back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2421 2422 2423 2424 2425 2426 2427 2428 2429 2430 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2015, ora 08:19

De la: gabigabi2, la data 2015-10-03 14:35:24eii, da' ce frumoasa zi si nimeni nu vrea sa stea pe terasa la o cafeluta sau o bericioaica ? hiiim !

HAAAA ! continua sa apara -n pagina cu toate topicele , la General, ca a postat la Cafenea, @ Nastase Mihail in loc de @ Gabigabi !
car' vasazica, e un fel de incurca-i drace !
buna dimineata ....si cafeaua-i gata ! sa aveti o zi buna !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2015, ora 08:06

bey, s-au tras obloanele si eu n-am observat, de tot insist sa tin Cafeneaua functionala ?

Raporteaza abuz de limbaj
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2015, ora 11:35

Musetel?

PREZENT!

Gabriela?

Receptie!

Neatza buna dara! Viu cu drag la oameni buni si dragi, de departe ramanem aproape?

No ashe dara!

Hop 'shea! Ramasesem datoare Gabitzei cu explicatia cuvantului regionalism SCOVERZI, care reprezinta nici mai mult si nici mai putin decat CLATITELE. Mno... Ashe suntiem aishtia din Maramu', no!

A propos, stiti cum canta cocosu' in Maramu'????

No cucuriguuuuuuu! No!

Va tzuc cu drag. De vedeti pe mandrul Soare azi, amintiti-i si de mine, va rog.

Bunul Dumnezeu sa fie binecuvantat in vecii vecilor de toate neamurile lumii!

PS Ma gasiti cufundata in colbul trecutului, tot cu rh-u' negativ, tot... Fluierati si va voi auzi. Nu ma suparati si voi aparea. Mereu cu drag!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2015, ora 14:30

De la: Musetel, la data 2015-10-07 11:35:41Musetel?

PREZENT!

Gabriela?

Receptie!

Neatza buna dara! Viu cu drag la oameni buni si dragi, de departe ramanem aproape?

No ashe dara!

Hop 'shea! Ramasesem datoare Gabitzei cu explicatia cuvantului regionalism SCOVERZI, care reprezinta nici mai mult si nici mai putin decat CLATITELE. Mno... Ashe suntiem aishtia din Maramu', no!

A propos, stiti cum canta cocosu' in Maramu'????

No cucuriguuuuuuu! No!

Va tzuc cu drag. De vedeti pe mandrul Soare azi, amintiti-i si de mine, va rog.

Bunul Dumnezeu sa fie binecuvantat in vecii vecilor de toate neamurile lumii!

PS Ma gasiti cufundata in colbul trecutului, tot cu rh-u' negativ, tot... Fluierati si va voi auzi. Nu ma suparati si voi aparea. Mereu cu drag!

bine te-am gasit !
lasa TRECUTUL, fata draga ! extrage din el ce-i de invatat si reparat si treci mai departe .....scufundatul in el Nu -i ajuta viitorului !

am pus si de-o cafea ptr. cine vrea !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2015, ora 14:39

si, apropo de soare si cald....inca-i bine si e atita verde - verde de jur- imprejur , incit amenintarea ploilor si a frigului ce va sa vina cam de pe miine incepind, imi umple inima de mila pomilor ce-si etaleaza inca , vigoarea si frumusetea !
dar, e toamna si inceput de octombrie !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Octombrie 2015, ora 08:05

ei, gata cu soarele si caldura ! a venit toamna ....cri, cri, gri ....nu gredeam ca o sa mai vi , zicea greierasul, dar eu nu ma pling, caci mi-e camara plina !

am pus si de'o cafea....poateee, cine stie : mai vrea cineva !
o zi buna , tuturor !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2015, ora 14:18

s-a-nchis !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2015, ora 16:09

www.youtube.com/watch?v=0NBX_hlkocc

Cine trece valea seaca cu tatzi piticii acasa la locu' lor, tat pe creier, tat...

Ia, fac prezenta, strig cartea de cafegii in ordine aleatorie, adica... la plezneala, na, sa va vad, mai ''iegzistatzi'' sau...

PS Io mi-s hodorojita la membrele superioare... Apoi na, maica, batranetzili, ce sa-i faschi.....

Radem de necaz, simt si io si expérimentez caile nedeslusite ale corpului uman, no.

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2015, ora 16:12

FlOrion !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2015, ora 16:13

GABRIELA...

... e prezenta!

Se multumeste si se recompenseaza prezenta fidela cu aceasta mica intentie :

www.youtube.com/watch?v=q2-k49St4yo

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2015, ora 16:14

Black Friday !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2015, ora 16:15

Haakon !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2015, ora 16:17

Zenitt !

... o fujit cu cadanele, ceapa lui !

Pardon, o fujit cu sirenele! Ne-o tzâpat niste ombilic-dantz si s-o dus in lume! Poi da ... sa poa'????

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2015, ora 16:20

Bun asa, toamna s-a instalat pisti tat...

Dantz? Vals? Unul vienez?

www.youtube.com/watch?v=vkn9kxlEkfk

Apoi va spui de...

IUBIRE ?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2015, ora 16:22

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2015, ora 16:30

Ceva tare drag mie... si Gabrielei, stiu Io!

www.youtube.com/watch?v=w5O0FP-hxr0

Blue eyes, blue eyes...

Am doua perechi de ochi albastri in casa care imi transmit din profunzimea lor clara ca IUBIREA nu e musai a se vorbi, ea se simte, pur si simplu!

Ceea ce va doresc si voua, din tot sufletul!

O zi faina , pe oriunde ati fi! Ati face bine sa reveniti in cafenea, de dragul ochilor Gabrielei - doi ochi albastri .

De cealalta pereche de ochi gri, da-i in colo, ca-s ai mei... treaca dela mine daca de ei va feriti!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2015, ora 16:31

Mihai!

Ultimii apelati vor fi cei dintai prezenti, stiu io!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2015, ora 16:34

Reverentele melealaturi de gandurile mele de pace si unitate, care doar prin Iubire pot fi alimentate!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2015, ora 14:27

De la: Musetel, la data 2015-10-12 16:30:17Ceva tare drag mie... si Gabrielei, stiu Io!

Blue eyes, blue eyes...

Am doua perechi de ochi albastri in casa care imi transmit din profunzimea lor clara ca IUBIREA nu e musai a se vorbi, ea se simte, pur si simplu!

O zi faina , pe oriunde ati fi! Ati face bine sa reveniti in cafenea, de dragul ochilor Gabrielei - doi ochi albastri .

De cealalta pereche de ochi gri, da-i in colo, ca-s ai mei... treaca dela mine daca de ei va feriti!

aaaa, mersic, mersic !

da' nici ai mei nu-s chiar albastri - cer senin de vara ! sunt asaaaa, un verde- albastru- gri....depinde si de culoarea zilei si a cerului, dar si de cea a bluzei purtate ....adica-s schimbatori, ca sa zic asa ! iar pe masura ce anii se aduna pe rabojul vietii si parul se albeste, ehhhh, devin si ei mai spalaciti si mai putin stralucitori ....asta e ....ghinion ! ....da' nu ne lasam si daca nu mai dansam de'adevaratelea, macar batem tactul cu piciorul !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2015, ora 14:32

moiiii s'am pus de'o cafeaaaa aromata....immmm ! si am copt si niste dovleac ....immmm .... si e bun ca variatiune pe aceeasi tema si mincat alaturi de'o carne fiarta sau gratar, cu un pic de piper, sare si 2 picaturi de ulei d'ala bun ( de masline daca se poate ), adicatelea !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2015, ora 16:33

De la: gabigabi2, la data 2015-10-13 14:27:35
De la: Musetel, la data 2015-10-12 16:30:17Ceva tare drag mie... si Gabrielei, stiu Io!

Blue eyes, blue eyes...

aaaa, mersic, mersic !

da' nici ai mei nu-s chiar albastri - cer senin de vara ! sunt asaaaa, un verde- albastru- gri....depinde si de culoarea zilei si a cerului, dar si de cea a bluzei purtate ....adica-s schimbatori, ca sa zic asa ! iar pe masura ce anii se aduna pe rabojul vietii si parul se albeste, ehhhh, devin si ei mai spalaciti si mai putin stralucitori ....asta e ....ghinion ! ....da' nu ne lasam si daca nu mai dansam de'adevaratelea, macar batem tactul cu piciorul !

Ei, tot sunt mai albastri decat ai mei, na!

Viu la o portie de dovleac. La noi in zona i se zice ludau. Merge de minune acum ca e toamna. Da' sa vezi ce supa iti fac io de imi lasi un bostan/ludau din ala, niste cepe, morcovi, cartofi, usturoi, putin unt si ulei de masline. Le fierb pe toate. Le strecor si pasez totul. De abia dupa aceea adaug untul, pot si smantana, reincorporez incet zeama de pe fiertura si amestec pana se omogenizeaza.
Merfe excellent cu paine proaspata, baghete subtiri si crocante in care puneti niste felii de branza frantuzeasca, musai cu mucegaiuri. Super pt o zi de toamna friguroasa!

V-am tzucat cu drag! Pe maine!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2015, ora 14:23

am vazut cum se face aceasta supa de dovleac la " Cireasa de pe tort " de la Prima Tv si, drept sa-ti spun , am poftit la ea ....DAR , ptr. cine s-o fac ? ai mei nu vor asa ceva si abia-abia de sunt de acord ca macar la 2-3luni sa fac o supa- crema de legume, desi mie -mi place foarte mult !

am facut si cafeaua si o placinta cu mere....ca daca nu acum, atunci cind ? !

Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Octombrie 2015, ora 10:46

De la: Musetel, la data 2015-10-12 16:12:03FlOrion !

m-a strigat cineva....???
am inceput sa aud voci...???

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Octombrie 2015, ora 11:03

eiiiii....buna dimineata dragilor....este ca va fuse dor di mini...???
pai sa va scriu io ce facui astazi....ma sculai dis-de-dimineata, cu noaptea-n cap...deh....si imi propusei sa mut muntii din loc....da' dupa ce ma intinsei o tira si ma scarpinai oleaca imi dadui io seama ca nu-i bine sa ramai cu noaptea-n cap...nu de alta da' traiesti numa-n bezna toata ziua....si ca atare ma culcai la loc [nu chiar la fel ...ca ma culcai pe ,,STANGA'' si ma sculai de ,,DREAPTA'' ...gata sa ma iau la tranta cu guvernu'...] ...la o adica ce ma deranjeaza pa mine ca e muntii acolo unde e...??? da-i dreq sa ramana acolo ca stau bine unde e....
Nu am fi romani adevarati daca nu am dori decesul, nu numai al caprei, ci si al vecinului, ,,dãcât” ca sa-i mancam capra si sa-i fu...em nevasta !!!
Vivat Natiune, Halal sa-ti fie !!!

hai mai bine sa ne ciocnim la o cafea natur de la mama ei...cu ceva picaturi de antistress....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2015, ora 12:06

De la: Fl_Orion999, la data 2015-10-15 10:46:16
De la: Musetel, la data 2015-10-12 16:12:03FlOrion !

m-a strigat cineva....???
am inceput sa aud voci...???

In sfarsit receptionasi semnalul meu de regrupare!

Bine revenisi, ficior drag! Da' pi unde umblasi matale, ca ne dor humerus-ii de cat am impins cafenetu' aista, Io si cu Gabi.

Ia, repede, deschide tolba si sa videm ce ai 'colea?!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2015, ora 12:18

Ioi, da' ce speach, mah, FloriOane... ma scarpim cu stanga in dreapta cerebelului pân' zona occipitala...

Si stand si gandind io 'shea, acusi stiu di ce nu vad azi Io soarele! Adicatelea FlOrion o lasat muntele intre Soare si mine.

No nu e bai, ca tot român sunt si io si va spui ca laTurdas s-o descoperit oarice mumos, un oras ce dateaza din anii 4mii inainte de Isus Cristos. Da' cred ca aflasera-ti voi inainteame', ca deh, sunteti colea in inima tarii, nu la aruncatura de batz taman la 2000 km departare.

Bun, shed colea indarat sa imi beu caveiu'. Picaturile vi le las voua, nu as anihila veci simturile. De ma aude frantzuzoaicele ca nascui fara peridurala, casca ochii pana la Cer si inapoi. Deh, Io mi-s Moroshanca, nu joaca-te!

Oki doki! Zi faina si manatzi mai flacai, mai, hai, hai, hai! Mintenas e Craciunu" si tre' antrenamente de n luat de cate k!

PS Flo'.... da norii... ii poti tzâpa mai indarat de mine, te rog?

Gabitzuca... Te tzuc cu drag! Am savurat cu placere placinta ta! Noi suntem la regim. Gatesc la vapor fara adaus de grasimi, fara glucide, fara medicamente, cu multe de-ale bunicii remedii si merge destulde ok. Io cad raman cu tensiunea mica, dar ma tratati voi cu cate un cavei si imi revin!

Aveti grijade voi!

Nihil sine DEO !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2015, ora 14:12

De la: Fl_Orion999, la data 2015-10-15 11:03:10 eiiiii....buna dimineata dragilor....este ca va fuse dor di mini...???
pai sa va scriu io ce facui astazi....ma sculai dis-de-dimineata, cu noaptea-n cap...deh....si imi propusei sa mut muntii din loc....da' dupa ce ma intinsei o tira si ma scarpinai oleaca imi dadui io seama ca nu-i bine sa ramai cu noaptea-n cap...nu de alta da' traiesti numa-n bezna toata ziua....si ca atare ma culcai la loc [nu chiar la fel ...ca ma culcai pe ,,STANGA'' si ma sculai de ,,DREAPTA'' ...gata sa ma iau la tranta cu guvernu'...] ...la o adica ce ma deranjeaza pa mine ca e muntii acolo unde e...??? da-i dreq sa ramana acolo ca stau bine unde e....
Nu am fi romani adevarati daca nu am dori decesul, nu numai al caprei, ci si al vecinului, ,,dãcât” ca sa-i mancam capra si sa-i fu...em nevasta !!!
Vivat Natiune, Halal sa-ti fie !!!

hai mai bine sa ne ciocnim la o cafea natur de la mama ei...cu ceva picaturi de antistress....

ai aparut, moi patroane, moi ?
da' pe unde umblasi de m-ai lasat atit amar de vreme singura ? noroc de Musetelul ista ca s-a mai abatut p' acilisea !
chestia cu noaptea-n cap, o fost buna ....am apreciat-o, cit despre munti...heeee, parca nu mi-ar displace sa fie ceva mai aproape . cam asa ca la Sofia sau, Vancouver: munte , oras, mare, golf si o lecuta de insula la mijloc....eeee? alta viata !

mersic si de cafea , dar eu trecui la " baptisti " : fara alcool, cafea fara cofeina si supa , brinza de vaci cu iaurt si o felie de piine prajita !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Octombrie 2015, ora 13:27

pffff Florin e ca asteroidu' .... apaaare, te sperie putin si, dispare iar !
o cafea parfumata si gustoasa, dar decofeinizata vrea cineva ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Octombrie 2015, ora 06:27

De la: gabigabi2, la data 2015-10-16 13:27:05pffff Florin e ca asteroidu' .... apaaare, te sperie putin si, dispare iar !
o cafea parfumata si gustoasa, dar decofeinizata vrea cineva ?

ia te uita cum nimeni nu se-nghesuie la oferta mea !
poate ca daca ziceam de tigai, drujbe si alte chestii d'alea ptr. care se omoara lumea ca sa ia vreo 2 - 3 bucati , acasa, se -ntimpla o buluceala la usa Cafenelei, da' asa

hai, buna dimineata sa va fie !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 17 Octombrie 2015, ora 21:39

Seara buna!

Da' ce sufla vantu' pe aici ?!

Cafeaua e rece, pun repede de una proaspata. Oare ce muzica 'oi gasi prin fonoteca cafenelei?

Pagini: << 2421 2422 2423 2424 2425 2426 2427 2428 2429 2430 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: