back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2223 2224 2225 2226 2227 2228 2229 2230 2231 2232 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2014, ora 08:10

De la: _Ingrid, la data 2014-06-21 06:37:33Weeeeeekeeeeeeeeeeeeeend!!!!

Yes, yes, yes!

Buna dimineata, vodca taie greata! - n-am verificat, dar cine sunt eu sa contrazic folclorul?

Ah, ce bine pica o cafea intr-o dimineata racoroasa de vara! si umeda - dimineata, vara..

buna dimineata ! brrrr, e chiar racoare si merge cafeluta facuta de tine, ca focu' fumezez si eu o tigarusca impreuna cu voi s'apoi trag o fuga pe la politicutze, ca ma frig degetele

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2014, ora 08:16

immmm, ce buna e peste 4 zile, liberalii fac congresul ala in care parea totul hotarit ....eeeee, da' acu' nu s-o fi schimbat kalimera ?
pfiii, daca-as fi un telepat d'ala cu "flacara violet " , tare mi-ar place sa ma uit nitel in mintea lu' Barosso, a lu' Merkeloaia ....sa dau o raita si prin mintea ambasadorului american sa-i citesc admiratia fata de Bas' si Kovesi, premiata !

Raporteaza abuz de limbaj
Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Iunie 2014, ora 08:39

Yes, yes, yes!

Buna dimineata, vodca taie greata! - n-am verificat, dar cine sunt eu sa contrazic folclorul?

Ah, ce bine pica o cafea intr-o dimineata racoroasa de vara! si umeda - dimineata, vara..

Buna dimineata! Dupa o noapte furtunoasa, cu arestari la varf, incepe sa se arate soarele. Este momentul cheie pentru noi, avem sansa unui nou inceput si daca Justitia va demonstra ca poate fi independenta curatand cancerul coruptiei generalizate in tot mediul politic, poate ca mai putem sa ne salvam in al 13-lea ceas.

Sa ii ia pe toti acum! PSD, PNL, PDL, PMP.....Sa curete totu coruptii, indiferent daca e vorba de Basescu, Ponta, Voiculescu, etc.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2014, ora 10:08

pssst ....te-ntreb incetisor sa nu ne auda nimeni : CINE s-o faca ?
ma uit la nesimtitii aia din parlament ....ma uit la partide ....la liberali si ma-ntreb daca-si vor reconsidera pozitia si situatia in care s-au pus....ma uit la mutra aia a lui Kovesi , cu parul crescut aproape din sprincene , itit dintr-o frunte de 2 degete ....la figura aia de femeie rea ,a Lidiei Stanciu....dalmatiene basiste , bine tinute in sah de marele Jucator si ma-ntreb iar : CINE s-o faca ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2014, ora 10:13

gata cu pauza ! am treaba la bucatarie, caci vreau sa-i fac masaj unui pui cu ulei, sare, piper si ceva miroase, sa-l infofolesc in hirtie de copt si sa-l trimit sa faca nani vreo 2 ore, in cuptor, pin' se rumeneste frumusel, minca-l-ar mama cu legume gratinate si un sos ....stiu eu, picantel , ca sa mearga un burgundel !

va doresc o zi buna si calma si, vorbim ceva mai tirziu !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2014, ora 10:20

De la: gabigabi2, la data 2014-06-21 10:08:43pssst ....te-ntreb incetisor sa nu ne auda nimeni : CINE s-o faca ?
ma uit la nesimtitii aia din parlament ....ma uit la partide ....la liberali si ma-ntreb daca-si vor reconsidera pozitia si situatia in care s-au pus....ma uit la mutra aia a lui Kovesi , cu parul crescut aproape din sprincene , itit dintr-o frunte de 2 degete ....la figura aia de femeie rea ,a Lidiei Stanciu....dalmatiene basiste , bine tinute in sah de marele Jucator si ma-ntreb iar : CINE s-o faca ?

ssshhhhh!!!! Hai sa-ti soptesc si eu, sa nu nea auda cei trei boschetari...Daca se dovedesc adevarate si acuzatiile aduse lui Kovesi, Lidia Stanciu si alti corupti din Justitie, va fi un cutremur devastator! Cu ocazia asta ar vedea si magistratii ca nimeni nu este de neatins si nu cred ca s-ar mai subordona atat de usor politicienilor, pentru ca OK, iti merge bine acum pentru ca le faci jocul, dar maine este posibil sa te salte si pe tine. Poate in felul asta nu s-ar mai lsa corupti si si-ar face cinstit meseria.
Ar fi prima data dupa 70 de ani cand s-ar elibera si ar deveni independenti si sa te tii atunci! Toti mafiotii politici s-ar gandi de zeci de ori inainte sa mai faca o manarie, fiind cu sabia deasupra capului.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2014, ora 10:22

De la: gabigabi2, la data 2014-06-21 10:13:44gata cu pauza ! am treaba la bucatarie, caci vreau sa-i fac masaj unui pui cu ulei, sare, piper si ceva miroase, sa-l infofolesc in hirtie de copt si sa-l trimit sa faca nani vreo 2 ore, in cuptor, pin' se rumeneste frumusel, minca-l-ar mama cu legume gratinate si un sos ....stiu eu, picantel , ca sa mearga un burgundel !

va doresc o zi buna si calma si, vorbim ceva mai tirziu !

Spor la treaba si pofta buna!

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 21 Iunie 2014, ora 10:45

Bunã Dimineața! 2 ore? Nu-i prea mult? La mine cuptorul face treabã în max o orã! Poi dacã pui puiul și îl las 2 ore, ãl scot scrum! Sau crocant.

Cred cã ar fi bine dacã ar mai dispare din partide. Sã fie unul sau cel mult numai douã. Cã vezi bancul cu moașa! Se contrazic toți ca la piațã. Și asta se vede în orice domeniu.

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2014, ora 10:53

haleluiaaaa.... TIGANIA salveaza ROMANIA....e misto manca-v-as....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2014, ora 14:02

De la: Black_Friday_, la data 2014-06-21 08:39:49

Yes, yes, yes!

Buna dimineata! Dupa o noapte furtunoasa, cu arestari la varf, incepe sa se arate soarele. Este momentul cheie pentru noi, avem sansa unui nou inceput si daca Justitia va demonstra ca poate fi independenta curatand cancerul coruptiei generalizate in tot mediul politic, poate ca mai putem sa ne salvam in al 13-lea ceas.

Sa ii ia pe toti acum! PSD, PNL, PDL, PMP.....Sa curete totu coruptii, indiferent daca e vorba de Basescu, Ponta, Voiculescu, etc.

Poate ajungem sa vedem si noi asta

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2014, ora 14:36

De la: Black_Friday_, la data 2014-06-21 10:20:18
De la: gabigabi2, la data 2014-06-21 10:08:43pssst ....te-ntreb incetisor sa nu ne auda nimeni : CINE s-o faca ?

ssshhhhh!!!! Hai sa-ti soptesc si eu, sa nu nea auda cei trei boschetari...Daca se dovedesc adevarate si acuzatiile aduse lui Kovesi, Lidia Stanciu si alti corupti din Justitie, va fi un cutremur devastator! Cu ocazia asta ar vedea si magistratii ca nimeni nu este de neatins si nu cred ca s-ar mai subordona atat de usor politicienilor, pentru ca OK, iti merge bine acum pentru ca le faci jocul, dar maine este posibil sa te salte si pe tine. Poate in felul asta nu s-ar mai lsa corupti si si-ar face cinstit meseria.
Ar fi prima data dupa 70 de ani cand s-ar elibera si ar deveni independenti si sa te tii atunci! Toti mafiotii politici s-ar gandi de zeci de ori inainte sa mai faca o manarie, fiind cu sabia deasupra capului.

aoleu, nu mai zice de cutremur ca, nush ce-mi veni si tot la asta-mi fuge gindul....zi Doamne fereste dar,
Ceva trebuie sa se-ntimple ca nu mai merge asa !
chiar daca alde bercea nu au dovezi ca le-au dat si alora bani, faptul ca madam Kovesi a matrasit dosarul inca din 2011, dar si pe procurorul de caz si acum a adus dosarul de la Constanta in Buc. ca sa-l poata aranja , ca e clar ca urma o minarie , indica o participare ceva mai activa decit ii cere fisa de post !
da' nu inteleg DE CE mai este retinut zisul Basica , sotul Izaurei , cind se vede ca nu a existat niciun santaj ?!

P.S
dar nu pot remarca o chestie ce pe mine ma infioara : sa reuseasca un clan mafiot ce n-au reusit sa faca, in mod DEMOCRATIC , 7,400 milioane de cetateni ? adica , mai pe romaneste : Cui pe cui se scoate ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2014, ora 14:45

De la: Marin56, la data 2014-06-21 10:45:42Bunã Dimineața! 2 ore? Nu-i prea mult? La mine cuptorul face treabã în max o orã! Poi dacã pui puiul și îl las 2 ore, ãl scot scrum! Sau crocant.

Cred cã ar fi bine dacã ar mai dispare din partide. Sã fie unul sau cel mult numai douã. Cã vezi bancul cu moașa! Se contrazic toți ca la piațã. Și asta se vede în orice domeniu.

invelit in foaia de copt dureaza ceva mai mult....nu 2 ore, am exagerat eu un pic , dar cam 1ora si jumatate tot dureaza ,ptr. ca l-am pus intreg !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Iunie 2014, ora 08:37

buna dimineata !
v-am cautat, nu v-am gasit fumezez o , pun de cafea si o cacao si ma duc in treaba mea

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2014, ora 09:12

Buna dimineata si o duminica senina si vesela iti doresc Gabita!

Sar'mana de cafea, pica tare bine!

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 22 Iunie 2014, ora 11:47

De la: gabigabi2, la data 2014-06-22 08:37:11 buna dimineata !
v-am cautat, nu v-am gasit fumezez o , pun de cafea si o cacao si ma duc in treaba mea

Ei, nu ne mai cauta, ca suntem mereu cu tine! Inchide ochii si ma regasesti pe undeva . Te pup cu drag, Gabriela!

Minunile si cafeaua sa fie binecuvantate, la fel sa ne fie binecuvantate toate zilele!

www.youtube.com/watch?v=pPigMRA0tIw

Prin lumea cea trufasa, niciodata nu e prea tarziu...... sa ne regasim calea si lumina!

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2014, ora 13:11

buna ziua dragilor...o cafeluta, o biscuite....hai ca sunteti simpatici.....sa fiti iubiti si s-aveti zile senine....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Iunie 2014, ora 14:00

asaaaaa, tot in contratimp suntem, da' mi pare bine ca ne avem in gind, totusi !

ma asez, imi iau o cafea, fumezeeeez in liniste si pace si va-ntreb : da' ce mai faceti voi ? de ce ati amutit asa , deodata ? e prea coplesitor scandalul asta si stati cu ochiu-n televizor ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2014, ora 07:14

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 23 Iunie 2014, ora 08:37

buna dimi...hai prieteni sa cinstim o cafeluta....cafeaua facuta cu dragoste si bauta langa oameni dragi ....vindeca orice rana....

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 23 Iunie 2014, ora 08:45

ce ziceti de-un mic dejun in stil suedez....???

youtu.be/8oQ0pHwSe-4

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2014, ora 09:00

oua, caviar si salata de capsune, kiwi si ce mai era p'acolo, m-a cutremurat....scuze, da' io mi's mai pe stil clasic in a asorta felurile de mincare si e prea tirziu sa mi le schimb radical !
mai fac si eu experimente si nu refuz noutatile gastronomice, dar nu ca sa-mi fac din ele un obicei !
sa aveti o zi minunata !

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Iunie 2014, ora 12:06

Hallo! Bine v-am regasit la cafeaua sufletului! Multzam sefu' de canitza mea , am sorbit-o silentioasa, o spal rapidos si am uschit-o pe teren! A propos de micul dejun inovator.... Flo'..... conservatorismul meu imi sopteste sa aprob propunerea ta de mic dejun , avand in vedere ca a Luni, e o zi propice pentru a incepe orice, chiar si pentru schimbare, pentru a adopta ceva inovator in viata noastra. DAR , tot conservatorismul imi mai sopteste ca ..... am putea pastra cafeaua si laptele la fiecare mic dejun?

Gabriela..... Aseara ma gandisem ce frumos prenume ai! As fi avut sa iti spun un discurs intreg despre tine si Arhanghelul Gabriel,aducand in discutie mai multe scrieri ale credinteiin divinitate, insa timpul ..... cine il retine pe Batranul timp la o cafea mai lunga, va rog! Promit sa nu uit ce am vrut sa iti pove, Gabitza mea draga! O veni si ziua aia ! Sanatate si Dumnezeu sa va tina cat mai mult cu noipe toti!

Povestim...... O zisi o saptamana minunata si liniste in suflete!

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2014, ora 19:09

De la: PaulaZ, la data 2014-06-23 12:06:41Hallo! Bine v-am regasit la cafeaua sufletului! Multzam sefu' de canitza mea , am sorbit-o silentioasa, o spal rapidos si am uschit-o pe teren! A propos de micul dejun inovator.... Flo'..... conservatorismul meu imi sopteste sa aprob propunerea ta de mic dejun , avand in vedere ca a Luni, e o zi propice pentru a incepe orice, chiar si pentru schimbare, pentru a adopta ceva inovator in viata noastra. DAR , tot conservatorismul imi mai sopteste ca ..... am putea pastra cafeaua si laptele la fiecare mic dejun?

Gabriela..... Aseara ma gandisem ce frumos prenume ai! As fi avut sa iti spun un discurs intreg despre tine si Arhanghelul Gabriel,aducand in discutie mai multe scrieri ale credinteiin divinitate, insa timpul ..... cine il retine pe Batranul timp la o cafea mai lunga, va rog! Promit sa nu uit ce am vrut sa iti pove, Gabitza mea draga! O veni si ziua aia ! Sanatate si Dumnezeu sa va tina cat mai mult cu noipe toti!

Povestim...... O zisi o saptamana minunata si liniste in suflete!

multumesc ! am facut-o eu insami mai acum citiva ani cind am spus ca numele noastre nu numai ca ne reprezinta, dar ne si Modeleaza, dindu-ne niste caracteristici anume ! si ca, daca numele este bine ales de catre parintii sau nasii copilului , atunci acel nume il inspira si-l potenteaza ca sa ajunga la implinirea menirii sale !
dar, astept povestea ta, caci sunt curioasa s-o ascult !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2014, ora 19:15

pfiiii, cu atitea evenimente ce se preced in ritm de mitraliera, am uitat si de cafenea si de cana in care mi s-a evaporat cafelutza offffff....da' miine , o luam de la-nceput si, pina una-alta, va anunt ca don bas' nu intelege de ce tre' sa demisioneze, asa ca miine il vom regasi TRONIND la Cotrocenesti , privind la televizor , bindu-si ceaiul de dimineata cu 3 cuburi de gheata !
sa aveti o seara minunata !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 23 Iunie 2014, ora 20:07

Eternul si fascinantul Base ..din pacate a devenit previzibil, astazi a zis exact ce ma asteptam de cand au pus gheara pe fratior: ,,vedeti, asta dovedeste ca justitia nu e in mana mea, eu sunt mic nu stiam nimic"

Poate mi se implineste si mie visul sa isi dea in vileag unii altora toate matrapazlacurile si sa posteze pe Facebook peisaje cu carouri.
...totusi nu mi-e clar, cum posteaza pe Facebook si pe blog din inchisoare Nastase scriitorul? are voie cu laptop?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2014, ora 20:09

nici voi nu le aveti p'astea cu meciu' ?
nu tu o bericica, alune, covrigei, seminte, palarie, fluier si ce-i mai trebuie unui adevarat microbist cind se aseaza la tv sa vada' un meci de fotbal ? oooo, da' nu-i bine, nu-i bine !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2014, ora 20:14

De la: _Ingrid, la data 2014-06-23 20:07:08Eternul si fascinantul Base ..din pacate a devenit previzibil, astazi a zis exact ce ma asteptam de cand au pus gheara pe fratior: ,,vedeti, asta dovedeste ca justitia nu e in mana mea, eu sunt mic nu stiam nimic"

Poate mi se implineste si mie visul sa isi dea in vileag unii altora toate matrapazlacurile si sa posteze pe Facebook peisaje cu carouri.
...totusi nu mi-e clar, cum posteaza pe Facebook si pe blog din inchisoare Nastase scriitorul? are voie cu laptop?

eiii, simbata sau cind a aparut, a spus ca DA, Stia de anul trecut de afacerea cu " santaju", dar de atunci si pina azi a uitat si a zis-o ca el, nu, nu stie nimic- nimic ...poiiii, atunci cineva, undeva, tre' sa si dea demisia : de la servicii, de la DNA ....ca nu se poate intimpla un asa atentat la onoarea familiei si serviciile sa taca milc !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 23 Iunie 2014, ora 20:19

De la: gabigabi2, la data 2014-06-23 20:14:26
De la: _Ingrid, la data 2014-06-23 20:07:08Eternul si fascinantul Base ..din pacate a devenit previzibil, astazi a zis exact ce ma asteptam de cand au pus gheara pe fratior: ,,vedeti, asta dovedeste ca justitia nu e in mana mea, eu sunt mic nu stiam nimic"

eiii, simbata sau cind a aparut, a spus ca DA, Stia de anul trecut de afacerea cu " santaju", dar de atunci si pina azi a uitat si a zis-o ca el, nu, nu stie nimic- nimic ...poiiii, atunci cineva, undeva, tre' sa si dea demisia : de la servicii, de la DNA ....ca nu se poate intimpla un asa atentat la onoarea familiei si serviciile sa taca milc !

Serviciurile vor spune ca nu era treaba lor sa il tina la curent cu tiganiile, ca ei au treaba cu statul, cu agenturile, cu echilibrul international - deja am auzit un politician sufocat de indignare ca tocmai acum deranjam SRI-ul cand are asa treburi importante de nivel mondial.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2014, ora 20:31

e un fals motiv si nu exista asa ceva : exista un Protocol de Protectie a Presedintelui, caci in clipa in care apare o asemenea situatie, respectivul devine vulnerabil si santajabil....e o gogorita si ' mnealui Minte asa cum respira !
si daca-ti aduci aminte, in 2004, l-a indepartat pe Stolojan de la prezidentiale - desi el insusi era in aceeasi situatie, dar noi NU STIAM - exact pe acest motiv : ca e SANTAJABIL !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2014, ora 20:47

ca sa nu spun ca, stiindu-ti fratele cam zevzec, amestecat in niste afaceri cam deocheate cu niste pui, cu niste depozite si cu o firma sau doua cu armament, ceva, il Tii sub observatie, obligatoriu ....ca si pe fiice, ca sa nu -ti intre intrun anturaj din care sa iasa presedentia sifonata sau amenintata in vreun fel !
deci, nu sta-n picioare minciuna cu Nu STIAM !

Pagini: << 2223 2224 2225 2226 2227 2228 2229 2230 2231 2232 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: