back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2409 2410 2411 2412 2413 2414 2415 2416 2417 2418 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

509 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 16 Iulie 2015, ora 09:08

De la: Musetel, la data 2015-07-15 17:52:43
De la: gabigabi2, la data 2015-07-15 17:44:32
De la: Fl_Orion999, la data 2015-07-15 17:16:47ne spune noua o tanti sifilitica si cu iz de peste imputit ca ....citez,, sunt mandra ca sunt proasta si-am avut o viata de c....t, e drept, acum mi-am mai revenit , am si niste ,,realizari''....de exemplu mi-am extras o bara din poponet pe care mi-o infipsese anu' trecut un turc la MAMAIA-n club...numa c-am pastrat vreo cateva kile de rugina....si-acum stiu...data viitoare o sa rog baietii sa foloseasca numa' otel...asta cica n-aduce aport de fier da' nici cruci nu-mi baga-n sange...''

sa ne traiesti 4421 si sa fii mandra ca esti proasta....

Doaaamne, Florine, ce-i asta ? nu inteleg de unde vin cuvintele astea atit de dure si urite ?! care-i supararea ta si de ce nu ti cont ca vorbesti cu o FEMEIE , totusi ?!
ne-am suparat toti si chiar si tu l-ai apostrofat pe @ Hakon ptr. ultrajul comis de felul in care vorbeste si gindeste si, tu ce faci acum ?
iarta-ma, dar NU SE POATE asa ceva ! nu e voie, e rusine si face buba la caracter , dar si arunca-n aer relatiile de pe forum !
asta vrei si tu ?

Esti sigura ca e FEMEIE ? O femeie vrea sa ne-o traga atat mie cat si lu' Black, spre exemplu?

Si uite ca la punctul 1 recunoaste ca nu e Bella. Deci.... io trimit si pe utilizatorul 4421 departe de ochii mei, asta e! Nu ca ii tin parte lu' Flo', dar 4421 a intrat in cafenea si s-a legat de citatele lui Flo', urmand sa arunce ea/el prima/primu' manusa. Florin nu face decat sa se apere, parerea mea....

Sunt impartiala. Pana sunt lasata in pace! Iar de spun ceva, stiu sa o spun direct si fara ocolisuri.

Asta e!

"GOD BLESS FRANTA...ea saraca n-are nici o vina ca-i locuita si populata in majoritate de prosti, imbecili, frustrati si-alte specii psihiatrice....da' io zic sa bem o cafea in cinstea ei....fac io cinste..."

Mmmmm , cum e , IMPARTIALO ?

Eu nu il cunosc pe Giova , nu imi e prieten virtual .Din sirul discutiilor voastre de aici , am inteles ca ti-ar fi prieten , ca nu ii spui chiar oricui "Daddy cool " . TU ar fi trebuit sa-i spui tovarasului tau "Flo" ca e un mitocan , nu eu !

In ce priveste faptul ca n-as fi femeie ptr. ca as vrea sa ti-o trag tie , e clar ca nu ai inteles sensul cuvantului "tras" din fraza pe care i-am adresat-o lui Black .
Se pare ca tu trebuie sa stabilesti si cui i-o trag , daca ai sarit imediat ca arsa si te-ai asezat in capul listei !

O zi mirobolanta si sa v-auziti cu bine !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2015, ora 09:22

Neatza Buna!

Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2015, ora 09:27

Nu imi voi pierde vremea cu folietonul Mysteria versus Imperiul Contraataca, nici cu emisiunea ce se deruleaza in paralel la miezu' noptii-inceputu' zilei cand mintile viitorilor experti Ox-pe langa fordisti efectueaza procesul ireversibil de vidanjare, am venit sa beau o CAFEA !

Manipulatori exista si suntem CONTEMPORANI. Cautand ADEVARUL, ma veti gasi si pe mine in baroul apararii sale!

O zi frumoasa in care BINELE sa domine!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2015, ora 09:43

In continuare, voi lasa la vedere cate un gand, muzical sau nu, pentru oamenii care merg alaturi de mine pe drumul acesta, oamenii pe care ii stimez si pe care ii port cu mine pe unde merg! Oameni fara de care nu eram eu ceea ce sunt acum si carora le multumesc !

www.mccartney.com/ouijasource/TheLight/Gabriel.jpg

www.youtube.com/watch?v=wOljooH-cb4

www.youtube.com/watch?v=6bE2fGjPezg

www.youtube.com/watch?v=Mgdgl8reNEw

Prefer sa va raman alaturi in ciuda valului opozant!

Mereu aceeasi sincera si directa !

Cu permisiunea voastra, sa aveti o zi frumoasa precum sufletele voastre curate !

NIHIL SINE DEO!

Fosta membra 9am.ro

509 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2015, ora 09:47

...."in ciuda valului opozant " ...

PATETIC !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2015, ora 09:49

PS INFORMATIA introdusa in mod exprès eronat in sistemul de date este DEFORMATA in scopul de a MANIPULA!!!

Rog stimatii cafegii, daca vor a verifica, PROCURORU' 4421 falseaza in mod fraudulos deformand realitatea!

GOD BLESS AMERICA putea fi, nicidecum Franta. Franta era cu alt inceput....

Altul desigur, il/o va iubi mai mult.... va fi un alt inceput! COMPACT!

Am zbughit-o ca ma fluiera caii !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2015, ora 09:50

De la: 9am_4421, la data 2015-07-16 09:47:38...."in ciuda valului opozant " ...

PATETIC !

Da, pui, te-ai recunoscut !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2015, ora 09:51

De la: 9am_4421, la data 2015-07-16 09:08:43
De la: Musetel, la data 2015-07-15 17:52:43
De la: gabigabi2, la data 2015-07-15 17:44:32
De la: Fl_Orion999, la data 2015-07-15 17:16:47ne spune noua o tanti sifilitica si cu iz de peste imputit ca ....citez,, sunt mandra ca sunt proasta si-am avut o viata de c....t, e drept, acum mi-am mai revenit , am si niste ,,realizari''....de exemplu mi-am extras o bara din poponet pe care mi-o infipsese anu' trecut un turc la MAMAIA-n club...numa c-am pastrat vreo cateva kile de rugina....si-acum stiu...data viitoare o sa rog baietii sa foloseasca numa' otel...asta cica n-aduce aport de fier da' nici cruci nu-mi baga-n sange...''

sa ne traiesti 4421 si sa fii mandra ca esti proasta....

Doaaamne, Florine, ce-i asta ? nu inteleg de unde vin cuvintele astea atit de dure si urite ?! care-i supararea ta si de ce nu ti cont ca vorbesti cu o FEMEIE , totusi ?!
ne-am suparat toti si chiar si tu l-ai apostrofat pe @ Hakon ptr. ultrajul comis de felul in care vorbeste si gindeste si, tu ce faci acum ?
iarta-ma, dar NU SE POATE asa ceva ! nu e voie, e rusine si face buba la caracter , dar si arunca-n aer relatiile de pe forum !
asta vrei si tu ?

Esti sigura ca e FEMEIE ? O femeie vrea sa ne-o traga atat mie cat si lu' Black, spre exemplu?

Si uite ca la punctul 1 recunoaste ca nu e Bella. Deci.... io trimit si pe utilizatorul 4421 departe de ochii mei, asta e! Nu ca ii tin parte lu' Flo', dar 4421 a intrat in cafenea si s-a legat de citatele lui Flo', urmand sa arunce ea/el prima/primu' manusa. Florin nu face decat sa se apere, parerea mea....

Sunt impartiala. Pana sunt lasata in pace! Iar de spun ceva, stiu sa o spun direct si fara ocolisuri.

Asta e!

"GOD BLESS FRANTA...ea saraca n-are nici o vina ca-i locuita si populata in majoritate de prosti, imbecili, frustrati si-alte specii psihiatrice....da' io zic sa bem o cafea in cinstea ei....fac io cinste..."

Mmmmm , cum e , IMPARTIALO ?

Eu nu il cunosc pe Giova , nu imi e prieten virtual .Din sirul discutiilor voastre de aici , am inteles ca ti-ar fi prieten , ca nu ii spui chiar oricui "Daddy cool " . TU ar fi trebuit sa-i spui tovarasului tau "Flo" ca e un mitocan , nu eu !

In ce priveste faptul ca n-as fi femeie ptr. ca as vrea sa ti-o trag tie , e clar ca nu ai inteles sensul cuvantului "tras" din fraza pe care i-am adresat-o lui Black .
Se pare ca tu trebuie sa stabilesti si cui i-o trag , daca ai sarit imediat ca arsa si te-ai asezat in capul listei !

O zi mirobolanta si sa v-auziti cu bine !

Aici va rog a studia falsitatea pe care o introduce PROCURORU' in sistem!

Se multumeste anticipat!

Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Iulie 2015, ora 09:53

4421...vad ca deja popoarele lumii si-au gasit aparator in persoana ,,multirealizata'' a ta...daca ai fi vrut sa fii decenta si sa porti un dialog....n-ai fi sarit la gatu' meu cum ai facut tu, proferand injurii si atacuri la persoana, ci ai fi intrebat, frumos, elegant, cat de cat, pe ce ma bazez cand afirm ceea ce am afirmat...si io ti-as fi exemplificat cu studii si statistici realizate chiar de ei, mai precis de un grup de sapte universitati americane , din care rezulta clar ca 15% din populatia americana sufera de retard mintal in forme mai grave sau mai usoare, iar despre depresivi si stresati acestia reprezinta mai mult de jumatate din populatia lor...si-atunci toate lucrurile ar fi intrat pe-un fagas normal...tu cereai dovezi, io le aduceam...da' cand ai capu' plin de ifose si te crezi buricu' pamantului trebuie sa cauti scandal cu orice pret...cam asa-i si cu ,,realizarile'' tale...pune mana si invata ....,,inculturisto''....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2015, ora 09:55

De la: Musetel, la data 2015-07-16 09:50:34
De la: 9am_4421, la data 2015-07-16 09:47:38...."in ciuda valului opozant " ...

PATETIC !

Da, pui, te-ai recunoscut !

Sa ma explic IGNORANTEI ACUZATII :

dexonline.ro/definitie/opozant

Sa fiti iubit/a de cine v-o iubi, stimat contradictoriu !

Fosta membra 9am.ro

509 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2015, ora 09:56

De la: Musetel, la data 2015-07-16 09:49:34PS INFORMATIA introdusa in mod exprès eronat in sistemul de date este DEFORMATA in scopul de a MANIPULA!!!

Rog stimatii cafegii, daca vor a verifica, PROCURORU' 4421 falseaza in mod fraudulos deformand realitatea!

GOD BLESS AMERICA putea fi, nicidecum Franta. Franta era cu alt inceput....

Altul desigur, il/o va iubi mai mult.... va fi un alt inceput! COMPACT!

Am zbughit-o ca ma fluiera caii !

Da , draguta , am deformat intetionat , in speranta ca ai sa intelegi in cele din urma de unde a inceput scandalul si cine era MITOCANUL .

Nici asta n-ai inteles , LOL !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2015, ora 10:01

Flo', este in sarcina mea sa iti spun IO ca esti un om deosebit si ca nimeni nu are DREPTUL de a tenta a-ti pata onoarea !

Este valabil si pentru doamna Gabriela si pentru domnu' Black !

O zi frumoasa tuturor!

PPPPPS ...ca tot ies de cateva minute.... Cainii latra, vantul bate, Dumnezeu ne ajuta sa ramanem mereu cu El pe calea cea dreapta care este mereu inainte!

Fosta membra 9am.ro

509 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2015, ora 10:53

De la: Fl_Orion999, la data 2015-07-15 17:07:33
De la: 9am_4421, la data 2015-07-15 16:58:58
De la: Fl_Orion999, la data 2015-07-15 16:51:16unii au carente de fier in timp ce altora le-a ruginit fieru-n gat de atatea ,,realizari ''.....

Te cred ca ti-a ruginit pana si fieru' n gat , bai onanistule ! Incearca cu o bara din otel ! o sa-ti distrugi coloana tot aplecandu-te

vaaaaai...dar cine-mi bazaie pe-aici....este doamna cu iz de pacalici....bai dosia....sifilitico...mai pune pe foc din crucile alea de le porti cu emfaza prin sange....c'altfel nu te vaz bine...o s-ajungi sa vorbesti cu mumia lu' lenin si cu nepoata evei braun prin cimitire...si sa ne povestesti ce ,,mari realizari'' ai avut tu pe centura ploiestiului....

da , bah , o sa merg prin cimitire si o sa va povestesc , tu fiind "mumia lu' lenin" si nepoata evei braun-nevasta-ta , probabil

Fosta membra 9am.ro

294 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2015, ora 11:39

De la: Musetel, la data 2015-07-16 10:01:22Flo', este in sarcina mea sa iti spun IO ca esti un om deosebit si ca nimeni nu are DREPTUL de a tenta a-ti pata onoarea !

Este valabil si pentru doamna Gabriela si pentru domnu' Black !

O zi frumoasa tuturor!

PPPPPS ...ca tot ies de cateva minute.... Cainii latra, vantul bate, Dumnezeu ne ajuta sa ramanem mereu cu El pe calea cea dreapta care este mereu inainte!

SH-uri si gablonturi kitschoase.

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2015, ora 11:44

ruta....4421...ca la parnaie.... bai baragladino...prin raspunsul tau de mai sus dovedesti fara putinta de tagada, inc-o data daca mai era cazu' , ca tu de fapt nu alergi inspre aflarea adevarului sau dezbaterea unor subiecte, tu nu ai probleme decat de caracter si cu capu'....oricum raspunsul tau gen ,,ba pe-a ma-tii'' dovedeste putinatatea creierului tau, dovedeste ce fel de ,,realizari'' ai si ce scoala ai absolvit...probabil sau mai mult ca sigur ca studiile tale se rezuma la o scoala ajutatoare pt. retardati...mintal si una la ff despre cum sa jignesti si sa enervezi oamenii....MITOCANCO...

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fosta membra 9am.ro

294 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2015, ora 12:00

Asa, asa, zi-i tu primul sa n-apuce sa-ti zica ea, ce draku faci ba" ciordaule cersau, vrei sa-ti recapeti onoarea ?
Incearca sa ti-o recapeti printre miticii din Sud, prin Tara Zarandului ti-ai pierdut-o definitiv.

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2015, ora 12:03

De la: _haak0n__, la data 2015-07-16 12:00:02Asa, asa, zi-i tu primul sa n-apuce sa-ti zica ea, ce draku faci ba" ciordaule cersau, vrei sa-ti recapeti onoarea ?
Incearca sa ti-o recapeti printre miticii din Sud, prin Tara Zarandului ti-ai pierdut-o definitiv.

la cata geografie cunosti tu bai alcoolicule dezaxat....

Fosta membra 9am.ro

294 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2015, ora 12:29

De la: Fl_Orion999, la data 2015-07-16 12:03:51
De la: _haak0n__, la data 2015-07-16 12:00:02Asa, asa, zi-i tu primul sa n-apuce sa-ti zica ea, ce draku faci ba" ciordaule cersau, vrei sa-ti recapeti onoarea ?

la cata geografie cunosti tu bai alcoolicule dezaxat....

sieracu' cersau ciordau, o coteste si se autonimereste.
ce mai faci ba jegule, o zgudui cu tupeu si nesimtire sau o dai de gard sa-ti treaca timpul , licheaua draku inecta, te crezi smeker dar esti spuma de prost si ai un talent de a-ti consolida postura de idiot fudul, ceva de neimaginat, SIKTIR ba lumpenule mizerabil!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2015, ora 14:44

De la: Fl_Orion999, la data 2015-07-15 18:03:03gabi...se vede ca nu esti atenta si nu te intereseaza decat propria-ti persoana...nu ti-o spun cu rautate, nici ca repros, totusi nu este posibil ca ea sa aiba dreptul si prioritatea sa jigneasca doar pt. simplul fapt c-ar fi o asa zisa femeie,, realizata'' si restu'....jignitii..sa stea drepti...eventual sa faca sluj, sa-i sarute labele sau ce o mai avea ea ....te rog frumos pe viitor sa incerci sa revezi absolut tot ce s-a scris si de unde a inceput scandalul...iti multumesc frumos ca incerci sa aplanezi conflictele de pe-aici...da' crede-ma pe cuvant ca nu ti-ai ales corect omul pe care sa-l tragi de urechi....

nu, Florine, n-ai dreptate din pctul meu de vedere, caci INDIFERENT din care parte vine Uritul si Raul , daca esti Echidistant intr-adevar, el trebuie amendat !
altfel, e exact ca-n politica : ai nostri pot face Orice, Oricum si Oricind si nu-i vedem, nu ne deranjeaza, nu-i criticam, dar ai lor sunt cei mai ticalosi si punem toate tunurile pe ei ....oamenii Rationali nu procedeaza asa !

P. S
stiu, ti-a atras atentia ca ceea ce-i in subsolul prezentarii tale e in dezacord cu ceea ce spui , chemindu-te la consecventa si echilibru ! de ce te-a deranjat atit de tare , incit ai pierdut orice masura ?
ma intristeaza chestia asta foarte tare ....chiar foarte tare !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2015, ora 14:53

De la: gabigabi2, la data 2015-07-16 14:44:17
De la: Fl_Orion999, la data 2015-07-15 18:03:03gabi...se vede ca nu esti atenta si nu te intereseaza decat propria-ti persoana...nu ti-o spun cu rautate, nici ca repros, totusi nu este posibil ca ea sa aiba dreptul si prioritatea sa jigneasca doar pt. simplul fapt c-ar fi o asa zisa femeie,, realizata'' si restu'....jignitii..sa stea drepti...eventual sa faca sluj, sa-i sarute labele sau ce o mai avea ea ....te rog frumos pe viitor sa incerci sa revezi absolut tot ce s-a scris si de unde a inceput scandalul...iti multumesc frumos ca incerci sa aplanezi conflictele de pe-aici...da' crede-ma pe cuvant ca nu ti-ai ales corect omul pe care sa-l tragi de urechi....

nu, Florine, n-ai dreptate din pctul meu de vedere, caci INDIFERENT din care parte vine Uritul si Raul , daca esti Echidistant intr-adevar, el trebuie amendat !
altfel, e exact ca-n politica : ai nostri pot face Orice, Oricum si Oricind si nu-i vedem, nu ne deranjeaza, nu-i criticam, dar ai lor sunt cei mai ticalosi si punem toate tunurile pe ei ....oamenii Rationali nu procedeaza asa !

P. S
stiu, ti-a atras atentia ca ceea ce-i in subsolul prezentarii tale e in dezacord cu ceea ce spui , chemindu-te la consecventa si echilibru ! de ce te-a deranjat atit de tare , incit ai pierdut orice masura ?

gabi...cu toata dragostea....tu esti sigura c-ai inteles despre ce vorbim sau doar facem conversatie de amorul artei....???
in principiu ceea ce spui despre lucrurile ce trebuiesc amendate...daaaa....ai perfecta dreptate....ce insa n-ai inteles este pornirea viscerala a madamei cat si a trupei sale, impotriva mea...citatele, cat si mesajul de blagoslovire a americii au fost simple pretexte pt. ea de a se considera vexata si a-si deversa toate laturile in capul meu....uita-te si la ciorditoru' de gaini moarte...kakanel pe numele sau...executa exact acelasi scenariu de doi bani....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2015, ora 14:55

si nci cafea nu mai vreau auuuu, nu mai vreau ? ba vreau, dar vad ca v-ati certat pe gol ....nexam cafea , macar sa avem pe cine da vina ca ne-am enervat !
ma duc sa pun ibricul pe foc !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2015, ora 15:03

De la: Fl_Orion999, la data 2015-07-16 14:53:49
De la: gabigabi2, la data 2015-07-16 14:44:17

P. S

gabi...cu toata dragostea....tu esti sigura c-ai inteles despre ce vorbim sau doar facem conversatie de amorul artei....???
in principiu ceea ce spui despre lucrurile ce trebuiesc amendate...daaaa....ai perfecta dreptate....ce insa n-ai inteles este pornirea viscerala a madamei cat si a trupei sale, impotriva mea...citatele, cat si mesajul de blagoslovire a americii au fost simple pretexte pt. ea de a se considera vexata si a-si deversa toate laturile in capul meu....uita-te si la ciorditoru' de gaini moarte...kakanel pe numele sau...executa exact acelasi scenariu de doi bani....

tu vorbesti serios ? CE te-a mincat in tur ca de ziua Americii sa spui acea Enormitate Jignitoare nu numai ptr. americani ci, chiar si eu m-am simtit atinsa si asta ptr. ca eu am deschis dimineata urindu-i Americii de bine si tu, imediat, trintesti o insulta cit casa !

P.S
cu toata dragostea te rog sa ai grija cum formulezi frazele , ca sunt Atenta la cine ce zice si mai si inteleg dedesuptul cuvintelor !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2015, ora 18:04

Moliere fusese Capricorn, era nascut pe 15 Ian 1622...

''Toti oamenii se aseamana prin cuvinte, numai faptele ii deosebesc.'' Jean-Baptiste Poquelin alias Moliere

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2015, ora 18:06

''Dragostea este cea mai puternica forta din univers.'' Moliere

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2015, ora 18:06

''Prefer un viciu comod unei virtuti obositoare.'' Moliere

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2015, ora 18:07

''Moralistul este ca ochiul: le vede pe toate, dar nu se vede pe sine.'' Moliere

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2015, ora 18:08

''Ratiunea desavarsita evita orice exagerare si cere sa traim in cumpatare.'' Moliere

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2015, ora 18:09

''Inteleptul este pregatit a face fata tuturor evenimentelor.'' Moliere

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2015, ora 18:10

''Invidiosii vor muri, dar invidia niciodata.'' Moliere

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2015, ora 18:11

''Nu ratiunea este cea care dicteaza dragostea.'' Moliere

Pagini: << 2409 2410 2411 2412 2413 2414 2415 2416 2417 2418 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: