Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 30 Iulie 2015, ora 14:26
tu esti mindru de textele tale mustind a hazna ?da' chiar nu t i-e rusine obrazului ? mai scrie cineva in halul in care iti dai tu arama pe fata, bazindu-te cu LASITATE , pe faptul ca nimeni nu stie cine esti si nu poti fi tras la raspundere ? esti de toata scirba !
|
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Iulie 2015, ora 20:20
kakanele, taie-ti ba venele pentru ca nu mai scapi. Du-te
ca ne-ai umplut de scarba pe toti!La ce sa mai traiesti, daca tot te chinui asa?
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2015, ora 08:17
MINTI, ma putoare nesimtita, MINTI !
daca era asa , atunci Numai ptr. mine si Black te spargeai in figuri de stil ![]() dar cu ceilalti participanti ai forumului care nu ti-au facut nimic, pastrind un dialog civilizat ori, nu-i asa: tu jignesti pe toata lumea , de'avalma, ca asa ti-e soiul nefericit ! problema e ca tu nu-ti dai seama cit de bolnav esti !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Iulie 2015, ora 13:25
ce faci, tantalaule , iti repostezi- demonstrativ - nivelul tau de super- conoscibil in d'ale limbajului de ultima mahala ? il stim, baaaa, ca arhiva forumului sta marturie ! si reiau : MINTI ca orice individ cu probleme la mansarda si ocolesti esentialul : de ce ii gratulezi pe toti cu defecatiile mintii tale bolnave care-si inchipuie ca toata lumea are ceva cu ea ? d'aia , nu-i asa , ca doar si Mania Persecutiei se-nscrie in diagnosticul tau !?
|
Postat pe: 31 Iulie 2015, ora 18:13
pfii, asta-i ca vintul Ciumafaie : Usuca si pirjoleste tot pe unde trece !si, de la atita caldura a secat si tuturoiul cu cafea ! nasoooool cit cuprinde !
|
Postat pe: 1 August 2015, ora 14:42
da' ma viteazule din spatele unui avatar , asa-i....ciumafaia e o planta si se aseamana cu tine
...ma gindisem la Traista Goala, la Mistral sau Siroco , dar nu-mi venira repede pe tasta, ma !
|
Postat pe: 2 August 2015, ora 13:39
De la: gabigabi2, la data 2015-08-01 14:42:22da' ma viteazule din spatele unui avatar , asa-i....ciumafaia e o planta si se aseamana cu tine Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 August 2015, ora 18:03
logicuta, sa zicem ca eu ma rezolv repede c ' un dus , dar ce naiba te faci tu ,ca pe tine nici Dunarea nu te mai spala de bubele din creier si inima ?!
vai de tine, nefericitule, iti iese Ura si Frustrarea prin fiecare postare !
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 172 mesaje Membru din: 4/08/2015 |
Postat pe: 4 August 2015, ora 12:43
"maidanez de forum" ....
de cand te stiu, nu esti in stare de altceva pe acest forum decat sa insinuezi aberant, sa bascalesti ca o snoaba, sa insulti ratiuna umana cu balivernele pe care le vomiti din acea tigva de proasta patentata, sa minti si sa provoci intr-un mod abject, sa instigi la bascaleala si sa denaturezi orice topic, sbiect sau tema aflata in discutie , poluand cu ineptiile pe care le deversezi du acea tigva vacuumata lipsita de caracter si minim bun simt, trimitand tema , subiectul sau topcul in derizoriu, intr-un mod abject si infect. exact asa ai procedat si pe acest topic inca de pe primele sale pagini, nesimtito! iar nesimtitul care imi elimina postarile, nu este decat unul de teapa ta, dar nu realizeaza ca iti intretine prostia pe care o depozitezi in acea tigva, nesimtirea si starea schizo-paranoica in care baltesti cu o nsimtire inimaginabila, idiotilor. acea tigva iti musteste numai de baliverne, este plina ochi cu prostii si kitschosenii, contine suficiente halucinatii pe care le deversezi inconsient si o imensa canitate de superstitii si aiureli pe care numai o gandire retardata le poate emite cu atata nonsalanta si iresponsabilitate de sine. n-ai idei, nu dezbati, nu spui nimic si nici n-ai avea ce spune deoarece n-ai nimic concret deoarece nu ai invatat nimic in si din realitatea existentiala pe care ti-ai petrecut-o vietuind ca o dobitoaca, n-ai nimic in acea tigva care sa fie sau ar putea fi considerate informatii, cunostinte sau o cultura veritabile, n-ai concluzii pertinente si in formatii certe, determinabile, reale, esti o simpla analfabeta functionala si o urechista consacrata, dar stii foarte bine sa insulti, sa jignesti prin ineptiile pe care le debitezi cu o fudulie inimagnabila. intri pe forum numai pentru a-ti continua initiativa jignirilor escamotate sub un limbaj de cartier promiscuu, dar primesti raspunsurile pe care le meriti, babaciune idioata, nesimtita si infecta, iar tie iti face o deosebita placere ca iti aspund intr-un asemenea mod si limbaj, babaciune masochista idioata si nesimtita, du-te la psihiatru cretinopato obsedata, ofticata, nesimtita si ingalata ! AI SA primesti si VEI primi exact ceea ce meriti, masochisto nesimtita idioata, SIKTIR ! nu suportati ADEVARUL, pentru cei de teapa voastra este: ucigator ! |
|
sunt_al_naibii 3127 mesaje Membru din: 7/08/2010 |
Postat pe: 6 August 2015, ora 17:56
forum.vodafone.ro/t5/Timp-liber/Cafenea-cu-aroma-virtuala/td-p/27761
Raporteaza abuz de limbaj
Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor
mistico-religioase s�lbatice pot ajunge la
inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adev�ratului Dumnezeu--------"Dragostea infinit� este singurul ADEV�R ... orice altceva este o iluzie."
- David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
|
|
Postat pe: 6 August 2015, ora 17:57
inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adev�ratului Dumnezeu--------"Dragostea infinit� este singurul ADEV�R ... orice altceva este o iluzie."
- David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
|
|
Postat pe: 6 August 2015, ora 17:58
De la: sunt_al_naibii, la data 2015-08-06 17:56:13forum.vodafone.ro/t5/Timp-liber/Cafenea-cu-aroma-virtuala/td-p/27761 https://forum.vodafone.ro/t5/Timp-liber/Cafenea-cu-aroma-virtual... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 August 2015, ora 06:58
buna dimineata...iaca weekendu' incepu'....ia sa pregatim cafeaua pt. distinsii vizitatori de azi....
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 8 August 2015, ora 07:00
Aflat cu un picior �n frapier� �i cu altul la galer� TRAIAN B�SESCU M� D� �N JUDECAT� (ADIC� �N CEEA CE NU ARE)�
basescu in noroi Dracul moare greu, e lucru �tiut. Epava asta uman� abia se t�r�te, de la un Dosar la altul, dar �i face curaj �i amenin�� c� m� d� �n judecat�. Evident, �mi e o fric� teribil�. �mi tremur� picioarele a�a cum �u tremur� lui m�inile. Mie de fric� �i lui de b�uturic�. Rom�nii au o vorb�: �Curaj, g�in�, c� te tai!�. Asta face Pazvante Chiorul: �i face curaj. El e turn�torul care strig�, primul, turn�torii. El e ho�ul care strig�, primul, ho�ii. El e diversionistul care strig�, primul, diversioni�tii. �i a�a mai departe (sau mai aproape). N-am s� abordez, pe fond, problema uria�ei cacealmale a �R�pirii din Bagdad�. Rom�nii au priceput repede c� totul a fost o �nscenare sinistr�. Dar a fost �i un prilej de furt cum nu se poate mai nimerit pentru un borfa� �nn�scut, care era �n stare s�-i v�nd� ciunga �i statuii lui Ovidiu, din Constan�a. Ar fi zburat Florian Coldea, de capul lui, p�n� �n Irak? A plecat maior �i, metaforic vorbind, s-a �ntors general. Cum a s�rit el treptele astea, ca Greuceanu din poveste? Prin ce s-a f�cut remarcat? E vreun Napoleon, ie�it dintr-un tat� tractorist? Pe mine nu vrea s� m� cread� B�sescu, normal, de�i el joac� un teatru de om prost. Dar pe ziaristul �r�pit�, Ohanesian, de ce nu-l crede? Acesta a spus, public, �n repetate r�nduri, c�, la �napoierea din Irak, �n avion se afla �i Florian Coldea. Dar ce competen�e are SRI-ul �n afara grani�elor ��rii? Ne amintim c� Elwis Presley S�ftoiu a fost silit s�-�i dea demisia din func�ia de director SIE pentru c� l-a luat gura pe dinainte: a spus c� SIE se ocup� �i cu intercept�rile telefonice �n �ar�. Hopaaa! Porumbelul! �n mod sigur, Florian Coldea a dus, la Bagdad, o valiz� cu bani. La �nceput, n-am �tiut suma exact�. Nici �n 2012, c�nd am depus Pl�ngerea Penal� �mpotriva lui Traian B�sescu �i Vasile Blaga. �tiam doar c� ei au �nh��at 4.000.000 de dolari. Apoi, am aflat c� suma a fost mai mare: 5.000.000 de dolari. Restul p�n� la 14.000.000 (adic� 9.000.000) a ajuns la generalul american David Petreus. Ulterior, acesta a fost dat afara din noua lui func�ie, aceea de director al CIA. Pe implicarea americanilor �n aceast� murdar� poveste se bazeaz� B�sescu, invoc�nd, ca un papagal, secretizarea Dosarului pe 50 de ani (?!). Cine l-a secretizat? P�i, cei care aveau interesul s� nu se afle: B�sescu, Coldea �i cei implica�i. Dar treaba asta �l acuz� pe Marinar �i mai tare. Lumea se �ntreab�: Ce ai de ascuns, maistre? Ce mari secrete NASA s�nt acolo? Iat� un capitol din cartea �Pr�darea Rom�niei. Cum prad� Traian B�sescu Rom�nia. Crima organizat�. Interesele externe�, de Victor Gaetan �i Ciprian Nastasiu (Editura Compania, 2009). Titlul capitolului este �R�scump�rarea �i milioanele disp�rute�: �Confirmarea �i coroborarea informa�iilor constituie cheia reu�itei �n construirea unui caz judiciar solid. De aceea am men�inut �n s�pt�m�na respectiv� un contact permanent cu persoanele noastre de leg�tur� din poli�ia �i securitatea irakian�, precum �i cu unele Puncte de Contact Americane (PCA) pe care le �nt�lniser�m �n luna anterioar�, pentru a afla ce nout��i ar mai fi putut avea. At�t de la irakieni, c�t �i de la americani am auzit o poveste incredibil�, dar nu �ocant� despre t�rgul care-i avusese drept obiect pe ostaticii rom�ni. �tiam c� jurnali�tii fuseser� elibera�i pentru o sum� semnificativ�, �ns� nu avusesem niciodat� motive s� m� concentrez pe acest detaliu. De la o excelent� surs� de informa�ii irakian� am aflat c� suma se situa �ntre 12 milioane �i 13 milioane de euro, iar aceasta a fost confirmat� de mai multe persoane din e�aloane diferite ale complexului militar �i de Securitate de la Bagdad. �ntors�tura consta �n faptul c�, potrivit irakienilor, r�pitorii au primit 9 milioane de euro, nu 12 milioane sau 13 milioane de euro. (Aproximativ 4 milioane de euro au fost delapida�i.) Cum eu f�ceam parte dintr-o delega�ie �oficial� cu competen�e de investiga�ie, oficialii americani au presupus c� deja cuno�team povestea banilor lips�! �tiam c� banii veniser� dintr-un fond special, administrat de SIE rom�n. Eu �nsumi l-am v�zut pe maiorul SRI Coldea (�n prezent, general �i director adjunct) la Bagdad, atunci c�nd ostaticii au fost elibera�i, asum�ndu-�i o mare responsabilitate pentru deznod�m�ntul crizei. �tiam cu to�ii c� pre�edintele era implicat �n fiecare detaliu. A�adar, nu mi-am putut imagina c� vreun ofi�er escroc putea pierde pur �i simplu 3-4 milioane de euro pe drumul c�tre locul unde trebuia pl�tit� r�scump�rarea. Poate c� grupul de criz� estimase costurile Guvernului rom�n pentru aceast� criz� � care dura deja de aproape dou� luni �i implicase o munc� intens�, suplimentar� � la 3-4 milioane de euro, astfel �nc�t i le-au rambursat guvernului din fondul special� sau poate c� anumite persoane, care au avut acces �i au participat la opera�iunea de eliberare, au scos ace�ti bani din suma total� de r�scump�rare �i i-au �mp�r�it �ntre ele. Celula de criz� era format� din pre�edintele Rom�niei �i din cei responsabili de Serviciile Secrete � Radu Timofte, director SRI, Gheorghe Fulga, director SIE, �i Virgil Ardelean, director DGIPI. �ns� directorii nu participau, de fapt, la �nt�lniri. Cu siguran��, aceast� �ac�iune� ar fi putut fi dus� la �ndeplinire f�r� �tirea lor. Cu toate acestea, nimic, vreau s� spun nimic semnif�cativ �n chestiunea ostaticilor nu a avut loc far� �tirea �i f�r� permisiunea expres� a pre�edintelui ��rii. Potrivit surselor irakiene �i americane, guvernul Rom�niei a alocat 13 sau 14 milioane de dolari pentru solu�ionarea crizei ostaticilor, �ns� doar 9 milioane de euro au ajuns la r�pitori. Aceast� chestiune ar putea fi clarificat� doar de cei care au administrat fondul de r�scump�rare �i atunci c�nd m�rturiile legate de negocieri vor fi declasificate de partea rom�n�. Negocierile �i suma pl�tit� au fost clasificate de pre�edintele B�sescu pentru 50 de ani. Nu am avut acces la aceste documente; de la bun �nceput mi-a fost refuzat accesul la partea clasificat� a activit��ii celulei de criz�. Celor implica�i li s-ar putea �ns� cere s� depun� m�rturie sub jur�m�nt, �n fa�a unei comisii parlamentare, de exemplu. Nu poate fi exclus� nici varianta �n care armata SUA ar putea pune la dispozi�ie toate informa�iile interceptate de ea, iar o surpriz� ar putea ap�rea chiar �i din partea irakienilor�. Acum, s-a ajuns �n acest punct. De-ar avea pe cap numai acest Dosar, Teroristul Na�ional �nc� ar mai putea dormi, lini�tit, c�teva s�pt�m�ni. Dar nenorocitul are aproape 100 de Dosare. P�n� la urm�, st�p�nii lui americani se vor plictisi de o asemenea mort�ciune politic� �i o vor lep�da din bra�e. Ulciorul �antajului nu merge, mereu, la apa de foc a protec�iei. Agentul CIA Traian B�sescu (recrutat �n 1998, pe c�nd era ministrul Transporturilor) tot o s�-�i rup� g�tul. El va pl�ti �i pentru ce n-a f�cut. Acum, el a f�cut marea gre�eal� a vie�ii lui de rahat: s-a legat de mine, m-a adus �n aren�, mi-a f�cut culoar c�tre o formidabil� expunere mass- media. La procesul care va avea loc, am s�-i propun, ca martori, pe Eduard Ovidiu Ohanesian, pe procurorul Ciprian Nastasiu, pe Victor Gaetan, pe David Petreus �i pe mul�i, foarte mul�i al�ii. Va fi procesul secolului. Acesta, da proces de terorism! CORNELIU VADIM TUDOR 6 august 2015 Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 8 August 2015, ora 07:02
Apel c�tre procurorii DNA: aresta�i-l, �nc� o dat�, pe bi�ni�arul Gigi Becali � a t�lh�rit �i a ucis echipa Steaua Bucure�ti!
becali fotbal Nu g�sesc cuvinte �n limba rom�n� s� exprim revolta pe care o simt fa�� de Bestia Becali. Catastrofa provocat� de nenorocitul �sta lacom de bani nemunci�i este ireversibil�. Seara zilei de 5 august 2015 va r�m�ne ca un co�mar insuportabil pentru iubitorii sportului din Rom�nia. Ce cronic� s� fac? Ce-a� mai putea s� scriu? O ga�c� de aurolaci afro-arabi �i ciumpalaci b�tina�i s-a jucat �i cu nervii rom�nilor, �i cu blazonul Stelei, pe care l-au f�cut ��nd�ri. Mediocrit��ile aduse de Boieri C�c�reaz�, pe c��iva firfirici, au reprezentat, de departe, cea mai proast� echip� din c�te a aliniat Steaua vreodat�. �i o echip� de old boys, �n frunte cu Majearu, Iovan, Bumbescu, L�c�tu�, Tudorel Stoica, B�lan, Radu II, B�l�ni le b�tea pe scursurile astea. Ce credeau negrii �i arabii, lipi�i de Gigi Becali cu papp? C� merge la mica ciupeal�, le dau un gol s�rbilor �i pe urm� se joac� de-a v-a�i ascunselea? A�a merge? �ia nu degeaba se numesc Partizan � au luptat ca ni�te adev�ra�i partizani, p�n� �n ultima secund�. Au prins o echip� c�rpit� �i improvizat�, cu bulevarde largi �n ap�rare �i au c�lcat-o �n picioare. Unde s�nt T�t�ru�anu, Chiriche�, Gardo�, Latovlevici, Pintilii, Bourceanu, S�nm�rtean, Ke�eru, Brandan, Piovacarri �i ceilal�i? Nu mai s�nt. I-a v�ndut, ca pe oi, c�c�ciosul �sta care se d� cre�tin. El a v�ndut o �ntreag� echip�, umpl�ndu-�i buzunarele �i conturile. Ceea ce a �ncropit el acum, �mpreun� cu finul R�doi, e o fantom� a Stelei. O band� de zombi, care se mi�c� bezmetic. A�adar, campioana Serbiei a eliminat-o pe campioana Rom�niei, dup� un 4-2 sec, scor care putea fi mult mai categoric. Rom�nii au fost umili�i mai r�u ca niciodat�. Derbedeul �sta de Becali, care s-a f�cut st�p�n, prin fraud�, pe cea mai glorioas� echip� din Istoria fotbalului rom�nesc, ar trebui alungat cu picioare-n cur. N-au suporterii aceast� putere? N-au nici o tres�rire de orgoliu? Dec�t s� fim �oaia neagr� a Europei, mai bine nu ne mai afl�m �n treab� �i nu mai juc�m nic�ieri. E ru�inea prea mare. Fac apel la procurorii DNA s�-l lege, din nou � de data asta pentru o vreme mai lung� � pe p�duchele din Pipera. Dac� �l �nt�lnesc, am s�-l scuip �n ochi. CORNELIU VADIM TUDOR Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 August 2015, ora 07:05
Handicapatul Vasilic� D�nile� bag� pumni�orul lui, de karatist schilod, �n gura opiniei publice
danilet www.ziartricolorul.ro/handicapatul-vasilica-danilet-baga-pumniso... Bufonul C.S.M. Vasilic� nu vrea s� fac�, deloc, gura mic�. El vorbe�te �i c�nd sfor�ie pe sub musta�a aia de frizer mort. Ce crede�i c� i-a trecut prin cap mar�afoiului? S� le interzic� rom�nilor dreptul de a face peti�ii �i de a protesta �mpotriva celor 7 nemernici din Vaslui, care au violat o fat� de 18 ani (?!). E clar c� �i el e violator Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 August 2015, ora 07:06
ULTIMA OR�
www.ziartricolorul.ro/ultima-ora-34/ Am aflat c� ridicolul carierist Klaus Iohannis e ginerele colonelului L�zurc� � fostul �ef al Securit��ii �i Mili�iei jude�ului Sibiu. Numitul L�zurc� a fost mutat, ulterior, de partid, �ntruc�t f�cea bi�ni�� cu bl�nuri de nurc� (?!). Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 August 2015, ora 07:07
Mafia austriac� a lemnului i-a promis lui Klaus Iohannis o �pag� de 2.000.000 de euro
trucaj Iohannis ultima ora Motiv de suspendare a borfa�ului de c�tre Parlament www.ziartricolorul.ro/mafia-austriaca-a-lemnului-i-a-promis-lui-... �ti�i ce se ascunde �n spatele scandalului legat de defri��rile din Rom�nia? �nc�p���narea lui Klaus Iohannis de a respinge Codul Silvic, �n care se prevede ca o firm� s� nu poat� prelucra mai mult de 50.000 de metri cubi de lemn anual. De ce face sasul chestia asta? Foarte simplu: prietenul lui de chefuri, consulul Austriei la Sibiu, i-a promis o �pag� de 2.000.000 de euro dac� va reu�i eliminarea din noua Lege a acestei prevederi restrictive. De altfel, ieri dup�-amiaz�, Klaus Iohannis s-a �nt�lnit cu consulul respectiv, care l-a adus �i pe unul dintre vicepre�edin�ii firmei direct interesate, Holzindustrie Schweighofer. Aceast� firm� face, �n Rom�nia, ceea ce �n Austria ar atrage ani grei de pu�c�rie. Efectiv, ea m�cel�re�te p�durile rom�ne�ti, expediind cherestea �n Arabia Saudit�, Qatar, Kuweit, China �.a. Al�i mafio�i ai lemnului s�nt Attila Vere�toy �i grecul Sarikis. Primul �b�rbiere�te� Ardealul, iar al doilea � Moldova (�sta are, �ntre Bac�u �i Suceava, peste 100 de gatere). Revenim. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 August 2015, ora 07:08
Monica Macovei are Dosar Penal pentru furtul a 900.000 de euro � L.C. K�vesi st� cu curul pe el (?!)
monica macovei ultima ora www.ziartricolorul.ro/monica-macovei-are-dosar-penal-pentru-furt... Surse din Serviciile Secrete ne-au informat c� Femeia Komisar are un Dosar Penal la DNA, dar L.C. K�vesi �ncearc� s�-l mu�amalizeze. Despre ce e vorba? Anul trecut, V�duva lui Mao a primit de la George S�r�s 1,5 milioane de euro � pentru campania preziden�ial�. Numai c� bandita a furat, efectiv, 900.000 de euro �i i-a depus �ntr-un cont din Insulele Seychelles. De jaful �sta a aflat un englez, cu care Macovei a avut o ceart� acum 3 luni, �ncerc�nd s�-l dea afar� dintr-o firm� a lui S�r�s, unde acesta era vicepre�edinte. Acum, omul i-o pl�te�te, cu v�rf �i �ndesat. Pl�ngerea Penal� a fost f�cut� prin mijlocirea unui avocat rom�n, din Londra. De ce o protejeaz� �efa DNA pe a�a-zisa lupt�toare pentru integritate? Foarte simplu: K�vesi a ajuns procuror general, �n 2006, pe vremea c�nd be�ivana era ministru al Justi�iei. Revenim. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 August 2015, ora 07:10
Rom�nii ar putea fi obliga�i s�-�i pun� casele la dispozi�ia NATO
www.ziartricolorul.ro/romanii-ar-putea-fi-obligati-sa-si-puna-ca... Un proiect de lege al Ministerului Afacerilor Interne prevede c� statul poate rechizi�iona bunurile oamenilor �i �n timpul desf�ur�rii exerci�iilor �i antrenamentelor de mobilizare ce presupun trageri, manevre militare �i opera�iuni �n ansamblu pentru instruc�ia trupelor NATO. P�n� acum, Statul Rom�n putea rechizi�iona bunuri doar �n cazul declar�rii st�rii de mobilizare a for�elor armate ori a st�rii de asediu. �Este necesar� optimizarea capacit��ii de interven�ie �n situa�ii de criz�, a procedurilor de ac�iune �i luarea m�surilor necesare pentru a r�spunde schimb�rilor majore din mediul de securitate regional de la grani�ele NATO, precum �i descurajarea provoc�rilor �i amenin��rilor la adresa teritoriilor �i popula�iilor ��rilor membre ale Alian�ei Nord-Atlantice�, se arat� �n expunerea de motive a proiectului de act normativ. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 August 2015, ora 07:12
Publicat la 7 august 2015 in Ultima ora
Transferul unei mari sume de bani, din Dubai �n Elve�ia dorin-cocos- www.ziartricolorul.ro/transferul-unei-mari-sume-de-bani-din-duba... Surse din Serviciile Secrete ne-au informat c�, zilele trecute, Dorin Coco� a trimis pe cineva �n Dubai, cu �mputernicirea de a a transfera toate conturile bancare la care el avea acces (mai ales ale Elenei Udrea) �n Elve�ia. Fire�te, f�r� �tirea fostei neveste. Ar fi vorba de un total de 80-100 de milioane de euro. Se joac� tare� Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 August 2015, ora 07:14
LA �NCHIDEREA EDI�IEI
oprea www.ziartricolorul.ro/la-inchiderea-editiei-60/ victor-ponta-De�i s-au certat la cu�ite, Victor Ponta �i Gabriel Oprea au f�cut un troc: UNPR s� sus�in� Guvernul PSD, orice s-ar �nt�mpla, iar PSD s�-i asigure artificialului partid nu mai pu�in de 50 de locuri (?!) �n viitorul Parlament� Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 August 2015, ora 07:16
Klaus Iohannis merge din �an� �n gard
www.ziartricolorul.ro/klaus-iohannis-merge-din-sant-in-gard/ Mihai R�zvan Ungureanu (fost membru al CC al UTC, fost agent MOSSAD, actualmente agent CIA) a fost propus si votat pentru func�ia de director al SIE, adic� �ef al spionilor� Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 August 2015, ora 07:20
O �NTREBARE PE ZI
�tia�i c� Elena Udrea are un complex reziden�ial tocmai �n Bolivia, �n valoare de 50 de milioane de euro? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 August 2015, ora 14:34
|
|
Postat pe: 8 August 2015, ora 17:06
asaaaa....mersic de cafea side revista presei, Florine !
si, apropo de " Rapirea din serai " , mi-aduc aminte de ziarista aia frantuzoaica - nu mai stiu cum o chema- prezentata ca fiind fosta colega de "prizonierat " cu ziaristii nostri, eliberata de romani si careia, pe aeroport , ia scapat pasarica din cioculet spunind ca NU i-a Vazat pe ai nostri in locul de unde au fost eliberati ostaticii si adusi in tara ! oricum, din chiar prima clipa, cind Marie- Jeanne a dat telefon ca e rapita , a mirosit a cacealma de JUCATOR inrait !
|
Postat pe: 9 August 2015, ora 14:43
Florine
ehhhh, cine face ca mine, ca mine sa pateasca, intrucit am plecat intr-o calatorie ce s-a vrut mai lunga, la plezneala , din punctul de vedere al Cazarii , cu gind ca e Imposibil sa nu gasesc de dormit cu atitea hoteluri, moteluri, hostel sau pensiuni, pe peste tot ! ei bine : NU gasesti daca nu ti-ai facut prgramare din timp ! si daca-ti mai moare si masina-n drum pentru ca se-ncinge prea tare , ai fript-o si la propriu si la figurat , asa cum s-a-ntimplat la intrarea-n Sibiu ! ....da' un dram de noroc tot am avut ca la 50 m mai incolo am vazut o pensiune si , da-i si-mpinge pina-n poarta pensiunii si, cu speranta-n suflet si rugaciunea pe virful limbii , am intrat si Gasit loc de facut nani ! eiiii, si de unde ziceam ca vom dormi vreo 2-3 nopti la Sibiu ca sa avem timp sa-l si vizitam si sa trecem si pe la don presedinte poate da si el un suc rece, don Nelooo a-nceput sa se agite din cauza masinii si sa vrea acasa ! da' ce faci cu hodoroaga de masina cind dupa vreo 50 km tre' sa te opresti si sa-i faci vint ca sa i se raceasca motorul , ca te apuca si bitzu ? si , haida- hai , usurel ca luam foc, hai sa ne oprim in Caciulata, Calimanesti , undeva, sa mincam, s-o racorim si sa cautam cazare ! .... cazareeee ? pffff....de mincat am mincat bine , dar cazare nexam....nica- nicaaaa si am pornit-o iar , iavas- iavas , catre Rm. Vilcea si vad un panou cu o vila boiereasca si, hitzzz dreapta si , moaaaama ....lux, taticu', lux si, desi a fost piperat ca naiba, am zis bogdaproste ca am avut unde pune capul p' o perna boiereasca si ne-am asezat ! da' ce credeti voi c-am aflat despre vila aia , ca am intrebat , desigur, ca prea era fitoasa si pitita bine , departe de ochi straini ? ca fusese una din vilele de protocol al lui Ceau' si mai venea pe acolo cind si cind !
|
Postat pe: 10 August 2015, ora 14:25
povestea mea vad ca nu v-a imbiat la vorba
da' o cafeluta, aaaaa ? o inghetata ? un pepene rece ? nica ?
|
Postat pe: 11 August 2015, ora 14:16
nica !
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 12 August 2015, ora 12:24
De la: gabigabi2, la data 2015-08-11 14:16:07 ...poate ''mica''
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
|
|

tu esti mindru de textele tale mustind a hazna ?
ca ne-ai umplut de scarba pe toti!
ce faci, tantalaule , iti repostezi- demonstrativ - nivelul tau de super- conoscibil in d'ale limbajului de ultima mahala ? il stim, baaaa, ca arhiva forumului sta marturie !
d'aia , nu-i asa , ca doar si Mania Persecutiei se-nscrie in diagnosticul tau !?
nasoooool cit cuprinde !
...ma gindisem la Traista Goala, la Mistral sau Siroco , dar nu-mi venira repede pe tasta, ma !
vai de tine, nefericitule, iti iese Ura si Frustrarea prin fiecare postare !
poate da si el un suc rece, don Nelooo a-nceput sa se agite din cauza masinii si sa vrea acasa !
da' ce faci cu hodoroaga de masina cind dupa vreo 50 km tre' sa te opresti si sa-i faci vint ca sa i se raceasca motorul , ca te apuca si bitzu ?