a fi gelosi pentru ca oamenii pe care ii iubim nu ne apartin. Iubirea este libera si trebuie sa confere libertate persoanelor iubite.

Iubirea Verde trebuie sa fie alimentata de Sinceritate, Reciprocitate, Speranta si de Viata, evident. Nu vad altfel ecuatia!

Iubirea Albastra este una Calma si Intensa, evident bazata pe Sinceritate, in ciuda aparentelor care ar clasa-o pe o scara rece, glaciala.

Iubirea Violet este o combinatie a Pasiunii , Patimei si a Sinceritatii, profunde, ampla, intensa si cea mai complexa.

Ce parere aveti despre Iubirea Alba?

Parerea mea este ca Iubirea Alba este Iubirea ceamai sincera, Pura, Neconditionata, Totala. Exact ca Lumina. Alba, Transparenta, Imaculata si Indispensabila vietii!

O seara faina!

dupa cum am spus , tine si de temperamentul persoanei si de educatie, dar si de virsta ! si spun asta ptr. ca o persoana poate trece - si e chiar necesar sa le depaseasca- prin toate etapele insirate de mine , ajungind pina la mult cautata contopire cu celalt , devenind una !

si e gata si o cafeluta, dar si o cacao fierbinte !
o zi buna sa aveti !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 21 Octombrie 2015, ora 11:21

Romanta fara ECOU :

www.youtube.com/watch?v=Hhmvh-fhFP0

Ion Minulescu si Mondial !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 21 Octombrie 2015, ora 11:30

Ra incalzea Pamantul. Il lumina deopotriva. Insa nu era suficient ca sa il determine pe Sisif sa mai continue derularea actiunii amonte. Ar fi peste puterile donquihotiene, n'est ce pas? Ar fi clasat in arhivele ridicolului: Io-te-l si p'asta!

That's all folk!

Ramaneti cu bine! Iubiti-va mult! Ca oameni, doar atat va mai spun!

Numai bine!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Octombrie 2015, ora 14:21

Zeul RA este lumina lumii si tine de cultura egipteana , iar
Sisif - omul care-mpinge bolovanul vietii pin' la moarte - de cea greceasca si, implicit de cea europeana pe baza careia s-a si cladit !
iar don Quijote este simbolul omului care isi urmeaza crezul orice s-ar intimpla !
cum de i-ai alaturat si de ce ?
si de ce-ti iei , iar, la revedere ? ce s-a mai intimplat ?

buun, o gura de cafea, mai este ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Octombrie 2015, ora 06:31

....si daca nu mai este, facem acum !
iaca a sosit si frumoasa zi de joi....ma rog, mie asa mi se pare : ai lucrat cu spor pina la ea si urmeaza promisiunea unui vichend de rasfat !
sa aveti o zi frumoasa !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2015, ora 14:42

soarele e sus pe cer si-s 13-14 grade , ceea ce-i de bine si cafeaua de dupa masa asteapta sa fie bauta !
da' daca-mi spuneti ca va chioraie matele de foame si cafeau pica-n hau, atunci va asteapta si niste sarmale neobrazat de mari , o mamaliga si ardei iute... da' va spui un secret : .mie-mi plac nu cu ardei iute ci, cu usturoi....iaca asa: sa musc din catelul de usturoi, pur si simplu ! si stiti cum merge burgundelul dupa o asemenea masa ? oau : gil, gil, gil !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2015, ora 16:26

Aha, la tine este Soarele, Gabriela! L-am gasit , yes!

Sarmalele ma tem ca nu aluneca pe gat in jos, contrar cazului lupului flamand ce se ospata dupa ce ingerase iezii caprei... Bref, pun de scoici cu smantana si vin alb, musai cu ai si cartofi pai.

Cine se ocupa de desert? Ca nu cred ca am destula zmeura in gradina...

De nu,bagam o infuzie ? Alcoolul nu e bun.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2015, ora 17:27

No asa, ca uitai:

www.youtube.com/watch?v=d0CuNNRUmSk

Pam, pam sau ...

Kom'on yo' !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2015, ora 14:38

De la: Musetel, la data 2015-10-23 16:26:02Aha, la tine este Soarele, Gabriela! L-am gasit , yes!

Sarmalele ma tem ca nu aluneca pe gat in jos, contrar cazului lupului flamand ce se ospata dupa ce ingerase iezii caprei... Bref, pun de scoici cu smantana si vin alb, musai cu ai si cartofi pai.

Cine se ocupa de desert? Ca nu cred ca am destula zmeura in gradina...

De nu,bagam o infuzie ? Alcoolul nu e bun.

aoleu, sarmalele nu aluneca pe git in jos, da' scoicile da ? brrr....
prefer sarmalele, caci sunt satioase si poate minca si 2-3 zile o familie din ele , pe cind scoicile sunt un mic moft de'o masa si, atit , chiar daca ai s'un vin alb la ele !
acuuu' ce sa mai zic la vorba ta ca alcoolul nu-i bun, dar ce mi-e un pahar de vin alb, ce mi-e un roze sau burgundel ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2015, ora 14:41

avem cafea, chec cu vanilie si lamiie si fructe de care vreti .... ma rog, nu-mi cereti fructul pasiunii, ca d'astea n-avem si nici bananele nu le-am cules inca !

Pagini: << 2422 2423 2424 2425 2426 2427 2428 2429 2430 2431 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: